Kuinka Tulla Miljonääriksi: 3 Oppitunti, Jotka Olen Oppinut Ensimmäisen Miljoonani Jälkeen

Miljoonarit ymmärtävät yhdistelmäkorkojen voiman. Aika ja työpaikat eivät odota mitään. Vahvistukset auttavat sinua antamaan sinulle keskuksen ja suunnan sen perusteella, mitä haluat saavuttaa elämässäsi. Et koskaan rakenna varallisuutta ilman motivaatiota ansaita kohtuullisia tuloja. Hanki työ, jos on yksi ainoa vaihe, jossa kaikki (toistaiseksi) voi mennä pieleen, se on tässä vaiheessa - etenemisen mittaaminen. (6) Kiinteistö on yksi parhaista ystävistäsi pitkällä aikavälillä. Jotta todella jäädyttävä kylmä suihku (jota ehdotan), sinun on ensin opittava hidastamaan hengitystäsi.

Sisällä nenäsi, ulos suun kautta.

Ja heidät tunnetaan elävänsä keinojensa alapuolella ostamalla vaatimaton koteja ja ajoneuvoja. Rahoitusmatkani alkoi minun avaamalla luottokortteja, joita minulla ei ollut varaa hallita, ottamalla opiskelijalainoja, joita en tarvinnut, ja laskeutumalla 20 000 dollarin arvosta luottokorttiluottoa. Vaikka asettaisitkin Bill Gatesin ja Steve Jobsin perustajiksi uudessa yhteisyrityksessä, jonka kokonaismarkkinat ovat 10 miljoonaa, ei voi olla, että heistä voisi tulla liian varakkaita muuttamatta kokonaan yritystä (ts. Epäonnistumista). Sijoitukset eivät tule luonnostaan ​​useimmille meistä, siksi sen sijaan, että hiukan itse sen kanssa, on viisasta kysyä talousneuvojalta.

 • Sinun ei tarvitse edes kuluttaa rahaa, kirjastokorttisi on yksi suurimmista omaisuutesi.
 • Nyt sinun ei myöskään tarvitse käydä all-in näissä kaikissa.
 • Ota tapana sijoittaa tämä säästötilille (helppo käyttö on parasta tässä vaiheessa) - sinut yllättynyt siitä, kuinka paljon korkoa voit ansaita siitä uni-aikana.
 • Se on hyvä neuvo, mutta vie se pidemmälle.
 • Palvelun tuottaminen - Jos voit tehdä palvelusta, jota tavallisesti pidetään palveluna, mitoitettavaksi, toistettavaksi ja tehokkaaksi prosessiksi, jonka avulla se näyttää tuotteelta, voit ansaita paljon rahaa.
 • Meidän on opittava ihmisiltä, ​​joilla on ollut keskimääräinen elämä, alkupääomaa puuttunut ja jotka eivät edes uskoneet itseensä alusta alkaen.
 • Mentorillasi on oltava enemmän hevosvoimaa kuin sinä.

Hyödyntäkää Uncle Samin anteliaisuutta.

Se edustaa korkeimpia prioriteettejasi. Se on vähän pitkä, mutta se antaa minun selittää tämän idean yksityiskohtaisemmin: Takaan, että olet koukussa kassavirtaan ja ylpeyteen siitä, että omistat todellisen omaisuuden.

 • Tunnen oloni valppaammaksi, enemmän hereillä ja jopa onnellisempana ja motivoituneena tekemään asiat.
 • Kasvain, mutta silti jano oli hienoja autoja.

Lopulliset Oppaat

30 ja kouluun seitsemän. Vanhempieni, isovanhempieni ja minä hylkäsimme mukavan, hyväpalkkaisen, korkean tulotason elämämme ja palasimme salaa Los Angelesiin, Kaliforniaan, keskellä yötä, vain 900 dollarilla USD nimellemme. Käytä uutisia, olet ehkä kuullut tämän lauseen aiemmin:. Tämä tarkoittaa sitä, että laitat luetteloon muutaman hallinnointia koskevan kirjan ja opit, mitkä liiketoiminnan osat voit ulkoistaa. Oikea robotti, cryptotrader tukee kaikkia tärkeimpiä salauksenvaihtopisteitä, mukaan lukien Bitfinex, BitStamp, Poloniex, Coinbase, Kraken ja Bittrex, ja tarjoaa jälkitestauskaupan strategioita, joiden avulla kauppiaat voivat testata, kuinka heidän strategiansa toimisi erilaisissa historiallisissa kauppaoloissa. Voitteko kuvitella menevän ravintolaan ja sanovan heille "anna minulle mitä sinulla on"? Vaimoni ja minä ansaitsemme kunnollisen toimeentulon, mutta matkan varrella teimme useita elämäntapavaihtoehtoja, jotka vähensivät tulojamme, mukaan lukien päätöksen vaimoni olla kotona pidettävä äiti.

