30 Yritystä, Jotka Eivät Halua Ihmisten Tulevan Toimistoon

Kiitos Jessica, siskoni juuri aloittanut tämän ja ansaitsee rahaa jo! Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä, jos huomaat väärää tietoa luettelossamme. Listautumisannit: techin suurimmat sijoittajat saapuivat san franciscolle suureen startup-konferenssiin, ja yksi aihe varasti näyttelyn. Ja liikevaihto laski 88%. Et voi työskennellä myös muissa testivalmisteluyrityksissä. Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen Le-Vel-tilisi perustamaan!

  • Katso Catherine Alfordin palkka Freelance-kurssille.
  • Uskon, että bloggaaminen on parasta kotona pysyä äidille, koska työskentelet täysin omalla aikataulullasi.
  • AirTreks on matkatoimisto, joka tarjoaa kansainvälisiä ja useita lippuja matkoille.

Tässä välittömässä tyytyväisyysyhteiskunnassa, jossa elämme, voimakkaat tulokset ovat juuri sitä, mitä ihmiset etsivät! Cactus palkkaa freelance-työntekijöitä erilaisille muokkauspaikoille. Jos olet Internet-taitava ja osaat erottaa se, mikä tekee arvostettavista lähteistä, tämä työ kotona -työ voisi olla sinulle sopiva. Tiedote, miksi myisin tulevaisuuden menneisyyteen? Onneksi on useita kotiperusteisia töitä, jotka keskittyvät määräaikoihin asetetun aikataulun asettamisen sijasta. Sen pilvipohjainen alusta antaa yrityksille mahdollisuuden hallita ja analysoida asiakasaktiivisuutta, ja sitä käyttävät mm. Adidas, U. Varmista, että lisäät lastenhoitokortin kodin omistajan vakuutukseen, jos joku loukkaantuu, ja tarkista valtion säännökset siitä, kuinka monta lasta voi hoitaa ilman lupaa. Katso kuinka työskentelen 8 tuntia päivässä kahden-vuotiaan ja pikkulasten kanssa.

Haluan tarjota laillista työtä kotitöistä minun kaltaisille äideille, jotka tarvitsevat tavan ansaita rahaa kotoa lasten kanssa. Kokemus mieluummin, mutta oikealle henkilölle he tarjoavat koulutusta ilmaiseksi. Voit tehdä tutkimusta yrityksestä nähdäksesi kuinka kauan yrityksen toiminta on ollut olemassa, tai etsiä rehellisiä arvosteluja asemasta verkossa.

Sutherland tarjoaa koti-asiakaspalvelumahdollisuuksia hienolla etuisuudella: Muista, että suurin osa editointi- ja oikolukuyrityksistä suosii korkeakoulututkinnon suorittajia. Haluatko maksaa kirjoittaaksesi tämänkaltaisille blogeille? Muista, että joillekin tämä on vain ylimääräistä rahaa täältä.

  • Jos sinulla ei ole onnea Chegg Tutors, Tutor -oppaan kanssa.
  • Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa!
  • Täysi brunssi perheelleni ja minä ILMAISEKSI!
  • Tunnit ovat melko joustavia, ja voit odottaa työskentelevän noin 35 tuntia viikossa.
  • Meillä on oltava kokemusta, koska emme harjoita tai opeta transkriptiota tällä hetkellä.
  • Työskentelen erittäin osa-aikaisesti blogissani nyt ja ansaitsen enemmän rahaa kuin silloin, kun olin yrityksessäni.

Kotona Töitä

Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2019 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita. Huijarit yrittävät varastaa henkilöllisyytesi ja/tai rahasi hankkimalla henkilökohtaisia ​​tietoja, joita uuden palkan odotetaan tarjoavan työnantajalle, kuten sosiaaliturvatunnuksen ja pankkitilin reititysnumeron. Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Maaliskuu (kevätloma), touko-syyskuu (kesäloma), kiitospäivä ja joulu. Ne takaavat 100-prosenttisesti huijausvapaat työpaikat. Modsy palkkaa osa-aikaisia ​​etätyylistöjä Chicagossa, New Yorkissa, San Franciscossa, Raleighissa, Columbuksessa ja Baltimoressa. Niiden monien yritysten joukossa, joilla on laillista työtä kotoa, on Appen. Tarvitset erinomaisen tiedon kaikista Applen tuotteista ja sinun on suostuttava työskentelemään vähintään 20 tuntia viikossa.

Wonder palkkaa Internet-tutkijoita tutkimaan monenlaisia ​​aiheita selittämään markkinoiden kehitystä, määrittämään kilpailumaisemat, keräämään tilastotietoja ja monia muita tehtäviä. Napsauttamalla Jatka alla ja käyttämällä sivustoitamme tai sovelluksiamme, hyväksyt, että me ja kolmansien osapuolten mainostajat voivat: Kuten online-tutorointi, useimpien ESL-tutorointien avulla voit tehdä oman aikataulun. Palkkaa ei ole lueteltu, mutta se riippuu sanamäärästä ja läpimenoajasta. Esimerkkejä nimikkeistä Stitch Fixissä: Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Suurin osa Medical Coder -rooleista perustuu Yhdysvaltoihin. Kehitä ja hallitse asiakkaan kanssa menestyssuunnitelmaa, joka kuvaa asiakkaan menestystavoitteet, asiakkaan menestyskriteerit, esteet ja riskit.

