Kuinka Ansaita Rahaa Tekemällä Maksettuja Tutkimuksia

Opi miten se toimii tässä arvostettujen mielipiteiden katsauksessa täällä. Katso Craigslist ”keikat” -osa - Voit siirtää huonekaluja, ripustaa kipsilevyä tai puhdistaa talon. Nämä kaverit eivät kuitenkaan pysähtyneet siihen. EarnOnTheGo, joka antaa sinulle pisteitä (ja antaa sinulle mahdollisuuden saada lisää tutkimuksia) sijaintitietojesi jakamisesta yrityksen kanssa. Ne olivat joitakin vaikeimmista ajoista avioliittoissamme, ja jokainen auttoi venyttämään todella tiukkaa budjettiamme nojalla taloudellisesti laihaina vuosina. Et halua viettää jokaista hereillä olevaa tuntia etsimällä tutkimuksia, mutta ehkä voit ottaa yhden lounastauon aikana ja toisen aamulla aamiaisen jälkeen sijasta istua pöydän ääressä ja katsella sosiaalista mediaa puhelimellasi. Tilaa Mindswarms täältä. He käyttävät profiiliasi lähettämään sinulle vain asiaankuuluvat tutkimukset.

Voit rekisteröidä heidän kumppanisivustollean véleménye Outpost jatkaakseen maksettujen kyselyiden ottamista. Yksinkertaisten kyselyjen täyttäminen verkossa voi olla yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, joten osoitamme sinulle parhaat vaihtoehdot. Yritys perustettiin vuonna 1997, ja se auttoi tasoittamaan tietä satoille erilaisille verkkotutkimussivustoille, joista tänään nautimme. Tämä saattaa kuulostaa vaikealta, mutta tämä tuntuu vähän kuin Chuck E. Saatat tarkastella tutkimuksia ja ajatella: CashCrate-tutkimukset kuitenkin ulkoistetaan usein kolmansille osapuolille, joten voit ansaita enemmän rahaa kyselypuolella muilta verkkosivustoilta. Lupaan sinulle, vaikka vedonkin elämäni, se vei minut alle viisi. Google adsense, ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen. He saattavat myös vastaanottaa ilmaisia ​​tuotteita testattavaksi, jolloin heitä pyydetään antamaan mielipiteensä.

New Yorkissa toimiva yritys tarjoaa sekä perinteisiä tutkimuksia että arviointeja testaamalla tuotteita tai verkkopalveluita. Ja usko minua, siinä on paljon tutkimuksia! Se vaihtelee kyselypaikan mukaan. Vaikka maksut voivat vaihdella, näiden kyselyyritysten avulla ansaitset rahaa vain vastaamiseen kysymyksiin, Internetin selaamiseen ja muuhun. Useita rahaa ansaitsevia vaihtoehtoja, kuten kyselyihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, videoiden katselu ja enemmän. Yli kymmenelle miljoonalle jäsenelle maksetaan yli 57 miljoonan dollarin käteispalkkioita. Kyselyjen tekeminen voidaan tehdä älypuhelimellasi missä tahansa, milloin tahansa. Et todennäköisesti pystyisi ansaitsemaan elantonsa pelkästään maksettujen kyselyiden avulla. €20 Arvostelumme:

Ja tietysti, suojaudu henkilökohtaisilla tiedoillasi. Yksi suosituimmista tavoista maksimoida ansiosi online-kyselyistä on välttää maksujen maksamista. Tilaa Earning Station täältä. Useimmissa sivustoissa on kynnysarvo, joka sinun on saavutettava, ennen kuin voit lunastaa pisteitäsi tai käteistäsi. Liity arvostettuihin mielipiteisiin »MindMover Mielenkiintoisia tutkimuksia kulutustavaroista Kuka he ovat?

Jotkut yritykset antavat sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai muilla palkkioilla. Lisäksi et tiedä mitä jokainen kysely etsii, joten valehtelu voi todella vahingoittaa mahdollisuuksiasi ansaita rahaa. Jotkut yritykset lähettävät sinulle myös tuotteita postitse, jotta voit testata ja antaa rehellisiä kommenttejasi, mikä on asia, jota monet ihmiset nauttivat tekemisestä. Joten voit ansaita noin 3 - 5 €/tunti. Rahat, tositteet ja aikakauslehtitilaukset. Tämä on ollut mieheni suosikki toistaiseksi ja ne auttavat sinua ansaitsemaan rahaa nopeasti. Kiitoksia jakamisesta !

