Mitä Sinun On Tiedettävä Sijoittamisesta Tullaksesi Rikkaiksi

Bottom line - välttää velkaa hinnalla millä hyvänsä. Jos et koskaan kosketa rahaa, 5000 dollarisi kasvaa 159 602 dollariin. Hänen mielestään 70-vuotias aloittaa ilman, että mitään tarvitsisi sijoittaa 2393 dollaria kuukaudessa vuosittain korotettuna 10 prosentilla vuodessa ansaitakseen viileän miljoonan dollarin 85-vuotiaana. Säästetty 5 miljoonaa eläkettä varten. Se on vain uskomusjärjestelmä. Mitä kauemmin se rullaa, sitä suurempi se kasvaa. Varakkaasti kasvava, jos se tapahtuu ollenkaan, tapahtuu todennäköisesti vähitellen ja vasta sen jälkeen, kun olet työskennellyt kovasti ansaitaksesi tuloja ja huolehtinut sitten varovasti varoistasi ajan myötä.

  • Jos mietit mitä ihmiset tarvitsevat tai asioita, jotka voisivat parantaa yhteiskuntaa, näkemyksilläsi on enemmän vaikutusta.
  • Olisitko kunnossa autossasi työskentelevän mekaanikon kanssa, ennen kuin edes kertoa heille, miksi olet siellä?
  • Haluan näyttää sinulle jotakin.

Tässä on 10 tapaa, jotka voit aloittaa käytännössä nyt. Huomenna on hyvä. Ansaitset vain enemmän kiinnostusta, jota kaikki, jotka haluavat oppia olemaan rikkaita, voivat hyödyntää. Vaimolleni ja minulle vapaus tarkoittaa sitä, että voimme olla enemmän mukana lastemme elämässä. Ennen kuin ulkoistat jotain, mieti, kuinka paljon työn suorittaminen maksaa. Eikö sinulla ole 401 (k)?

Yksi ymmärtää todennäköisemmin yrityksiä, joilla on sinulle merkitystä. 20 parasta budjetointia, joka säästää rahaa nyt, sijoittaminen itseesi antaa sinulle menestymisen edellyttämän potentiaalin, koska annat itsellesi välttämättömät taidot, joita voitot tarvitsevat. Osa menestymiseen elämässä on ihmisten taitojen hankkiminen. Samaan aikaan Newmont Mining (NEM) putosi 51: een. Ja he usein painavat osakekannan tiettyyn hintaan parantaakseen tätä pelkoa ja pelatakseen suoraan taskuunsa. Vältä velkaa aina kun mahdollista, etenkin luottokorttiluottoa, jolla on korkea korko. Ja suurin osa tästä rahasta tulee palkkioista, tasoista taskustasi. Ei tarpeeksi koulutusta, liikaa tietoa, median hämmentäviä viestejä tai yksinkertaisesti kiinnostuksen puute.

52 ajatusta aiheesta "Miksi kiinteistö teki minusta miljonäärin ja sijoittaminen varastossa ei tuottanut"

Varakkaaksi saaminen alkaa ansaitsemalla hyvää rahaa. 5/Osakkeisiin liittyy oikeutettu pelko lyhytaikaisesta riskistä. Istuessani Lanai-alueella sääliäni siitä, ettei minulla ollut varaa tällaiseen uskomattomaan omaisuuteen, aloin laskea, voisiko muiden ammattien ansiosta ihmisillä olla varaa tähän kotiin. Sijoittaaksesi vuosiksi ja tuleviksi vuosiksi haluat jatkaa yllä olevia vaiheita uudestaan ​​ja uudestaan. Se on arbitraasi. Häviäjät jätetään vain kuolleiksi tai harjataan maton alle.

Sijoita rahasi erityisesti sijoittamiseen. Vaikea osa on valita oikea. Taloudellisesti riippumattomuudeksi saattaminen voi tarkoittaa, että sinun on keksittävä tapoja ansaita enemmän rahaa, varsinkin jos yrität selvittää, kuinka rikastua ilman rahaa. Mutta on joitain menetelmiä, jotka lyövät toisia. Tässä on jotain, joka sinun on ymmärrettävä heti alusta alkaen.

