20 Yritystä, Joilla On Laillisia Työpaikkoja Kotona

Tämä yritys tarjoaa tietokoneiden perus- ja vianetsintäpalveluita. Aiheeseen liittyvät julkaisut:, ne toteutetaan välittömästi markkinahintaan. Se palkkaa päteviä freelance-esseitä ja jatkaa kirjoittajia. Rob Flea Market Flipperistä on MASTER-flipperi ja teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästökaupoista PART-TIME verkossa. Koti kotityöstä on nousussa. 3 miljoonaa ihmistä freelancereina, mikä tekee 1 dollarista. Nykyisiä aukkoja ovat lääketieteellinen toimittaja, vanhempi tieteellinen kirjoittaja ja enemmän. Kaikki nämä ideat vaativat jonkin verran taustaa alueella, mutta ne ovat ihanteellinen tapa käyttää jo hankittuja taitojasi kotona työskentelevässä liiketoiminnassa.

Toinen tiedonkeruujärjestö, joka palkkaa Yhdysvalloissa ja toisinaan Intiassa. Suunnittelimme älykkään, tyylikkään yrityksen, joka toimii silloin, kun sinäkin. Saatavilla on lukuisia etäpuhelinkeskuksia, joihin kuuluu mm. Ruokatilausten vastaanottaminen, palkkahallinnon tuki, tienvarsipalvelut ja muut. Muita työpaikkoja, jotka voivat kuulua asiakaspalvelun piiriin, ovat kotimatkatoimistot, asiakastuki, myyntiedustajat ja muut. Joskus mahdolliset freelancerit etsivät töitä kotoa tekevistä freelancer-töistä kuukausien ajan turhaan. Jos sinulla on erinomaiset tekniset taidot, tämä on palvelu, jota voit tarjota tekofobille ja aikapuristetulle. Kokeile yhtä näistä 32 yrityksestä, jotka etsivät oikolukijoita.

Aterian suunnittelija voisi koota luettelon viikon resepteistä ja päivittäistavarakaupan luettelosta vaikealle, mutta budjetti tietoiselle ostajalle. Jos olet kuitenkin uusi mobiilisovellusten kehittämisessä, on olemassa verkkokursseja ja -koulutuksia, joista voit oppia. Jos myyt hyödykkeitä, todennäköisesti monet muut tekevät samoin.

Mutta kaikilla isoilla yrityksillä ei ole ketään hallitsemaan sosiaalisen median tiliään, minkä vuoksi yhä useammat ihmiset ovat alkaneet markkinoida itseään sosiaalisen median johtajina ja auttaa yrityksiä kasvattamaan online-seurantaansa ja laajentamaan asiakaskuntaansa. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. On myös hienoa, jos osaat olla avulias ja kohtelias, mutta myös luja, kun tilanne vaatii sitä. Pidät omat lapsesi kiireisenä ystävien ja aktiviteettien kanssa ansaitsemalla rahaa hoitamalla muiden ihmisten lapsia. Tämä luettelo sisältää kirjaimellisesti tuhansia yrityksiä, jotka palkkaavat aktiivisesti etätyöt.

Vaikka voit silti käydä kirjastossa ohjaamaan paikallisia opiskelijoita, voit myös saada palkkaa yhteydenpidosta ihmisten kanssa maapallon toiselta puolelta. Tänään vastaus on kuuluva KYLLÄ. Jos osaat numeroita, voit työskennellä kotona virtuaalisena kirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä. Tutustu seuraavaan etätöisi. Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? 00 kuukaudessa, riippuen kelpoisuudesta ja kuinka moniin tutkimuksiin osallistut. Toimittajat tekevät tarjouksia hankkeista ja Edit Fast veloittaa asiakkaalta lisämaksun. Harkitse freelancerintia, lisää ihmisiä pitäisi tehdä tämä! Kukaan meistä ei nauti työn tekemisestä eikä tiedä milloin meille maksetaan siitä palkkaa.

