Ponzi- Ja Pyramidijärjestelmät

8 miljardin dollarin yritys, jolla on kolme miljoonaa "yritysomistajaa" ympäri maailmaa. Joskus yritys tarjoaa aseman yrityksessä ja "rikastu nopeasti" -lupauksen. Jos epäilet huijauksen kohdistuneen sinuun, sinun tulee myös ilmoittaa siitä, jotta se voidaan tutkia. Työskentele itsesi markkinoitavuuden parantamiseksi työmarkkinoilla ja tiedä mistä etsiä työtä. Kun henkilö tarjoaa, lupaa tai takaa jokaiselle osallistujalle efektiivisen vuotuisen koron, joka on vähintään 20% suurempi kuin Etelä-Afrikan varantopankin määrittämä repokorko sijoituspäivänä tai osallistumisen alkamispäivänä.

 • Tässä artikkelissa kuvataan joitain yleisimpiä huijauksia ja mitä voit tehdä suojautuaksesi.
 • Pyramidijärjestelmän edistämisen lisäksi osallistuminen siihen on lain vastaista.
 • Lemme tietää kommenteissa!

Oletko harkinnut harjoittelua? Huijarit vakuuttavat, että lähetät varat verkkopankin tai muiden rahansiirtopalveluiden, kuten ExpressSend® tai Zelle®, kautta. Kaiken kaikkiaan Wisconsinin kuluttajien tekemien valitusten määrä kasvoi yli 10% vuonna 2019 verrattuna edelliseen vuoteen, ja viidestä viidestä kuluttajavalitusluokasta neljä kasvoi huomattavasti. Kaikilla sijoituksilla on luontainen riski (mikä on rahan markkinoille saattamisen haittapuoli). Epätoivoinen työnhakija voi kysyä. On suuri mahdollisuus, että jos infomercial todella on liian hyvä ollakseen totta, monet ihmiset ovat sijoittaneet valituksiaan ja huijaustaan ​​koskevia asiakirjojaan verkkoon sinun ja minun nähdä. Kun saat hyvää olla häiritsevä, voit alkaa häiritä kokonaisia ​​muukalaisia. Verkkohuijaukset yrittävät yleensä myydä sinulle unelmaelämäntavan:

Mkhize on yksi tuhansista eteläafrikkalaisista, jotka ovat kiinni maata pyyhkäisevästä taloudellisesta huijauksesta. Jos olet tällaisen järjestelmän uhri, avaa tapaus poliisin kanssa. Huijaustaktiikka #9: Laillinen MLM-yritys korostaa tavaroiden tai palveluiden myyntiä asiakkaillesi. Anna heidän "olettaa", että nämä numerot ovat merkityksellisiä, kuten tämä: Muista, että on aina riski menettää kaikki rahasi millään sijoituksella. Yksi parhaimmista tavoista suojautua on tietää, mitä huijauskysymyksiä etsitään. Jos olet epävarma tai epävarma, luota suolistoosi ja tee tutkimusta.

 • Useissa osavaltioissa on lakeja, jotka sääntelevät ei-toivotun kaupallisen sähköpostin lähettämistä, jota saatat rikkoa tahattomasti lähettämällä massapostia.
 • Miksi täydellinen muukalainen valitsee sinut jakamaan omaisuuden?
 • MAINOS Kiitos katselusta!
 • Tähän sisältyy myös sisältö, jonka ainoa tarkoitus on lisätä tilaajia, näkymiä tai muita tietoja (esim.)
 • Nopeat päätökset.
 • Ei ole yllättävää, että televisio- ja radion pikiilijät haastavat kiinteistöihin liittyviä ”rikastu nopeasti” -järjestelmiä edelleen hengitysteitä varten.
 • Useimmat sisällöntuottajat antavat sinulle niin paljon sisältöä ja arvoa etukäteen, ennen kuin yrittävät koskaan myydä sinulle mitään.

