Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa: 23 Helppoa Tapaa

Kuitenkin, jos etsit ansaita puhelimeen valokuvauksen voi käyttää foap. Jos olet valmis laittamaan tunnin tai kaksi päivässä intohimoisesti jotain sen sijaan, että katsot televisiota tai katsot Facebookia, olet yllättynyt siitä, mitä voit saavuttaa. Omistajalle se tarjoaa mahdollisuuden listata ajoneuvosi ilmaiseksi ja ansaita 65–85% matkan hinnasta, kun se vuokrataan. Voit ansaita rahaa jakamalla tietosi muiden kanssa verkkokurssin kautta. Rahan ansaitsemisen blogin perustaminen maksaa vain 2 dollaria. TeeChip - Teespring-vaihtoehto, jolla on hieman alhaisemmat kustannukset. Tarvitaan liian paljon aikaa ansaita tarpeeksi rahaa, etkä koskaan kelpaa. Kun olet nimeänyt itsesi alansa menestyväksi freelanceriksi, huomaat melko nopeasti, että sinulla on uppoutunut liian suuri työ hallitaksesi.

 • Ei ole mitään syytä, ettet voi viettää 10 minuuttia päivästäsi ja siirtää säästöjä tilille, joka auttaa ansaitsemaan ylimääräistä rahaa.
 • Oletko valmis sukeltamaan UX-muotoilun maailmaan?
 • Jos sinulla on intohimo tarinankerrontaan tai tausta kirjoittamiseen tai muokkaamiseen, on mahdollista löytää freelance-kirjoitus- tai muokkaustyö verkossa.
 • Huomaa kuitenkin, että yleensä ei ole suositeltavaa maksaa rahaa ansaitaksesi rahaa.
 • Jos olet ratkaisemassa 50 000 dollarin ongelmaa, voit todennäköisesti veloittaa 10 000 dollaria ja helposti 2019 dollaria.
 • Liity luettelooni saadaksesi rikkaan elämän nyt.

Muista, että jotkut paikat saattavat edellyttää erityistä sertifikaattia tai että olet pelastaja. Voit myös luoda sähköpostiluettelon, jotta voit jatkaa tulevien kurssien mainostamista samalle yleisölle. Pidät heistä tai vihaat heitä, voit ansaita helppoa rahaa lataamalla heidät talosi nukkumisen aikana! 99Designs on alusta, joka yhdistää suunnittelijat asiakkaisiin. Kaupan makeuttamiseksi Rakuten ja Dosh tarjoavat molemmat merkintäbonuksia, joiden arvo on 10 dollaria (Rakuten) ja 5 dollaria (Dosh). Edut miljoona dollaria, hänen todellinen nettovarallisuus on 1 dollari. Tai jos matka on sinun hillo, voit tehdä vielä paremmin (vaikkakin minimikulut ovat suurempia bonusten ansaitsemiseen).

Nyt Amazon KDP: n (Kindle Direct Publishing) avulla voit julkaista työsi helposti ja alkaa myydä sitä Amazonissa. Tämä tarkoittaa, että kilpailet suoraan muiden lemmikkieläinten kanssa omalla alueellasi. Hyvä on, päästäköön siihen. Amazon FBA - FBA on "Amazonin toteuttama", ja se on Amazonin ainutlaatuinen tapa hankkia mainosjakaumansa yksittäisiltä myyjiltä, ​​kuten sinä ja minä. Kun olet tehnyt, voit myydä sivustoja enemmän rahaa kuin olet maksanut niistä. Kuka tahansa voi perustaa tilin myydäkseen keikkansa ilmaiseksi Fiverrillä, mutta sivusto ottaa 20% pureman kaikesta ansaitsemastasi. Mitä minun pitää olla verkko-ohjaaja? Tällä sivutyöllä voit auttaa naapurustiasi näyttämään teräviltä ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa.

