3 suosituinta Bitcoinin louhintamenetelmää

Tässä artikkelissa on 16 viittausta, jotka löytyvät sivun alaosasta. Aseta Vadelma Pi kotelon sisälle. Tällä hetkellä parhaat uudet kaivostoiminnan GPU: t ovat kaikki AMD: n ja Nvidian huippuluokan osia. Sieltä voit valita globaalin kaivostiimin liittymään. Kun tämä on määritetty, aloitat kokoelmien jakamisen, joka edustaa työtäsi seuraavan lohkon löytämisessä. Tai luo paperi lompakko. Heitä vaalivan lämmön lähde ja Shota Siradze'n ainoat tulot ovat kotimainen Bitcoin-kaivostoiminta. Laitteiden hinnat.

Bitcoinin louhinta on prosessi, jolla lisätään transaktiotietueita Bitcoinin julkiseen luetteloon aiemmista tapahtumista. WiFi-sovittimet ovat kuitenkin halpoja, ja saatat joutua siirtämään kaivoslaitetta ympäröivän melun ja/tai sen tuottaman lämmön takia. Tätä voi silti olla vaikea ennustaa. Maksu suoritetaan poolin saldosta, ja kaivosmies voi nostaa rahansa välittömästi. Siksi kaikkia laskelmia on pidettävä skeptisesti todennäköisinä parhaimmissa tapauksissa. Huolimatta siitä, että he ovat ansainneet mainetta GPU: n kuljettamisessa, muu kaivoslaitteen ulkoasu on erittäin laiha. Suosittelemme, että et pidä bitcoineja heidän palvelussaan.

  • Vaikka tapaus on valinnainen, se on ehdottomasti suositeltava, koska se voisi suojata Raspberry Pi -laitetta putoavilta esineiltä.
  • Arkkitehtuurinsa vuoksi niistä tuli suosittuja kryptografian alalla, ja vuoden 2019 jälkeen ihmiset alkoivat käyttää niitä myös bitcoinien kaivokseen.
  • Nämä säädöt tapahtuvat 10–14 päivän välein ja ohjelmoidaan varmistamaan, että bitcoin-lohkot louhitaan korkeintaan yksi karkeasti 10 minuutin välein.

Mitä pitää ottaa huomioon kaivoslaitetta rakennettaessa? Sanotaan tässä skenaariossa, että kaivosmies halusi käyttää Bitmain Antminer S9: tä. Joki kulkee sen läpi Maan halvin voima, jota tuotetaan Columbia-joen vesivoimalaitoksissa, on sytyttänyt bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen louhinnan nousun, joka muuttaa Kolumbian keskialueen kolme tuntia itään Seattlesta. Tämä on luultavasti kaikkein tärkein ja vaikein muuttuja. Mutta on vielä asioita, jotka voimme tehdä, vaikka odotamme.

Tämä ei ole täydellinen luettelo menetelmistä, mutta se osoittaa, että ennen pooliin liittymistä on tärkeää tehdä pieni tutkimus käytetystä kaivostoiminnan tuotantomenetelmästä. Aivan viime aikoihin saakka ehkä 80 prosenttia tästä valtavasta tuotannosta vietiin sopimuksilla, jotka olivat paikallisille erittäin hyödyllisiä. Hashing24 on ollut mukana Bitcoinin kaivostoiminnassa vuodesta 2019. Bitcoinien louhintaan liittyy kuitenkin omat kulut - ja riskit. Tarvitset tietenkin näytönohjaimen (tai monia niistä), joka on pääkomponentti, joka ratkaisee vaikeat kaivosongelmat.

Et voi arvata mallia tai tehdä ennustetta aiempien kohde-hashien perusteella.

Bitcoin-prosessorin Louhinta

Kyllä, tarjoamme yksinkertaisen konsultoinnin kontin kytkemisestä ja toiminnan aloittamisesta, jos ostat kontin meiltä. Voimme kuitenkin sopia tarjoavan sinulle konsulttipalveluja erikseen. 27 todistettua, testattua parasta ostoskorisovellusta, joka maksaa sinulle, elämän täydellistä muutosta ei tapahdu yön yli, mutta se alkaa hitaasti muotoutua jokaisen valinnan yhteydessä. Jännite on erittäin alhainen, joten johtimien ollessa paljaita, ei tarvita eristystä tai huomiota sähköiskuun. Salausohjelma muuntaa tämän viestin pitkäksi kirjain- ja numerojonoksi, joka lähetetään sitten jokaiselle bitcoin-verkon kaivostelijalle (niitä on kymmeniä tuhansia, ympäri maailmaa). 5 tai uudempi (0. )

Kun kaikki nämä numerot syötetään Bitcoinin louhintalaskuriin, saan vastauksen, että vie 16 kuukautta, kunnes onnistun louhimaan yhden Bitcoinin. Aina kun löydät uuden lohkon ketjuun lisättäväksi, järjestelmä antaa sinulle palkkiona jonkin verran Bitcoinia. Hänelle kertyi 2500 bitcoinia. Nämä sirut voivat maksaa vähintään 3 000 dollaria, ja niiden takuu nousee edelleen kustannuksilla jokaisen parannuksen ja päivityksen myötä.