Online-työpaikat Opiskelijoille

Tämän ansiosta kirjanpitäjät voivat työskennellä laaja-alaisissa asioissa, jotka edellyttävät asiantuntemusta, kuten yrityksen kasvustrategia, verosuunnittelu ja tarkastukset. Tai jos haluat perustaa oman virtuaaliassistenttiyrityksen, voit ansaita jopa 10 000 dollaria kuukaudessa, kuten ystäväni Kayla. Nykyään voit myydä mitä tahansa kenelle tahansa kaikkialla maailmassa. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? Oletko markkinointiguru, joka osaa taikuuttaa hyvin harvoilla sanoilla? Gengo - Lue Gengo-arvostelu - avoinna ympäri maailmaa. Globaalit freelance-alustat, kuten PeoplePerHour, Upwork, Freelancer ja Fiverr, maksavat enemmän kuin intialaiset sivustot.

Joustavan työn löytämiseen on saatavana enemmän ja enemmän resursseja, kuten Flexjobsin työnhakupöytä, luettelo 100 parhaasta etätyötä tekevästä yrityksestä vuonna 2019 ja Remote.

Freelance-työ

Monet ihmiset, jotka suunnittelevat siirtymistä uralle työstä kotoa, eivät jatka tätä tietä etujen puuttumisen vuoksi. 3 miljardia myyntiä vuodessa. Palkkiot näistä työpaikoista suoritetaan joko hankkeittain tai valmistuttuaan. Voit valita työaikasi välillä 2–23 pm joka päivä. Sen lisäksi, kun olet vakiinnuttanut asemasi ja maineesi alkaa kasvaa, ansaitset melko mukavan palkan. Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Myy vaatteita ebayssa, tai katso täydellinen opas pysäköintitilan vuokraamiseen. Huomaa, että näissä työpaikoissa mainitaan erityisesti vakuutusten myynti, joten ne näyttävät nojaavan enemmän myyntiin kuin asiakaspalveluun.

Soita saapuvat puhelut ja keskustele jäseniemme kanssa vastataksesi kysymyksiin tai antaa tietoja, jotta he ymmärtävät paremmin kattavuutta ja vaihtoehtoja.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

He tekevät tämän löytääkseen ratkaisuja ja ymmärtääkseen heille annettavan tiedon. ”Näihin töihin kuuluu vastaaminen saapuviin puheluihin. Vaikka tämä on totta, voi olla hyödyllistä ajoittaa pyyntösi suoraan johtamasi suuren projektin onnistuneen päättämisen jälkeen tai kun pomosi on erityisen vaikuttunut työstäsi. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. SAT Prep -ohjaaja, BAR-alueen johtaja, GMAT Prep -ohjaaja, kokopäiväinen sisällönkehittäjä, teknologiainsinööri, arvopaperi-/vakuutusohjaaja, ACT Prep -ohjaaja ja muut. Toinen suosittu freelance-alusta on Fiverr. Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa.

He palkkaavat vain Yhdysvalloissa, ja palkka on 10 dollaria tunnissa. Jotkut jopa mennä pidemmälle luomalla budjettilaskentataulukko tai sisällyttämällä perustiedot paikallisia ilmauksia matkalle. Joten mikä on binaariobottirobotti?, huippukauppiaat eivät koskaan lopeta oppimista. Olen varma, että pystyn suorittamaan kaiken, mitä työni vaatii, samalla tai jopa korkeammalla tasolla toimiston ulkopuolella.

  • Molemmat voidaan jakaa edelleen yritystoiminnan (B2B) tuotteiksi tai palveluiksi, jotka tarjoavat apua muille yrityksille, kuten toimistotarvikkeet (tuotteet) tai kirjanpito (palvelu) ja yrityksille kuluttajille (B2C), joissa annat apua yksilöille, kuten keittiötarvikkeita (tuotteita) tai yleismiesten kodinkorjauksia (palveluita).
  • Kaikki alla mainitut yritykset palkkaavat eri maissa, mutta kaikki nämä lailliset kotitöistä tehdyt työpaikat eivät tällä hetkellä palkata.
  • 10 legitiimi työ kotona, maksaa 15 dollaria tunnissa tai enemmän!
  • Joten vaikka et ansaitse niin paljon etätyöpaikoista, joita saatat löytää huolellisesti kuratoidulta markkinoilta, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia kehittää kaappejasi, jos satut olemaan aloittelija.

Hullu Organisaatiotaidot

Etuudet sisältävät myymäläalennukset, 401K-ohjelman ja joustavan aikataulun. Kirjoittaminen on erittäin hyödyllistä, mutta aloittamiseen todella tarvitset ajaminen, kunnianhimo ja kyky löytää ainutlaatuinen näkökulma joka päivä tapahtuviin tapahtumiin. Palkka voi nousta jopa 25 dollariin tunnissa.

Ensisijainen Sivupalkki

Meillä on liiketoimintaa melkein jokaisessa maassa, pääkonttori on 13 maassa. Kaikilla työntekijöillä on laillinen oikeus pyytää joustavaa työskentelyä, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus toteaa. Prosessi on melko kivuton ja saa sinut liikkumaan oman yrityksen parissa.

Copywriter - Olemme jo kattaneet kirjoittamisen ja muokkaamisen edellisessä kohdassa. Kun luot uskottavuuttasi näillä työmarkkinoilla, voit helposti löytää työpaikkoja eri sivustoilta. Uutiskirjeet ja sähköpostikampanjat vaativat erityistä kirjoitustaitoa, koska siihen sisältyy avainsana- ja markkinatutkimus, strategisesti sijoitetut toimintakehotuspainikkeet ja vähän psykologiaa, joka rohkaisee lukijoita liittymään, ostamaan tai suorittamaan muita tavoitteita. Oletko kanssamme, joten, jos laitteesi käynnistys täyttää nämä kriteerit, SeedInvest on loistava tilaisuus. Jos tämä kuulostaa sinusta, olet todennäköisesti kiinnostunut parhaimmista yrityksistä, joilla on etätyötä vuonna 2019.

Parhaat Yleiset Etätyöverkkosivustot

Kotoa työskentelevät ihmiset voivat helpommin syödä terveellisesti ja löytää hallittavan työ- ja perhe-elämän tasapainon. Intuit palkkaa yleensä vuodenaikojen veroasiantuntijoita ja asiakastukea. Työnantajat yleensä kysyvät kandidaatin tutkintoa tai työkokemusta, mutta jos näitä ei ole, voit joko osallistua korkeakoulujen tarjoamaan verkkokurssiin tai aloittaa pienen harjoitellessasi ammattikääntäjää tai työskentelemällä voittoa tavoittelemattomassa organisaatiossa. ProBloggerissa käytettävissä olevat kirjoittamiseen keskittyvät etätyöt vaihtelevat kokopäiväisistä copywriting-tehtävistä freelancereihin ja sopimuksiin. Mistä tahansa, jota rakastat tehdä hauskanpitoon, voi tulla myös loistava kotitekoinen keikka. Pian sen jälkeen hän lähti opettajastaan ​​ja siirtyi verkko-ohjaukseen. Jos toimitat meille jonkun toisen henkilökohtaisia ​​tietoja viittaustarkoituksiin, voimme käyttää näitä tietoja kutsuaksemme heitä käymään verkkosivuillamme tai tarjoamaan heille tietoja tuotteistamme tai palveluistamme. Jotta freelance-kääntäjänä voit työskennellä sujuvasti useammalla kuin yhdellä kielellä.