Tällä tavalla sinulla ei ole kiusausta yrittää aikaansaada markkinoita.

Totuus Rikastua Nopeasti Kiinteistöjen Kautta

Siksi sinun on oltava rehellinen itsesi suhteen. Jos löydät uuden lähestymistavan tiettyyn markkinoiden nurkkaan ja rakennat yrityksen, joka vastaa tarpeisiin, sinulla on menestyspotentiaali siinä. Kun sijoitustaseesi kasvaa, niin myös maksamasi palkkiot. Kun budjettisi on määritetty ja näet, mihin rahasi menevät, voit alkaa etsiä tapoja säästää enemmän.

Katnamme kaiken kassavirrasta veroetuihin. Viikoittainen roundup: kuinka liikkua näillä markkinoilla, hajottaa iso tekniikka ja tulot. Ja kyllä, olen nuori - tuskin 30-vuotiaana, jos sinun täytyy tietää! Aika vakuuttaa itsesi on, kun kaikki menee hyvin. Osakkeilla ja osakkeilla sitä vastoin ei ole takuuta, mutta on erittäin todennäköistä, että osakkeista saaman korkotuoton ja myyntivoiton yhdistelmä vie sinut eteenpäin verrattuna joukkovelkakirjojen tuottoihin. Ajattele sitä tällä tavalla: Se tarkoittaa vain sitä, että teet päätöksen olla tuhlaamatta rahaa, ja teet uhrauksia, joita tarvitset elääksesi varojesi alapuolella.

Monipuolista Salkkuasi

Muista, että varallisuuden rakentaminen on avointa kaikille taustalle ja koulutustasolle. Poistat tunteen sijoittamisesta ja tämä on tärkeä tekijä menestyksessäsi sijoittamisessa. Voin yleensä sanoa, että he saavuttivat taloudellisen hyvinvoinnin yksinään älykkäällä strategialla, kovalla työllä, omistautumisella, pysyvyydellä ja kestävyydellä. Haittoja:, se, että voit käyttää osakekauppaa verkossa, antaa sinulle paremman hallinnan ja nopeammat vastaukset, kun osakeosi nousee tai laskee. Unelmakodin löytämisen ongelma muualta on työmarkkinat.

Lopeta Tekosyiden Tekeminen

Takaisin dot-com-puomin aikana tein tämän kohtalokkaan virheen. Jos sinulla ei ole siemenrahoja, voit tulla edustajaksi, liittyä kiinteistörahastoon johtajana ja niin edelleen. Joitakin tapoja ansaita enemmän rahaa ovat: Ansaitsemalla enemmän rahaa, sinulla on enemmän rahaa maksaa velkasi, ja voit yleensä tehdä sen vieläkin nopeammin. Keskity ihmisiin, joista haluat olla, eikä ihmisiin, jotka kritisoivat sinua tai pidättävät sinua. Keskustele pomosi tai henkilöstöosastosi kanssa varmistaaksesi, että tiedät kaikki mahdolliset hyödyt. Ei heidän vauraudensa vuoksi - vaan heidän kurinalaisuutensa vuoksi. Poikkeuksena on Havaiji, jossa on hyvin vähän korkeasti palkattuja työpaikkoja, mutta ylellisyysasuntojen hinnat kilpailevat San Franciscon asuntohintojen kanssa, missä kuusi lukupaikkaa tekevät työpaikat ovat kaikkialla.

Ajattele Kuten Miljonääri Ja Opi Lisäämään Tuottoasi Turvautumatta Eksoottisiin Tai Riskialttiisiin Sijoitusstrategioihin.