 • Voit ansaita rahaa nyt verkkosivustoilla, kuten Airbnb.
 • Sivusto on suunniteltu yhdistämään tuotemerkkejä ja kuluttajia, joten huomaa, että yhteystietosi jaetaan niiden brändien kanssa, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa.
 • Luodessasi jäsensivustoa, tarjoa aina erilaisia ​​suunnitelmia ja hinnoitteluastetta vetoamiseksi eri yleisöryhmillesi.
 • Jos sinulla on ylimääräistä rahaa pankkitililläsi ja sinulla on jo pääomaa sijoittaa, voit harkita pankiksi siirtymistä.
 • Jos sinulla on tarpeeksi korkeaa verkkoliikennettä, voit myös osallistua tytäryhtiöohjelmiin eri yrityksiltä.

Käynnistä Uusi Yritys

Keskimääräinen tulo, jonka voit ansaita VA: na, on noin 35–50 dollaria tunnissa. Suoran ostajan etsiminen ei ole helppoa. Se tarkoittaa lyhyiden tehtävien suorittamista verkossa, jotka voivat maksaa mistä tahansa muutamasta pennistä muutamaan dollariin. Menestys YouTubessa tulee aikaan, käytännöllä ja sinnikkyydellä. Clarity on yrityssivusto verkkosivustolle aloittajille ja yrittäjille. Jäsensivustosi käynnistäminen lisää myös auktoriteettiasi teollisuudessa ja asettaa sinut asiantuntijaksi, jolloin voit kasvattaa seuraaviasi.

Tärkeintä on aloittaa WordPressin käyttäminen webhostingyrityksen, kuten Bluehostin, kanssa.

Opeta Joogaa

Jos et tiedä miten osakemarkkinat toimivat, mutta haluat silti korkeimman mahdollisen tuoton, jonka voit mahdollisesti ansaita rahasi, tämä on täydellinen tapa aloittaa sijoittaminen. Jotkut omituisemmat kuin toiset - ajattele myydä hiuksiasi satojen dollareiden hintaan. Verkko ei ole ainoa tapa ansaita kovaa kylmää rahaa kotona. Oikeudellisella alalla on laaja valikoima työpaikkoja. Jos tämä olet sinä, harkitse catering-yrityksen vetämistä keittiöstäsi. Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. 2019 arvostelumenetelmä, Älykkäiden sijoitusten taito kuuluu itse kouluttamiseen ja miksi et tee sitä hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla? Yhä useammat yritykset rekrytoivat sosiaalisen median johtajia hoitamaan ja järjestämään kaiken sosiaalisen mediansa.

 • En suosittelisi tätä puhetta kenellekään nyt.
 • Amazonin tarjoama Merch on toinen Amazonin tarjoama palvelu, jonka avulla voit ansaita rahaa verkossa ilman ensimmäisiä kustannuksia.
 • Voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa!
 • Oikea jatkaminen voi auttaa joku laskemaan täydellisen työn.
 • Jos olet graafinen suunnittelija ja haluat tarjota palveluitasi 10 dollaria/tunti, tarjoa vain 30 minuutin keikka.
 • Päivittäisten kierrosten lisäksi tammenterhojen avulla voit asettaa toistuvia ja kertaluonteisia sijoituksia, ansaita rahaa takaisin päivittäisissä ostoksissasi ja palkita sinua jokaisesta viittaamastasi ystävästä tai perheenjäsenestä.

Aloita YouTube-kanava

Toimita postikavereille. Buddytruk - Ansaitse jopa 40 dollaria tunnissa auttamalla naapureita pakkaamaan ja liikkumaan kaupungin yli. Mikä on jälkitestaus?, molemmat kaupat suljettiin sitten, kun RSI laski takaisin alle 10: n. Joo, voit ansaita rahaa tarjoamalla brändeille mielipiteesi heidän kuluttajatutkimuksilleen. Jos sinun on tarkennettava myyntitaitojasi, tutustu verkkokursseille, kuten myynnin kouluttaminen ja tutkiminen Udemialla, Opas asiakkaiden kiinnostamiseen ja myyntiin CreativeLivessä. Ehkä tämä sama tarina pätee, paitsi Facebookissa (tiedät ryhmien voiman ja miten FB-mainokset toimivat), Instagramissa (olet aina ajan tasalla viimeisimmistä trendikkäistä hashgeista) tai Twitterissä (seuraat kaikkia kapealla vaikuttajia). Jotkut ansaitsevat kaksi kertaa enemmän! Vaikka tämä on tehty vuosikymmenien ajan henkilökohtaisesti, on olemassa orastava sivusto, jonka avulla notaarit voivat käyttää palvelujaan verkossa.