  • Ethereum ja muut Ethash-algoritmiin perustuvat kryptot toimivat paremmin sellaisten korttien kuten RX580 kanssa, jotka voivat saavuttaa yli 30 Mhash/s, kun taas 6 Gt: n GTX 1060 pystyy tekemään vain noin 22.
  • Jakaminen on välittämistä!
  • Ne ovat kuin GPU, mutta 3–100 kertaa nopeampia.
  • Kun olet avannut ikkunat, siirry käyttämäsi emolevyn verkkosivustoon.

Vaikeus

Napsauta alla saadaksesi lisätietoja. Laitteistotarvikkeet, nykyään toimintaa on satoja, joiden likviditeetti ja turvallisuus vaihtelevat, ja uusia syntyy edelleen, kun taas toiset lopulta sulkeutuvat. Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. Ericin tarina on ulkopuolinen asia, mutta kun bitcoinit lisäävät suosiota, kiinnostus tämän kryptovaluutan louhimiseen kasvaa.

Tärkeää Tietoa

Esimerkiksi helmikuussa 2019 oli vähän yli 17. Esimerkiksi Bitcoinin hinnasta riippuen voi olla kannattavampaa ostaa vain Bitcoineja niiden louhinnan sijasta. Pronssia ja kultaa pidetään optimaalisena kaivosteollisuudessa. Vaikka voisit kaivoa bitcoineja kannettavalla tietokoneellasi tai pöytätietokoneellasi, käyttäisit enemmän rahaa sähköyn kuin bitcoineissa. Mutta jos sinulla on jo suurin osa osista kätevä, voit antaa sen laukauksen. Tähän kysymykseen vastaamiseksi on hyvä tarkastella sekä pitkäaikaisia ​​että lyhytaikaisia ​​kustannuksia ja mahdollisuuksia. Bitcoin-louhinta on se, kuinka bitcoin-verkko pitää liiketoimiensa turvassa. Bitcoinin hinta on äskettäin saavuttanut huipunsa yli 5000 dollarin, mikä herättää uuden kiinnostuksen aallon bitcoinien louhintaan ja kryptovaluuttaan yleensä.

Antminer S17 Pro Valmistaja: Kuka tahansa, jolla on nopea tietokone, ja jolla on pääsy sähköön kaikkialla maailmassa, voi tulostaa rahaa käytännössä yksinkertaisesti ajamalla ilmaisia ​​ohjelmistoja. Luku, joka edustaa sitä, kuinka vaikeaa on kaivoa bitcoineja milloin tahansa ottaen huomioon järjestelmässä tällä hetkellä aktiivisen kaivostehon määrä. Viime vuoden aikana kourallinen yrityksiä on kilpaillut rakentaakseen uuden sukupolven tietokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu verraamaan digitaalista rahaa, ja monet keinottelijat ympäri Bitcoin-maailmaa ovat kuolemassa saadakseen käsiinsä uusimmat laitteet. Maksu suoritetaan poolin saldosta, ja kaivosmies voi nostaa rahansa välittömästi. Voit tehdä tämän jakamalla hash-lukumäärä vattien lukumäärällä.

Estä Palkkio:

Kaikki tämä laskentateho puristaa sähköä, ja se maksaa rahaa. Emolevy on yksinkertaisesti tietokoneesi suuri, tasaisempi osa, johon kaikki muu kytketään. Kuten yleisen sijoittamisenkin kanssa, on tärkeää tehdä tutkimuksesi, koska siellä on paljon yrityksiä, jotka väittävät olevansa parhaita ja jopa suurimpia omaavia. Suhteellisen suuri määrä lohkoja louhitaan pikemminkin uima-altaan kuin yksittäisten kaivostyöntekijöiden sijaan. Lukija-suosikit, jotkut asiat opetetaan paremmin kurssin kautta, kun taas toiset opetetaan paremmin jäsensivuston kautta. Mutta meidän on päästävä teoriasta käytäntöön. Ennen kuin sijoitat aikaa ja laitteita, lue tämä selittäjä nähdäksesi, onko kaivos todella sinulle. Uskomme tarjoamalla parhaan vastineen rahalle -tuotteet, jotta suurin osa kaivosmiestä olisi niiden käytettävissä.

Butterfly Labs FPGA 'Single -sovelluksen onnistuneen lanseerauksen myötä bitcoin-kaivoslaitteistoympäristö antoi tietä erityisesti valmistetuille laitteille, jotka on omistettu bitcoinien louhintaan. Tuotannon ylläpitämiseksi kaivostyöntekijöiden piti ostaa lisää palvelimia tai päivittää tehokkaammille palvelimille, mutta uusi laskentateho lisäsi ratkaisuvaikeuksia vielä nopeammin. Tätä varten heidän on yritettävä lukumäärät, ennen kuin he voivat selvittää, mikä niistä on oikea. Nykyään maailma etsii uusia tapoja sijoittaa rahansa, ja bitcoinista on tullut johtava indikaattori halua kohtaan.

Nyt kun tiedät, mikä on Bitcoinin louhinta, saatat ajatella: ”Cool! Eikä se ollut vain syviä taskuja. Kryptovaluutan louhinta näyttää olevan ei-braineri. Varmista, että saat laadukkaan keskittimen. Kilpailet paljon harvempaa kaivosmiestä vastaan ​​ansaitaksesi palkkion ja voit kerätä Bitcoinia edullisesti. Kaiken kaikkiaan rehellisesti sanottuna bitcoin-kaivostoiminta ei ole niin kannattavaa kuin ennen, mutta se ei tarkoita, ettet voi tehdä sitä.

Muilla Kielillä

(Ota 20-tavarainen Wenatchee-mies, jota kutsumme nimellä "Benny" - hän ei halunnut tunnistaa - joka viime heinäkuussa osti kolme kaivospalvelinta, asetti ne taloonsa (yksi makuuhuoneessa ja kaksi olohuoneessa) ) - ja aloitti Ethereumin louhinnan, bitcoinin lähimmän salaustekniikan kilpailijan. Voit käyttää tätä digitaalista avainta päästäksesi ja validoimaan tai hyväksymään tapahtumia. He tarvitsivat menetelmää, joka auttaisi nopeaan nopeuteen ilman liikaa kustannuksia. Loisteputket ja vesipohjaiset asetukset antavat kellarille hiukan alistavan tunteen, mutta Siradze nauroi tästä ehdotuksesta ja vaati, että kaikki mitä he tekevät, on aluksella. Koska suuri kaivosmies pystyisi neuvottelemaan pienemmän yksikköhinnan jokaiselta S9: ltä, voidaan olettaa, että he saavat tutkimusvoitonsa entistä nopeammin. Kaivostyöläisiä tarvitaan kaikkien tapahtumien käsittelemiseen salauskolikoiden lohkoketjussa, joten mitä enemmän kaivosmiestä on, sitä nopeampi ja vakaampi kolikko on. Tietokoneellasi on oma sähkönkulutus kaivoslaitteiston päällä, ja sinun on otettava tämä huomioon laskelmassa. Siihen mennessä bitcoin oli menestynyt maineensa huumekauppiaiden ja tietosuojalääkärien valuuttana.

Bitcoinilla on kaivospalkkio, jonka tarkoituksena on vähentää puoleen tietyissä lohkoissa. Tuolloin nämä perustietokoneet olivat riittävän tehokkaita suorittamaan vaadittavat tehtävät. Helpoin tapa aloittaa Bitcoinin louhinta on ladata sovellus, joka tekee kaiken puolestasi. Kytke seuraavaksi PSU pistorasiaan ennen Ethernet-kaapelin kytkemistä. Aiotko esimerkiksi käyttää BTC-kaivospalkkioita välittömästi ostamaan asioita?

Susquehannan analyysin mukaan kuukausitulot laskevat kaivostoiminnan noin 150 dollarista viime kesänä arviolta 0 dollariin tämän vuoden marraskuusta. Tätä voitaisiin käyttää USB-liitettyyn ASIC-kaivuriin. Palkintona tapahtumien seuraamiseksi ja suojaamiseksi tehdystä työstä kaivostyöläiset ansaitsevat bitcoineja jokaisesta onnistuneesti käsittelemästään lohkosta. Kytke kaivuri pistorasiaan ja sammuta se. Rakennettu mukautetulla kehyksellä parempaan ilmavirtaan, vakauteen ja kestävyyteen.