Miksi Rikkaat Ihmiset Ovat Niin Tarkoita?

Erityisesti pomoosi liittymisellä, olitpa etuoikeutetusta taustasta vai ei, voi olla kielteisiä seurauksia, Oregonin osavaltion yliopiston liiketaloushallinnon apulaisprofessori Anthony Klotzin mukaan vaikutelmien hallintatekniikat, jotka julkaistiin vertaisarvioidun Journal of Applied Psychology -lehden lokakuun 2019 painos. Minun piti parantaa. Mutta ihmiset, jotka tekevät tämän, ymmärtävät todella, millaista valtaa rahalla on. Rouva H on yhtä kiireinen, joten me vain uusimme sen ja päätämme puuttua asiaan ensi vuonna. Nyt hän voi tavalla tai toisella pyytää varoja sijoituksiinsa. Keskimääräiset ihmiset elävät yli keinojensa.

  • Ihmisiä tulisi sisään noin yhdeksän.
  • Jos sinulla on iso ongelma elämässäsi, kaikki tämä tarkoittaa sitä, että olet pieni ihminen!
  • Sitten olet pettynyt, kun he eivät.
  • Elvyttäminen varojesi alapuolella on helpoin rikastua.

Ja jos heidän tilanteensa turhamaisuus kypsyttää heitä kuin tumma auringonnousu, he todennäköisesti eivät saa paljon myötätuntoa ystäviltään ja perheeltään. Ja silloin linja vedettiin. Huono ihmiset puhuvat ihmisistä. Haluatko menestyvän uran tai läheisen suhteen perheesi kanssa? Onko palkkien leikkaamisen ja planeetan tuhoamisen lisäksi toinen tie, jonka herra Laces voisi viedä?

Nettovarallisuus on todennäköisesti tärkein taloudellinen numero, jota voit seurata. Kesti kuitenkin vain muutama vuosi, jotta kaikki nämä vauraudet palasivat ja sitten paljon enemmän. Olen kirjoittanut useita aiheeseen liittyviä Medium-artikkeleita veroista ja sijoittamisesta:

Kuulen tätä jatkuvasti. Rikkaat ihmiset tekevät rahansa kovaa työtä heidän puolestaan, kun köyhät ihmiset tekevät kovasti rahaa. Rikkaina syntyneet ihmiset saattavat tuntea vanhempiensa painostusta ylläpitämään elämäntapaansa ja pysyäkseen Jonesesin kanssa. Jos kontti on pieni ja rahasi ovat iso, mitä tapahtuu? Maalatut seinät, kalkittu katto ja puiset tai laattalattiat:

Äskettäinen korkeakoulujen vastaanottoskandaali osoitti, kuinka kauan vanhemmat menevät saadakseen lapsensa parhaisiin kouluihin.

5 Vaihetta Taloudellisten Tavoitteiden Asettamiseksi

Näin 40-vuotias New Yorkin nainen selviytyy "luokan raivosta" - tunteesta, että kaikki hänen ystävänsä ja kollegansa ovat varakkaampia eikä hän koskaan pysty tarttumaan kiinni. Ole varovainen, kun valitset sivustoja, kun kysyt rahaa verkossa. Se on näin: Riippumatta siitä, mihin päätät jakaa rahasi, pään avulla, ei sydämelläsi päätösten tekemiseen, on valtava ero. Vain vuosi sitten olen huolissani rahasta koko ajan. Tässä on 3 yleistä virhettä, jonka voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat hakeneet uusia avunantajia.

Saat varoja PayPalin kautta ja liittymishinnoissa sinun on luotava PayPal. Esimerkki on tarinan saaminen sanomalehdessä tai televisiossa. Määrä, johon sinulla on oikeus osallistua, kasvaa satunnaisesti. Tutkimukset osoittavat, että 81% varakkaista pitää tehtäväluetteloa, kun taas vain 19% köyhistä. Varakkaat ihmiset ovat erittäin varovaisia ​​varmistamaan, että rahansa sijoitetaan työhön ansaitsemalla heille enemmän rahaa, eikä he koskaan pidä rahaaan pankkitilillä.