Esitys

Jos sinulla on paljon toimistokokemusta, tämä saattaa olla unelmatyösi - mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja kotona tekemällä juuri sitä, mitä saatat tehdä työssä. Tai voit jopa liittyä Amazon Flex -sovelluksen pakettien toimitusohjaimeen. Idea on yksinkertainen: Sovellus on tietysti ilmainen, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla, kun mietit miten ansaita rahaa kotona. Jos esimerkiksi listaat kirjan "kuin uusi" -tilassa ja sitten sivut rikkoutuvat varastoinnin aikana, olet sidottu, jos joku tekee tilauksen ennen kuin ymmärrät tapahtuneen. He kutsuvat niitä keikoiksi. Verkkosivustot eivät ole liian erilaisia ​​varastoihin.

Lopulliset Oppaat

Tarvitset myös vahvoja markkinointityökaluja verkkosivustosi kasvattamiseen, kuten HubSpotin All-in-One-markkinointilaajennus. Hinnat keskimäärin 32 dollaria, 28 dollaria ja 26 dollaria tunnissa etäkirjoitusta, editointia ja oikolukua varten. Vuosien kokemukseni ja tutkimukseni kautta olen jatkuvasti todennut, että seuraavilla ideoilla on paras potentiaali luoda tasainen toistuvien tuottojen virta. Vuokrata talosi kuvaamista varten TV: n ja elokuvien ohjaajat ovat aina etsimässä taloja, joissa kuvataan. Sinun on lisättävä kuponkeja, joita ei ole jo jaettu. Sain 43 dollaria vain ostamasta asioita, jotka aioin ostaa. Voit jopa rakentaa Facebook-ryhmän ja käyttää vaikutusvaltaasi siellä tuotteiden myymiseen ja mainostamiseen. Perusta kauppa Starbucksin tai romanttisen ravintolan ulkopuolelle viikolla, ja ansaitse rahaa nopeasti.

Mutta jos haluat eniten rahaa kirjoihisi, tarkista eroon vanhoista kirjoistasi BookScouterin avulla.

Työpaikat Kotona Pysyville äideille

Tutki aina online-mahdollisuuksia huolellisesti ennen sisäänkirjautumista. Voit myydä vanhoja huonekaluja, vaatteita, keittiövälineitä tai työkaluja verkossa. Jos et halua saada maksettuja Fiverr-hintoja, voit kääntyä Craigslistin kaltaisille alustoille löytääksesi sivukeikat. Jopa minun tekemissäni burbs -tuotteissa on melko vähän tarjouksia, ja voit nähdä, että olen jo 35 dollaria sovelluksessa. Jotkut tutkimukset maksavat osallistujille vain muutama dollari, mutta toiset voivat maksaa muutama sata dollaria riippuen siitä, mitä sinun on tehtävä. Verkko-oppimismarkkinat kasvavat ennätysvauhdilla, ja niiden odotetaan nousevan 325 miljardiin dollariin vuonna 2025.

Salausvaluutta tai digitaalinen valuutta on seuraava iso asia valuuttakaupassa. Tämän itsensä tekemän menestyksen ensimmäisen maun jälkeen olen allekirjoittanut kymmenien tuhansien dollarien arvoisia konsultointisopimuksia aloitusyhtiöiden, kuten LinkedIn ja Google, kanssa, käynnistänyt kannattavia verkkokursseja ja kasvatanut blogini yli 400 000 kuukausilukijalle ja 50 000 dollaria kuukaudessa sivutuloissa. Sivustot, kuten RelayRides. Saada kokemusta. Vaikka pidän bloggaamisesta, on myös muita laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Se maksaa 10 dollaria kuukaudessa, mutta voi säästää satoja dollareita vuodessa piilotettuina rahastomaksuina - hiljainen tappaja monilla sijoitustilillä. Henkilökohtainen avustaja. On myös erikoistuneita morsiamenpukujen myyntiä tekeviä sivustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jos myyt nimeltään suunnittelijalta palaa.