Boom Times kutsuu riskiä

Se varoitti, että 20- ja 30-vuotiaat ovat erityisen vaarassa, ja keskimääräinen uhri on menettänyt 8900 puntaa. Kommentit ja linkit väärennettyihin kauppoihin. Tämä angst johti yksityisen sektorin vartiointiryhmien, kuten vuonna 1921 perustetun valtakunnallisen organisaation, kuten Better Business Bureau, syntyyn, joka tutki ja varoitti kansalaisia ​​häikäilemättömistä toimijoista, ja lisäämään valtion sääntelyvirastojen aggressiivisuutta. Muutaman kuukauden hoidon jälkeen Mkhize päätti lopettaa järjestelmän. Varmista, että kaikki käyttämäsi sivustot ovat turvallisia.

Kotiin voi ansaita rahaa, mutta suurin osa niistä vaatii paljon kovaa työtä. Näitä törkeitä vaatimuksia on * monia * enemmän. Haluamme nopeita palautuksia emmekä välitä, jos polttamme siltoja. Tällä sivulla on kattava luettelo kansallisista ja kansainvälisistä virastoista, jotka ilmoittavat huijauksista. On esiintynyt monia tilanteita, joissa yritykset korottavat kuukausimaksuja tai ottavat käyttöön uusia maksuja ilmoittamatta asiakkailtaan. Toinen väite, jota huijarit käyttävät, on käyttää tuotteensa kustannuksia investointina tulevaisuuteen.

Liittyvät Virastot

Kuinka voit kertoa ero näiden kahden välillä? Katu kadulla sijaitsevan paikallisen pizzakaupan ja koko Pizza Hut -ketjun tulosten välillä on suuri ero. Tämä innostus toi heti Roaring Twenties -nimisen, nopeasti puhuvien promoottoreiden, charlatanien ja suorasuhteiden huijaajien legionien käsiin, jotka houkuttelivat tulevia rikkaita joukolla näennäisesti tyhmävarmuja järjestelmiä - varastossa yrityksissä, joita ei oikeastaan ​​ollut, - spekulointia Floridan kiinteistöjen tai Kalifornian öljykenttien suhteen Bostonissa sijaitsevalle miehistölle Charles Ponzille, jonka mukaan sijoittajat voivat saada 50 prosentin tuoton 90 päivän kuluttua sijoittamalla omituiseen suunnitelmaan lunastaa ulkomailla olevat postikupongit.

Videot, joiden tarkoituksena on kannustaa käyttäjiä tilaamaan. Ellet osta minkäänlaista luottamuksellista tietoa tai ohjelmistoa, mikään digitaalinen informaatiotuotte ei kannata lähempänä 997 dollaria. Laillisia ja vilpillisiä treffisivustoja on olemassa, joten suorita aina perusteellinen tutkimus ennen kuin valitset yhden ja maksat näistä online-palveluista. Se “työ” tavara pelottaa heitä. Tässä epätietoiset uhrit saavat sähköpostin, jossa on hyviä uutisia siitä, että heitä odottaa työpaikka tietyllä verkkosivustolla, jolla on enemmän tietoa. Lisätietoja huijausten takana olevista tarinoista. Teoksen tarkoituksena oli opettaa ihmisille tunnistamaan charlatanit yksinään.

Ei, todellinen temppu on sponsoroida uusia ihmisiä liittymään ja aloittamaan tuotteiden myynti.
 • Odota vain vähän aikaa ja olet apila, eikö niin?
 • ”Mutta sinun on lähetettävä yksityiskohtainen luottokorttisi tai muut tiedot palkinnon saamiseksi.
 • Tuotteen ostaminen ratkaisee kaikki ongelmat.
 • Usein rikastu nopeasti-nopeasti -järjestelmissä käytetään syötti- ja vaihtostrategiaa, joka kutsuu tietyn tarjouksen (syötti) katselemiseen ja näyttää sitten täysin erilaisen ja usein alemman tason (vaihto).

Kotivakuutus

Palaminen imee. Viime vuonna sijoittajat menettivät huikeat 87 410 puntaa päivässä binaaristen optioiden huijauksiin. Nyt kun olet saanut heidän rahansa... RUN! Ei voi korvata kovan työn tekemistä haluamasi elämän luomiseksi. Infomercials vetoaa työttömiin, syvästi velkaantuneisiin, eläkkeellä oleviin tai erittäin suositteleviin ihmisiin, joilla ei ole kriittistä ajattelutaitoa (kyky etsiä, arvioida, erottaa ja omaksua uutta tietoa).

Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä on. Huijaustaktiikka #5: On lukemattomia tapoja ansaita rahaa ja luoda yritys. Sinulla tulisi olla varma suunnitelma tai toimiala ennen kuin tavoitat apua. Vaikka konkurssi pysyy luottoraportissasi kymmenen vuoden ajan, sinulla on edelleen mahdollisuus saada lainoja. Ilmeisesti siellä oli huijaus; he taittuivat, ja nyt verkkotunnus isännöi muuta kuin sponsoroituja ilmoituksia, web-speak mainoksia varten. Käytä turvallisia WiFi-yhteyksiä ja vältä julkista WiFi-yhteyttä. Ostaminen liiketoimintamahdollisuudeksi, joka tuottaa suuria vaatimuksia siitä, mitä voit ansaita, saattaa kuulostaa vastaukselta.

Sivu tehtiin SEOMozille. Jos luet arvostelua blogissa tai arvostelusivustolla, muista, että hyvämaineiset sivustot ovat rehellisiä arvioidessaan ja ilmoittavat sinulle yleensä, että todennäköisesti ansaitsevat palkkiot, jos kirjaudut heidän linkin kautta. Jos lähetät heille rahaa, et todennäköisesti tee sitä uudestaan. Saatat pystyä luomaan yhden yrityksen, joka voi viedä sinut sinne, mutta sen on oltava erittäin menestyvä pitkään tämän saavuttamiseksi. Menestyminen Internetissä edellyttää muun muassa: Kuten näppylö, mutta ilman roiskuvaa ja tukehtumista! Rikastu nopeasti ja nopeasti - kuten korruptio ja uhkapelit - ovat huonoja ja syövyttävät ihmisten moraalikuitua, työetiikkaa, älyä ja luonnetta riippumatta siitä, ovatko yrittäjät vai ammattilaiset. Sijoittamiseen liittyy määritelmänsä mukaan jonkinlainen riskitaso (vaikka voit valita matalan tai korkean riskin sijoitusvaihtoehtoja riippuen riskinsietokyvystäsi).

Lelun Ilo

Jos huijarit saavat verkkotiedot, he voivat siirtää rahasi itse. Todellisuudessa järjestelmään liittyvien ihmisten lukumäärä, ja sen vuoksi järjestelmään tuleva rahamäärä, kuivuu nopeasti. Jos olet kuluttaja tai kansalainen, noudata petosten ja vilpillisyyden tunnistaminen -kohdassa annettuja ilmoitusohjeita. Viitteet toimivat molemmin puolin. 1920-luvulla amerikkalainen huijari nimeltä Charles Ponzi jättäisi jälkensä rikoksen historiaan. Omaisuuksien kertyminen vie vuosia, ja niihin sisältyy kovaa työtä ja johdonmukaista säästöä.

Jokaisesta säännöstä on poikkeuksia, mutta ihmiset, jotka antavat korvattavan tulon ja panevat nyt vain muutaman tunnin päivittäin, todennäköisesti uhrasivat useita henkilökohtaisia ​​uhrauksia useita vuosia päästäkseen tähän pisteeseen. Ansaitse rahaa -järjestelmät ovat aina olleet olemassa, koska mahdollisuus ansaita paljon rahaa pienestä työstä on aina houkuttelevaa. Elämän paineet pakottavat meidät tekemään tyhmiä asioita joskus. Jos olet kiinnostunut vakavasta, kiehtovasta kohtelusta siitä, mitä todella tapahtuu webissä, tutustu ActivMedian viimeisimmän tutkimuksen, jonka otsikko on "Nettovoittojen takana olevat todelliset numerot", yhteenvetoon osoitteessa http:

Mitä tapahtuu, kun sisältö rikkoo tätä käytäntöä Jos sisältösi rikkoo tätä käytäntöä, poistamme sen sisällön ja lähetämme sinulle sähköpostia, joka ilmoittaa sinulle.

Rikastu Nopeasti -järjestelmien Laillisuus

SEOmoz-sivun muotoilu on hienostuneempaa. Voit siirtyä mihin tahansa Web-hakukoneeseen (kuten google. )Useat tällaiset "Mystikot" toimivat eri nimimerkillä Pariisin lähellä sijaitsevasta Rambouilletista.

Kirjanmerkki/Etsi tästä viestistä

Digitaalinen haastaja on julkaissut uusia lukuja, joiden mukaan lähes 30 000 puntaa on todettu menetetyksi tällaisille huijauksille toistaiseksi vuonna 2019. Jos sinulla ei ole varaa maksaa kaikkia velkojasi, ota yhteyttä velkojiin ja kysy lainan maksusuunnitelman laatimisesta. TURVALLISTEN SIJOITUSJEN PITÄMINEN petos voi maksaa uhreille tuhansia puntia. Mikään näistä ei ole kyse laillisesta ansaintamahdollisuudesta, etenkin sellaisissa, joissa on pitkäaikainen potentiaali korvata päivätyösi. Jos työskentelit yrityksessäsi vain 10 tuntia viikossa, tuotto on noin 3 dollaria tunnissa tai alle puolet liittovaltion minimipalkasta. Loppujen lopuksi voitko todella saada kaikki rahan ansaitsemissalaisuudet hetkelliseksi miljonääriksi vain 20 dollarilla? Olemme kuitenkin väärässä sen perusteella, mitä olemme viime aikoina kuulleet.

Kirjoita Ponzi

”Eläkeläisten on ymmärrettävä, että heidän säästönsä eivät välttämättä ole niin suuria, kuin heidän mielestään on, koska heidän on otettava huomioon mahdolliset tapaukset, kuten lääketieteellisiin tai hätätilanteisiin liittyvät tarpeet. Ja niitä on ollut paljon. Lähetetään sama kommentti uudestaan ​​ja uudestaan ​​linkillä kanavallesi. Rikolliset mainostavat järjestelmäänsä valokuvien jakamissovelluksessa lupaaen korkean tuoton 24 tunnin sisällä alkuperäisen 600 punnan sijoituksen jälkeen. Valitettavasti, jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Näet adjektiivit kuten helppo, yksinkertainen, passiivinen tai nopein. Ajattele kuinka korkea inflaatio olisi, jos olisimme kaikki miljonäärejä yön yli! Toistuvat kommentit:

Hän onnistui myös vakuuttamaan monet sijoittajansa sijoittamaan paperivoitonsa arvottomampiin Bayano-osakkeisiin - käytännössä ostamalla heidät kahdesti. Virheohjaus - jos kirjoitat Web-osoitteen, mutta se ohjaa toiseen Web-osoitteeseen, se on yleensä merkki huijausta. Et voi räätälöidä liiketoimintasuunnitelmaa jokaiselle kurssin henkilölle, voit antaa vain tietoja, jotka voivat tarjota arvoa. Quixtar on tapa, jolla sinulla voi olla oma yritys, ilman kaikkia niitä hankalia yritystutkintoja ja miljoonia aloituspääomaa.

 • Mutta monille se ei ollut tarpeeksi.
 • Sen lisäksi, että hän teki virheen luovuttamalla valtavan määrän rahat henkilölle, jota hän ei tuntenut hyvin, Amirin halukkuudesta tulla menestyväksi yrittäjäksi lyhyessä ajassa oli syytä syyttää myös hänen menetyksistään, hän lisäsi.

