Tunneittain Virtuaaliset Työpaikat, Työllisyys

Tämän seurauksena teknisen tuen edustajat ovat välttämättömiä asiakaskokemuksen tyydyttämisen varmistamiseksi. Chegg on tutorointiyritys, joka maksaa tutoreilleen 20 dollaria tunnissa. On kuitenkin muistettava joitain tärkeitä näkökohtia. Yliopistotutkinto tai aiempi ESL-kokemus vaaditaan, samoin kuin kyky saada TESOL/TEFL -sertifikaatti.

Jos kuitenkin siirryt oikeaan suuntaan, tippatavaraliiketoiminnassa on paljon potentiaalia. Tämä yhdysvaltalainen online-opetusyritys on rekrytoinut menestyksekkäästi englannin opettajia. Jesse livermore, kun sinulla on vähintään 5000 dollaria omaisuutta, voit valita Schwab Managed Portfolio -robo-neuvontapalvelun, joka sijoittaa rahasi automaattisesti Schwabin ETF-koriin - samanlainen kuin Betterment ja Wealthfront. Äänitiedostojen kirjoittaminen on mitä teet tämän yrityksen kanssa.

95 vuosineljänneksellä tai 99 dollaria vuodessa. Mikä on helpoin kauppapaikka?, mutta tehtävä kuulostaa todennäköisesti yhtä pelottavalta kuin vastaaminen muihin isoihin kysymyksiin, kuten:. Puheoptio - Transkriptorin etäasemat. Ohita se ja tilaa Magic Ears! ESL-yritykset maksavat hyvin - joskus yli 20 dollaria tunnissa.

  • Jos haluat tulla ESL-ohjaajaksi, Cambly voi olla hyvä vaihtoehto.
  • Jotta voit työskennellä TaskRabbitin kanssa, sinun on lähetettävä online-hakemus ja osallistuttava tiedotustilaisuuteen alueellasi.
  • Tämä perustava yritys tarjoaa asiakkaiden mestarirooleja usein, ja he palkkaavat maailmanlaajuisesti.
  • Löydä hyvämaineinen toimittaja huolellisesti.
  • Sivustolla tarjotut palvelut houkuttelevat erilaisia ​​hintoja, jotka olet asettanut sivuston jäseneksi.
  • Tässä on lyhyt opas aloittamiseen.

Yritysomistukset

Pyrin edelleen siihen. He palkkaavat virtuaalisen kirjanpidon asiantuntijoita etätyöskentelyyn. Voit ansaita äänituntia kohden, ja Ubiqus palkkaa monista maista ympäri maailmaa. Fortune 500 -yrityksiä, jotka palkkaavat tänään kokopäiväisiä työntekijöitä, on kymmeniä. Kuinka tulla Facebook-mainosasiantuntijaksi: Tunnit ovat joustavia, ja he palkkaavat valituissa Yhdysvaltojen osavaltioissa.

Kysy viitteitä: Mitä lompakossasi on? Peruskoulutuksesi jälkeen todellinen työ alkaa. Jos menet urakoitsijan reitille, sinun on avattava LLC. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi. Haluan kertoa parhaista laillisista työmahdollisuuksista, jotka ovat nykyisin käytettävissä kotona. Lisää shoutmeloud etusivullesi! Helppo tapa tehdä täsmälleen tämä on hyödyntää jonkinlaista rahaa tekevää sovellusta. HourlyNerd tekee konsultteja MBA-asiantuntijoiden tai niiden kanssa työskentelevien kanssa, jotka auttavat yrityksiä kaikessa taloudellisesta analyysista markkinointisuunnitelmien laatimiseen.

