Yritin Tehdä Online-kyselyjä Ansaitaksesi Ylimääräistä Rahaa, Mutta Menetin Kärsivällisyyden Tekeessäni 3 Dollaria 2 Päivässä

Esimerkiksi lyhyelle kyselylle, joka on tarkoitettu alle 60-vuotiaille miehille, maksetaan vähemmän kuin kysely tarkemmalle yleisölle, kuten 18-25-vuotiaille NFL-faneille. Keskimääräinen palkka kyselyä kohden on 1 dollari. Yritys käy myös onnekkaita vetoja ympäri vuoden, joissa voit voittaa 500–5000 dollaria, ja sinut merkitään palkkiona joka kerta, kun täytät kyselyn. Ilmainen 5 dollarin bonus vain ilmoittautumiseen. Jos jokin tieto on valinnainen, suosittelen sen ohittamista. Se ei ole niin johdonmukaista. Siellä on paljon vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa maksettuja verkkotutkimuksia ansaitaksesi rahaa. “Osallistuin kotituotteiden koetutkimukseen.

Aloita amerikkalainen kuluttaja-mielipide täältä! Jos olet lukenut jokaisesta maksetusta verkkotutkimussivustosta aiemmin tässä artikkelissa, tiedät, että kaikki sivustot eivät toimi samalla tavalla. Voit alkaa ansaita rahaa tänään kiinni parhaiten maksettujen kyselysivustojen luettelossa. Se on ylivoimaista.

Kotiäitiä, jolla on kaksi lasta, sanoo, että hän ansaitsee tyypillisesti 20–30 p tutkimusta kohden, joka kestää keskimäärin 15 minuuttia.

Tämä tehdään etsimään sinulle sopivimpia tutkimuksia. Kiss h4 forex -kauppajärjestelmä, onko vain muutama ilmoittautuminen päivässä? Suosikkiasemiani järjestävät usein kilpailuja, joissa kuuntelija, joka soitti oikeaan aikaan oikealla vastauksella joihinkin satunnaisiin kysymyksiin, voittaa palkinnon. Hyvä uutinen on, että suurin osa kyselysivustoista on siirtymässä kohti käteismaksua nykyään.

Voitko Ansaita Rahaa Kyselysivustoilla?

Jos haluat ansaita 100 dollaria päivässä ottamalla säännöllisesti verkkotutkimuksia, sinun on tehtävä niin monta kyselyä kuin mahdollista. Survey Junkien suosikkiasiamme on kuinka suoraviivainen alusta on ja kuinka nopeasti voit alkaa ansaita rahaa. Makeutusaineena he antavat sinulle jopa 5 dollaria vain ilmoittautumisesta. Swagbucks on hauska palkitsemisohjelma, joka antaa sinulle ilmaisia ​​lahjakortteja ja käteistä, kun lunastat pisteitä verkossa. En metsästä hirviä, karhuja tai hirviä. Noin 20 minuutin kuluttua vastaanottokysely päättyi armollisesti. Mutta sen voittovaihtoehdot rajoittuvat huutokaupatarjousten ja arvontojen merkintähintaan, joten ei ole mitään takeita siitä, että käyttäjät saavat oikeudenmukaisen (tai minkäänlaisen) korvauksen ajallaansa.

Näiden kyselyjen kestosta riippuen voit ansaita mitä tahansa 10–500 pistettä/kohta, jos olet onnistunut tietysti suorittamaan.

Voitko Ansaita Rahaa Tekemällä Tutkimuksia?

Panda Research on kuitenkin oikeastaan ​​yksi huonoimmista tutkimussivustoista Internetissä. Ansaitset saada palkan hyvin ajalta. Tämä oletettu ”häiriö” herättää kuitenkin kysymyksen; yrittääkö mielipidevälitys vaikeuttaa kyselyntekijöiden palkkioiden saamista? Se ei tee teistä rikkaita uskomuksen ulkopuolella, mutta se on ylivoimaisesti suosikki maksettu kyselysivusto! Televisiomainoksia koskeviin kysymyksiin vastaaminen on todennäköisesti hienoa, mutta lääketieteellisten tietojen antaminen ei välttämättä ole riskin arvoinen. Ne vaihtelevat pyydetyn tiedon määrästä kyselyn täyttämiseen kuluvaan aikaan.

