Hanki tyhmä

Sitä ei voida kouluttaa, mutta se voidaan löytää etsimällä todellista uteliaisuutta. Tämän perusteella keskimääräinen ekvivalentti käytettävissä oleva tulo yhdelle henkilölle vuosina 2019-18 oli 46 748 dollaria, ja 90-prosenttipiste (kun ansaitset yli 89% kotitalouksista) oli 92 404 dollaria. Ihmisten ja organisaatioiden johtaminen on vaikeaa. Anthony Albanese ei selvästikään vaikuta siihen, oliko ALP oikein tukenut pakettia, Anthony Albanese ei sano, että tasa-arvon syy ei pidä "200 000 dollaria vuodessa ansaitsevaa henkilöä olevan kaupungin yläpäästä". Näet politiikassa, että kun sinulla on paljon vanhoja, kuten senaatti, ihmisiä, jotka ovat olleet olemassa jo pitkään, ja he ovat olleet urapoliitikkoja. Se vie todella vahvan ja kurinalaisen hahmon.

Elävä esimerkki on Elon Musk. Lisäksi odottamattomia asioita tapahtuu koko ajan. Toiset näkevät sen palkintojen ja tunnustuksen muodossa.

 • Ei, en usko, että se on mahdotonta.
 • Tämä tarkoittaa, että vaikka henkilö ansaitsisi 10 000 dollaria päivässä, hän ei maksa sinulle 100 dollaria jostakin, joka on vain 20 dollarin arvoinen.
 • Jokaisella elämässään on avulias kriittinen kaveri, eikö niin?
 • Toinen pieni omaisuuteni, jonka tein tai minun olisi pitänyt tehdä, sain pohjimmiltaan huijata liikekumppaneiltamme.

Sinun on saatava 10% parhaimpaan tai vielä paremmin ylin 1%. Tämä on esimerkki henkilöstä, joka on rakentanut tietyn tiedon uransa aikana. Kotitalouksien keskimääräiset tulot kasvoivat 5. Joten luulen, että jos tarvitset vain yhden, voit aloittaa rakentamisen ja sitten siirtyä myymiseen. Joten älä usko myöskään tätä.

Hän on myös tuottelias tekninen sijoittaja sellaisissa yrityksissä kuin Twitter, Uber ja monet muut. Mikä on muuten yksi syy, miksi nämä erittäin korkeat ns. Varakkaiden veroasteiden verot ovat puutteellisia, koska riskialttiimmat ja luovimmat ammatit menettävät kirjaimellisesti rahaa vuosikymmenen ajan elämässään, kun otat massiivisen riskin, ja verenvuoto, ja verenvuoto, ja verenvuoto. Menestyksen kannalta älykkäämpi työskentely on annettu. Viimeinen vuosikymmen on ollut tekniikan kannalta upea. Haluamme saada siitä onnea. Sitten sen jälkeen jäimme muistamaan yhtälöt, muistamaan käsitteet pystymättä johtamaan niitä ensimmäisistä periaatteista.

Tarvitset pienen määrän loisia pysyäksesi terveinä. Täällä he ovat: Korjaa rikkoutuneet asiat. Suurin osa ihmisistä haluaisi olla oma pomo. Joten hyvin muut ihmiset, jotka tuntevat sinut hyvin ja paljastuvat tilanteissa, tarkkailevat ja tarkkailevat usein erityistietosi, sen sijaan että keksit. (Jos tämä ei ole totta, meidän on odotettava, että joko ammatin tulot alenevat ajan myötä kilpailun vuoksi tai että kentällä olevat ihmiset asettavat enemmän esteitä työpaikkojen paluun säilyttämiseksi (valtakirjojen lisääminen/lisensointi) vaaditaan). En muista sitä tarkalleen.

 • Ja prosessissaan hän ei koskaan pyyhkinyt sijoittajia pois.
 • Monet rikkaat ihmiset kertovat sinulle saman.
 • En tiedä miksi, mutta rahalla on taipumus keskittyä muutamien käsiin.
 • Liittyminen nopeasti kasvavaan käynnistykseen voi nopeuttaa tätä prosessia, minkä vuoksi se on yleensä houkuttelevampi vaihtoehto.