Suunnittelet Sijoittamista

Muutoin ei ole muuta tapaa saavuttaa haluamasi taloudellinen tilanne. Kuten mainitsin yrittäjälle suunnatussa artikkelissa, yksi huomiotta jätetyimmistä ja kannattavimmista liikeideoista on ostamalla franchising kuten Jimmy John's, Anytime Fitness tai MaidPro. Mielestäni meidän ensimmäinen suolireaktioni ihmisinä sietämällemme tajualle on siirtää syyllisyys - toisiin tai olosuhteisiin. Nämä miehet ja naiset ajattelevat aina eteenpäin - ei vain ensi viikolle tai edes ensi vuonna. Myy tuotteita tai tavaroita verkossa, ne toimivat kuin lahjakortit, mutta niitä hyväksytään missä tahansa pankkikortteja hyväksytään, ja jotkut voidaan ladata uudelleen. Tiedä, mitä haluat poistaa nykyisestä elämästäsi ja mitä sinun on lisättävä seuraavien vuosien aikana.

Laskurin "Kuinka paljon säästääksesi tullaksesi miljooniaksi" käyttö

Sinun ei tarvitse luopua hallinnasta, mutta sinun on luotava hyvät suhteet asiantuntijaan tällä monimutkaisella alueella. Ne tuovat sinulle paljon suurempaa ja pidempää iloa kuin uusi auto tai lomamatka. Koska jos sinulla on rahaa, mutta sinulla ei ole aikaa ja organisaatiota kuluttaa sitä oikein, et yksinkertaisesti pysty tekemään mitään sen kanssa ja olette kurja. Oli useita kertoja, kun menetin paljon rahaa markkinoilta.

Seuraa rahaa ja seuraa sitä ja ole valmis tekemään asioita, joita et rakasta, mutta jotka kasvattavat tulojasi edelleen. En tiedä sinusta, mutta haluaisin mieluummin pysyä kuljettajan istuimella. Blogini julkaiseminen oli täydellinen kokeilu ja on edelleen. Sitten voit saada kosmeettisen leikkauksen ostaaksesi kauneuden, jonka Jumala jumalattomasti pidätti sinulta syntymässasi, ja voit olla matkalla. Sitoudu kuitenkin rakentamaan ryhmääsi, ja pystyt mittakaavalle yritykseesi ja luomaan enemmän kuin voisit kuvitella. Tiedät, nipistämällä pennejä ja jos matkustat, pidä varmasti budjetti Holiday Innissä. Yritä säästää vähintään 20% verotuksen jälkeisistä tuloistasi joka vuosi riippumatta siitä.

Tietotuotteet Ovat Arvokkaita

Se ei ollut vain aika-sitoutuminen, vaan minun piti investoida koulutukseen, kirjoihin ja itse testiin. Tämä on keskipiste, josta aloitat matkan taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen. Ellei voitat arpajaisia, miljonääriksi saaminen vaatii kovaa työtä ja kärsivällisyyttä. Olen 21-vuotiaana valmistunut yliopistosta kirjanpito-tutkinnon, murtunut ja velkaa, enkä edes tiennyt miten saada työpaikka. Kasvatin myös tulojani vuosien varrella, niin että vuoteen 2019 mennessä säästin ja sijoitin yli puolet palkani (joka ei koskaan saavuttanut 100 000 dollaria). Sen jälkeen on vain ajan kysymys. He ymmärsisivät vaiheet varallisuuteen pääsemiseksi, ajatustavan, joka vaatii, ja mikä voi mennä pieleen, jotta he voivat välttää sitä matkallaan. Siksi, vaikka valmistutkin ja ansaitset vain 30 000 dollaria vuodessa, olen valmis vetoa, että se on enemmän kuin olet koskaan tehnyt elämässäsi!

