Voitko Todella Ansaita Rahaa Ottamalla Tutkimuksia Verkossa Vai Onko Se Huijaus?

Tämä on yksi kyselypaneeleista, joita on saatavana ympäri maailmaa. Varsinkin kun puolet heistä hylkää sinut. Joillakin verkkosivustoilla on rajoituksia, ja keräämäsi ansiot saattavat olla voimassa vain lyhyen ajan, minkä vuoksi on tärkeää aina maksaa rahat mahdollisimman nopeasti. Jotkut lahjakortit vaativat vähemmän pisteitä lunastamiseen, kuten 50 pistettä esimerkiksi 5 dollarin Amazon-lahjakortilta.

 • Ilman lisäohjeita tässä ovat suositummat maksetut tutkimussivustot.
 • Ennen kuin voit nostaa rahaa, tililläsi on oltava vähintään 20 puntaa.
 • Tämän lisäksi heidän siististi suunnitellulla verkkosivustolla on joka päivä vapaasti tarjolla olevia tutkimuksia, joita voit tarkastella ja päättää, pitävätkö ne mielestäsi.
 • Voit jopa asettaa erillisen "vain tutkimussivusto" -sähköpostiosoitteen, jotta voit säilyttää kaiken yhdessä postilaatikossa.
 • Kun haluat nostaa rahaa, sinun on kerättävä 10 dollaria, joka on vähemmän kuin joillakin muilla sivustoilla, ja voit saada rahat shekillä, PayPalilla, Amazonin lahjakortilla tai yli 60 muut lahjakorttivaihtoehdot.

Olemme tehneet parhaamme osoittaaksemme Internetissä eniten maksavat ja arvostetuimmat tutkimussivustot, mutta jos tiedät mahdollisuuksia, joita emme ole luettelossa, älä epäröi tavoittaa. Yksi toinen asia, jota rakastamme Survey Junkie -yrityksessä, on heidän läpinäkyvyytensä. Saatat jopa huomata, että muutama sivusto on suosikkisi tällä tavalla tai että yksi sivusto auttaa sinua nettoamaan enemmän rahaa kuin muut. Olen Harvardin tutkinnon taso, jolla on vahva tutkimuksen tausta, joten en usko, että se johtuu siitä, että taitoni eivät kyenneet nuuskaamaan.

Liityttyäsi heidän online-mielipidepaneeliin, sinua pyydetään tarjoamaan mielipiteitä uusista tuotteista, joita olet kokeillut, testaamaan uusia mainoskampanjoita ja kertomaan yrityksille, mitä ajattelet heidän markkinointitekniikoistaan ​​ja iskulauseistaan. saavutettavuus: Se antoi minulle käsityksen siitä, millainen elämä olisi, jos tekisin työn, joka ei ollut vallankumouksellinen ääni äänettömälle, a. Voit ansaita myös lähettämällä ystävillesi.

Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa postin. 00 - 35 dollaria valmistumista kohti. Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa tai Facebook-sivullamme. Jotkut yritykset myyvät voit tuottaa profiilisi tiedot, jotka voivat olla melko henkilökohtaisia. Keskimääräinen kysely tällä sivustolla on 3 minuutista 20 minuuttiin ja voit ansaita keskimäärin 50–100 pistettä tutkimusta kohden. Kuten aiemmin mainitsin, nämä tehtävät koostuvat kyselyjen suorittamisesta, videoiden katselusta ja verkosta hakemisesta. Voit todella ansaita rahaa tekemällä maksettuja tutkimuksia, jos osaat käyttää järjestelmää. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse poistua kotoasi, ja voit ansaita rahaa käyttäessäsi suosikkijuhlia.

 • Kuten käy ilmi, kyllä.
 • PointClub antaa sinulle pisteitä kyselyihin vastaamiseen.
 • Haluat välttää turhia sivustoja ja pysyä laillisissa paikoissa.
 • Näiden kyselyjen tosiasia ja näet miksi lukeessasi on, että ansaitset todennäköisesti paljon, paljon vähemmän kuin mikään näistä summista.
 • Vindalella on kyselyjen lisäksi myös muita ansaintamahdollisuuksia, mikä antaa sinulle myös pienen valikoiman.
 • Tulopotentiaalisi liittyy suoraan siihen aikaan, jonka sijoitat tutkimusten suorittamiseen.