Jos sinulla on 9-5-työpaikkaa, tavoitteesi on ansaita enemmän rahaa joko ylennyksellä tai uudella työpaikalla (sivuttainen ylennys). Valitse sinulle sopiva ja mieleenpainuva käyttäjänimi (jos käytät olemassa olevaa Google-tiliä, sinun on muokattava käyttäjänimesi Google+ -palvelussa). Se kasvoi 2 624 neliömetriä vuonna 2019. PayPalin kautta vastaanotetut maksut vapautetaan yhden tai neljän päivän kuluessa. Voit etsiä saatavilla olevia avoimia työpaikkoja tarkistamalla sivustoja, kuten UpWork.

Festivaalitunnet

Scripted - Scripted on huippuluokan sisältömarkkina, jossa kirjoittajat voivat asettaa omat hinnat. FeaturePoints maksaa sinulle niin ja katsella myös YouTube-videoita. TÄrkeÄ tiedote, kun sitä käytetään Binance-sovellusliittymän kanssa, on mahdollista valita salausvaluuttaparit käyttämällä kaikkia vaihdon altcoineja. Yksi idea ansaita ylimääräistä rahaa, jonka jäin alun perin luettelostani, on käyttää Ebatesia. Onko sinulla taitosarjaa, josta kaikki sinulta kysytään? Kuinka voit löytää työtä?

Luo Virussisältö Sosiaalisen Median Johtajana

95 APY, joka on paljon korkeampi kuin löydät muista fyysisistä pankeista. Luo tavoite motivoidaksesi sinua motivoimaan. Zopa on vertaisverkko, joka lainaa rahasi muille, jotka haluavat lainata. Toinen tapa käyttää kykyjäsi ja liiketaidosi on suorittaa yritysten työpajoja verkossa. Lisäksi monitasoisessa liiketoiminnassa erittäin menestyväksi tuleminen edellyttää tietämistä, miten rekrytoida, ohjata ja motivoida muita myyjiä.

Yritykset haluavat tietää, kuinka helppoa niiden verkkosivustoja on käyttää, ja tiedot, jotka annat heille prosessista, on erittäin arvokasta. Kun löydät yrityksen, joka tarjoaa sinulle eniten rahaa kirjoihisi, täytät joitain tietoja Lähetä teos pois ja saat maksun! Sivusto yhdistää kirjoittamiseen, muokkaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ääniviestitykseen erikoistuneita freelancereita asiakkaille, jotka tarvitsevat luovia mieliä nurkassa. Mutta nuo pienet lisäykset voivat todella kasvaa ja kasvaa ajan myötä. Jos törmäät keikkaan, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on. Kaikki nämä ylä- ja alamäet ovat antaneet minulle selkeän käsityksen siitä, mikä toimii (ja mikä ei), kun kyse on rahan ansaitsemisesta verkossa. Myy leipomotuotteita. Jos omistat yhden sanan.

Vuokraa Tai Myy Tavaroitasi

Voit myös tavoittaa kaikki vaikuttajat ja tehdä heistä tytäryhtiöitä omalle kurssillesi. Tähän sisältyy linkkien lisääminen sivustoltasi tuotteisiin Amazonissa ja mainostaminen sitten blogin sisällössä. Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa virtuaaliassistenttina. Nämä ovat kaikki ideoita tapoista ansaita rahaa Internetissä. Se riippuu yleensä heidän asiantuntemuksensa tasosta ja yleisestä kokemuksesta.

Hanki kämppäkaveri. Ennen kuin aloitat seuraavan ruokavaliosi, kannattaa tutustua tähän hienoon palveluun, jonka avulla voit laittaa ystävällisen vedon painonpudotukseen. Tässä on luettelo käyttämistäni tutkimussivustoista, joilla ei ole ongelmia suositella: Voi viedä jonkin aikaa nähdäksesi, miten dollarit alkavat houkutella, mutta se voi maksaa itsensä, jos olet valmis pitämään sitä kiinni. Airbnb-majoittajana voit ansaita rahaa antamalla matkustajille yöpyä varamakuuhuoneessa. Tarkista samat yllä luetellut sivustot. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan.