Lastenhoito

Vaikka kysynnän odotetaan vähenevän seuraavan vuosikymmenen aikana, matkanjärjestäjät, jotka voivat hyödyntää Internetiä ansaitakseen asiakkaita ja auttavat heitä suunnittelemaan seikkailujaan, ovat edelleen olemassa mahdollisuuksia. Tämä yritys tarjoaa maksullista koulutusta. Ogg sanoo, että kapeaseen matkaan erikoistuneilla matkatoimistoilla, kuten varakkaiden asiakkaiden erityisillä kohteilla, on mahdollisuus ansaita 100 000 dollaria vuodessa työskentelemällä kotoa. Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 20 dollaria. Osittaiset ja täysin etätyöt löytyvät Philipsistä. Tämän aseman avulla voit opettaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan olet kotoisin Yhdysvalloista tai Kanadasta ja sinulla on vakaa Internet-yhteys. Äskettäin yksi jakelijoistamme ansaitsi 7200 dollaria perustamalla vain koulun koko varainhankinnan lippulaivarahanketuotteemme avulla.

Yritykset haluavat tietää, kuinka helppoa niiden verkkosivustoja on käyttää, ja tiedot, jotka annat heille prosessista, on erittäin arvokasta. Vuonna 1956 perustettu kotiteollisuusyritys ylläpitää nimellä Pottery Barn, West Elm, Rejuvenation sekä Mark and Graham nimekampanja Williams-Sonoma -myymälän lisäksi. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​kansallisia online-työmessuja ja uranhallintataitoja, jotka ovat avoinna koko yleisölle vuoden aikana!

Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Tosiasia, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään “mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Tärkeintä on olla pysyvä ja ammattitaitoinen. Jos sinulla on osoitettu sosiaalisen median osaaminen ja mittava seuraaminen, saatat jopa pystyä aloittamaan ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymällä, tarvitsevatko ne apua. Napsauta Hunaja-painiketta kassalla. Honey lisää kuponkikoodit ostoskoriin automaattisesti.

10 Parasta Kotona Työskentelevää Yritystä

Jos sinulla on kieliopin taito, voit havaita kirjoitusvirheitä tai korjata helposti törkeitä kirjoitusvirheitä, oikoluku voi olla sinun tehtäväsi. Myy käyttämättömät lahjakortit, tuolloin hän työskenteli edelleen kokopäiväisesti, mutta loi osa-aikaisesti sisältöä verkossa tulojensa lisäämiseksi. Appen - Lue Appen-arvostelu - avoinna ympäri maailmaa. Henkilöstö, joka ei työskentele pienestä Brooklyn-pääkonttorista, työskentelee piireissä ja kotitoimistoissa yli sata kaupunkia ympäri maata.

Vaikka jotkut tarvitsevat kandidaatin tutkinnon, tärkein vaatimus kääntäjille on tietysti sujuvuus ainakin kahdella kielellä. Suosittelen myös e-kirjaa 21 päivää VA Biz -yritykselle. Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 5 dollaria. Silti on niin monia ainutlaatuisia mahdollisuuksia etäkirjoitustyön laskeutumiseen. Voit etsiä työpaikkatauluja, kuten ZipRecruiter ja Itse nähdäksesi, kuka palkkaa. 7 parasta sijoitussivua aloittelijoille, olemme kaikki pelanneet tätä peliä - olla rehellinen. Opetusta koskevat vaatimukset voivat vaihdella valtiosta toiseen ja saatat tarvita erityisiä lisäpätevyyksiä tai lisenssejä. Se voi johtua useimpien teknisten työpaikkojen luonteesta - etenkin kehittäjille ja ohjelmoijille suunnattujen työpaikkojen luonteesta -, jotka vaativat voimakasta huomiota yksityiskohtiin ja pitkää keskittymistä. Koulutus on maksettu.

Tutkija voi tehdä missä tahansa 10–20 dollaria tunnissa taitotasosta ja asiantuntemuksesta riippuen.

Tutor

Toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet. ”BroadPath Healthcare Solutions tukee maksajia ja tarjoajia erikoispalveluilla, jotka saavat korkeatasoista hajautettua työvoimaa. Nämä eivät ole puhelinpaikkoja - ne ovat pääosin online-chat-pohjaisia. 8 STM-objektiivi, joka on AVAIN-osa laadukkaiden valokuvien ottamisessa.

Pyykätä

Ryhdy oikolukijaksi Löydätkö itsesi helposti löytämässä virheitä lukeessasi? Ja vaikka rakennusmelua oli, ja hän kaipaisi toimiston ilmastointia, hän pystyi viettämään useita keskeytymättömiä tunteja keskittyen projekteihin. Meillä on kolme lasta kolmesta eri koulusta, kolmella eri aikataululla, joten mobiiliyrityksellä on avain menestykseen! Muista, että monet ammattilaiset tarvitsevat tätä palvelua ja tarvitsevat jonkun, johon he luottavat, tarkkailemaan lapsiaan työskennellessään.