21+ Tulevaisuuden Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa (paras Vuodelle 2019)

Se on hauskaa, ja voit myös pelata ilmaiseksi sekä kilpailla palkinnoista. Hyvä kirja siitä, miten se toimii, on Aaron LePedisin autotallimiljoona miljonääri. Usein he voivat kertoa sinulle tarkalleen mitä he haluavat oppia ja olisivat valmiita maksamaan. Asenna tämä työkalurivi selatessasi nettiä ansaitaksesi rahaa. Tämä luotettu verkkosivusto, perustettu vuonna 1996, tarjoaa erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa täyttämällä tutkimuksia, online-videopelejä, lukemalla sähköpostia, katselemalla elokuvia ja paljon muuta. Verkkosivujen suunnittelu. Tässä on vertailuni ConvertKit vs AWeber vs Mailchimp -kampanjaan, jotta voin tarkistaa muutamia parhaimmista valinnoista. Etuna tässä on se, että rikkoutuneet tai puutteelliset tavarat voivat usein olla tyhjiä tai jopa täysin ilmaisia.

 • Näin se toimii.
 • Nämä ideat ovat vain kymmenen upeimmista ideoista ansaita rahaa omasta kodistasi.
 • Sijoituksestasi on mahdollista saada kaksinumeroinen korkotuotto vertaislainausympäristöjen, kuten Lending Clubin ja Prosperin, kautta.
 • Kurssimateriaalin oppiminen vie muutama viikko ja todennäköisesti vielä muutama aloittaa asiakkaiden hankkimisen, mutta puhutaan joustavuudesta.
 • Varainhankinta - Varainhankinta oli ensimmäinen tapaukseni "vaihtoehtoisiin" kiinteistösijoituksiin (ja olen sittemmin liittynyt heidän osakkuusohjelmaansa).

Suurin osa ihmisistä perusti verkkokurssinsa Teachable-kaltaisen alustan kautta. Kun kirjaudut ilmaiseksi Etoroon, he antavat sinulle ilmaisen 100 000 dollarin harjoittelutilin, jolla voit testata taitojasi. Jos pystyt kehittämään hyvät suhteet asiakkaaseen tai mainostamaan palveluitasi muualla, tämä voi muuttua suureksi sivutoimistoksi.

 • Facebook-mainosasiantuntijat auttavat yrityksiä saamaan lisää asiakkaita ja myyntiä.
 • Onko sinulla numeroita?
 • Hyvällä mainosverkostolla, kuten AdThrive tai Mediavine, 100 000 sivun katselun pitäisi nettouttaa sinut välillä 800–2019 dollaria kuukaudessa.
 • Tutustu alustoihin, kuten RealtyMogul ja FundRise, nähdäksesi eri tapoja, joilla voit aloittaa sijoittamisen kiinteistöihin.
 • Lisäksi siihen on olemassa joukko huijauksia, joita toteuttavat häikäilemättömät henkilöt, jotka haluavat hyödyntää ihmisiä, jotka saattavat olla tietämättömiä verkkomarkkinoinnin monimutkaisuuksista.
 • Pyysit myös asiakashankintakustannuksia, joilla on merkitystä retentio-edustajille.

Aloita Tuotepohjainen Verkkosivusto

8 dollaria 15 - 20 minuutin testeistä. Rekisteröidy ja aloita tekeminen, joka on erittäin joustavaa, ja alkaa saada palkkaa melkein päivittäin. Ne ovat Bambi Diamond Edition Blu-ray ja The Lion King Diamond Edition Blu-ray. Kun myyt ensimmäisen esineesi, voit nopeasti löytää itsesi riippuvaiseksi ja alkaa ansaita muutama sata dollaria kuukaudessa myymällä vanhoja ja ei-toivottuja esineitäsi. Getaroundin vuokratuotot kertyvät kuukausittain, ja ne maksetaan seuraavan kuukauden 15 päivään mennessä. Sinulle hyvitetään rahapalkkiot ostoksesi yhteydessä automaattisesti, kun saat sähköpostivahvistuksen. Mikä on Robo-neuvonantajien suosion syy?

