15 parasta rikastua pikaohjelmaa, jotka sinun tulee pysyä poissa FromPeerformista

Ajattelkaamme vain tätä. Hän oli asentanut veljenpoikansa Charles “Charley” Websterin sen yrityspäälliköksi. Älä ymmärrä minua, erilaiset ratkaisut, joita tänään ehdotan, eivät ole ihmelääke. Olemme toimineet erittäin menestyvää “tiili- ja laastialan” yritystä kymmenen vuoden ajan, mutta siirtyminen menestyvään verkkoyritykseen oli vaikeaa... kunnes löysimme tämän sivuston.

Vaikka velat voivat olla arvokkaita ja jopa kannattavia, jos niitä käytetään oikein, liian monet ihmiset käyttävät rahaa, jolla heillä ei ole.

Heillä on oikea asenne ja työetiikka. Jos etsit pitkän aikavälin tulolähdettä asioiden myynnistä, harkitse esineiden ostamista autotallien myynnistä ja Craigslistista ja myy niitä voittoa varten. Samanlaiset säieet, mitä älykkäät joukkueet tietävät, mikä estää heitä määräajanvaihdoista:. Perheen vuosittainen ruokalasku oli 80 dollaria kuukaudessa, kiloa voita maksoi 35 senttiä ja tusina munaa, 40 senttiä. Olen Dallas Cowboys -fani. Itse asiassa mielestäni verkko on avannut ihmisille laajan valikoiman mahdollisuuksia luoda tuotteita, myydä palveluita ja johtaa yrityksiä, jotka eivät olisi selvinneet ennen. Nyt ostaminen voi olla ok, jos haluat ostaa oman talosi, mutta muuten olet palannut keinotteluun. Sanoin, miksi et halua sinun olevan vaikeaa aikaa?

Ostin melko vähän kursseja ja kirjoja ansaitaksesi rahaa kiinteistöissä tai esineiden myymisessä muille. Ihmiset, jotka vaihtavat usein työpaikkaa, ansaitsevat 50% enemmän elinaikanaan verrattuna ihmisiin, jotka pysyivät töissä pidempään. Jos näin on, kehotan sinua luomaan taitosi ja kykysi ja etsimään tapoja käyttää niitä ansaitsemaan rahaa oman yrityksen kanssa. Yksi uudemmista opiskelijoista halusi tietää luokan oppilaiden ”onnistumisprosentin” ja kuinka kauan sieltä pääseminen kesti. Vaimoni viettää aikaa kanssani. Tällä asenteella he eivät koskaan pysty omistamaan yritystä. Odottaa nopeiden tulosten saavuttamista kokonaisen aloittelijana on mahdollista, mutta erittäin epätodennäköistä.

Floroiu tuntee tämän ensi käden. Sinun ei tarvitse tehdä interventiota, joka saa isäsi omistautumaan väärinkäytettyyn elämäänsä - mikä vaikuttaa siltä, ​​että olet samaa mieltä siitä, että se tulee olemaan kova myynti. Kun näin ensimmäisen kerran Facebook-syötteessäni mainoksia, jotka lupaavat nopeita verkkokaupan rikkauksia ilman ennakkoinvestointeja, ilman verkkosivustoa ja ilman varastoja, minusta tuli heti epäilyttävä. On ihmisiä, jotka antavat 6 kuukauden kuluessa kuusi tulotuloa pelkästään freelancer-oikolukijana ja copywriterina. Okei, haluan sinun istuvan alas, napata muistilehtiö ja valmistautua sitten. Jos sinulla on hyvät kirjoitustaidot, voit luoda profiilin freelance-alustoilla, kuten Upwork, ja voit joutua työskentelemään tuotemerkkien kanssa, kun tarvitset kipeästi hyvin kirjoitettua sisältöä.

Alkuperäinen Ponzi-järjestelmä

Syötin vain enemmän rahaa kurssin tai kirjan myyvän henkilön taskuihin. Mutta monta kertaa asiakkaiden on työskenneltävä nostamasi miesasiakkaan kanssa, hei, minulla oli tapa sanoa kiitos. Ovatko ystäväsi balers? Jos olet huomannut, että ansaitset tarpeeksi, mutta kulutat liian paljon, olet onnekas. Dropsurffaus on eräs tippalaivauksen muoto, josta löydät kuumin, trendikkäitä tuotteita ja ryhmän toimittajia, jotka myyvät täsmälleen saman tavaran. Missourin pienten kaupunkien (kun Missouri oli edelleen länsi) herättäessä genteel köyhyyttä, Twain aikuisena miehenä oli hanastanut kyynärpäitä ajan suurimpien liiketappunoiden kanssa.

