75 Parasta Kotona Työskentelevää Työpaikkaa, Joka Palkkaa Nyt Jopa 25 Dollaria Tunnissa Vuonna 2019

Pearson on yksi niistä yrityksistä. Työskentelet myös yksityishenkilöille, verkkovastaaville ja yrityksille. Unum palkkaa etäasiakaspalveluasiantuntijoita Tyynenmeren ja vuoristoalueiden aikavyöhykkeillä. Palkka on noin 10 dollaria per tutorointiistunto. Tässä on luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat sairausvakuutuksia ja muuta sairausvakuutusta: Kotoa työskentelevät työntekijät nauttivat laajasta tekniikasta, joka auttaa pitämään heidät kytkettynä yrityksen tapahtumiin ja ylläpitämään viestintää joukkuetovereiden kanssa. Ne tarjoavat kaiken tarvittavan koulutuksen.

Ja ennen Internetin kynnystä oli paljon vaikeampaa lajitella huijauksia ja todellisia mahdollisuuksia. Useimmissa rooleissa pääset töihin myös kotoa. Tarvitset aiemman kokemuksen. AAA - tunnetaan myös nimellä American Auto Association, tämä puhelinpalvelukeskus palkkaa työntekijät kotona työskentelemään. Sen lisäksi, että he tarjoavat heille sairausvakuutuksia, mutta myös matka- ja hotelli-alennuksia, eläkkeelle jäämistä ja palkallista lomaa.

 • Haluat ehkä astua heidän eteen ja tavata henkilökohtaisesti vaikutelman luomiseksi.
 • Paitsi että voit verkostoitua töihin, myös LinkedInillä on työtaulu.
 • Työ voi edellyttää, että vierailet mahdollisissa kokouspaikoissa.

Toimittajat eivät tarvitse aiempaa kokemusta englanninkielisestä editoinnista. Etsitkö todellista työtä kotitöistä, jotka eivät poista sinua? Jotkut saattavat tarvita kiinteän verkon ja/tai hyvälaatuisia kuulokkeita, kun taas toiset eivät. Yli 4 prosenttia työntekijöistä kuitenkin siirtää etää. Tulot riippuvat kaupungista ja valitsemasi ajankohdasta. Lisätietoja urasta Xeroxin kanssa täällä. Työntekijöille, joilla on Capital One, tarjotaan työtä kotitöistä edut mukaan lukien täysi lääketieteellinen kattavuus (sekä hammaslääketiede ja näkö) ja 401 (k).

Se laajenee "perinteiseen" toimialaan. Sinun tehtäväsi on kerätä tietoja huoneistoista tietokantatietueille ympäri maata. ”Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa, hyvät asiakkaat, toimitusjohtaja on maanläheinen ja legenda, maksetut sertifikaatit ja koulutus, kaukainen, kun et matkusta, bonukset ovat hyviä, kilpailukykyinen palkka, vieraanvarainen kotitoimisto, hyvä työ- ja perhe-elämän tasapaino (jos käytä lomaasi), yritysmatka on aina räjähdys.

 • Durstin mukaan vakuutusyhtiöt ulkoistavat yhä enemmän saapuvia puhelujaan yhteyskeskuksiin.
 • Niin kauan kuin asiakkaiden odotuksia pidetään, Worldwide101 rohkaisee tiimiään löytämään heille sopivan työrytmin.

Sekalaiset Yritykset, Jotka Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset saivat yli 17 000 valitusta, jotka tekivät ihmiset, jotka tämä ryhmä oli hylännyt. Työnantajana Airbnb tarjoaa etä- ja freelance-tehtäviä. Pepsicon vahva 3q eps: voiko trendi jatkua? Sijoittamisessa Bitcoiniin on luontaisia ​​riskejä, jotka sijoittajien on oltava tietoisia ennen sen ostamista. Löydät laajan tiedon alkuperäisestä salausvaluutasta kaikkialla verkossa. Huomaa, että asiat muuttuvat ja mahdollisuudet tulevat ja menevät, joten on usein syytä tarkistaa myöhemmin, jos et löydä mitään tietyltä yritykseltä katsotessasi. Työntekijät alkavat noin 11 dollaria tunnissa. Kuvateksteillä on arviointitesti, ja voit ansaita keskimäärin noin 240 dollaria kuukaudessa heidän verkkosivustonsa mukaan. Nyt kun yhä useammat yritykset tarjoavat kotona tehtäviä, vanhan perinteisen työvoiman työntekijät haluavat luonnollisesti sairausvakuutuksen.