Kyselysi Sivuston Arvostelu

Kirjaudu Pro-mielipide täällä. Jokainen tutkimussivusto voi lähettää sinulle vain pari tutkimusta kuukaudessa. • Jos on, mitä uusia ominaisuuksia haluaisit nähdä palkitsemisohjelmassa?

 • Heidän on vain varmistettava, että heillä on luotettava Internet-yhteys.
 • Jatkamme Survey Junkien tarkistamista, jotta voin antaa sinulle esimerkin.
 • Sinulla on lupa tehdä vain niin monia.

Matala Hinta Tutkimusten Tekemisestä Rahaa Vastaan

Siellä se on, nykyinen luettelo suosituimmista online-kyselysivustoista. Käytä alla olevaa kirjautumislinkkiä saadaksesi ainutlaatuisen €5 liittymisbonuksen. 00 viime kuussa tekemässä tutkimuksia, TYÖNTIIN MUTTani. Lue koko Survey Junkie -katsaus. Ripustin pääni, avasin uuden välilehden ja yritin toista yritystä. Se on aika hyvää. Yksinkertaisten kyselyjen täyttäminen verkossa voi olla yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, joten osoitamme sinulle parhaat vaihtoehdot. Voitko todella ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia?

CashCrate

Millaisiin kyselyihin voit odottaa vastausta? Ja saat silti palkkaa! Saat 5 dollaria ILMAISTA bonusta, kun kirjaudut tämän linkin kautta. On niin paljon parempia vaihtoehtoja! Jos olet lukenut jokaisesta maksetusta verkkotutkimussivustosta aiemmin tässä artikkelissa, tiedät, että kaikki sivustot eivät toimi samalla tavalla. Näitä ovat Prize Rebel, Swagbucks, Opinion Outpost ja Saapuneet dollarit. Siellä on 3 dollarin bonus vain ilmoittautumiseen, ja Swagbucks antaa sinulle myös mahdollisuuden saada palkkaa online-videoiden katselemisesta, verkkokaupoista tai jopa Web-selaamisesta.

Heillä on kyselyjä, joita voit tehdä, ja on olemassa lukemattomia muita tapoja ansaita pisteitä Swagbucksilla. Se on johtava cashback-yritys, ja se on myös suurin kuluttajateknologiayritys Denverissä, CO. Nämä ovat usein nopeita, yksinkertaisia ​​tapoja ansaita muutama taalaa. Sinun tulisi ehdottomasti kokeilla Pinecone Researchia, jos haluat ohittaa esikuvauksen kokonaan. Jos pystyt jatkuvasti tekemään niin, rahasi ja palkkiosi kasvavat nopeammin kuin luulet. Se, kuinka paljon voit tehdä, riippuu siitä, mitkä yritykset kirjaudut, kuinka monta kyselyä otat ja mitkä väestötiedot sopivat. Toisin kuin eräät muut tässä luettelossa, Ipsos i-Say tekee vain tutkimuksia ja markkinatutkimuksia. Mieheni eivät todellakaan ajatellut ennakkovalintaa, kunhan se oli nopea ja helppo prosessi.

Voit maksaa paitsi suorittaa kyselyjä Vindale Researchin avulla, mutta voit myös saada palkkaa katsella videoita, lukea sähköposteja ja paljon muuta. Rakastamme Swagbucksia, ja kuulemme myös lukijoidemme positiivisia arvosteluja heistä. InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta.

Ansaitsimme 20,56 Dollaria Tunnilta Suosituimmalla Valitsemisella

Jos he niin tekevät, he voisivat olla menossa Survey Cool -kymmenen parhaan joukkoon vuonna 2019. Olin tehnyt sen, mikä tuntui lukemattomilta kyselyiltä ja halusin isoa palkintoa. Lopullinen sana, tulin nyt suunnitelmaan, jossa tapaisin kauppiaan X yhdessä klubitapahtumista… tiedät ne rahastojen kerääjän asiat, kauppias X oli tiedossa yhdestä asiasta, polttaen suuria rahasummia eri syihin, joista hän välitti. . Rahapalkkiot maksetaan PayPalin kautta. Kirjoita Googlelle “ansaitse rahaa tutkimuksista” ja lähes 30 miljoonaa tulosta palautetaan.