Se on totta, mutta se on viiden makuuhuoneen talo, joten ei ole kuin hän asuu asuntohuoneessa. Niin usein ihmiset valittavat siitä, ettei heillä ole tarpeeksi aikaa tehdä haluamiaan asioita. Rahan käyttäminen muuttaa maailmaa haluamaasi suuntaan. Puhumme luksusjuhlista, bisnesluokan lennoista ja uusista autoista. Kultainen sääntö teknologiayritysten kanssa on neuvotella joka kerta, kun sopimuksesi uusitaan. Tai että joillain heistä ei ollut koskaan ollut työtä ennen elämäänsä. Mahdollisuus ottaa vastaan ​​uusia haasteita antaa minulle energiaa ja ajaa nousta aamulla. Uskon, että he ovat juuttuneet status quoon ja tekevät jatkossakin mitä ovat aina tehneet, vaikka se ei todellakaan toimi.

  • Jos kuitenkin vie aikaa lukemiseen ja harjoitteluun, voit oppia paljon, jos olet johdonmukainen.
  • Liiketoiminta on kannattavaa - sen kenkäkaupat ylittävät kustannukset.

Se Ei Ole Parannuskeino Bluesille

Jos etsit rikkaita ihmisiä, se kertoo, että välität enemmän rahasta kuin lahjoittajasta ja ystävästäni, se on TAKAISIN! Kiinteistömarkkinoiden puomit ja rinnat ovat vaarassa. He voivat silti antaa olematta intohimoisia kuin sinä.

"Ylimääräisimmät kodit, joissa olen käyneet, ovat kuuluneet ihmisille, jotka joutuivat muuttamaan pois neljästä viidestä kertaa, koska heillä ei ollut varaa siihen", sanoo varallisuuden neuvonantaja Natalie Schmook.

Myöhästymismaksuja

Ja mahtava 94 prosenttia varakkaista ihmisistä lukee uutisia, verrattuna 11 prosenttiin rikkaiden ihmisistä. On myös positiivisia asioita, kuten palkka, säästöt, sijoitukset ja eläke. He työskentelivät kuin helvetti päästäkseen missä ovat - ja heillä on pääsy yli 99 varallisuuteen. Tarjoa heille yksi niistä erikoishintaan ja hanki heille parhaimpana asiakkaana. Toiset saattavat silti ajatella, että toisten hyväntekeväisyyden hankkiminen on yksinkertaista niin kauan kuin sinulla on oikea lähestymistapa. Tämä ei tarkoita, että olen ”hustled”.

Tarvitset vain säästää jatkuvasti osan tuloista ja olla fiksu sijoittaessasi sitä. Zero-ajattelu ei ole vain väärää, sillä on kielteinen vaikutus jokaiselle nollasumman uskovalle ja koko yhteiskunnalle. Rikkaana oleminen on taito, joka vaatii oikeaa ajattelutapaa, ja se ei ole kaikille.

Jos näin on, on aika alkaa tehdä ajattelutapoja. Vain tiedä, että jos noudatat varakkaiden jakamia neuvoja, nämä menestysvinkit voivat saada sinut askeleen lähemmäksi haluamaasi ja ansaitsemasi elämäntapaa. Ajattelin yksinkertaisesti joihinkin parhaista lahjoittajistamme. Ilmoita tapauksesi, miksi tarvitset ovellesi toimitettua piirakkaa ja saatat vain saada sen! Kuten minun piti työskennellä kolme yötä viikossa, joten minulla ei ollut kirjaimellisesti niin paljon aikaa viettää tehtäviäni kuin halusin.

Muuta Poliitikot Vasalliksi

Ajattele ennen ostamista Varo väärät taloudet. Olemme tässä yhdessä, ja siksi Skandinavia on parempi paikka toteuttaa amerikkalainen unelma. Kiinnitä heidän huomionsa persoonallisuutesi, taitosi, asenteesi, kykysi ja uskollisuutesi mukaan. Etkö usko minua? Jos olet avoin lahjojen vastaanottamiselle rahan ulkopuolella, jotkut alalainat keskittyvät palauttamiseen Reddit-yhteisölle. Elvyttäminen varojesi alapuolella on yksinkertaisin tapa säästää rahaa. Jopa Ison-Britannian valtaistuimen perillisen vaimo menee usein urheilun joukkomarkkinoille! Rikkaat ihmiset mieluummin koulutetaan kuin viihdyttävät.

Olemme Kuin Sinä

Jos hänellä ei olisi rahaa, hänellä ei olisi ylellisyyttä tehdä luovasti mitä haluaa. Kun aloitat palvelemaan paljon ihmisiä, suusanallisesti vaikutus on suurempi - puhumattakaan, saat paljon hyödyllisempää palautetta tekemäsi parantamiseksi. Ei stressiä, ei velkaa, uh, se on vapaus! Siksi he eivät tule säätelemään sinua, jos kerrot heille, kuinka kovasti yrität saavuttaa tavoitteesi, etkä anna sinulle almuja. Kun kuitenkin otat huomioon inflaation ja verot, rahat saattavat tosiasiassa menettää ostovoiman.