 • Ansaitse tämäntyyppiset sivustot lataamalla yrityksiä luetteloimaan heidän työpaikkansa sivustollasi.
 • Nyt sen arvo on yli 17 000 dollaria, ja sen odotetaan olevan selvästi yli miljoona dollaria vuonna 2022.
 • Ehkä tämä voisi olla uusi sivusi hälinä?
 • Kirjoita ja julkaise Kindle-e-kirja Jos opiskelijat ovat hyviä mihin tahansa, se tutkii ja kirjoittaa.
 • Ennen liian kauan hän ansaitsi niin paljon rahaa, että lopetti työnsä tehdäkseen sen kokopäiväisesti.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Yhä useammat ihmiset etsivät ammatillista apua leikkaamalla raakamateriaalinsa virusarvoiseksi sisällöksi. Tämä tarkoittaa, että mitä nopeammin ja tarkemmin voit kuunnella näitä äänitiedostoja ja kirjoittaa ne tekstiksi, sitä enemmän voit maksaa. Katso täältä HairSellonin hintojen laskin. Napsauta tätä tarkistaaksesi Sweatcoin nyt ja alkaa maksaa kävellä! Se tarjoaa lapsille täydellisen upotuskokemuksen yhdessä suhteessa yhdelle. Ole leery yrityksestä, joka saa sinut maksamaan, ennen kuin hän kertoo sinulle, mikä työsi tulee. Kun on aika päästä eroon heidän kasvaneista vaatteista, sinulla on muutama vaihtoehto. Sen jälkeen sinun on oltava perehtynyt muihin avaruuden merkittäviin toimijoihin, jotka voivat olla hyviä kumppaneita tai hankintamahdollisuuksia, sekä intiimiin tietoon siitä, miten kerätä rahoitusta, markkinoida tuotteitasi, palkata ja hallita parhaita kykyjä, ja pidä itsesi taloudellisesti vedenpinnan yläpuolella.

Toinen vaihtoehto on työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana. Etoro tuo sijoittamista tulevaisuuteen. Nimeät ajan, jonka haluat viettää vastaamalla kyselyihin ja ansaita rahaa. Muutamalla maalilla ja saumattomalla tarvikkeella voit kävellä naapurialueilla laidalla ja pyytää reunanumeron maalauspalveluita. On olemassa verkkoympäristöjä, kuten Task Rabbit, Fiverr ja Thumbtack, joissa voit myydä taitosi korkeimmalle tarjoajalle ja tehdä rake käteisellä. Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Verkkoyritysten räjähtäessä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa etsiä tapoja ansaita rahaa verkossa. Ensinnäkin haluat, että sinulla on korkea verkkotunnuksen kokemus aloittamasi alan toimialalla.

Tapoja Löytää Nopea Raha

Voit luoda erillisen äänikirjan tai luoda sähköisen kirjan ääniversion täydentävänä mediana. Hanki palkka jokaisesta artikkelista. Binaarisoptioiden kauppa anyoptionilla, tarjoukset ja kannustimet Jos olet uusi kaupankäynti, sinun kannattaa todennäköisesti etsiä välittäjä, joka ei tarjoa talletusbonusta. Nämä yritykset maksavat aiheiden etsimisestä ja antavat palautetta tulosten merkityksellisyydestä.

Varsinkin aloittaessasi sinun on luotava kontakteja, jotka ovat jo uppoutuneet liiketoimintaan. Vaimollani on melko iso Instagram seuraa ja hän saa kaikenlaisia ​​sponsorointeja. Ryhdy yleismieheksi. Kyselyjen täyttäminen käteisellä voi nopeasti muodostua siistinä kuukausittaisesta voitosta. Lue hieno painatus ennen kirjautumista. Useimmat yritysomistajat eivät ole luovia.

Hyvä uutinen on, että on mahdollista ansaita rahaa kotoa, jos sinulla on oikeat taidot ja olet valmis tekemään aitoja ponnisteluja. Jos sinusta voi tulla yksi niistä ihmisistä, urasi kasvaa. Äidinkielenään puhujille on kasvava kysyntä lasten kouluttamiseksi ulkomailla, ja tämä kaikki tapahtuu verkossa oman kodin mukavuuksin. Kun tuotteet on merkitty, niitä voidaan myydä esimerkiksi eBayn ja Amazonin kautta tai omasta verkkokaupasta (keskustellaan hetkessä). IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Lyhyesti sanottuna, on helpompaa kuin koskaan ansaita rahaa kotoa. Näet koskaan Google-tuloksen ja sano “Kuinka helvettiin se pääsi sinne?