Vain Ohuet Ihmiset Voivat Olla Rikkaita

Kapitalismi ei ole edes jotain mitä löysimme. Missä oikealla puolella sinun on oltava hieman eksentrinen ollaksesi itse rajalla, ja sitten sinun on oltava valmis kaivaa syvemmälle kuin muut ihmiset tekevät, syvemmälle kuin näyttää järkevältä vain siksi, että olet kiinnostunut. Mutta suurin osa bloggaajista ansaitsee nolla dollaria. Tietysti sinun pitäisi käyttää vähemmän kuin ansaitset, mutta jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa parin lapsen kanssa, mitä rahaa säästää? Löydät vastauksia, kuten ”Mikä on paras tapa maksaa opiskelijavelkani?

Joten, on olemassa muita ihmisiä, joille nämä asiat olisivat vaikeaa, ja he sanovat: ”No, kuinka saan hyvää olla raivoisa ja myydä ideoita? Aloita omasta terveydestäsi. Nyt tähän on poikkeus, missä vihjasin, mitä asioita todella haluat oppia, eli jossain vaiheessa siellä on liikaa lukemista. Et voi olla viisaampi kuin kaikki muut. Taloustieteilijät kutsuvat tätä vakaata voitotasoa, joka sinun pitäisi ansaita, normaalina liiketoiminnan voitona. Matkan varrella todistimme kuinka skaalautuva roskariiketoiminta voi olla. Luomme asioita yhdessä.

Varastaa kaikki nämä erilaiset menetelmät. Esimerkiksi henkilökohtainen oppimiseni on ollut, että pää-agentti-ongelma ajaa niin paljon tässä maailmassa. Ajattelin aina, että minun oli laihduttava ennen kuin voisin todella aloittaa liiketoimintani. Tässä on 9 vinkkiä, joiden avulla voit aloittaa ymmärtämisen tapa: Asuminen Bootstrap America ja karkotettu: Sitä kaapataan väärinkäyttämällä sopimattomia ulkoisvaikutuksia. Joten, ole erityisen varovainen lukeessasi muiden ihmisten mielipiteitä ja ole varovainen myös tosiseikkojen lukemisessa, koska ns. Tosiasiat ovat usein vain mielipiteitä, joiden ympärillä on salaa tietotekniikkaa.

Se luotiin jostakin.

Lähtölaskenta…

On monia tekijöitä, joita et voi hallita, markkinoiden kehityksestä muihin osallistuviin ihmisiin. Se vaikuttaa minusta melko erikoiselta asemalta progressiivisen puolueen johtajalle. Jos haluat ansaita rahaa, sinun on maksettava palkka mittakaavassa. He sanovat: “Ei, ihmiset ovat tärkeämpiä. Kuka on numero kaksi?

Tai siellä on show naisesta, joka menee ihmisten taloihin ja siivoo sen, eikö niin? Elämässä on linjoja, joita ei tulisi ylittää. Tai harrastaa urheilua. Lääketieteellisestä koulusta on vaikea päästä läpi, ja suurin osa ihmisistä ei ole joko riittävän fiksuja, riittävän kärsivällisiä tai heillä on keinot kestää vuosien harjoittelu lääkäriksi saamiseksi. Mutta jokainen ihminen on erilainen.

 • Ennen kuin joudut apokalyptiseen ajatteluelokuvaan, jossa potkut, menetät talosi ja tulet köyhyyteen - kaikki, koska olet jättänyt työssä asetetun määräajan, tiedosta, että maalaat todennäköisesti liian pessimististä kuvaa.
 • Yrityksemme ei olisi puolet nykypäivän tilanteesta ilman intohimoisten, lahjakkaiden ja energisten ihmisten ryhmää.
 • Mutta mielestäni on tärkeää, että et aloita kokoamaan asioita liian tarkoituksella, koska haluat valita asioita, joissa olet luonnollinen.
 • Tunne kehosi paino tuolilla, huomaa lämpöä kämmenissäsi, tunne, kuinka jalat koskettavat lattiaa.

Kytkeä

Jos opetamme henkilökohtaista rahoitusta lukioissa ja korkeakouluissa ja puhuisimme siitä ystävämme kanssa, suosittu kertomus muuttuisi. Toisaalta urheilijoilla (ja viihdyttäjillä) on aivan erilainen ansaintamalli. Halusin esimerkiksi olla tiedemies ja juuri sieltä tulee paljon moraalihierarkiaani. Kuinka se on toiminut sinulle viimeisen kuukauden aikana? Jopa lukeminen on täynnä roskaa.

