Työskentele kotona -työt: Haluatko työskennellä kotoa? Tässä on kahdeksan vaihtoehtoa sinulle

Nämä ovat sellaisia ​​asioita kuin Plexus, Avon, Beachbody ja Thirty One, jotka näet lyövän Facebook-syötteesi päivittäin. Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta. Unetöiden tekeminen kestää usein vuosia, ja niihin sisältyy kuvittelematonta vaivaa ja uhrauksia, joita tavallinen ihminen ei vain ymmärrä, ennen kuin hän kokee saman matkan itselleen. Ei niin nopeasti, etätyöhön liittyy joitain haittapuolia: Näitä henkilöitä sitovat salassapitovelvollisuudet, ja heitä voidaan kurinpitona, mukaan lukien irtisanominen ja syytteeseenpano, jos he eivät noudata näitä velvoitteita. Kuinka paljon he maksavat? Monet GAP-vuoden opiskelijat saavat työmatkalla myönnettävän viisumin matkustaakseen jonkin aikaa ennen paluutaan kotiin ja pysyvän työn etsimistä. Sinulla on valtava ansaintapotentiaali keskimäärin 15 dollaria tunnissa ja korkeintaan yli 25 dollaria tunnissa.

Siksi annamme sinulle työkaluja ja palveluita, joita tarvitset menestyäksesi kaikilla elämäsi alueilla. Käytämme näitä tietoja joskus kommunikoidaksesi kanssasi, esimerkiksi ilmoittaaksesi sinulle, kun olet voittanut jonkin kilpailumme, kun teemme muutoksia tilaajasopimuksiin, täyttääksemme online-uutiskirjepyynnön tai ottaa sinuun yhteyttä tiliäsi varten meidän kanssamme. Olet oikealla tiellä etätyön laskeutumiseen. Aetnalla on lahjakas, keskittynyt työvoima. Nyt kun olet valmis naulaamaan haastattelun pehmeiden taitojen osan, etätyöskentelyyn tarvitaan joitain kovia taitoja: Tässä on muutamia taitoja, jotka jokaisella digitaalisen markkinoinnin ammattilaisella tulisi olla: Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa.

Liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset saivat yli 17 000 valitusta, jotka tekivät ihmiset, jotka tämä ryhmä oli hylännyt.

Mutta haastattelun laskemiseksi ansioluettelosi on räätälöitävä etäyrityksille. Koska vakuutusmatemaatikot työskentelevät ensisijaisesti datan kanssa, ne voivat joskus järjestää työskennellä kotoa. Tätä käytäntöä kutsutaan etätyöksi. Etätyö on paljon enemmän tuloksiin keskittyvää kuin tuntityöhön keskittynyttä. Henkilöistä, joilla on 4-vuotinen tutkinto tällä alalla, tulee usein musiikinopettajia julkisissa tai yksityisissä kouluissa. Itse asiassa siirtyminen freelanceriin kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen voi olla palkitsevampaa kuin kokopäiväinen. Jos et halua, että sinuun otetaan yhteyttä ollenkaan, voit jättää ottamatta vastaan ​​viestejä milloin tahansa ilmoittamalla meille osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp.

Ohjelmistosuunnittelijoiden ei tarvitse käydä toimistossa joka päivä.

Käsintehty Crafter

Haluamme kommunikoida kanssasi vain, jos haluat kuulla meistä. Disney palkkaa ajoittain etävieraiden tukiasioita FL, SC, TX, KY, NV, IL ja MS. Kauppa vyöhykkeellä - mark douglas, ota selvää, mitä välittäjiä sinun on vältettävä. Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla. Voit seurata minua täällä. Jos et halua vastaanottaa postiviestejä muilta yrityksiltä, ​​voit poistaa itsesi kaikista postituslistoista, jotka tarjoamme kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he työskentelevät vähemmän. Rekisteröinti kyselyä tekevillä verkkosivustoilla on erittäin helppoa (ja ilmaista). Joitakin suosittuja osakekirjastoja ovat: Ja jos työntekijät eivät ole motivoituneita kotona, he ovat todennäköisesti motivoitumattomia myös toimistossa. Et voi kumota kotona työskentelemisen arvoa ja suosiota.