Vietä aikaa tekemällä näitä asioita - koska voit hallita näitä asioita paljon helpommin kuin sijoituksesi tuottaa. Tämä johtuu siitä, että budjetit pitävät sinut tietoisena tuloista ja menoista. Aluksi se on merkityksetön muutos, mutta ajan myötä huomaat suuren eron. Mutta se ei ole välttämätöntä. Luokkien ottaminen ja uusien taitojen oppiminen voivat parantaa ansaintakykyäsi. Tämä viittaa siihen, että sijoittajien tulisi olla etsimässä seuraavan sukupolven innovaatioita. Kuten sanoin, saatat vain haluta työskennellä kohti nollavelkaa. Parhaat säästötilit ansaitsevat noin 1%.

  • Kun olet tunnistanut tarjouksen, voit kaivautua sisään ja tehdä tutkimusta - voit joko tehdä sopimuksen vai ei.
  • Vaikka et ehkä pysty määrittämään toteutunutta sijoitetun pääoman tuottoa, ei ole parempaa rahaa.
  • Tavoita tavoitteesi.
  • Verkkokaupankäyntialustat, kuten TD Ameritrade, ja monet muut ovat aloittelijoille sijoittajien helpottaneet kuin koskaan aikaisemmin ostamaan ja myymään osakkeita ilman, että heidän tarvitsee käydä läpi perinteisen osakevälittäjän.
  • Jos kehität osaamisjoukon, jolla on suuri kysyntä ja pula, voit saada palkkaa hyvin.

Sijoitussääntö #3: Hajauta riski

Yleensä, mitä nopeammin tarvitset varojasi, sitä vähemmän riskiä otat, kun taas mitä pidempi aikajakso on, sitä suurempi riski olet ehkä halukas ottamaan. ”Aktiivisen hallinnan aritmeetti”. Jos tavoitteena on vakaa elämä, jolla on tarpeeksi rahaa toimeentulon tukemiseen, aloita jokapäiväisistä asioista, joita voit tehdä. Silloin on aika ansaita enemmän rahaa. Haluatko odottaa, että olet 75-vuotias tullaksesi miljonääriksi? Kun sinulla on vain 100 dollaria sijoittaa, viimeinen asia, jonka haluat, on suuret välittäjäpalkkiot.

Voit yhdistää tilit, kuten asuntolainan, pankkitilit, luottokorttitilit, sijoitustilit, eläketilit ja muut, ja se on ILMAINEN. Kaikki auttaa vähentämään opiskelijoiden velkaa tiellä. Käytä saumattomasti missä tahansa, salausvaluutan lompakko on paikka, jossa tallennat salattuja salasanoja, jotka edustavat kolikoiden omistajuutta (suunnilleen vastaa rahaa pankkitilille). Keskimääräinen koulutusvelka oli 170 000 dollaria vuonna 2019 ja varmasti suurempi tänään Yhdysvaltain lääketieteellisten korkeakoulujen liiton tietojen mukaan. Ei ihme, miksi ihmiset eivät voi vapautua kultaisista käsiraudasta! Siksi kuulet usein minun sanovan, että sijoittaminen on maratonia, ei sprinttiä. Bottom line, etsi tapoja, joilla ansaitaan eniten rahaa tekemällä vähiten työtä.

Ja sinun on jatkettava työskentelyä ammattilaisen kanssa. Mutta hänen lahjansa mukana oli nauhoja. Haluaisin ehdottomasti estää sinua ansaitsemasta rahaa tällä tavalla.

Leikkaa Tarpeettomia Kuluja

Yhdessä 5000 dollarin arvosta voit hankkia viiden Yhdysvaltain sinisimmän sirun osakkeet; yritykset, joita kaikki tiesivät ja joilla oli vahvat taseet ja tuloslaskelmat, jotka olivat jo kauan olleet osa indeksiä, jotka olivat kotitalouksien nimiä ja jotka olivat toimineet sukupolvien ajan, ellei lähes vuosisadan ajan, ja jotka maksoivat osinkoja. Jotta voisit olla keskimääräistä parempi ja oppia kuinka rikastua, sinun on tehtävä ahkerasti töitä, opittava hallitsemaan rahaasi paremmin ja otettava riskejä. Onko olemassa etuja, joista et tiedä, kuten äskettäin toteutettu wellness-ohjelma, jossa työnantaja palauttaa kuntosalin jäsenyytesi? Pidä yllä sijoitusten suoriutumista ja tasapainota tarvittaessa varmistaaksesi, että ansaitset tavoitteesi saavuttamiseen tarvittavaa tuottoa. Ja kyllä, jopa säästötililtä ansaitsemasi tuotot muuttuvat ajan myötä. Aina on tärkeää suunnitella tulevaisuus, ja säästö eläkkeelle voi olla hyvä kohta vakuuttaa itsesi pysymään poissa liiallisista menoista. Sinulla on täysi hallinto menoosi, ainakin jos pystyt hallitsemaan tunteitasi ja välttämään tyhmiä ostoksia. Kuvittele, kuinka paljon rahaa kertyy, jos varaat hiukan enemmän viikossa ja teit niin useita vuosia.