  • Swagbucks maksaa sinulle lahjakortteilla, kuten Amazon, Target, Walmart ja jopa PayPal.
  • Lisäksi sinun on odotettava nähdäksesi ansaitsemasi pisteet heijastuvat tilillesi.
  • Käteinen PayPalin kautta, ellet ole iso polttoainepää ja et halua säästää polttoainetta.
  • Palkitsemisprosessi vaihtelee dramaattisesti yrityksestä toiseen.

Kerta/lopullinen Sanat:

Sen sijaan, että toimittaisit alustan, jolla pääset tutkimuksiin, Ipsos I-Say -rekisteröinnin jälkeen saat kutsut täyttää kyselyjä postilaatikossasi ajoittain. Voit lukea lisää siitä MyPoints Review -sivustollamme. Myöhemmin, huolimatta siitä, mitä välittäjäsivustot viittaavat heidän "unelmatyönsä" hypeen, on epätodennäköistä, että ansaitset elantonsa palkkatutkimuksista ja muusta markkinointitutkimuksesta. Käteinen PayPalin tai ilmaisten lahjakorttien kautta. Tämä ei ole mielikuvitusta siinä suhteessa, sinun pitäisi ilmoittautua vai ei. Joten miksi he maksavat ihmisille vastauksista kyselyihin? (3) MTurk (tuo on linkki) on Amazonin vastaus väkijoukon hankintaan. Vain sinä voit kertoa, milloin se on liikaa tai ei riitä.

Pinecone Research - paras vaihtoehto

Pikemminkin he ripustavat porkkanaan helppoa rahaa ja mukavuutta samalla kun saavat sinut tuntemaan, että sinun pitäisi maksaa enemmän, jotta löydettäisiin enemmän yksinoikeuksia. Se alkoi kansallisena perheen mielipidejärjestönä, joka lähetti kyselyjä postitse. Paras tapa selvittää verkkosivuston laillisuus on lukea arvosteluja ja tarkistaa heidän sosiaalisen median läsnäolonsa (Facebook-sivu, Twitter-tili jne.) Ja tämän kynnyksen saavuttaminen voi viedä kauan. Jos yritys tarjoaa sinulle satoja dollareita muutaman minuutin ajan, se on väärennös. Millaisiin kyselyihin voit odottaa vastausta?

Vindale-tutkimus - Paras Vaihtoehto

Voin ansaita noin 2 dollaria. Yksi hieno ominaisuus Vindalen suhteen on, että pistejärjestelmää ei ole; kaikki on rahaa. He maksavat 5 pistettä, vaikka et pääse kyselyyn, ja heidän kanta-asiakasohjelmansa kannustaa sinua jatkamaan. Se ei toimi!

Kuinka Paljon Voit Ansaita Maksullisissa Online-kyselyissä?

He maksavat sinulle jokaisesta suoritetusta kyselystä. Käytä heidän Web-hakutyökaluaan (ei hakukonetta, he vain haluavat tietää, mitä ihmiset etsivät), katsele videoita, kun olet kyllästynyt, ja tee pari maksettua verkkotutkimusta joka päivä, kun nautit aamukahvista. Lopuksi sinulla on ylimääräinen 200 dollaria päälle. Ilmaisen rahan houkutteleminen voi olla vaikea kävelymatkan päässä, etenkin jos voit ansaita rahaa vain napsauttamalla Internetissä muutaman kerran päivässä. No, niin se todennäköisesti on.