Jotkut tutkimussivustot maksavat sinulle pisteinä tai käteisellä profiilisi täyttämiseksi, mikä on aina bonus. Kaikki kolme meistä ovat 20-vuotiaiden yksinäisiä naisia, jotka asuvat kaupunkialueilla. Tässä on yksityiskohtainen katsaus Ipsos I-Say -tapahtumaan. Kun aloitat tutkimussivustojen tutkimisen, löydät usein arvosteluja tarttuvilla nimikkeillä, kuten ”on XXXX huijaus? Tässä viestissä aion kertoa teille: En ole siitä fani edellä mainituista syistä. Se vie vain muutaman sekunnin, ja ne ovat yksi korkeimmin maksavia tutkimussivustoja yrityksessä. €20 ilman maksua.

Kyselyni ja Survey Junkie.

Palkitaan Online-kyselyjen Ottamisesta!

Näet esimerkkejä tästä kaikkialla, olipa kyseessä sitten paikallinen ravintola, mukaan lukien lyhyt kysely kuitin mukana tai robotti kysely asiakaspalvelun puhelun lopussa, tällainen palaute on välttämätöntä liiketoiminnan parantamiseksi. Lisäksi heidän sivusto on paljon pirteämpi kuin monet muut. Vaikka jotkut sivustot saattavat olla rahan arvoisia, on monia yrityksiä, jotka veloittavat sinulta rahaa liittymiseen, eivätkä he lähetä tarpeeksi tarjouksia jäsenmaksun perustelemiseksi.

Katso julkkiksia koskevia tutkimuksia.

Tämä artikkeli/viesti sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai yhteistyökumppanimme tuotteisiin tai palveluihin. Rekisteröityihin maksettuihin tutkimussivustoihin maksetaan (suuret tuotemerkit), jotta he saavat panoksesi kaikenlaisiin asioihin - TV-katselutapoihisi, suosikki ruokapaikkoihisi, mihin puseroihin haluat mieluummin syksyllä jne. Tietoja tuosta rahasta: Koska et itse ansaitse paljon rahaa vastaamalla kyselyihin. Kun otat online-kyselyjä rahaa varten, kyselyaiheet voivat kattaa kaiken mitä harrastuksistasi ja kiinnostuksestasi, ostoksista ja tuoteominaisuuksista, ja kaikkea siltä väliltä. Viimeinkin verkkokyselyjen tekeminen on erittäin helppoa, eikä sen tarvitse viettää paljon aikaa. Suurin osa MySurveyn kyselyistä kuuluu heille, joten ei linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin.

Tyypillinen tutkimusaika on noin 15 minuuttia, ja osallistujat osallistuvat myös neljännesvuosittaisiin palkintoarvoihin, joiden on tarkoitus olla 10 000 dollaria!

Ilmoitetut Tulot

Kaikissa näissä vaiheissa verkkosivustot toimivat yleensä sujuvasti. Tämä on toinen lukija-suosikki, jolla on hämmästyttävä 10 dollarin bonus, kun ostat verkkoa MyPoints-palvelun kautta ostoksilla. Totuus on, että on olemassa paljon todella hienoja online-kyselyyrityksiä, jotka haluavat laillisesti ja rehellisesti mielipiteesi vastineeksi käteiselle! Ne, joista olen puhunut M M: ssä, ovat kaikki täysin oikeutettuja - tavoitteeni on aina ollut kertoa sinulle vain tuotteista/palveluista/yrityksistä, jotka voivat todella auttaa sinua. Mutta jos olet yrittäjä tai bloggaaja, ajan kuluttaminen kyselyiden täyttämiseen ei tuota sinulle todella, eikö niin? Yritykset haluavat tietoja parempien liiketoimintapäätösten tekemiseksi, joten ne maksavat tutkimusyrityksille - kuten Survey Junkie, InboxDollars ja muut - tavoittaakseen sinut ja minä kaltaisia ​​kuluttajia.

