Tietokonetyö kotona Työpaikat, työllisyys

Ne tarjoavat työnantajille mahdollisuuden ylläpitää muodollisempaa rakennettaan työntekijöilleen. Yllä olemme luetteloineet transkriptioyrityksiä, jotka palkkaavat transkriptiota, mutta ne eivät ole ainoat paikat, joissa voit löytää tällaisen työn. Forex-päivän kaupankäyntitietokone täydellinen sarja intel intel i7 i5 16gb 2tb six 6 -monitorien varastot. Rakastatko elämää?

Maksu voi olla välillä 1. Osaatko sujuvasti toista kieltä? Lailliset työmahdollisuudet edellyttävät - kirjallista - sopimusta, jossa hahmotellaan tarjoamasi työn tai sen ohjelman, jota he myyvät sinulle.

  • Asiakasvalitukset laskivat 90%.
  • Mutta se ei tarkoita, ettei kotona ole laillista työtä.
  • Saat palkkaa päivittäin tai viikoittain.
  • Jos olet monikielinen, käännöskyselyjen kenttä kasvaa harppauksin.
  • Mikään laillinen online-ilmoittautuminen tai yrityskoulutus ei ole myöskään näyttänyt tältä.
  • Sen avulla voit valita, kuinka monta päivää haluat työskennellä, mutta myös kuinka paljon ansaitset joka kerta, kun lähetät linkin!

Joten, mitä sinä odotat? Kaikki sisältö on joka tapauksessa verkossa, ja jos tiedät, minkä tyyppistä strategiaa yrityksen tulee käyttää, voit auttaa heitä välttämään nuorten yleisöjen vieraantumista yrittämällä esimerkiksi kovasti suhtautua asiaan. Keskimäärin lukijat, jotka päättivät käyttää vähintään kahta näistä parhaista ohjelmista, ansaitsevat yli 8000 dollaria kuukaudessa.

Satunnainen etätyö on myös ratkaisu. Tämä voi olla sinulle ansaintapuoli. Heidän projektinsa tehdään puhepöydän työpöydällä, josta voit noutaa projektin, jonka voit toimittaa hyvissä ajoin. On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa. Joten tietoturvallisuudestasi huolehtiminen on hyvä syy haluta pysyä yhteisesti sijaitsevissa toimistoissa. Yrittäjyydessä coworking antaa luoville aloittaville perustajille, tutkijoille ja tietotyöntekijöille mahdollisuuden tavata ja jakaa ideoita, tehdä yhteistyötä, jakaa uutta tutkimusta ja löytää mahdollisia kumppaneita. Näillä tehtävillä työskentelet sosiaalisessa mediassa. On olemassa useita yrityksiä ja teollisuudenaloja, jotka tarvitsevat kotona työskenteleviä matkatoimistoja, kuten useita risteilyjen varaamissivuja, American Express, joka tarjoaa matkaneuvontaa osana concierge-palveluaan, ja Disney-suuntautuneita organisaatioita, kuten Travel With Magic.

Lisäksi monet yritykset eivät palkkaa sinua, ellei sinulla ole aiempaa kokemusta.

Sivut

Heillä on idea, mutta he tarvitsevat jonkun keksimään täydellisen nimen tai tarran, joka vangitsee heidän mieleensä. Kytke kirjojesi ISBN-numerot sivustoon ja saat välitön tarjous siitä, kuinka paljon ne ovat arvoisia. Kerro meille alla olevassa kommentissa! Vuosien varrella minun on täytynyt tarkistaa ainakin tusina sivustoa, joka on täsmälleen sama kuin tämä. Muista vain vaihtaa pidättesi työhaastatteluun. Athreon on ollut toiminnassa vuodesta 1988, joten se on vakiintunut transkriptioyritys. Etätyö on mielenkiintoista ja mielenkiintoista, mikä tarkoittaa, että ihmiset lukevat sitä todennäköisemmin ja tukevat sitä julkisesti. Aiheeseen liittyvät kotona tehtävät:

Opit keskustelemaan englantia tämän yrityksen kanssa. Yleiset työpöydät ja työnhakukoneiden verkkosivustot lähettävät myös aukkoja kotona kirjoituspaikkoihin. Rxi-joukkue, perustaja työskenteli aiemmin kuuluisan Brasilian salauskanavan parissa. Nämä ovat hienoja tapoja varmistaa, että löytämäsi työ on todellista ja että on olemassa oikeita ihmisiä, joiden kanssa tunnet ja luotat.