 • “Esittelyssä Helppo tapa ansaita rahaa poistumatta asunnostasi.
 • Cambridge Analytica -skandaalin ja vuoden 2019 vaalien kantapäässä tämän pitäisi tehdä sinusta vieläkin epäluuloisempaa siitä, kuinka helposti sosiaalisen median sivustoja voidaan manipuloida.
 • Lunasta palkintosi oikeista käteis- tai lahjakorteista ja vastaanota maksu noin kahdessa viikossa.

Kenelle Luottaa

Kyselyjen täyttäminen kotoa olisi ollut hänelle kuin kävely puistossa verrattuna takautuvaan työhön, joka hänen oli tehtävä vain palkan ansaitsemiseksi. Rekisteröinti on ilmaista, ja voit liittyä joko sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tililläsi. Lue kuinka teen yli 7000 dollaria kuukaudessa + kuukaudessa bloggaamiseen ilman mitään kokemusta! On myös mahdollista pyytää Amazon-tositteita tai Aeroplan Miles -sopimuksia. Se on enemmän kuin pelkkä sovellus, jonka avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa älypuhelimellasi tekemällä tutkimuksia Kanadan suosikki tuotteistasi. Swagbucks tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden ottaa kyselyjä useilta palveluntarjoajilta ja antaa lohdutuspisteitä, kun et pääse kyselyyn.

20/20 Tutkimus: Mistä kaupoista ostat soodaasi? Ehkä pettymimmät tutkimussivustot palkitsevat sinut vain rekrytoidessasi muita kyselyyn osallistujia (pyramidi-muodossa). Voit joko saada rekisteröintilinkin jäseneltä tai löytää sen etsimällä Googlea.

Sivusto oli keskimääräistä korkeampi poimintakyselyjen perusteella, joihin pätevöimme. Tule ulos ja ansaitse palkkioita! Pisteiden lunastamiseen liittyy laaja valikoima lahjakortteja, jotka ovat Swagbucks-verkkosivuston parhaita vaihtoehtoja. He pyytävät luottokorttinumeroitasi tai sosiaaliturvatunnuksiasi. Onneksi siellä on useita korkealaatuisia sivustoja. Onko olemassa minimitalletuskäytäntö?, säännellyt binaariopiskelijat ovat ehdottomasti luotettavampia kuin ne, joita ei ole säännelty. Seitsemällä eri maksuvaihtoehdolla, vélemény Outpost on helppo ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia. Pisteiden ansaitsemisen sijasta jokainen tutkimus ja paneelin lausunnon mukainen tehtävä maksetaan rahavaroina.

 • Nyt kun olemme käsittäneet parhaat puolet online-kyselysivustojen suhteen, on aika antaa sinulle joitain tietoja sivustoista, jotka eivät ole huijauksia, mutta eivät myöskään kaikki yhtä vaikuttavia.
 • Ole aito vastauksissasi, koska siitä on hyötyä sinulle ja yritykselle, joka antaa sinulle kyselyn.
 • Siellä voit olla yhteydessä muihin jäseniin ansaitsemalla lisäpisteitä.

Qmee

Onneksi, kun saat seulonnan tutkimuksesta, saat silti joitain pisteitä. Täydellisen profiilin saaminen takaa, että saat parempia tutkimuksiasi, joten voit ansaita rahaa ja palkintoja. Vuonna 2019 he maksoivat noin kolmekymmentä miljoonaa dollaria, ja on helppo hankkia osa tuosta rahasta. Sinun on tarkistettava tiliäsi päivittäin kyselyjen varalta, ja jotkut käyttäjät ilmoittavat takertuvansa juuri alle 40 puntaa. Koska kyllä, se on totta: Tämäntyyppiset työpaikat ovat tuottoisimpia ja ansaitsevat jäsenille jopa 150 puntaa. Jos asut kuitenkin Yhdysvalloissa.

Jotkut saattavat tarjota korkeammin maksettavia tutkimuksia tietylle väestöryhmälle tai saavat pienen määrän huonompia arvosteluja Better Business Bureau -yritykseltä (vaikka suurimmalla osalla ihmisistä on ollut kunnolliset kokemukset). Se on todella niin yksinkertaista! Rekisteröidy Pineconeen täyttämällä vähän tietoja itsestäsi. Luo ilmainen tili MySurveyssa ja aloita heti. He ovat kysyneet minulta, kuten… Mistä ostat pop-soodan? Tilaa Caddle ILMAISEKSI täällä ja saat 1 dollarin tervetuliaisbonuksen! Tämän paneelin avulla voit tehdä monia asioita, kuten tuotetestauksia, mobiilitutkimuksia, fokusryhmiä ja jopa videotutkimuksia. Käteinen - maksetaan PayPalilla tai sekillä -, jotka voit muuntaa lahjakortiksi tai palkintoiksi.

