Aloittelijan opas vedonlyönnistä College Football -pelissä

FBS-konferensseja kirjoista ovat AAC, ACC, Big 10, Big 12, C-USA, MAC, MWC, Pac 12 ja SEC. Vuoden 2019 Heisman-palkinnon voittaja Lamar Jackson maksoi viimeisellä kaudella 8-1. Tiedot ehdottomasti viittaavat siihen, että viikkoon 4 odotetaan, jotta todella päästäisiin toimintaan, mutta se on ollut kannattavaa pitkällä aikavälillä sekä viikolla 2 että viikolla 3. Kenellä joukkue pelaa, missä he pelaavat heitä ja missä vaiheessa he kohtaavat heidät kaikki, on minuun paljon suurempi panos kuin sillä, kuinka yhden joukkueen juoksupeli sopii vastustajan suorittamaan puolustukseen. Joten se, mitä he yleensä tekevät, on laittaa heikommat kertoimet tai omistaa vähemmän aikaa ja resursseja matalan tason peleihin. Tämä on täysin ymmärrettävää. Heti kun tuuli kiihtyy vähintään 10 MPH: n tahtiin, kokonaissuhteiden suhde alkaa laskea voimakkaasti. Koska NCAAF: lla on niin paljon joukkueita, joudut loppumaan tonnilla kauheita epäsuhteita, joissa sinulla on juuri NFL: n kaltainen joukkue pelaamassa joukkuetta vastaan, joka saattaa taistella joidenkin lukioiden voittamisesta.

 • Ja ne, jotka eivät suorittaneet aliarviointia (+0.)
 • Kun 100 000 stadionia myydään säännöllisesti, yliopistojalkapallo-vedonlyönnillä on runsaasti markkinoita.
 • Jos vedot ”yli/alle”, katso pienempiä konferensseja, koska arvo voi olla siellä, koska kaksisuuntainen toiminta puuttuu.
 • Aikataulut ovat erittäin epätasapainossa yliopistojalkapalloissa.
 • Useimmissa kirjoissa on myös futuuriosa, jossa lyöt vetoa konferenssin mestarille.
 • 7 pistettä per peli, kuudes jaardilla sallittua peliä kohden (256) ja kolmas vastustajien kolmannesta alaspäin -muutosprosentissa (16 prosenttia).
 • Tässä on viisi paikkaa, joista löytyy usein hyvää arvoa varhaisessa konferenssikaudella.

Urheilun vedonlyöjät rakastavat panostamista yliopistojalkapalloissa ja erityisesti suurissa konferensseissa. Ole fiksu, lähesty ammattimaisesti yliopistojalkapalloa ja mene villiin kun menet voitosi pois urheiluvedosta. Haluat panostaa hyödyntämällä vanhoja kertoimia saadaksesi mahdollisimman paljon arvoa. Pistehajot voidaan lähettää seuraavilla tavoilla:

Lisää Tietojasi, Lisää Pankkitiliasi

Sama periaate pätee myös tässä. NFL: ssä kaikki 32 joukkuetta ovat suhteellisen tasa-arvoisia. Live-vedot tarkoittavat, että linja muuttuu pelin jatkuessa. Joko he palautuvat kovasta tappiosta tai pelaavat yhtä historiallisista kilpailijoistaan. Monta kertaa avainpelaajan poisto asettaa suositun joukkueen epäedulliseen asemaan, mikä tekee panoksesta alakokeille vankan.

Oppaamme tarkastelee linjojen asettamista, samoin kuin erilaisia ​​pistehajontoja ja ehdotusvetoja, jotka näet ennen peliä ja sen aikana. Mutta se tapahtuu useammin yliopistojalkapalloissa, yksinkertaisesta syystä. Todellisempi indikaattori olisi yhdistää kuinka monta pistettä joukkue pisteyttää ja antaa.

Tämä mestaruuspelien kokoelma tunnetaan yleisesti nimellä College Football Playoff Season. Joukkueiden löytäminen ja valitseminen, jotka ylittävät odotukset. Olemme kaksi kolmasosaa tieltä yliopistojalkapallokaudelle - enemmän monissa tapauksissa. Vaikka jokaisella urheilulajilla olisi panostettu sama kokonaismäärä rahaa, yliopistojalkapalloissa on niin paljon pelejä, että jokaisen yksittäisen pelin summa olisi paljon pienempi. Lähes kaikissa näissä uutiskirjeissä on korkeita lentämisrikoksia, suuria pelaajia ja enimmäkseen hyviä/suosittuja joukkueita. 5 ja he ansaitsevat 32 pistettä toisella puoliskolla, kun vastustajansa ansaitsevat 3, he voittavat puoliajan, vaikka he saattavat menettää pelin. Sinulla on lapsia, jotka ovat tottuneet pelaamaan 200 ihmisen edessä perjantai-iltana ja pelaavat nyt yli 90 000 ihmisen, tv-kameroiden ja NFL-partiolaisten edessä. Tämä tarkoittaa, että linjat vaihtuvat paljon useammin ja paljon nopeammin kuin suurempien markkinoiden, kuten NFL: n, markkinat. Tässä on neljä tapaa, jolla vammaisten on sopeututtava.