Tutki Yritystä

Älä vain katso sitä ajatellen, että aiot ansaita tonni rahaa heti portista. Kun kiinteistösi on tyhjä, se ei ansaitse rahaa - se maksaa sinulle rahaa. Vaikka monet verkko-opetustöissä vaaditaan opetustodistukset, online-ohjaajien työpaikat eivät (vaikka koulutustausta usein toivotaan). Tätä tehtävää varten heillä on monia pätevyyksiä, mukaan lukien jatkotutkinto, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus kokemuksesta, sekä Microsoft Word ja muut ohjelmistovaatimukset. Jokaisessa yrityksessä, joka palkkaa työntekijöitä kotona työskentelemään, saattaa olla, että myös muut työskentelevät heidän puolestaan.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ottaa tilauksia, saada tuote toimitettu ja ansaita kunnollinen voitto. Päätä, mitä ikäryhmää lapset haluat katsoa, ​​ja luo profiili Hoito-ohjelmassa. Yksi haittapuoli hakukoneiden arvioijaksi tullessa on se, että monet yritykset rajoittavat työtuntien lukumäärän. NiceTalk on toinen ESL-tutoriosivusto, jossa teet yhteistyötä kiinalaisten puhujien kanssa ja keskustelet heidän kanssaan, jotta he voivat harjoittaa ja parantaa englanninkielen taitojaan. Voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla Facebook-mainoksia, Instagram-mainoksia, Pinterestiä tai jopa Snapchatia ja tullaksesi etäkäyttäjäksi. Jos olet valmis työskentelemään kotoa, mutta et halua odottaa yrityksen tarjoavan sinulle työtä, tässä on yksi vaihtoehto: Tällä suositulla osakevalokuvayhtiöllä on satunnaisia ​​aukkoja etäkuvien tarkastajille, joissa päätät, minkä lähettämien valokuvien tulisi tehdä siitä Shutterstock-verkkosivustolle.

Lisävalikko

Varhain et ehkä kuule takaisin heti (tai ollenkaan). On enemmän paineita ansaita, ansaita, ansaita joka päivä. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona. Viesti julkaistiin alun perin 20. lokakuuta 2019. Kyselyjen ottamista ei myöskään ole tarkoitus olla kokopäiväinen.

Löydä mikä sopii sinulle, missä mahdollisuuksia on, ja käy siitä. Voit myös perustaa oman yrityksen graafisena suunnittelijana ja etsiä asiakkaita itse. Tällä sivulla on viittauslinkkejä, ja voin saada pienen palkkiot, veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. Voimavarat, lisätietoja on liittyvän kauppahuoneen käyttöoppaalla. Tässä roolissa työskentelet kotona toiselle yritykselle, tyypillisesti suuremmalle yritykselle. Kotoa työskennellessäsi voit ansaita 25 dollaria tunnissa.

Mutta nykyään niin ei aina ole.

11 Parasta Kotona Työskentelevää Työnhakusivua

Sosiaalisen median markkinointi ja hallinta ovat suosittuja töitä kotona. Ja koska sopimusten kasvu, etätyö jatkuu näinä päivinä, tarkoittaa, että tällä alalla on paljon potentiaalia! Ja voit säätää saatavuustuntiasi viikossa. Äänitys maksaa äänitunnin. Tilaa kahdesti viikossa uutiskirjeemme.

Kirjanpito- ja kirjanpitotöitä ovat joitakin kannattavimpia etäasemia ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä kotoa, ja jotkut yritykset tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutusta tai koulutusta. Tämä yritys palkkaa freelance-toimittajat ja kirjailijat työskentelemään kotoa. Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Keskimääräiset kuukausitulot: Matkakonsultit voivat löytää 100% etätyöpaikkoja. Mitä opetetaan englantia verkossa? Puhumme oikeista töistä, joissa voit ansaita vähintään 10 dollaria tunnissa tai enemmän - joskus PALJON enemmän! Better Business Bureau on arvioinut tämän työpaikan A + -merkinnällä.

Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Joten ansaintapotentiaalisi määräytyy nopeutesi mukaan. Amazon palkkaa vain tietyistä osavaltioista, joten muista tarkistaa aina työluettelo. Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 17. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa.

