Turvallisuus

Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme. Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. 08 Hakukoneiden arviointi Westend61/Getty Images Hakukoneiden arvioijat työskentelevät verkossa riippumattomina urakoitsijoina ja antavat palautetta siitä, ovatko hakukoneiden tulokset kattavia, tarkkoja, osuvia ja ajantasaisia. Kaplan työllistää yli 31 000 henkilöä, joista monet etääntyvät.

Kaikilla on mahdollisuuksia riippumatta aikataulustasi, iästäsi tai koti-elämäsi velvollisuuksista. Vaikka nämä näkökohdat auttavat, paras paikka työskennellä määrittelee paremmin ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tukemaan ja edistämään yritystä. Se tarjoaa valmennusta, mentorointia ja ohjausta auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa. Aiheet sisältävät tavalliset laskennan, biologian ja tietojenkäsittelytieteen valmiusluokat. Airbnb tarjoaa turvallisen tavan suorittaa liiketoimia turvallisesti.

  • Vuonna 1970 perustettu Walden-yliopisto auttaa työskenteleviä aikuisia hankkimaan tutkintoja.
  • Kaikilla on mahdollisuuksia riippumatta aikataulustasi, iästäsi tai koti-elämäsi velvollisuuksista.

Yrityksen johtajat ovat alkaneet miettiä luovia tapoja saada opiskelijat tunnistamaan tuotemerkkinsä tarjoamalla mentorointimahdollisuuksia, sponsoroimalla capstone-projekteja, isännöimällä hackathoneja ja osallistumalla yhteisöön opiskelijoiden kanssa. DOC tarjoaa etätyöpaikkoja monissa paikoissa ja palkkaa myös väliaikaisia ​​tehtäviä. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Kotoa työskentely kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Verkkotyö Lambda-koulussa sisältää ohjaavia ja neuvovia tehtäviä. Sillä pyritään auttamaan heikosti huollettujen ja syrjäisten alueiden opiskelijoita, perheitä ja opettajia, joilla ei ehkä ole varaa tai ole mahdollisuutta päästä koulun keskeyttämisen palveluihin.

Ja et yleensä tarvitse jatkokoulutusta aloittaaksesi työskentely tällä alalla.

Verizon-paikannuspalvelut

Glassdoor: n mukaan voit odottaa ansaitsevan peruspalkan välillä 30 000–40 000 dollaria vuodessa aloittaaksesi. Kokopäiväisiin tehtäviin kuuluu vastaaminen saapuviin puheluihin ja asiakkaiden yleisten ja tilikohtaisten kysymysten ratkaiseminen. Jotkut yritykset, jotka palkkaavat virtuaalisen puhelinkeskuksen edustajan, saattavat mieluummin jonkin verran puhelinkeskuksen kokemusta, mutta suurin osa tarjoaa myös koulutusta. Muista myös täyttää profiili kokonaan ja listata kaikki asiaankuuluvat taidot.

Joillakin aukkoilla on jopa vuokrausbonuksia. Itse asiassa, jos tiedät sosiaalisen median hyvät puolet, voit itse maksaa: Ei kokemusta tai teknistä tietämystä; tutustu askel askeleelta -opetusohjelmaan aloittamiseksi. Ymmärrä, että jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Kuinka paljon he maksavat? Usein on halvempaa palkata "kallis" freelance-sosiaalisen median johtaja (sinä) 20 tunniksi viikossa, kuin olisi palkata 40 tunnin viikossa työntekijä, jolla olisi etuja. Ostin lounaan viereisessä kahvilassa ja söin sen ulkona aurinkoisella pihalla, suihkulähteen vieressä, täynnä nappaavia ankkoja. Suurin osa jakautui näiden alojen kesken:

Mutta ennen kuin aloitat oman hankkeen, sinun on oltava realistinen itsesi kanssa. Kaikki museot eivät ole ilmaisia ​​eikä kutsuvan kotona työskenteleviä työntekijöitä, jotka etsivät muutosta maisemia. Etätyö, jota yleisesti kutsutaan myös WFH: ksi (työskentelee kotoa), on osoittautunut lisäävän työntekijöiden tuottavuutta ja parantavan työ- ja perhe-elämän tasapainoa monissa tapauksissa. Kieli (kielet, opi erottamaan ne. Yhdysvaltojen toiseksi suurimpana valtion matkatarjoajana. Ei siksi, että käytettävissä on loputtoman määrän työtuntia - yleensä niin ei ole - vaan joustavuuden takia. Haluatko käydä nopealla pyöräretkellä mukavalla säällä?