 • Tämä strategia on parhaiden löydettyjen NCAA-jalkapallovedonlyöntijärjestelmien joukossa.
 • Sitten seuraavien kahden viikon aikana ne ylittävät rajan 35: llä.
 • Suurissa kouluissa, kuten Alabama, Clemson, Florida (vain muutamia mainitakseni), on saatavilla paljon tietoja joukkueistaan, pelaajista, historiasta ja muusta.
 • Onneksi on toinen tapa, jolla voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen linjan vedonlyönnillä - linjaostokset.
 • NFL on täynnä ammattilaisia.

Tuotteen Yksityiskohdat

Esimerkiksi joukkueella, jolla on yksi tappio SEC: llä, on silti suuremmat mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin kuin alistamaton joukkue Mountain Mountainista. Jos olet tottunut pelaamaan hajotusta NFL-peleissä, saatat huomata, että NCAA-jalkapallo-pistelevot ovat hiukan hämmentäviä, koska jotkut saattavat olla 32 pistettä tai enemmän. Yksi joukkuetyyppi, joka voi toimia tällä tavalla, on se, joka aloitti kauden pelaamalla huonosti, mutta pyöristää hiljaisesti muotoon. Jos tarkastelemme, mitkä valmentajat ovat voittaneet yliopistojalkapallon kansallisen tittelin viime vuosina, näemme useimpien samojen nimien toistuvan. Siga a moobie nas redes sociais, meidän on kuitenkin ensin varmistettava, että kaupankäynti on todella trendi eikä seurausta suuremmasta trendistä. Kaikessa muodossa urheiluvedonlyönnissä kertoimet ovat avainasemassa; siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on ainakin perustiedot näistä perustermeistä: Ryhmät, jotka otetaan mukaan kymmeneen, ovat pääosin suuria suuria rahaohjelmia, joilla on paljon arvovaltaa ja perinteitä. Minusta tiedän, että idea julkaistiin ensimmäisen kerran Stanford Wongin kirjassa Sharp Sports Betting. Konferenssi USA All-Freshman Team.

On vain hyvin harvoja asioita, joista en pidä siitä. Ajattele niitä super-kulhoina joukkueille, joiden vuodenajat ovat pääosin ohi. Mutta ehkä kuten sinäkin, menetin paljon vuosiksi. He sulkivat LSU: n viime kaudella. Se on todella mittakaavan ongelma. Faneja on ympäri maailmaa, ja liigan suosio ei osoita merkkejä heikkenemisestä. Se on paljon muutosta, joka on tasoitettu tasoittelijoiden keskuudessa - uudet valmentajat tuovat uusia filosofioita, uusia järjestelmiä ja uusia koordinaattoreita, ja he rekrytoivat erityyppisiä pelaajia. Nämä ovat salaisuuksia ja strategioita, joita he käyttävät viikoittain jatkuvasti löytääkseen arvoa ja voittaakseen yliopistojalkapallo-vedonlyöntämarkkinoita.

Todellisuudessa missään sääolosuhteessa ei ole voimakkaampaa korrelaatiota vedonlyönnin voittojen ja tappioiden kokonaismäärään kuin tuuli. Se hajottaa CFB-vedonlyönnin perusteet ja kuvaa strategiat, jotka toimivat parhaiten yliopistopelissä verrattuna NFL: ään. Muista kuitenkin, että peli on pelattava, ja se, että Big 10 -joukkue pelaa joukkuetta Mountain Westistä ja saa 32 pistettä, ei tarkoita, että he peittäisivät tai edes voittaisivat. Useimmat joukkueet sijaitsevat keskilännessä. Tämä on tärkeää, koska joillekin se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta useimmissa tapauksissa se jätetään huomiotta kokonaan. Tämä on myös pakollinen. ESPN: n Bill Connellyn SP + -luokitusjärjestelmän mukaan Crimson Tide odotetaan tosiasiallisesti kattavan tämän leviämisen. Sää ja olosuhteet - Sää voi olla valtava tekijä pelien lopputuloksessa ja pisteiden lukumäärässä.

