Fidelity yrittää houkutella sijoittajia 2 no-fee -rahastolla. Mikä on saalis?

Uskollisuus vai Scottrade? Toisin sanoen, minun rahoillani etu on mennä Vanguardille. 95, mikä tekee siitä halvimman palveluntarjoajan suurten vähittäiskaupan kilpailijoiden joukossa, mukaan lukien TD Ameritrade, Schwab ja E * Trade3. Sinulle Wealthfront on paras paikka avata Roth IRA, jossa pienille sijoittajille, joiden säästö on alle 5000 dollaria, ei ole oikeutta vuotuisiin maksuihin.

Mutta nykyään kilpailijat, kuten Charles Schwab ja Fidelity Investments, tarjoavat myös samanlaisen hinnoittelun. Äskettäin Fidelity alkoi tarjota nollakustannussuhderahastoja Fidelity Zero -indeksirahastoissaan, kuten Fidelity Zero Total Market Index Fund -rahastoissa (merkki: )Jos uskollisuus on uusi, potentiaalisten asiakkaiden on kirjoitettava etunimi ja sukunimi ja sähköpostiosoite, ja he varmasti lisätään sähköpostin postituslistaan. Vanguard jakaa kaikki arvopapereistaan ​​lainavoitot takaisin osakkeenomistajille.

00 PM Itäinen aika. Suurin ongelma on, että he haluavat minun ottavan nyt kertasumman, jotta he pääsevät maksamaan minulle vain osan eläkkeestään. Alkuperäisen talletuksen jälkeen välitystilit-sivulta ei kuulu painikkeita uuden käteistalletuksen tekemiseksi. Tässä mainitut tiedot ovat keskiarvoja 500–1 999 S&P 500®-osakkeen osakekaupan markkinatilaukselle edellisellä vuosineljänneksellä. Esimerkiksi kotisivullaan on “ei tilimaksuja, kilpailukykyisiä hintoja eikä minimivaatimuksia tilin avaamiseksi. Se ansaitsee rahaa lataamalla 0. Penny-osakkeista (alle 1 dollarin osakkeet) ei ole Fidelity Investments -maksuja. Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka Robinhood ansaitsee rahaa, se käy läpi Robinhood Gold -sivun.

Kun tarkastellaan joitain Fidelityn muita rahastoja, niillä on samanlainen kokemus kuin Vanguardilla, ja ne ylittivät osakemarkkinat noin 0: lla. E * TRADE -palvelussa on vähintään 500 dollaria talletus kassatilin avaamiseksi. Koska Fidelity on yksi vanhimmista, suurimmista ja menestyneimmistä sijoitusten hallinnointiyrityksistä, voit luottaa heidän arvopapereiden valintaan. Kirjoittamishetkellä Vanguardin kulusuhde on 0. 3. hanki apua hallitukselta, robo -sijoituksissa - joissa tietokone määrittää, mihin sinun pitäisi investoida mieltymyksesi kyselylomakkeen perusteella - tulee myös pienempi riski, koska se leviää sijoituksiasi. Vaikka kumppanit saattavat maksaa tarjousten tarjoamisesta tai esiintymisestä, e. Talletukset 50 dollaria, --- 99 999 dollaria, saavat 300 ilmaista kauppaa, ja vähintään 100 000 dollarin talletukset saavat 500 ilmaista kauppaa. 3 dollarin pudotus tulee hyvissä ajoin:

Saatamme saada palkkioita ostoista, jotka tehdään sen jälkeen, kun olemme käyneet sisällön linkkien linkkien avulla.

Kuinka Vertaamme

Vähittäissijoittajat ovat hiukkaset ETF-sijoitusrahastoja viime vuosina houkutellessaan alhaisempiin palkkioihinsa kuin perinteiset sijoitusrahastot. Erityisesti siitä huolimatta, se on edelleen yksi sijoitusrahastojen tärkeimmistä toimijoista. TD Ameritrade tarjoaa alhaisia ​​maksuja ja liukas verkkoliittymä, mutta näistä ominaisuuksista on tullut alan vakiintuneita käytäntöjä viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Kaiken kaikkiaan asiakastukeen liittyvä Fidelity-sijoitusten luokitus on melkein kaikissa suhteissa korkea. Se myös asettaa ja hallinnoi sijoituksiasi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Tähtiarvostelut ovat viidestä mahdollisesta tähdestä ja perustuvat laskelmaan, jossa yhdistetään muuttujien arviointi mielipiteiden pistemäärillä 1-10 ja 10 "erittäin hyvä" StockBrokersissa. Minun mielestäni vähimmäissijoitukset ovat melko yliarvioituja.