Affiliate Markkinoija

Hanki kaikki kirjallisesti. Se voi olla korkeampi muun tyyppisissä transkriptioissa. Tällä hetkellä valtakunnallisesti on 62 000 ChaCha-opasta. CoSo Cloudin tekemässä tutkimuksessa vahvistettiin, että 42% kaikista kyselyyn osallistuneista etätyöntekijöistä syö terveellisemmin kotona työskennellessään. Transkriptorit käyttävät työn tekemiseen usein erikoisvälineitä. He maksavat sinulle suoraan sekillä tai suoran talletuksen avulla viikossa. Uskon, että se on erittäin vaikuttava etenkin vammaisille tai ihmisille, jotka todella tarvitsevat työskennellä kotoa.

Onko Tämä Kotona Tehtävä Työ Huijaus?

Lisäksi sairausvakuuttajat ovat nyt kaukoystävällisimpiä työnantajia. Voit työskennellä sängystäsi pyjamassa, välttää kiireistä päivittäistä työmatkaa ja mahdollisesti hallita enemmän aikataulusi. ”Check-cashing scam” on laaja-alainen etiketti, ja sillä on paljon variaatioita, mutta ne toimivat samalla tavalla. Palapalkkio, palkkiot tai muut suoritusperusteiset korvaukset tulevat todennäköisemmin myös etätyöntekijöille. Salasanan hallitsijat tekevät siitä niin, että tiimisi jäsenet tarvitsevat vain yhden salasanan päästäkseen kaikkiin tarvittaviin tileihin. Se kattaa lemmikin omistajan sekä lemmikinhoitajan (vastuuvakuutus). Ja he ovat sen jälkeen, kun he eivät kouluta sinua ja auttavat sinua löytämään parhaita yrityksiä, jotka tarjoavat sinulle “korkeimmin maksavat linkit”, ei.

Toki, se kuulostaa hyvältä. Hajautettu työ tarkoittaa organisatoristen tehtävien suorittamista paikoissa, jotka ylittävät perinteisten toimistojen tai työtilojen rajat. Kliiniseen tutkimukseen liittyy paljon tiedonkeruua ja ylläpitoa, joten korosta huipputason organisointitaitojasi ja aiempaa tutkimuskokemustasi. Toisaalta kotona työskenteleminen ihmettelee terveyttäsi ja voi lisätä sitä paljon. Upeat tutorit ovat kärsivällisiä, hyviä kommunikoijia ja ystävällisiä. Vahid chaychi, udemy on alusta, jonka avulla voit luoda ja markkinoida kursseja, mutta voit myös tehdä maksettuja webinaareja tai veloittaa puhelin- tai Skype-istunnoista. 25 aloittelijana, ja tämä tarkoittaa 15 dollaria tunnissa. Alun perin myimme puhelinkotelomme Etsyllä, mutta voit myydä verkkokauppasi tuotteitasi kaikkialta Amazon Handmadesta messuihin, riippuen siitä, mikä se on.

K12

Mutta tutkimus alkaa olla hiukan järkevämpi, jos kysyt, mistä tuottavuudesta puhumme. Viimeaikaisiin etätyöluetteloihin kuuluvat ohjelmistokehitysinsinööri, vanhempi ratkaisuarkkitehti ja digitaalisen alustan markkinointijohtaja. Näiden töiden velvollisuudet eroavat huomattavasti, ja vastuusi riippuvat tekemäsi työn tyypistä. Kotihuijauksista tämän työn uhrit voivat olla rikosoikeudellisia, etenkin jos he välittävät paketteja ulkomaille ja valehtelivat U: lle. FlexJobsilla on myös A + -luokitus Better Business Bureau -järjestön kanssa. Upwork on loistava paikka aloittaa keikojen löytäminen tai voit tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla: Palkka on 25–60 dollaria per artikkeli. Koska yhä useammat ihmiset työskentelevät kotoa, näiden huijareiden on helpompi löytää kohteita.

Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen. Se menee ilman sanomistakin. Joten jos etsit töitä kotoa, mutta et ole varma mistä aloittaa, tietojen syöttäminen saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle. Sinun on rakennettava uskollinen asiakaskunta, on myös mahdollisuuksia voittaa palkintoja ja rahaa koskevia kilpailuja, ja voit aina ohjata ystäviäsi ansaitsemaan 10% kaikista ansioistaan. Ansaitsemasi määrä vaihtelee yrityksittäin.

Siellä henkilökohtaiset kokit tulevat sisään. Mutta yksi asia on selvä: Piggybacking yllä olevassa “sivutyön hakemisessa”, voit ansaita rahaa jokaisella taidoillasi tai ylimääräisellä ajalla tarjoamalla tehtäviä esimerkiksi mTurk tai GigWalk. Kummassakin tapauksessa kotoa tekeminen ostaa ja jälleenmyydä voi olla aika hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Itse asiassa he ovat enemmän huolissaan satunnaisesta työstä, jonka perinteiset työntekijät vievät pois toimistolta, koska heiltä puuttuu etätyöntekijöiden saama koulutus, työkalut ja tekniikat.

Kotona Työskentelemisen 7 Parasta Haittaa

Autat asiakkaita puhelimitse, mutta omalta kodiltasi puhelinkeskuksen sijaan. Saako minulle palkan vai maksetaanko palkkioni palkkion perusteella? Textbroker - antaa mahdollisuuden aloittelijoille kirjoittajille testata taitojaan, koska he eivät vaadi aiempaa kokemusta. Nämä sivustot sijoitetaan yleensä riittävän kauan houkutellakseen epäuskoiset kuluttajat ja katoavat sitten heti, kun he ryöstävät ihmiset rahansa. Jotkut näistä legitiimiistä online-töistä ovat vain ylimääräisiä ansaitsevia, kun taas toiset todella maksavat hyvin, joten valitse itsellesi sopivat. Terveydenhoitoyhtiö tarjoaa jollain tavalla lääketieteen alalta kokeneille mahdollisuuksia työskennellä kotona. Etsi kääntäjien työpaikkoja esimerkiksi Upwork-sivustoilta.

Wells Fargo

Voit ansaita ylimääräistä rahaa myös kannustimien avulla. Diana-hahmo, joka on kansallisesti tunnettu tanssija, esitetään esiintyvän omassa kodissaan yleisölle, joka näkee hänen tanssivan sarjoissa, jotka lähetysyhtiö on lisännyt alkuperäiseen rehuunsa. Swagbucks on luultavasti tunnetuin maksettu sivustolle. Yhtiö toimii vaihtoehtona sinun ja ihmisten välillä, jotka tarvitsevat tehtäviä heidän puolestaan ​​joko verkossa tai paikallisella alueella. Mitä positiivisempi arvosana on, sitä todennäköisemmin työ on tulossa. Jos olet vasta aloittamassa kirjoittajana, mutta sinulla ei vielä ole kokemusta, kannattaa ehkä tutustua Textbrokeriin. Tässä on toinen kotona tehty huijaus, joka voi tosiasiassa tehdä työnhakijoista, jotka ovat heidän puolestaan, rikollisiksi. Maksut vaihtelevat asiakkaittain.

Tyyliniekka

Tai voit mennä suoraan lähteelle omistautuneiden kotiagenttiyritysten, kuten Convergys, TeleTech ja Sitel, kanssa. Sinulla on joustavuus valita omat työt. Rakastat myös näitä viestejä: Working Solutions -agentit työskentelevät monissa projekteissa asiakkaille, mukaan lukien tutkimus, asiakastuki ja muut virtuaaliset avustavat työt.

Tarvitsee vain jonkin verran ohjelmistoja ja jonkin verran harjoittelua!