 • Kymmenentuhannen tuhannen vedonlyönnin arvioiminen siitä, onko Texas takaisin, on vähemmän arvokasta kuin yksi harvoista, joka tietää, että lupaava G5-puolustaja loukkaantuu.
 • Vaikka poistimme tuon mehun aikaisemmin ja muunnimme kertoimet olevan 100-prosenttisia, mehuun jättäminen mahdollistaa todellisen sivuarvon selkeämmän tarkastelun, koska se ei mielivaltaisesti laske Vegasin kertoimia prosentteina.
 • Monet heistä käyvät radiossa ja antavat mielipiteensä tai kirjoittavat artikkeleita.
 • Live-vedonlyönnin etuna on, että voit nähdä osan pelistä ennen päätöksentekoa.
 • Ihmisen elementin haitta - Voit lukea tilastoja, kunnes olet sinisenä kasvoissa (et pääse mihinkään).
 • Jokaiselle pelille on pistelevitys, joka havainnollistaa kuinka paljon paremmilla oddsmakerien mielestä suosikki on vähemmän kuin alakoira.
 • Esimerkiksi, jos pelin spreidi on -7 ja asetat 3-pisteisen teaser-vedon, uusi rivisi on -4.

Valtiot

Täydellisessä maailmassa (heille) heillä olisi rajaton määrä ihmisiä, jotka voivat työskennellä löytääkseen täydelliset linjat kaikille vedolle. Hanki cashback kaupankäynnin volyymista, - Tietämällä forex-välittäjäsi aiempia hyödyntämiäsi, saat paremman kuvan siitä, mikä se on nykyään. Tässä on joitain asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä, kun vedonlyönti yliopistojalkapallo. Konferenssi syyskuussa Miksi tämä strategia toimii (Intuition soveltaminen): Tietyn pelin kohdalla useimmilla live-vedonlyönnillä on numerot, jotka vastaavat joukkuetta, johon maksetaan.

Olemme luetteloineet nämä alla. Pelien vedonlyönti on nyt yksi nopeimmin kasvavia panostustyyppejä. Huomaa kuitenkin, ettei ole mitään intuitiivista perustelua, joka selittäisi, miksi tämän alueen joukkueet pyrkivät ala-asteisiin.

Millman: Uusi järjestelmä panostamaan yliopistojalkapalloon

Suurin osa ajasta panostamalla NCAA-jalkapalloon liittyy pistehajotuksia. Yliopistojalkapalloilun tulokset keinuvat kuin löysä heiluri. Yleensä kyllä, jos valtiosi sallii laillisen vedonlyönnin, voit lyödä vetoa NCAA-jalkapallopeleissä. Tähän voi kuulua esimerkiksi vedonlyönti siitä, kuka voittaa tietyn konferenssin, kuinka monta voittoa joukkue lopettaa. Muutin pisteytyskeskiarvon kokonaiseksi kolmeksi pisteeksi vähemmän kuin kokonaismäärä.

Jälleen kerran vedot vain puolet pelistä; tällä kertaa se on ensimmäinen. Vuoden 2 viikon pelit: Parlaysien kokonaisuutena on vain voitettava noin 57% ajasta kasvattaakseen kassamäärää. Hämmästyttävää, että NCAAF-järjestelmäämme ei ole ollut menestyskausi niiden perustamisen jälkeen. Nämä joukkueet, jotka pelaavat ylimääräisellä sirulla olkapäällään, eivät ehkä pysty järkyttämään suosimistaan ​​vastustajaa, mutta ne voivat usein yllättää heidät, etenkin ensimmäisen puoliajan aikana. Jalkapallo on monin tavoin vain jalkapalloa, mutta on tärkeimpiä tapoja, joilla vammaisten on sopeutettava kokouspelejä haettaessa verrattuna kun valitaan voittajat muissa kuin konferenssikilpailuissa. Tm-seostettujen znse-np: ien synteesi ja fotoluminisenssi, jos näin tapahtuu, laske sitten siunauksesi ja muista tunne - koska sitä ei tule usein. Kun olet luonut itsesi hyvällä pohjalla ja mukavuudella viiden Power Power -konferenssin ja keskisuurten konferenssien välillä, silloin voit alkaa laajentua sisällyttämään lisää konferensseja. Terve, perusteellinen työ kannattaa, kun kyse on urheiluvedonlyönnistä yliopistojalkapallosta.

Yritä selvittää, kärsitkö lähestymistavassasi yleisistä virkistysvuodoista. Kirjailija muutti itsensä tasapainoisesta häviäjästä jatkuvaksi voittajaksi yliopiston jalkapallopelurina. Toisin kuin muut, jotka seuraavat tietomääriä, Raleigh Randall tislasi prosessin kolmeen keskeiseen tekijään. Todelliset fanit eivät jaa robottiherkkyyttä, jota tarvitaan objektiivisen katselun tekemiseen jokaiseen peliin, joka viikko. Olemme sijoittaneet sinulle parhaimmat jalkapallovedonlyöntisivustot seuraavalla sivulla.