SurveyClub

Verkkokyselyjen ottaminen on helppoa, mutta aloittaminen voi viedä vähän aikaa. Tällä tavalla voit kirjautua sisään joka päivä ja nähdä helposti tarjolla olevat tutkimukset (ilman, että se tukkia henkilökohtaista postilaatikkoasi). Jos kuitenkin kirjaudut kuukausipalveluun, muista merkitä kalenteriin, milloin peruuttaa se, tai saatat joutua tyhjään tasoon, koska ne uustuvat automaattisesti kuukausittain. Jos katsot televisiota joka päivä, sinulla on kuitenkin paljon aikaa suorittaa tutkimuksia verkossa. (Tai yritys on saattanut muuttaa nimeään tai verkkosivustoa kymmenen minuuttia sitten.) Toisin kuin monet muut maksetut tutkimussivustot, Vindale Research ei käytä pisteitä. Kaiken kaikkiaan, jos etsit erittäin helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, jota voit käyttää kertaluonteisiin ostoihin, lounaaseen tai retkiin ystävien kanssa tai täydentää tavallista laskua, verkkokyselyistä voi olla varmasti apua. Rehellisesti sanottuna tällä tavoin ansaita pisteitä tai rahaa ei ole mitään vikaa, mutta se ei ehkä ole sitä, mitä odotit.

Selviää Kahdeksan Tuntia Istua Ja Pienten Kuplia Napsauttaminen Ei Ole Helppo Tie Rikkauteen.

Paitsi että voit tehdä tutkimuksia Cashback Researchin avulla, voit myös liittyä paneeleihin saadaksesi lisää tutkimusmahdollisuuksia. Voit myös osallistua kliinisiin tutkimuksiin, jotka maksavat jopa 150 dollaria tunnissa. Tällä hetkellä sinun on kerättävä vähintään 1 000 pistettä rahat pois. Tämä on helppo ilmoittautumisohjelma kaikille, joka tarjoaa muutaman mahdollisuuden kuukaudessa. Seuraava kysymys oli noin miljoona kysymystä. Alla on lisätietoja maksettujen verkkokyselyjen ottamisesta kunkin yrityksen kanssa. Sivusto on tyylikäs ja moderni. Sen sijaan Life Points tarjoaa erilaisia ​​palkitsustasoja sen perusteella, kuinka monta pistettä sinulla on. Seurauksena on, että he ansaitsevat rahaa jokaisesta verkkosivustonsa kautta kirjautuvasta henkilöstä, jättäen rekrytoijilleen/uhreilleen markkinoijien puhelujen päänsärkyä ja postilaatikon täynnä roskapostia.

Tämä tarkoittaa, että sisältö on houkuttelevampaa kuin se voi olla muualla, ja voit löytää itsesi vastaamassa kuuluisuuksia tai juoruja koskeviin kysymyksiin. Lisäksi tarjoat arvokasta tutkimusta, jota käytetään luomaan asiantuntijavastauksia ja artikkeleita Pro Opinion -verkkosivustolla. Lisätietoja tästä kyselypaneelista Ipsos i-say -katsauksessamme.

Tosiasia on kuitenkin, että et saa erityisen rikkaita täyttämällä tutkimuksia.

Liittyvä

Ja tämän kynnyksen saavuttaminen voi viedä kauan. Jokaisen kyselylomakkeen alussa on myös pätevyyskysymyksiä sen varmistamiseksi, että pystyt täyttämään sen ennen lähtöä. Mene tänne ja rekisteröidy nähdäksesi, oletko oikeutettu. Juuri tämän tein jättäessään opetustehtäväni blogiin kokopäiväisesti, ja nyt opetan muita tekemään saman.

Loppujen lopuksi 200 dollaria voi olla viikon arvoinen päivittäistavaroita, kuukausi palveluita tai mahdollisuus syödä kaksi tai kolme kertaa kuukaudessa. Yli 3000 yritystä ympäri maailmaa käyttää SSI: tä saadakseen tietoa liiketoiminnan kasvattamiseksi. Uusille jäsenille on myös piirustus.

14 vastausta kysymykseen “Voitko todella ansaita rahaa ottamalla verkkokyselyjä?”