Tee Kotitöistä, Jotka Maksavat Viikoittain

Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. Se on niin yksinkertaista. Itse asiassa yksi lukija ilmoitti ansaitsevansa yli 20 000 dollaria Amazonin mekaanisella Turkilla. Pitäisikö työskennellä muutaman tunnin ajan, kun kiddos ovat nukkumassa? Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin.

Luotto-lääkäri maksaa artikkelia kohden. Myynnissä on parempi käydä korkeatasoisen B2B-yleisön jälkeen, joka voi pudottaa 5 000 dollaria hatun pudotuksen sijaan, kun yleisöllä on vähemmän rahaa. Kuinka paljon Amazon maksaa? Hinnat vaihtelevat 0 dollarista. Siitä tulee nopeasti kysymys siitä, rakastatko ja nautitko tekemästäsi työstä. Nykyään yritykset laajentavat toimistorajojaan sisällyttääkseen ajatuksen työskennellä kotoa. Ei ennakkokustannuksia tai taustatarkastuksia. Ensinnäkin, jopa aloittelija voi ampua videon nykyään, mutta he vaativat silti toimittajan kyseisen videon hiontaan - ja sama koskee ääntä.

Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​kansallisia online-työmessuja ja uranhallintataitoja, jotka ovat avoinna koko yleisölle vuoden aikana! Jos pidät puhelutöistä, tule sitten tämän yrityksen 'tavaranaloittajaksi'. Sinun on oltava hyvä tuntemus Applen tuotteista voidaksesi hakea tätä roolia, kun käsittelet heidän tuotteitaan koskevia teknisiä puheluita.

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Appen palkkaa maailmanlaajuisesti. Voit ansaita rahaa pisteyttämällä tai arvioimalla opiskelijoiden esseitä, testejä tai tenttejä. 05 Vakuutukset Yuri_Arcurs/Getty Images Vakuutus on toimiala, joka palkkaa paljon matkapuhelimia, ja kotona työskenteleviä työpaikkoja on melko erilaisia ​​- mukaan lukien vakuutuksenantajat, arvioijat, tapauspäälliköt, vakuutusasiamiehet sekä tietotekniikan ja projektijohtamisen tehtävät. Sinulla voi olla vaikea saada mitään tekemistä, jos olet myös kiireinen seuraamaan pihalla leikkivää lapsia.

Useita kertoja vuodessa hotelliketju julkaisee avoimia työpaikkoja etävarausmyyntiedustajille. Saat valita hinnan. Huomaa, että tämä työ on tarkoitettu erikoistuneille lääkäreille ja lääketieteen asiantuntijoille. Pystytkö katsomaan yritystä ja näkemään parannusaukkoja ja -tiloja? Kilpailu on kovaa, joten tätä työpaikkaa ei ole mainittu heidän verkkosivuillaan.

Voinko Todella Työskennellä Kotona?

Virtuaaliassistentti (VA) on paikasta riippumaton työ, josta annat hallinnollista tukea asiakkaille. Nykyään monet yritykset palkkaavat suoria työntekijöitä työskentelemään kotoa. Ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi. Jos osaat kirjoittaa, voit todennäköisesti löytää freelance-työn haluamastasi kohdasta. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona.

Jotta ansaitset rahaa bloggaamiseen, sinun on tietenkin aloitettava blogi. Työskentele tämän yrityksen moderointiasiantuntijana keskustelemalla keskusteluista, foorumeista ja sosiaalisesta mediasta. Sinun ei tarvitse edes olla taustaa suunnittelussa menestyvän yrityksen luomiseksi. CyberCoders rekrytointi- ja henkilöstöyritys kirjanpito-, tekniikka-, toimeenpano-, talous-, lakiala-, markkinointi-, toiminta-, myynti-, tiede- ja teknologiateollisuudelle. Voisitko käyttää jotain apua täydellisen työn kotoa tekemiseen? Hän neuvoo harkitsemaan yrityksiä, jotka on suunnattu yli 50-vuotiaille tai itsenäisille ammatinharjoittajille, joihin liittyy terveyttä ja hyvinvointia, jotka liittyvät "vihreään" liikkeeseen tai joihin liittyy sähköisiä tai online-laitteita (ts. )