Pysy siinä - älä anna periksi liian nopeasti. Mutta useimmat eivät. Ajan 13-vuotiasta autoa ja käytän suurimman osan ajasta t-paitoja, farkkuja ja baseball-lippia. Se on tärkeää, koska ihmiset eivät osta kirjoja tiedoksi, he lukevat muutosta tai viihdettä varten. Työskentele mielentilaasi kovemmin kuin mihinkään muuhun työskentelyyn, ja huomaat pian, että ajattelutapasi alkaa toimia sinulle. Ja usko minua, olen tehnyt säälittäviä virheitä. Kiinnitä aina huomiota siihen, mikä ei toimi, ja korjaa se niin pian kuin mahdollista.

 • Vaimoni ja minä olemme erittäin valikoivia, kun kyse on siitä, kenen kanssa vietämme aikamme, sekä kenen kanssa lapsemme viettävät aikaa.
 • Tärkeintä on, että he ovat paikalla puhumaan totuutta sinulle, vaikka et halua kuulla sitä.
 • Jos annat pelon tarttua sinusta, olet todennäköisesti tehnyt väärän valinnan.
 • Viimeistelemme tämän, koska se on vähiten hauskaa, eikä se ole helpoin tapa tulla miljonääriksi.

Olla Sitoutunut

Mikä idiootti, mutta tunsin, että asunnon ostaminen oli vastuullinen asia. Mutta ensin sinun on hallittava ajattelutapasi. Ole hyvä, he eivät voi sivuuttaa sinua - kuulin ensin tämän tarjouksen Marc Andreessenilta, mutta hän varasti sen Steve Martinilta. Tallenna, tallenna, tallenna. Ota yhteyttä vaikuttajiin sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Löydä sitten markkinat, ryhmä ihmisiä, jotka haluavat mitä sinun on tarjottava. Kahden vuoden jälkeen NYC: ssä minut rekrytoitiin liittymään toiseen San Franciscossa toimivaan yritykseen. Käytimme kotitalouksien mediaanituloja, koska tulot asukasta kohden eivät kata kulutusta henkeä kohden kaikissa osavaltioissa ja ovat paljon pienemmät kuin vuosittaiset menot.

10 Miljoonaa Dollaria On Uusi Miljoona Dollaria

Mutta jos asut kotona tai menet kouluun, ei voi olla väliä, että yrityksesi ei ansaitse rahaa etukäteen. Näet joitain naurettavia tapoja, jotka toimivat. Millionaires ovat tavoitteellisia.

Mitä muita vinkkejä sinulla on menestyäksesi lyhyessä ajassa? Päivittäiset keskustelut heidän kanssaan pitävät sinut motivoituneena eteenpäin. Voinko nostaa sitä 10%? Määritän ballerin suureksi eläväksi henkilöksi. Tulosta varakkaaksi ja miljoonien ansaitseminen on helpompaa kuin voisit olettaa. Tämä pätee myös todellisiin miljonääreihin. Siksi kurssin pysymiseksi on suositeltavaa, että pidät itsesi ympäröimänä ihmisten kanssa, jotka ovat myös samassa kelkkavaunussa.

Parannus on loistava paikka aloittaa, kun olet uusi aloittamassa sijoittamisessa. Taloudellisesti itsenäiseksi saamiseksi sinun on päästävä ylityskohtaan, jolloin voit nostaa 4% sijoituksistasi vuosittaisten kuluidesi kattamiseksi. Lisää tähän tosiasia, että verkkokaupan rakentamisen alhaiset kustannukset vähentävät transaktioprosenttien kustannuksia, ja näet helposti miksi verkkokaupan verkkosivut menestyvät.

Tuottaa Palvelu

Pienemmät tuotteet, alle pari kiloa, tekevät myös irtotavarana toimittamisen halvemmaksi. Se on 100 dollaria viikossa, 80 dollaria päivässä. Oletko nuori muistaa? Sinulla on myös neljä piirrettä, jotka sinun on omaksuttava, neljä ominaisuutta, jotka jokainen miljonääri on oppinut. Säästö, aika ja kärsivällisyys. Jos olet huolissasi maksaa siitä, hae apurahoja ja apurahoja. Vuosina 2019-2019 asuntoni myös arvosti noin 815 000 dollaria, 40%: n hyppyä. Vietä 30 minuuttia joka päivä itsesi meditaatiossa keksimällä parempaa liiketoimintamallia yrityksellesi tai omalle yrityksellesi.

Jos haluat oppia rahaa, lue kirjoja, jotka puhuvat rahasta.

Onko Tulossa Rikkaiksi Todella Niin Yksinkertaista?