Jotkut näistä sivustoista edellyttävät tosiasiallisesti kyselyiden ottamista, mutta toiset lupaavat vain opettaa sinulle tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa tarjomatta koskaan mahdollisuutta rahaa. Se kestää kuitenkin jopa 9 päivää. Voit ilmoittautua Palkinto-kapinalliseksi täällä. Voit osallistua kyselyihin, selata Internetiä heidän SurveyConnect-sovelluksensa kautta. Maksujen tarkistaminen, kyselyjen saatavuus ja sivuston helppokäyttöisyys ovat mielestäni vain kolme muuta, jotka kannattaa kirjautua sisään. Olemme maksaneet jäsenillemme yli 56 miljoonaa dollaria käteisellä. Voitko ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa?

He ovat myös erittäin hyviä etukäteen kertoessaan sinulle, että et saa rikasiksi ottamalla maksettuja kyselyjä rahaa varten. Joten siellä meillä on se: Toisin kuin monet sivustot, arvostetut lausunnot eivät tarjoa sinulle mahdollisuutta ansaita rahapalkkioita, sillä tällä hetkellä käyttäjät rajoittavat vähittäismyyntiseteleitä ja lahjakortteja. Muut tämän työnantajan työpaikat, olin kuitenkin kyllästynyt työhöni, ajattelin, että voisi olla kiva mennä juoda drinkkejä ja tavata neutraali henkilö, jolle voin valittaa - mutta mikään ei voinut valmistaa minua siihen, mikä todella tapahtui. Jos valitset lahjakortteja, tarkista viimeinen voimassaolopäivä.

Maksamalla tavallisilla menetelmillä, Crowdology tekee PayPalin ja myös tositteita. Monilla sivustoilla emme saavuttaneet sitä vähimmäismäärää viiden tunnin työn jälkeen. Ne eivät tee rikkaiksi, mutta voivat täydentää tuloja, kun tarvitset rahaa nopeasti. Jotkut yritykset ja sivustot voivat saada sinut odottamaan useita päiviä tai jopa viikkoja. Et tee osaasi sopimuksesta, jos et ole totuudenmukainen. Swagbucks on jotain, jota en käytä niin paljon kuin ennen, mutta käytän silti toisinaan heitä ansaitsemaan Amazonin lahjakortteja hyvin pienellä työllä. Jotkut verkkotutkimussivustot ovat kauheita.

Ollaan Ystäviä

Tämä yritys maksaa pistepalkkioita jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Et saa rikasiksi ottamalla verkkokyselyjä. Ensinnäkin, ohita kaikki roskapostia koskevat pyynnöt. Siellä on nappaus - ansaitset enimmäismäärän 150 Swagbucks, mutta se kannattaa katsoa, ​​jos olet taipuvainen tuhlaamaan aikaa katsomaan virusleikkeitä. Mahdollisuus lahjoittaa Animal Humane Society, Punainen Risti tai muille hyväntekeväisyysjärjestöille. Huuhtele ja toista - mutta vain näillä laillisilla tutkimussivustoilla:

Jotkut palkinnot, jotka voit ansaita tältä yritykseltä, ovat palkintojen arvonta, Amazon-tositteet ja ilmaiset tuotteet. Alla on lueteltu aiemmin mainitsemani verkkotutkimussivustot. Se alkoi kansallisena perheen mielipidejärjestönä, joka lähetti kyselyjä postitse.

Thomas Cook lopettaa kaupan - uusimmat tiedot ja oikeutesi

Älä koskaan, koskaan maksa maksaa liittymällä tutkimussivustoon. Voit myös saada yhteyden kliinisiin tutkimusmahdollisuuksiin ja osa-aikatyön tarjouksiin, jos haluat ansaita vielä enemmän rahaa. Profiilisi voi johtaa erilaisiin tuloksiin kuin omamme. Nykyään monet yritykset suorittavat laillisia online-maksettuja tutkimuksia, virtuaalisesti maksettuja kohderyhmiä ja erilaisia ​​muita maksettuja verkkomarkkinointitutkimuksia.

Tämä koskee myös elämääsi yrittäjänä.

Suurin osa yrityksistä, jotka Toluna lähettää sinulle tarjouksia, haluavat tietää mitä ajattelet heidän tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Tässä on muutamia parhaita yrityksiä: Että 5 dollaria tunnissa? Voit alkaa lunastaa pisteitäsi, kun olet ansainnut vähintään 1 000. 100 pisteellä saat 10 dollaria PayPal-maksun tai lahjakortin Amazonista tai iTunesista.