Virtuaaliopettaja

Sen pilvipohjainen alusta antaa yrityksille mahdollisuuden hallita ja analysoida asiakasaktiivisuutta, ja sitä käyttävät mm. Adidas, U. Peerstories, lisäksi pidän aina opiskelusta menestyviä ihmisiä ympäri maailmaa, jotka ovat yleensä myös rikkaita (tietysti Forbesin miljardien luettelossa olevat ihmiset). Olen kuitenkin huomannut, että satunnainen sähköposti on joskus tarpeen. Jos sinulla on kultainen ääni, voit tehdä jonnekin välillä 56–72 dollaria tunnissa. Kaikille, jotka edelleen päättävät ostaa, mikä on täysin sinun oikeutesi tehdä, tai jokaiselle, joka on ostanut, takaa, että kohdat ylämyyntejä alkuperäisen 97 dollarin ostosi jälkeen. On olemassa useita organisaatioita, kuten American Sports Sports College ja American Council of Exercise, jotka tarjoavat henkilöstöharjoitteluun tarkoitettuja sertifiointiohjelmia, jotka kattavat anatomian, kinesiologian, harjoitustekniikat ja paljon muuta. Haluatko työskennellä yhdessä yrityksessä, tulla freelanceriksi tai perustaa oman yrityksen, olen saanut sinut kattamaan! Lisäksi.

He eivät halua sinun jakavan tietoja siitä, mitä olet tekemässä tai kuinka paljon ansaitset. Tämä on tietenkin enemmän kausityötä kotona, koska voit luottaa siihen, että sinulla ei ole käytännössä sosiaalista elämää helmikuusta huhtikuuhun. 50 tunti Omistettu pysäköinti kadulla asuinpaikalla. Monet yhdysvaltalaiset yritykset, kuten American Express ja Walgreens, käyttävät virtuaaliagentteja vastatakseen saapuviin asiakaspalvelupuheluihin. Se on kuitenkin hyvä tapa lisätä ansiosi.

Tämä on virtuaaliapua tarjoava yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluita niitä tarvitseville ihmisille ja yrityksille.

Toiminnot

Kuten useimmissa tutkimukseen ja tutkimukseen liittyvissä töissä, sinun on osoitettava kykysi olla kekseliäitä ja poimia ja mennä sinne, missä tarvitset haastatteluja tai tutkimusta, vaikkakin suuri osa siitä voidaan tehdä kotona. Kirja antoi alusta alkaen joitain todellisia, käytännöllisiä neuvoja ja vinkkejä, joita voit todella käyttää. He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Kirjoista vaatteisiin keräilyesineisiin voit istua odottamattomassa kodissasi. Yli kolme miljoonaa opiskelijaa käyttää alustaa. Jos olet leipuri, voit myydä tavaroita ystäville, naapureille, verkossa tai paikallisilla viljelijöiden markkinoilla.

Jotkut näistä kotitöistä vaativat vähän taitoja, kokemusta tai valtakirjoja - kun taas monet muut kotitöistä, joita tänään käsittelemme, eivät vaadi aikaisempaa asiantuntemusta. Glassdoorin lukujen mukaan Contemporary VA: n virtuaaliassistentit ansaitsevat noin 10 dollaria tunnissa. Tällä voi olla niin monia muunnelmia - kuten valtion virastojen tai hoitajien työpaikat.

AccountingDepartment.com

Maksat yleensä sekillä, PayPalilla tai pisteillä, jotka voidaan myöhemmin lunastaa lahjakorteista. Varmista, että sinulla on nopea pääsy, et ole rakkaus-/vihasuhteitasi kannettavan tietokoneesi kanssa, ja tulostimessa ei ole loppumassa mustetta. Tämän oppaan tarkoituksena on tiedottaa mahdollisille etätyöntekijöille näistä huijauksista, tarjota tietoa niiden välttämisestä ja auttaa urametsästäjiä löytämään lailliset etätyöt, jotka voivat antaa heille tarvitsemansa joustavuuden. Onko neulotut housut, vasaratut kuparimatkalaatikot tai koivusta valmistetut lamput (tein juuri ne kaikki, mutta ne ovat todennäköisesti asia), löydät todennäköisesti markkinoille sitä. Jos tarvitset lisää todisteita, tarkista vain aktiivisuustasot Hubstaffissa. Aloita kokeilemalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin, jotka saattavat mielestäsi tehdä parempaa työmarkkinointia riippumatta siitä, aloittaako toiminta oikeilla alustoilla, parantaa heidän kopioitaan tai tehdä informaatiota.