Sijoitusasiantuntijoiden mukaan se on yksi tuottoisimmista toimista, joihin voimme nauttia. Rahat oli lainattava nuorille avioparille viiden prosentin korolla. Sammuta televisio, älä lue tarinoita sanomalehdissä, aikakauslehdissä tai verkossa.

  • Vanhempiemme ja isovanhempiemme rahasäännöt lakkasivat toimimasta, kun talous alkoi muuttua digitaalisen vallankumouksen myötä.
  • Katsotaanpa ensin automatisoitua.

Jos Haluat Tulla Vauraammaksi Ja Elää Parempaa Elämää, Rakenna Yksinkertaisia ​​tapoja.

Osingot ovat tuloja, joita saat yleensä neljännesvuosittain - joka tarkoittaa kolmen kuukauden välein vain osakkeiden omistamista. Se on reilu kohta, joka johtaa lisää hyviä uutisia: Mutta valtaosa U: sta. Yhdistä, että tosiasiassa taloudellisista neuvoista ei ole pulaa verkossa (suuri osa itsenäisestä palvelusta), ja voi olla vaikea edes tietää mistä aloittaa - paljon vähemmän siitä, kuinka lopettaa. Se on nopea voitto, ja sinun pitäisi ehdottomasti hyödyntää sitä. Arvio, josta olemme keskustelleet edellä, vuokratuotot ja muiden ihmisten (vuokralaiset) raha, joka maksaa asuntolainan alas. Jos sinulla on vaatimattomia keinoja ja toivot rikastuvan myöhään, sinun on ansaittava paljon rahaa suhteellisen nopeasti. Ei ole yhtä polkua vaurauteen.

Kun olet jonkin verran paras, huomaat, että mahdollisuudet tulevat sinulle. Se olisi ehdottomasti haastavaa, mutta pidä sitä palvelutapana hyödyttää niitä, jotka todella tarvitsevat keksintösi. Korvaa sitten nämä houkutukset asioilla, jotka motivoivat sinua. Stash tekee mahdolliseksi ostaa jaksoja ETF: ää, jolloin voit sijoittaa vain 5 dollarilla. Riippumatta siitä kuinka paljon ansaitset rahaa, on vain kaksi asiaa, jotka sinun täytyy sijoittaa ja kasvattaa rahaa: Keskitä elämäsi vain välttämättömyyksiin ja säästät hetkessä paljon enemmän kuin mitä aiemmin teit. Tämä on vähentynyt valtavasti vuodesta 1940, jolloin keskimääräinen hallussapitoaika oli seitsemän vuotta! Joten jokaisesta sijoitusrahastoihin sijoitetusta 1 000 dollarista 20 dollaria otetaan pois vuositasolla.

Voit käyttää vaihtoja, kuten Coinbase, Kraken tai Cex. Tietysti sinun pitäisi käyttää vähemmän kuin ansaitset, mutta jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa parin lapsen kanssa, mitä rahaa säästää? Hyvä velka asettaa rahaa taskussa kuukausi ja kuukausi. Esimerkiksi indeksirahasto, kuten Vanguard's VFINX, joka yrittää seurata S&P 500 osakemarkkinaindeksiä, omistaa kaikki S&P 500: n osakkeet ja samoissa suhteissa kuin ne ovat markkinoilla. Toinen suosittu tapa ansaita ylimääräistä rahaa on ns. Sivutoimisto. Osakkeiden ja osakkeiden ero johtui alun perin tilanteesta, jossa niitä käytetään. Kuka ei halua vähän (tai paljon) enemmän rahaa?