Tee älykkäitä Valintoja

Kuten parlay, vedon voittaminen on riippuvainen kaikista vedoista. Jos haluat yliopistojalkapallo-vedonlyöntijärjestelmän tammikuun kulhopeleihin, kannattaa ehkä harkita kokonaismäärien pelaamista. Ei ole harvinaista, että lämmittimen kaveri ajattelee, että kaikki mitä hän koskettaa, muuttuu kultaksi. Kyllä, he pelaavat samaa urheilua ja pisteet lasketaan samalla tavalla, mutta asiat, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota vedonlyönnissä, ovat huomattavasti erilaisia. 15 UCF (-11) 35-34.

Ole Varovainen Tilastollisen Näytteen Koosta

Kaikki tämän ulkopuolella on vain vedonlyönti puhdasta viihdearvoa varten, mikä ei ole tapa kääntää jatkuvaa voittoa. Stat-sivustot eivät joskus korosta sitä tosiasiaa, että tilastot tulevat pienestä otoskokosta. BYU pelasi yhden kauden parhaista peleistään, ja senkin olisi pitänyt voittaa. Tämä tuottaa eron +2. Panosta vain peleihin, joilla on arvo.

(0% liian suuri), mutta se kärsii pienestä näytteen koosta (35).

College-vedonlyönnin UKK

Vedonlyönti antaa sinulle 25% bonuksen, joka on jopa 1000 dollaria, kun kirjaudut heti. Niiden yhteenlaskettu marginaali on yli 30 pistettä, mikä tekee älykkäästä pelistä. Erityisen huomionarvoista ovat, että NC-osavaltio ja Länsi-Virginia tekevät molemmat tämän vedonlyönnin luettelon, ja nämä kaksi joukkuetta kohtaavat toisiaan viikolla 3. Alabaman odotetaan myös voittavan SEC: n viidennen kerran kuudessa vuodessa. Sama periaate koskee konferenssin nimeä. Huonolla säällä pallohyppystä tulee avainta ja paremmin juoksevat joukkueet ovat vahvempia vetoja. Tämä kirja on tarkoitettu sinulle, jos haluat astua pois (häviävästä) joukosta ja tulla voittajaksi.

Big 12 - Tämä nimi on nyt harhaanjohtava, koska konferenssissa on nyt vain 10 joukkuetta. Mutta tiedätkö kuinka monta yliopistojalkapallojoukkuetta on? He voisivat, jos he oppisivat uimaan, mutta useimmat eivät halua, ja se on syy jatkaa 48-50% niiden valitsemisesta vuosi toisensa jälkeen. Ja on hyvin yleistä löytää pisteen jakauma ja kokonaismäärä panokset yhdestä pelistä parlay-kortilla. Tämä eliminoi takaoven kannen. Minulla on hyvä idea, joka aikoo panostaa ensimmäisen kahden tai kolmen viikon toimintaan elokuun puoliväliin mennessä ja säätää sitä vastaavasti. 69% voittomahdollisuus verrattuna AccuScorean, mikä antaa Louisiana Techille 11% mahdollisuuden voittaa, joten alakoiran valitsemiseen on sivuarvo.

Parhaat Yliopiston Jalkapallourheiluvedot

Tämä on myös kostopeli viime vuodelta, jolloin Colorado voitti Lincolnissa. Odotan 'Huskers-faneille matkaa, koska nämä joukkueet pelasivat isossa 12: ssä. Yksi parhaimmista merkeistä joukkueen menestymisestä tulevalla kaudella on paluuta aloittavien lukumäärä. Haluatko lisää Pro System -tapahtumia? Tämä NCAA-jalkapallo-vedonlyöntijärjestelmä on saavuttanut 71% vuoden 1995 jälkeen.

Olen melko hyvä ajattelemaan mielestäni ajatusta ja parantamaan tai laajentamaan sitä. 4% mahdollisuus voittaa. Nämä ovat 18–22-vuotiaita korkeakouluopiskelijoita, jotka ovat poissa kotoa ja vieraassa ympäristössä. Voit tappaa tappaamalla kertoimet suosimaasi näihin. Haluat pistepisteen olevan -7 tai enemmän, jotta tämä toimisi. Pysy ajan tasalla tarinoiden kehityksestä PlayPicks-vedonlyöntianalyysimme avulla.

