MinePeon

Voit luoda käyttäjänimen, salasanan ja sitten työntekijän käyttöoikeustiedot (jokaiselle kaivoslaitteelle). Halusin jotain, joka sisältäisi sekä Raspberry Pi että LCD-kosketusnäyttöni. Opit sitten lohkoketjusta.

Hänen mukaansa Bitcoin-arpajaisten vuotuiset kustannukset ovat suurin piirtein ne, jotka maksaisit kahdesta arpajaisten raaputuskortista.

Näiden kahden julkaisun välillä on joitain sovellusliittymän elementtejä muuttunut, ja sen seurauksena Adafruun tarjoamat tiedostot eivät toimi kokonaan. Tässä on mitä opit jokaisesta: Tässä opetusohjelmassa kuvataan, kuinka luodaan Bitcoinin ”täydellinen solmu” (Bitcoin-palvelin, joka sisältää koko lohkoketjun ja levittää tapahtumia koko Bitcoin-verkon kautta vertaisten kautta). AMD Radeon 7950 x 2. Mikä on kaupankäyntityylisi?, kauppa 3 ei koskaan todella liikuttanut suuntaani. Tämä opas näyttää sinulle kuinka aloittaa bitcoinien louhinta.

Bitcoin-koko solmun rakentaminen vadelmapiille on paljon yksinkertaisempaa kuin miltä näyttää. Jos et tee tätä, näyttöön tulee cgminer -ohjelma “USB init, avoin laite epäonnistui”… “sinulla ei ole käyttöoikeutta” -virhe. Ohjaaja toimittaa kuvan ja luettelon kysymystä kuvasta. Suuri osa näistä ASIC-laitteista on mielenkiintoisia paketteja, jotka näyttävät aivan kuin iso USB-peukalo. Nyt olen valmis perustamaan kaivostyöntekijän! Lisäksi Bitcoin-vaihtoehdon, kuten Magin, valitseminen tuottaa jonkin verran tuottoa, vaikkakin pienen.

Voit tarkistaa nykyisen koon napsauttamalla tätä linkkiä.

Bitcoinbook/bitcoinbook

Jos haluat välttää verkkokaapelin kytkemisen, kun Pi käynnistetään ensimmäistä kertaa, voit määrittää langattoman verkon asetukset ennalta: Tallenna tiedosto ja käynnistä Pi uudelleen. Bitcoinin louhinnan monimutkaisuuden takia on tullut epärealistiseksi suorittaa solo-miinoja - prosessoida miljoonia numeroita estääkseen ongelma. Käynnistä nyt Raspberry Pi uudelleen, jotta voimme varmistaa, että Raspberry Pi asentaa ulkoisen kiintolevyn automaattisesti. Kirjoita se ja ÄLÄ kadota sitä, koska sitä ei voi palauttaa. Koska koko Bitcoin-järjestelmä on hajautettu, jokainen tapahtuma on julkisesti nähtävissä ns. Blockchain-alueella.

Niin paljon, että et voi oikeasti väittää, että sinulla on täysi solmu ilman, että portin edelleenlähetys (tai täysin avoin IP-yhteys) on käytössä. Ne ovat kuin lentokoneet lähtevät! Mitä tahansa nykyaikaista tietokonetta - jopa älypuhelinta - voidaan käyttää kolikon louhintaan, mutta kova osa on kaivosmassa sitä riittävästi asioiden tekemiseen. Muista, että sen on sijaittava jossain modeemin tai reitittimen lähellä. Vanha tapaus, jonka olin laskenut jonnekin, joka sopisi tähän työhön. Kaiken kaikkiaan, ellei sinulla ole palvelintietokoneen petoa (jopa silloin on erittäin vaikeaa hankkia yksi bitcoin) tai sinulla ei ole bitcoin-tilan (tuhansia huippuluokan bittirahoille omistettuja laitteita, jotka käyttävät 24/7 uima-altaissa) siellä on hyvin pieni syy edes tuijottaa tavaraa.

Nyt voit kloonata GekkoScience CGMiner -haara GIT: stä: Valitettavasti olet kaukana ohi. Tätä järjestelmää ei voida käyttää Bitcoineihin... se tulee pitämään Bitcoin-vertaisverkonsa terveenä ja vahvana. En ole varma, tarvitsetko sekä TCP: n että UDP: n edelleenlähetysten, mutta tein molemmat ja kaikki toimii hyvin. Pysymällä ajankohtaisessa teemassa, tässä on Adafruutin uusin Pi-yritys: Nyt koska laitteesi Bitcoin miner on käynnissä 24x7, niillä Block Eruptersilla on taipumus lämmetä.

Mielenkiintoisesti Pickrellillä on toinen 21BC-projekti, jonka avulla ihmiset voivat myydä API-puheluita genotyypeilleen ja fenotyypeilleen.

Raspberry Pi -näppäimistö

Viittaan onnettomasti tapahtuman muokattavuusvirheeseen vuonna 2019 en unohda: Tässä käytetään aikoinaan suosittua kaivosohjelmistoa BFGMiner, joka keskittyy kaivostoimintaan ASIC-kaivoksen kanssa CPU/GPU: n sijasta. Toinen etu on, että et enää tarvitse "keskusviranomaista" kuten pankkia tai notaaria, koska kaikki järjestetään noiden "älykkäiden sopimusten" avulla. Testaa nyt vasta rakennettu binääri: Olet valmis aloittamaan kaivostoiminnan. Ja osoittautuu, että Pi on erittäin halpa ja tehokas tapa hallita ja valvoa laitteita, jotka soveltuvat paremmin bitcoinien louhintaan - kuten uusi, peukaloaseman kokoinen ASIC Bitcoin miner, joka on alkanut ilmestyä markkinoille äskettäin, joka minun saman verran kuin nopea näytönohjain. Hänen mukaansa Bitcoin-arpajaisten vuotuiset kustannukset ovat suurin piirtein ne, jotka maksaisit kahdesta arpajaisten raaputuskortista.

Määritä ja käännä lähdekoodi; asenna bin-hakemistoon (tämä vie yli 30 minuuttia): NextBigFuture on nyt Patreonissa! Kuten nimensä viittaa, tämä kurssi näyttää sinulle kuinka muuttaa Raspberry Pi Bitcoin miner: ksi. Tiesitkö, että voit muuttaa Raspberry Pi -laitteesi kryptovaluutan lompakkoksi? Antec 700 VP (joka tarjoaa 700 W), ennen tätä minulla oli Seasonic S12II-Bronze 520W, joka ei tarjonnut tarpeeksi virtaa kahdelle GPU: lle. Joo, tiedän, että se todennäköisesti laillistetaan pian. Hyvä on, joten minulla on kuusi heistä kytkettynä täällä. Loppu & saa ohjelman suorittamaan taustalla, jolloin pääteistunto vapauttaa muita asioita (kuten uloskirjautumisen).

Koska nämä laskelmat ovat melko vaikeita, voit halutessasi auttaa “ratkaisemaan” nämä laskelmat altaassa, joten ryhmä kaivosmiestä.

Vadelma Pi: Kamera + Maadoitus

Nyt GPU: t soveltuvat parhaiten kaivostoimintaan, ja parhaimmissa kryptovaluutan louhintalaitteissa, kuten Ethereum tai Bitcoin, on lihavia GPU: ita, jotka ylittävät Raspberry Pi -laitteiston. Seuraavaksi meidän on ladattava edellisessä vaiheessa luotu Genesis-lohko ja synkronoitava se verkon kanssa. Etujoukko, kaikesta parhaan nimeäminen sisältää yleensä joitain mielipiteitä, ja tämä on varmasti tilanne tässä viestissä. Ei rahan vuoksi, vaan taas, vain hauskanpitoa varten! Työpöytäkäyttöjärjestelmää, MinePeonia ei ole tarkoitettu pöytätietokonejärjestelmäksi, ne ovat jo saatavilla Raspberry PI: lle http: Etsin paljon suorampaa yhteyttä levyjen välillä, asettamalla 1K-vastukset sarjaan TX: n ja RX: n kanssa vain antaakseen jonkin verran suojaa. Aiomme nähdä kuinka kaivoa Altcoins Raspberry Pi: llä ja suositulla CPU-kaivoksella. ASIC-laitteet ovat erikoistuneita laskentaprosessoreita, jotka liittyvät SHA256-algoritmiin, jota käytetään Bitcoin-hashissa. Kun se on saavuttanut noin 300 000 korttelin, RAM-muisti alkaa loppua, eikä koko maailman houkutteleminen auta.

Kun Raspberry Pi louhitaan, huomaat seuraavan lokituloksen: Suunnitellaksesi oman kodijärjestelmäsi opit käyttämään Cayenne-sovellusta, vetämällä ja pudottamalla IoT-projektin rakentajaa, ja saamaan kokemuksen Python-koodin avulla liittymään suoraan Pi: n GPIO-nastat raakatuloihin. Tämä lisää huomattavasti nopeutta, jolla uusia lohkoja löytyy, ja jaat potin muiden kanssa. Vain ihmiset, joilla on parasta ja kalleinta materiaalia, tosiasiallisesti löytävät jotain lopulta, koska sinun täytyy kaivaa syvemmälle löytääksesi jotain.

Kun olemme bin-hakemistossa, aiomme siirtää siihen Bitcoin Core -lähdekoodin. Suorita/koti/pi, seuraavasti: Suorita vain Bitcoin-palvelimen komento:

Valmistaudu ⚡️Lightning⚡️ Bitcoin Mainnetissä

Käyttäjä “pi” osaa lukea vain ja hänen on käytettävä sudoa kirjoitettaessa levylle. Suoritin myös kokeita Monero-kaivostoiminnan kanssa. Asennus Raspberry Pi: hen on hiukan enemmän mukana, mutta se on dokumentoitu hyvin. Saatat pitää myös:, periaatteena on 'ansaita bitcoineja käyttäessäsi Google Chromen selainta'. Luo seuraavaksi kotihakemistoon vartijakomentosarja:

Bitcoin-puolustajalla, kirjailijalla ja yrittäjällä Andreas M Antonopoulosilla on myös GitHub-sivu, jossa luetellaan 21BC-projekti. Jos Pi on ylikellotettu 1: een. Olen varma, että on myös muita, kuten minä, jotka vain haluavat oppia lisää salaustekniikoista. Nyt tämä kaivoslaite louhii yli kaksi gigasaalia, mikä ei ole kovin huono ottaen huomioon koko projektin kustannukset ja yksinkertaisuus. Nyt Raspberry Pi käyttää siihen kiinnitettyä ASIC-kaivosmiestä ja kaivaa automaattisesti Bitcoinin. Jos mitään ei tapahdu, lataa Xcode ja yritä uudelleen.

  • Jos olet täysin uusi Bitcoin, voit oppia täältä lisää tilien ja lompakkojen määrittämistä.
  • Unohdin kytkeä PC-kaiuttimen, ja tietokone ei halunnut käynnistyä jostain syystä ensimmäistä kertaa.

Ulkoisen Kiintolevyn Asentaminen

Vaihtoehto 1 - mene omalla kullalla omalla kullallasi Vaihtoehto 2 - liity suureen ryhmään, joka jo kaivostaa kultaa, ja osallistu löydettyyn kultaan. Mutta melko nopeasti vaikeudet kasvoivat pisteeseen, jossa yksi CPU ei ollut enää tehokas, joten kaivostyöläiset siirtyivät käyttämään erittäin samansuuntaisia ​​GPU-ytimiä, joita löytyy nykyaikaisista näytönohjaimista. Kun kaikki nämä on ladattu ja asennettu, voit aloittaa cgminer-rakennusprosessin. Muistista luin tätä jonkin aikaa sitten, ja keskimäärin luotujen hajautusten perusteella GTX 970 i7 Haswell -tietokoneelle kuluu noin 40 vuotta yhden bitcoin-lohkon, joka on 25 bitcoin, kaivokselle. Parasta minun Mine Peonista on, että se tukee automaattisesti USB-kaivoslaitteita, joten voit olla valmis ja käynnissä muutamassa minuutissa joutumatta huolehtimaan ohjaimista/yhteensopivuudesta. Asiat muuttuivat todella mielenkiintoisiksi, kun loistava Vitalik Buterinin niminen kaveri perusti Ethereumin vuonna 2019. Jokainen lohko sisältää edellisen lohkon salaushajautuksen SHA-256-hajautusalgoritmia käyttämällä, joka linkittää sen edelliseen lohkoon ja antaa siten lohkoketjulle nimensä. Muistatko tämän tulosteen?

Tarvitsin GPU: ta, joka oli todella hyvä kaivostoiminnassa. Kaivostoiminta pienemmässä määrin kuin teollisessa mittakaavassa edellyttää osallistumista kaivosaltaaseen. Vakuutusasiamies, mitä voisin kertoa, näyttää siltä, ​​että hän pysyy aika kiireisenä tämän puolella hälinässä. Tarkkailen Raspberry Pi: tä tietokoneeltani kotiverkostani RDP-protokollan kautta. Jokainen vaihe hajottaa sen riviltä riville.

Ei hienoa, kuten voit kertoa; sähkön kustannukset ovat varmasti suuremmat kuin voitot, jos mainittu hash-korko on totta. Ansaittu Bitcoin toimitetaan lompakkooni verkossa, joka oli tuolloin “Slush’s Poolilla”. Luodaan Bitcoin-tietohakemisto ennen konfigurointitiedoston muokkaamista. Käynnistä tai käynnistä Raspberry Pi ja käynnistä Bitcoin Core Client. Kun se oli käynnissä, hän pystyi tuottamaan 0 dollaria. Ja kun tajusin, että voisin käyttää vadelmapiä kaivosmiesi ohjaamiseen, kauppa suljettiin. Uusi malli - tietokoneen 4. versio - edustaa oletettavasti merkittävää päivitystä aikaisempiin versioihin.

Kuinka rakentaa vadelma Pi-pohjainen Bitcoin Mining Rig

Luo sitten työntekijätili jokaiselle Bitcoin miner6: llesi. Bitcoinin kaivokseen tarvitset: Koulutuksellisiin tarkoituksiin opiskelijat voivat silti oppia salaamaan kryptovaluutat, mutta potentiaalisen "suuren rahan" ansaitsemisen motivaatio on vähentynyt. Suorita sen jälkeen alla olevat komennot kotikansiostasi (e. )Seuraava vaihe on luoda työntekijän kirjautumistili. 21 Inc: n laite sallii taas toisen menetelmän - mahdollisesti sen, että kuka tahansa voi myydä langattoman internetin asettamalla 21BC: n paikoilleen. Olen luetellut muutama alla, mutta niitä on paljon enemmän ja jokaisella menetelmällä on omat riskinsä, onneksi bitcoin. Sinun pitäisi nähdä Raspberry Pi Desktop.

Osaluettelo (kokonaiskustannukset ~ 80 Dollaria)

Joudumme lataamaan tietyt ohjelmistot Githubilta saadaksesi kaiken toimimaan. Selvitä, mitä käyttäjänimeä ja salasanaa tulee käyttää, sen kaivosallasdokumentaation perusteella, jota haluat käyttää. Salausvaluutta-kenttä on laaja, ja tämä pieni projekti, jonka juuri valmistimme, ei ole muuta kuin pieni kurkistus siihen kenttään. Seuraavaksi ota Ethernet-kaapeli, kytke se Raspberry Pi: n Ethernet-pisteeseen ja kytke toinen pää modeemiin. Viimeinen askel tähän on lisätä molemmat ohjelmat käynnistyssovelluksiksi.

Täällä esitetyt tekniikat eivät ole enää kannattavia ja käytät enemmän sähköä kuin luulet koskaan saavan kaivostoiminnan kautta. Kuinka kauan tämä neljä laitelaitetta kestää, jätämme kommenttiosaan. 6 GHps (ylikellotuksella jopa 2 GHps: iin ja sen yli) on erittäin järkevä tapa osallistua Bitcoinin louhintaan. Lightning-solmun suorittamiseksi koko Bitcoin-lohkoketju on tallennettava paikallisesti, mikä on ~ 200 Gt ja kasvaa. Sinä vain muodostat ilmentymän nimen, jotta käyttäjänimi_instance1 toimisi. Voit tehdä tämän suorittamalla seuraavat komennot LXTerminalissa olettaen, että käytät Raspbian-käyttöjärjestelmää: Aikaisemmat Raspberry Pi-versiot ovat olleet suosittuja bitcoinien harrastajien ja hajauttamisen puolestapuhujien keskuudessa, koska se tarjoaa edullisia ja siten matalan esteitä pääsylle niille, jotka ovat kiinnostuneita omistamaan omia täydellisiä solmuja verkossa. ”, Lisää seuraava (yksi rivi), mutta käytä yllä mainittua” UUID ”-painiketta. Tallenna sitten, vahvista näppäimellä Enter ja käytä poistuaksesi… tai FSTYPE“ ext4 ”: lisää seuraava:

Bitcoin Mining Rig

Jotkut muut kryptovaluutat ovat vain vähän arvoisia Yhdysvalloissa. Sivustolla voin seurata, kuinka GPU toimii, tietämällä sen nimen. Niille teistä, jotka joutuvat asentamaan linux tyhjälle SD-kortille, voit seurata tätä opasta RaspberryPi: ssä. Kun nämä riippuvuudet on asennettu, joudumme asentamaan gitin.

Tämä on riittävän suoraviivaista ja katettu mukana toimitetuissa ohjeissa. Yksinhuollon kaivostoiminta ei yksinkertaisesti ole kannattavaa. Samanlainen asennus Bitcoinin louhintaan. Voiton tuotto on kuitenkin erittäin vaikeaa, koska sähkön kustannukset voivat olla suuremmat kuin tuotto johtuen Raspberry Pi: n suhteellisen heikosta suorituskyvystä räjähteitä laskettaessa. Mutta… on vielä yksi tärkeä kohta: Jos et huomannut, otin rakennuskomennot kloonatun projektin löytämästä Docker-tiedostosta, koska se on myös Linux-pohjainen. Itselaudalla on vähittäismyynti hintaan 35 dollaria, mutta voit kiinnittää virtalähteellä varustetun pakkauksen ja jäähdytyselementin hintaan 40 dollaria tai täyden sarjan 60 dollarilla. Jos sillä ei ole mitään merkitystä, tervetuloa klubiin.

Tätä kutsutaan kaivostoiminnan vaikeudeksi. Adafruulla on upea opetusohjelma sen rakentamiseen ja asentamiseen peruskäyttöön. Kun komento on valmis, on aika asentaa Berkeley-tietokanta. Katso tästä hyvä aika selitys: Sinulla on oltava GPU, jossa on enemmän kuin 2 Gt RAM-muistia. Muuten DAG-tiedostoa ei ladata, joten et voi kaivoa.

Swap-tiedoston Poistaminen Käytöstä

Ihmisille, joilla on hitaampi laituri, yhdistetty kaivostoiminta saattaa olla ainoa tapa ansaita bitcoineja. Turvallisuussyistä tilaukseesi on lähetetty sinulle sähköposti. BitMinter hyväksyy kaikki salasanat, joten useimmat ihmiset käyttävät vain x: tä. Hajautus on algoritmi, jolla muunnetaan numerot ja kirjaimet salaamattomiksi merkistöiksi. Varo "easy money" -lupauksia, ajattele vain - voisit ilmoittautua yrityksiin, joihin olet silti menossa. Koska Raspberry Pi ei voi pinota ASIC-laitteita tai GPU: ita vastaan, on parasta valita kolikko, joka on prosessorikäyttöinen. Kun kaikki riippuvuudet on asennettu, on nyt aika ladata ja asentaa BFGMiner, joten kirjoita seuraava kohta LXTerminaliin.

En käy läpi tyhjentävää opetusohjelmaa, koska Raspberry Pi: n ihmiset olivat riittävän ystävällisiä tekemään sen meille. Suorittimen ei tarvitse tehdä paljon kaivosprosessissa. Paras vaihtoehto todennäköisesti riippuu yksittäisistä olosuhteista. Sinulle annetaan ohjeet bitcoin-louhinnan asennukseen tarvittavista laitteistokomponenteista. Se sopii myös täydellisesti tapaukseen. Tätä lompakkoa edustaa joukko kirjaimia ja numeroita, ja sitä voi käyttää vain salasanan tunteva käyttäjä. Pakkauksemme käyttää LCD-kosketusnäyttöä, joka on yhteensopiva Raspberry Pi: n kanssa.

Jos on merkintä. Bitcoinin kaivoksessa on kaksi tapaa. Se tarjoaa parhaan laskentatehon.

  • Se on myös ilmainen käyttöjärjestelmä, joka tekee valintani täältä helpoksi.
  • Seuraavaksi lataamme Raspberry Pi Raspbian OS: n, alusta SD-kortti, asenna vadelma Pi OS SD-kortille ja ota SSH-tunnelointi käyttöön.
  • Jatkossa tämän palvelimen pitäisi toimia henkilökohtaisena taustana työpöytä- ja mobiililaukkuille, mutta en ole vielä löytänyt tähän hyvää ratkaisua.
  • GPU: lla on oltava vähintään 3 Gt RAM-muistia, muuten se epäonnistuu, kun DAG-tiedosto ladataan.

Fail2ban

Lisäksi Raspberry Pi imee sähköä, joten se on energiatehokas valinta aina käytettäväksi. [A] kirjanpitopalvelu. Kryptovaluutta "louhitaan" laskemalla monimutkaiset yhtälöt tietokoneella.

Kuten BitTorrent ja muut vertaisverkot, sinun on ladattava Blockchain muilta ihmisiltä. Erityisesti se on hieno tapa tutkia alt-kolikoita, kuten Bytecoin ja Magi. Ostin ja käytin tätä takilaani, koska mielestäni se näytti hyvältä, ja pidin siitä, että sain koota sen itse. Suosittelen käyttämään Windowsin tai Mac OSX: n sisäänrakennettuja työkaluja MicroSD: n alustamiseen. Lisäksi hän paljasti, että 21: n visiona ei ollut "rakentaa siru", vaan luoda "täydellinen teknologiapiiri sirun ympärille", joka sisältäisi viitelaitteet, tietolomakkeet, pilvikantaohjelman ja ohjelmistoprotokollat. 37:00 #7 Lainaus: Niin kauan kuin voit käynnistyä onnistuneesti Raspbian-käyttöjärjestelmässä, vaikein osa on joko rakentaa kotelosi tai valita esivalmistettu Adafruitista.