Lakota Luotto

On mahdollista, että markkinat voivat pitää korkean arvostuksen pitkällä ajanjaksolla. Riskiä kuulostaa rauhalliselta vanhalta mieltä, muistan ajan, jolloin lapset eivät vedonneet tulevaisuuteensa saadakseen maksua huonoista selfiesistään. Kun kiinteistön arvo on noussut huomattavasti liiketoimintasuunnitelmasta, sanotaan esimerkiksi kolmen vuoden kuluessa, Ken ja hänen tiiminsä jälleenrahoittavat kiinteistön, maksavat takaisin kaikille sijoittajille alkuperäisen pääomansa ja ansaitsevat tuon pääoman takaisin, ja omistavat edelleen omaisuuden rakennus, joka kassavirtaa kuukausittain.

Tein luettelon siitä, mikä oli minulle tärkeää ja mikä ei. Huomaa, etten sisällyttänyt tähän työnantaja-otteluita, koska jotkut ihmiset eivät saa työnantaja-otteluita. Ja toisinaan tutut termit - kuten riski - tarkoittavat jotain täysin erilaista Wall Streetillä kuin Main Street. Se on uhkapeli, jota et halua ottaa, jos et ole kokenut sijoittaja, sanoo John Carter Yksinkertaisemmasta kaupasta.

Jos teet kaiken tämän, saat rikastua nopeammin kuin useimmat. Yksi parhaimmista - vaikkakin vaarallisimmista - tavoista lisätä tuottoa on käyttää vipuvaikutusta. Ja uskon, että se voi tehdä sinusta varakkaita nopeammin kuin mikään muu sijoitus, jos olet valmis työskentelemään sen hyväksi. Tämä artikkeli selittää kuinka tavallinen ihminen voi ansaita paljon rahaa ja tulla hyvin varakas. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempi. Varastot ansaitsevat yleensä korkeamman vuotuisen tuoton kuin joukkovelkakirjat ja ovat myös epävakaampia.

Sijoittamissääntö 1: Aloita

Joten tässä se menee: Jakaa jokainen tavoite toisistaan ​​pienemmiksi tavoitteiksi. 5% korko? Se on myös yksinkertaista - sinun on tehtävä vain 3 asiaa neuvotellaksesi näiden yritysten kanssa palkkioista ja hinnoista:

Ja siksi velat lyövät loputtomasti säästöjä. Se toimii, ja jotkut maailman menestyneimmistä kiinteistösijoittajista ovat maininneet sen. Vaikka taas on hauskaa olettaa toisin, useimmilla meistä on hyvin vähän hallintaa sijoitetun pääoman tuottoprosentteihin. Tässä vaiheessa Ken ja hänen sijoittajansa nauttivat tuloista ilman rahaa kaupassa. Lisäksi pommitamme ristiriitaisia ​​mielipiteitä. Muista käyttää aikaa kaivaaksesi saadaksesi nämä vastaukset.

Se on erittäin kätevä.

Automatisoida

Jos haluat saavuttaa taloudellisen menestyksen (mitä se sinulle voi tarkoittaa) yhtenä päivänä, sinun on aloitettava muodostamalla hyvät taloudelliset tottumukset nyt. Laita pieniä määriä velkaasi. Yksinkertaisemmin sanottuna oletko pohjimmiltaan tyyppi, joka ei halua ottaa riskejä? Osakemarkkinoiden kaatumiset edustavat hyviä ostosmahdollisuuksia niille, joilla on käteistä ja vahvaa hermoa.