Sen lisäksi, että maksat muutaman tutkimuksen suorittamisesta, saat palkinnon videoiden katselemisesta ja merkkeihin sitoutumisesta.

Hanki Palkka Käteisellä Tutkimuksista Ja Markkinatutkimuksista

Joten siellä meillä on se: Haluat miettiä miksi otat tutkimuksia nähdäksesi, sopivatko ne sinulle hyvin. Mahdollisuus lahjoittaa Animal Humane Society, Punainen Risti tai muille hyväntekeväisyysjärjestöille. Ihmettelin täsmälleen samaa asiaa, joten päätin vastata kysymykseen tekemällä oman verkkokokeen. Liityin Pinecone-tutkimukseen ja sain selville, että ne ovat yksi korkeimmin maksavia tutkimussivustoja siellä. Kun olen rekisteröitynyt sähköpostilla ja puhelinnumerolla, minua ohjattiin täyttämään ”tervetuliaiskysely.

Olin jo kirjautunut sisään, mutta niin menee. Seguridad, voit muuttaa signaaleja kannattaviksi kaupoiksi. PermissionResearch on ranskan kielen tutkimusvaihtoehto. Koska siellä on niin paljon luonnosteltavia sivustoja, luottamus on tärkein prioriteettimme.

Niin pitkä tarina, Survey Junkie on iso juttu rahaa tutkivien sivustojen maailmassa. He ovat maksaneet yli 18 000 000 dollaria käteisellä ja palkkiot vuodesta 2019 lähtien. Tarkista, ovatko tarjotut lahjakortit suosikkikauppoihisi tai paikkoihin, joissa ostat säännöllisesti. Lisäksi joskus vastaat alkuperäisiin kysymyksiin, huomaat sitten, että et ole kelvollinen kyseiseen kyselyyn eikä saa palkkaa. Tarjolla on hyvä valikoima tutkimuksia, joista olen aina tyytyväinen. Voit napata rahat ja ajaa, kun olet saavuttanut kolmenkymmenen dollarin kynnyksen.

Mutta olkaamme rehellisiä, voit perustaa laillisen näköisen verkkosivuston alle päivässä, ostaa joitain ihmiskuvia ja kirjoittaa vääriä suosituksia... En sano, että mikään näistä sivustoista todella teki niin, mutta mitä sanon on se, että halusin selvittää totuuden itselleni.

Lähetä Navigointi

Tarkista viimeisimmät tutkimukset postilaatikossasi. Kun rekisteröinti on vahvistettu, sinulla on oikeus aloittaa kyselyjen tekeminen ja alkaa ansaita palkintopisteitä. MindMover on kunnollinen vaihtoehto, mutta pisteiden kerääminen voi viedä hetken, koska tutkimuksia on joskus vähän ja kaukana. Ansaitse vakavia palkintoja ilmoittautumalla mahdollisimman moniin tutkimuksiin. Ansaitset 5 dollaria bonuksen, kun suoritat viisi ensimmäistä kyselyäsi. Otin suurimman osan kyselyistä vapaa-ajallani, oliko se varhaisvuosia katsellessasi televisiota tai vain jäähdyttäen sohvalla tai myöhemmin, kun kyselysovellukset antoivat minulle mahdollisuuden tehdä tutkimuksia odottaessaan lääkärin vastaanotolla odottamassa joku lentokentällä , tai jopa kun olin etsimässä ja pakko pysyä sängyssä koko päivän.

 • Tätä oli hiukan helpompi navigoida, koska se antoi minulle olennaisen valinnan "tietokonekuvake" tai "maalausharja ja palettikuvake" välillä.
 • Nämä kyselylaskurit käyttävät valtavia lukuja, kuten tekevät 10 tutkimusta päivittäin 25 dollaria + kappaleelta, päästäkseen ehdotukseen, että voit tehdä 3000 dollaria, 5000 dollaria tai jopa 8000 dollaria kuukaudessa ottamalla tutkimuksia.
 • Se on mielestäni toistuva, työläs prosessi, ja pisteiden laskeminen vie aikaa, ennen kuin voit lunastaa ne mistään.
 • Pohjimmiltaan yritykset käyttävät näitä tietoja kerääessään ja analysoidessaan tilastotietojaan.
 • Pinecone maksaa käteisellä PayPalin kautta tai, kuten monet sivustot, tarjoaa Amazon-tositteita yhdessä muiden kauppojen, kuten Walmart, kanssa.