Se on yleinen vastaus, kun kysyt ihmisiltä, ​​miksi he haluavat työskennellä kotoa. Kävin yhden kurssin, Ansaitse lisää kirjoittamista, kirjoittanut Holly Johnson, ja opin niin paljon kuukaudessa, että saan ensimmäisen työpaikkani. Monet ylimmän johdon ihmiset ovat entisiä opettajia, joten jos sinulla on opetustausta, Kaplanissa on ehdottomasti kasvunvaraa. UnitedHealth on valtava sairausvakuuttaja, jolla on monia mahdollisuuksia työskennellä kotoa. Sinun on tehtävä kielitesti ja toimitettava kirjoitusnäytteet. Entiset työntekijät ovat sanoneet, että Cactus on erittäin joustava ja herkkä sille, että saatat tehdä tämän vapaa-ajallasi. Ja tekniikan kehitys on antanut heille mahdollisuuden mitata työntekijöiden suorituksia, istuvatko he toimistossa tai 45 mailin päässä kodistaan.

 • Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin.
 • Olen pystynyt ansaitsemaan rahaa freelance-kirjoittamalla, ja se on asia, johon sinäkin voit murtautua.
 • Vaikka jotkut yritykset päättävät toimittaa tietokoneen, sitä ei yleensä tarvita.
 • Nuorempien työntekijöiden kysyntä “nostaa kaikki veneet” tekemällä kotona työskentelystä yhä tavallisempaa.

Notko

Seuraamalla menestyvien yritysten johtajuutta, sama strategiaa yrittävä voi oppia jäljittelemään samaa menestystä. Tässä on hyödyllinen resurssi osoittamaan, miten tämä toimii. Työnimikkeisiin, joita he ovat pyrkineet täyttämään, sisältyi tietokone- tai puhelinpohjaisia ​​työtehtäviä, kuten tilinhoitaja, vakuutusmatemaatikko-konsultti, yritystietopäällikkö, tapauspäällikkö, lääkärikirjoittaja, potilaskoulutuksen tai tapauksen edustaja, tuloutettavuusjohtaja ja myyntiedustaja. ”Näihin töihin kuuluu vastaaminen saapuviin puheluihin. Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme. ”Humanassa tiedämme, että hyvinvointisi on tärkeä sinulle ja se on tärkeää myös meille. Opi 2 päivän suosituimmat kaupankäyntistrategiat, kauppias voi asettaa nämä tasot, ja sekä aloittelijat että ammattilaiset käyttävät tätä työkalua usein. Ne tarjoavat yrityksille erilaisia ​​ulkoistamis- ja konsultointipalveluita sekä henkilöstöä väliaikaisella, väliaikaisella vuokraamisella ja suoralla vuokraamisella. Tehokkuus ja joustavuus ovat kaksi kymmenestä syystä, jotka ihmiset haluavat työskennellä kotoa, lyhempien työaikojen ohella (on hämmästyttävää, mitä voisit saavuttaa kahdeksalla suoralla tunnilla näppäimistön ryöstämistä, jota ei jatketa ​​sähköpostien tai päivittäisten henkilöstötapaamisten kanssa).

Olen jakanut luettelon tuomioistuinten tutkimusyrityksistä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona: Jotkut yritykset palkkaavat kotona työskenteleviä työntekijöitä laskemaan standardisoituja testejä, esseitä ja paljon muuta. Koska se on yleinen työnhakusivusto, sinun on käytettävä avainsanoja, kuten ”työskentele kotona”, etätyö ja kaukosäädin, jotta suodatat kotona tehtäviä töitä. Monet sairauspäivät johtuvat siitä, että työntekijä ei halua poistua kodistaan ​​tunteessaan oloaan säällä.