Opiskelijoiden jalkapallo-ohjelmien ja -päättäjien välillä on valtava ero. Joillakin joukkueilla on hienoja kenttätavoitteita, jotka ovat tarkkoja ja joilla on vahvat jalat; muut joukkueet ovat todella hihnoilla tällä alueella. Pelaat suoraan urheiluvedonlyönnin käsiin, kun etsit vedonlyöntipaikkoja, joihin liittyy suosikkeja tien päällä. Maksoiko alma mater sinulle vedon vai kaksi? Lisätietoja NFL-vedonlyönnistä WV: ssä on NFL-vedonlyöntioppaassa.

Yli 50 vuoden kokemus. Olemme esiintyneet:

Tällaista lahjakkuuseroja ei ole NFL: ssä. Jos sinulla on paikallinen joukkue, jonka tunnet enemmän kuin yleisö, se on erinomainen joukkue aloittamaan tasoituspelit. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Torstai-iltana on yleensä varhainen peli (tai pelien aalto).

En halua mitään osaa sivusta tai kokonaan tässä kilpailussa. Big 10 - Toinen merkittävä konferenssi, jossa järjestetään perinteisiä valtioita, kuten Penn State, Michigan ja Wisconsin. Ainoa huolestuttava asia on vamma. Yleensä löydät: Ole erityisen varovainen tukemaan tien suosikkeja.

Kulhokausi

Kuten huomaat, yllä olevassa taulukossa on paljon erittäin negatiivisia odotettuja arvoja. Siellä on yliopistojalkapalloa. Jos nämä paikat täyttävät kriteerit, joita etsit ajan myötä, voit hypätä linjoille varhain epäröimättä. 5-pisteiset kiusanhengit jalat maksavat alle 2 5 - 7 -18. Nämä eivät ole pelejä, joita näet ESPN: ssä tai ABC: ssä lauantai-iltana parhaana aikana. Tähtien alapuolella “52” edustaa viivaa, joten AccuScore sanoo, että tämä peli menee YLI 52: een. Line-ostoksesi yliopistojalkapallo-vedoillasi tarkoittaa kaikkien näiden erilaisten urheilukirjojen tarkistamista nähdäksesi kuka tarjoaa parhaat rivit jokaiselle vedolle. Mutta kuten kerroimme sinulle alusta alkaen, et aio viimeistellä tätä opasta ja heti sinusta tulee menestyvä urheilun vedonlyönti.

Oheisesta kuvasta löydät vihreän nuolen ja punaisen nuolen. Mutta väliin sijoitettuna oli suhteellisen merkityksetön tutkakuvaus tutkalla BYU: ta vastaan, jossa Notre Dame oli helppo 11 pisteen suosikki. Yhden karsintakilpailun neljän joukkueen pudotuspeleissä kauden lopussa on enemmän variaatiota kuin silloin, kun BCS vain valitsi kaksi joukkuetta pelaamaan Championship-peliä. Kehitämme ohjelmistoja, jotka ovat innovatiivisia ja kustannustehokkaita. Toisinaan on myös perjantai-iltana kilpailuja. 4 jaardia/pelaaminen kauhea Rice-joukkuetta vastaan ​​avaajassa, kun taas Ann Arborin raportit osoittavat, että Shea Patterson saattaa pelata loukkaantuneena. (6 pistettä) ja 14-5 erotusta vastaan ​​74 prosentin voittokorkojen suhteen, jotka kattavat keskimäärin kahdeksan.

Pidämme jatkuvasti voittoprosenttiosuus 54% -56% kaikissa Yhdysvaltojen tärkeimmissä urheilulajeissa hyödyntämällä tilastollisia menetelmiä, taloudellisia malleja ja tutkimusvälineitä, jotka ovat yleisiä finanssimaailmassa avataksesi arvon NCAA: n jalkapallon vedonlyöntimarkkinoilla. Se on sellainen asia, jonka haluat pitää mielessä ennen futuuri-vetoa, joka sisältää pudotuspelejä. Teoriassa voi vaikuttaa siltä, ​​että vedonlyönti yliopistojalkapallopeleistä olisi melko sama kuin vedonlyönti NFL-peleille.

Joukkue, joka voittaa taistelun kenttäpaikasta, voittaa ottelun 72 prosenttia ajasta.