VocoVision tarjoaa puheterapiaa lapsille videoneuvottelujen, interaktiivisten istuntojen ja pelien avulla.

Koti Kotityöstä: Henkilökohtainen Ostaja

Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Se tarjoaa kotona työskentelevien tapausten johtajan tehtäviä, jotka vaativat jonkin verran matkaa. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa. Esimerkiksi, on vaikeampaa myydä kamppailevalle opiskelijalle, jolla on alle 15 dollaria pizzaa ja olutta (ollut siellä, tehnyt sen).

Siellä on sivuteattereita, installaatioita, tapahtuman henkilökuntaa ja myös ruokakauppiaita.

Koti kotityöstä: Koiran ulkoilutus

Kaikki tämä osoittaa itsenäisen käynnistyskokemukseni. Niin kauan kuin pystyt kirjoittamaan ja sinulla on tietokoneen perustaidot, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä mihin tahansa näistä virtuaali töistä kotona. Jos sinulla on lapsia (tai pari Cavalier King Charles Spaniels), sinulla on enemmän aikaa roikkua heidän kanssaan.

Hakeudu vain kahteen suosittelemaan yritykseen. Aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn. Apurahojen kirjoittajana voit ansaita 40 300–67 000 dollaria vuodessa. Valitse tietty markkinarako digitaalisessa markkinoinnissa.

Itse asiassa vuonna 2019 julkaistujen tietojen perusteella todettiin, että noin joka kolmas työntekijä sanoo, että heidän yrityksellään on käytäntö, joka sallii etätyön. Verkkotunnuksen pudotus, haluatko olla Uber-kuljettaja? Tutkija bioteknologiassa; ei koulutusta tai sertifikaattia sisällöntuotannolleYritystyöntekijä 6 vuottaNopeasti 2 tuntia 400-sanisessa Web-postissaEi ole omistettu vapaapäiviä, vähäkausisia aikojaKirjoittamis- ja oikolukutyöt maksetaan enimmäkseen sanalla ja joskus projektilla. Sen sijaan voit kokeilla yksinkertaisia ​​digitaalisia lääketieteellisiä töitä, kuten: Lisätietoja vierailusta, SandiParkey.

Päävalmentaja

Yritykset, jotka myyvät mitä tahansa tuotetta, jossa on työosat, saattavat tarvita teknisen tuen edustajia auttamaan asiakkaita, joilla on ongelmia tuotteen käytössä. Minulla oli kerran joku kertoi minulle, että "yksin kotona työskenteleminen on hyvä tapa kohti surua". Punnitse edut ja haitat ja tiedä omat motivaattorisi. Monet yritykset vaativat myös ajoneuvoihin pääsyä tekeviä asiantuntijoita käsittelemään uusia asiakkaita. Ei myynnin tai varainhankinnan puheluita.

Koulut, organisaatiot ja yritykset yli 150 maasta ympäri maailmaa ovat käyttäneet Rosetta-kiveä. Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun! Voit tehdä 10–15 dollaria tunnissa.

Verkkohaun Arvioija

Se on yksi maailman johtavista terveydenhuoltoyrityksistä, samoin kuin rikas työpaikkojen lähde kotoa. Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Upwork. Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua. Joidenkin mielestä jopa 15 dollaria tunnissa. Riippumatta siitä, mistä keskustelun puolelta löydät itsesi, meillä on hienoja työpaikkoja, jotka soveltuvat hyvin kotona työskentelemiseen - olettaen, että tällainen asia on sallittu. Henkilöstöhenkilöstö on käytettävissä kysymyksiin. Kokoaikaisen työntekijän tyypillinen palkka on välillä 60 000–700 000 dollaria vuodessa. Napsauta läpi nähdäksesi 40 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle töistä kotoa.