Pidän parasta keskittää ponnisteluni vain kahteen.
 • Ansaita rahaa suorittamalla tutkimuksia ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja keskittymällä 20 parhaan palkatun kyselyvoittajan joukkoon voit olla varma, että sivusto on legitiimi ja luotettava.
 • Tämä palkitsee 10 dollaria.
 • Loppujen lopuksi en löytänyt verkosta mitään, joka vahvisti tai kiisti hypoteesini näistä sivustoista, jotka myyvät suuria määriä käyttäjätietoja.
 • Sen sijaan “VIP-pisteitäsi” voidaan käyttää arvontojen järjestämiseen tai huutokauppoihin osallistumiseen.
 • Tällä tavalla voit käyttää ansaittua rahaa mihin tahansa valitset.

Hyvä Tietää, Kun Aiot Ansaita Rahaa Maksettuihin Tutkimuksiin

Noin 1 punta kyselyä. Teos oli hiljainen, välinpitämätön napsauttamalla "ehdottomasti samaa mieltä" tai "enimmäkseen eri mieltä" joukosta epäjohdonmukaisia ​​kysymyksiä Netflixistä. Voit yleensä ansaita 1–50 dollaria tutkimusta kohden, joka on tehty American Consumer lausunnon kautta. Toisena päivänä, SurweComparen, kyselyä yhdistävän sivuston, tweet nähtiin pyytämättä syötteessäni - mainostettuja twiittiä -, joka antaa sinulle yhteydenpidon kenen tahansa kanssa, jolla on sinut ja väittää, että ansaitset kunnollista rahaa näiden online-kyselyiden tekemisestä. Nämä voivat liittyä asioihin, jotka haluavat syödä, syntymäpäiväsi, suosikkielokuvasi ja muu. Mutta ovatko maksetut tutkimukset laillinen tapa ansaita rahaa - vai ovatko ne huijauksia? Etsi verkosta todellisia maksettuja tutkimuksia, jotka eivät vaadi sinun sijoittamaan rahaa. Kyselyt voivat olla erittäin nopeaa, ja ne voivat kestää vain muutaman minuutin tai vaatia noin 15 minuuttia ajasta.

Ovatko nämä sivustot aikaasi arvoisia? Joten tässä on kyse. Nämä kaverit eivät kuitenkaan pysähtyneet siihen. Koska todella, miksi luottaa vain työhösi, kun voit saada ylimääräistä rahaa yksinkertaisesti täyttämällä tutkimukset. Asiat, jotka on otettava huomioon valittaessa verkkovälittäjää, verkossa tapahtuva osakevälitys tarkoittaa kuitenkin sitä, että yksilöllä on helpompaa hallita omaa osakekantaansa halvemmalla. Jos sinulla on aikaa tappaa, tee joka tapauksessa selvityksiä ja ansaitse ylimääräistä rahaa. Mutta on myös yrityksiä, jotka maksavat sinulle jokaisesta onnistuneesta kyselyyn osallistumisesta. Suosittelen, että lisäät mahdollisuuksia ansaita rahaa ansaitaksesi niin monta online-kyselyyritystä kuin mahdollista.

Liity postituslistallemme ja löydä lisää tapoja ansaita ja säästää rahaa pienellä aikaa ja vaivaa. Ystävämme päätti selvittää. Vaihtoehtoisena ehdotuksena voit jopa lunastaa palkintosi lahjoitukseksi Punaiselle Ristille. Kuten sanoin alussa, et tule rikastumaan ottamalla tutkimuksia käteisellä. Voit lunastaa pisteesi käteisellä, joka voidaan tallettaa suoraan tilillesi tai jolla voit vastaanottaa ennakkomaksutettuja Visa-pankkikortteja. Suurin osa verkkosivustoista, joiden avulla voit ansaita rahaa tutkimuksista, voi liittyä ilmaiseksi, ja kun olet luonut tilin, sinun on annettava väestö- ja henkilökohtaiset tietosi. Lue lisää yksityiskohtaisesta CashCrate-katsauksestamme.

