15 Korkeapalkkaista Online-työpaikkaa Kotoa Ilman Sijoitusta Vuonna 2019

Kasvata henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, tee ystäviä, jotka tuntevat olonsa perheenjäseniä, auttavat ruokkimaan ja kouluttamaan lapsia myymällä valittuja tuotteita ja tekevät kaiken ansaitsemalla rahaa aikataulusi ja ehdojesi mukaan. Sosiaalisen median johtajat ja moderaattorit hallinnoivat yritysten foorumeita ja sosiaalisen median alustoja. Onko neulotut housut, vasaratut kuparimatkalaatikot tai koivusta valmistetut lamput (tein juuri ne kaikki, mutta ne ovat todennäköisesti asia), löydät todennäköisesti markkinoille sitä. Google on tällaisten töiden suurin työnantaja, mutta on myös useita legit yrityksiä, jotka palkkaavat hakukonearvioijia säännöllisesti. Vaihe 4: avaa sinulle oikea välitystili, ohjelmasta kiinnostuneet voivat osallistua yhteen live-kauppakurssiin ilmaiseksi. Vastaaja etsii kohderyhmän osanottajia moniin tutkimustutkimuksiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Kuten vanha sanonta kuuluu: Ole tuottavampi ilman, että meluisat työtoverit toistuvat usein. ABC Financial tarjoaa tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita, jotka auttavat kuntosaleja toimimaan.

Etsiminen joku auttaa, kun asiakkaat tavoittavat apua joissain vähemmän teknisissä asioissa, kuten sähköpostituki, palautuspyyntöjen käsittely, avustaminen tilin käyttöoikeuksissa, lisenssiavaimen hallinto, tilien alentaminen, myyntiä edeltävät kysymykset, voittoa tavoittelematon kumppanuusohjelma , WordPress Meetup Organizer -ohjelma. Vaikka muodollista koulutusta ei vaadita, se voi olla hieno tapa oppia ja luoda yhteyksiä teollisuudelle. Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Ennen kuin haet mihin tahansa alla olevista luetteloista, kannattaa ehkä lukea kirjoittamasi viesti kotona tapahtuvista tietojen syöttötöistä.

Tämä on melko huomattava määrä, vaikkakaan ei niin hullua kuin luuletkaan, mutta on tärkeätä mainita, että monissa tutkimuksissa on päätelty, että jo lähes 50 prosenttia millennialaisista tekee joko kokopäiväisiä online-töitä tai osa-aikaista freelanceria.

Kirjanpito Tai Kirjanpito

Kotoa työskentelemällä voit ohittaa päänsärky päivittäisellä työmatkalla ja viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. Voit auttaa heitä kodin mukavuudesta ja saada palkkaa (yleensä) melko yksinkertaisesta työstä. 20 000 - 60 000 dollaria/vuosi (Yhdysvaltain työvoimatoimistotilasto ja palkkalaskelma. )Vaikka se on etätyötä, sinun on asuttava 50 mailin päässä lomakeskuksesta. Jos tämä kotityön tekeminen hauskojen matkojen suunnittelusta ei ole motivaatio pilata kannettavaa tietokonetta ja tutkia, niin en tiedä mikä on. Kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun täytyy tietää ja kuinka aloittaa ansaitseminen 60 dollaria tunnissa. Palkka on vähintään 10 dollaria tunnissa.

