17 Tilastoa Etätyöstä Vuonna 2019

Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Kanada. Mitä mukavammin tunnet nousun asiakkaillesi, sitä helpompaa on korostaa taitojasi. Se auttaa lisäämään työvoiman monimuotoisuutta. Tässä esiintyy jotain, jota kutsutaan 'omistamisvirheeksi' psykologiassa: Tämä uskomattoman hyödyllinen työkalu auttaa Fortune 500 -yrityksiä pienyrityksissä tallentamaan ja hallitsemaan tietojaan. Voit suorittaa monia erityyppisiä tutkimuksia. Tämä yritys tarjoaa työntekijöille maksettavia etuuksia, mukaan lukien palkallisen vapaapäivän, peruspalkan + kannustimet, sairausvakuutuksen ja muut. En todellakaan ole, ja minulla on ihana äitini tarkistamassa artikkeleiani ennen lähettämistä vain toisen silmäparin saamiseksi.

Tämän etukäteen tehtävän työn tekeminen on avainta. Katso tarkempi profiili Kaplanista napsauttamalla tätä. Harkitse sosiaalisen median johtajaksi tulemista. Stanfordin yliopiston kaksivuotisessa tutkimuksessa todettiin, että kotona työskentelevien ihmisten työn tuottavuus kasvoi vaikuttavasti. Aloita kauppa, helppo ja yksinkertainen. Lue lisää vinkkejä freelancer-sivustojen työnhuijausten välttämisestä. Yhdysvallat - vain tietyt osavaltiot. Minulla on ollut niin suuri kunnia olla osa tätä joukkuetta.

U-Haul tarjoaa kotiagenttien työmahdollisuuksia useilla aloilla - mukaan lukien asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä tienvaihto. Tässä on muutamia yleisiä varoitusmerkkejä, joita on etsittävä: Saat maksun kahdesti kuukaudessa sekillä tai suoralla talletuksella.

  • Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona.
  • Williams-Sonoma on laadukkaiden kotituotteiden erikoisliike, joka sisältää keittokirjoja, huippuluokan lahjoja, huonekaluja ja paljon muuta.
  • BLS: n mukaan tietojen syöttäjät ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan 30 100 dollaria vuonna 2019, vaikka kymmenen tärkeintä prosenttia ansaitsi enemmän kuin 45 360 dollaria.

Suoran Myynnin Mahdollisuudet:

Jos säestät ensimmäistä työtäsi, yritä tarjota palveluitasi ilmaiseksi yhden viikon ajan helpottaaksesi asiakkaan mieltä, koska sinulla ei ole viitteitä tai arvosteluita. Yritykset saattavat myös pitää voimassa enemmän työntekijöitä, jos ne antavat työsuhde-etuuden. Monet yritykset eivät luo erityisiä viestintäkanavia tai muita protokollia etätyöntekijöille. Esitetyt ideat, ensimmäinen tavoite olisi silloin 0. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä.

Tuutoreilla on oltava kandidaatin tutkinto ja yhden vuoden kokemus. Eksklusiiviset kokoelmat, joita myydään stylistiverkoston kautta ja rakentavat omaa yritystään poikkeuksellisen yhteisön tuella. 7 - 21 dollaria/tunti näiltä transkriptioyrityksiltä tai paljon enemmän, jos aloitat oman yrityksen transkriptorina. Kokopäiväiset etätyöntekijät ovat kaksi kertaa todennäköisemmin yksittäisiä avustajia verrattuna Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Mprofit | salkunhallintaohjelmisto intialaisille sijoittajille, toisaalta se on myös erittäin huono kokemus, koska tutkimus- tai kaupankäyntityökaluja ei ole juurikaan tai ei ollenkaan, jotta aloittelijat voivat tehdä paremmin tietoisia sijoituspäätöksiä. OWLLabs: n luvut vuonna 2019 osoittavat, että ainakin kerran kuukaudessa kotoa työskentelevät ilmoittavat olevansa 24% todennäköisemmin tyytyväisempiä ja tuottavampia työssään. Palkkaaminen Ohiossa. Ja nyt se on helpompaa kuin koskaan.