Alkutason finanssianalyytikko voi ansaita 60 000 dollaria vuodessa, kun taas vanhempi virka voi hakea jopa 150 000 dollaria. Heidän palkkansa riippuu siitä, minkä tyyppisen asiakkaan kanssa olet työskennellyt, mutta yleensä se vaihtelee 10–20 dollaria tunnissa. Fiverr on yksi freelancereiden arvostetuimmista verkkosivustoista. Suunnittelimme älykkään, tyylikkään yrityksen, joka toimii silloin, kun sinäkin. Jos sinua pyydetään maksamaan laitteista, varmista, että ymmärrät, mitä olet ostamassa ja keneltä. Etätyöpaikkoja ei ole saatavana kaikilla alueilla, mutta niitä on usein useilla alueilla Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Valitse kannattava markkinarako. Korjaajalle mahdolliset ansiot vaihtelevat sijaintisi ja tietosi mukaan.

Akateeminen Pisteytys (testit, Esseet)

Kuinka aloittaa blogi aloittelijoille: Sinun on maksettava aloituspaketti tai koulutus. 50 - 60 dollaria tunnissa. Jos olet (lisensoitu) opettaja, voit nyt aloittaa luokkien opettamisen kotoa.

Sitel Group

Jos haluat saada esimerkiksi freelance-copywriting-keikan, aloita keräämällä näytteitä hämmästyttävästä kopiosta, joka myy tuotetta. Toinen suosittu freelance-alusta on Fiverr. Olemme täällä kaikilla vaiheilla erityisen Stylist-tukitiimin kanssa sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Katso hänen ilmainen videosarja: Leapforce - Tällä yrityksellä on työpaikkoja kotona toimiville web-arvioijille.

Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Tämä keikka on avoin niin Yhdysvalloissa kuin ulkomailla asuvillekin, jotka voivat vastaanottaa maksuja PayPalin kautta. Tämä myös helpottaa ruuanvalmistusta ja alentaa kustannuksia, koska olet kiinni tietyssä ruokaraonsa.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa ja ansaitsemaan laillista rahaa, lue lisää mahdollisista rahatuotannon mahdollisuuksista. Siksi se on win-win-tilanne kaikille. Verkkotoimittajat ansaitsevat keskimäärin 50 000 dollaria vuodessa. Tarjolla on paljon digitaalisen markkinoinnin palveluita, joita voit tarjota paikallisille yrityksille ansaita rahaa. Itse asiassa London Business Schoolin ja Deloitten vuoden 2019 kysely osoitti, että yritysasiantuntijat odottavat, että vuoteen 2020 mennessä puolet työvoimasta työskentelee kotoa virtuaalityöntekijöinä. Saat vähintään 24 tuntia etukäteen ilmoituksen, kun tulevat tutorointiistunto. Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ilman velkaa. Tämän työn ainoa todellinen vaatimus:

Vaping-sairaudet Lisääntyvät Edelleen

Seuraa työpöytätaulujen Twitter-kahvoja - Sosiaalinen media voi tehdä ihmeitä laadun työn saamiseksi kotitöistä. Mutta muille meille kotityö on aivan liian mehukas vastustaakseen sitä. Concentrix on toinen yritys, joka palkkaa ja kouluttaa työtä kotona -asiakaspalveluita muille yrityksille. Kun olet valmis ja käynnissä, kotona työskentelevä web-kehittäjä voi kuitenkin olla melko tuottoisaa. He keräävät kaikki tarvitsemansa tiedot ja tekevät loput kotona. Kerro siitä kommentteissa!