Rikastu nopeasti! Ansaitse rahaa Blogging!

Se ylittää materialistiset tarpeet. Kun kirjasi on kirjoitettu, voit suunnitella kannen Canvan kaltaisella työkalulla ja luoda e-kirjasta PDF-tiedoston. WordPressillä on myös erilaisia ​​laajennuksia, joiden avulla sosiaalisen jakamisen painikkeiden asettaminen blogiisi on helppoa. Nykyään teollisuus on huomattavasti erilainen: Mutta tämä on hyvä aika tuoda esiin yksi kriittinen kohta - kuten tämän viestin otsikko kuuluu, bogging EI ole rikastu-nopea järjestelmä!

Uudestaan ​​ja uudestaan. Muutama napsautus ja sinulla on blogi valmiina menemään. Vinkkejä palvelujen ansaitsemiseen: En ehkä ole vielä kehittänyt ”markkinointi-yritysmäistä” ajattelutapaani, mutta niin se on. Hänen bloginsa nimi on Live Like A VIP, ja se saa 125 000 ainutlaatuista käyttäjää kuukaudessa, 400 000 sivun näyttökerrat. Hän on voittanut useita palkintoja, kuten Cosmopolitan Magazine -blogin palkinnon ja Lontoon Lifestyle-palkinnon. Sairaanhoitaja, tämä ei luultavasti ole suositeltavaa urapolkua, mutta se voi olla sinulle, jos olet hieman riskinottaja. Joitain esimerkkejä: Kätevä, tytäryhtiömarkkinointi on yksi todistetuimmista ja tehokkaimmista tavoista ansaita passiivisia tuloja verkossa.

Ostoskärry

Ja anna minun kertoa sinulle, Pinterest muutti kaiken meille. Aion myös ansaita rahaa blogeihini, jotka ovat niche-erityisiä. Dollari laski laskusuhdanteen pelkoa alhaisempaan hintaan ja odottaa…, kurssin riskienhallinnan puoli on myös erinomainen ja todella hyödyllinen ihmisille, jotka ovat aiemmin, kuten minäkin, yleensä houkuttaneet rahaa. Kokonaiskustannukset ovat 8 dollaria.

Viimeisen kuuden kuukauden aikana ansaitsen keskimäärin 60 dollaria kuukaudessa. Tiedän, että nämä jutut voivat olla pelottavia, kun sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä olet tekemässä. Ja tiedätkö miksi? Freelance-blogin kirjoittaminen on luultavasti paras tapa ansaita rahaa nopeasti mihin tahansa blogiin liittyvään.

Suosikki tapani on vierasblogi.

Lähetä Navigointi

Osa syystä siihen, miksi journalismin teollisuus vähenee, on se, että toimittajat eivät voi heittää omia henkilökohtaisia ​​analyysejään pelätäkseen puolueellisuuttaan. Mitkä ovat parhaat päiväkaupat?, vakuudettomat lainat, vaikka niillä on korkeat korot. Jos meillä olisi ollut tällainen opas, kun aloitimme liiketoiminnan, olisimme todennäköisesti ohittaneet ensimmäisen puolitoista vuotta puhdasta stressiä, sekaannusta ja myllerrystä ja päässeet sinne, missä olemme nyt murto-osa ajasta. Tässä on malli, jonka voit varastaa:

Mutta tämä ajaa minut alas, samoin kuin se, että kirjoittajien keskittymät blogit ovat niitä, jotka heijastavat hänen omia etujaan. Heillä kaikilla on jonkin verran pää brändivärimme: Itse ylläpitämä WordPress-blogi on suositukseni, ja se voidaan aloittaa erittäin edullisesti. Tämän avulla myyjät voivat maksimoida voitonsa ja asiakkaat löytää ainutlaatuisia tarjouksia.

Käytä kuponkikoodia BTOP42 yhden kuukauden ajan ja luovuta SSL-varmenne (ei suositella). Anna aina enemmän kuin saat. Joten BTOP: n julkaisemisesta lähtien olen pitänyt Paulinen keskittyä mahtavaan brändämiseen pään takana. Joten vastaisin ikävään sähköpostiin ystävällisellä kolmen sivun selityksellä siitä, mihin heidän jäsenmaksunsa todellisuudessa meni (maksamalla foorumimuodot, mainoskulut, palvelimet jne.) Varmista, että käytät koodia PINNING5 kassalla! Mitä myyt seuraavalla askel ylöspäin? Todellisuudessa, koska kulutuksemme on jo katettu muista tuloista eikä meillä ole halua käyttää vielä enemmän rahaa, se tarkoittaa, että 100% MMM: n tuloista käytetään jollain tavalla ajan mittaan maailman parantamiseen. Halusin kuitenkin varmasti katsoa lisää videoita siitä, kuinka voit johtaa yritystäsi tai tuottaa tonnia rahaa viikossa.

Huutokauppasivustolla käyttäjät voivat tehdä tarjouksia tuotteista niiden ostamiseksi.
  • Minun tapauksessani vähimmäiskykyinen suppilo oli 90 minuutin verkkoseminaari.
  • Viestisi sijoittuu korkeammalle hakukoneissa.
  • Kun olet luonut Analytics-tilin, asenna Analytics-laajennus tai käytä Googlen Tag Manager -laajennusta kaiken määrittämiseen ja linkittämiseen.
  • Jotkut esimerkit ovat tulostettavat suunnittelijat, kutsut, juhlatulostettavat, ateriasuunnitelmat, oppaat jne.

Tässä Ei Ole Kyse Bloggaamisesta

Ajattele vain, että voisit kirjoittaa matkastasi Texasiin käydäksesi Alamossa. Yksinkertaisena nyrkkisääntönä, älä odota mitään tytäryhtiömarkkinointimatkasi ensimmäisten 6–8 kuukauden aikana. Katso ohjeet siitä, kuinka Kysymykset ja vastaukset -sivusto luodaan WordPressin avulla.

Ehkä he haluavat ymmärtää jotain parempaa tai ehkä haluavat jonkun pitävän heitä vastuussa.

Korvaa jokaisen kuvan, johon viitataan, vastaavaan kokoon katsojan näyttöportin mukaan. Osta btc, kun olet saanut bitcoinin pörssissä, kuten Coinbase ja Kaksoset, voit myydä sen kivuttomasti. Hinta on hiukan enemmän kuin perinteinen web-hosting-paketti, mutta ylimääräiset kustannukset (puhumme tässä 1 dollaria/kk) säästää päänsärkyä tiellä. Olen oppinut erittäin tärkeänä, että sinun on varmistettava, että ihmiset tulevat blogiisi.

→ Aseta blogi yllä olevan opetusohjelman avulla. Joka kerta kun keksimme uuden tuotteen, lähetämme sähköpostitse luettelon kertoa heille siitä. Opi hakukoneoptimoinnin perusteet, kuten avainsanatutkimus, houkutellaksesi lisää kävijöitä hakukoneista, kuten Google. Jos kirjoitat kymmenen eri blogin viestiä eri tavoista tehdä voileipä, yritä linkittää viestisi välillä, jos se on tarkoituksenmukaista. Kun hakeudut ryhmätauluun, noudata näitä sääntöjä: Blogista on kasvanut monen miljardin dollarin toimiala.

Siellä on yksinkertaisesti liikaa liikaa oppia ja liikaa rakentaa (sivustosi, sisältökirjasto, sosiaalisen median läsnäolo, luotettavuus, suhteet lukijoihin jne.)

Juuri Saapunut

Kuinka he saavat sivun näyttökerrat? Niitä kutsutaan tulovirtoiksi. Halvat paisutukset, myös DaringAbroad-sivustolla. Kun omistat oman sivustosi, on paljon helpompaa saada työtä, myydä tuotetta ja kertoa tarinasi. On paljon parempia tapoja ansaita rahaa blogging kuin lähettää ihmisiä pois sivustosi. Blogiviestissäsi näytetään nämä ilmapallot ja suppilolukijat omassa pallokaupassasi. Jotkut blogit voivat poiketa aiheista ajoittain, mutta päivän päätteeksi suurin osa pysyy ajankohtaisina, koska juuri sitä lukijat odottavat blogia käydessään.

Matthew Woodward - Kuukausitulot: 24 500 dollaria

Onko tämä arvokasta lukijoilleni? Hän haluaa vain lukea hienoa sisältöä riippumatta siitä, mistä se tulee. Hän rikastui? Jos yrität saada yleisösi pysymään sivullasi, tämä voi olla syy. Suosittelen uusille bloggaajille käyttämään BlueHostia uusien blogiensa ylläpitämiseen. Siksi kirjoitan tänään tämän artikkelin hirviön.

Ilmaiset rahatulot Rikastuminen blogin kautta vaatii paljon ahkeruutta ja omistautumista sekä lisää kärsivällisyyttä. Sillä, joka on toiminut verkkoyrityksessä vuodesta 2019 ja perustanut kolme menestyvää yritystä, jotka käyttävät Bluehostia, sijoita itsesi ja tarkista ne. Tässä oppaassa aiomme kattaa kaiken. Ajattele vain katselemasi YouTube-videoita, kuinka tehdä tai korjata jotain, koska valmistajan ohjeilla ei ole järkeä.

Joten miten voit rakentaa luottamusta? Menestystarinoita luovilla yrityksillä on taipumus herättää ajatuksia nopeasta rikkaudesta, varsinkin kun kyseinen yritys liittyy ainakin löysästi tekniikkaan. Menestyksemme johtui pääasiassa blogiamme. Tarjonta ja kysyntä penny varastomarkkinoilla ym, he etsivät usein potentiaalisia varastoja puolestasi, ja näyttävät osakekaaviot havaintojensa tueksi. Kaikki blogit yhdistettiin yhdeksi sivustoksi vuonna 2019, ja suosittuja ilmaisia ​​ohjeita lisäävät nyt maksetut kurssit ja e-kirjat. Napsauta tätä ja osta Zoe Griffinin Get Rich Blogging Amazonista.

  • Tekstilinkit tuntuvat artikkelissa luonnollisemmilta ja "todellisimmilta", mikä tarkoittaa korkeampaa luottamusta.
  • Golfarit rakastavat täydellisyyden haastetta.
  • Jos blogiisi tulee paljon liikennettä, Google-mainosten näyttäminen voi olla nopea ja helppo tapa saada tasaista tuloa.
  • Puhutaan valtavasta erovuosivalosta.
  • Se ei kuitenkaan ole läheskään yhtä tuottoisaa kuin aikaisemmin, ja se vaatii paljon liikennettä ollakseen todella kannattavaa.

Lisää Nimikkeitä Harkittavana

Se on hieno asia passiivisissa tuloissa - se vain tulee. Päätetään mitä ja milloin ostaa, mutta se tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajien on oltava valmiita tappioihin, joita monien elinkeinonharjoittajien on vaikea hyväksyä, vaikka se on välttämätöntä pitkäaikaiselle selviytymiselle. Jokaisen blogia aloittavan bloggaajan päämäärä on suuri vetoomus suurelle yleisölle. Muut yhteisön jäsenet voivat myös olla vuorovaikutuksessa ja auttaa toisiaan.

Älä Mene Hulluksi

Mutta kestää työtä ja vuosia, jotta blogiisi saadaan korkea sijoitus, paljon liikennettä. Kahden vuoden kuluessa blogi ansaitsi yli 20 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiöiden, mainonnan, kirjakaupan ja valmennuksen kautta. Olen kirjoittanut monia ProBloggeria koskevia artikkeleita rahablogien tekemisestä ja linkin joihinkin ehdotettuihin lisälukemiin alla olevasta aiheesta, mutta annan ensin jakaa muutaman johdanto-osan aiheesta. Jotkut bloggaajat alkavat ansaita pieniä määriä pian blogien alkamisen jälkeen. Olen maininnut tässä oppaassa monia käyttämistäni työkaluista. Varmista, että osa ajasta on käytetty foorumeihin ja muihin blogeihin (tai mihin tahansa, mikä sopii sinulle) näiden suhteiden ja blogin luomiseen. Sitten menin kanin aukosta yrittäessäni tehdä blogini näyttämään kauniilta.