Matkustava Festivaalityö

Jos olet tehnyt jotain innovoidaksesi työssä, laita se ansioluetteloosi. Nämä ovat yleisimpiä tutkintoja, joita voidaan käyttää onnistuneen kotipalvelun aloittamiseen. Ammattitaitoisten freelance-ohjelmoijien kysyntä on kasvussa ja tuntipalkat ovat korkeat, mikä tekee tästä yhden parhaimmista freelance-töistä, jonka voi asua ja työskennellä missä päin maailmaa tahansa. Tämä nostetaan hintaan Rs 23, Rs 25 ja Rs 26 latausta kohden, kun kokonaistuotot ovat 34 400 Rs, 2 lakh ja 6 Rs. Helppo navigointi, binance on hieno esimerkki salauksen ja salauksen vaihdosta. Schellman & Company palkkaa kokopäiväisiä etätyötehtäviä. Kuten huomaat, heillä ei ole vain kotona olevia töitä, mutta ne tarjoavat myös täydellisen joustavuuden. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi.

Onnea näiden etätyöhakemusten löytämisessä. Joustavuus ja rakennettavat taidot määrittelevät tämän työn. ”Siellä voit myös ilmoittautua työilmoituksista.

114 vastausta kysymykseen "6 vaihetta: Kuinka saada etätöitä tänä viikonloppuna (Ultimate Guide)"

BLS ennustaa 8 prosentin kasvua tällä alalla. Ja äskettäisen tutkimuksen mukaan jopa muutaman tunnin viikossa työskentelyllä voi olla positiivisia mielenterveyden ja emotionaalisen terveyden etuja työntekijöille. Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti. Freesignals.com-sivuston käyttö, asenna ohje 4. Kaiken tyyppiset eri yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia. Maailman suurin verkkokauppias aloitti vain kolmella henkilöllä perustajan Jeff Bezosin autotallissa ja työllistää nyt Seattlen pääkonttorissa yli 45 000 ihmistä. Tämä on uudempi työpaikka, jonka kasvu on ollut parin viime vuoden aikana valtava, ja se on hieno niille, jotka rakastavat sosiaalista mediaa. Matkatoimistojen odotetaan tietävän ne kohteet, joita ne myyvät, mikä tarkoittaa paljon aikaa matkustamista! Saatamme pyytää myös muita tietoja sinusta, kuten luottokorttitietosi (ostaessasi), kiinnostuksenkohteet, tulot tai koulutustaso.

Jos haluat alkaa ansaita rahaa, ilmoittautumalla YouTuben kumppaniohjelmaan, jotta voit ansaita 1–2 dollaria 1 000 katselua kohden.

5 Syytä, Että Ystäväsi Ovat Kodinomistajia, Et Sinä

Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Jotta voisit olla konsultti, pelkästään tekninen tietosi ei riitä. Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan. 00, ja verotietosi ovat täydelliset. Dellin verkkosivusto selittää sitoutumistaan ​​työpaikan joustavuuteen kuvaamalla sitä ”avainasemana [] liiketoimintastrategiassamme, joka antaa meille mahdollisuuden kilpailla parhaista kyvyistä.

Tunnit ovat noin 30 minuuttia pitkiä. Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat? Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tarkistaa tietosi tarkistaaksesi, päivittääksesi tai korjataksesi sitä, kirjoita meille sähköpostitse osoitteeseen privacy @ bonniercorp. Kaeser & Blair - K&B -yrityksen omistajaohjelma on täydellinen liiketoimintamahdollisuus nykypäivän naisille, jotka työskentelevät kotoa. Huolimatta siitä, että on olemassa monia matkasivustoja, jotka tekevät matkan suunnittelusta helppoa, se voi silti olla aikaa vievää. Työt, kuten tiedonkeruu, tutkimus, myynti, hallintoavustajat ja muut.

Purduen Yliopisto

Kun olet suorittanut työn, voit lähettää laskun TaskRabbit-sovelluksen kautta. Koti-agentit ansaitsevat missä tahansa alkaen 8 dollaria. Työskentely freelance-assosioituneena tieteellisenä johtajana merkitsee ensisijaisesti sisällön luomista monille terapia-alueille. Jos yrität ajaa omaa yritystäsi talosta, yritystutkinnon hankkiminen on hieno idea. Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla. Appen on Australiassa toimiva teknologiapalveluyritys.

