28 Työskentele Kotona Työskentelevissä Yrityksissä, Joiden Työntekijöille On Uskomattomia Etuja

Loppujen lopuksi haluan sinun alkavan ansaita paljon passiivisia tuloja 3–6 kuukaudessa, ei 3–5 vuodessa. Palkka alkaa 9 dollaria/tunti, plus palkkiopalkkiot, ja nousee jopa 12 dollariin/tunti (Glassoorsin mukaan). Yksi vilpillinen ryhmä ilmoitti vääriä työpaikkoja CareerBuilderissä, joka on muuten kunnioitettava sivusto. Miksi hongkongin maskinvastaisen lain pitäisi kauhistuttaa ulkomaisia ​​sijoittajia, smartAssetin sijoitusoppaassa voi kertoa sinulle, kuinka suuri riski sinulla on, kuinka nopeasti rahasi voivat kasvaa ja kuinka paljon verot ja inflaatio vie sijoituksesi. Sinun on tiedettävä parhaat paikat työn löytämiseksi ja mitkä verkkosivustot tavoittavat, jotta voit ansaita eniten ja lisätä edelleen salkkuasi. SayABC palkkaa opettajat opettamaan pieniä ryhmiä lapsia (ikä 5–12) englantia toisena kielenä.

Removen etätyötaulu on melko vakio, sillä voit etsiä kaikkia luokkia, markkinointi mukaan lukien. Monet näistä työpaikoista opettavat englantia verkossa. Ryhdy Pressable-asiakkaan menestysinsinööriksi. Aloita ansaitseminen! Noin kuukausi sitten ystäväni veivät minut siihen pizzavauhtiin, en yleensä syö pizzaa, mutta menin tällä kertaa viipaleelle… ja se oli minulle yksi onnellinen onnellinen hetki, onnellisempi kuin uuden auton ostaminen, hymyilen koko 5 minuuttia syödessään siivu. Ja mistä löydät työtä?

  • Agentit saavat myös ainutlaatuisia vuokra-autoalennuksia.
  • Jotkut vaativat erityisiä taitoja, kun taas toiset vaativat vain Internet-yhteyden.
  • Sinun on oltava hyvä tuntemus Applen tuotteista voidaksesi hakea tätä roolia, kun käsittelet heidän tuotteitaan koskevia teknisiä puheluita.
  • Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla?
  • Ogg sanoo, että kapeaseen matkaan erikoistuneilla matkatoimistoilla, kuten varakkaiden asiakkaiden erityisillä kohteilla, on mahdollisuus ansaita 100 000 dollaria vuodessa työskentelemällä kotoa.
  • Kaikenlaisia ​​startup-yrityksiä etsitään etäosaajia AngelLististä, jotkut vakiintuneita ja toiset aivan uusia.

Tarvitset hiljaisen työalueen, kiinteän puhelimen ja nopean internetyhteyden. Tiedotusvälineet, Älä ole niin kiinni siitä, kuinka aiot rikastua yön yli. Sinun odotetaan suorittavan samat huippuosaamisen vaatimukset kuin kaikkien kollegoidesi takaisin pääkonttoriin. Mutta jos sinulla on luottamusta ohjelmointitaitoihisi, et tarvitse kaikkia näitä tukkoja teknologiayrityksiä. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Tässä luettelossa ”paras” määritettiin kotona työskenteleväksi työksi, jolla on hyvät, säännölliset palkat ja edut. Näyttää siltä, ​​että kaikki blogoivat nykyään - ahkerasta työtoveristasi etäisiin tuttaviin ja jopa isoäiti Maryen. Yhtiö etsii erityisesti ihmisiä, joilla on kokemusta risteilyalalta.

Etätyö on käytettävissä seuraavissa ryhmissä: O tästä maailmanlaajuisesta kotitoimistoyrityksestä on Mark Brayan. AirTreks on matkatoimisto, joka tarjoaa kansainvälisiä ja useita lippuja matkoille. Tämä asema on avoin Yhdysvaltojen ja Kanadan asukkaille. Suosittelen, että kirjaudut Slice the Pie -tapahtumaan, jossa ansaitsen noin 200–300 dollaria kuukaudessa kirjoittamalla lyhyitä musiikkikatsauksia, luokittelemalla muodia, testaamalla matkapuhelinsovelluksia ja paljon muuta. Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Sivustot, kuten HAWO, TeachAway ja VIPKid, ovat loistavia paikkoja aloittamiseen. Nämä ovat usein vuodenaikojen sijainteja.

Verkkosivustolla on saatavana monia työpaikkoja, jotka voivat olla ylivoimaisia, mutta haut ”kotiperustaiseen” ja ”etäkäyttöön” tuottavat yleensä tuloksia. Tämä on jälleen avoin riippumattomalle urakoitsijalle, jonka verot kantaa työntekijä itse. Burger king -hackit sisältäen "ilmaisen" lasten aterian ja € 2.90 "bacon double cheeseburgerin" joka kerta. Xerox, dokumenttitekniikan ja liiketoiminnan tukipalveluiden pitkäaikainen johtaja, tarjoaa yrityspalveluita ja asiakirjanhallintatuotteita ja -ratkaisuja. Cozymeal palkkaa osa-aikaisia ​​etätyöpaikkoja Yhdysvaltojen eri paikoissa.

  • Tarvitseeko taitoni?
  • Puhelinlinjojen ollessa avoinna ympäri vuorokauden, tarjolla on paljon vaihtoehtoja.
  • Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse.
  • Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

”Hieno työ kotiasennosta. 1850 päämaja: Aloita hakeminen TÄNÄÄN! Tämän vuonna 1982 perustetun yrityksen päätavoite on yhdistää yritykset ja yksityishenkilöt ihmisiin, jotka osaavat tulkita videoita, puheluita ja muita viestinnän muotoja eri kielillä.