Metrinen Teoria

Menestyneimmät yritykset haluavat päästä kuluttajien pään sisälle. Turvallisuus, seurauksena on, että tämä rajoittaa päiväkauppiaat tiettyihin kaupankäyntivälineisiin ja -aikoihin. Tämä on valtava punainen lippu. Kun etsit etätöitä, selaa sivustoja, joissa luetellaan vain etätyöt, kuten Työskentelemme etäyhteydessä tai Remote.

Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi. Hän tekee yli 225 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittamista ja jakaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittamiseksi alle muutamalla sadalla dollarilla. Tämä yritys tarjoaa ennen K-12-koulutusta koskevan sisällön. 66 asiakasarvostelua, "Aluksi melkein kaikki, jotka olivat mukana, tekivät niin filosofisista syistä. On syytä huomata, että melkein kaikki nämä ohjelmat vaativat ennakkoinvestoinnin alkuperäisen varastosi ostamiseksi. Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Hän oli silloin 65-vuotias, vain vuoden päässä täydestä eläke-ikästä. Ja vaikka monilla isommilla sivustoilla on sisäisiä kirjoittajia, yhä useammat sivustot ulkoistavat sisällönsä ja palkkaavat freelance-kirjoittajia ja sisällöntuottajia.

  • Nämä roolit ovat enimmäkseen osa-aikaisia.
  • Lisäksi on olemassa runsas etuuspaketti, joka alkaa ensimmäisestä työpäivästä.
  • Yksi niistä hienoista asioista on se, että työsi sisältää todennäköisesti sairausvakuutuksen, eläketurvan säästötilit ja palkallisen vapaa-ajan.

Tilaa Blogiimme

VIPKID palkkaa englantilaisia ​​tutoreita. Voinko tehdä tämän työn verkossa? Jotakin syytä pitää mielessä, että lastenhoitokeskukset ovat usein suljettuina iltaisin ja viikonloppuisin.

Ja tämä suuntaus kasvaa: Kotoa työskenteleminen ei ole kaikille, mutta jos olet varma, kurinalainen ja itse motivoitunut, koti voi olla paikka, jossa työ ja elämä eivät ole ristiriidassa - he tekevät yhteistyötä. Nämä ovat sellaisia ​​asioita kuin Plexus, Avon, Beachbody ja Thirty One, jotka näet lyövän Facebook-syötteesi päivittäin.

Arrow Electronics, Inc.

Työsi on oltava vain täysin digitaalista. Tämä on kotipuhelimesta tehty muu kuin puhelintyö, jossa vietit aikaa arvioidessasi erilaisia ​​hakukoneiden tuloksia parantaaksesi käyttäjien kokemusta. Se eroaa useimmista työnhakusivustoista, koska se veloittaa jäsenmaksun, joka alkaa 14 dollarista. Olemme yhteistyössä kolmansien osapuolten mainostajien kanssa, jotka saattavat käyttää seurantatekniikoita kerätäksesi tietoja aktiviteetteistasi sivustoilla ja sovelluksissa laitteiden välillä, sekä sivustoillamme että Internetissä. Forex-marginaalilaskin: voit hallita erilaisia ​​laskentatapoja ja suurempia erät, voit selvittää tilauksesi potentiaalisen voiton ennen tilauksen tekemistä käyttämällä kätevästi OctaFX-verkkosivuston voittolaskuria. Samoin kuin TaskRabbit, mikrotöityssivustot ovat upeita kaikille, joilla on vähän rahaa ja jotka voivat työskennellä vain 1-2 tunnin välein.

Label Insight

Kuten saatat odottaa, Facebook-markkinoijat auttavat yrityksiä turvaamaan enemmän asiakkaita ja tuottamaan lisää myyntiä. Käydä kauppaa, nämä ovat poistumisstrategioitasi. Kuinka saada työ kotona tutorointityöstä: Meillä on yli 2. Tunnit opetetaan yleensä Skypen kautta tai ennalta nauhoitettuina. Jos käytettävissäsi on noihin aikoihin, voit ehkä periä lisämaksuja, koska hoitajia on usein vähemmän. Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille. Työmahdollisuudet ovat ryhmitelty kolmeen toimialaan:

Vaikka heillä ei olisi akkreditointia, saatat nähdä heidän arvosanan ja jos he ovat saaneet kielteisiä valituksia. Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset. Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat? Lambda-koulun näytetehtävät: Tänä vuonna 30 Madison-yritystä valittiin Madison Magazine -lehden parhaaksi työpaikaksi työntekijöiden sitouttamisohjelmistoa tarjoavan yrityksen Quantum Workplace analysoimien tutkimustulosten perusteella. Fuusio, tämä tarkoittaa sijoituksen tuoton mittaa, joka on saatu osingonmaksusta. Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa. Työn joustavuuden kasvava trendi on vallannut maan. 5/5 luokitus Glassdoor: lla.

Pangean Rahansiirto

Se kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta tämä työ vaatii tietyn taitotason. Mitä haluan tehdä? Palvelu on erittäin joustavaa, voit asettaa omat tunnisi, eikä oppituntisuunnitteluun ole mitään tekemistä. Jos sinulla on intohimoisesti jotain tai olet tietyn alueen asiantuntija, harkitse blogin perustamista. Vaikka se todellakin vaatii kurinalaisuutta, se voi olla hieno tapa työskennellä uskomattomille yrityksille, pysyen samalla pyjamassa. Aineita, joilla on eniten kysyntää, ovat englanti, luonnontieteet ja matematiikka (kaiken koulutuksen ydinaineet). Työllisyystilastoviraston mukaan noin neljännes amerikkalaisista työntekijöistä teki ainakin osan työstään kotoa vuonna 2019, ja yritykset ovat havainneet, että tarjoamalla työntekijöille mahdollisuus työskennellä kotoa voi auttaa suostuttelemaan ehdokkaan, joka painaa yhden työpaikan toinen. Ja kun yhä useammat yritykset tarjoavat joustavia työmatkakäytäntöjä, etätyömarkkinat ovat leviämässä perinteisen tietotekniikan tai asiakaspalvelun alojen ulkopuolelle.

Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista. He kehittävät ja myyvät talousohjelmistoja, kuten Quickbooks, TurboTax ja Mint. Siirtojen olla oma pomo. Vaikka tosi toimistotöissä voi olla etuja, kuten kombucha hanalla ja ilmaisia ​​välipaloja, kotona toimivan työvoiman työntekijät voivat käyttää joka päivä tilaisuutena tutustua kaupunkiin. Aivan kuten yllättävää, hienostuneiden kasvimaitojen ja ylimääräisten espresso-otosten houkuttelevan saatavuuden ansiosta kustannukset voivat nousta nopeasti. Voit kuitenkin löytää paikallisista sanomalehdistä myös paikallisten yritysten tarjoamia ilmoituksia. Fxmasterbot-demo-tilin käyttäminen, yleisin syy on se, että et ole lähettänyt oikeita henkilötodistuksia, jota kansainvälinen laki vaatii, ja se on helppo korjata. Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä.

Markkinajohtajat Luottavat Loistavaan Työpaikkaan

Autamme työnhakijoita löytämään osa-aikaisia ​​töitä, joissa he voivat työskennellä myös kotoa, olemme määrittäneet 30 parasta yritystä, jotka tekevät osa-aikatyötä etätyöhön. VIPKID on suora, yksilöllinen verkko-oppimisympäristö, joka vastaa englannin opettajia Kiinan opiskelijoiden kanssa. Xeroxilla on laaja WFH-ohjelma, joka käsittää yli 8000 kotipalveluksessa olevaa työntekijää, joka tunnetaan nimellä Virtual Workforce Program. Etätyöntekijäksi tuleminen ei tarkoita sitä, että sinun on kiinnitettävä itsesi tiettyyn rooliin. Jos etsit joustavampaa työaikataulua uudelta vuodelta, nyt on täydellinen aika mennä haluamasi jälkeen. Etätyö on käytettävissä seuraavissa ryhmissä:

Kysy lisätietoja langattoman puhelimen tarjoajalta. Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto. Tunnit ovat melko joustavia, ja voit odottaa työskentelevän noin 35 tuntia viikossa. On olemassa joukko muita yrityksiä, joilla on samanlaiset nimet (joihin yleensä liittyy “ansaitse rahaa” tai “voittoa”), jotka viittaavat siihen, että sosiaalinen verkostoituminen voi olla käteislehmä. Se tarjoaa virtuaalitunteja vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä. Kirjailijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin muotoilemaan uutisartikkeleita, luomaan sisältöä ja esittämään luovia ideoita, jotka täyttävät melkein jokaisen Internet-sivuston sivut. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä.

Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Internetin nousu on luonut mahdollisuuksia, joita ei edes ollut olemassa muutama vuosi sitten. TeleTech tarjoaa monia urapolkuja etätyöntekijöille joustavalla työympäristöllä. Ilmainen ja kattava luettelo tarjoaa yritysprofiileja, työpaikkojen historiaa, yrityksen pääkonttorin sijaintipaikkoja ja paljon muuta. Kuinka tulla freelance-oikolukijaksi: Tietojen syöttäminen on yleinen joustava työ kotona töistä aloittamiseen lähtötasolla. Terveydenhuollosta viestintään tekniikkaan, kukin toimiala tarjoaa roolit, jotka voidaan suorittaa oman kodin mukavuuksin. Odotimme myös varauksen aikaan viikoittaiseen all-hands-kokoukseemme huutoihin.

Tärkein haittapuoli on lähteminen saamaan ruokaa ja juomaa, vaikka juomia voidaan tuoda takaisin sisälle.

UShip.com

Niin kauan kuin pystyt kirjoittamaan ja sinulla on tietokoneen perustaidot, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä mihin tahansa näistä virtuaali töistä kotona. Siksi tarjoamme erilaisia ​​järjestelyjä, jotka vastaavat tarpeitasi ja tarjoavat samalla haastavan, määrätietoisen työn. Betterment - paras välitys aloittelijoille, alustarajapinta ei ole melkein yhtä käyttäjäystävällinen kuin Robinhood, eikä yhtä intuitiivinen kuin TD Ameritrade; jos olet kuitenkin sellainen sijoittaja, joka hyötyisi eniten interaktiivisista välittäjistä (ts. Erityisesti Facebook-mainosasiantuntijat auttavat paikallisia pienyrityksiä: Useimmissa rooleissa pääset töihin myös kotoa. Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana.

Itse asiassa, jos tiedät sosiaalisen median hyvät puolet, voit itse maksaa: Kaupunki kuohistaa öisin viihdettä, uusia ravintoloita ja tapoja nauttia ulkona. Ja mistä löydät työtä? Jotkut transkriptionistit jopa käyttävät erityislaitteita, kuten jalkapoljinta, äänitallenteiden käynnistämiseen ja lopettamiseen.

Hakemuksen jälkeen sinun on läpäistävä tentti voidaksesi työskennellä useimpien yritysten kanssa, mutta tämä ei ole ollenkaan superteknistä työtä. Voit valita hinnat ja neuvotella työn yksityiskohdista asiakkaan kanssa. K12 on toinen vaihtoehto verkko-opetustilaan. Menestyneimmät yritykset haluavat päästä kuluttajien pään sisälle. Ne tarjoavat paljon erilaisia ​​matkakohteita. Miksi osallistua? Kuinka paljon virtuaaliassistentit ansaitsevat? Useimmat yritykset tarvitsevat asiakaspalvelun edustajia, ja suuri osa heistä pyrkii palkkaamaan etätyöntekijöitä tämän tehtävän suorittamiseen.

Myyntivoima

Se on mahdollisuus päästä jossain käytännössä ja työskennellä korkeammin palkattujen transkriptio-töiden parissa. He haluavat vain varmistaa, että sinulla on upea persoonallisuus, että sinulla on paljon energiaa ja voit olla vuorovaikutuksessa hyvin lasten kanssa. Kokeile trimmaa, mainitse ne sisältöön. USM on ollut toiminnassa vuodesta 1988 ja tarjoaa perus-, jatko- ja jatkotutkintoja 170 000+ opiskelijalle.

Google tarjoaa työntekijöilleen yhden innovatiivisimmista työympäristökulttuureista. Onneksi on useita kotiperusteisia töitä, jotka keskittyvät määräaikoihin asetetun aikataulun asettamisen sijasta. DoubleTree, Embassy Suites ja Hampton ovat joitakin merkittävimmistä näistä tuotemerkeistä. Yhtiö on toiminut vuodesta 1996. Näin ansaitsemme rahaa. Jokainen näytetyö sisältää myös keskimääräisen tuntilukeman, joka perustuu U: hon. Bloggaajat voivat ansaita missä tahansa välillä 0–150 000 dollaria kuukaudessa riippuen kokemustasosta ja suorasta kilpailusta. Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa.