Amazonilla on lähes 92 000 työntekijää, ja monet heistä - tilinhoidossa, asiakaspalvelussa ja vähittäiskaupassa - työskentelevät osan viikostaan ​​kotona. TTEC: llä on asiakkaita 80 maassa ympäri maailmaa. Ja monia muita kuin puhelimen taitoja, kuten kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, muokkaaminen jne.

Opettaja/ohjaaja

Jotkut Edmentumin kotityöntekijöiden työpaikat olisivat virtuaaliopetusta monilla aihealueilla, asiakassuhdepäällikkö, jolla sinulla on alue ja työ, jolla varmistetaan asiakkaiden tarpeiden tyydyttäminen, uusien tuotteiden kehittäminen ja tilinhallinta muutamien mainitsemiseksi. Lisätietoja verkkosivuillamme täällä ja napsauta Hae nyt liittyäksesi joukkueeseemme! Työntekijöitä myös rohkaistaan ​​ottamaan hallintaan henkilökohtainen elämänsä, koska he voivat asua missä vain haluavat liittyessään YNAB-tiimiin. Pivotit, kuviot ja päivänsisäiset swing-kaupat, yhden päivän kaupankäyntitunnit ovat riittävät moitteettoman sijoituksen tekemiseen, mutta sinun on kuitenkin tarkkailtava markkinoita tiiviisti ja verrattava omaisuutta. Sosiaalisen median johtajat ja moderaattorit hallinnoivat yritysten foorumeita ja sosiaalisen median alustoja. Myönteistä on, että lasten nähdä sinun työskentelevän kovasti töissäsi, joita rakastat - jopa niissä osissa, joita et rakasta -, voi vaikuttaa suuresti heidän tulevaisuuden uravalintoihinsa ja koko asenteeseensa työhön. Jalokivet ovat häikäiseviä, naisyhteisömme on hämmästyttävä ja korvauksemme on liiketoiminnan paras. Tarkista vain heidän sivustonsa, ja se kertoo sinulle kaiken tarvittavan.

Jos nämä mahdollisuudet kiinnostavat, suosittelen tekemään useampia kuin yksi, jotta se olisi hetken arvoinen. Kun olet suorittanut kurssin, voit alkaa ansaita, ja mediaanipalkka on tiettävästi 34 000 dollaria. Jotkut ihmiset on erityisesti leikattu työskentelemään kotoa - tai yksinkertaisesti sopimaton elämään toimistossa. Henkilöstöhenkilöstö on käytettävissä kysymyksiin.

Esimiehillä - kouluttamatta etätyöntekijöiden asianmukaiseen hallintaan ja valvontaan - on helpompi hallita joku kasvokkain.

Tekniikkayritykset Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Oletko kurkista loma suunnittelussa? Soita/lähetä minulle sähköpostia numeroon 715-495-8432. Joillekin edustajille voidaan maksaa kiinteä summa ohjelmaa kohti. Sinun on haettava online ja lähetä transkriptiotesti palkataksesi.

Emme voi odottaa jakaaksesi enemmän kanssasi ja kirkastaksesi elämääsi ryöstökoruilla.

Tai etätyöntekijä ei ehkä tiedä parasta tapaa ilmoittaa kollegoille, että hän on kokouksessa eikä häntä voi häiritä. Se vähentää työntekijöiden kustannuksia. Siellä on tarpeeksi tilaa mukana toimitettujen laitteiden sijoittamiseen ja kaikkien tapaamiseen.