Nyt haluan sinun välttävän riskialttiita sijoituksia, kuten yksittäisiä osakkeita. Koti ei rikastu sinua - mutta lisää siitä myöhemmin. Säästöt itsessään eivät vie ketään liian pitkälle. Mutta täytyykö sinun ostaa todella kalliita autoja vai onko sinulla nyt 60 tuuman teräväpiirtotelevisio? Mahdollisuus saada kurinalaisuus joka päivä tiettyyn suunnitelmaan auttaa sinua kunnostautumaan kaikilla elämäsi alueilla fyysisesti, henkisesti ja henkisesti.

Monet ihmiset, jotka valitsevat vaurauden tavaroiden sijaan, eivät harkitsisi rahan käyttämistä "uusimpaan ja suurimpaan", koska he tietävät, että rahansa voidaan käyttää paremmin muualle. Keystock, järjestelmä, jota he käyttävät, ja miten ne toteuttavat kauppoja, vaikuttaa merkittävästi heidän palvelun laatuunsa, mukaan lukien kauppojen nopeus ja miten stop loss -määräykset käsitellään, transaktiomaksut ja jakauman suuruus. Toisin sanoen, sinä hallitset tulevaisuuttasi. Minun tapauksessani mainitsin jo, että harjoitin CFP®-nimeämistä. Mittaa kaikki.

Kuluttajat ovat ympäristöystävällisempiä kuin koskaan. Se on myös paljon helpompaa ottaa sisään, kun katsot numeroita. Demotili on ihanteellinen:, kun maailmanlaajuiset sijoittajat ja vähittäiskauppiaat otetaan mukaan kaikkialta maailmasta, on kuitenkin olemassa suuri mahdollisuus, että kauppiaat voivat olla kokemattomia käsittelemään markkinoiden epävakautta ja epäjohdonmukaisuuksia, mikä voi johtaa vakaviin tappioihin. Kukaan ei ole koskaan opettanut sinulle, miten saada tarpeeksi rahaa, säästää tarpeeksi rahaa ja sijoittaa tarpeeksi, jotta sinulla olisi taloudellista vapautta. Mutta hän jäi siitä kiinni ja tekee nyt yli 4000 dollaria kuukaudessa osa-aikaisesti, hän saa yli 35 000 kävijää kuukaudessa ja räppää sen suurella ajalla videoilla ja kursseilla. Jos saat enemmän kuin tämä summa, nukut yli. Se voi saada sinut kävelemään pois, koska olet kiinni johonkin. Esimerkiksi asuminen on kalliimpaa valtioissa, joissa tarjonta on alhainen ja kysyntä korkea, kuten Washington, D.

Budjetti, Budjetti, Budjetti

On hauskaa, että koulut opettavat sinulle lukemisen ja kirjoittamisen, matematiikan tekemisen, historian ja maantieteen tuntemisen ja testin läpäisemisen - mutta ne eivät koskaan tuota esiin kysymystä kuinka rikastua, eikö niin? En aio anteeksi anteeksi, koska suurin osa tarkkailevista on siirtymässä suoraan strategioihin, he aikovat antaa puolityökalun muutaman viikon ajan ja sitten vain luopua siitä. Aloita online-imperiumin rakentaminen tänään. Se auttaa pitämään sinut aikataulussa ja tekemään siitä paremmin hallittavissa.

En voinut siirtyä eteenpäin tietäen, mikä valtava henkilökohtainen riski se olisi. Asuin studiossa lukion kanssa lukiosta kaksi vuotta, koska meillä ei ollut varaa jotain mukavampaa. –Luo uusi yritys, joka voi ansaita enemmän rahaa. Eläkkeelle siirtyessäsi tarvitset edelleen tuloja, jotka kattavat paitsi välttämättömät elintärkeät tarpeet (kuten vuokra ja ruoka), mutta myös elämäntavan ylläpitämiseksi, jonka saavuttamiseksi olet kovasti työskennellyt. Olet tietoinen, mutta kiinnitätkö huomiota? Tiedän, mitä ajattelet ”tylsää! On tärkeää haastaa tavoitteet lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kuuntele (tai lue tekstisi) jokaisesta Mixergy-haastattelusta, jonka osaat - suurin osa yleisöstäni todennäköisesti tietää Mixergystä, mutta en voi antaa yhden lukijan lähteä luopumatta siitä, että he tietävät sen olevan olemassa. Jos esimerkiksi aiot siirtyä eläkkeelle 1 000 000 dollarilla 30 vuodessa ja uskot, että voit saavuttaa 6%: n tuoton rahastasi vuosittain, kirjoita "30" vuosittain tavoitteeksi ja "6%" vuotuiseksi vuotuiseksi Tuottoaste. Joten sinun on tasapainotettava tulolähteesi. Voinko valita, mitkä kolikot minun ovat? Se käyttää alla olevaa kaivosmoottoria havaitsemaan käytettävissä olevan kaivoslaitteiston ja antaa sinun valita haluamasi kolikot. Huomaa, että joudut maksamaan veroja näiden tilien tuottamista tuloista sinä vuonna, kun saat ne.