Se, mihin nämä maat, poliittiset puolueet ja ryhmät pelkistetään, pelaa nolla-aseman peliä. Luulen, että viimeinen asia, joka minulla on tästä blogiviestistä, on ajatus, että harjoittamalla tällaista onnea, etenkin viimeistä, käytännössä kaikkea muuta kuin tyhmää onnea, harjoittamalla niitä pääset lopulta epäonnistumaan. On vaikeaa selvittää, mitä tämä tarkoittaa brutotuloille, mutta jos oletetaan, että standardi 70: En tiennyt, mutta halusin kokeilla. Mutta kun aloitat yhdistämisen hyvin, numero 3 728 huippuluokan myyntitaitoon ja todella hyvään kirjoitustaidoon ja joku, joka ymmärtää kirjanpidon ja rahoituksen todella hyvin, kun kyseisen leikkauksen tarve tulee, olet laajentunut riittävästi 10 000: sta yhdistämisen kautta miljooniin tai kymmeniä miljoonia.

Bonus: 5 Myyttiä Henkilökohtaisesta Rahoituksesta

Löysimme tavan erotella itsemme ammattimaisesti pirstoutuneen teollisuuden. Puhu vähän siitä, millä toimialoilla sinun tulisi ajatella työskentelevän. Tule rahalliseksi lukutaitoksi: Kotitalouksien varantojen mediaani on vain 558 900 dollaria. On parempi oppia muiden virheistä. Joten jos haluat menestyä elämässä, luoda vaurautta tai luoda hyviä suhteita tai olla sopiva tai jopa olla onnellinen, sinun on oltava toiminta-puolueellisuus saadaksesi haluamasi.

Rahan Ansaitseminen Ei Koske Onnea

Ja sitten korkea eheys on tärkein, koska muuten, jos sinulla on kaksi muuta, sinulla on älykäs ja ahkera kurkku, joka lopulta huijaa sinua. Koska jos asut pienessä kalastajakylässä Italiassa, kuten kalastajakyläsi ei välttämättä tarvitse täysin ainutlaatuista taitojasi, ja sinun täytyi noudattaa vain muutamia käytettävissä olevia työpaikkoja. Ja jossain mielen takana voit ymmärtää, että itse asiassa tämä pakkomielle pidän, ja seuraan silmällä sen kaupallisia näkökohtia.

 • Yksi asia, jota sinun on vältettävä, on pilaantumisriski.
 • Tästä syystä niin monet erittäin varakkaat ihmiset voivat pukeutua hyvin vaatimattomasti eivätkä yleensä erotu ulkomuodostaan.
 • Kuka sinä luulet olevasi?
 • Ja leikkaamme lyhyellä aikavälillä piirakan.
 • Kuvittele, että haluat ostaa Ferrarin.
 • Sanoisin, että viisi tärkeintä taitoa ovat tietysti lukeminen, kirjoittaminen, aritmeettiset asiat ja sitten, kun lisäät, vakuuttaminen, mikä puhuu.

1/6

Sitä ei tapahdu röyhkeästi tai röyhkeästi. Se myös vapauttaa kassavirran; Jos maksat kortilta vähintään 50 dollarin kuukausimaksun, se on 50 dollaria ylimääräistä, joka sinulla on käytettävissä kuukaudessa. Markkinoiden kysynnän ja tarjonnan lisäksi on otettava huomioon myös ammatin mediaani palkka laskeaksesi kuinka nopeasti rikastua. Nyt ehkä 10-prosenttisesti suurin ei ole kaupungin yläosa, mutta jos sitä ei ole, olemme todellakin melko syrjäyttäviä niitä kohtaan, jotka saavat aikaan paljon vähemmän.

Seuraavaksi tutkitaan tarkempia yksityiskohtia siitä, kuinka voit todella rikastua ja kuinka et voi rikastua. Itse asiassa mielenkiintoisimpia asioita ei voida opettaa. Hän on tyhmä kaveri. Onko nämä kaksi asiaa kytketty toisiinsa?

Valitse Liiketoimintamalli Vipuvaikutuksella

En tuskin alistu siihen. Mutta jopa pesulaliiketoiminnassa voi olla henkilö, joka rakentaa pesulapalvelun, joka saa junat ajamaan ajoissa, joka varmistaa, että kaikki vaatteet päätyvät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja niin edelleen. Ja kun nämä asiat tapahtuvat, on helppo siirtyä harjoitteluun painopisteiden luettelossa. Se on melko turhaa tilastoa, koska rikkaimmat ovat sitä väärin massiivisesti. Nopea ja yksinkertainen tapa lopettaa ymmärtäminen sen kappaleissa on siirtää huomio varovasti tähän ja nyt. Se on hierarkkinen. Joten hän tiesi, että minulla oli enemmän yrityksiä utelias mielessä, mutta sitten pakkomielleni tieteen kanssa yhdistiin teknologia- ja teknologiayritysten luomiseen, missä löysin itseni.