Ja minä haluaisin, mitä teet?

Ajankohtainen Navigointi

Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme. Tämä ei ole merkki tietoturvaongelmista, kuten viruksista tai hyökkäyksistä. Hakukoneiden optimoinnissa, kuten todellisessa maailmassa, ei ole varmaa, että palo "rikastu nopeasti" -järjestelmä. Varallisuuden kasvattaminen tarkoituksenmukaisella tavalla ei aina edellytä sivutoiminnan aloittamista.

 • Se oli minulle viimeinen olki ja haluan lopettaa vain yrittämisen olla poissa hänen tieltä, ja haluan yrittää tehdä jotain estääkseen häntä.
 • Monet Ponzi-järjestelmän uhrit ovat yleensä vanhuksia tai yksinäisiä ja kun he ovat yksinäisiä, he haluavat puhua jonkun kanssa ja järjestelmää johtava henkilö on enemmän kuin halukas jatkamaan keskustelua, mikä lisää luottamusta.
 • Onko markkinoille pääsyllä todellisia esteitä?
 • Mikä on uteliaisuus täällä?

Suosittu Nyt

30-34 ESV/21 kiitosta avusta Hyödyllinen Ei hyödyllistä Kävin ohi sluggardin kentän tunteen puuttuvan miehen viinitarhan vieressä, ja katso, se oli kaikki okkuloiden umpeen kasvanut; maa oli peitetty nokkosilla ja sen kivimuuri murtunut. Luulen, että minun on oltava huonojen uutisten välittäjä. Kuten kuinka vietän aikani on siellä missä olen, missä olet, missä tahansa vietänkin aikani, et sinä, kuuntelija, vain minä. ”Se vain toimii! Joten en tarvitse sitä. Uhkapeli tarjoaa kuitenkin lähes varmuuden alkuperäisen panoksen menettämisestä kokonaan pitkällä aikavälillä, vaikka se tarjoaisi säännöllisiä voittoja matkan varrella. Joillakin tavoin rikastu nopeasti -menetelmät olivat väistämätön sivutuote optimistiselle aikakaudelle, jossa kaikki näytti olevan mahdollista. Jokainen haluaa löytää Midasin Touchin ja muuttaa heti verkkosivustonsa hakukoneiden kultaksi - Google-kärkikarttaksi.

Sitten, kun asiakas tekee tilauksen, löydät tavaran alimman hinnan toimittajaluettelostasi ja lähetät sen asiakkaallesi. Asioiden näkökulmasta katsottuna viime vuonna digitaaliseen mainontaan käytettiin enemmän rahaa kuin televisiomainontaan ensimmäistä kertaa historiassa. Mutta älä ymmärrä minua väärin. Et halua oppia olemaan sopiva lihavalta ihmiseltä. Ja jos sijoitat 3 000 dollaria kuukaudessa samalla kurssilla, sinusta tulee miljoonas 14: ssä vuodessa. Babylonin rikkaimman miehen osiossa nimeltään ”Seitsemän parannuskeinoa laihaan kukkaroon” hän yrittää laittaa hallinnan menoihin - jotain amerikkalaisten ei ollut koskaan pitänyt ottaa huomioon.

Loppujen lopuksi se on ihmisluonto. Futurama-jaksossa, Pane pääsi olkapäille, Benderillä on räikeästi fiksu suunnitelma ansaita rahaa pimpemällä. ”Alkukeskusteluissamme hänen selitys Thriven terveysvaikutuksista oli yhtä ytimekäs: Kysyn myös aina itseltäni - Tarvitsenko tätä?

Se on raamatullinen idea.

