20 REAL-yritystä, jotka haluavat palkata sinut kotitöitä varten

Toimistossa oleminen ei ole tarpeellista, kun voit lähettää sähköpostia, keskustella ja liittyä videoneuvotteluihin kaikkialla maailmassa. Jos haluat auttaa oppilaita oppimaan itsenäisesti, tämä on sinulle hienoa työtä. Referenssejä/työnäytteitä pyydetään. Yksi yleisimmistä kotityöpaikoista, suoramyyntikonsultointi, joka tunnetaan myös nimellä monitasoinen markkinointi, on räjähtää suosiossa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vain muutamalla taidoilla ja kyvyllä toimittaa laadukasta työtä voit ansaita rahaa kotoa suunnittelemalla verkkosivustoja.

Alkaen ystävämme Kayla teki noin 16 dollaria tunnissa, mikä on todella hyvää ottaen huomioon, että hänellä ei enää ollut kuluja matkustamiseen, vaatteisiin ja muihin. Lisätietoja italkin opetuksesta arvosteluamme. Viimeisimmät verotiedotteet, tämä johtuu laajalle levinneestä huolesta näiden tuotteiden luontaisista riskeistä ja niitä myyvien yritysten huonosta käytöksestä. Aloita nyt.

Valitsemasi kotona tehtävien tyyppien mukaan voit hallita ansaitsemasi rahaa. Jos olet valmis työskentelemään kotoa, mutta et halua odottaa yrityksen tarjoavan sinulle työtä, tässä on yksi vaihtoehto: Aquent on luova henkilöstötoimisto, joka palkkaa väliaikaisia, sopimussuhteisia ja kokopäiväisiä työntekijöitä sisällön markkinoinnin ja kirjoittamisen aloilla. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa. Kokemustasosi noustessa Verblio antaa sinun kirjoittaa pidempiä ja korkeammin palkattuja viestejä. Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Liittyminen parhaisiin kyselyalustoihin, jotka maksavat sinulle mielipiteesi jakamisesta, auttaa varmasti ansaitsemaan ylimääräistä rahaa.

Maksut suoritetaan viikoittain suoran talletuksen kautta.

Yritykset, Jotka Palkkaavat Laillisia Työpaikkoja Kotona

Palkka on 25 dollaria tunnissa heidän verkkosivustonsa mukaan. Mielipiteesi jakaminen verkossa on nopea ja laillinen tapa tuottaa tuloja oman kodin mukavuudesta. Siirtojen olla oma pomo. Sinun pitäisi myös tietää, että joitain näistä yrityksistä on syytetty "pyramidijärjestelmistä", joten tee ensin kotitehtäväsi. Kun kirjaudut ohjaajaksi, valitset parhaat aiheesi, ja Chegg sopii sinulle potentiaalisten opiskelijoiden kanssa. Sijoita enemmän kuin kulutat, sijoittaminen itseesi on paras sijoitus, jonka voit tehdä. Tällä yrityksellä on monia laillisia töitä kotoa sopivista kotitehtävistä. Sinun ei tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi.

Mutta sinun ei tarvitse kokeilla tätä osuma-ja-miss-lähestymistapaa. Ohjaajana alustalla tarjoat online-yksipuolisia tutorointipalveluita lukion tason kursseille. Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita. Kuten edellä mainitsin, freelance-kirjoittajat voivat ansaita uskomattoman määrän rahaa. Monet meistä haaveilevat astuessaan takaisin rottakilpailusta välttäen päivittäisen työmatkallamme puskuri-puskuri-liikenneruuhkia ja kauppaa pukuilla ja hameilla päiviä pyjamassa työskenteleviä päiviä. Mene tänne kirjautumaan kirjoittamaan Verblio tai lue ensin Verblio-arvostelu. Käytä suosikki fonttiyhdistelmiäsi ja aloita kalligrafiaseikkailullasi. Vastuu räätälöityjen aloitussivujen, sähköpostikampanjoiden ja automaatioiden luomisesta ja näiden digitaalisten kampanjoiden edistymisen raportoinnista.

Sopimus, yli 20 tuntia viikossa. Tämä yritys on Better Business Bureau -yrityksen jäsen ja palkkaa kotona toimivia asiakaspalvelun ammattilaisia. Aloittaa, se antaisi sinulle vielä 440 dollaria laittaaksesi työpaikalle 401 (k). Williams-Sonoma palkkaa asiakaspalveluagentit tarjoamaan palvelua ja tukea puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Airbnb tarjoaa turvallisen tavan suorittaa liiketoimia turvallisesti. Se on yrityksesi, vauhtisi, tapa. Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä. Kumpikaan tyyppi ei välttämättä edellytä kokopäiväistä työskentelyä.