Jotkut projektit voivat antaa sinun työskennellä vain yhden tunnin viikossa. Kun aloitat kotona työskentelemisen, on erittäin tärkeää luoda täydellinen ansioluettelo. Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto. Chegg, 11 todella teki siitä, että voimme luoda tietoa ja lähettää sitä maailmaan ja ihmiset voivat lähettää meille rahaa takaisin. Joitakin keskeisiä havaintoja etätyöstä, hybridiryhmistä ja työstä kotikäytännöistä ympäri maailmaa ovat: Saatavilla on lukuisia etäpuhelinkeskuksia, joihin kuuluu mm. Ruokatilausten vastaanottaminen, palkkahallinnon tuki, tienvarsipalvelut ja muut.

Transkriptio Kotitöistä

Videohaastattelu on todella tärkeä tästä. Verkkosivustolla on saatavana monia työpaikkoja, jotka voivat olla ylivoimaisia, mutta haut ”kotiperustaiseen” ja ”etäkäyttöön” tuottavat yleensä tuloksia. Nämä työt käyttävät tekniikkaa usein kokouksiin, tehtäviin ja yhteistyöhön. Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti. Lisätietoja heistä alla ja hae, kun paikkoja on vielä saatavana!

2019 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 3 tuntia päivässä VIPKID: lle. Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Zapier on täysin etäteknologiayritys, joka palkkaa usein asiakastukiedustajia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Kuten kaikissa online-arvosteluissa, on parasta tarkastella mielipiteiden tasapainoa ja muodostaa sitten oma!

Ehdokkaiden on oleskeltava kohtuullisen ajomatkan päässä yhdestä tärkeimmistä napa-alueistaan: Toimimme Internetin aikakaudella. Tarvitset erinomaisen viestintätaidon ja vähintään yhden vuoden asiakaspalvelukokemuksen. Sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen voisit tehdä paljon enemmän. Lisäksi monet yritykset eivät palkkaa sinua, ellei sinulla ole aiempaa kokemusta.

  • Ennen kuin sukellamme etätyön tilastoihin, on tärkeää huomata, että jopa etätyön kieli on kehittynyt dramaattisesti viime vuosina.
  • Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt.
  • Sinun ei tarvitse koulutusta, vaikka voit käydä erilaisia ​​kursseja taitojen terävöittämiseksi, kuten Kayla Sloanin 10 000 dollarin VA-kurssi.

Tntp

Tämä auttaa sinua kasvattamaan pitkäaikaista henkilöstöä, joka kehittää yhä enemmän tietoa yrityksestäsi. Hakijat tarvitsevat kokopäiväisen arkipäivän tunnitiedot, koska asiakas on päivystyksessä. Katso tämä EPIC-artikkeli! Mene tänne ladataksesi kopion. Yrittäjät ja yritykset etsivät virtuaalisia avustajia auttamaan heitä päivittäisissä tehtävissä. Tämän alapuolella olevat palkat ovat poikkeavia. Suunnittelemme jännittävää, premium-urheilua kuntosalille, työlle ja leikille. Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi.

Burbankissa, Kaliforniassa sijaitseva kansainvälinen yritys työllistää 199 000 ihmistä ympäri maailmaa, ja se on maailman suurin media- ja viihdeyritys.

Vakuutustyöt:

Siellä on joukko online-tutorointisivustoja, mukaan lukien tutor. Yhtiö työllistää yli 264 000 ammattilaista ja lähettää usein laillisia työpaikkoja kotoa. EXL tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä virtaviivaistamaan toimintaa, valmistautumaan muutoksiin ja luomaan kasvumahdollisuuksia. ETS ja Pearson (lueteltu alla) vaativat tietyn pätevyyden ja kokemuksen. Yön rahoittaminen:, 95 kauppaa, alennuksilla, kun käydään kauppaa enemmän. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus lisätä työntekijöiden säilyttämistä ja uskollisuutta antamalla työntekijöille etätyön.

Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhde-asiantuntijat. Maksu voi olla noin 9 dollaria tunnissa. Appen - Lue Appen-arvostelu - avoinna ympäri maailmaa. Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle. Tutorit ansaitsevat 18–26 dollaria/tunti työskennellessään kotona tai mistä tahansa vahvan internetyhteyden ansiosta nauttien joustavista aikatauluista, takuista varauksista ja pääsystä ilmaisiin ammatillisen kehityksen resursseihin.

Jos olet teknisen puolueen ammattilainen ja suosit työskentelemään kotoa, tämä yritys on oikea paikka sinulle. Marraskuussa 2019 tehdyissä Workplace Trends- ja Virgin Pulse -kyselyissä, joiden tulokset julkaistiin Harvard Business Review -sivustolla, todettiin, että kaksi kolmasosaa etätyötä tekevistä työntekijöistä ei aina ole työllistyneitä. Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä. Amerikkalaisen psykologisen liiton tulokset osoittavat, että työntekijät, joilla on ”hallinta työssä, voivat vähentää stressiä ja lisätä motivaatiota ja kasvua. Yhtiö mainostaa tehtäviä eri osastoilla markkinoinnista ohjelmointiin ja kehitykseen. Chicagossa, Illinoisissa sijaitseva AbbVie on biofarmaseuttinen yritys, joka valmistaa ja markkinoi hoitoja ja lääkkeitä, jotka on luotu hoitamaan sairauksia ja erilaisia ​​sairauksia. Joten kävimme läpi, miksi johtajat eivät halua myöntää sitä, mutta olemme myös osa tätä.

Vammaisuuden Saajat:

Nämä etätoimiset, kokopäiväiset työpaikat tuovat etuja ja paljon etuja. Olemme lisänneet uusia tilastoja, jotka heijastavat etäympäristöä vuonna 2019, jotta luettelo pysyy tuoreena ja osana etätyöstä kiinnostuneita työnantajia ja työnhakijoita. Luokat ovat tyypillisesti töitä omassa tahdissa, maksavat yhdestä kolmesataa dollaria, ja ne voidaan suorittaa vain muutamassa lyhyessä päivässä - melko kohtuullinen kompromissi työlle, joka voi ansaita jopa 70 000 dollaria vuodessa. Tekee mikrotöitä, jos sinulla on kokemusta kopiointiaineistona, kirjoittajana tai oikolukijana, siirry editfast-sivustoon. ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa. Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat? Noin kolmasosa Owl Labs: n henkilöstöstä työskentelee kotona kokopäiväisesti ja toinen kolmasosa etäyttää osa-aikaisesti. Maksu vaihtelee 15 dollarista yksinkertaisissa tehtävissä 30 dollariin tunnissa monimutkaisemmissa tehtävissä.

WriteScore (lueteltu myös alla) vaatii kahden vuoden korkeakoulututkinnon. Vaatimuksena on, että sinun on läpäistävä heidän lyhyt transkriptiokoe, jotta sinut valitaan transkriptiohankkeisiin. Kun tiedät, miten pystyt ansaitsemaan rahaa, voit siirtyä keikkatalouteen markkinoimalla ja myymällä palvelujasi yksin tai etsimällä työtä freelance-palvelumarkkinoilta, kuten Upwork tai Fiverr. Noiden verojen hoitaminen on niin paljon helpompaa, kun ne on jo otettu kassasta! Nämä ovat vain muutamia hyviä kotona työskenteleviä yrityksiä, jotka voit harkita. Mutta nyt hän yrittää "tasata kokemusta", jopa lähettämällä ulkopuolisiin työntekijöihin Grubhub-lahjakortteja, kun yritys tilaa lounaan työntekijöille. Urakoitsijoiden on työskenneltävä vähintään kaksikymmentä tuntia viikossa.