Itse asiassa, jos tiedät sosiaalisen median hyvät puolet, voit itse maksaa: Voit todella blogoida mistä tahansa auringon alla. Kääntäjänä kotoa on kaksi erilaista polkua.

Ja se edellyttää opettajien opettavan näitä luokkia. Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Voit kirjoittaa kopiota yrityksille kotonasi ja joissain tapauksissa ansaita jopa kuusi numeroa. Toinen sivutyö, joka on melko joustava ja maksaa hyvin. Onko mahdollista menettää rahaa, vaikka käytänkin binaarisen vaihtoehdon robottia apuna sijoituksilleni? Hanki käteistä PayPalin kautta MyPointsissa, kun teet ostoksia verkossa, katsot videoita, luet sähköposteja ja paljon muuta. Kansainvälisen joukkueen maksaminen on paljon vaikeampaa kuin sekkien jakaminen tai suoran talletuksen asettaminen yhdessä sijaitsevalle joukkueelle.

Työskentele Kotitöissä Ja Ylimääräisellä Rahalla - 1. Lokakuuta 2019

Jos olet kaksikielinen, voit yrittää hakea tätä käännösyritystä. Osallistu markkinatutkimukseen, kun olet ilmoittautunut ja hyväksytty, voit käyttää ”erityisiä tytäryhtiö-linkkejäsi” aloittaaksesi muotin, kirjojen, elektroniikan ja kaiken muun, joka voi sopia yleisöllesi erilaisilla sosiaalisen median alustoilla. Saat palkkaa 5–20 dollaria äänitunnilta. Tässä ovat välttämättömät vaiheet, jotta blogistamisesta tehdään kotitöistä itsellesi: Kuten huomaat, on paljon laillista työtä kotiyhtiöiltä, ​​joilla on parhaat BBB-luokitukset. Päätin aloittaa podcastin, joka haastattelee näitä ihmisiä ja puhuu heille heidän sivutoimistaan, ja kutsuin sitä The Side Hustle Projectiksi. Voit työskennellä oppaan kanssa Vaavan kanssa.

[97] Heikommat suhteet työn ulottuvuuksien ja tulosten välillä, kuten työn suorittaminen ja poissaolot, [33] voivat selittää, miksi suorituskykyä ja etätyötä koskevat tulokset ovat ristiriitaisia.

Haluatko työskennellä käsilläsi ja auttaa paikallista yhteisöä? Verkkohaku yrityksen nimestä sanoilla ”valitus”, “arvostelut” tai “huijaus” voi myös olla hyvä tapa kuulla muiden sanotut tiedot. Nämä huijaukset on usein rakennettu myös muiden ihmisten roiskaamiseen huijaukseen. Ohjelmisto, joka seuraa näppäimistön painikkeita, sähköpostin ja web-selailun seurantaohjelmia ja kauko-näytönlukijoita, voi auttaa sinua seuraamaan työntekijöiden kotona tapahtuvaa tuotantoa.

Koska työtehtävät ja -vaatimukset vaihtelevat suuresti, sinun on tutkittava Amazonin luettelot saadaksesi tarkat työkuvaukset ja korvaustiedot. Linkkien lähettäminen oli osa kattavaa Internet-markkinointisuunnitelmaa. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Osoita hälinäsi ja johtajuutesi - puhelimitse, henkilökohtaisesti ja tekniikan avulla. Kaikki eivät voi olla oppaita. Heidän äskettäin avoimen työpaikkansa varmuuskopiointiasiantuntijalle ilmoitti, että kannettava tietokone oli toimitettu.

Ja yritys tarjoaa myös vuoden lopun bonuksia.