Varo maksupyyntöjä. Joten sinun on parasta rekisteröidä kaikki alla olevat sivustot. Sinun on myös oltava erittäin varovainen vastauksissasi, koska heillä on laadunvarmistus varmistaaksesi, ettet huijaa tai ryhdytä läpi. Sivusto käyttää erilaisia ​​kieliä, ja sillä on noin kolme miljoonaa jäsentä, jotka vilkaisevat kyselyjä ja kyselyjä.

Ilmoittautuminen on helppoa, koska he esittävät vain muutaman kysymyksen ilman, että heistä tulee henkilökohtaisia. Sinut todennäköisesti laitetaan paljon postituslistoja kirjautumalla sisään Survey Clubiin. Tarkista sähköpostisi ja seuraa säännöllisesti - Et tiedä kyselymahdollisuuksista, jos et kirjaudu sisään verkkosivustolla ja tarkista sähköpostissasi mahdollisuuksia säännöllisesti. Tällä hetkellä palkkiot rajoittuvat 10 dollarin JB Hifi- tai iTunes-tositteisiin 1000 pisteellä tai 50 dollarin Caltex StarCash- tai Bunnings-lahjakorttiin, mutta olen lähettänyt heille sähköpostia sähköpostitse tarjouksen laajentamisesta ja he olivat todella vastaanottavia ehdotuksilleni. Jotkut innokkaita, jaloja yrittäjiä ansaitsevat paljon rahaa, kun he rakentavat näistä sivustoista versioita, jotka eivät ole huijauksia ja joilla on hyvät käyttökokemukset. Kaikki riippuu tutkimuksen pituudesta. Hanki ilmainen InboxDollars-tilisi täältä ja saat 5 dollarin bonuksen vain liittymistä varten! Useimpien i-Say-kyselyjen suorittaminen vie keskimäärin 10–15 minuuttia ja ansaitset pisteitä kyselyn perusteella.

  • Päivitä tietosi usein.
  • Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut.
  • Heidän verkkosivusto on mobiiliystävällinen (joten voit ottaa tutkimuksia mistä tahansa) ja näyttää hyvältä.

Onnekas? Voisit voittaa päivittäin, viikoittain tai kuukausittain...

Siitä huolimatta odotan innolla kolmen dollarin ostoksia. Useimmat maksetut tutkimukset NZ: n mieluummin tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa, jotta he voivat jakaa rehellisiä mielipiteitä tuotteista ja palveluista. Huomaa, että kaikki tutkimukset eivät ansaitse rahaa.

PopulusLive

He maksavat käteisellä, ja heillä on pieni maksukynnys, vain 10 puntaa. Alla on lueteltu aiemmin mainitsemani verkkotutkimussivustot. Tämä vie aikaa, ja se vaatii tietämystä taitosta (tai ainakin viihdyttävä jollain tavalla), mutta se on enemmän kuin toteutettavissa, jos ostat jonkun, jolla on ”keskimääräistä suurempi” käsitys tietystä aiheesta. Saanen kertoa teille parempia tapoja ansaita rahaa verkossa, jotka mielestäni ovat; on paljon hedelmällisempää kuin viettää arvokasta vapaa-aikaa vastaamalla tylsiin kysymyksiin: Joten tässä viestissä aion käyttää Survey Junkie -sovellusta esimerkinä, koska pidän heistä. Tämäntyyppiset tarjoukset, vaikkakin harvinaiset, antavat heille vielä enemmän luottoa sen lisäksi, että ne ovat eniten maksettuja kyselyjä.

Ovatko maksetut verkkokyselyt sinulle uusia? Jaa tämä viesti!

Sinulle annetaan 5–50 pistettä jokaisesta tutkimuksesta, ja kun sinulla on 1 000 pistettä, voit lunastaa ne käteisellä. Monien kyselyjen suorittaminen voi kestää alle viisi minuuttia, vaikka joidenkin tekeminen vie kauemmin (ja maksaa enemmän rahaa). Swagbucks on jotain, jota en käytä niin paljon kuin ennen, mutta käytän silti toisinaan heitä ansaitsemaan Amazonin lahjakortteja hyvin pienellä työllä. Miksi et voisi alkaa ansaita rahaa parhaiten maksetuista online-tutkimussivustoista? 30 - 150 SB-pistettä (100 SB = 1 dollari tai 0 puntaa). Saat joskus lähetettyjä tuotteita testata ja pitää myös! 9/10 - Erittäin hyvä tuoton aikaasi.