Tavoitteena Ansaita Kolme Yksikköä Viikossa

Lisäksi kauden alussa tai myöhään lämpötila on syytä harkita, jos konferenssi ulottuu ylös ja alas maata. Niiden kilpailevien pelien intensiteetti voi usein johtaa lähempään maaliin, ja se tulisi ottaa huomioon, kun vedonlyöntipiste leviää. Silti suurin osa rahastasi tehdään vanhanaikaisella tavalla:

Urheiluanalytiikkakonferenssi

Se tietää tarkalleen mitä se tekee. 5) purdue (+1. Päätin tiukentaa järjestelmää nähdäkseni, voisinko lopettaa minun määrätä niin paljon toimintaa/mehua joka viikko. 1 FCS-mestaruuskilpailu. Kun vedot ensimmäisellä puoliskolla yliopistojalkapalloissa, helpoin tapa löytää arvo on etsiä tilanteita, jotka todennäköisesti aiheuttavat. Sitten on myös sinun tehtäväsi selvittää, kuinka käyttää kaikki voitetut rahasi. Jos joukkue pelaa suurempia pelejä kuin vastustaja, he todennäköisesti voittavat pelin. Kuten aiemmin mainitsimme, vedonlyöntimarkkinoiden volyymi tulee olemaan huomattavasti pienempi yliopistojalkapalloissa, etenkin alemman tason peleissä.

Potkutyön jälkeen irlantilaiset marssivat kentälle ja asettivat Kyle Brindzan ennustettavimpaan kenttätavoitteeseen, jota ikinä ei ole koskaan mennyt. Doc's Sports tarjoaa parhaan yliopistojalkapalloilijoiden vammaisen joukkueen, joka tekee maan parhaimmista yliopistojalkapalloilun haasteista. Palvelumme on vertaansa vailla sekä tulosten että asiakassuhteiden suhteen. Saatavilla on myös futuurivetoja vedonlyönnin jälkeisissä palkinnoissa, kuten Heisman Trophy. 4 ppg ja sallitaan 18. Lakimääräykset ja politiikka vaihda tämän osan näkyvyyttä, kauppiasverotuksen avulla voit vaatia enemmän kaupankäyntikulujasi liiketoiminnan kuluiksi. Vuosien mittaan on keskusteltu paljon kotikenttäetujen tärkeydestä NFL: ssä.

College-jalkapallovedonlyönnit

Siten 7 pisteen suosikilla olisi 100% -30. Tietojen puute voidaan nähdä negatiivisena tai positiivisena. Oklahoma +1600 - 100 dollarin panos soonereille kansallisen mestaruuden voittamiseksi toisi €1600 pisteen. Miksi tämä on tärkeää? Tämä on yksi esimerkki siitä, kuinka ostokset voivat johtaa voittamiseen tai häviämiseen. Joten jos pidät Ohio State -28 ja Florida Floridassa +6 yhdistetyssä 6-pisteisessä teaserissä, saat Ohio State -22: ssa ja Floridassa +12. 0% ajasta kaikkien joukkueiden välillä, mikä saattaa viitata siihen, että yleisö on puolueellinen vedonlyönnin suhteen.

Tässä on kahdeksan kysyttävää, joiden avulla voidaan arvioida kuinka vahva QB voi olla poissa portista. Peli, joka asetetaan 42: een, voi päättyä pisteeseen 48-14. Tämä ei tarkoita menevää ja sivuuttaa kaikkia tilastoja ja panostaa vain suolesta.

Pidä mielessä vedonlyöntiyleisö rakastaa panostamaan suosikkeihin näissä peleissä. Puolustava tehokkuus - Kun vedot vedonlyöntiin pistemäärästä, ota huomioon, millä joukkueilla on joukkueita, joilla on parempi puolustuskyky. Nämä tulokset perustuvat kumulatiivisiin pisteisiin suhteessa kokonaislukuun. Tämä vie paljon analyyttistä katselua, median etsimistä pelaajien tilalle ja joukkueiden tosiseikkojen valitsemista taukoilta jokaisen viikon otteluiden välillä. Tämä tarkoittaa, että jos lyöt vetoa LSU: lta ja he voittavat pelin, 100 dollarin veto maksaa 200 dollaria. Alabama oli ensimmäisellä vuosineljänneksellä arvoton Dukea vastaan, kun Najee Harris ja Brian Robinson Jr. Tätä tapahtuu paljon yliopistojalkapalloissa.

SBG Global Sportsbook/Live-kertoimet on nähty

Tämän mahdollisuuden odottaminen voi olla älykäs taktiikka. Konferenssi sisältää tällä hetkellä 15 ohjelmaa, jotka sijaitsevat kymmenen naapurivaltion rajoissa: Vielä tärkeämpää on, että tällä hetkellä vedonlyöntiyleisö tuntee erittäin vahvasti tietävänsä, millaiset joukkueet ovat ja mitä heiltä voidaan odottaa.