Tarinoita Tämän Huijauksen Takana

Käytä tervettä järkeä harkitessasi online-tarjouksia. Miksi jaat henkilökohtaisia ​​tai yritystietojasi, mukaan lukien pankkitilisi numerosi tai yrityksesi kirjelomakkeet, sellaisille, joita et tunne? Kun huijari on saanut rahat, jotka olet johtanut vastineeksi sekille, pankkisiirtoa ei voida peruuttaa, vaikka sekki olisi vilpillinen. Monella tapaa se on digitaalinen vastaus myyntikorkeuteen, jonka käytettyjen autojen myyjä voi antaa sinulle.

Näytät Siltä, ​​että Joku Arvostaa Hyvää Musiikkia.

Pienoiskuva, jossa on kuva suositusta kuuluisuudesta, jolla ei ole mitään tekemistä sisällön kanssa. Minun on myönnettävä, että minut on hiljattain imetty tämän skenaarion vuoksi. Pahemman asteen vuoksi monia pieniä sijoittajia houkutettiin ostamaan yritysten osakkeita marginaalilla - lähinnä lainoilla, jotka heidän oli maksettava takaisin taskustaan, jos osakekurssi laski. Tarkista luottotiedot vähintään kerran vuodessa. Mitä vikaa näissä väitteissä (sen lisäksi, että ne eivät ole totta)? Itse asiassa tämä on ilmeistä, mutta Internetissä ei ole yhtä paikkaa, johon kaikki Internetissä menisivät. Tee tämä näyttämällä kuvia hienoista asioista, joita heidän murretut aasinsa eivät ole varaa! Tämä erityinen (pakollinen) koulutus maksaa esimerkiksi 200 dollaria, ja työ alkaa koulutuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

Se on liian kovaa ja vaativaa työtä, jotta he voivat hoitaa sen. Jos kyse on huijauksesta, sähköpostiosoite, josta viesti on tullut, täytetään satunnaislukuilla tai kirjoitetaan väärin. Huijausvaroitukset keskittyvät usein siihen, että eläkeläiset kutsuvat kylmästä sijoitushuijareita tai vanhempia, mutta viime aikoina on keskitytty yhä enemmän nuorempiin mahdollisiin uhreihin. Kun kaikki ystäväsi ja perheesi kertovat sinulle investoinnista, jota ei voi menettää, älä osta hypeä. Tämä väite on melkein varmasti väärä. Nämä epäonnistumiset ylittävät todennäköisesti huomattavasti pienen määrän menestystarinoita (jotka eivät todennäköisesti kerro koko totuutta). Lontoon Cityn poliisin tukemana, FCA: n ScamSmart -kampanja rohkaisee sijoitusta harkitsevia tarkistamaan sen omalta verkkosivulta vinkkejä sijoituspetosten välttämiseksi www.

Joten, Reed aloitti luokituksen ja arvioi kymmeniä alan kirjailijoita, asiantuntijoita ja seminaarijohtajia antaen lukijoille mielipiteensä siitä, mitkä ovat kuuntelun arvoisia. He lupaavat usein taattuja tuottoja - paluuta ei koskaan taata; kaikki sijoitukset sisältävät jonkin verran riskiä. Pyramidijärjestelmän edistäminen tai siihen osallistuminen on lain vastaista. He ilmoittavat potentiaalisille uhreille, että tie menestykseen tapahtuu noudattamalla "salaisia ​​kaavoja", joista kukaan muu ei tiedä.

Saa Suojaa Helpoilta Rahahuijauksilta

He taskuttelevat palkkiot ja muut maksut, jotka heidän mukaansa liittyvät. Tämä on kohderyhmämme. Muista, että jos valehtelet laina-, työ- tai luottokorttihakemuksessa, teet petosta. Tuomioistuin on myös nimittänyt väliaikaisen vastaanottajan valvomaan vastaajan yrityksen tuloja ja omaisuutta. Mutta vertaa kuvia, tekstiä ja linkkejä.