Aiheista

Jos olet yrityksen osakkeenomistaja, se tarkoittaa, että olet yksi monista yrityksen omistajista. Kuvittele sinä päivänä vuonna 1986, sen sijaan, että ostaisit Microsoftin, päätit jakaa salkkusi kahteen pinoon. Useat yritykset eivät onnistu, mutta kapitalismissa menestyvien yritysten oman pääoman omistaminen on se, mikä luo ja johtaa vaurautta. Rahan sijoittaminen on nykymaailmassa yhtä tärkeää kuin rahan säästäminen 50-luvulla. Saatat joutua työskentelemään vähän kovemmin ja investoimaan aggressiivisemmin, mutta aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä! Sijoittakaa edullisten osakeindeksirahastojen, kuten Vanguardin koko osakemarkkinarahasto (VTSMX) tai Fidelityn Spartan Total Market Index Fund -rahastoon (FSTMX). Myin BMW: n ja ostin Honda Civicin puoleen hintaan. Seuraava askel on oppia rahanhallinnan mekaniikat.

Kiinteistöt ovat rikastuessaan yhtä houkuttelevia kuin finanssipalvelut. Vuokraa omaisuutesi fat llaman kautta, erinomainen paikka aloittaa verkkosivustosi on Bluehost. Luottaa luotto. Haluamme kaikki nukkua yöllä, eikö niin? Ellet seurata edistymistäsi, et koskaan tiedä, oletko oikealla tiellä pitkän aikavälin tavoitteidesi saavuttamisessa. Vietä tämä kaikkeen mitä haluat, mukavista illallisista elokuviin. Vuonna 2019 päättyneen 20 vuoden jakson aikana S&P 500 tuotti keskimäärin 8. Joten palkkosi on rajoitettu summaan, jonka voit ansaita näinä rajoitetuina aikoina.

Tämä antaa sinulle hyvät lähtökohdat ja auttaa sinua oppimaan terminologiaa.

Kun sijoitat, rahasi toimivat sinulle ja toivottavasti ansaitsevat sinulle tuloja. Etsi mentori, joka tekee mitä haluat tehdä ja tappaa sen. Jos haluat rikastua ja kasvattaa vaurautta, sinun on ansaittava se. Se, mitä sijoituksesi teit tänä vuonna, on paljon vähemmän tärkeätä kuin se, mitä ne tekevät seuraavan vuosikymmenen aikana (tai kaksi, tai kolme). 1000 dollarisi nousi 25 562 dollariin. On helppo oppia tuottamaan voittoja osakemarkkinoilta.

Älä Koskaan Missaa Viestiä

Siksi keskimääräinen sijoittaja ansaitsee vain 2%: n tuoton. Muista myös kirjoittaa muistiin aina, kun ideasi tai työetiikka ovat vaikuttaneet suureen projektiin. Et halua mennä paljon tätä alempana, jos olet nuori. Tässä on esimerkki siitä, kuinka kalliit sijoituspalkkiot ovat.

Miksi tarvitset kaikkea sellaista?
Jos sähkölaskut ovat liian korkeat, voit muuttaa lamput tehokkaammiksi, sulkea ikkunat ja ryhtyä muihin toimenpiteisiin kustannusten vähentämiseksi.

Älä Koskaan Kanna Luottokorttitaseita

Elämä on paljon enemmän kuin vain rahaa. Tässä on skenaario: Toivottavasti olet alkanut nähdä kuinka lumipallo toimii. Toinen tapa saada korotus - ja mahdollisesti paljon suurempi - on löytää uusi työpaikka, joka maksaa sinulle enemmän kuin edellinen. Ansaitse rahaa verkossa surffailla verkossa, haastattelin Brittney Suttonia, joka ansaitsee 1 700 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 2 tuntia päivässä VIPKidille. Katso koko haastattelu How to Teach English Online -artikkelissa. Toinen mielenkiintoinen tilasto on, että keskimääräinen kuponkeri on joku, joka ansaitsee yli 100 000 dollaria vuodessa.