On tärkeää ymmärtää konferenssit ja niiden vahvuudet, etenkin futuurivedoissa. Osakkeilla 500 pisteen pudotus Dowssa on huono kaikille. En esimerkiksi koske Clemsonin yksimielisyyttä 11. Muista, että puolustus voittaa pelejä. Älä pakota vedot vain toiminnan saamiseksi. Jotkut valtiot toivovat alkavansa reaaliaikaisesti ennen kauden 2019-2020 CFB-kautta: Satunnaisen panoksen asettaminen tekemättä mitään aikaisempaa tutkimusta tai jolla ei ole mitään hyviä tuntemuksia joukkueesta, voi olla paljon hauskaa, mutta jos haluat johdonmukaisempia voittoja, työ on tehtävä. Voitto yliopistojalkapallo-vedonlyönnissä tapahtuu aidan toisella puolella vähemmän arvostettujen joukkueiden kanssa ja puolustuksen kautta, joka ei saa ajaa lehdistössä.

Mutta jos hyvä rikos menee hyvää puolustusta vastaan, puolustuksen mahdollisuudet voivat pysäyttää tai estää heitä.

Pienempi Yliopistojalkapallokonferenssi

Tämän järjestelmän ydin ei ole alkuperäinen idea. Ulkopyörä edustaa AccuScore-simulaatioita. Loppuosa pelistä oli unenkävelyharjoittelu, jossa Notre Dame sammutti moottorinsa heikkoa ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen. Muutamilla peleillä ne voidaan helposti vääristää muutamia erityisen vahvoja tai erityisen heikkoja vastustajia vastaan.

3 (2.O-ero suluissa). Tähän voi liittyä kourallinen muita vetoja, kuten kokonaisveto ja rahalinjan veto. Sitten sinun on tehdä vetoja, noudattaa suunnitelmaasi ja strategiaamme ja murskata kirjoja. (2) vedonlyöjien suuresti pureskellaan ilman havaittavissa olevaa trendiä. Avainnumerot ovat hieno sana "yhteiselle voittomarginaalille".

 • Joten odotat joukkueen, joka pyrkii ylittämään odotuksensa heille tällä hetkellä rakennetun linjan suhteen.
 • Eikö sillä ole mitään järkeä sinulle?
 • Esimerkiksi korkean profiilin pelillä NFL: llä saattaa olla pieni vaikutus pelaajiin ja joukkueeseen, mutta suurin osa heistä on kokenut suuren vaiheen aikaisemmin.
 • Suurin osa vedoista voitetaan tai häviää puolen pisteen perusteella, joten hakutuloksesi kannalta edullisimpien olosuhteiden löytäminen on erittäin tärkeää.

NCAA: n markkinat ja futuurit

Miksi äskettäin lähetetyillä laskelmilla on usein arvoa? Suuri vedonlyönti monilla kansallisilla ja yliopistojen urheilulajeilla. Viime kaudella 4. NCAA-jalkapallokausi päättyy 13. tammikuuta 2020 National Championship -pelissä. Usein näet erilaisia ​​rivejä ja erilaisia ​​maksuja täsmälleen samalle panokselle samalle pelille. Puhumattakaan yhdestä näistä kolmesta liikevaihdosta oli sieppaus, joka palautettiin kosketusta varten. Tätä peliä pelataan joulukuun ensimmäisenä lauantaina runkosarjan päätteeksi.

Kuka arvaisi? Yliopistojalkapallo ei ole paljon eroavainen, ja viime vuoden 70–63-laukaus Baylorin ja Länsi-Virginian välillä toimi erinomaisena muistutuksena. Tämän sivun tarkoituksena on selittää eri tapoja panostaa yliopistojalkapalloon. Et yleensä näe joukkueiden täysin pakenevan pelejä NFL: ssä. Monta kertaa terävät odottavat loppuun pelatakseen heitä vastaan, jos he näkevät arvon toisessa joukkueessa. Vedonlyönti yliopistojalkapallosta ja ammattilaisurheilusta ei ole edelleenkään liittovaltion laillista, mutta seuraavien osavaltioiden asukkaat voivat tehdä vetoja live-urheiluvedoissa: Toistaiseksi vain tiedä, että vedonlyönnin määrä yliopistojalkapallopeleissä tulee olemaan pienempi kuin NFL: n vedonlyönti, mikä johtaa paljon juoksevampaan ja epävakaampaan vedonlyöntilinjaan.

Tarinan moraalilla on jälleen kiinnittää huomiota otteluiden molemmin puolin oleviin aikatauluihin ja tilanteisiin. NCAAF tarjoaa usein yksipuolisia otteluita äärimmäisen vinoilla rahalinjoilla ja suurin piste leviää kaikissa urheilulajeissa. Jos se on 20-19, 17-10 tai 51-0, peli on pysynyt alle. Ellet sisällytä tilastollista analyysiä haittapuoliin, annat heikon arvioinnin saada parhaat puolet.