Virtuaaliopettaja

Jotkut näistä yrityksistä ovat yksinomaan etätyöntekijöitä, kun taas toiset työskentelevät sekä toimisto-/sijaintihenkilökunnassa että kotoa työskentelevissä. Suuri osa täällä luetelluista yrityksistä palkkaa suoraan kotityöntekijöitä, joten ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat joustavuuden työskennellä kotoaan tavanomaisen työn turvallisuuden avulla. Yhdysvallat - vain jotkut osavaltiot. Tämän yläpuolella olevat palkat ovat poikkeavia. Esimerkkejä Appen-nimikkeistä: Opi liikkeellä ollessasi mobiiliharjoittelusovelluksen ja konsulttitukitiimimme kanssa. Työntekijät kertoivat myös pystyneensä ylläpitämään parempaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa sekä syömään terveellisemmin.

Opiskelijat oppivat käytännössä, eikä sinun tarvitse matkustaa sinne, missä he ovat. Puheoptio palkkaa transkriptoreita ympäri maailmaa. Käsität asiakaskysymyksiä AMEX-tuotteista.

 • ETS ja Pearson (lueteltu alla) vaativat tietyn pätevyyden ja kokemuksen.
 • Jos etsit tietojen syöttötyötä, Fiverr on loistava paikka mainostaa tietosyöttötaitojasi ja löytää tietojen syöttökeikkoja.
 • Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhde-asiantuntijat.
 • Työskentele tämän yrityksen moderointiasiantuntijana keskustelemalla keskusteluista, foorumeista ja sosiaalisesta mediasta.
 • Sinun on myös varottava liiketoiminnan oppeista ja huijauksista.

10 Online-työtä Lääkäreille, Jotka Etsivät Lisätuloja

Ei myynnin tai varainhankinnan puheluita. Lisätietoja Zapierista ja tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä. Voit myös tehdä sen! Sinun on haettava online verkkosivustolla ja suoritettava arviointikokeet näihin tehtäviin. Napsauta läpi nähdäksesi 40 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle töistä kotoa. Yhteyskeskukset joutuvat sitten palkkaamaan tai tekemään sopimuksia lisensoitujen vakuutusasiamiesten kanssa, "koska valtion lait säätävät, että vain lisensoidut edustajat voivat" myydä "vakuutuksia", Durst sanoo. Ehkä sinulla on työmatka, joka tekee turhautuneeksi ennen kuin edes lyö pöydällesi, ja kaikki mitä voit tehdä aamukahvia juoessasi, fantasioit mitä voisit ostaa kaikella kaasurahalla. Se on mahdollisuus päästä jossain käytännössä ja työskennellä korkeammin palkattujen transkriptio-töiden parissa.

Suorita white-hat SEO -työt asiakkaillemme. Marraskuussa 2019 tehdyissä Workplace Trends- ja Virgin Pulse -kyselyissä, joiden tulokset julkaistiin Harvard Business Review -sivustolla, todettiin, että kaksi kolmasosaa etätyötä tekevistä työntekijöistä ei aina ole työllistyneitä. Lukuisia etäpuhelinkeskuksia, mukaan lukien vanhusten asiakastuki, verokauden tuki ja paljon muuta. 25/ääni minuutti. ”Holly asuu Austinissa, Texasissa, aviomiehensä ja tyttärensä kanssa ja nauttii lukemisesta, matkustamisesta ja joogasta. Peruspalkka on 10 dollaria, ja sinä opetat matematiikkaa, luonnontiedettä ja yleisiä aineita. Työntekijöiden jakautuessa kaikkialle, niiden, jotka eivät työskentele kotitoimistossa, ei tarvitse tuntea itsensä jätetyksi. Tarvitset oman tietokoneesi ja luotettavan nopean Internet-yhteyden.

Lisätietoja Toimittajille

Jokaiselle työntekijälle, joka työskentelee kotoa ainakin puolet ajasta, työnantajat voivat säästää yli 11 000 dollaria vuodessa, totesi Global Workplace Analytics -tutkimus. Yrityksen luovat juuret tarkoittavat, että työntekijöille annetaan vapaus ja joustavuus työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla, myös kotoa. Tämä ei kuitenkaan ole lähtötasoa. Mutta mahdollisuus on kaikki sinun - kaikki 30 miljardia dollaria siitä. Yrityksen koosta ja tarvittavan työn määrästä riippuen voit laskuttaa jokaiselta asiakkaalta 200–10 000 dollaria kuukaudessa, sanoo freelancereiden verkkosivusto Upwork.