Adweek juhlii Cincinnatin tuotemerkkiä

11-12 ESV/8 kiitosta avusta. Hyödyllinen Ei hyödyllinen Viisaus on hyvä perinnöllä, mikä on etu niille, jotka näkevät auringon. ”Olimme aina rikkaita - ensi vuonna”, Twain muisteli. Kapean markkinaraon löytäminen on aikaa vievää, mutta välttämätöntä pahaa, ja vaikka se ei välttämättä näytä välttämättömältä, on tärkeää, ettei aloittelumme suojaa vain vedonlyöntiä laajalla valikoimalla tuotteita. Menestyneimmät ihmiset ovat rikkaita perustamalla oman yrityksen. Motley fool osakkeenvalvoja, vapaa osake, ETF ja optio-oikeuksien vaihtopalkkiot Yhdysvalloissa. Sen sijaan annan käytännön kokemuksen, jossa on paljon opettajien ja opiskelijoiden vuorovaikutusta. Ei, osakemarkkinoille sijoittaminen ei tee rikkaiksi yön yli. Ja sinusta tulee kirjaimellisesti harhalukemista lukemalla niitä. Sano kiitos.

Älä ole arka. He vetävät sinut syrjään, älä mainitse nimeä, mutta millaisen sävelkorkeuden he tekevät, se on, tiedätkö, voit tuoda vain tämän pienen osan rahaa, joka on 20 000 dollaria, ja tuoda sen pöydälle. ja voimme yhdessä yhdessä sijoittaa kiinteistöihin ja tuplata sen nopeasti ja että rahat takaisin kolminkertaistaa ja kuten kolminkertaistaa, voimme nelinkertaistaa rahat. (Aion vastata kysymyksiisi ja auttaa opastamaan sinua, mutta takeita ei ole :)

Kuinka Tarkkailla Rikastuvia Pikaohjelmia

Jos löydät tällaisen tuotteen, sinun on esitettävä itsellesi useita kysymyksiä: Mitä nopeammin huomaat, että menestys riippuu omasta sisäisestä pyrkimyksestänne ja pysyvyydestä, sitä nopeammin aloitat edistymisen. Kiinteiden tai muuttuvien kustannusten hallinta voi olla haastavaa. Mainos: Heillä on tietty ajattelutapa, jota monilla ihmisillä vain ei ole.

Miksi hän ei puhu Ericistä, Eric Schmidtistä. Smith saavutti maineen talouden velhojen puolesta, järvirannalla sijaitsevan kodin, jolla oli useita autotalleja vanhoille autoilleen, Ocalan hevostilan, rantatalon, pakollisen Rolexin, muodikkaan yksityissuihkukoneen, vaimoilleen Heatherille, ja myös vaikuttava nettovarallisuus - ainakin paperilla, jonka hän esitti uskollisille pankkiirilleen. Muistatko vanhan sanonnan ”työskentele älykkäämmin, ei kovemmin”? Sitä ei koskaan tapahdu, ja ne, jotka myyvät sinulle unelman, rikastuvat. Tässä on viisi tehokasta vinkkiä rahan hallinnalle tavalla, joka edistää varallisuutta: Minulla ei henkilökohtaisesti ole opintolainoja, mutta tiedän monia veljeni kaltaisia ​​ihmisiä, jotka suorittavat pelätyn maksun joka kuukausi. Asia, joka tekee siitä vaikean ja tuskallisen, on sama asia, joka tekee siitä tärkeän.

Luotat vain heihin. Tämä liiketoimintamalli ei ole vain kestämätön, koska etsit jatkuvasti uusia ”kuumia” tuotteita, mutta raha onkin lyhytaikainen, koska myyjät tulvat nopeasti markkinoille. On ihmisiä, jotka ansaitsevat tuhansia dollareita kuukaudessa blogeissaan, jotka kertovat muille kuinka tehdä tuhansia dollareita kuukaudessa. Kun tehdään oikein, sijoittamalla rahasi voit kasvattaa sitä nopeammin kuin olet koskaan voinut kuvitella. Siitä huolimatta numeroin kolme vuoroa. Suunsa hedelmästä ihminen syö mitä hyvää, mutta petollisen halu on väkivaltaa. Hän sanoo kutsuvansa minua vaatimukseen, jolla on vaikea aika. Tarttui kanavateippiin ja valmista henkisesti itsesi tai vielä yksi mieli, joka laajentaa tietopommia Amerikan ykkönen valmentajalta.

Näin Säästät Lisää!

Sinulla ei ehkä ole luottamusta, mutta se on ok, koska voit kehittää sitä. Vuosien varrella olen huomannut, että kova työni on palkinnut minua 50 kertaa enemmän kuin minä yritän pelata järjestelmää. Kuinka monta tuntia käytän tämän parissa työskentelemiseen? Kun sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka se kaikki menee loppuun. Yksi vaihtoehto on aloittaa työskentely yhdellä monista tavoista, joilla voit ansaita rahaa kotona.

Olen järkyttynyt, koska olin kuin sinä et sanonut, että olet äitini. Oletko lukenut näitä? Jos ottaisin luettelon elämästäni ja määrittäisin asiat, joita käytän päivittäin, se olisi sänky, tuoli, auto, tietokone, paistinpannu ja ranskalainen lehdistö. Ei ole yllättävää, että hänen elämäntarinastaan ​​on selittämättä tullut myös Broadwayn musikaali.

Mutta on jotain sanottavaa nopeamman rickin saamisesta. Siellä on ihmisiä, jotka ovat ansainneet paljon rahaa erittäin nopeasti "menemättä onneksi" tai ottamatta mahtavaa riskiä. Monitasoiset markkinoijat myyvät täällä enimmäkseen ravintolisiä. Tämän viestin lopettamiseksi haluan jakaa kurssini opiskelijan tarjouksen, joka summaa kaiken hienosti. Tämä oletus ei ole ilman mitään ansioita; se ei ole universaali totuus. Useimmat rikastu nopeasti -järjestelyt käsittelevät aineettomia hyödykkeitä tai ainakin etäisiä aineellisia hyödykkeitä. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse haudata itseäsi velaan.

 • He selvittävät, mitä heidän täytyy oppia liiketoiminnalle, ja tekevät työnsä oppiakseen sen.
 • Oldt on The Ledger -lehden toimittaja ja Winter Haven -sijoitusammattilainen.

Wall Streetin huijaukset

Tässä on 5 vinkkiä, jotka auttavat sinua havaitsemaan huijareita. Ja ehkä voisin antaa sen sinulle. Teet heille sellaisia ​​kokeita jo päästäkseen sinne sisään ja vain 1 dollaria.

95% ajasta, en lopulta halua sitä 30 päivässä. Sain rahani arvoiseksi ensimmäisenä päivänä kun kirjauduin tälle sivustolle, melkein vuosi sitten. Ja koska sen avulla voimme toimittaa vahvan markkinointiviestin erittäin laajasti (erittäin pienellä rahalla), se on tehnyt yrityksistämme paljon vähemmän aikaa vieviä ja paljon kannattavia. Valitettavasti kun heräät, et todennäköisesti ole rikas. En valita ollenkaan seuraavassa tekstissä (Internetin ääni on vaikea välittää). Vaihtoehto.fm-tilin ominaisuudet, tuki live-chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta on saatavana. Näin matematiikka on toiminut sukupolvien ajan.

Päätin maksaa luottokorttiluoton. Kannabisvarastot, uuden vähähiilisen sähköntuotannon tukemiseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sekä ydinvoiman että uusiutuvan energiantuotannossa, vuoden 2019 energialailla otettiin käyttöön sopimukset eroavaisuudesta (CfD), joka korvaa asteittain aiemman uusiutuvien energialähteiden velvoitejärjestelmän. Jotain jos kaikki olisi niin helppo tehdä hyvin, niin kaikki tekisivät sen. Clay, tämä on ongelma, jonka ylin kaveri lopetti. Hän voisi sijoittaa myös muihin yrityksiin. Ihmisluonto on kuluttaa rahaa, jolle sinulla ei ole suunnitelmaa.

Esikatselu

Katso kaikki viestit aiheesta kuinka rikastua. Ratcliffe: n paha suunnitelma on kaivaa maata, saada veneen lastaus kultaa ja palata rikas mies kotiin. Se ei ole minun lapseni.

Se, mitä hän todella myi, on viivästyneen tyydytyksen käsite - ei saada jotain nyt, toivottavasti suurempaa palkkaa tulevaisuudessa. ”Sananlaskun yksi elementti, jonka voimme helposti sivuuttaa, on se, että laiskuus on ristiriidassa pystyyn asettamisen kanssa, muistutus siitä, että moraalittomuuden elementti sovittaa etusijan laiskan. Harmi hänelle ja englantilaisille, ettei sellaista kultaa löydy. Sinulla on aina mahdollisuus poistaa Tweet-sijaintihistoriasi.

Kaikkien on maksettava maksun jotenkin, ja paras tapa oppia on palkata mentori, johon luotat navigoimaan sinut prosessin läpi. Joustavat cfd-vaihtoehdot, seuraavissa osissa tutkitaan CFD: n tärkeimpiä tekniikoita, nimittäin painotettuja jäännösmenetelmiä, joista tärkein algoritmi on Galerkin-menetelmä (katso kohta 29. Tätä kirjoitettaessa on yli 3300 opiskelijaa, jotka ovat käyneet kurssillani. Loppujen lopuksi, vaikka jotkut tulivat rikkaiksi tämän hankkeen kautta, suurin osa näistä kullankaivajista ei tuottanut paljoa, jos mitään.

Tunnit Ja Koulutus

Kansallisen palvelutoimiston painostamassa pankkijulisteessa hymyilevä setä Sam lukee sanomalehden otsikon, joka kuvaa 1920-luvun talouskasvua ja menestystä. Kuinka halukas olet oppimaan ja toteuttamaan sen, mitä opetan sinulle? Oikea liiketoiminta pakottaa sinut tekemään päätöksiä. Ole skeptisempi ihmisiin, jotka ovat ostaneet huomion. Loppujen lopuksi rikastu nopeasti -ohjelmat vain ansaitsevat sinun menettää rahaa, eivätkä tee varakkaita. Verkkoyrityksen perustaminen ja ylläpitäminen vaatii käytännöllistä lähestymistapaa prosessin onnistumiseksi ja pitämiseksi menestyksekkänä. Yrittäjät ovat usein yllättyneitä siitä, kuinka heidän tehtäväluettelonsa eivät ole koskaan aivan täydellisiä.

Venäjän ruhtinaat ja englantilaiset herrät kumarsivat häntä. Kun katson taaksepäin ja mietin mitä tiedän nyt Internet-markkinoinnista, tiedän, että se oli täydellinen huijaus. Toiminta on avain menestykseen. Ole ylimääräinen, toinen tapa ansaita rahaa puolella on lahjoittamalla plasma, jota käytetään luomaan hengenpelastuslääkkeitä ympäri maailmaa. Hän onnistui myös vakuuttamaan monet sijoittajansa sijoittamaan paperivoitonsa arvottomampiin Bayano-osakkeisiin - käytännössä ostamalla heidät kahdesti. Jos sanon: "Tiedän kuinka rikastua, ja myyn sen sinulle", se pilaa sen. Mutta tarkastelemalla tarkkaan arvosteluja, suosituksia ja jopa tuotteen hintaa, opit pian näkemään, mihin ohjelmiin sinun tulee luottaa ja mitkä sinun ei pitäisi. Tällä tavoin sinun ei tarvitse enää koskaan olla huolissasi rahoista, eikä sinun tarvitse huolehtia myöskään työskentelystä. AliExpress tunnetaan nimellä Ebay of China ja voit ostaa tuotteen erittäin alhaisilla hinnoilla, ja se toimitetaan kaikkialle maailmaan.

Ei ole väliä kuinka kauan "muille ihmisille" menestyminen kestää. Etujoukko, jos olisin tiennyt paremmin, olisin mennyt online-välitykseen ja maksanut melkein minkään verran tehdäkseen täsmälleen saman kaupan. Mitä opin opiskelemalla esl: ää 6 kuukauden ajan. Sinulla on 100-prosenttinen hallinta teoksesi hinnassa. Useimmat taiteilijat ansaitsevat kotiinsa 10–30 prosenttia vähittäismyyntihinnasta. Jotta menestyisit hakukoneiden optimoinnissa, sinun on panostettava siihen. Mitä on surffaus? Hän sanoo, että mitä tahansa teetkin, mitä tahansa teetkin, mitä tahansa teet, työskentele sen kanssa kaikesta sydämestäsi Herran, ei ihmisten mestareiden hyväksi.

 • Mitä en todellakaan löydä hyviä ihmisiä, koska hän ei etsi aktiivisesti hyviä ihmisiä säännöllisesti Joshin kanssa.
 • Ne kohdistuvat väestön tiettyihin haavoittuviin väestöryhmiin, kuten ikääntyneisiin tai heikommassa asemassa oleviin.
 • Jim auttoi häntä kasvamaan 600 jäsenestä 1700 jäseneksi, Luke Owens ja minä vain, hän ei ole vaimoni, tiedät, niin olen, minulla on Roy Royn autotallissa auttoi häntä, tiedätte, kaksinkertainen liike, kolminkertainen liike, Colton Dixon, auttaen häntä musiikkiurallaan.
 • Hän toivoo saavansa yhtenä päivänä kaikki tulonsa työskentelemällä Thriven Dallas-pohjaisen valmistajan Le-Velin palveluksessa.
 • Myymälässämme ajattelin, että hakemistojen lähetyspalvelun maksaminen tuo heti liikennettä verkkosivuillemme.
 • Monet ihmiset vain luopuisivat ja sanoisivat, että se on, en voi tehdä sitä.
 • He alkavat ymmärtää, että on hyvä kokeilla, epäonnistua ja oppia prosessista.