 • Sijoitusneuvojen osalta Fidelityllä on omatoimisille sijoittajille tarkoitettu robo-neuvonantaja, nimeltään Fidelity Go, mutta myös omat puhelinkeskukset ja tiili- ja laastipaikat asiakkaille, joilla on yksinkertaisia ​​kysymyksiä.
 • Analysoimme ja vertaamme sitä sinulle perusteellisessa katsauksessa.
 • Treasury-ostot käydään kaupassa Fidelity-edustajan kanssa, kiinteä hinta 19 dollaria.
 • Uskollisuus on laskenut palkkioita.

ETF-yleiskatsaus

Tutustu parhaiden robo-neuvonantajien suosikkeihin. Voit valita sijoitusstrategian riskisi suvaitsevaisuutesi perusteella. Jos haluat hyödyntää Fidelity® Wealth Services -yrityksen tarjoamia neuvontapalveluita, joudut hankkimaan vähintään 50 000 dollarin sijoituksen pääsyyn neuvonantajaryhmään (ja 250 000 dollaria pääsyyn omistettuun neuvonantajaan).

Tarjoamme myös alhaiset palkkiot ja palkkiot joukkovelkakirjoista, optioista ja marginaaleista. Jos etsit yksinkertaistettua tapaa selata ja vertailla ETF: ää, kannattaa käydä ETFdb: ssä. Olen lähettänyt vaaditut lomakkeet lukemattomia kertoja (vähintään 5) eläkkeen aloittamiseksi. Toisaalta uskollisuudella on paljon pienempiä rajoituksia edistyneen kauppapaikan, Active Trader Pron, käyttämiselle; minimi saldoa ei tarvita, mutta sinun on vain tehtävä 36 tai enemmän kauppaa vuodessa. Heillä on paljon ominaisuuksia, mutta kaikki toimii hyvin yhdessä. Lue 2019-arvostelu. Se ei ole BBB-akkreditoitu, sillä on C-luokitus ja sillä on 1/5 tähden asiakasarvio.

Muista vain, että TD Ameritrade laskuttaa joitakin ETF-sijoitusrahastoja, sijoitusrahastoja ja osakekauppoja. Kun olet asettunut TD Ameritraden kanssa, sinulla on pääsy muihin sijoitusideoihin, ei vain Roth IRA: han. Toisin sanoen Vanguardin verotustehokkuus voisi säästää sinut 13 kertaa niin paljon kuin sen korkeammat kustannussuhteet aiheuttavat. Heidän kaupankäyntimaksut ovat korkeammat, joten se ei toimi kaupankäyntialustana. Ajanjaksolla 1.1.2019 - 21.8.2019 esitettiin 3 847 arvostelua, 3 231 hyväksyttiin ja 616 ei hyväksytty julkaisemiseen julkaisemisohjeiden mukaisesti. Siirtomaksuvaroistaan ​​se veloittaa kuitenkin enemmän kuin luulet todennäköisesti odottavan: 2 Perustuu joulukuun sisäiseen yritystietoon Nopeasti eteenpäin nykypäivään, ja Charles Schwab on edelleen yksi edullisimmista verkkovälittäjistä.

 • Hälytysten, kaavioiden, talous- ja sijoituskohtaisten tietojen ja edistyneiden kaupankäyntitietojen välillä aktiivisella tilillä olevat veteraanikauppiaat voivat pitää TD Ameritrade -tapahtumasta parhaiten.
 • Huomaa, että vaikka välitystilin avaamisesta ei ole Fidelity Investments -kustannuksia, tarvitset vähintään 2500 dollaria sijoittamista.
 • Työkalut ja resurssit.
 • Uskollisuus voi lisätä ETF-palkkioita tai luopua niistä ilman erillistä ilmoitusta.
 • Ei ole mahdollista, että pääset rahastoon, jonka kustannussuhde on tarpeettoman suuri, koska Vanguard pitää heidän palkkansa mahdollisimman alhaisena koko ajan.