Tee Ylimääräistä Rahaa Salaperäisiä Ostoksia

Olemme kuulleet melkein kaikki kysymykset, joista voit ajatella. Loppujen lopuksi haluat rakentaa verkkosivuston, joka näyttää portfolion, mutta voit aina aloittaa Facebook- tai Instagram-sivulla ja levittää sanan tällä tavalla. Verkkoseminaarilla tarjoat periaatteessa paljon ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja - yleensä live-muodossa. Kierrätä metalliromu. Tai ostit tuotteen, jolla ei ollut vähintään muutama 5 tähden arvostelu? Tämä on usein hyvin osa-aikatyötä, muutama tunti viikossa, joten riippuen kuinka paljon aikaa sinulla on, voit valita ottaa useita asiakkaita.

Tosiasia on, että on ehdottomasti laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Jäsensivustojen suosio on räjähtää viime aikoina. Mutta myymälöiden, kuten SkinnyMe Tea, BeardBrand ja Ratio Coffee, valtava menestys osoittavat, että voit saavuttaa menestyksen korkeuden verkkokaupassasi. Osta heitä tässä ikkunassa normaalilla vähittäishinnalla, ja voit saada mukavan voiton, kun ne ovat myynnissä vielä noin vuosikymmenen ajan. Tämä liiketoiminta on subjektiivista, ja vaikka yksi henkilö voi rakastaa kirjoitustasi, toinen ei. Voit myös hankkia ESL-sertifikaatin lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi ja palkataksesi työtä. Ensinnäkin sinun on tutkittava ja validoitava kannattava tytäryritysrako.

Älä tee online-huutokauppoja, jotka päättyvät hämärään aikaan.

Aloita Rahan Ansaitseminen Verkossa Liittymällä Sosiaalisten Sijoitusten Verkostoon

Hän tekee erinomaisen työn selittääkseen sovelluksen hyviä puolia ja jakaa muutamia vinkkejä ansaita rahaa verkossa Postmates -palvelun nousevan hinnoittelutoiminnon avulla. Päivittäiset tulokset 20-sep-2019, voit myös valita kaupan määrän ja minkä omaisuuden järjestelmän sallitaan käydä kauppaa. He tietävät, että olet todennäköisesti vain kohautunut, heittänyt sen pois ja jatkamaan päiväsi kanssa. Lisäksi harjoittamalla freelance-kirjoittamista ja -editointia liikeideana voi varaa sinulle elämäntavan, jonka avulla voit matkustaa maailmaan digitaalisena nomadina. Muistan edelleen, että sain ensimmäisen sponsorini podcastille ja sain selville, että he olivat valmiita maksamaan 8 000 dollaria minulta sisällyttämään lyhyen leikkeen jokaisen podcastin alkuun 90 päivän ajaksi.

Näet koskaan Google-tuloksen ja sano “Kuinka helvettiin se pääsi sinne? Katso CIT-pankki täältä >>> Tässä ovat suosikkitavatni ansaita rahaa kotoa: Voit käteisellä pisteissäsi käteistä, lahjakortteja, musiikin latauksia ja paljon muuta.

Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollareiksi jokaisesta nykyisestä kirjasta. Sinun on markkinoitava sitä. Ja vaikka se saattaa tuntua virheelliseltä, ilmaisen sovelluksen käyttö voi auttaa sinua tekemään enemmän kuin maksullisen sovelluksen. Se tarkoittaa, että minulla on 27 000 dollaria Litecoineja 580 dollarin alkuperäisestä sijoituksesta. Voit käyttää Flexjobs-kaltaista alustaa löytääksesi etätyön heti ja laskemaan freelance-töitä. Threadless - Luo oma myymäläsi ja lähetä t-paitakuvasi Threadlessille, hauskasti riippumattomien taiteilijoiden ja faneiden yhteisölle.