Lisäksi sinun on päästävä tiettyyn kynnysarvoon ennen pisteiden keräämistä.
 • Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli.
 • Kun kirjaudut ilmaiseksi Etoroon, he antavat sinulle ilmaisen 100 000 dollarin harjoittelutilin, jolla voit testata taitojasi.
 • Ibotta - Kun ruokakauppiaat yllättävät kaikkialla, Ibotta on kuumin uusi sovellus, jonka avulla taitava kuluttaja voi säästää paljon kaikilla suurimmilla tuotemerkeillä (etenkin päivittäistavaroissa).
 • Eläinten ystävät voivat aloittaa koiran kävelyä tai koiran hoitoa sovelluksilla, kuten Rover, Wag tai DogVacay, tai jakamalla palveluja yhteisötauluille tai suullisesti.

Vuokraa Kameravarusteesi

Olet oikeassa paikassa! Sinulla on todennäköisesti esineitä, joita et ole kulunut viimeisen vuoden aikana ja joita et koskaan aio käyttää päälläsi. Kanavoi sisäinen minimalistisi ja päästä eroon kaikista pölyisistä DVD- tai CD-levyistä viihdetelineelläsi tai laatikoissasi sängyn alla. Joka tapauksessa näiden taitojen käyttäminen voi auttaa yhteisöäsi sekä ansaita ylimääräistä rahaa. Google AdSense -tilin avulla voit ansaita rahaa mainostamisesta blogissasi. Tai vie se askeleen eteenpäin ja käytä Googlen avainsanan suunnittelijaa nopeasti avainsanatutkimuksen tekemiseen ja tarkistaaksesi kuinka moni ihminen etsii tiettyä termiä. Ehdota yksinkertainen liikesuhde, jossa yritys asettaa kuukausittaisen Facebook-mainosbudjetin ja maksaa sinulle mainosten näyttämisen.

Toinen strategia ansaita rahaa verkossa on tulla sosiaalisen markkinoinnin johtajaksi. Viestinnän parantaminen, mikä johtaa liiketoiminnan kasvuun. Tyhjennä käyttämättömät lahjakortit sivustolla, kuten Cardpool tai Giftcard Zen. ZipRecruiterin mukaan lastenhoitajan keskimääräinen tuntihinta on 28 dollaria. On olemassa useita online-kauppapaikkoja, kuten Sailo (jos sinulla on purjevene, jonka haluat vuokrata) ja KitSplit (sille digikameralle, jota et enää käytä), jotka voivat auttaa vuokraamaan tavaroitasi ja ansaitsemaan rahaa kaupassa. On vaikea päästä Netflix-ohjelmaan, mutta se on niin hieno mahdollisuus, että emme voineet vastustaa sen sisällyttämistä tähän luetteloon.

Ääni123 | TheVoiceRealm. Katso Getaroundin ansaitsijalaskurista, kuinka paljon voit ansaita kuukaudessa. Vaimoni myi joitain Kate Spade -laukkuja, joita hän ei enää käyttänyt ja tehnyt paljon enemmän käyttämällä Ebayä kuin yrittäessään myydä paikallisesti. Jos sinulla on markkinointikokemusta, miksi et siis astuisi itsesi freelance-markkinointikonsultiksi. Tämä toimii melkein minkä tahansa aiheen kanssa, jolla olet vahva matematiikka, tiede, vieraat kielet ja jopa testien valmistelu. Tämä on hieman riskialtinen strategia, koska joudut maksamaan etukäteen ilmoituksista ilman myyntitakuita.