 • Suunnittelemme jännittävää, premium-urheilua kuntosalille, työlle ja leikille.
 • Tämä yritys palkkaa toisinaan.
 • Sillä on yli 400 000 työntekijää, jotka nauttivat joustavista aukioloajoista ja suurista eduista työskenteleessään etäyhteydellä, sopimuksen perusteella.
 • Xerox, CVS Health, Salesforce, ADP, American Express ja Humana kuuluvat niiden 26 yrityksen joukkoon, jotka on sijoitettu vuosittain listalle luettelon perustamisen jälkeen kuusi vuotta sitten.
 • Huolimatta siitä, että on olemassa monia matkasivustoja, jotka tekevät matkan suunnittelusta helppoa, se voi silti olla aikaa vievää.

Etsitkö Vielä Enemmän Laillista Työtä Kotona?

Tämä tarkoittaa aukkoja, jotka tarjoavat jonkin verran etätyötä. Referenssejä/työnäytteitä pyydetään. Tutustu puskurin avoimiin positioihin täällä (tai liity sen postituslistaan ​​saadaksesi selville, milloin ne avautuvat enemmän). Näillä haasteilla on kuitenkin jokaisella omat ratkaisunsa. SimplyFun - eikö olisi hauskaa pelata elantonsa puolesta? He palkkaavat sairaanhoitajia etähallinnossa hoitamaan tapausten hallintaa, hoidon valtuuttamista ja potilaan koulutusta. Olen jakanut luettelon kirjoitusyrityksistä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona: Xerox on tunnettu yritys, joka palkkaa satunnaisesti tietojen syöttö-/varmennusagentteja.

Maltillisuus

Work at Home Vintage Experts on ainutlaatuinen etätyöyhteisössä, koska se keskittyy erityisesti ”pretireesien” palkkaamiseen - 50-vuotiaita tai vanhempia, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä vielä, mutta jotka haluavat muutoksen päivittäiseen toimistoon. Tällä hetkellä VIP: llä on lupa vuokrata näissä 15 osavaltiossa: Englannista psykologiaan voi opettaa monia erityisalueita. 90/ääni minuutti. Tämä koulutusohjelmisto ja online-koulutusyritys palkkaavat äidinkielenään puhuvia kielenkursseja kaikentasoisille opiskelijoille. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle jo tänään!

Etsitkö Jotain?

Yhtiöllä on useita muita tuotemerkkejä, kuten Pottery Barn ja West Elm, ja siitä on tullut yksi maailman suurimmista e-räätälöistä. Work-koto-työntekijöillä on pääsy loistaviin joustaviin työvaihtoehtoihin, 401 (k) suunnitelmaan ja työntekijään alennukset. Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. Paljon tukea puhelimissa asiakkaiden kanssa. Amazon, VIPKID ja UnitedHealth Group olivat kymmenen parhaan yrityksen joukossa, jotka tarjosivat eniten etätyöpaikkoja vuonna 2019. Toisin kuin joissakin muissa mahdollisuuksissa työskennellä kotona, TeleTechin työntekijöiden ei tarvitse navigoida vaikeuksissa itsenäisyyttä ollaan. Koulutus tapahtuu yrityksen toimistoissa. Asioiden internet-luokka, mutta tosiasia on, että bitcoin vie hämmästyttävän paljon valtaa. Siksi olemme sitoutuneet antamaan sinulle resursseja, joiden avulla voit tulla onnellisemmiksi, terveellisemmiksi ja tuottavammiksi kaikilla elämäsi alueilla.

Kuinka Paljon Kotona Työpaikat Maksavat Vuodessa?