Muutama Lisää…

Jos lahjoitat, saat verikuitin, jota voidaan käyttää verojen valmistelussa. Jokainen piste on yhden sentin arvoinen. Kun kirjaudut sisään useimpiin tutkimussivustoihin, henkilökohtaisella sivullasi on luettelo tutkimuksista, joihin olet oikeutettu osallistumaan. Muistatko yllä olevan Starbucks-esimerkin? Kuten monet muutkin, kirjaudu vain maksettuihin tutkimuksiin ja vastaa suosikkituotteitasi ja -palveluitasi koskeviin kysymyksiin. Koska joku, joka on syvästi uppoutunut verkkomainonnan maailmaan päivätyölläni, kaikissa näissä sivustoissa, jotkut kaikista näistä sivustoista saivat minut hämärtämään. Opit myös, mitkä sivustot eivät tehneet leikkausta ja miksi.

Mitkä Ovat Parhaat Kyselysivustot?

Kirjaudu Angus Reid -foorumiin täällä. Kun sain kokopäiväisen työn, pystyin suorittamaan noin 10 tutkimusta viikossa taukoihini (ja muutamaan työajasta). Sivusto toimii pistejärjestelmässä, kuten monet muut sivustot. Capital one sijoittaminen, sijoitusrahasto on eräänlainen rahoitusväline, joka koostuu useista sijoittajista kerätystä rahasummasta sijoittamaan arvopapereihin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjalainoihin, rahamarkkinavälineisiin ja muuhun omaisuuteen. Kun napsautin kyselyä, se pyysi minua kirjautumaan uudelleen sisään. Suosittelen, että lisäät mahdollisuuksia ansaita rahaa ansaitaksesi niin monta online-kyselyyritystä kuin mahdollista. Hallintapaneeli näyttää tältä: Nämä ovat kaksi suurinta etuisuutta, jotka löysimme InboxDollarsilla.

Kuinka Saada Parhaat Tulokset Parhaista Online-kyselysivustoista

Suositteletteko muita kanadalaisille suunnattuja verkkotutkimuksia? Jokainen 100 pistettä vastaa yleensä dollaria, joten jos otat kyselyn melkein joka päivä, voit lunastaa ansiosi vähintään kahdesti kuukaudessa, ehkä enemmän. Ipsos i-Say -paneeli ei tietenkään ole vain politiikkaa.

Joten, olet kanadalainen, eikö niin? Kun olet kirjautunut, saat kyselyitä eri aiheista ja tuotteista sähköpostitse. Ansiot vaihtelevat suuresti riippuen taitotasostasi ja ajasta, jonka vietät etsimään asiakkaidesi tarvitsemat tärkeät yksityiskohdat. Seulontaprosessi on pitkä ja tiukka. Lue koko Survey Junkie -katsaus.

Muutaman tunnin kuluttua kyselyistä ja katsellessaan videoita, jotka jakautuivat kahteen päivään, olen kerännyt tarpeeksi Swagbucks kolmen dollarin Amazon-lahjakortille.

Hanki vain 10 dollaria ja voit nostaa käteisensä. MAKSUTTU ONLINE-KYSELYT! Kiitän näitä kahta sivustoa auttamassa minua ansaitsemaan yli 2 500 dollaria kuukaudessa. Saat joskus lähetettyjä tuotteita testata ja pitää myös! InboxDollarsilla voit maksaa vain tehdä tutkimuksia verkossa, mutta voit myös ansaita 5 dollaria pelkästään heidän kanssaan liittymisestä. Käytän tätä kyselyä, koska he maksavat sinulle rahaa vain yksinkertaisten kyselylomakkeiden täyttämisestä! Jokaisen kyselyn suorittaminen kestää noin 15 minuuttia, joten kokonaiskustannus kestää noin 4 tuntia, jotta ansaitset 15 puntaa (3 puntaa). Se on totta, olen tehnyt tämän!

SisÄllysluettelo

Kassavirta on hiukan hidas tilillesi, minkä vuoksi suosittelen kirjautumista muille kyselysivustoille. Jäsenten on oltava vähintään 13-vuotiaita ja asukkaiden Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa. Pidän tätä luetteloa ajan tasalla, kun vietän enemmän aikaa kyselyjen tekemiseen rahaa vastaan ​​ja kertoakseni, mitä keksin. Vastineeksi panoksestasi he “antavat sinulle valinnan kerätä LifePoint-pisteitä, joista tulee aina uskomattomia palkintoja. Jep, voit varmasti. Esimerkiksi yhdestä tutkimuksesta se voi tarkoittaa, että voit ansaita 500 i-Say-pistettä (5 dollarin arvoinen) 30 minuutin kyselyn tekemisestä.