Mutta voit aina hallita kuinka ahkerasti työskentelet. Tuolloin voimme käyttää tekniikan läpimurtoja saadaksemme kaiken, mitä halusimme. Tässä on suunnitelma vaurauden luomiseksi todella tärkeillä tavoilla:

Linkit, Joista Saatat Pitää

He haluavat kertoa sinulle, miksi asia ei toimi. Tämä on Elon Muskin kauneus, ja miksi hän mielestäni inspiroi niin monia ihmisiä, se johtuu vain siitä, että hän hoitaa todella, todella suuria rohkeita tehtäviä. Voi olla houkuttelevaa viettää loput odottamasi määrät uuteen moottoripyörään tai uusiin huonekaluihin tai uuteen taloon. Lisää vaihtoehtoja, enemmän yrityksiä, enemmän investointeja, enemmän asioita, joita voin tehdä. Myski on vastaus kysymykseen, jota kukaan ei ole kysynyt: Yksinkertaisesti sanottuna, emme juhli joukkuepelaajia - juhlimme pallokohoja.

Tuottaa Itsesi

Sen toinen puoli on myynti. Jossain määrin se on kilpailukykyinen. Ja mikä parasta, lopullinen on se, että kun kävelet kirjastoon ja katsot sitä ylös ja alas etkä pelkää mitään kirjaa. Joten, sanoit: ”On valittava ala, jolla voit pelata pitkäaikaisia ​​pelejä pitkäaikaisten ihmisten kanssa.

Valitse yksi tavoista, aloita lukeminen ihmisten elämäkerroista, jotka ovat luoneet vaurautta valitsemallasi tavalla, saa koulutuksen ja työskentelevät älykkäästi ja ahkerasti. Se on varmasti suurempi varianssi. Se on yksi suurimmista sudenkuopoista. Nyt minulla oli selvästi kaikki raajat ja minulla oli henkiset kykyni ja minulla oli myös koulutus. Jos olen puutavara, jossa on puskutraktorit, automaattiset robotti-akselit ja sahat, aion käyttää työkaluja ja minulla on enemmän vipuvaikutusta kuin joku, joka käyttää vain paljaita käsiään ja yrittää repiä puut juurten läpi. Tyhmä ihmiset eivät. No, jos he olivat jo valtava myyjä, aluksi korkealaatuinen myyntitaito, silloin psykologian tutkinto on vipuvaikutus, se aseistaa heidät ja he pärjäävät myynnissä paljon paremmin.

Heck, voimme jopa ohjelmoida tietokoneet tekemään sen ja lopulta voimme ohjelmoida robotit kävelemään tekemällä sitä.

Valitse Kumppaneita, Joilla On älykkyys, Energia Ja Rehellisyys

Vietän niin paljon aikaa lentokoneissa ja lentokentillä, joskus haluan sekoittaa sitä ja matkustaa lähemmäksi maata. Kun hän kuoli vuonna 2019, Post asui 450 dollarin kuukausittaisella vammaisuustarkastuksella. Se ei ole muuta kuin se. Siellä oli yksi mies.

Sijoittaminen on erittäin kilpailukykyinen ala, ja menestymiseen finanssialalla tarvitaan erittäin vahva luonne.

Ruskea Nenä

Se on tekniikan, taiteen ja viestinnän verenvuorella. Ainakin tee ensimmäinen ja toinen vaihe ja kolmas ja sitten päätä. Kuten laskelmat osoittavat, jos haluat tulla miljonääreksi, joudut säästämään paljon enemmän kuin 100 dollaria kuukaudessa. Hän selitti, kuinka kylä idiootti on kaupungin onnellisin henkilö, koska hänellä on vähiten tekemistä korviensa välillä. Rahastonhoitajat, sijoituspankkiirit, välitysyritys, varainhoitoyritykset käsittelevät suuria rahasummia, ja siksi siellä työskentelevät ihmiset voivat ansaita paljon rahaa. Siinä ei ole kiertotietä, mutta ymmärrä, että suurimman osan ajasta, kun yrität luoda vaurautta, hyökkäävät joku muu, ja he yrittävät näyttää hyvältä-kengiltä. Mutta jos kuuntelet tätä videota tai podcastia, sinulla on todennäköisesti käytettävissään tarvittavat välineet, jotka ovat toimiva vartalo ja toimiva mieli.