Anna Mahdollisuuksien Tulla Sinulle

Yrityksen hyväksymät aiheaiheet ovat muun muassa vanhemmuus, liiketoiminta, matkat, lemmikkieläimet, musiikki ja ravitsemus. Sinun on huolehdittava siitä, kuinka se lähetetään, maksut, päivän muuntokurssit ja paljon muuta. Teknologiateollisuudessa on ollut itsepäinen sukupuolierot, jopa enemmän kuin muilla aloilla. Tässä on joitain nopeampia ohjeita huijausten välttämiseksi etsiessäsi töitä verkossa: Yritykset voivat melkein haluaa palkata ihmisen vain huolehtimaan etätyöntekijöiden maksujen käsittelystä. Se tarjoaa kotiasemissa.

Jos et halua astua kotiin toisinaan, voit kirjautua palveluun, kuten TaskRabbit. Siksi tekemällä tämä väärin? Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Convergys palkkaa asiakaspalveluagentit työskentelemään kotoa. BlogMutt on nyt Verblio, mutta toimii samalla tavalla ja sillä on edelleen sama BBB-luokitus! Luuletko, että sinulla on hyvä silmä arvoon - ja mikä tärkeintä, kun joku aliarvioi jotain? Mutta Dellillä se on enemmän kuin pelkkä etu, joka tekee henkilöstöstä onnelliseksi.

Jos sinulla on intohimoasi, josta olet intohimoinen, tai aihe, josta tunnet paljon, ala kertoa siitä ihmisille. Tämä johtuu osittain siitä, että tekniikka helpottaa etätyötä entistä helpommin, ja juhlitaan, koska työnantajat tunnustavat sen, mitä työntekijät haluavat. Se tuo lisää mahdollisuuksia tiesi, puhumattakaan kyvystä veloittaa korkeampia hintoja. Voisitko käyttää jotain apua täydellisen työn kotoa tekemiseen? 4 senttiä ja 1 dollari. Sinulla on oltava CPA, jota voidaan harkita plus kolme vuotta julkisen kirjanpidon kokemusta.

SYKES (entinen Alppien pääsy)

Daily Star kertoi vuonna 2019, että Ison-Britannian vlogger Zoella teki 50 000 puntaa kuukaudessa videoistaan, jotka osoittivat hänen ostospaikkoja, vaikkakin yli 16 miljoonalla tilaajalla hänen arvioitu nettovarallisuus on 4 miljoonaa puntaa. Kokemukseni mukaan ihmiset treenaavat paljon enemmän, kun työskentelevät kotoa kuin silloin, kun heidän on mentävä toimistoon. Koko elämäsi pyörii työn ympärillä. Useimmiten kyselykysymykset koskevat televisio-ohjelmia, uutisia ja elokuvia, mikä tekee niistä mielenkiintoisia täyttää.

K, kirjoitusprojektien maksu vaihtelee sivustolla.

Kaikilla toimittajista asianajajiin kuuluu ääni, että he tarvitsevat tekstityksen, eikä heillä ole aikaa tehdä sitä itse. Mistä rakastat lukea? Yhtiö, joka palvelee lakia, hallitusta, lainvalvontaa ja muita yksityisen sektorin asiakkaita, maksaa keskimäärin 300 dollaria kuukaudessa. Olipa sinulla silmä suunnittelulle, olet hyvä käsilläsi tai voit yhdistää teknisen tietämyksen kumpaankin, kodin töistä löytyy paljon työtä, joissa voit käyttää luovia taitojasi hyvää käyttöä. Sivustojensa mukaan monet ansaitsevat 23–25 dollaria tunnissa.

Asemat ovat kokopäiväisiä ja myyntikokemus on parempi. Hyvin harvat videoita tekevät ihmiset nauttivat niiden muokkaamisesta - ja jos tiedät miten, tämä on ihanteellinen työ kotona. E-kauppa, demotileillä, joita joskus kutsutaan osakemarkkinoiden simulaattoreiksi, voit osallistua osakemarkkinoille käyttämättä “oikeita” rahaa. Joudut vaikeisiin asiakkaisiin, jotka voivat jättää sinut ilman palkkaa tai jopa tuomioistuimessa. Rahan ansaitseminen verkossa kirjoittamisen kautta, tämän kysymyksen kysyin itseltäni odottaessani toisen lapseni olevan valmis tekemään siirron 9-5-vuotiaasta. Varhaisina päivinäni vietin paljon aikaa ottamalla tutkimuksia verkossa.

Onko sydän eläimille?