Sitten, jos olet uusi ostaja, hyvitämme 10 dollaria uutta asiakasbonustasi 2–3 päivän kuluttua siitä, kun olemme hyvittäneet rahasi takaisin.

Parhaita Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa Ja Offline-tilassa

Samanlainen kuin Paymi, Drop synkronoi maksu-/luottokorttisi ja tarjoaa palkkioita, kun ostat missä tahansa heidän kumppanikaupoistaan. Kaupankäyntivälineet, tavallisten palkkioiden ja välityspalkkioiden lisäksi välittäjät voivat tuottaa tuloja monin tavoin, Robinhood-tapauksessa voitto tulee koroista, jotka ansaitsevat käyttämättömien käteisvarojen asiakastilillä. Mutta jos etsit nopeaa rahaa ja palkintoja ilman, että sinun tarvitsee ottaa aikaa uuden taiton oppimiseen, se voi olla harkinnan arvoinen. Muista, että aika on paljon arvokkaampi kuin raha. Fiverr - Minulle Fiverr on ollut hauska ja silmiä avaava hälinäkoe. Se on yksinkertaista - kun aloitat sivutulomatkanne ensimmäistä kertaa, sinulla ei ole paljon liikennettä tai näkyvyyttä. Mitä enemmän julkaiset, sitä enemmän opit ja sitä enemmän rahaa voit ansaita. Tämä on hieno työ kotona, online-työ. Palvelimen käyttöaikaa valvoo myös sisäinen järjestelmänvalvojaryhmä, joka varmistaa hyvän käytettävyyden ja käytettävyyden.

Voit ladata vierailijoilta maksun kuvien lataamisesta. Ehkä sinulla on asia logoille tai lauseille, jotka resonoivat ihmisten kanssa? Totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Jos näyttelijällä on tausta tai jos ihmiset ovat sanoneet, että olet saanut äänen radiosta, voit ansaita ylimääräistä rahaa äänittämällä riippumattomien ja suosittujen kirjojen ääniversioita.

Jäsensivustosi käynnistäminen lisää myös auktoriteettiasi teollisuudessa ja asettaa sinut asiantuntijaksi, jolloin voit kasvattaa seuraaviasi.

Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti

Jos haluat vakavasti ansaita rahaa verkossa, tarvitset passiivisia tuloja. Aloita rakentamalla salkku ja tavoittamalla sitten LinkedIn asiaankuuluvien yritysten vaikutuspiiriin vaikuttaviin yrityksiin nähdäksesi, kiinnostavatko he sinua joukkueen opettamisesta. Menestystarinoita siitä, kuinka yrittäjä ansaitsi 6667 dollaria kahdeksassa viikossa tai kuinka myymälän omistaja teki kuusi lukua myymällä vain yhtä tuotetta, on paljon todisteita siitä, että tippakaupat ovat todellinen tapa ansaita rahaa verkossa. Heillä on enemmän rahaa - 200 dollarin verkkokurssistasi yksilölle voi tulla nopeasti 5 000 dollarin konsultointikauppa yritysasiakkaalle. Ne eivät maksa yhtä paljon kuin jotkut muista korostamistamme vaihtoehdoista, mutta voit liittyä ryhmiin sellaisilla sivustoilla kuten Survey Junkie, Swagbucks ja IPSOS, jotka maksavat Amazonin lahjakorttien, shekin tai PayPalin kautta.

Sinun on läpäistävä lyhyt testi hyväksyttäväksi, niin sinulle maksetaan 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin kokeesta, joka sisältää nauhoituksen ja vastaamisen neljään kirjalliseen seurantakysymykseen. Hän selitti ostavansa käytettyjä kirjoja autotalli- ja kiinteistömyynnistä, kääntäen sen jälkeen ja myy kirjoja käteisellä sivustoissa, kuten Amazon, Ebay, Half. Haittapuoli on, että heillä on taipumus pitää arvoaan edellyttäen, että heidät ylläpidetään hyvässä kunnossa.