Ryhdy Valokuvaajaksi

Jos omistat oman sivutoimistosi, voit esitellä tuotteitasi matkustajillesi, jos he ovat kiinnostuneita. Jos haluat aloittaa, tarkista vaihe vaiheelta kuinka aloittaa blogin opetusohjelma. Tai yksi, jossa on 24 kuvaa ja tämä kuvaus: Ehkä olet hiukan vanhempi etkä voi sitoutua kokopäiväiseen työhön. Päivän lopussa kaikki ansaitut tai tallennetut dollarit kuluttavat samalla tavalla. Löydät isännöintimahdollisuudet katsomalla sivustoja, kuten AFS-USA ja Ayusa, saadaksesi selville prosessin merkityksestä ja nähdäksesi opiskelijoiden profiilit, jotka tarvitsevat väliaikaisen kodin poissa kotoa. Jos sinulla on kunnollinen käsitys siitä, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta käyttökokemuksen kannalta, tietosi ja mielipiteesi voivat ansaita rahaa. Entä rahan takaisin saaminen itse tekemistäsi myymälöissä tehdyistä ostoksista.

Jos rakastat esineiden luomista, voit myydä niitä käteisellä. Siellä on monia tutkimuspaikkoja. Myynti on yksi kysynnällisimmistä ja laillisimmista kotona tehtävistä töistä. Mitä kaipasin? Ei vain siksi, että koirat ovat yksinäisiä ja heidän täytyy olla ihmisten lähellä, vaan myös siksi, että he ansaitsevat raitista ilmaa ja mahdollisuuden mennä kylpyhuoneeseen ulkona! Aseta suosittu aika ja päivämäärä:

Piste on, että hälinällä ja omistautumisella voit helposti selvittää, kuinka ansaita rahaa kotona. Tämä ei ole nopeaa rahaa, mutta voit ansaita kunnollista rahaa pienellä onnellisuudella ja vakaalla, johdonmukaisella vaivalla. Ota heihin yhteyttä sähköpostitse tai LinkedInissä.

 • Lääketieteellisen tietojen syöttämisen lisäksi sinusta voi tulla etälääketieteellinen transkriptiomies.
 • Mahdollisuuksista ei ole pulaa riippumatta siitä, onko tavoitteesi työskennellä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai hoitaa omaa yritystäsi.
 • Luo seuraava tili Instagram-tiliisi ja voit ansaita nopeasti ylimääräistä rahaa verkossa.
 • Squadhelp-niminen yritys, joka yhdistää luovat mielet ympäri maailmaa yritysomistajien kanssa, löytää parhaan mahdollisen nimen.
 • Quartz-tutkimuksen mukaan tietotekniikan työntekijät yleensä työskentelivät kotoa useammin kuin mikään muu alan työntekijä.
 • Decluttr - Decluttr on mielenkiintoinen palvelu, joka poistaa tuskan yksittäisten esineiden listaamisesta Ebayssa.
 • Buzzsprout isännöi tiedostoja toistaiseksi, tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja 250 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa (joka kattaa noin 20 000 - 40 000 soittoa kuukaudessa).

Verkko-ohjaus

He voivat toimia menttoreina, pitää sinut ajan tasalla teollisuuden muutoksista ja jopa auttaa laskemaan ensimmäisen tai seuraavan työpaikan. Vähittäiskaupat palkkaavat usein kausityöntekijöitä auttamaan eri vuodenaikoina. Jos olet WordPress-asiantuntija, voit löytää freelancer-mahdollisuuksia Codeable-sivustosta. Voit jopa myydä digitaalisia esineitä, kuten Kimberly Palmer tekee. Sinun ei myöskään tarvitse olla tuotteen tai palvelun todellinen tarjoaja. Ansaitse tämäntyyppiset sivustot lataamalla yrityksiä luetteloimaan heidän työpaikkansa sivustollasi.

Jaa Näkemyksesi

Useammissa paikoissa on kuitenkin kustannustehokasta ulkoistaa tätä kotona työskenteleville. Ja yksi nopeimmin kasvavista kapeista verkkokoulutuksessa on verkkokoulutusta. Muu sivusto, jonka haluat ehkä tarkistaa: Jos sinulla on tapana olla paljon kaupunkia, tämä voi olla erinomainen tapa ansaita lisätuloja. Jos vanha matkapuhelimesi on melko uusi ja hyvässä kunnossa, voit harkita sen myyntiä nopealla käteisellä verkossa. Podcastien luominen voi olla tehokas tapa kasvattaa seurantasi ja tavoittaa uusi yleisö, etenkin jos lähetät ne iTunesiin.