Fidelity IRA -maksujen vertailu

Saat myös melko vähän tukea päätöksentekoprosessissa. Kunkin alustan tarjoamissa palveluissa ja tuotteissa on huomattavaa ristiinvaihtoa, mutta ne poikkeavat radikaalisti yksityiskohdista. (03 per pääoma 1 000 dollaria). Nämä neuvontapalvelut tarjotaan maksua vastaan. Vanguardilla on tässä erittäin pieni etu. 00% kulusuhteen rahastot - kyllä ​​ilmaiseksi. Tarjousta ei voi siirtää, ja se on rajoitettu yhteen yksilöä kohden 12 kuukauden ajan, eikä sitä saa yhdistää muihin tarjouksiin. Jotkut finanssialan ammattilaiset uskovat alhaisten hintojen saattavan houkutella sinua vaihtamaan liikaa, heikentäen lopulta tuottoa.

8 biljoonaa sisältäen hallitut varat 2 dollaria. Asiakkaat, jotka käyvät kauppaa yli 30 kertaa neljänneksellä tai joiden tilillä on yli 250 000 dollaria, saavat 4 dollaria. Monet sijoituspalveluyritykset uhraavat lisäominaisuuksia, kuten tutkimuksensa ajantasaisuutta tai online-työkalujen laatua, pitääkseen kustannukset alhaisina, mutta kun olet suuri uskollisuuskoira, sinun ei tarvitse leikata kulmia. Sitoumuksemme sinua kohtaan on täydellinen rehellisyys:

Ne on luotu eläkevakuuttajien mielessä.

Kenen Pitäisi Käyttää Uskollisuutta?

TradeLab alkaa suhteellisen yksinkertaisilla analyysimenetelmillä ja muuttuu monimutkaisemmaksi, kun vierität sivua alaspäin. Suositellaan online-välittäjäkaupan kustannusluokittelijoille TD Ameritrade 6 dollaria. Mutta Roth IRA on loistava tapa maksaa alhainen veroaste nyt ja säästää enemmän vaikeasti ansaittuja käteistäsi tiellä. Voit käyttää Fidelityn sijoitusrahastojen seulontatyökalua löytääksesi parhaan sijoituksesi portfoliosi, ja tutkia tulevien IPO-esitteiden tietoja Fidelityn tutkimuskeskuksessa - ja haluat, vaikka et käy kauppaa Fidelity-tilillä. Osakkeiden ostaminen ja kaupankäynti Fidelityllä on helppoa.

Uskollisuuden Tärkeimmät Ominaisuudet

Joka kerta kun he löytävät jotain vialla ja lähettävät minulle kirjeen, jonka kuluminen minuun kestää 6-7 päivää. Vanguard tarjoaa henkilökohtaiset neuvontapalvelut, joiden avulla voit luoda taloudellisen suunnitelman, joka toimii tavoitteidesi ja riskien arvioinnin kannalta. Tarjousta ei voi siirtää, ja se on rajoitettu yhteen yksilöä kohden 12 kuukauden ajan, eikä sitä saa yhdistää muihin tarjouksiin.

Hanki 500 Palkkiona Maksutta Online-pääomaa Ja Optio-oikeuksia, Jotka Kauppaavat Hyvinkin Kahden Vuoden Ajan.

75 maksu optio-oikeuksien kaupasta 7 dollaria. Matalat maksut ja upeat ominaisuudet ovat mitä Fidelityssä on kyse. ETF: ien myynnistä peritään toiminnan arviointimaksu (alkaen 0 dollaria). Heidän perustaja Jack Bogle kekseli kirjaimellisesti indeksirahaston ja vietti sitten elinikäisen kampanjan ahneutta ja korruptiota vastaan ​​Wall Streetillä. Fidelityllä on oma robo-neuvonantajavaihtoehto Fidelity Go -palvelussa. Aloittelijoille. Tarjous ei ole käytettävissä seuraaville tilityypeille/tuotteille: Aktiiviset kauppiaat mieluummin TD Ameritrade, thinkorswim-alustansa ansiosta.

 • BlackRock ja iShares ovat BlackRock Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 • Valitse yhteinen tai henkilökohtainen tili ja napsauta sitten Seuraava.
 • Uskollisuuden palkkio on kiinteämääräinen 4 dollaria.
 • Lue vertailutaulukko alla.
 • Yksi päätavoitteemme on auttaa ihmisiä löytämään parhaat tarjoukset talouden parantamiseksi.
 • Todelliset tulokset voivat vaihdella.
 • Ennen kuin jatkat.

Parhaat Roth IRA -tilit vuonna 2019

55 enemmän/joukkovelkakirjalaina. Ilmaiseksi, se ei ole brainer. Robo-neuvonantaja tekee kaiken sijoitustyön puolestasi (hintaan). Sinun tarvitsee vain päättää, kuinka paljon riskiä olet valmis ottamaan.

99 käyttötiheydestä riippuen;. Jos ihmettelet, onko Fidelity-sijoituksia säännelty, tiedät mielelläni, että se todella on. • 1 - 4 999 999 dollaria: 25% 0 dollaria uskollisuutta 0 dollaria 0 dollaria.

HSBC: n ennakkotarkistus 350 dollaria Bonus - saatavana verkossa, valtakunnallisesti

Fidelity tarjoaa mahdollisuuden keskittyä sijoittamiseen tiettyihin omaisuusluokkiin ja markkinasegmentteihin. Fidelity tarjoaa yli 90 palkkiovapaata ETF: ää. (03 per pääoma 1 000 dollaria).

Täysin muokattava alusta tarjoaa reaaliaikaista suoratoistoa markkinatietoihin, tili- ja tilauspäivityksiin. Erityistä huomiota kiinnitetään sijoituksiin, eläkkeelle siirtymiseen, tulojen ja varojesi suojaamiseen sekä perheesi suojelemiseen. Osta ja myy verkkotunnuksia, etätyöntekijöille on tarjolla mahdollisuuksia moniin tulkkaus- ja käännösrooleihin. Kun olet nuori ja et ansaitse paljon rahaa, säästö eläkkeelle jää huomattavasti etusijalla prioriteettien luettelossa. Mutta se ei tarjoa monimutkaisia ​​kartoitus- tai tutkimusmahdollisuuksia.

 • Mukana on yli 60 indikaattoria, syventäviä tutkimuksia ja kaavioita sekä välilehtiä, jotka myös sallivat jopa kymmenen ajan, taajuuden ja indikaattorien yhdistelmää - riippumatta siitä, mitä yhdistelmää edistyneet kauppiaat haluaisivat nähdä.
 • Mutta et voi sijoittaa sijoitusrahastoihin ennen kuin tililläsi on vähintään 2500 dollaria.

Schwab-ero

Online-kauppapaikka; Active Trader Pro pöytätietokoneille ja selaimille on saatavana asiakkaille, jotka käyvät kauppaa vähintään 36 kertaa 12 kuukauden ajanjaksolla. 95/kauppamaksu. Molemmilla välittäjillä on laajat kirjastot eläkesuunnittelun sisällöstä ja työkaluista. Uskollisuuden välityspalvelut kattavat suuren alueen ja tulevat kohtuulliseen hintaan. Se on yksinkertaista, analyytikot sanoivat.

Uskollisuusasiakkailla on molempien maailmojen parhaat puolet - alhaiset hinnat ja jatkuvasti parhaiten sijoitetut tilaukset, asiakaspalvelu, kauppa- ja tutkimusvälineet, koulutus ja sijoitusvalinnat. Lisäksi heidän on käydä kauppaa vähintään 36 kertaa 12 kuukauden jatkuvan jakson aikana. Ne pidetään Fidelity Flex -rahastoissa, joissa ei ole hallinnointipalkkioita ja nollasuhteita. Niin vähän kuin nolla. TD Ameritrade on uskomaton keskitetty palvelupiste monille sijoitustarpeille, mukaan lukien Roth IRA: t. Käytettävissä olevat tilit: Kun tarjouksiin lisätään uusia nollahintaisia ​​indeksirahastoja, näyttää siltä, ​​että Fidelity pyrkii muuttamaan sitä. Onko hyvin koulutettu asiakaspalvelun edustaja valmis auttamaan puhelinsoiminnassa tai välittäjälle sähköpostitse?

Uskollisuus on yksi parhaista pörssivälittäjistä kaikille kokemustasoille. Sillä on muutama takuu. 04% 0% Indeksirahastojen hajauttaminen VTSAX Fund -yhtiön hallussa olevat 3 573 yritystä FZROX Fund -säätiön hallussa olevat 2 500 yritystä Prosenttiosuus veroihin menetetty tuotto * 0. Schwab Trading Services -palvelun käytöstä ei peritä maksuja.

Lisätietoja

IRA: n perinteiset IRA-ikävaatimukset: Koska se on staattinen verkkosivusto, et voi mukauttaa alustaa lisäämällä ja poistamalla ikkunoita tai jopa järjestämällä ikkunoita uudelleen. Rehellisesti sanottuna tämä ei ole tärkeä prioriteettiluettelossani, koska en aktiivisesti käy kauppaa. Power & Associates.

Anna rahasi Wealthfrontille, ja yritys hallitsee salkun puolestasi melkein ilman mitään vaivaa.

6 Tapaa Monipuolistaa Salkkuasi

Vanguardin ETF-kulusuhde on keskimäärin 74% pienempi kuin toimialan keskiarvo. Jos näin on, päätöksen tekeminen pelkästään vähimmäissijoituksen perusteella on melko lyhytnäköistä, koska aika, jota sinulla ei ole varaa vähimmäismäärään, edustaa niin pientä osaa sijoitusurasistasi, jota ei todellakaan tarvitse korostaa. Kuinka rikastua kiinteistöihin? Lisätietoja Dolf de Roosista ja hänen bestsellereistään, Property Investor's Schoolista. 0 dollaria ostaa rahasto-osuuksia ja 17 dollaria myydä/vaihtaa lainarahastoja. Palkkiovapaat ETF: t 357, mukaan lukien 28 uskollisuuskerrointa, sektori-, osake- ja joukkovelkakirjalainat sekä 329 iShares® ETF: n penniäkkiä 6 dollaria. Välitysyritys on vähentänyt online-vähittäishintojaan kaupankäynnin yhteydessä U.

Otokseen valituissa rahastoissa Fidelityllä oli alhaisempi kulusuhde kuin Vanguardilla.
Mutta muuten olet omalla kokemuksellani.

Fidelity Nolla Kulusuhderahastoja Ja 0 Dollarin Palkkiot

95 dollaria kauppaa kohti välittäjän hinnasodan ansiosta lokakuun alussa. TD Ameritrade on voittanut useita palkintoja mm. Sijoituslehden Barronin tapauksista kuluttajantutkimusyhtiölle J. Lue esite huolellisesti ennen sijoittamista.

Vanguard, paljon. 90% APY riippumatta saldostasi. Kun olet kirjautunut tilillesi, aloita rahoittamalla sitä, jos et ole vielä tehnyt niin. Kaiken kaikkiaan asiakaspalvelun vaihtoehdot Fidelityn kautta ovat melko yksinkertaisia.

 • Vaikka pidän TD Ameritraden ThinkorSwimistä, Fidelityllä on melko mukava alusta Active Trader Prossa.
 • Kysymyksiä salasanoista, edunsaajista ja muista palveluihin liittyvistä aiheista kysytään parhaiten siellä.

Mikä on Roth IRA?

95 vähittäiskaupan osakekauppojen palkkioista, eikä tilillä ole minimivaatimuksia. Varastot/ETF-kauppamaksut: Organisaatiomme ensisijainen tehtävä on tarjota puolueettomia ja puolueettomia arvosteluita, kommentteja ja analyysejä. Opi markkinat, joten olet päättänyt, että haluat käydä kauppaa osakkeilla - millaisia ​​strategioita aiot käyttää? Ja tällä rintamalla me kaikki voitamme. Valintamme parhaaksi Roth IRA -kokonaisuudeksi on TD Ameritrade.

Vanguard on kyse rahastoista, ja tätä seulontaa voidaan käyttää tunnistamaan rahastoihin, joihin haluat sijoittaa. Minimimääräinen alkuinvestointi on 2 miljoonaa dollaria, mutta sinulla on oltava vähintään 10 miljoonaa dollaria sijoitettavia omaisuuseriä voidaksesi osallistua, koska neuvonta on suunniteltu suurille nettovaraisille henkilöille. Voit jopa asettaa kriteerit tietyntyyppisille rahastoille, kuten sektorirahastoille tai rahastoille, joilla on alhaiset kustannussuhteet. Sen avulla voit myös suorittaa edistyneitä kauppoja ja tutkia yksittäisiä osakkeita. Asiakaspalvelu. Uskollisuuden alentamat kustannussuhteet ovat markkinointivaste Vanguardin pitkälle ja kerrostuneelle historialle, jossa hinnat ovat laskeneet tavalliselle osakkeenomistajalle. Vaikka sillä ei ole melkein monta ominaisuutta tai sijoitusvaihtoehtoa perinteisenä välityksenä, tämä yritys tarjoaa jotain, mitä mikään muista ei tee jatkuvasti:

Suurimmalle osalle sijoittajia penniäkään säästö 100 osaketta kohti ei ole maailman loppu, mutta aktiivisille kauppiaille se on jotain tutkittavaa. Jos haluat käydä osake-, optio- tai ETF-osuuksilla, verkkokauppa on paras tapa edetä. Joillakin Fidelityn kilpailijoista ei ole paikallisia sivukonttoreita. Huomaa, että tämä arvopaperi on marginaalinen 30 päivän ajan toimituspäivästä, jolloin vakuudesta tulee automaattisesti vakuus. Kaupalippu on suoraviivainen, ja voit esikatsella tilaustasi ennen kaupan viimeistelemistä. Sillä on myös erittäin alhainen kustannussuhde. USD 1/joukkovelkakirjalaina toissijaista joukkovelkakirjalainakauppaa varten ja ilmainen Yhdysvaltain valtiovarainministeriön kaupankäynnissä verkossa Sinun on tehtävä osa työstä, mutta siinä on satoja tiili- ja laastimyymälöitä ja huippututkimus, jos tarvitset apua.

Paras kokonaisuus: TD Ameritrade

Emme voi rikkoa tätä solmukohtaa. Tutustu tarkempaan ilmeeseen, mukaan lukien arviot, arvostelut, edut ja haitat. Finpari-ominaisuudet, jos et ole tyytyväinen asiakastukikokemukseen, on aika siirtyä parempaan välittäjään. (03 per pääoma 1 000 dollaria).

Uskollisuuden alennetut vähittäismarginaalit vähittäisasiakkaille tekevät siitä halvimman tarjoajan TD Ameritrade, Schwab ja E * Trade -yrityksissä kaikilla velkasaldoilla:

95 kauppaa kohden, 93 komissiolta ilmaista ETF: ää ja yli 180 sivuliikettä. Fidelity tarjoaa muutamia käteviä tutkimusdokumentteja ja päivittäisiä vinkkejä. Plussaa ja miinusta TD Ameritrade -palkkiot ovat kilpailijoita korkeammat, mutta onko se sen arvoista? ”Olemme keskittyneet tarjoamaan alan parhaan asiakaskokemuksen, ja suuri osa siitä on tarjota sijoittajille valinta ja poikkeuksellinen arvo kaikissa omaisuusluokissa, sijoitustyyleissä ja sijoitusvälineissä. Kaikki päätyy siihen, mihin omaisuuteen haluat keskittyä portfoliossasi, oikeasti. Kahdesta pääasiallisesta syystä:

Katso lisätietoja yleisestä vastuuvapauslausekkeesta. 95 osaketta kohti on keskimääräistä korkeampi. Tulorajoitukset: Tässä vaiheessa on syytä huomata, että 1100 yritysero sisältää enimmäkseen pienimmät yritykset.

Omaisuuden allokointi säädetään automaattisesti ikäsi perusteella.

Tarkista Valinnat Ja Vahvista

Visuaalisten kaavioiden lisäksi tutkimussivu tarjoaa tietoa tietoturvan näkymistä, suorituskyvystä ja vertailuista yrityksen parhaisiin kilpailijoihin. Korkeat marginaalikorot. (03 per pääoma 1 000 dollaria). Erinomainen asiakaspalvelu: ”Vaatimusten tai tilastotietojen tositteet ovat saatavilla pyynnöstä.

Komissiot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tämä ylittää rahamarkkinatilit ja CD-levyt. Se tarkoittaa myös, että voit avata välitystilin ilman minimitiliä. Arielle O’Shea on henkilöstökirjailija NerdWalletissa, henkilökohtaisen rahoituksen verkkosivustolla. Älykkäät ennustetyökalut: Etkö ole varma, sopiiko se sinulle?