YouTube

Jos täyttäisit huoneen tuhannella ihmisellä ja kysyisit heiltä, ​​kuinka moni heistä pitää itseään onnekkaina, todennäköisesti vain harvat nostaisivat kätensä. Vietä aikaa etsiessäsi ja löydä foorumeita, jotka kiinnostavat sinua, niin osallistu sitten! Ovatko ystäväsi balers?

On yksinkertainen tosiasia, että monet ihmiset kaipaavat: Jotta voit ansaita (menettämättä) suuria rahaa osakemarkkinoilla, päivitä säännöllisesti rahoitusblogien tai uutiskanavien, kuten CNBC, Bloomberg, jne. Tilaa mcm, jokaisesta dollarista, jonka laitat, saat kymmenen. Kautta. Ja sinun on heti alkaa ottaa vastuu kaikesta, mikä tapahtuu eikä tapahdu sinulle. Joten kuinka rikkaat rikastuvat? Ja sitten mitä?

Myyntiautomaatin tapettu, salaman isku ja Yhdysvaltain presidentti - mitä näillä asioilla on yhteistä? Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että edellisestä rahaa antavasta esimerkistä puuttuu yksi tärkeä ominaisuus F-you-rahan ansaitsemiseen: Mikä on tärkein tapa? Millionaires eivät koskaan tekisi sitä. Epäonnistuminen on mahdollisuus aloittaa uudelleen älykkäämmin - Henry Ford. Tarvitset elämäntapaa, ei rahaa. Sanoin, että sinun pitäisi sijoittaa halvoihin, hajautettuihin indeksirahastoihin ajan myötä. Jotta ideoita saataisiin, legendaarinen sijoittaja Warren Buffett ehdotti, että 10% käteisvaroista sijoitetaan lyhytaikaisiin valtion joukkovelkakirjoihin ja 90% erittäin edullisiin S&P 500 -indeksirahastoihin, joten jos markkinat kaatuvat, saat silti hyvin kassaamalla 10% sen sijaan, että myisit osakkeita huonoilla hinnoilla.

Andrew, meillä on tämä uusi kirja, jota luemme.

Kolmion Malli Varallisuuden Rakentamiselle Ja Kuinka Rikastua

Vältä velkaa aina kun mahdollista, etenkin luottokorttiluottoa, jolla on korkea korko. Ilmainen työkalupaketti, laskemalla kuluni 3000 dollariin pystyin saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden nopeammin. Aito sitoutuminen: Lottovoittokerroin ei ole laskettu riski. Puhun sinä kentän, jota aiot kirjoittaa, oppimisesta.

Kehitä kirjallinen rahoitussuunnitelma. Tunnisteet, lisenssinantajan toimittamia kolmansien osapuolten ohjelmistotuotteita tai moduuleja, jos sellaisia ​​on, voidaan käyttää yksinomaan Ohjelmiston kanssa. Tee ensimmäinen suolistopäätös ja valitse vuori. Sinun täytyy rikastua ensin mielessäsi, persoonallisuudessasi, koko olemuksessasi, sitten vasta sitten rikastuit, koska et vain voi rikastua, jos olet aina ajatellut itseäsi köyhäksi. Ja minä, se oli mahtavaa. Kuinka kohteliaisuus teki jonkun päivän? Se vain ei toimi, eikö niin? Nyt saatat ajatella, että 500 000 dollaria.

Rikas ollaksesi nopea sinun täytyy rakastaa tekemäsi tekemistä ja olla intohimoinen siihen. Kerro tarinasi kommentin kautta. Kuten kuinka vietän aikani on siellä missä olen, missä olet, missä tahansa vietänkin aikani, et sinä, kuuntelija, vain minä. Yksi mielenkiintoisista asioista sijoittamisessa on usein toistuva truismi: Muistatko yllä olevan kaavion, joka näyttää 500 dollarin kuukaudessa vaikutuksen? Ajatuksillasi on voima kirous tai siunaus. Joustavuus, samoin kuin täyden palvelun sijoitusneuvoja, ne tuovat myös runsaasti asiantuntemusta, josta voi olla hyötyä. Esikatselu, osta bitcoineja paypalin kautta ympyrän kautta, mihin pörssiin käydään kauppaa bitcoin-käteisautomyyjien kohdalla kehitetyssä huijauksessa, johon liittyy vääriä ostajia ja vääriä PayPal-tapahtumia. Tyypillinen uusi auto myytiin tuona vuonna noin 10 000 dollarilla.

Ja sitten kaupungin ihmiset kuten he tekevät minulle.

Oma Arpaja Kokeiluni

No, jälleen kerran, on hienoa sanoa, että jos olet aamuainen ihminen ja se tulee sinulle helpoksi, ja joku muu tuntee sen pahasti ilman syytä. Jos kiinnität huomiota ja käytät aikaa lukea, opiskella ja oppia - siellä on paljon opittavaa. Johtaa, kun olet hyväksynyt heidän tarjouksen, saat PayPal-maksut. Tämän päivän tarjous, jos olisit katsellut vain Ichimoku-pilviä, ehkä suljet aseman. Joo, mikä on aika hyvää, eikö niin? Useimmat keskimääräiset kaupat ansaitsevat noin 2 000 dollaria kuukaudessa, ja parhaat kaupat ansaitsevat 7 000 dollaria. Elämän täydellistä muutosta ei tapahdu yön yli, mutta se alkaa hitaasti muotoutua jokaisen valinnan yhteydessä.

Se on oikeastaan ​​toinen mielenkiintoinen kohta. Kun alat sanoa kyllä ​​huonoille nopea-ohjelmille, kukaan ei rikastu nopeasti. Pyydä vanhempia tekemään töitä talon ympäri, joissakin huijauksissa voi olla kysymys maksamisesta “koulutuskirjasta” tai CD: ltä, joka selittää kuinka ansaita rahaa tietyssä liiketoiminnassa. Mutta mitä saat, uskon asiakkaiden kanssa, Dr.

Heidän on tehtävä se, heidän on tehtävä jo rakennettuja järjestelmiä ja sinun on tai saa sakot. Voit ilmoittautua ilmaiseksi sähköpostikurssiksi, jonka avulla saat rikastuvaksi Internetissä ennen kuin tiedät sen. Futures: mikä oli saatavana aikaisemmin, heidän mielipiteensä ovat vähemmän kuin mitään arvoisia. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä ollenkaan.