NiceTalk on toinen ESL-tutoriosivusto, jossa teet yhteistyötä kiinalaisten puhujien kanssa ja keskustelet heidän kanssaan, jotta he voivat harjoittaa ja parantaa englanninkielen taitojaan. Sinulla on enemmän täällä läpi kuin kuratoidummalla verkkosivustolla, mutta sinulla on välitön pääsy tuhansiin etätyöhön, johon voit hakea heti! Yksityiskohtaisesti ehdotettu etätyöaikataulu. Kun olet vuorovaikutuksessa heidän tuotteensa kanssa, kerrot heille mitä pidät ja et pidä.

Jos työnantaja on eri mieltä, hänen on kirjoitettava työntekijälle perustelemalla kieltäytymisen liiketoiminnalliset syyt.

Kelly Services

Voit hakea useita yrityksiä, jotka tarjoavat kokopäiväistä kuvatekstityötä, jonka palkka vaihtelee 10 dollarista 75 dollariin/tunti. Emme halua nähdä käyttäjien takertuvan tuhansien dollareiden varastoihin vain ymmärtääkseen, että he yrittävät purkaa LuLaRoe -sovelluksensa jo kylläisillä markkinoilla. Perusanalyysi, tässä esimerkissä sinun on parempi pitää sijoitukset BTC / ETH: hen kuin altcoiniin. Lopulta voit tulla yrityksen yhteisomistajaksi.

Voit muodostaa yhteyden asiakkaiden kanssa melkein mihin tahansa online-tehtävään, mukaan lukien freelance-kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, asiakaspalvelu, tietokoneenkoodaus, käännös ja juridiset palvelut. Bull trap - kuinka päästä pois asennuksesta, rantakauppiaat käyttävät rajoja oppainaan ja käyvät kauppaa niiden sisällä. Emme käsittele pyyntöjä, joissa emme voi varmistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä. Voit tehdä tämän niin, että tarjoat joitain neuvojasi ilmaiseksi kirjoittamalla blogeja säännöllisesti. Nämä henkilöt vievät aikaa jäljittääkseen sairaalan laskutustöiden paperityötä ja mahdollisesti kiistelevät vakuutusyhtiöiden kanssa. Kibin - Heillä ei ole aina aukkoja töihin kotona oikolukijoita, mutta voit täyttää heidän lomakkeen saadaksesi ilmoituksen, kun he tekevät.

Paras tapa muodostaa yhteys online-asiakkaisiin on luoda online-verkkosivusto (mieluiten isännöi BlueHost 3 dollarilla). Nämä positiot maksavat 80 000 dollaria vuodessa, mikä pyöristää jopa 20 dollaria tunnissa. Asennuksen kustannukset ovat vähäiset, ja se on hieno tapa hankkia ylimääräistä rahaa joka viikko oman kodin mukavuuksista. Kotoa työskenteleminen voi olla Pyhä Graali - mutta sinun on tiedettävä, mihin olet joutunut.

Huonetarkkailutilan

Yrityksen koosta ja tarvittavan työn määrästä riippuen voit laskuttaa jokaiselta asiakkaalta 200–10 000 dollaria kuukaudessa, sanoo freelancereiden verkkosivusto Upwork. Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. Sinulla on oltava todistettu kokemus ongelmanratkaisusta ja kyky monitoimintaa.

NODESK on loistava resurssi jokaiselle, joka haluaa oppia lisää pääsystä digitaaliseen nomadi-/etätyöpeliin. Fiverr saa nimensä alkuperästään lähtien - kun jokainen työ alkoi 5 dollarilla. Ne tarjoavat koulutusta, mutta edellyttävät, että mahdolliset työntekijät ovat matkustaneet viiteen tai useampaan maahan.

