Perusteelliset kotona tehtävät työt: 31 Se tosiasiallisesti maksaa

Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa. Jotkut ovat vain osittaisia ​​etäasemia. ArborBridge tarjoaa räätälöityjä testien valmisteluohjauksia ja kursseja SAT-, ACT-, ISEE-, SSAT-, GRE- ja GMAT-tekniikoille sekä erikoistunutta tuutorointia useista aiheista. Voit todella blogoida mistä tahansa auringon alla. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja tietokoneen. Shyp on yritys, joka tarjoaa kuljetuspalveluita yksityisille ja yrityksille.

Tämä yritys on täysin kaukana ja vastaa WordPressistä ja useista verkkosivustojen laajennuksista. Voit kysyä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka Bonnier on kerännyt sinusta, tai muista tavoista korjata näiden tietojen tosiasiavirheet lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy @ bonniercorp. Luo oma aikataulu, saat palkkaa viikossa ja alkaa ansaita nopeasti.

Kuinka paljon Amazon maksaa? Mutta tässä on tärkeä huomioitava tekijä: Emme käsittele pyyntöjä, joissa emme voi varmistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä. Otetaan rokkaa tämä unelma. TTEC perustettiin vuonna 1982, ja sillä on tällä hetkellä yli 49 000 työntekijää ympäri maailmaa.

Monet taiteilijat teeskentelevät työskentelevän kotitalouksien nimeyrityksissä joko suoraan tai alihankkijoina.

Puhelinhoitaja

Nykyisiin etäasemiin kuuluvat chat-tekninen tuki ja omaisuuden palauttamisagentti. Meille, vipuvaikutuksen käyttäminen on yksi tapa tehdä osakekaupasta "halvempaa", mutta varmista, että ymmärrät lisääntyneen riskin, jonka vipuvaikutus lisää ennen sen käyttöä. Ei-etätyössä valitettavasti on aivan liian yleistä joutua tyytymään alueen pätevöityneeseen, ei pelkästään pätevimpiin henkilöihin. Mietitkö, mitkä yritykset ovat legit? Niin kauan kuin saat määrätyt tehtävät tiettyyn päivämäärään mennessä, voit tehdä työn milloin haluat. Jos kotimainen oikolukuyritys kiinnostaa sinua, tämä ilmainen verkkoseminaari saattaa auttaa. Mutta he voivat palkata virtuaalisia avustajia, jotka työskentelevät kotoa ottamaan tiettyjä projekteja. Viestintätapa riippuu kuitenkin yrityksestäsi, jossa työskentelet.

Tämän artikkelin versio julkaistiin alun perin 10. maaliskuuta 2019. Katso Aha! Sitel palkkaa kotona työskentelevän asiakaskokemuksen, teknisen tuen ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Silti niiden käyttäminen kotona tehtävien töiden välisten aukkojen täyttämiseen voi olla hyvä aika. Se tarjoaa valmennusta, mentorointia ja ohjausta auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa. Tuote myy itsensä. Backstage on freelance-markkinat näyttelijöille, malleille ja puhetyölle, mukaan lukien TV-ohjelmat, äänikirjat, elokuvat, dokumentit, mainokset, videopelit ja paljon muuta. Dell tarjoaa pääkonttorinsa Austinissa, Texasissa. Tarjoaa kotona työskenteleviä työpaikkoja sekä joustavia työpaikkoja, jotka sisältävät sekä toimistoajan että etätyön.

  • Kotitalousnimellä Xerox työskentelee yli 8000 työntekijää kotoaan, ja se tarjoaa erilaisia ​​palveluja, mukaan lukien asiakaspalvelu, tekninen tuki, laadunvalvonta ja ohjelmointi.
  • Tutustu tähän, mitä FlexJobsilla on sanottavaa Xeroxin etätyötöistä.

Tekniikkayritykset Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Heillä on tehtäviä, kuten etuosakehittäjä, taustakehittäjä jne. Opetussuunnitelmat toimitetaan, ja voit ansaita jopa 21 dollaria per 40 minuutin luokka. Kun lähetät meille arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietoja, tarjoamme suojatun yhteyden palvelimillemme. Tämä tarkoittaa sähköpostin vastaanottamista suoraan osoitteeseesi. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille.