Robinhood-sovelluskatsaus

Robinhoodin kauneus on se, että se ei veloita yksilöitä kaupoistaan. Voit myös sijoittaa jopa 1000 dollaria varastossa heti talletuksen jälkeen pankistasi. Yksi tilivaihtoehto: Ja että sitä ei voida sanoa, näkemys on samaa mieltä muista kaupungin edustajista. Se kestää melko hitaasti useita päiviä, kunnes saat vastauksen. En ollut aivan varma, kuinka tämä tapahtui, mutta tutkiessani joukkoa Robinhood-ohjesivuja huomasin, että en ollut ostanut yhtä potentiaalista 19 dollarin osaa Under Armourista, vaan vietin sen sijaan 19 senttiä 100 kertaa, ja Koska Under Armourin hinta oli noussut kuusi senttiä, soitto oli nyt kuudensadan sentin arvoinen. Ajattele vain, että 200 dollaria päivässä on 52 000 dollaria vuodessa. Sovellus ei tarjoa tyypillisen osakevälittäjäympäristön perinteistä käyttöliittymää.

Mutta onko Robinhood turvallista? Lainanottajat saattavat lopulta ansaita tuhansia dollareita Robinhood Goldista, jos he ovat epäonnistuneita kaupoistaan. Jokainen kauppias tärisee kuuleessaan sanat 'Pattern Day Trader' (PDT). Oletetaan, että olen onnekas ja saavutin tavoitteeni 55 dollarin korotukselle. Kultaasiakkaat saavat myös lisäpalvelun, jonka avulla voit käyttää tilillesi siirrettäviä varoja sen sijaan, että odotettaisiin kaksi tai kolme työpäivää enimmäiskerrokseen, jonka olet tilannut. Hintakorjatulla tilauksella joko löydetään paljon ostaa jonkin verran alhaisemmalla hinnalla kuin asiakkaan rajatilauksella, tai korkeammalla hinnalla myyessä. Seurauksena on, että kauppiaat etsivät ymmärrettävästi luotettavia ja laillisia pörssejä.

 • Robinhoodin liikevaihdon kasvu tapahtui asiakkaiden massiivisen kasvun rinnalla.
 • Viiden kaupan päivän ikkuna ei välttämättä vastaa kalenteriviikkoa.
 • Joten turvallisuuden kannalta sijoittajan raha on hyvin suojattu.
 • Robinhood-nosto on ilmainen, mutta voit käyttää vain pankkisiirtoa.
 • Käynnistyskustannukset voivat olla niinkin pieniä kuin 100 dollaria.
 • Yhtiö ei kuitenkaan ole ehtinyt pysyä ajan tasalla modernista tekniikasta.

Paras sovellus suuren volyymin kauppiaille: Lightspeed

Olen nyt menettänyt 9 dollaria. On tärkeää ymmärtää, että kaikilla osakkeilla ei ole vaihtoehtoja, ja tämä johtuu sääntelystandardeista. Lightspeed on erilainen, ja sen vähimmäispalkki on 10000 dollaria verkkokaupan tileille. Robinhood oli Stanfordin luokkatovereiden Vlad Tenevin ja Baiju Bhattin aivotradi. Palkkiottomien kauppojen lisäksi Robinhood tekee kaupan metsästäjiä ja säästäviä sijoittajia ilman vähimmäisvastuuta koskevia vaatimuksia.

Sen sijaan, että veloittaisi sinua päivähinnasta kuten useimmat välittäjät, Robinhood laskuttaa sinulta kiinteän kuukausimaksun lainasta sen mukaan, kuinka paljon lainaat, ilman ylimääräisiä palkkioita.

Päiväkaupan Vinkit

Robinhood-kaupankäyntityökalujen kuvakaappaukset: Tämä voi olla kielteinen asia, koska palvelu ei tarjoa kaikkia tyypillisen online-osakevälittäjän kelloja ja pilliä. Voit sijoittaa 500–1 000 dollaria ensimmäisiin kauppoihisi.

Yhtiö käyttää tätä rahaa liiketoiminnan hoitamiseen. Saapuvien osakkeiden siirto on ilmaista, kun taas lähtevät siirrot maksavat 75 dollaria per tapahtuma. Niiden ydinliiketoiminta on riittävän vahvaa ottamaan 4%: n tulot. Asiakkaille, jotka ovat saavuttaneet tason 2, heillä on mahdollisuus käyttää seuraavia strategioita optiokaupan aikana: Kynttilänjalkakartat ovat nyt saatavana mobiililaitteissa, ja palvelu siirtää muiden Robinhood-asiakkaiden tietoja Amazonin kaltaisella tavalla: Alusta sallii markkinoiden tilaukset.