Vaikka jotkin näistä yrityksistä koskevatkin digitaalitekniikkaa, se ei tarkoita, että he eivät palkkaa eri osastoilla. Olemme 22-vuotias yritys, joka myy miljardin vuotuisen myynnin, hyvinvointituotteiden trendi. Tämä on työntekijä, joka hoitaa mitä tahansa pieniä tehtäviä yritykselle tai henkilölle. Lounaislentäjät haastavat boeingin 100 miljoonalla dollarilla yli maksimisuihkulla, hänet tunnetaan myös siitä, että hän tekee osto- ja myyntitilauksia samaan aikaan päänahan päästä useilla erittäin likvideillä markkinoilla. Vaikka vaatimukset vaihtelevat työpaikoittain, tarvitset joitain perusteita:

Amazon MTurk

Vaikka jokaisella yrityksellä voi olla erilaisia ​​vaatimuksia, ne yleensä antavat sinun työskennellä kotoa, jos sinulla on nopea, luotettava Internet-yhteys ja häiritsemätön työhuone. Kääntäjänä voit muuntaa kielen toiseksi puhutun sanan, kirjoitetun sanan tai äänen avulla. Kun olet löytänyt täydellisen työ- ja yksityiselämäsi tasapainon, on helpompi asettaa tavoitteita, joiden avulla voit nauttia työskentelystä kohti taloudellista turvaa. Vastuuvapauslauseke, vielä parempi, he luulevat, että se on aivan oikein tehdä, ja he ovat jopa valmiita tappamaan sen takia, jos heille sanotaan, että se on oikein. Tehokas kuuntelu- ja analyyttitaito sekä kyky tehdä yhteenveto tiedoista ja tarjota ratkaisuja. Internetin nousu on luonut mahdollisuuksia, joita ei edes ollut olemassa muutama vuosi sitten.

Huomaat, että valtava joukko toimialoja parveilee todellakin postittamaan etätyötään, joten heidän pitkä luettelo etämahdollisuuksista on aina monipuolinen!

Syntyitkö uskomattomalla äänellä, joka sopii mainoksiin ja muihin videoihin täydellisesti? Sen sijaan, että koota yhteen koulutus ja kuluttaa paljon aikaa ja rahaa, kurssi kokoaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää yhdeksi kokonaispaikaksi. Sivuston etätyöpöydän osa on hieno ja suoraviivainen, ja se on jaoteltu luokkiin, mukaan lukien rahoitus, markkinointi ja operaatiot. Käytettävissä olevat työpaikat riippuvat kokemuksestasi ja taidoistasi. Kymmenen vuoden kuluttua tunnen edelleen olevani siunattu olemaan osa tätä organisaatiota, joka on antanut minulle mahdollisuuden muuttua ja kasvaa ja menestyä työskennellessään kotoa. On olemassa monia organisaatioita, jotka tarvitsevat jonkun hallitsemaan sosiaalisen median tiliään, ja jotkut saattavat jopa haluta sinun kehittävän heidän sosiaalisen median strategiansa kokonaan. Arkisin tavallinen palkka on 20 dollaria tunnissa ja ampuu jopa 25 dollaria tunnissa viikonloppuisin. Myynnissä on parempi käydä korkeatasoisen B2B-yleisön jälkeen, joka voi pudottaa 5 000 dollaria hatun pudotuksen sijaan, kun yleisöllä on vähemmän rahaa.

Jos suoritat koulutuksen matkainstituutin kaltaisen ohjelman kautta, opit lisää taitoja, jotka voivat auttaa sinua palvelemaan asiakkaita paremmin. Sertifikaatin saaneet voivat ansaita jopa 100 dollaria/tunti, kun taas harrastelijoiden sukututkijalle maksetaan 15–25 dollaria/tunti tai projektikohtaisesti. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Notaaripalvelut ovat enemmän kysyttyjä kuin useimmat ihmiset odottavat. Nämä eivät ole puhelinpaikkoja - ne ovat pääosin online-chat-pohjaisia. Käytämme kerättyjä tietoja vain tämän käytännön mukaisiin tarkoituksiin.