Näin rikastuin nopeasti (realistisesti): Kickstarter antaa sinun mukauttaa omaa sivua ja lisätä omia videoitasi ideasi erottamiseksi. Ja hän on erityinen evankelista naisille, jotka hallitsevat omaa talouttaan. Jotkut heistä olivat suurimpia lahjoittajiamme ja toiset eivät, mutta he olivat johdonmukaisia ​​ja lähettivät usein rohkaisusanoja sekillä. Se on numeropeli. Koska velkaa vähenee, sinulta veloitetaan vähemmän korkoa, mikä tarkoittaa, että maksat takaisin nopeammin.

Ikkunaluukut 1. Keskimääräinen amerikkalainen viettää jonkin verran välillä 4-5 + tuntia päivässä katsomassa televisiota! Et tuskin huomaa eroa, ja se todella kasvaa ajan myötä. Jos haluat parantaa pyyntökirjeesi näkyvyyttä, voit päivittää ja maksaa tästä vaihtoehdosta, mutta tiedä vain, että päivityksestä ei makseta hyvityksiä. 50% -60% kiinteät kustannukset: Yliopisto oli ensimmäinen kerta, kun huomasin todellisen jaon ihmisten välillä, joilla oli rahaa, ja ihmisten, joilla ei ollut, koska jotkut meistä tarvitsivat työpaikkoja.

Rikkaat Ihmiset Keskittyvät Haluamaansa, Kun Taas Köyhät Ihmiset Keskittyvät Siihen, Mitä He Eivät Halua.

Yksi heistä, Hal Steger, asui vaimonsa kanssa miljoonan dollarin talossa näkymällä Tyynellemerelle. Rikkaimmat ihmiset ovat paljon kuin sinä ja minä. Rikkaat ihmiset tekevät kovaa työtä ja uskovat, että on täysin aiheellista saada hyvä palkkio heidän ponnisteluistaan ​​ja arvosta, jota he tarjoavat muille. Nimellisarvoisesti nämä myytit antavat sinulle epätarkan kuvan siitä, mitä vaurauden kannalta tarvitaan. Jos oletetaan kohtuullinen viiden prosentin tuotto, Steger ja hänen vaimonsa pystyivät rahaa rahanantoon, sijoittamaan pääomansa ja liukumaan loppuelämänsä ajan passiivisilla tuloilla, jotka ovat noin 175 000 dollaria vuodessa kunniakkaan vuoden jälkeen.

Edunsaajan tulisi lisäksi olla erityinen valittaessa oikea vaihe rahoitusta varten. Ja aina sinulla on varasuunnitelma - ehkä voisit neuvotella autoavustuksesta, ylimääräisestä lomasta tai päivästä viikossa, jossa voit työskennellä kotoa. Ole tunnettu työetiikastasi, ei ostoksesi koruista. Huomaa, etten puhu Hollywood-tyyppisistä sijoituskohteista, joissa hot-shot-osakevälittäjät tekevät valtavia monen miljoonan dollarin kauppoja huutaen “MYY” puhelimeen jostain syystä. Meillä on ollut vuoristorata, mutta tämä on aika pitää hermoasi. Jos haluat tulla todella rikkaiksi, tee rohkeita liikkeitä. Tämä ei johdu siitä, että heillä ei ole varaa siihen, vaan koska he nauttivat tekemästään. Esimerkiksi vuonna 2019 se vei 126 dollaria.

Naiset ovat jopa hämmentyneempiä kuin miehet. Aivot polttavat 25% kaloreistasi päivittäin. Kirjoita sitten kaikki vastuusi - mitä olet talossasi velkaa, opintolainavelka, luottokorttiluotto ja kaikki muu, josta olet velkaa. Se on sanottava yksinkertaisesti - tarvitset lapsen, houkuttelevan ystävän tai jonkun, joka on emotionaalisesti vaikuttava katsomaan. Viime kädessä eriarvoisuuserot ovat olleet ”äärimmäisiä” Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.