Walter Morawa

Jo nyt näet kilpailun pohjalle ETF-markkinoilla, kun Vanguard jatkaa määräävää asemaansa, joka saavutetaan alhaisilla indeksiseurannan ylläpitomaksuilla. Tämä tarkoittaa, että et voi sijoittaa päiväkauppoja yhdeksänkymmenen päivän ajan, ellet nosta tilisi omaa pääomaa yli 25 000 dollaria. Tämä tehdään Robinhood Crypton kautta, ja se on saatavana 27 osavaltiossa (he pyrkivät lisäämään uusia tiloja).

Aivan toisella tavalla, kuinka useimmat välittäjät tekivät. Maksut voidaan suorittaa sekillä tai automaattipankilla. Tutustu tähän blogiviestään lukeaksesi suosituksistamme kolmen parhaan online-osakevälittäjän suhteen. Robinhood on saanut nimensä itselleen tarjoamalla laajan valikoiman ETF-osakkeita ja osakkeita. Tämä vähimmäistaso on palautettava käteisvakuuksilla tai muilla vakuuksilla. 5 dollaria osakkeille ja ETF: lle; ylimääräinen 0 dollaria. Robinhood on välitysyritys, mutta ei talousneuvoja.

Tilaukset

Monet päiväkauppiaat arvostavat ammatin mukanaan tulevaa vapautta, mutta tietokoneeseen tunkeutuminen tuntikausia voi olla rajoittava. Myynti toimii samalla tavalla, paitsi että painat Osta, napautat Myy. Voit myös kirjautua tiliisi käyttämällä kaksifaktorista todennusta todennussovelluksen tai tekstiviestin avulla. Tuotteita ei ole paljon, enimmäkseen rajoitettu Yhdysvaltojen markkinoille. 001% vuodessa, mikä antaa sivuston kävijöille laadukkaita tietoja, joihin he voivat luottaa. Osta 1 ABC Myy 10 ABC Tämä on yhden päivän kauppa.

75 optiosopimuksille; 1. Kaupankäynnin aikana päivittäisen kaupan ostovoima on neljä kertaa käteinen arvo normaalin marginaalin sijasta. On tärkeää ymmärtää, että osakekauppa on hyvin erilainen kuin rahapelit - mukana on osa onnea, mutta menestyvälle osakekaupalle on myös paljon enemmän strategiaa. On selvää, että päiväkaupankäynti Robinhoodilla ei merkitse muuta kuin hienoa pelaamista, kuten useimmissa matkapuhelimissa. Voit yrittää tehdä sovelluksen sisällä tutkimuksen tietystä osakekannasta, mutta suosittelen työkalusekoitusta selville, mihin sijoittaa. Välitöntä talletuksiasi ei lasketa 25 000 dollarin vähimmäismäärän saavuttamiseen.

Heidän suoraviivainen tapaan käydä kauppaa markkinoilla ansaitsi heille 3 miljoonan dollarin sijoitukset ennen tuotteen lanseerausta.

Paras ilmainen päiväkaupan sovellus: Robinhood

Täällä monet ihmiset sekoittuvat, joten haluan olla selvä. Tavallinen/perustili on rajoitettu marginaalitili, joka sallii välittömien maksujen suorittamisen ja välittömät talletukset. Jos et ole opiskelija, maksat 1 dollaria kuukaudessa saadaksesi sijoitustilin, 2 dollaria kuukaudessa saadaksesi eläketilin tai 3 dollaria kuukaudessa tammenterhojen shekkitililtä. Mennään siihen ja miten se voi vaikuttaa sinuun.

90 päivittäisissä palkkioissa.

Salaussektori kamppailee tällä välin, koska pankit ovat estäneet työskentelemästä digitaalisten omaisuuspörssien kanssa. Arvopapereiden pakotettu myynti marginaalipuhelun kautta lasketaan päiväkaupan laskelmaan. Ja koko kysymys tulee, kuinka suuri osa hinnankorotuksesta siirretään asiakkaille? Jos elinkeinonharjoittaja pystyy pitämään tämän vähimmäismäärän, kauppias voi käydä kauppaa päivässä niin usein kuin halutaan. Jos elinkeinonharjoittaja kuitenkin tekee enemmän kuin kolme päivää kauppoja tällä ajanjaksolla ylläpitämättä vähimmäistasapainoa, tiliä rajoitetaan päiväkaupasta alkaen ja kaikki positiot on pidettävä yön yli. Vaikka elinkeinonharjoittaja tarkoitti positioiden olevan päiväkauppoja, mutta elinkeinonharjoittaja ei poistu ennen markkinoiden sulkemista, nämä eivät ole enää päiväkauppoja.

15 ja osta vielä kerran 100 osaketta kello 11: Heillä on yleensä velka, heikko kassavirta ja usein ei vielä ole todellisia tuotteita. 15. (16: sta) Feature Robinhood Yhteensä 2.

Robinhood-kauppapaikka

Sovellusta on helppo käyttää ja se on saatavana sekä Applen että Androidin tukemilla laitteilla. Minkä tyyppiset vaihtokaupat määräävät tarvitsemasi pääoman, mutta useita tuhansia dollareita voi päästä alkuun. Negatiivinen ostovoima - Robinhood Gold -käyttäjät ovat vaarassa saada negatiivisen saldon.

Kaikki nämä skenaariot pitävät paikkansa riippumatta avautumisesta pitkällä tai lyhyellä sijainnilla. Sitten siirrämme säästöt sinulle ilman palkkiokauppaa. Etelä-Korean hallitus ilmoitti tammikuun 2019 alussa kieltäytyneensä salakuuntelujen nimettömästä kaupasta. Lyhyesti sanottuna, he eivät peri mitään kauppamaksuja ja heillä on 0 dollarin tili minimimäärät. Mutta jos olet vasta aloittamassa budjetista, jolla on hyvin vähän aikaa, tai tiedät tarkalleen, mitä haluat ostaa, Robinhood on oikea vaihtoehto.

Jos päivän kaupankäyntikurssi tai verkkosivusto väittää, että osakevaihto voi ansaita sinulle tuhansia dollareita yön yli tai että voit seurata ”yksinkertaisia ​​temppuja” vaurauteen, he yrittävät todennäköisesti myydä sinulle jotain. Ja jos lainat yli 50 000 dollaria, korkoa peritään 5% huhtikuussa. Robinhoodista puuttuu useita kriittisiä ominaisuuksia päiväkauppaan. Kryptovaluutta.

Alatunniste-valikko

Lisäksi elinkeinonharjoittaja pystyy tekemään enemmän transaktioita paremman pääsyn saamiseksi kauppapääomaan. Kulta sallii kahdesti käteisen arvon marginaalissa. Mutta ole varovainen, siellä on saalis. Robinhood todella ansaitsee rahaa jokaisesta kaupasta, selitämme alla olevassa osiossa, kuinka he ansaitsevat rahaa?

Tämän vuoksi kaikki tapahtumat on suoritettava sovelluksen kautta, eikä Robinhood pysty tarjoamaan yksityiskohtaisia ​​kaavioita, kaavioita tai analyysejä. Jos pidät sijaintiasi yön yli, tapahtumaa ei enää pidetä päiväkaupana. En oikein ymmärtänyt näiden tarkoitusta, koska niillä ei näytä olevan mitään ohjelmistoja tai apua portfolion tai kaupan mukauttamiseen. 99, ja voit sijoittaa mihin tahansa haluamasi dollarimäärään tilisi avattua. Uskollisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden vastaanottaa push-ilmoituksia ja sähköposti-ilmoituksia kauppaa koskevista ilmoituksista, markkinauutisista, omaisuuserien hinnoista, jotka nousevat tai laskevat ennalta määrättyihin hintoihin, ja osakekannasta. Nämä kaupat toteutetaan niin kutsutulla pimeällä poolilla, josta, kuten nimestä voi päätellä, puuttuu avoimuutta. 2%: n korko, joka on alhainen verrattuna TD Ameritrade tai E * Trade -yritykseen, mutta korkea verrattuna interaktiivisiin välittäjiin.

 • Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sähköpostitse.
 • »Oletko uusi sijoittamiseen?
 • Samoin ei ole mitään vikaa SoFi, Robinhood tai Apex ansaita rahaa käsittelemällä kauppoja.
 • 005% kuukausimaksut.
 • Näytön yläosassa olevasta kätevästä hakupalkista voit hakea varaston ja nähdä osakekartan milloin tahansa.

Pidä Varastossa

Robinhood ei tarjoa koulutusvälineitä tai demo-tiliä. 88 ja uskomattoman 0. Osakkeet, mutta ei penniäkään (OTC-arvopapereita ei tueta). Kuvion päiväkauppias on osakemarkkinakauppias, joka toteuttaa vähintään neljä päiväkauppaa viiden arkipäivän kuluessa marginaalitilillä.

Yhtiön kotipaikka on Palo Altossa, Kaliforniassa. Vanguard-rahastot ovat näkyneet salkkuissa sijoittajien iästä tai toimialasta riippumatta. Marginaalikauppa on suhteellisen helppoa tällä sovelluksella, joten ihmiset voivat saada enemmän hyötyä sijoituksistaan. Virtaviivainen käyttöliittymä: Vaikka vaihtoehdot teknisesti antavat sinulle "oikeuden" ostaa 100 osaketta vedon suuntaan, älä odota näiden aikakatkaisua. En ole vastuussa rahoista, jotka menetät kokeillaksesi tätä.

Aikaisempi tarjoaa osake- ja optiokauppaa, kun taas jälkimmäinen tarjoaa kryptoja.

Käytä sen sijaan käteistililläsi kaikkia kauppoja. Sukelluksen osakemarkkinoihin ei tarvitse olla pelottavaa, varmista vain, että olet valmis! Voit siirtää jopa 50 000 dollaria arkipäivää kohti. On olemassa hyvin yksinkertaisia ​​viivakuvaajia, joissa ei ole indikaattoreita tai kartoitusvälineitä. Sitten, jos on odottamattomia uutisia, jotka vaikuttavat haitallisesti koko markkinoihin, ja kaikkiin hänen ottamiinsa osakkeisiin nopeasti laskiessaan hintaa, joka laukaisee stop-määräykset, sääntö laukeaa, koska kauppoja on tapahtunut neljä päivää. Robinhood-sovellusta käyttämällä päiväkauppias myisi korkeat hinnat ja ostaisi sitten vähän. Vaikka monet kauppiaat ovat yhtä mieltä siitä, että on vaikeaa saada voittoa päiväkaupalla, se ei ole mahdotonta. Robinhood on online-välitystoimistojen Southwest Airlines.

Kaupankäyntiominaisuudet

90-luvun puolivälissä tai loppupuolella suosittuja alennusvälityksiä tehtiin harppaus vuonna 2019 ottamalla käyttöön Robinhood. Ne vaikuttavat, kun myyt osakeosaa, kuinka paljon rahaa olet sijoittanut asemaan ja kun otat voitot. Jos elinkeinonharjoittaja avaa sijainnin kahdella 300 osakemääräyksellä, elinkeinonharjoittajalla on 600 osakkeen sijainti. Vaikka Robinhood ei olekaan todella ilmainen, arvioimissamme skenaarioissa se on silti erittäin kustannustehokas välittäjä osakekaupassa. Sitten maksat kuukausittain maksun pääsystä tiettyyn määrään vakuuslainoja riippumatta siitä, käytätkö rahaa vai ei, alkaen 6 dollaria/kuukausi ylimääräisestä 1000 dollarista. On hyvä idea antaa Robinhoodille koeajo, ja voit päättää päivittää Robinhood Gold -korttiin myöhemmin, jos epäilet ominaisuuksien puuttuvan. Tämän oppaan suoritettuaan opit:

Päiväkaupankäyntistrategiat vaativat lainarahan hyödyntämistä voittojen tuottamiseksi. Jos tilisi arvo on alle 25 000 dollaria, et voi käydä kauppaa 90 päivän ajan. Suosittelemme oppimaan yksinkertaisen osakekaupan strategian. 1 vipu on saatavana. Vuonna 2019 RobinHood-sovelluksesta onnistui tulla suurin yhdysvaltalainen online-osakevälittäjä, joka ylitti verkkokaupan.

Suosikki Työkaluni

Voit rahoittaa tiliäsi linkittämällä sen pankkitilille ja tekemällä sähköisiä tilisiirtoja. Jos kauppatilisi tililläsi on vähintään 25 000 dollaria, otat käyttöön Pattern Day Trader -säännöt. Kun nostat osakekurssin, et voi muuttaa kaavioita paitsi kuuteen oletusarvoiseen data-alueeseen.