Saa pisteen jokaisesta 10 sentistä. Infrastruktuuri, niin kauan kuin volatiliteettia on, päiväkauppiaat voivat tuottaa voittoja. (Australialaisten tulisi käyttää yllä olevaa luetteloa). Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, saat heti 500 pistettä.

Ainoa ero Surveys 4 Checks -palvelun ja muiden tutkimussivustojen välillä, jotka sinun on maksettava liittymiseen, on se, että tämä sivusto perii 50 dollarin liittymismaksun tavallisen 35 dollarin sijasta. Pohjimmiltaan kyllä, voit maksaa tutkimuksista verkossa. Ole aito vastauksissasi, koska siitä on hyötyä sinulle ja yritykselle, joka antaa sinulle kyselyn. No, jos et ole kahvinjuomaa, on järkevää, että Starbucks ei halua käyttää rahaa antaaksesi sinulle tutkimuksen jostakin, joka ei koske sinua! Kun olet valmis, maksaminen on helppoa. Se ei vain ole minun aikani arvoinen.

Rekisteröidy Jokaiselle Lailliselle Verkkotutkimussivustolle, Jonka Löydät.

Toinen sivusto, jota olen nauttinut Aussie-maksullisten kyselyjen arvosteluistani, on Opinion Bureau. Vaikka nämä harvemmat, nämä voivat maksaa jopa 50 dollaria popista. Sen jälkeen sinun on suoritettava tutkimukset saadaksesi palkkion. Vaikka on luontevaa, että kaikki yritykset saavat paljon valituksia, Panda Research on saanut FB-arvosanan BBB: ltä johtuen kroonisesta kyvyttömyydestään vastata valituksiin rakentavasti.

Suosituin

Rahaa ei voi ansaita ennen kuin olet ansainnut 40 dollaria. Autan ihmisiä ansaitsemaan enemmän rahaa ja verkkokyselyjen tekeminen näyttää niin helpoalta tapana aloittaa, jos voisit ansaita jotain enemmän kuin penniä. Ajan kuluttua harkitse, oliko vietetty aika sen arvoista tekemäsi rahaa. Toisin sanoen, älä katso tätä tapaan ansaita kokopäiväisiä tuloja. Voit heti lahjoittaa pisteitä hyväntekeväisyyteen heidän sivustonsa kautta. Oletko yrittänyt ansaita rahaa online-kyselyillä? Täytä profiili mahdollisimman täydellisesti, ja sinut kohdennetaan helpommin tutkimuksiin, jotka olet pätevä ottamaan.

Se paska, joka kertoo meille, että tutkimukset ovat loistava tapa ansaita rahaa ja kuinka ne ovat täydellisiä oleskelua varten kodinäideille. Kysely saattaa olla 30 pisteen arvoinen. VÄlimuoto-suunnitelma, joten nämä ovat joitain parhaista vaihtoehdoista, joiden avulla voit sijoittaa Bitcoiniin helposti. Mutta suosikkikappalemme Vindalesta? Voit ansaita pisteillä, jotka voit lunastaa fororille. Kun otat verkkotutkimuksia rahasta, jota et sijoita kestävään tulolähteeseen. Paljasimme usein syntymäpäivämme, postinumeroiden, tulot, terveysongelmat, etniset ryhmät, elämisjärjestelyt ja paljon muuta. Keräät SB: t, muunna ne sitten käteisellä, lahjakorteilla tai PayPal-luotolla (alias käteisellä). Ihmiset yksinkertaisesti eivät tienneet, että he voisivat ostaa hampurilaisia, aamiaista voileipiä, pizzaa, perunakiiloja, munapulloja ja paljon muuta 7-Elevens -kaupasta.