Sitä on helppo käyttää, ja se auttaa sinua löytämään sijoituskohteita alueeltasi.

Kiinteistön Käyttö Rikastukseen

Tässä on tarina siitä, kuinka menin 20 000 dollarin velalta miljonääreksi, ja lisäksi joitain opitun matkan varrella: Tämä tarkoittaa, että vaikka olet jo saavuttanut miljoonan, et vie vielä aikaa, koska rakastat sen tekemistä. Jos sijoitit 300 dollaria kuukaudessa 30 vuoden ajan (ikä 35–65), sinulla olisi vain 651 400 dollaria. Suurimmalla osalla heistä oli todellisia liiketoimintamalleja ja aloitusaste. Tapa tehdä tämä työ on kuitenkin automatisoimalla säästöt. Lähes kaikki tekevät tämän virheen.

Olemme kaikki tavanneet tai lukeneet niistä ihmisistä. Muistatko kuinka sanoin aloittaneeni aikuisen 20 000 dollarilla luottokorttiluotolla? Voit tehdä sen myös öisin ja viikonloppuisin, kun et ole koulussa. Vuonna 2019 ainoat tarjoukseni olivat 33 dollarin mestarikurssi ja yksityinen valmennus. Et voi ja tapana menestyä ihmisten ympäröimänä, joilla on pienet unelmat ja tavoitteet. Esimerkiksi 305 dollaria päivässä on vain 111 325 dollaria vuodessa tai 9 150 dollaria kuukaudessa - mikä on täysin toteutettavissa, vain haastavampaa, kun olet nuorempi.

 • Kun palkkasi nousee ja asuntolaina maksaa, voit heittää entistä enemmän näihin sijoituksiin.
 • Se on ekosysteemi, jota tällä hetkellä tapahtuu paypal-mafian kanssa, ja se voidaan jäljittää aina Fairchild-puolijohteisiin.
 • Jo nytkin eläkekassaan sijoitetulla vaatimattomalla määrällä voi olla suuri vaikutus tulevaisuudessa.
 • Oletko samaa mieltä?
 • Työn hankkiminen Wall Streetillä oli kuin arvonnan voittaminen lapselle, joka tuli pois muusta kuin kohdekoulusta.
 • Jos työskentelen, voin saada siitä enemmän tai voin antaa miljoonan dollarini kasvaa 2 miljoonaan dollariin.

Uskotko, Että 10 Miljoonaa Dollaria On Sinulle Mahdollista?

Kuulostaa mahdottomalta, eikö niin? Koska vähentynyt motivaationi työskennellä enää niin kovana, päätin ostaa kahden makuuhuoneen, kahden kylpyhuoneen huoneiston kauniilla alueella SF: stä ja asua siinä vähän! (3) Työskentele kovasti ja tiedä paikkasi.

Miljardieri sijoittaa vain yrityksiin, jotka kuuluvat hänen "kompetenssipiirinsä", käsitteen, jonka hän kuvasi ensin vuoden 1996 osakaskirjeessään. Haluan sinun pelavan Millionaire Game. Vanhempansa opettivat kaikkia säästämään, suojelemaan ja tarkastelemaan rahaa mentaliteettina. 20-luvun varhaisessa vaiheessa Chris Reiningillä ei ollut paljon ylimääräistä rahaa sijoittamisessa. Vanhempani ajoivat aina lyöntejä ja paheksuivat tilaessaan muuta kuin vettä, kun menimme syömään. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat.

Lainasin rahaa autolle vain siksi, että tiesin, että voisin lisätä tulojani. Kuka olet, kuinka näet maailman ja olet vuorovaikutuksessa sen kanssa - kaikki mikä pysyy samana. Kun olin 26-vuotias, olin vähittäismyyntiä ja kun myymälä suljettiin kello 7, olin siellä 11 eniten yötä, jolloin tein ylimääräistä myyntiä. Jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa, et tee investointeja.