Kirjailijasta

”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Joissakin rajoitetuissa olosuhteissa, kuten riitojen ratkaisemiseksi, ongelmien vianmääritykseksi ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi, saatamme säilyttää joitain tietoja, jotka olet pyytänyt meitä poistamaan. Valinta on sinun ja kokenut johtajat tukevat sinua ohjaamaan ja piristämään sinua Rakastat meitä! Toinen toteuttamiskelpoinen urapolku on opinto-ohjelmien tai kurssien luominen.

Expat tarkoittaa ulkomaalaista. Yleensä heille maksetaan jakaa asiantuntemustaan. Aloita 31 päivän rahahaaste! Päiväkaupan aloittaville opiskelijoille on todella hyvä idea pidättäytyä kaupasta marginaalilla, kunnes olet yleensä mukava päiväkauppaan. Etsimme tällä hetkellä etäosa-aikaisia ​​paikallisia koordinaattoreita, jotka auttavat meitä rekrytoimaan isäntäperheitä ja mentorivaihto-opiskelijoita, kun he ovat täällä. Eräitä tapoja, joilla he pitävät etätyöntekijöitä kiinni, on: Ystäväni Brendan ansaitsee rahaa myymällä varastossa kuvia matkoiltaan. Tämä voi olla avain myyntipiste, jonka avulla voit ladata samanlaisia ​​tai korkeampia hintoja kuin mitä suuri esikoulu veloittaa. Silti jokaisessa laillisessa keikassa on 57 huijausta, toteaa työpaikan Rat Race Rebellion suorittamassa tutkimuksessa. Työnäkymät ovat vakaat niille, jotka haluavat työskennellä ainakin osa-aikaisesti kotoa, ja vaikka keskimääräinen palkka on lähes 90 000 dollaria, monet näistä suunnittelijoista etenevät sitä enemmän, hän lisää.

Ajattele sitä. Ne tarjoavat julkaisijoille toisen silmäsarjan ja voivat auttaa heitä luomaan sisältöä, joka näyttää kiiltävämmältä ja ammattimaisemmalta. Jos emme pysty ratkaisemaan valitusta, osallistumme tarvittaviin riippumattomiin oikeuskeinoihin. ”Siellä opit rahaa ansaitsemisen hyviä puolia blogistasi. Uuden vuoden mukana tulee uusi ja parempi tekniikka. Jos sinulla on yritystoimintaa/markkinointia koskevaa taustaa, ei ole mitään syytä, miksi et voi vapauttaa freelance-tyyppisiä töitä Balin riippumatossa.

Etätyö Ja Etätyö

Olen alkanut taas olla aktiivisempi ja haluaisin mielelläni olla yhteydessä äideihin, jotka saavat sen. Tässä luetellut vaellusmahdollisuudet kuuluvat johonkin seuraavista luokista - ulkomaille suuntautuvat työpaikat, digitaalisten nomadien työpaikat, matkailualan urat tai niin sanotut reppumatkatyöt. Nämä ammattilaiset työskentelevät kotitoimistoissaan, kun he eivät ole ulkona kentällä tekemässä myyntikäyntejä. ”Tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen olemme luoneet paljon resursseja, joiden mielestä löydät hyödyllisiä ja yhdistäneet ne kaikkialle. Se antaa sinulle myös vapauden neuvotella paremmasta paketista jokaisen projektin jälkeen.

Työnimikkeisiin, joita he ovat pyrkineet täyttämään, sisältyi tietokone- tai puhelinpohjaisia ​​työtehtäviä, kuten tilinhoitaja, vakuutusmatemaatikko-konsultti, yritystietopäällikkö, tapauspäällikkö, lääketieteellinen kirjoittaja, potilaskoulutus- tai tapausasianajajat, tuloutettavuusjohtaja ja myyntiedustaja.

Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen. Perustuu Florham Park, N. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. Sivuprojektit: Jos haluat työskennellä etäyhteydessä, mutta silti olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa päivittäin, tapahtumien suunnittelu voi olla sinulle täydellinen verkkotyö. Näyttää siltä, ​​että kaikki blogoivat nykyään - ahkerasta työtoveristasi etäisiin tuttaviin ja jopa isoäiti Maryen. Osakkuusyrityksiä vaaditaan tulevien puheluiden huoltoon.

Lisätietoja riskitöntä mahdollisuudesta Kaeser & Blair -sovelluksen avulla täältä.