Paketit

Erityisesti puhumme näytteen koosta. Suurin ero NCAA: n ja NFL: n jalkapallojen välillä on pariteetin puute. Olen tietysti erittäin kiireinen, koska kirjoitan tätä blogia, teen podcastia ja olen ylimitoitetun lehden päätoimittaja.

Tämä on veto, jossa pelaaja valitsee useamman kuin yhden pelin lopputuloksen.

Kuinka tämä strategia on toiminut historiallisesti: He viettävät enemmän aikaa, vaivaa ja resursseja varmistaakseen, että heidän numeronsa valitaan niin hyvin kuin mahdollista, kun kyse on kouluista Power Five -konferensseista. Jos he voittavat tarkalleen 10 pisteen erolla, sitä kutsutaan ”työntöksi” ja tulos on mitätön. 0% - pitäisi kiinnittää kiinnostuksesi.

Suurimmat joukkueet yliopistojalkapalloissa tulevat suurimmista konferensseista. Jos olet uusi vedonlyönti urheilualalla, olemme luoneet sivun, joka esittelee sinulle kaiken, mikä liittyy yliopistojalkapallon vedonlyöntiin A: sta Z: hen. Tilastot voivat olla petollisia yliopistojalkapalloissa enemmän kuin mikään muu urheilulaji.

Kuinka Ostaa Linjoja

Vedonlyöntiä harjoittavat ihmiset eivät usko saavansa vedonsa viikon alussa. Loppujen lopuksi Notre Dame tuskin voitti, sen olisi pitänyt hävitä, eikä se mennyt läheskään kattamaan levitystä. 2 toisen asteen voittoa. The Action Network: n julkisten vedonlyönnitietojen mukaan vedonlyöjät ovat valinneet suosikit yli 80 prosenttia ajanjaksosta vuodesta 2019 lähtien. Aloita blogi:, tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi sisustaa kotisi halvalla muovisella nurmikolla, luopua kaapeli-TV: stä ja ruokailla mac- ja juustojuomien kanssa joka yö. Jos olet uusi uhkapeliteollisuudessa ja haluat tietää joitain perusteita ennen syyskuun lauantaisia, tämä opas on sinulle.

 • Jokainen peli tuo omat analyysikriteerinsä ja melkein aina on runsaasti aikaa murskata numerot ja löytää reuna.
 • Toisaalta, jos vedot UNR: llä, tarvitset vain Wolfpackin pitämään pelin 35 pisteen sisällä lipun voittamiseksi.
 • Konferenssi tuli pois Suuresta idästä ja vilkkaasta konferenssin uudelleenjärjestelystä vuosina 2019–2019.
 • Se on yleensä vartioituin askel ja juuri siitä huolehdimme tänään täällä.

Kuinka Yliopistovedonlyönti Toimii?

Puolustuksen tekemä peli täällä tai siellä voisi olla erottaja, SMU: lla on parempi puolustusyksikkö tässä ottelussa. Jos joukkueella on vastustajaton vastustaja tai rankaisematon vastustaja viikkoa ennen suurta kilpailua tai mielekästä kilpailua, urheilijoilla on taipumus aliarvioida viikkoa aiemmin. Tässä ovat tulokset. Raha, jonka voitat satunnaisesta Big-10-pelistä, on samanlaista rahaa, jonka voitat panostamalla korkean profiilin lauantai-illan peliin. Nyt jos vain yksi joukkue häviää, he eivät ole kaikilla korteillasi, ja voit silti tuottaa voittoa. Jos olisit urheiluvedonlyönnin omistaja, mihin voit jakaa älykkäimmät ja terävimmät ihmiset ja parhaat resurssit? Pienemmillä markkinoilla pelattavissa peleissä on paljon rahaa. Ole aina valikoiva, kun päätät, mitä pelejä panostaa.

Niin kutsutut köyhemmät joukkueet voivat ja voivat aiheuttaa häiriöitä aika ajoin. Tarkemmat tiedot yliopistojalkapalloilun historiasta, mukaan lukien suuret kulhopelit, kaikkien aikojen klassiset pelatut pelit, luettelo kunkin vuoden mestarista ja muut, käy tällä sivulla. Useiden verkkourheilukirjojen avulla on helppo löytää pelejä, joissa on piste tai enemmän eroa. ALAN HARRIS - Etsi pelastuksia ja tulevaisuuden näkymiä. Hajotamme myös yksittäisten pelien ottelut, jotta saat vedonlyöntiä joka lauantai. Temppana olla hyvä yliopistojalkapallo-vedonlyöjä ei ole oppia puristamaan numeroita tai analysoimaan jokaista tuhansien pelien määrää vuodessa.