Bloggaaminen on nyt kokopäiväinen työni, ja ansaitsen enemmän rahaa blogointiin, mitä tein vanhalla 9–5. Oman blogin aloittaminen on helppoa. En kirjoittanut yhtä blogin postitusta melkein kahden kuukauden ajan. Otetaan esimerkiksi tämä blogi. Vaiheittainen opas cfd-kauppaan, jFD on johtava yritysryhmä, joka tarjoaa rahoitus- ja sijoituspalveluita ja toimintaa. Blogin yleisön kasvattamiseen on monia tapoja, joista olen kirjoittanut aiemmissa blogi-viesteissä ja puhunut podcast-lähetyksissä (jaan lisää lukemista ja kuuntelemista alla), mutta on tärkeää käydä läpi kaikki nämä strategiat muistaen, että sinä ei pitäisi etsiä vain liikennettä, vaan myös "lukijoita". Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita yksi näistä yrityksistä ja integroida se blogiisi. Onko jotain mitä voisit tehdä heille tai miten voisit työskennellä yhdessä?

Vain tyttö ja hänen bloginsa - Kuukausitulot: 51 000 dollaria

Se on Googlen mainospaikkapalvelu. Kokeiluverkkosivusto ja sovellukset, tällä hetkellä HighLowilla on vain 43 erityyppistä omaisuutta. Tässä on harjoitus, jota sinun pitäisi kokeilla: Tietenkin suuri osa tästä päänsärkystä voidaan ratkaista etsimällä yritys, joka tarjoaa valkoisen etiketin tai pudota lähetyspalvelun, jolloin sinun on huolehdittava liikenteen saamisesta ja verkkosivuston päivityksestä. Aloittamisessa on 3 päävaihetta: Retkeilijät rakastavat aikaa poissa kiireisestä kaupunkielämästä. Bloggerina olon tunne on monin tavoin hyvin kuin taloudellisen vapauden tunne. Scrivs aikoo näyttää sinulle kaiken, mitä tarvitset oman 100 000 dollarin vuosi-blogin luomiseen.

Valitse aiheeseen liittyvät tulot. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen - etsi hyvä otsikotiedosto pyyhkäisemällä ja täytä vain tyhjät kohdat. Valitse tulovirta.

Suosituimmat Viestit

Seuraava askel neuvotteluista on tosiasiallinen tekeminen heidän puolestaan. Voidaanko valuuttariskiä suojata etf: llä? Toinen ero ETF: n ja sijoitusrahastojen välillä on, että ETF: n on tarkoitus jäljitellä vertailuindeksiä kuten S&P 500, kun taas sijoitusrahastojen on tarkoitus ylittää vertailuindeksi. Kurssilla hän opettaa sinulle tarkat strategiat, jotka hän käytti siirtyäkseen tekemään 0 dollaria tytäryhtiöiden tuloista yli 50 000 dollariin kuukaudessa. Itse asiassa se on tärkein syy blogiin: He voivat jopa haluta kirjoittaa vierasviestin myös verkkosivustollesi.

Voit luoda helposti Web-hakemiston WordPress-sovelluksessa ohjeiden mukaan. Neuvoni on hankkia jonkinlainen työpaikka - mikä tahansa työ, minkä voit - sitten aloittaa blogiyrityksen rakentamisen sivuyrityksenä, jos blogointi on mitä haluat tehdä. Voinko lisätä tuloja toistamalla hakuja? Upromise asettaa rahaa lapsesi korkeakoulujen rahastoihin samalla kun teet normaalit menot. Siksi sanon, että tarkista se kirjastosta, jos pystyt. Digitaaliset tuotteet eivät vaadi tilaa tai toimitusta.