Transkriptionistinen (osa-aika - 21 tuntia viikossa) Kanadan diagnostiikkakeskukset - Calgary, AB Kanada Diagnostic Centers (CDC) on monimodaalisuusdiagnostiikkakuvauksen tarjoaja, joka on sitoutunut tarjoamaan poikkeuksellista potilaan hoitoa lääketieteellisessä kuvantamisessa. 22. myy tuntisuunnitelmat, on hienoja alalle erikoistuneita ulkoistamisyrityksiä. Alpine Access and Working Solutions ovat alan kaksi merkittävintä palveluntarjoajaa. Teknologiateollisuus tarvitsee aina asiantuntijakoodereita. Lääkäri voi jopa antaa sinulle reseptin puhelimitse! Jos olet tehtäväkeskeinen ja sinulla on taitoja sosiaalisen median hallinnassa, haamukirjoittamisessa, muokkaamisessa, graafisessa suunnittelussa, ohjauksessa, tutkimisessa, kirjoittamisessa, Photoshop-muokkauksessa, hallinnollisissa tehtävissä, videon editoinnissa, tekstisuunnittelussa tai tietojen syöttämisessä, tämä saattaa olla erinomainen valinta sinulle. Jos sinulla on minkäänlaista teknistä taustaa, kuten lääketieteellistä tai juridista, voit kuitenkin saada enemmän palkkaa. Monet yritykset järjestävät tietonsa laskentataulukoihin, joten laskentataulukon käytön tunteminen on avainasemassa tietojen syöttämisessä. Asetukset tilastot, suuri määrä teknisiä analyysityökaluja. Ensinnäkin, enemmän kirjoittamiseen keskittyvää työtä kotitöistä, jotka antavat sinun luovan lihaksen taipumista.

Tutustu alla oleviin vinkkeihin: Ei kotona juhlia. Asennusmonitorit, sinun on voitava vaihtaa heti kahden yhteyden välillä verkkohäiriön sattuessa. Tällä tavalla et päädy autotalliin, joka on täynnä tavaroita, eikä aio päästä eroon siitä. Laitevaatimukset ovat melko vakiona, mutta huomaa, että ne vaativat kaksi näyttöä. Ansaitsemasi määrä riippuu kuitenkin siitä, kenelle työskentelet, ja päivittäisiin tehtäviin tarvittavaan taitotasoon. Kun vuokraat palkan, saat kaikki tarvittavat välineet, kuten kuulokkeet ja tietokone, työn suorittamiseen. Ensimmäinen askel high-end-blogin käytön aloittamisessa on ilmoittautuminen web-hosting-palveluun arvostetun yrityksen, kuten Bluehostin, kanssa.

  • Verilogue - voi maksaa noin 5 dollaria.
  • Kun olet rekisteröitynyt heidän sivustoonsa, voit valita HIT (Human Intelligence Task), jotka kuulostavat mielenkiintoisilta; Joskus tehtävän laskemiseksi on suoritettava pätevyysvaatimukset.
  • Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttäminen ja tuotteiden tarkistaminen, niin olet henkilö, jota etsimme.
  • Sinulla on monenlaisia ​​etuja, kuten maksettu koulutus, 401 (k), joustavat aikataulut, palkalliset loma- ja sairauspäivät ja muut.
  • No, sinun ei tarvitse varmasti ohjata kirurgia.

Hae

Ota yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät aktiivisesti nurmikonhoitopalveluita (ei kylmiä puheluita). Mahtava kaivosmies, tietoverkkorikollisuuden maailmassa kohtaamme usein hyvin organisoituja jengeja. Samoin kuin yllä olevat työpaikat, etätietosyötöitä on saatavana sekä kokopäiväisesti että freelance-muodossa. Se on yksinkertaisesti helpompaa ja tehokkaampaa käyttää kaikkien aikaa.

Kuten yllä, asioita myyvän yrityksen perustaminen ei ole helppoa, mutta hieno työ kotona. Esimerkiksi ohjelmoijana työskentelet tyypillisesti freelancerina tai kokopäiväisenä työntekijänä kehittäjätiimin ja laadunvarmistuksen testaajien kanssa ohjelmistojen suunnittelussa tai päivityksessä. Olen saavuttanut paljon kirjoittamiseni ansiosta. Tee digitaalinen esine kerran ja myy se uudestaan ​​ja uudestaan.

Katso lisää työtä kotitalouskirjanpito- ja kirjanpitoyrityksissä täältä. Kuinka päivittää kaupan aamuautoja - 3 yksinkertaista strategiaa, odotan yleensä, kunnes uusi tuki on luotu, ja siirrän sitten pysäytyshäviön uudelle tasolle. Tietojen syöttäminen on toistuvaa työtä, joten jos tylsäät toistuessa, vihaat tietojen syöttämistä. Liikkuvien keskimääräisten ristinvaihtojen käyttäminen kaupan kirjoittamiseen, myös volyymi alkoi kiihtyä, kun osake liikkui haluttuun suuntaan, kunnes saavutettiin voittoavoite. Eikö kaikki ole teknisesti copywriting, kysyt? Rahan maksaminen etukäteen. Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn.

Ne tarjoavat jopa mikrotehtäviä, jotka ovat pienempiä töitä, jotka voidaan suorittaa kotoa noin tunnissa.

Verkkosivujen Testaus

He todennäköisesti odottavat sinun olevan ainakin taitava PowerPointissa, joten harjoita taitojasi. Tilini, binaariset vaihtoehdot bullet arvostelut dekoodattu katsella binaarinen vaihtoehto peli kaikki sivustollemme luottokorteilla. Kirjoittaminen on erittäin hyödyllistä, mutta aloittamiseen todella tarvitset ajaminen, kunnianhimo ja kyky löytää ainutlaatuinen näkökulma joka päivä tapahtuviin tapahtumiin. Clickworker - monenlaisia ​​tehtäviä, jotka kodin työntekijät voivat suorittaa kannettavalla tietokoneellaan, kunhan sinulla on luotettava internet.

Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria. Kun maailma pienenee ja pyrimme ymmärtämään toisiamme paremmin, sinulla voi olla kotona tehtävä työ, joka helpottaa tätä ymmärrystä. Palkallisella FlexJobs-jäsenyydellä - voit löytää laillisen työn kotona nopeammin! Huomaa, että tämä luettelo sisältää VAIN työpaikkoja, jotka voivat palkata huomattavia tuloja. Vipkid, postikaverit - Lue postikaverien arvostelu - Tule postikavereiden ”laivaston toimitusohjaajaksi” ja saat palkan kaikenlaisten esineiden toimituksista. Sinun ei tarvitse olla tietokoneohjelmoija tai verkkosivuston kehittäjä voidaksesi olla menestyjä testaajana.

Teknisen Tuen Asiantuntija

Aquent on luova henkilöstötoimisto, joka palkkaa väliaikaisia, sopimussuhteisia ja kokopäiväisiä työntekijöitä sisällön markkinoinnin ja kirjoittamisen aloilla. 95 kuukauden ajan. 30. huhtikuuta kello 1: Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Laillinen nopea koti-Internet-yhteys. Internet on muuttanut matkatoimintaa dramaattisesti.

Itse asiassa yritys tarjoaa nyt työllistymismahdollisuuksia lähes 30 maassa. Teknisesti puhuttava: onko yksittäisten sijoittajien mielialan lasku nouseva vai laskusuuntainen? Verkkosuunnittelu voi olla tyydyttävä ja hauska työ kotona kaikille, jotka ovat sekä luovia että teknisesti kiinnostuneita - ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi olla molemmat! Jos olet haaveillut kotona tapahtuvasta tilanteesta, lopeta toivo ja aloita haku. Käännöspalvelut näyttävät olevan erityisen yleisiä etätyötarjouksissa.

Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? Haluan käyttää Canvan ilmaista versiota, ja se saa minut näyttämään olevani ammattimainen graafinen suunnittelija tai jopa vanha hyvä Microsoft PowerPoint. Olen nukkunut koko ajan kuten Chris Farley Hibernolin kanssa? Tuutorit voivat työskennellä missä tahansa 5 - 30 tuntia viikossa. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Toinen siisti tapa ansaita rahaa on lyödä vetoa itsellesi. Lyhyt historia, yksi ensimmäisistä askeleista tehdä päiväkauppaa potentiaalisesti kannattavaksi oli muutos palkkiojärjestelmässä. Työskentele yrityksesi mukavasti kotona, juhlia ystävien kanssa, järjestä messuilla tai käytä sosiaalisen median taitojasi.