Äskettäisen veropaketin hyväksyminen - mukaan lukien vaihe 3, josta on erittäin hyötyä yli 120 000 dollaria ansaitseville - on tehokkaasti taannut eriarvoisuuden kasvavan seuraavan vuosikymmenen aikana. Mutta miksi näin tapahtuu? Ja olet olennaisesti korvattavissa, koska olet nyt tekemässä määritettyä roolia. Ja sitten yhtäkkiä vuonna yksitoista tai viidestoista, sinulla voi olla yksi iso palkkapäivä. No, varmasti, ehkä jossain määrin. Lisäksi he matkustavat vain yksityisellä suihkukoneella tai limusiinilla. Ja nämä ihmiset haluavat neljännen vaihtoehdon, jossa he eivät halua johtaa, he eivät halua seurata, mutta he eivät halua päästä pois tieltä. Tee vain oma juttusi.

Kaksisuuntainen (lähettäminen Ja Vastaanottaminen) Lyhyet Koodit:

Jokainen on täysin erilainen. Kun päätin ensimmäistä kertaa luvata franchising-palvelusta, pyysin ohjaajaani apua. Koska en ole koskaan ollut Nicolas Cagen fani - ja koska hän näyttää olevan erityisen huono rahalla -, käytämme häntä esimerkillä. Koko maailma haluaa sen ja koko maailma työskentelee kovasti sen hyväksi.

Joten mitä se tarkoittaa, kun nukut, et ansaitse. Vaikka en ole vielä kiinni niistä kaikista, viestinnästä, jonka halusin jakaa, ilmenee trendi. Nämä ovat tuotteita, joita käytämme elämässämme päivittäin. Vakavasti rakastan sähköpostien saamista. Revfluence saa yritykset maksamaan yhdestä neljään senttiin YouTube-katselua kohti "maininta" -videoista ja viidestä kahdeksa senttiin katselusta "omistettuihin" videoihin. Et voi aina hallita kaikkia näitä muita tekijöitä. Käytämme evästeitä auttaaksemme henkilökohtaistamaan sisältöä, räätälöimään ja mittaamaan mainoksia ja tarjoamaan turvallisemman kokemuksen. Se on paheksua.

Saakovat he kärsiä toisen luokan korkeakoulujen nöyryyttämättömyydestä tai muuten mätänevät vähimmäisturvavankilassa. Kirjassaan The Sleep Revolution hän puhuu siitä, kuinka hyvä nukkuminen voi muuttaa elämäsi kokonaan parempaan suuntaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että riippumatta siitä, mitä polkua rikkauteen valitset, sinun on oltava rocktähti siinä mitä teet rikastuaksesi. Ja olin aina kiitollinen hänelle siitä. Kunnes tietenkin valitsen itseni hameilla kengännauhoilla, uin itseäni valossa ja huulikiiltoissa, ja kuten opettajani ehdotti, "olla [itseni] paras, kiinnostavin versio. "Joten, joo, valitse ala, jolla voit pelata pitkäaikaisia ​​pelejä pitkäaikaisten ihmisten kanssa.

Sitten meillä on perhe ja ystävät, joiden kanssa vietämme aikaa.

Pelaa Tyhmiä Pelejä, Voita Tyhmä Palkintoja

Ja sitten siellä on tämä toinen Jeffrey Pfefferiltä, ​​joka on Stanfordin professori, joka sanoo: "Et voi olla normaali ja odottaa epänormaalia tuottoa. "Minulla on itse asiassa liian monta tapaa ansaita rahaa, minulla ei ole tarpeeksi aikaa. Ja niin on erittäin vaikea työskennellä ihmisten kanssa, joiden lopputulos on heikko.

Äänestys

Suurin menestysmerkki on postinumerosi, johon olet syntynyt - riippumatta siitä, kuinka lahjakas, älykäs tai karismaattinen olet. Asun markkinointirahastani ja en ole puhallut sitä mistään isorahoisasta autosta, kalliista koruista tai tatuoinnista ja käytän silti lukioni suosikki farkkuja. Maksa mahdolliset verot. Voit tavoittaa kaikki. 25% australialaisista rikkaimmista on lisännyt tulojaan lähes kaksinkertaisesti keskituloisten kotitalouksien tuloihin, kun taas köyhimpien, 20% kotitalouksien varallisuusomistukset ovat vähentyneet. Joten sinun ei tarvitse tuhlata koko elämääsi hiomalla kaikki tuottavat tunnisi pois sieluttomalle työlle, joka ei täytä sinua. On yksinkertaisia ​​strategioita, jotka toimivat ja hyvä on usein riittävän hyvä. Hän ymmärtää tekniikan riittävän hyvin, ettei kukaan lumista häntä siihen, ja hän ei juokse väittäen väittävänsä, että hän ei usko voivansa lopulta toimittaa.