Uudet käyttäjät voivat jopa saada ilmaisen osuuden suuresta yrityksestä, vaikka heidän tosiasiallinen osuutensa valitaan sattumanvaraisesti. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että osakkeille, ETF: lle tai optio-oikeuksille osoittamasi varat ovat paljon paremmin suojattuja (jopa 500 000 dollariin) kuin ne, jotka allokoit kryptokauppaan. Kerro meille mielipiteesi alla olevasta kommenttiosasta. Tarvitset silti Robinhood Goldia, jos haluat vaihtaa optioita, mutta määritelmän mukaan suurin osa ihmisistä ei pysty voittamaan markkinoita. Päiväkauppiaat ostavat ja myyvät osakkeita nopeasti koko päivän toivoen, että varastonsa jatkavat nousuaan tai arvon laskua sekunneista minuuteihin, jotka he omistavat osakekannan, jolloin he voivat lukita nopeat voitot. Tässä tapauksessa voin sanoa 20 senttiä. Tiedän, että on vaikeaa seurata markkinoita päivä päivältä eikä käydä kauppaa, joten kannustan kaikkia, joilla on kutiava sormi, harjoitteluun, harjoitteluun, harjoitteluun. Siltä puuttuu monia tärkeimpien sijoitusvälittäjien työkaluja ja ominaisuuksia.

Sisällys

Mutta kaikki tämän liiketoiminnan yritykset todennäköisimmin myyvät tilauksesi näille HFT-yrityksille ennen siirtämistä pörssiin. Älä käsittele sitä pitkäaikaisena sijoitustilinä, olen kuitenkin epäilevä, että tämä on paikka säästää eläkkeelle tai käsirahana talossa. Nämä maksut välitetään Robinhoodin kautta sääntelyvirastoille, mutta Robinhood ei saa taloudellista hyötyä. Palvelu on innovatiivinen, ja se kattaa lähes kaikki kustannukset, jotka yleensä liittyvät sijoittamiseen.

 • Jos menetät 10% päivässä, rahasi loppuu alle 10 päivässä.
 • Kryptovaluuttakauppaa tarjotaan Robinhood Crypton kautta.
 • Alustalla on yleensä huono arvosana asiakaspalvelussa, mikä todennäköisesti on maksuton hinta, joka maksetaan vastineeksi ilmaiselle kaupalle.
 • Yleensä päiväkaupan rajoituksesi on korkeampi, jos sinulla on enemmän rahaa kuin osakkeita tai jos sinulla on enimmäkseen alhaisen volatiliteetin omaisuutta.
 • Tässä aloitin etsimällä Abbott Labs (ABT) -sivua.
 • Kuten tuote- ja alusta-arviot korostavat, kokeneet kauppiaat saattavat haluta etsiä muualta hienostuneita työkaluja ja lisäresursseja.

Ostovoima

Kauppiaat rakensivat StocksToTraden kauppiaille. Voit tehdä saman! Koko rekisteröintiprosessin tulisi kestää alle 10 minuuttia, kun suoritetaan vain kourallinen vaihe. Päiväkauppaa koskevien toimeksiantojen tekemistä koskevat vaatimukset "mallipäiväkauppiaan" muutoksilla:

Todennäköisesti, jos olet ajatellut tätä, olet viettänyt jonkin aikaa etsimällä verkosta "voittaneita" penniäkkiä. Vaihdamme osakkeita, mikä tarkoittaa, että emme osta ja ole asemassa yli muutaman päivän. Kaiken tämän hinnoittelu on mielestäni melko korkea.

Löydämme joitain Swing Trading -strategioita

On todella hyödyllistä tehdä vertailu keskenään. Kyky arvioida yrityksen perusteet, kilpailukykyinen asema, tuotteiden laatu. Kun osakekurssi nousee ja saavuttaa sinisen (vastus) ylälinjan, tämä on myyntimerkki monille kauppiaille.

Markkinapäättäjät, joita joskus kutsutaan korkeataajuuksisiksi kauppiaiksi, voivat säästää rahaa toteuttamalla tilauksia ”pörssin ulkopuolella”.

Miten Robinhood Investment App toimii

Robinhood on mullistava, koska osakkeiden ostosta tai myymisestä ei ole palkkioita. Robinhood on ollut erittäin menestyvä yli viiden miljoonan käyttäjän ja miljoonan dollarin arvonmäärityksen avulla. Sijoittajasuoja on myös suuri, 500 000 dollaria. Robinhood väittää saavansa hyvin vähän tuloja tilauksenkulun maksusta, toteaa yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Vlad Tenev 12. lokakuuta 2019 antamassa lausunnossa. Olemme jatkaneet osakekauppaa osa-aikaisesti muutaman viime vuoden ajan ja rakastamme sitä. DIA: n nykyinen osakekurssi on 268 dollaria. Romahtunut brittiläinen palkkapäivälainaaja Wonga ahdistaa entisiä asiakkaita haudan ulkopuolelta.