RapidWorkers ja ClickWorker

75 per kysely. Mutta näiden kolmen kyselyn suorittaminen vie vähintään 36 minuuttia - sinun on selvitettävä pisteistä minuuttiin maksettava voitto. Joten tässä viestissä aion käyttää Survey Junkie -sovellusta esimerkinä, koska pidän heistä.

Saamasi tutkimukset eivät ole mitenkään tylsää. MyPoints-tilillä voit ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja, kun teet ostoksia verkossa yli 1900 suurimmalla jälleenmyyjällä, kuten Walmart, eBay ja Amazon. Lakitut tutkimussivustot eivät koskaan pyydä luottokorttitietojasi ilmoittautumisen edellytyksenä, joten jos törmännyt sivustoon, joka tekee tämän, suorita. Suosituin suositus tehdä tutkimuksia rahoilleen on tämä sivusto.

EPoll-markkinatutkimus

Sen sijaan, että sinun pitäisi selvittää parhaat yritykset maksullisille verkkotutkimuksille, aloita luettelosta luotettavista sivustoista. Luo sähköpostiosoite vain kyselysivustoille. Oletko ansainnut palkkioita tai muita tutkimusbonuksia? Näihin palkintoihin tarvitset vain 50 pistettä. Raha ja palkinnot. Halusin todella auttaa naapuriani ulos (tiedät kuinka, vaikka et tiedä vastausta joihinkin, jonka luonnollisesti haluat tietää, jotta voit auttaa?)

Muista, että tämä on markkinatutkimus, jolla autat heitä.

Pysyä Yhteydessä:

Ja vaikka tutkimuksen hylkääminen on aina turhauttavaa, tämä verkkosivusto yrittää korvata tämän tekemällä sinut heidän neljännesvuosittaisen rahapalkintoarvontaan. Vaikka muut tutkimussivustot käyttävät yksinkertaista muuntamisprosessia, tällä sivustolla on hieman erilainen lähestymistapa. Suurin osa tuloistani tulee omasta verkkoliiketoiminnastani, joka koostuu useista tytäryhtiömarkkinoinnilla ansaitut verkkosivustot. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, jossa käytetään ”Station Dollars”. Tilaa tuoteraportti napsauttamalla tätä! Vaikka mieletön sivutoimisto kuulostaa houkuttelevalta, ne usein eivät yksinkertaisesti pannu ulos ja ovat megahukkaa. Sen jälkeen kuitenkin sinua seurataan tutkimuksilla, jotka vastaavat henkilökohtaisia ​​vahvuuksiasi ja olemassa olevaa tietämystä.

Voit ansaita rahaa sivustolla myös muilla tavoilla, kun olet kyllästynyt täyttämään kyselyjä rahaa varten. Jos haluat todella alkaa nähdä ero taloudessasi ja haluat työskennellä kotoa, sinun on oltava johdonmukainen ja asetettava aikataulu! Aloita amerikkalainen kuluttaja-mielipide täältä! Kun saavutat 25 000 pistettä, voit käteisellä 25 dollaria PayPal-varojen, VISA-lahjakortin tai Amazon-lahjakortin muodossa!

Sitten minun piti suorittaa uusi kierros ”kerro meille jokainen asia itsestäsi, mukaan lukien kaikki mitä olet koskaan ostanut tai ostat tai olet koskaan ajatellut ostaa. Verkkotutkimuksia täyttäessäsi päätavoitteesi on saada korvausta ajasta, ja oikeilla vinkkeillä voit maksimoida korvauksen määrän jokaisesta minuutista, jonka vietät online-kyselyjen täyttämisessä. Itse asiassa tarjouksista maksettava palkka vastaa pennejä, ja ansaitsemiseksi rahasi kerääminen vie kauan. Suoritat tutkimukset - saat käteistä - yksinkertaista ja suoraviivaista. Erityisen pitkä ja sielua tuhoava tuli Amazon Prime -palvelun, palvelun, jota en ole koskaan käyttänyt, kohteliaisuudesta. Hän rakasti minua synkillä kysymyksillä siitä, miksi en ollut koskaan käyttänyt sitä. Huolimatta siitä, että OnePoll sijaitsee Isossa-Britanniassa, kuka tahansa saa liittyä.