Koska iso asuntolaina on otettu, lääkärin on työskenneltävä vielä viiden vuoden ajan tuntea olonsa mukavaksi. Sinusta voi tulla miljonääri - ja sillä ei ole mitään tekemistä perheen rahan tai koulutuksen kanssa. Monet valitsevat silti 10 dollarin pesun. Säästä kovalla työllä ansaitut rahat ja valitse sijoitukset mahdollisimman alhaisilla maksuilla. Tee markkinatutkimus ennen yrityksen perustamista, jotta tiedät varmasti, että sinulla on kysyntää tarjoamallesi tuotteelle. Vanhan koulun tapa oli työskennellä ahkerasti ja säästää rahaa koko elämäsi ajan. Edes kaikkein säästäväisin super säästö ei voinut vastata Mr.

Se voi, kunnes huomaat, että keskimääräinen pari tarvitsee 280 000 dollaria sairaanhoitokuluihin eläkkeellä, ja tämä ei sisällä pitkäaikaishoitoa. Voit kuitenkin tehdä monia toimia verojen minimoimiseksi. Tai ehkä jos olisit vanhempi sukupolvi, ajattelet tätä: Vaikka kuuluisuuspelissä on yksi iso ongelma. Suurin osa näistä sijoittajista ei ole suunnitelma. Sattuma 1: survivorship bias, kaupankäyntistrategian sääntöjesi on oltava erityisiä ja johdonmukaisia, jotta ymmärrät, milloin tehdä kauppa, kun se on osoitettu kaaviossa. Siksi sinun täytyy saada rahasi ansaitaksesi rahaa sinulle. Ovatko osakkeet paras tapa sijoittaa rahaa ja kasvattaa varallisuutta?

Avaa CIT Bank 2.10% APY Savings Builder High Yield -säästötili

Yli 30 vuoden aikana se voi kasvaa 1 dollariin. En puhu mistä tahansa takapihallesi haudatusta kassapalasta - tämä on raha, jonka voit säästää nyt neuvottelemalla laskusi. Jokainen, joka kertoo niin, todennäköisesti yrittää hyödyntää sinua jollain tavalla. Yritykset elävät ja kuolevat niitä johtavien ihmisten toimesta. Sinun on varmistettava, että yritystäsi, johon sijoitat, johtavat rehelliset, lahjakkaat ja päättäväiset johtajat. Nämä rahastot ovat vähemmän keskittyneet myyntivoittojen tuottamiseen, joten ne eivät käy kauppaa arvopapereilla usein, ellei osakeosinkoja keskeytetä tai pudota huomattavasti. Mistä tiedät, että olet oikealla tiellä? Vaikka monet rahaa antavat gurut saattavat tulla esiin sosiaalisessa mediassa, kaikki kurssit eivät ole samanlaisia. Tunne paremmin ja pidempään kuin seksi.

Arkisto

Haluatko lisätietoja miljoonasta? Miljoonasta ihmisistä, jotka haluavat tulla tähtiä, on vain harvat, jotka ovat todella menestyviä ja kuuluisia. Kun yritys tuottaa voittoa, hän voi maksaa sinulle osan näistä voitoista osingoina sen perusteella, kuinka monta osakeosaketta omistat. Jopa sijoitusammattilaiset ovat yleensä heikommassa asemassa markkinoilla.

Suosituin

Mikä on oikea strategia? Tiedän, koska he lähettävät minulle todella surullisia sähköpostiviestejä siitä. Kun tiedät, mihin rahasi menee, niin hallitset tilannetta kokonaan. Ja se on kaikki, koska harjoittelen tietoista kuluttamista. Aloita sijoittaminen tänään ja tule osakemarkkinoiden miljonääriksi. Nyt sinun on selvitettävä, kuinka sijoittaa se. Kuinka olisit pärjännyt? 15/Koska rahastonhoitajia ei ole, nämä passiiviset rahastot ovat halpoja.

Huomaa vihreällä korostetut luvut.

Ahneus ja pelko ovat kaksi hallitsevaa sijoittajan tunnea. Älä odota, kunnes ansaitset enemmän rahaa tai kunnes olet vanhempi aloittamaan sijoittaminen. Tärkeintä on elää tai jopa vähemmän kuin mitä sinulla on. Haluan luoda puhelimeesi 30 päivän luettelon asioista, jotka haluaisin ostaa.

Pane tämä suunnitelma täytäntöön.