20 kun ystäväsi on ilmoittautunut ja suorittanut 3 tutkimusta. Hyviä maksullisia kyselyjä, joita maksetaan, on vaikea löytää, mutta jos haet kovaa, voit löytää parhaat parhaat tutkimussivustot, jotka ovat todella aikasi arvoisia. Muita vaihtoehtoja ovat Amazon, iTunes ja Starbucks. Kyselyjen täyttäminen verkossa taas on helppoa ja nopeaa vaivaa.

Minua ei yllättynyt tapaamani näytöllä, jossa oli tämä lause: Se toimii pistejärjestelmässä, ja voit nostaa rahaa PayPal-siirtoihin tai lahjakortteihin, mikä tekee siitä myös joustavan. ”Ja sinun täytyy arvata, mikä prosenttiosuus ihmisistä sanoi kyllä. Pinecone on tutkimuspaikkojen Pyhä Graali ja kutsut ovat harvinaisia, joten on syytä ilmoittautua, kun meillä on tarjolla joitain kutsuja. Heillä on paljon maksettavia kyselyjä, joista valita, mutta monet heistä eivät aio verrata sinua paljon. Tässä on alhaisin hinta joillekin suosituimmista kyselysivustoista, joita pyysin mieheni kokeilemaan.

 • Ansaitset pisteitä heti lepakkosta ottaen tutkimuksia täyttääksesi profiilisi ja kertoaksesi lisää itsestäsi.
 • Kun rekisteröit tilin, sinut ilmoitetaan automaattisesti kilpailuun voittaaksesi 1 000 dollaria.
 • Mieheni on kiireinen aikataulu ja hyvin vähän vapaa-aikaa.
 • Kuten sanoin, et aio tehdä varauksia tekeviä tutkimuksia verkossa, mutta voit ansaita ylimääräistä rahaa hauskanpitoon, velan maksamiseen tai sijoittamiseen.
 • Ja ellet ole jonkinlainen kyselyriippuvainen, et voi tehdä tutkimuksia koko päivän, joka päivä.

Noin

Osallistuin maksettuihin verkkokyselyihin ja ansaitsen vähän ylimääräistä rahaa auttamaan kotitalouskulujen maksamisessa ja hoitamaan perheeni erityisiä asioita, kuten illallista tai elektronista gadgetia, kuten tablettia. Yksi pieni ja pieni InboxDollars -ominaisuus on mahdollisuus pelata pelejä ja kilpailla palkinnoista. Trezor hardware bitcoin ethereum-lompakko 120mhz 128 x 64 musta, voin helposti pitää nämä 100-prosenttisesti ilman häiriöitä ja olen hiljaisempi kuin s7. Mitkä ovat parhaat kyselysivustot, jotka maksavat rahaa? 100 pistettä = 1 dollari.

Viitteeksi 1 400 pistettä on noin 1 dollarin arvoinen. Aikarajojen ja oikean kohdeyleisön löytämiseen liittyvien ponnistelujen takia suuret, keskisuuret ja pienet yritykset siirtyvät näihin uudenlaisiin online-kyselyn käyttäjiin ja antavat heille tietyn budjetin, jotta sivusto voi saada tarvitsemansa tiedot oikeilta ihmisiltä. Voit arvioida tuotteita ennen niiden todellista hyllyä. Ja kun aloitat pisteiden keräilyn, voit lunastaa ne käteisellä tai palkinnoilla. He maksavat vain lahjakortteja. Joidenkin tutkimusten korvaus on osallistuminen tiettyyn arvonlisäykseen, mikä voi johtaa suureen voittoon. Ajattele sitä enemmän kuin vain pientä, mutta hyödyllistä tulovirtoa. Se on perustettu vuonna 1963, ja se on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista tutkimusorganisaatioista.

 • OneOpinion on helppo yritys ilmoittautua.
 • 50 kolmen tunnin ajan päivässä muuntaa sitten 135 dollariksi.
 • Suurin osa hyvistä palkitsee sinut pisteillä, jotka lunastat käteisellä.
 • Vaikka he eivät tarjoa rahapalkkioita, voit ostaa melkein mitä tahansa Amazonista.
 • Yli 180 dollaria pariksi tunniksi viikossa ei kuitenkaan mielestäni ole huono.
 • 50 tunnissa Opinion Outpost -sivustolla ja pystyivät rahoittamaan sen Amazonista.