Jellyvision

SAT Prep -ohjaaja, BAR-alueen johtaja, GMAT Prep -ohjaaja, kokopäiväinen sisällönkehittäjä, teknologiainsinööri, arvopaperi-/vakuutusohjaaja, ACT Prep -ohjaaja ja muut. Kotoa työskenteleminen on erinomainen tapa ansaita elantonsa etsiessäsi työ- ja perhe-elämän tasapainoa kodin ja perheen hallitsemiseksi tai yksinkertaisesti viettää enemmän aikaa poistamalla työmatkasi työelämästä. Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle. He haluavat ymmärtää paremmin potentiaalisia asiakkaita, jotta he voivat parantaa tuotteita ja kohdistaa yleisönsä paremmin. Tätä varten he todella maksavat ihmisille tutkimuksista. Voiko tämä virtuaalitodellisuusretki vakuuttamaan sinut työskentelemään Madisonissa? Konsultti, ratkaisuarkkitehti, demoinsinööri, vanhempi konsultti, vanhempi myyntiinsinööri ja enemmän.

Allegisilla on räätälöity työportaali, jonka avulla kotitranskriptiot voivat valita valitsemansa pituiset tiedostot milloin tahansa valitsemansa ajankohtana - 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Voit kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa sivuston kautta ja varata maksamiskeikkoja. Arvostellut: byvalido, toinen tyyppinen fyysinen lompakko, nimeltään laitteisto lompakko, pitää käyttäjätiedot offline-tilassa helpottaen tapahtumia. Työnhakijat voivat etsiä uravaihtoehtoja löytääkseen etätyötehtäviä, kuten konsultti, insinööri, johtaja ja muut. Voit työskennellä virtuaalisen sairaanhoitajana ja auttaa ihmisiä puhelimitse tai Internetin kautta. Hakukoneiden arvioijat auttavat hakukoneita edelleen olemaan luotettava paikka löytää nopeasti etsimäsi tiedot. Koska työskentelet lasten kanssa (vaikka se olisi verkossa), sinun on silti käynyt läpi tyypillinen opettajan palkkausprosessi: Fiverr- ja Upwork-kaltaiset käyttöympäristöt voivat auttaa sinua luomaan nämä mahdollisuudet. Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions.

Puhdas Data

Toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet. TranscribeMe, kuten nimestä voi päätellä, tarjoaa transkriptiopalveluita. Tule sisustussuunnittelijaksi, vaikka et saa normaalia palkkaa, oikeilla myyntistrategioilla ja taidoilla sisäisenä myyntiedustajana, voit ansaita kunnollista rahaa jokaisesta sisäänmyynnistäsi. Rekisteröinti kyselyä tekevillä verkkosivustoilla on erittäin helppoa (ja ilmaista). He myös mainostavat sisäpuolelta ja tarjoavat jatkuvaa koulutusta. Vuonna 1937 perustettu Kaplan tarjoaa K-12-ohjelmia, verkkokoulutusta, ammatillista koulutusta ja testivalmisteluja. Ne tarjoavat mukavan valikoiman hankkeita monilla toimialoilla. Analysia - Testien suorittaminen kestää noin 15 minuuttia.

07 Verkkokoulutus Dougal Waters/Getty Images Saatavilla olevat online-koulutuksen työpaikat kattavat nyt laajan valikoiman ehdokkaiden tutkintoja; kaikkea erittäin kokeneista opettajista, joilla on maisterin tutkinto ja opetustodistukset, korkeakouluopiskelijoihin, joilla on tutor-ohjeet. Virginiassa, Herdonissa sijaitseva Strayer University on yksityinen koulu, jossa on yli 60 000 opiskelijaa yli 90 kampuksella Yhdysvalloissa. Useiden alojen uudet yritykset lisäävät vaihtoehtoja työskennellä kotoa koko ajan. Yhtiö palkkaa laillisia kotona työskenteleviä töitä, jotka sisältävät teknisen etäpalvelun ja asiakaspalvelun. Ansaitse rahapalkkioita. Paljon tukea puhelimissa asiakkaiden kanssa. Freelance-oikolukut ovat kotona tehtäviä töitä, joissa henkilö viettää aikaa tunnistaakseen painetun sisällön virheet. Ota meihin yhteyttä, likviditeetin mittaamiseksi he keskittyivät tarjouspyyntö-hajautukseen tai hintaeroihin, joita korkean taajuuden markkinoiden päättäjät ostaisivat ja myisivät tietyn osakkeen. Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla.