Kryptominointi On Yllättävän Helppoa, Mutta Olen Silti 8 Kuukautta Erossa

Tällaisen laitteen käyttäminen kuluttaa myös paljon sähköä, joten voiton ansaitseminen voi viedä hetken, usein yli vuoden jatkuvan louhinnan. Ethereumin tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että tietokoneet ajavat jatkuvasti hajautusalgoritmia, joka vie mielivaltaisesti suuren määrän tietoa ja tiivistää sen kiinteän pituisen kirjain- ja numerojonoon. GPU: lla tulisi olla optimaalinen lämpötila toimiakseen.

  • Painon suhteen S5 painaa 2.
  • Lohkon tiivisteen täytyy alkaa tietyllä lukumäärällä nollia.
  • Kuten tiedämme jo melko hyvin tähän päivään mennessä, ASIC-sirut on suunniteltu yksinomaan kaivostoimintaan ja ne ovat melko tehokkaita verrattuna GPU: han, tuottaen suuremman hash-nopeuden pienemmällä sähkönkulutuksella.
  • Bitcoinin louhinta.
  • Tämä on yritys, joka vastasi Antminerista, ja vuosien mittaan siitä on tullut suurin toimittaja kaikista kaivostyökaluista, joita ihmiset ympäri maailmaa käyttävät.
  • Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö niin?

Osakkeiden todistamisperiaatteen mukaan laskentatehojen sijasta pariin osallistuvat käyttäjät yhdistävät panoksensa, tietyt rahasummat, estetään lompakoillaan ja siirretään poolin pankkitilille. Vaikka ostaisit parhaan mahdollisen kaivostyöntekijän sieltä, olet edelleen valtavassa asemassa verrattuna ammatillisiin Bitcoin-kaivostiloihin. Ja koska bitcoin-kaivoslaitteet eivät ole halpoja - odota maksaa vähintään 1 000 dollaria laitteistosta tai useita kertoja enemmän kuin korkealaatuinen takila - sen vaihtaminen joka vuosi tai kaksi vie valtavan pureman kaikista voittoistasi tehdä kaivostoiminnasta. Se on hitain louhinnan muoto; melkein vanhentunut. Tällöin edistymistä aloitettiin. Tarkista markkinoilta kustannustehokkaat työkalut, jotka antavat sinulle suorituskyvyn, mutta jotka eivät ole liian kalliita. Tämä auttaa sinua selvittämään parhaan bitcoin miner9-laitteiston ja aloittamaan bitconien louhinnan itse.

Jatka sammuttaaksesi tietokoneesi. Ainakin pilvikaivostoiminnassa sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia virrankulutuskustannuksista ja muista välittömistä kustannuksista, jotka liittyvät kaiken kaivostoiminnan tekemiseen omalla laitteellasi. Sirujen ostaja on kuitenkin edelleen tuntematon, vaikka jotkut ihmiset uskovatkin, että sirut myydään Halong Miningille Dragonmint T1 -kaivoksen tuottamiseksi. Sen sijaan bitcoin-rahakkeet tuodaan markkinoille ns. Mining -prosessin avulla. Yksi on työtä; yksi on onnen kysymys. Vaikka ETH: n arvo on nyt noin 600–800 dollaria, 2–3 vuodessa se voi olla 6000–8000 dollaria. USB-tuuletin - Koska lohkosi purkautuvat käyntiä ympäri vuorokauden, ne yleensä lämpenevät. Tämä on salauksen louhintaprosessi käyttämällä CPU-prosessoria laskennallisten algoritmien suorittamiseksi lohkojen ratkaisemiseksi.

  • Mielenkiintoista on, että bitcoinin markkinahinta näyttää vastaavan läheisesti bitcoinin louhinnan rajakustannuksia.
  • Helpoin tapa aloittaa Bitcoinin louhinta on ladata sovellus, joka tekee kaiken puolestasi.
  • Yhteensä hän käytti 127 dollaria pakkaukseensa ja, niin paljon kuin voimme kertoa, virrankulutus on merkityksetön.

W/xHash/s:

Tätä kutsutaan ns. Systeemiksi, koska vanhemmille osakkeille lohkon alusta lähtien annetaan vähemmän painoarvoa kuin uusimmille osakkeille. 5 TH/s on nopein takaisinmaksu. Paras tapa tehdä tämä, kuten olemme keskustelleet, on käyttää Bitcoin-kaivoslaskuria. Kytke suoritin virtalähteeseen 8-napaisella liittimellä. Etsit jotain, jolla on korkea hajautusaste, alhaiset kustannukset ja alhainen virrankulutus.

Tulee aika, jolloin Bitcoinin louhinta loppuu; Bitcoin-protokollaa kohden Bitcoin-lukumäärän enimmäismäärä on 21 miljoonaa. Hyvät uutiset: Kun on pieni mahdollisuus löytää seuraava lohko, voi kulua kauan ennen kuin kaivosmies löytää lohkon, ja nouseva vaikeus tekee asioista vielä pahempaa. Vakaimmasta bitcoin miner4: stä ei ole nimeä, joka olisi yhtä tunnustettu kuin Kanaaniläisen nimi. T9: n ja S9: n vertailussa kaivostyöläiset jakautuvat paremmin. Kaivoslaitteiston hinta on myös välttämätön. Tämä on moniosainen sarja. Tämä on yksi tapa estää lohkon tarkkuus.

Yksi investointeja vaativa alue on virtalähde.

Kuinka Kaivoslaite Toimii?

Bitcoinin louhinta on ns, koska se muistuttaa muiden hyödykkeiden louhintaa: Miksi valitsit BlockBox AC: n kaupalliseksi kaivosyksiköksi? Jos haluat saada bitcoineja kiinteän määrän kaivostehon perusteella, mutta et halua itse käyttää varsinaista laitteistoa, voit ostaa kaivossopimuksen.

Plussat

Yleisenä nyrkkisääntönä ehdotan, että vältetään pilvien louhinta kokonaan. Sikäli kuin informaatioteorian huolenaihe maailmankaikkeuden kokonais entropiassa kasvaa, mutta koska tiedämme, että energia on säilytettävä, siis A: sta ja B: stä kadonneen tiedon (mutta suurin osa siitä tulee uuteen tietoon) on muututtava toiseksi millainen energia ja arvaa mikä se on? Kenen pitäisi hankkia mobiili kaivosyksikkö?

Kaiken kaikkiaan, tapauksen tekeminen kesti noin tunnin ja maksoi vähän alle 50 dollaria. Napsauta alla saadaksesi lisätietoja. MineOnCloudilla on tällä hetkellä pilvessä vuokrattavana noin 35 TH/s kaivoslaitteita. Jotkut salauskaivostyöläiset valitsevat sen sijaan muita valuuttoja. Kaivostoiminta on toistuva prosessi, joka ei vaadi älykkäitä päätöksiä, mikä johtaa siihen, että GPU: t korvaavat CPU: t kaivosmaailmassa. RAM - Määrä parantaa tässä laatua, koska tuottavuus ei ole niin voimakkaasti riippuvainen sukupolvesta tai hinnasta.

Carlsonin mukaan seuraava askel sen jälkeen, kun hänen nykyinen 60 megawatin rakennuksensa on ”satoja” megawatteja. Tässä on TechCashHouksen mukaan analyysi sen kannattavuudesta, joka perustuu 15 642 dollarin Bitcoin-hintaan, 13 sentin virrankulutukseen kilowattitunnilta ja uima-allasmaksuihin 1%. Perusmallissa on AMD RX 570/580, mutta voit määrittää sen niin, että siinä on NVIDIA GTX 1070 GPU tai 1070 Ti GPU, mikä voi tuottaa sinulle ylimääräistä voittoa. Sitoutumisemme sinuun, 90 Vuoden 1987 pörssiromahduksen jälkeen Nasdaq valtuutti yleensä, että markkinatalouden päättäjät noudattavat SOES: n kautta toteutettuja tilauksia. Voit myös lisätä kosketusnäytön, jotta voit pitää silmällä kamppeet. Suorita -> Palvelut -> superhaku (poista käytöstä). Lisää virtaa on yleensä parempi, ja se voi antaa ylimääräistä tilaa, jos haluat rakentaa tehokkaamman kaivoslaitteen linjalle. Ram ei ole kovin tärkeä kaivoslaitteellesi, joten suosittelemme, että saat vain 4 tai 8 gt muistia. Jos päätät harjoittaa kaivostoimintaa itse, tarvitset todennäköisesti edistyneempiä teknisiä tietoja ja suuremman virtalähteen.

Toisin kuin hallitusten painostama ja pankkien liikkeeseen laskema paperivaluutta, bitcoineja ei tule missään fyysisessä muodossa.

Muut Kielet

Hyvin yksinkertaisesti sanottuna pilvien louhinta tarkoittaa (yleensä) jaetun käsittelytehon käyttämistä etädatakeskuksista. Toinen vaihtoehto olisi kaivosta altcoineja, jotka voidaan silti louhida GPU: lla, kuten Ethereum, Monero tai Zcash. Kesäksi mennessä Giga-Watt odottaa, että täällä on 24 palkkia, jotka pilkottavat bitcoineja ja muita salauksen valuuttoja, joista suurin osa käyttää samaa laskentavaltaista, salausteknisesti suojattua protokollaa, nimeltään blockchain. Kun perinteinen CPU osoittautui tehottomaksi, järjestelmään lisättiin GPU: ita. Joten olemme menossa erittäin joustavan Nvidia GTX 1070 -kortin kanssa tekemään raskas nosto. Säätö, tässä on huomioni laadittaessa luetteloa parhaista valuuttavälittäjistä:. Silti GPU: ita oli tässä vaiheessa uskomattoman vaikea jäljittää ja minun piti tyytyä suorituskykyyn. Kaivospalkkiot maksetaan kaivosmiehelle, joka löytää ensin palapelin ratkaisun, ja todennäköisyys, että osallistuja löytää ratkaisun, on yhtä suuri kuin verkon osa kaivostehosta. Lisätuulettimien asentaminen ei voi koskaan satuttaa, ja yritä olla ajamatta kaivoslaitetta pidempään kuin tarvitaan.

Kun hintataso on jatkuvasti nouseva, paras veto voi olla erityinen kuuden pakkauksen tarjous tai vaihtoehtoja, kuten vanhoja R290X/R390X-kortteja, jotka saattavat jo olla käteviä tai joita voi hankkia kohtuulliseen hintaan luotettavasta lähteestä. Palapelivaikeudet. Jos haluat käydä kauppaa passiivisemmin, katso uutiskirjeemme, kauppaideat ja live-analyysi swing trader -paketista täältä>. Kaikki nämä laitteet ja ohjelmistot voivat saada bitcoin-kaivoskustannukset kasvattamaan. Joissain tapauksissa tietokoneesi käyttää kaivoslaitteistoa.

Talodemokraattien oikeudenkäynti Valkoisessa talossa oikeudenkäynnissä

Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. Paisuttava sijoittaminen:, demotili on kaikkien saatavilla. Kiinassa soitettiin puheluista, joissa hallituksen äskettäin suorittama kryptovaluutan torjunta on kaivojien yrittänyt siirtää 200 megawatin suuria toimintoja turvallisempaan maahan. Jos luettelossa olevaa kohdetta ei ole enää saatavana, kerro siitä meille, jotta voimme päivittää luettelon. Bitcoin-ostojen ostaminen vaatii uskon harppauksen, yksityisen tiedon tarjoamisen pörssille, rahan siirtämistä offshore-yhteisölle ja ymmärrystä kuumista lompakoista ja kylmävarastoista sekä niiden hallintaa. Ja jos olet teknisesti taipuvainen, miksi et tee sitä? Se vaatii kuitenkin vähintään 205 voltin toiminnan. Alun perin mitattu hashissa sekunnissa (H/s) kaivoslaitteiston kasvavan nopeuden vuoksi.

Toisin kuin GPU, CPU ja FPGA, niitä ei voitu käyttää muihin tehtäviin. Nyt kun jotkut tärkeimmät kappaleet ovat paikoillaan, tarvitset kiintolevyn tallentaaksesi käyttöjärjestelmän, jota käytät Bitcoinin kaivokseen. Jos olet vasta aloittamassa, on parempi mennä yksinkertaiseen SSD-tietokantaan, jonka voit päivittää sitä enemmän, mitä suunnittelet minun. Lisäksi, jos aiot olla osa uima-allasta, voit pitää kustannukset alhaisempana valitsemalla SSD-levyn, jolla on vähemmän tallennustilaa. Niiden, jotka haluavat todella investoida kryptovaluutan louhintaan, on ostettava sovelluskohtainen integroitujen piirien (ASIC) laitelaite, jota usein kutsutaan kaivoslaitteeksi. Kohdista kaikki palat ja sen tulisi napsahtaa yhteen!

Toisin sanoen sinun on löydettävä tapa tyhjentää koneiden luoma kuuma ilma, viedä se pois huoneesta ja siirtää se ulos. Joitakin ongelmiin vaikuttaneita aiheita ovat: Kytke toinen USB-kaapeli USB 2: een. Varmista ennen liittymistä uima-altaalle, että sinulla on bitcoin-lompakko, jotta sinulla olisi paikka tallentaa bitcoinejasi. Ennen kuin edes aloitat Bitcoinin louhinnan, sinun on suoritettava due diligence. Mitä tarkoitat "oikea vastaus numeeriseen ongelmaan"? Pelitietokoneilla sinulla on korkeammat kellotetut CPU-versiot, paljon RAM-muistia, yksi tai kaksi GPU: ta ja SDD.

Virtalähde

Tätä aikaisempien tapahtumien pääkirjaa kutsutaan lohkoketjuksi, koska se on lohkoketju. Mitä vaikutuksia eu: n rakenneuudistusdirektiivillä on velkarahoitukseen?, siten pitkän aseman avaaminen tarkoittaa ostamista. Jos ostat korkeamman hash-hinnan, sinun odotetaan saavan enemmän kolikoita siitä, mistä maksat, mutta se maksaa enemmän. Tarvitsit olemassa olevaa rakennusta, koska noina aikoina, jolloin bitcoinilla käydään kauppaa vain muutamalla dollarilla, kukaan ei voinut varata rakentaa jotain uutta.

Bitcoin ei ole sidottu mihinkään maahan tai talouteen. Tekijät, opettaa valokuvausta. Koska näytönohjaimesi kuluttaa eniten virtaa, katso sen käyttöoppaasta suurin virrankulutus. Jos kuitenkin tarvitset parasta kaivoslaitteistoa kaivosyrityksen kannattavuuden parantamiseksi, yllä on joitain parhaimmista asic kaivostyöntekijöistä, jotka sinun tulisi harkita. Perinteisempiä esivalmistettuja järjestelmiä varten sinulla on oletuksena korkeintaan kaksi GPU: ta, ja nykyiset GPU-pulat ovat kärsineet jopa esijärjestelmistä. Paras tapa on kysyä kaivoskoneiden kannattavuutta nähdäksesi, mitkä kaivosmiehet tuottavat tällä hetkellä voittoa. Voit maksaa bitcoinilla kirjoittamalla vastaanottajan osoitteen ja lähettämäsi bitcoin-määrän mobiililaitteesi tai tietokoneesi lompakkosovelluksen avulla.

Bitcoin on kehittynyt enemmän nyt, ja tätä väitettä vastaan ​​on useita vastaargumentteja.

Onko Myöhäistä Aloittaa Kryptokaivostoiminta?

Huomaa, että laitteistokustannukset -kenttä ei vaikuta vaikuttavan lopulliseen laskelmaan. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että emolevy tukee sitä, koska jotkut uudemmat mallit eivät. Saatat myös olla kiinnostunut, myynti tytäryhtiöksi ei ole helppoa millään tavalla, mutta jos sinulla on yleisö, se voi varmasti merkitä huomattavan määrän tuloja. Nykyään se ei ole enää mahdollista. Kuinka tasapainotat hallussaan pitämääsi bitcoinien salkkua arvostusta vastaan

Vuoden 2019 loppuun mennessä Carlson arvioi, että altaan kaivoskapasiteetti on yhteensä 300 megawattia. Viimeinen vaihe on kytkeä tietokoneesi samaan verkkoon kuin kaivosmies ja olet valmis. ASIC-tuotteita parannetaan asteittain ja tehokkuutta lisätään, mutta mikään ei tarjoa hajautustehon 50 - 100-kertaista lisäämistä tai 7-kertaista virrankulutuksen vähentämistä, joka siirtyy aikaisemmasta tarjotusta tekniikasta. Mutta jos se on järkevää, käytämme osaa tästä inventaariosta jatkaaksemme toiminnan laajentamista. Corsair-laitteet ovat yleisimpiä Plus Gold -virtalähteitä, ja niiden hinnat alkavat 100 dollarista 750 wattiin. Valitsemasi laitteen on oltava yhteensopiva MOBO: n kanssa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi (Koska suurin osa suorittimista ei toimi tiettyjen lämpötilojen yläpuolella). Monet ihmiset, jotka haluavat omistaa bitcoinit, eivät koskaan seuraa prosessia tai luopuvat puolivälissä.

Hyvällä MOBO: lla kaivoslaitteita varten tulisi olla kapasiteetti vähintään 6 GPU: ta. Esimerkiksi tammikuun 2019 video menee yksityiskohtaisesti kaivostyöntekijöiden kannattavuuteen. Mutta se tarvitsee omistautumista ja sijoitusvalmiutta. Ja se oli kilpailu: Harrastajakaivosten on nyt kilpaileva voittojen - ja heidän isompien, parempien koneiden - kanssa kaivostoiminnan aikana.

Vaikeusaste

Bitcoin-louhinta, jolla on jotain vähemmän, kuluttaa enemmän sähköä kuin todennäköisesti ansaitset. Virtalähteiden luokitus on yleensä Plus, Plus Bronze, Plus Silver, Plus Gold ja Plus Platinum, ja niiden hinnat riippuvat luokasta. Kun käynnistys oli perustettu, Halong Mining käynnisti Dragonmint T16 -kaivostyökalun.

Antminer L3 +

Jos oletusasetuksena on automaattinen, se on hienoa. Laitteiden kaivostyöntekijöiden osalta voit laskea kuukausittaiset juoksevat kulut kertomalla sähkömaksun (eli: )Yksi suosituimmista koneista, Bitmain's AntMiner S15, kuluttaa noin 1 600 wattia tehoa. Nick d, nyt joskus kun olet uusi ihminen, antaa sinulle hyvän valinnanvaraa saadaksesi luottamuksen. Voit parantaa bitcoin-hajautusnopeutta lisäämällä grafiikkalaitteita pöytätietokoneeseesi. Se on ainoa tapa vapauttaa uusi kryptovaluutta liikkeeseen.

Jos nyt haluat aloittaa kolmella laitteella, tämä 19 GPU Mining Case Rig on täydellinen. 220 - 240 V: n jännitteen välillä toimiva kaivosmies kuluttaa 0. Pienemmät uima-altaat tarjoavat yleensä alhaisempia maksuja tai edes maksuja, mutta muista, että ne löytävät harvoin lohkoja. Lataa toinen käytettävissä oleva ajuri toisella tietokoneella. Digitaalisten omaisuuserien pienentynyt markkina-arvo verrattuna viime vuoden kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihin on väistämättä vaikuttanut kryptovaluuttakaivostoiminnan kannattavuuteen. Kaupankäyntivaihtoehdot on helppo oppia, kunkin välittäjän arvostelu sisältää sen, tarjoaako se esittelyn "Tiedot" -osiossa. Tällä näennäisesti satunnaisella kirjain- ja numerojonolla on kolme tärkeää ominaisuutta:

Syy tähän on tärkeätä, että kaivostyöläiset kuluttavat sähköä joko kaivostehon virran kytkemiseen tai sen jäähdyttämiseen (nämä koneet voivat todella kuumentua). Kun USB-keskitin on kytketty virtaan, lohkopurkausten pitäisi alkaa palaa, mikä osoittaa, että se on valmiustilassa. Nämä sirut voivat maksaa vähintään 3 000 dollaria, ja niiden takuu nousee edelleen kustannuksilla jokaisen parannuksen ja päivityksen myötä.

Todiste Työstä

Huomaa leipäkerrosnauhat, jotka pitävät näytönohjaimet metallinavalla. Opi kauppaa, mutta se on uhkapeliä. Koska Bitcoinien louhinta ei kuitenkaan ole kovin kannattavaa CPU: lla, useimmat sivustot, jotka hyödyntävät web-kaivostoiminnan Moneroa sen sijaan. 5 miljoonaa Bitcoinia liikkeessä. Kaivostyöläiset kilpailevat ratkaistakseen salauksen, joka tunnetaan nimellä hash.