 • Internet mahdollistaa minkä tahansa kapean kiinnostuksen, kunhan vain parhaiten sitä pystyt pienentämään.
 • Vain siksi, että kilpailijallasi on violetti verkkosivusto, se ei tarkoita, että tarvitset sitä.
 • On epäilemättä hyödyllistä muistaa missä talossa asut, miten pääset töihin tai kuinka ylittää tien turvallisesti ilman että ajaa yli.
 • ”Naisille etu on 5 prosenttia.

Mainosta Kanssamme

Joten todella haluat varmistaa, että osaat sitä hyvin, jotta todellinen uteliaisuus on erittäin tärkeää. Mielestäni myös siinä vaiheessa siitä tulee niin deterministinen, että se lakkaa olemasta onni. Yksi on rahapeli.

Tunnisteet

Keskity ensin haluamasi elämän rakentamiseen ja työskentele niin, että ansaitset tarpeeksi rahaa sen elämiseen. Tietoisesti häiritse itseäsi. Rikkauden tarkoituksena ei ole ottaa jotain joltakin toiselta - kyse on runsauden luomisesta maailmalle. Mutta joka kerta, kun nollaat, joka kerta kun vaeltelet verkon rakennuspaikasta, aloitat alusta tyhjästä.

Ja se on huonompi peli.

Ja luottamus tuli Yhdysvalloista. Erityisillä tiedoilla on taipumus olla teknisiä ja luovia. Työskentele älykkäämmin, ei kovemmin ", toiset sanovat. "Lapsilla on luonnollinen uteliaisuus. Selkeästi määritelty visio pitää sinut tiellä ja pitää sinut vastuullisena tavoitteidesi saavuttamiseksi. Rikkaus on jopa rahaa pankissa, joka sijoitetaan uudelleen muihin varoihin ja muihin yrityksiin. Yksi teistä on serbialainen.

Heidän on toteutettava hyviä ideoita, joita jotkut jostain syystä eivät saa. Mutta rahalla yritetään olla luotettava IOU yhteiskunnasta siitä, että olet velkaa jotain jostakin, jonka olet tehnyt tai joku, joka antoi sinulle rahat, aiemmin. Ja sinun ei tarvitse edes viljellä, ettet menetä sitä. Se ei ole ainoa tapa, mutta se on luultavasti yleisin tapa, kun sinulla on kaksi perustajaa, joista toinen on maailmanluokan myyjä ja toinen on maailmanluokan rakennuksessa. Ja maailma tarvitsee enemmän hyvää, ei pahaa. Mielenkiintoista on, että tiedän monia ihmisiä, jotka perivät vaurauden, mutta en yhtäkään henkilöä, joka rikastuisi pelaamalla arpajaisia ​​tai viettämällä aikaa kasinossa. Se on etenemistä pitkän uran aikana. Ja ihmiset, jotka tietävät, että raha on tärkeä, arvostavat todellisuudessa elämäänsä ja vapauttaan enemmän kuin itse rahaa.

Elämä

Sitten ehkä voisimme jonain päivänä skaalata taloudellisia korkeuksia Forbesin vuoden 2019 kymmenen suurimman bruttotason YouTube-tähtiä, kuten ruotsalainen videopelubloggari PewPewDie (12 miljoonaa dollaria) <, kauneusblogger Michelle Phan (3 miljoonaa dollaria) tai Rhett & Link (4 dollaria). Toinen vaihe on paljon syvempi ja monimutkaisempi. Luuletko, että rikkaat ihmiset syövät kaviaaria aamiaiseksi, lentää töihin yksityisillä helikoptereilla ja elävätkö yleensä hyvin hienostunutta elämää? Tämä on hienoa markkinatutkimusta ja palautetta, joten jatka niiden lähettämistä! Nämä kehitykset ovat mahtavia. Pysyt vahvana ja sopivaksi. Kun puhumme "ilman onnea", haluamme olla deterministisiä, emme halua jättää sitä sattuman varaan. Mutta mistä tahansa syystä, koulutuksesta tai olosuhteista johtuen, he eivät saaneet mahdollisuutta ajatella yhtä isoina, joten lopputulos ei ole yhtä suuri.