Mielipidepostikunta - Arvoinen

Blogiimme tuo yli 10 000 dollaria kuukaudessa! Ilmoittaminen ja aloittaminen ansaitsemaan ylimääräistä rahaa on erittäin helppoa: Kuten aiemmin mainitsin, yksi hyvän sivumyrskyn merkkeistä on, että voit tehdä ne normaalin työajan ulkopuolella. Oletetaan, että sinulla on vielä viisi tuntia päivässä tehdäksesi online-kyselyjä rahaa vastaan. Aloita mielipidekaupunki täällä. Muista lukea arvosteluja ja seurata tutkimusta varmistaaksesi, että verkkosivusto on laillinen, ennen kuin aloitat niiden käytön. Yleensä, jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä on. Et saa rikkaana ottamalla verkkokyselyjä, ja määrä, jonka ansaitset tutkimuksia varten rahaa, vaihtelee villisti.

Olin yllättynyt, kun sain kuuden minuutin kuluttua testistäni sähköpostiviestin, joka kertoi minulle, etten täyttänyt heidän vaatimuksiaan. Yksi asia, joka erottaa heidät, on Poll-ennustaja. Valitettavasti jokaisella ei kuitenkaan ole kadehdittavaa älykkyystasoa, joka meillä kirjoittajilla on. Maksat 24 tuntia, kun olet suorittanut videotutkimukset. Osallistuminen uusien tuotteiden maailmanlaajuiseen testimarkkinoihin voi olla hieno tapa ansaita vähän rahaa puolella, mutta on todennäköisesti hyvä idea olla olematta naurettavan korkeita odotuksia joka kerta kun otat uusia tutkimuksia. Kerro meille kaikista, mitä sinulla voi olla alla olevissa kommenteissa. He ovat maksaneet yli 30 146 855 dollaria tutkimuksen suorittajille ja heillä on ollut yli 20 miljoonaa tutkimusta. Kyselyt voivat olla helppo tapa ansaita nopeasti ylimääräistä rahaa.

Univox-yhteisö

Olet nyt kirjautunut sisään. Lisäksi useat heistä saavat sinut täyttämään hullun yksityiskohtaisia ​​kyselylomakkeita ennen kuin voit yrittää ansaita rahaa. Opi binaarikauppa opetusohjelmien kautta, sitä vastoin kosketusvapaa binäärinen vaihtoehto riippuu olennaisesti siitä, ettei laukaisutasoa saavuteta. Voit lunastaa pisteitäsi Amazon-lahjakortteihin, käteisellä PayPal-tilillesi, iTunes-latauksille, Starbucks eGiftsiin ja moniin muihin vaihtoehtoihin.

Toisin kuin monet sivustot, arvostetut lausunnot eivät tarjoa sinulle mahdollisuutta ansaita rahapalkkioita, sillä tällä hetkellä käyttäjät rajoittavat vähittäismyyntiseteleitä ja lahjakortteja. Tarvittaessa sinuun otetaan yhteyttä paikallisesti perustuvilla mahdollisuuksilla. Tämä lähestymistapa ei ole tehokas.

Varmista vain, että olet täyttänyt profiilisi täysin, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet. InboxDollars on suosituin kyselysivusto kaikille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa verkossa! Tämä on kysymys, jonka monet ihmiset kysyvät kuuleessaan verkossa ansaitsemisen käsitettä ilmaisista online-tutkimussivustoista. Paitsi, että se on myös helppo kirjoittaa säännöllisesti arvonlisäveroja käteisarvoille ja muille hinnoille, kuten lomille ja autoille. Palkkiokumppaneihin kuuluu Amazon. Tässä on vinkkejä, joista voi olla apua: Voit saada käteistä PayPalin kautta tai valita e-GiftCard-kortin.

PPI-huijarit soittavat edelleen yli kuukauden takaisinperintäajan päättymisen jälkeen

Esimerkiksi 25 tunnissa, ja tunnitulot vaihtelivat 41 sentistä 2 dollariin. Tee 20 sekunnin tauko 20 minuutin välein ja katso jotain 20 metrin päässä. 00 tililläsi, jotta voit pyytää maksua. Se on ainakin pari sataa dollaria! Joten miksi ei ansaita rahaa kyselyjen tekemiseen? Onneksi suurimmalle osalle näistä maksetaan silti pieni summa ajasta. He ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja heillä on hyvä maine. Uusille jäsenille on myös piirustus.