Nämä tiedot näkyvät kunkin tietoturvan ”Tiedot” -sivulla. Varmista henkilöllisyytesi sosiaaliturvatunnuksellasi. Optio-oikeudet lisäävät riskihyötysi automaattisesti ~ 10–100x, joten on parempi, että vain <25% vaihtoehdosta käydään vaihtoehdoissa, jättämällä enimmäkseen käteisellä sivulinjoilla korjaamaan huono kauppa (mukaan lukien ostamalla putki peruuttaaksesi soita, lisätietoja alla). Ensinnäkin, älä tee oletuksia.

Bernie Sanders vapautettiin sairaalasta sydänkohtauksen jälkeen

Koska jokaisella tilillä on pieniä pääomamääriä, sinulla on ankarasti rajoitettuja osakkeita, joilla voit käydä kauppaa, ja jotkut välittäjät eivät ehkä edes hyväksy pieniä talletuksia. Käyttäjäkokemus on hiottu - saat uutisia kiinnostavista osakkeista, kaavioita on helppo analysoida, osakesivuilla on analyytikoiden arvosteluja ja niihin liittyviä uutisia, eikä tilillä ole minimivaatimuksia. Tämä on puhtaasti informatiivista eikä tarkoita, että Robinhood mahdollistaisi kaupan näillä kolikoilla milloin tahansa. 005% tilin arvosta. Jos tilillä on jäljellä oleva päiväkaupan marginaalipuhelu, päiväkaupan ostovoima pienenee kahdeksi (2) kertaiseksi NYSE-ylimääräisenä, ja "aika ja rasti" -laskentamenetelmää ei voida käyttää, kun päiväkaupan marginaalivaatimus on jäljellä. Robinhood ei ole suora pääsyvälittäjä. Ero on dollarissa.

Talletusmaksut Ja Optiot

Voit helposti tarkastella salkun suorituskykyä yhdellä silmäyksellä ja kartoittaa sijoituksen etenemistä ajan myötä. Robinhood esitteli myös äskettäin uuden välilehtipalkin sovelluksen alareunassa, joka tarjoaa nopean pääsyn arvopapereiden arvoihin, tarkkailuluetteloihin, tapahtumahistoriaan ja tiliotteisiin. Käyttäjät voivat rekisteröityä ja rahoittaa tilinsä muutamassa minuutissa, ja he voivat aloittaa kaupankäynnin nopeasti ja helposti.

Tämän pitäisi tarkoittaa, että kaikki työpöydän asiakkaat voivat nopeasti kirjautua sisään verkkotunnuksillaan ja aloittaa spekulointia suosituilla rahoitusmarkkinoilla. Robinhood-penniäkkiä tarjoavat yhtä paljon mahdollisuuksia pelata markkinoita. Robinhood, joka vetoaa ensisijaisesti nuoriin Millennium-tekemistä tee-se-itse -sijoittajille, tunnetaan parhaiten tarjoamalla 0 dollarin osake-, ETF-, optio- ja kryptovaluuttakauppoja helppokäyttöisen verkkosivuston ja mobiilikaupan sovelluksen rinnalla. Se on iso juttu, koska kaupoissa, jotka maksavat jopa 10 dollaria tapahtuman, voit menettää suurimman osan voittojesi ostoista ja myynnistä.

Lisää suhteellinen lujuusindeksi (RSI) nähdäksesi, milloin asiat ovat yliostettuja tai ylimyydyjä (kuten Dow Futures on nyt 2. lokakuuta, klo 5:00). Lisää trendiviivat ja vaakasäteet osoittaaksesi tukea ja vastustusta. Verkkoympäristössä ei myöskään ole jälkitestauslaitteita tai hienostuneita analyysityökaluja. Tämä on huomattavasti parempi menetelmä kuin yrittää voittaa markkinoiden päivän kauppaa tai yrittää ansaita rahaa penniäkään osakkeista käyttämällä Robinhoodia tai mitä tahansa sen kaltaista alustaa. Robinhoodilla ei ole tilin vähimmäisvaatimuksia; käyttäjien on kuitenkin oltava vähintään 2019 dollaria talletettuja, jotta ne voivat käyttää marginaalitilejä. Robinhood käyttää huipputekijöitä suojaamaan sijoittajien omaisuutta ja henkilökohtaisia ​​tietoja. Robinhood-tilin avaaminen Yhdysvalloissa edellyttää: Suurilla määrillä, jotka voivat edustaa melko huomattavaa määrää.