Vaikutus

Tämän seurauksena keskiluokan ihmiset käyttävät paljon rahaa yrittäessään seurata viimeisimpiä sisustustrendejä. Muussa historian vaiheessa niin monet ihmiset eivät ole päässeet katkeraan köyhyyteen niin lyhyessä ajassa kuin Kiinassa. Tällä tarkoitetaan vakaa palkka, joka tarjoaa turvallisuuden. Itse asiassa ne voivat olla melko säästäviä. Ja löydät enemmän niitä, jotka välittävät, mutta joilla ei ole samanlaista syvää huolta. 9 prosenttia ja 30 senttiä lahjoitusmaksulta. Mutta sitten taas, koska vähintäänkin auktoriteetti kuin Adam Grant sanoo, että nöyrillä narsisteilla on erittäin korkeat odotukset menestykselle. Katso vain muutama tapa, jolla voit tehdä miljoona dollaria verkossa.

Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, on todella tärkeää saada eläke.

”Gary Kremen oli toinen räikeä esimerkki. Korrelaatio ei todista syy-yhteyttä, mutta nämä suuntaukset eivät ole riippumattomia. Jotkut yrittävät menestyä yrittäjinä. Luo taloudellinen etenemissuunnitelma aloittamalla ensisijaisten prioriteettien listaaminen järjestyksessä. Opi heiltä.

63 prosenttia, kun sisällytetään osinkotuotot, osingot olivat keskimäärin 2.

Se Voi Olla Tylsää

Ota omaisuuden arvo ja vähennä velat yhteensä, jotta saat nettovarallisuuden. 7, Norja 2, Ruotsi 2. Jos ansaitset 30 000 puntaa vuodessa - lähellä kansallista keskimääräistä kokopäiväistä palkkaa -, automaattinen ilmoittautuminen tarkoittaa, että voit säästää eläkkeessäsi noin 159 puntaa kuukaudessa, mukaan lukien työnantajan maksut. Opiskelin kemiaa ja tietotekniikkaa yliopistossa, mutta äitini rohkaisi minua saamaan turvallisen työpaikan, joten hain Lloyds-pankkiharjoittelijaohjelmaa. He sisällyttäisivät sinut päivittäiseen vuorovaikutukseensa, esimerkiksi arvostamalla sinua juhlakutsuilla, korkean aseman tarjoamisella, rahalainalla tai jopa rahalla käteisbonuksella.

Varhaisista Applen, Googlen ja Microsoftin työntekijöistä tuli tällä perusteella miljonäärejä. Tietenkin useimmat “passiiviset” tulovirrat alkavat paljon aktiivista työtä, kuten sijoittaminen kiinteistöihin, yrityksen perustaminen tai riittävän menestyminen ollakseen enkelisijoittajaksi muihin yrityksiin. SubReddit-säikeessä, nimeltään Random Acts of Pizza, ihmiset lähettävät pizzapyynnöt, ja jos pyyntösi on riittävän vakuuttava, saat piirakan, joka toimitetaan ovellesi. Vaihda halpa matkapuhelinyritykseen. Sain ylennyksiä, sain mahdollisuuksia, lopulta aloitin yrityksen (verkkosivustojen rakentaminen yhtiöille), jonka myin miljoonille. Tässä tapauksessa kohde on nainen, tytöt tai muut perheenjäsenet miljonääriryhmässä.

Esittely

Jokainen punta, jonka maksat pankille korkoina, on punta, jota sinulla ei ole asioista, joista nautit. Rikkaat ihmiset tietävät milloin ottaa riskejä. Mutta harvat eivät tiedä, mitä rikastua oikeasti tarkoittaa ja mitä se vie. Tämä ottelu on TEHOKAS ja voi kaksinkertaistaa rahasi työelämän aikana: Oletetaan, että lainat 200 000 dollaria ja laitat omia 50 000 dollaria ostaaksesi kiinteistön 250 000 dollarilla. Vaikka isäni onnistuu, minua opetettiin koskaan ottamaan rahaa itsestään selvänä. Näen, että olen ollut jonkin verran ajan merkityksessä (katso täällä), tämä tarjous todella vastasi minua.

Kun tiedät, mihin rahasi menee, niin hallitset tilannetta kokonaan. Ei slängejä, ei klisejä ja ehdottomasti (ehdottomasti!) Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi rikastua? Aloita myös kalenteri tai määritä sähköiset muistutukset puhelimeesi. Säästämiseen on monia tapoja, mutta uskon vahvasti, että eläkkeet ovat tärkein sijoitus, jonka voit tehdä perheen kodin ulkopuolella. Kerro minulle, jos se osuu johonkin kuumista painikkeistasi! Mikä tarkoittaa, että luotettavat kasvot ovat välttämättömiä.