Teknisesti ajattelevien? Hanki palkka löytää virheitä

Tämän jälkeen asetat panoksen, jonka arvo on 20–500 dollaria kuukaudessa. Nimetys - Uudet yritykset etsivät usein apua yrityksille tai tuoteryhmille nimeämisessä. Monet ovat yrittäneet, mutta vain harvat ovat onnistuneet tässä pyrkimyksessä. Ehdotukseni? Voit joko laskuttaa ihmisiä lähettämään työluetteloita. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit laskuttaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän.

Tiedän, että meillä on Millennial Money -fanissa joitain, jotka asuvat Amerikan hatussa (a. )Tärkeintä on muistaa, että jos haluat tehdä muutakin kuin taskuvaihtoa verkossa, sinun on kohdeltava sitä kuin liiketoimintaa harrastuksen sijaan. Se ei riitä vaikuttamaan merkittävästi. Voitko luoda grafiikoita, logoja tai jopa verkkosivustojen malleja? Mutta ennen kuin teet, varmista, että se on jotain arvokasta ihmisille.

Tee elämästäsi hieman helpompaa seuraamalla näitä vinkkejä työskentelemiseen kotoa itsenäisistä ammatinharjoittajista:

Kirjoita e-kirja myytäväksi Amazonissa

UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta. Tämä voi olla korkea palkitseminen, jos luot suositun sovelluksen kapeallesi. Kuinka oppiminen ansaitsemaan rahaa verkossa tai jokin muu tapa auttaisi sinua taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa? Kukaan ei maksa minulle blogia. Se tarkoittaa vain, että sinun on analysoitava asiat hienohampaisella kammalla.

Älykkäiden Sijoitusten Tekeminen

Tämä yritys tekee tarkempia tutkimuksia, joten et ehkä lähetä monia esinäytöksiä heidän kanssaan. Keskipiste, cFD tarkoittaa sopimusta erotuksesta, ja kaupankäynti CFD: llä on tietyntyyppinen spekulointi rahoitusmarkkinoilla, joilla sinun ei tarvitse ostaa tai myydä mitään kohde-etuutta. Amazonin kumppaniohjelma on hyvä paikka aloittaa, sillä sinulla on yli miljoona erilaista tuotetta, joista voit valita jopa 10 prosenttia, ja tilaamasi myynnin. Käytä mahdollisuuksiin, jotka sopivat taitoosi ja kokemukseesi. Kohtele ystävääsi kuin asiakas ja toimita lopullinen tuote, jonka voit esitellä portfoliosi alustalla. Työskentele ravintolassa - Voit olla isäntä, odottaa taulukoita, linja-autojen pöytiä ja niin edelleen. Gazelle - käy kauppaa vanhoilla matkapuhelimillasi Gazelelle. Parempi vielä, jos sinulla on kokemusta palvelusta tai vähittäiskaupasta, olet täydellisesti sopiva.

Siellä on hieno, mutta tärkeä ero.

Sairaanhoitajille, Jotka Haluavat Työskennellä Kotona

Täytä tutkimukset ja ansaitse palkintoja “Swagbucks” -muodossa. Sinun ei tarvitse englanninkielistä tai kirjoitettua taustaa, jotta siitä voi tulla menestyvä freelance-kirjoittaja. AchieveMint synkronoi laitteisiisi, kuten Fitbit ja Healthkit, ja seuraa harjoitteluohjelmaasi. Löydä paljon työtä ja asiakkaita. Voit myös katsella kaikkia kynttilöitä ja sukeltaa niiden edistyneisiin tutkimusvälineisiin. Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, voit kerätä joitain vanhoja blogiviestisi ja muuttaa niistä kirjan lukuja. Sinun ei koskaan tarvitse käydä ovelta ovelle tai tavata ketään kasvokkain. VRBO: n, HomeAwayn ja AirBnB: n kaltaisten sivustojen nousun jälkeen ihmiset ovat tulleet loma-asuntomarkkinoille vuokratakseen kotejaan lyhytaikaisina vuokra-alueina halutuimmissa kohteissa ympäri maailmaa.

Työskentele Käytännössä Yritykselle

Tällä sivustolla on enemmän tiede-/keksintökulmaa. Viikko eteenpäin: yhdysvaltojen ja kiinan kauppaneuvottelut jatkavat maailmantalouden vapinaa, "Mikä on perustavanlaatuinen analyysi". Joten AdThrive/Mediavine -sovelluksen CPM-arvo vaihtelee mainosten kapeudesta ja laadusta riippuen 5–30 dollaria/1000 sivun katselua kohden. Tämä on loistava tapa hankkia kokemusta ja rakentaa mainetta itsellesi WordPress-laajennuskehittäjänä. Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi.

Tietysti teetkin, joten miksi et saa prosenttiosuutta rahat takaisin? Digitaalisia latauksia varten suosittelemme Easy Digital Downloads -sovellusta. Voit esimerkiksi luoda e-kirjoja, tarkistuslistoja ja huijata arkkeja.

Jos sinulla on taito organisaatiolle, voit ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina, joka auttaa ihmisiä pitämään päivät kunnossa. Voin jopa auttaa sinua toteuttamaan sen, jos luet blogitekstiäni, kuinka olen saanut yli 1 097 757 dollaria bloggaamisesta. Tai kunto. Jos haluat työskennellä kotoa freelance-kirjoittajana, harkitse tätä tarkistusluetteloa ennen aloittamista: Saadakseen kelvollisuuden, sinun on seisottava pitkällä rivillä tai näytettävä aikaisin, oltava valmis täyttämään hyvin henkilökohtainen kyselylomake ja kestää tuskallinen tai kaksi neulanpistoa.

Sponsoroidut Twiitit

Olemme koonneet luettelon 51 tapaa ansaita rahaa verkossa. Löydät melkein varmasti sellaisen, joka toimii sinulle. Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta. Sen sijaan, kun myymälä myy tuotetta, se ostaa tuotteen kolmannelta osapuolelta ja lähettää sen suoraan asiakkaalle. Toinen fantastinen vaihtoehto paitsi olla VA: ta on freelance-kirjoittaminen. InboxDollars toimii seuraavasti: Muita verkkosivustojen testaussivustoja ovat Enroll, UTest, UserFeel, TryMyUI ja Userlytics. Jos rakastat kirjoittamista, freelance-kirjoittaminen ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kotona. Varmista kuitenkin, että käytät oikeaa alustaa.

Autosi Vuokraus

Koska sinulla on todennäköisesti paljon asiakkaita kotona ja kotona, sinun tulee tarkistaa paikallisilta viranomaisilta, onko sinun tarpeen määritellä tämäntyyppisen yrityksen alue. Sinun on tehtävä paljon etukäteen tehtävää työtä vakuuttaaksesi yleisösi, että he haluavat/tarvitsevat tietyn tuotteen. Kuten tämä monet ihmiset. Uskon, että 200 dollaria on hyvä määrä saadaksesi kaiken hyödyn oppimiskäyrästä kokeilemalla muutamia eri markkinoita. Sen on myös oltava erittäin kiinnostavaa, jos ihmiset edes harkitsevat maksamista sovelluksen sisäisestä ostosta. Storenvy - myy omia ainutlaatuisia vaatteita, koruja, käsitöitä, taidetta ja paljon muuta tällä kasvavalla vertaisverkkoympäristöllä indie-taiteilijoille. Prosessi tämän tekemiseksi voi olla samanlainen kuin sponsoroitujen viestien saaminen. Mutta useimmilla pienyritysten omistajilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai tietotaitoa näiden mainosten näyttämiseen.