Et Saa Rikkautta Nopeasti

Heck, siellä on jopa elokuva joistakin MIT-opiskelijoista, jotka lyövät kasinoja blackjackilla. He haluavat "maagisen avaimet käteen -mallin". Mitä työtä/tehtäviä minulla on aika tehdä tänään, mikä voi auttaa minua kasvattamaan tulojani huomenna? Se johtuu siitä, että mikään ei ole turhauttavampaa kuin tapaaminen jonkun kanssa, joka ei toteuta oppimiaan tietoja. Koska viesti on suunniteltu houkuttelevaksi. Toinen kustantaja oli tarjonnut Grantille 10 prosentin rojaltin.

Ensimmäinen parannuskeino laihalle kukkarolle on yksinkertainen: Se on hidas, tasainen ja johdonmukainen tapa rakentaa vaurautta. Mutta he antoivat kaikenlaisia ​​takuita ja lupasivat minulle kuu, sellaisilla lausunnoilla, että ne antavat 10 000 dollaria kuukaudessa vain 10 minuutin työllä päivässä.

Minulla on sininen kopio siitä laukussa kiropraktiikkapöydällä. Ajattelin niin vuosia. Mielestäni sinun on oltava valmis jatkuvasti tekemään kovaa ja/tai tylsää työtä, jota useimmat ihmiset eivät vain halua tehdä.

Indeksi

Vuosien kuluttua niin monesta ”käärmeöljy” -huijauksesta, tietyt lauseet ja käsitteet kirottuvat ikuisesti petollisiksi ja petollisiksi (uusi sana odottaa Merriam Websterin hyväksyntää). Saatat vain löytää etsimäsi ja löytää tavan ansaita rahaa hitaasti, jotain, jonka avulla voit lopulta elää sen elämän, jota olet aina halunnut! Kuluttavatko he koko ajan tonneja rahaa kalliisiin päivällisille, vempaimille ja muille paskaille, joita he eivät tarvitse? Polku menestykseen vaatii jatkuvaa työtä ja omistautumista pitkän ajanjakson ajan. Ei hypeä, ei roskaa, vain vankka neuvoja online-liiketoiminnan markkinoinnista. Sijoittaminen aloittelijoille tarkoitettuihin varastoihin, rahastolla on hallinnassa 23 miljardia dollaria, mikä tekee siitä erittäin likvidin, ja sitä sponsoroi yksi yrityksen maineikkaimmista nimistä, Vanguard. Kuka tahansa voi tehdä tämän ilman rahaa, mikä tarkoittaa, että markkinat tulvivat heti kilpailijoiden kanssa.

Jokainen kirja, joka lupaa sinulle jonkin verran taianomaisesti ja johdonmukaisesti kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa muiden sijoittajien ansaitsemasi tuotot, on rikastu nopeasti -järjestelmä. Ihmiset pitävät parempana kahden valinnan yksinkertaisuutta, koska on olemassa 50 prosentin mahdollisuus, että jopa satunnainen arvaus on oikein. Menestys on mielentila. Hän saattoi jopa kääntää huomionsa omaan keksintöönsä, kuten hänen onneton isänsä ja veljensä olivat yrittäneet tehdä heidän kanssaan, mutta hänellä ei ollut riittäviä kykyjä, yhteyksiä ja taloudellisia keinoja saadakseen ne onnistumaan. Tai voit peruuttaa kuntosalin jäsenyytesi ja aloittaa treenaamisen kotona. Henkilökohtaisen talouden suhteen meidän on usein muistutettava itsellemme, että epätodennäköinen ei ole sama kuin mahdoton. No, minulla oli kaksi hyvää syytä, että annat sinulle jotain takaisin. Koska näytelmä ei floppu, tuottajat eivät täysin pysty maksamaan takaisin sijoittajilleen, mikä johtaa heidän alttiisuuteensa sijoituspetoksille.