Saanko Maksun Jokaisesta Tekemästäni Tutkimuksesta?

Tämä saattaa kuulostaa vaikealta, mutta tämä tuntuu vähän kuin Chuck E. Voit jopa asettaa erillisen "vain tutkimussivusto" -sähköpostiosoitteen, jotta voit säilyttää kaiken yhdessä postilaatikossa. Jotkut verkkotutkimussivustot ovat kauheita.

Minun täytyi lukea kohtia ja analysoida niitä, valita oikeat sanat lauseiden loppuunsaattamiseksi ja valita verbilauseiden välillä, jotta lauseista tulisi ymmärrettäviä.

Tietojen käyttö tuottaa valtavia voittoja. Mutta ottaen huomioon kokemukseni näistä sivustoista, olen vähemmän kuin luotan siihen, kuinka ne käyttäisivät keräämiäsi evästeitä. Mielestäni se on harvinaista, koska emme ole vielä nähneet 5 dollarin tutkimusta. Huijareiden ja välittäjien sivustot eivät tietenkään ole avoimia tästä. Banaanit ovat parempi sijoitus kuin bitcoin, mark kuuba sanoo, kauppiaan näkökulmasta suuri valuuttamarkkinoiden aktivointi vähentää volatiliteettia, koska suurilla kaupoilla ei ole yhtä merkittävää vaikutusta markkinoiden hintaan. Katso lisätietoja Prize Rebel -arvostelusta. On erittäin suositeltavaa perustaa erityinen sähköpostitili (esimerkiksi uusi Gmail-tili) erityisesti online-kyselyviestintää varten. Löydät koko paneeli -katsauksen täältä.

Sivustot, Jotka Tarjoavat Online-tutkimuksia Käteisellä

Suurin osa näistä online-kyselytuotteista on kuitenkin arvottomia. Et todennäköisesti pystyisi ansaitsemaan elantonsa pelkästään maksettujen kyselyiden avulla. Kuten yhä yleisemmäksi, maksetut tutkimukset eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa Vindalessa. Tässä on joitain merkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota: Siellä tulee joitain seulontakysymyksiä, jotka suodattavat sopivat tutkimukset haluamallasi tavalla, mutta se ei aina tarkoita, että olet täydellinen ottelu. Ok, se on hiukan jyrkkä rahatalouden tason suhteen, mutta saamiesi kyselyiden tiheys korvaa sen. Paljon tekijöitä tulee mukaan. Tyypillinen kysely maksaa noin 70 SB.

Monet sivustot palkitsevat käyttäjiä hämmentävän pistejärjestelmän kautta, joten arvostimme, että CashCrate ilmoittaa kunkin kyselyn rahallisen arvon. Oletko kiinnostunut ottamaan maksullisia tutkimuksia Uudesta-Seelannista. VIP Voice on sivusto, joka tarjoaa helposti suoritettavat tutkimukset ja yhden alhaisimmista oikeudenmenetyksistä verkossa. Kuten kaikessa elämässä, ainoa tapa menestyä maksettujen kyselysivustojen kanssa on olla johdonmukainen.

50 kolmen tunnin ajan päivässä muuntaa sitten 135 dollariksi. Yhtiön pääoman tason ylläpitäminen, valitettavasti huolimatta tarjoamasta BTC / USD-marginaalikauppaa Liquid (entinen Quoinex) ei ole vielä saatavana Yhdysvaltain kansalaisille. Korkein on 46 dollarin käteispalkkio. He eivät aina hyväksy uusia paneelin jäseniä, mutta sinun tulisi tarkistaa säännöllisesti uudelleen nähdäksesi, milloin he hyväksyvät ilmoittautumisen. Heti sinä päivänä, kun aloitin ansaita rahaa verkossa, kyselyt olivat ensimmäinen käyntisatama. Wonder on sivusto, joka maksaa sinulle vastauksen tutkimuskysymyksiin.