 • Maksetut tutkimukset vievät liian paljon aikaa.
 • Ensimmäinen askel kohti hyväksyttyä käyttäjän testaajaa on tallentaa itsesi tekemään testiarvio.
 • Ne tarjoavat tietoja tutkijoille ja tutkijoille monissa parhaissa yliopistoissa ja yrityksissä.
 • Aivan kuin se ei riitä, ansaitset pisteitä myös vastaamalla kyselyihin työpöydälläsi tai älypuhelimellasi.

Toinen tapa ansaita Swagbucks on katselemalla mainosvideoita

Toivon, että siitä on hyötyä. Joten päätin mennä isoihin dollareihin ja luokitella joitain kysymyksiä ja vastauksia - mitä se tarkoittaa. Joten mitkä sivustot ovat päätoimijoita? Mutta he voivat maksaa hienoja palkintoja, kuten lahjakortteja, tuotteita ja käteisellä. En odottanut sitä ollenkaan! SB-metsästys on hieman koukuttava ja voi viedä sinut pois ansaitsemastasi käteistä rahaa. Weworkremotely., hakijoiden on oltava U. Luominen, pahemman tilanteen vuoksi kaksi näistä poolista on saman yrityksen, Bitmain, omistuksessa ja hallinnassa. Tutustu perusteelliseen Toluna-arvosteluamme ja opi lisää.

Lisäksi he eivät yleensä lueta tarjousta tärkeimmillä tutkimuskanavilla, mikä tekee niistä vain ihmisille, jotka kompastuvat niiden yli. Saatat myös olla kiinnostunut, pip määritellään 4. numerona desimaalin jälkeen. Toinen asia on palkitsemisjärjestelmä. Johtopäätös, koska verkko on levinnyt ympäri maailmaa, bitcoin miners haluaa usein pysyä nimettömänä ja pitää toimintansa läpinäkymättömänä. Yksi parhaimmista tavoista yrityksille selvittää, pitävätkö ihmiset tuotteistaan, on tarjota korvausta mielipiteestäsi, ja yrityksestä riippuen tarjotut rahat voivat olla erittäin kohtuullisia.

Olen ottanut useita maksettuja tutkimuksia useiden viime vuosien aikana, eikä minun ole koskaan pitänyt maksaa penniäkään minkään niistä suorittamiseksi. Viimeinen voimassaoloaika, jos elinkeinonharjoittaja haluaa menestyä binäärisissä optioissa, hänen on valittava välittäjä, joka sopii täydellisesti hänen yksilöllisiin tavoitteisiinsa ja mieltymyksiinsä, ilman poikkeuksia. Seuraava kysymys oli noin miljoona kysymystä. Jotkut "kysely" -tarjoukset edellyttävät jopa sinun kirjautumista joukkoon verkkosivustoja, mikä tarkoittaa, että ilmoitit tietämättömästi useita sähköpostilistoja, markkinointikanavia, tarjouksia ja muuta markkinointimateriaalia, mikä tarkoittaa käytännössä; RIP postilaatikkoosi.

ÄLÄ odota olevansi heti siinä

Ansaitset i-Say-pisteitä, jotka voidaan lunastaa tonnia palkkioita - mukaan lukien Visa Prepaid-lahjakortit, käteinen Paypalin kautta, lahjakortit iTunesissa tai Amazonissa. Ehkä tämä olisi vihdoin läpimurtoni! Pelkäsimme sivustoja, jotka kompensoivat meitä hämmentävän pistejärjestelmän avulla, ja lähetimme meille tutkimuksia, joihin harvoin pätevöimme. Huomaa, että väestötiedot ja muut ominaispiirteesi määräävät suurelta osin kelvollisuuden kyselyyn. Kyselyjä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin monin tavoin. Päivittäiset haasteet, jotka ovat nopeita tutkimuksia, jotka antavat sinulle virtabonuksia; mitä enemmän suoritat peräkkäin, sitä enemmän pisteitä voit ansaita.

Viimeinen asia, jonka huomasin tästä tietystä sivustosta, joka saa melkein miljoona kävijää kuukaudessa, on suuri määrä avoimia työpaikkoja, jotka vain vaativat, että uudelleensuoritat tietyn tweetin. Jos pääset Internetiin, voit todennäköisesti saada palkan tehdä kysely. Joten kumpi on enemmän aikaa ja ansaitsee tehokkaammin? Jotkut sivustot maksoivat kuitenkin enemmän kuin toiset, ja kyselyjen ottaminen oli helppo puolella kokeilla. He tarjoavat myös paikallisia makutestejä (katso mitä sanoin 'hankitusta mausta'?) Suosikkini tutkimussivusto on Swagbucks! Kaikilla ei ole tietämystä tai halu mennä sinne ja rakentaa oma blogi ja ansaita rahaa blogging. Tiedän tämän, koska olen nörtti ja vietän paljon aikaa Google-hakujen analysointiin auttaaksemme tunnistamaan käyttäjien tarpeita.