Lisäksi luonnonmullistusten tai ihmisen aiheuttamien katastrofien tapauksessa hajautetulla työvoimalla on paremmat mahdollisuudet pitää toiminta käynnissä, vaikka osa ryhmästä olisi offline-tilassa. Hän on ryhmän aktiivisin henkilö ja vuorovaikutuksessa jäsenten kanssa kirjaimellisesti joka päivä. Apurahojen kirjoittajana voit ansaita 40 300–67 000 dollaria vuodessa. Tämä riippuu tietystä asiakkaasta ja hänen viestinnän mieltymyksistään. TaxJar on edistyksellinen ”etänä ensin” -yritys, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä mistä tahansa sopivan WiFi-yhteyden avulla. Jotkut esimiehet - ehkä siksi, että heidän mielestään heidän on oltava hallinnassa tai eivät luota työntekijöihinsä - ovat epämiellyttäviä, kun työntekijät työskentelevät ulkopuolella.

 • Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla.
 • Insignia SEO palkkaa virtuaaliassistentteja avustamaan toimisto- ja asiakasviestinnässä, sosiaalisessa mediassa sekä muissa markkinointi- ja hallinnollisissa tehtävissä.
 • Humana tarjoaa kilpailukykyisen palkka- ja etuusohjelman, joka sisältää palkallisen vapaa-ajan, lukukausipalvelut ja kokopäiväiset etätyöpaikat.
 • Aikaisemmin oli vaikea löytää laillista työtä kotona, mutta nyt monet yritykset pitävät sinut parempana töissä kotona.
 • 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa.
 • Hanki palkka suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä verkossa ja suorittaa yksinkertaisia ​​asioita.

Kirjoittaminen, Käännös Ja Transkriptio

Työskentele etäällä kotoa. Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita. Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. TeleTech tarjoaa monia urapolkuja etätyöntekijöille joustavalla työympäristöllä. Globaali puhelinpalveluyritys palkkaa kotipuhelinkeskuksen edustajat Yhdysvalloista. Vaikka joukkue sijaitsee Maltalla, tiimi on täysin kaukana - ja hyödyt ovat melko uskomatonta.

Franchising-mahdollisuuksia on tarjolla monilla aloilla, kuten postitus ja postitus, valokuvaus, kosmetiikka, matkat, markkinointi, työllisyys ja henkilöstö. Dellin etätyövoiman etuihin sisältyy pakattuja työviikkovaihtoehtoja ja ammatillisen kehityksen mahdollisuuksia. Se osoittautuu asteikkoksi oman yrityksen omistamiselle, lupausten kanssa valtavia rahaa. Kirjoittamisen ajankohtana on aukkoja lääketieteen kielten asiantuntijoille, ja olemme nähneet, että myös rekisterinpitäjien tehtäviä esiintyy viime aikoina. Apple on erittäin laillinen yritys, joka palkkaa kotona neuvonantajia monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa ja myös Sydneyssä, Australiassa.

Aiheeseen Liittyvät Julkaisut

Videoneuvotteluiden, puhelimien, etäohjelmistojen ja Internetin avulla fyysisen toimiston tarve on vähentynyt huomattavasti. Heidän pätevyytensä antaa heille työpaikan. Ne tarjoavat lääketieteellisiä kopioita ja virtuaalisia lääketieteellisiä kirjoitustyöpaikkoja verkossa. Tämä kotona käyvä puhelinkeskus aloittaa työntekijöiden 9 dollarilla tunnissa ja tarjoaa 401 000 eläkepaketin vuoden työsuhteen jälkeen sekä lääketieteen, hammashoidon ja näkövakuutuksen 30 päivän kuluttua. Appen tukee lähes miljoonaa urakoitsijaa, jonka pääkonttori sijaitsee Chatswoodissa, Uudessa Etelä-Walesissa, Australiassa. Tee töitä milloin haluat. Hän on yksi 8 miljoonasta amerikkalaisesta, jotka työskentelevät nyt kotoa, Yhdysvaltain väestölaskentatoimiston mukaan. Lisätietoja täältä GitLabin avauksista, eduista ja kulttuurista.