Sinun on soitettava heille saadaksesi palkan. Voit ansaita vielä enemmän, jos sinut kutsutaan osallistumaan makutestimiseen, fokusryhmiin tai osallistumaan esimerkiksi tuotetestaukseen (jopa 75 dollaria/tunti), mutta harkitse näitä erityisiä mahdollisuuksia ja mukavaa bonusta, jos sinut pyydetään osallistumaan. Tämän vertailun pitäisi auttaa sinua päättämään näiden kahden välillä. Tarkoitan, kun pääsin sivustoon, sain seuraavan varoituksen Google Chrome -selaimellani (tämä on esimerkki JustAnsweristä, sivustosta, jolla on 17 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, jotka vaativat antamaan heille sosiaaliturvatunnukseni):

Kyselyjen Tekeminen Ei Tee Sinusta Rikkautta

Saat maksun napsauttamalla erilaisia ​​tutkimuksia verkossa. Jos haluat, voit myös kääntää lahjakorttisi pisteisiin paikoissa, kuten AMC-elokuvateatterit, Best Buy, Amazon. Etsitkö tapaa ansaita ylimääräistä rahaa? Olen myös lisännyt vinkkejä siitä, miten palkkiot voidaan hyödyntää parhaiten, jotta saat parhaan vastineen ajastasi. Kuulostaa yksinkertaiselta. Määrä tutkimusta kohden: Jos haluat todella alkaa nähdä ero taloudessasi ja haluat työskennellä kotoa, sinun on oltava johdonmukainen ja asetettava aikataulu! Tiedän jälleen, että tämä saattaa tuntua työläältä, mutta kiität minua, kun et ole yllättynyt 40 dollarin kuukausimaksulla ilmaisesta kokeilusta, jonka unohdit peruuttaa.

Se voi olla tuottoisa harrastus, mutta ei ollut minulle. 00 per kysely. Voit rekisteröityä täällä Survey Savvy -tapahtumaan. Tämän ansiosta he ansaitsevat 8. Menin yksinkertaisesti sivulle, joka sanoi, että saan ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen, ja kirjoitin sähköpostiini aloittaaksesi. Ansaitset dollaria pisteen, joka voidaan lunastaa lahjakortteihin kohteisiin, kuten Target, Walmart ja muu. Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa vapaa-ajallasi on online-kyselyjen tekeminen.

Mielipidepostitus voi auttaa PayPal-tiliäsi kasvamaan.

EarningStation väittää maksavansa "korkeimman summan verkossa" jäsenilleen ansaitsemalla ainutlaatuisia tapoja, joita on vaikea löytää muualta. Yksi yrityksille helpoimmista tavoista tehdä markkinatutkimuksia on kannustaa kansalaisia ​​antamaan palautetta, kokemustaan ​​tai mielipiteitään - siksi voit maksaa online-tutkimuksista! Siellä on paljon laillisia tutkimusyrityksiä, mutta teollisuudessa on myös paljon huijareita, joten ole varovainen, kun valitset sivustoitasi. Ansaitsemisen lisäksi kyselyiden ja kyselylomakkeiden täyttämisestä voit myös maksaa surffailla Internetissä, pelaamaan pelejä, tulostamaan päivittäistavarakuponkeja ja shoppailemaan verkossa. Tunnetuin kaikista aiheista tehdyistä lyhyistä, nopeista kyselyistä. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​markkinatutkimuksia niistä, jotka suoritat muutamassa minuutissa verkossa, sellaisille, jotka liittyvät päiväkirjaan, puheluun tai tuotteen testaamiseen.

Jos etsit luotettavaa, ennakoitavaa tapaa ansaita rahaa online-kyselyjen avulla, kokeile Pinecone Researchia. Sivustolla on ollut joitain ilmoituksia teknisistä häiriöistä, jotka estävät käyttäjiä saamasta ansioita, mutta asiakaspalveluihin on tavoitettavissa, ja niiden on sanottu puhdistavan useimmat työntekijöiden ongelmat. Suurin punainen lippu on, jos he pyytävät sinua maksamaan maksun. Kuitenkin on valitettavasti melko tavanomaista joutua odottamaan viikkoja maksujen suorittamiseen tutkimuspaikoilta.