12 Laillista Tapaa Kotona Pysyville äideille Ja Isille Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Tutustu joihinkin Amazon FBA -artikkeleihin tai Youtube-videoihin saadaksesi neuvoja ammattilaisilta, kuinka he tekevät sen. Yritykset voivat nyt suunnitella tuotteita, jotka vastaavat tarpeitasi paremmin kuin koskaan ennen. Bdswiss, kauppias vastaa kaikista perintätoimiston perimistä maksuista. Muutama lukijani rohkaisi minua tarkistamaan Ibottat pari vuotta sitten, joten kirjauduin sisään ja kokeilin sitä.

Viimeinen blogin malli, josta haluan keskustella, on kyse matkan jakamisesta maailmalle.

Monet vanhemmat haluaisivat vuokrata lastenhoitajan lapselleen, mutta uskovat, ettei heillä ole varaa siihen. Tässä on joitain kotona työskenteleville äideille tarkoitettuja työpaikkoja, jotka vältetään: Tässä on joitain esimerkkejä palveluyrityksistä: Palkka virtuaaliassisteista vaihtelee. Vaihe 3: osta ensimmäinen osake, dAS Trader antaa sinun käyttää myös heidän alustaaan myös interaktiivisten välittäjien kanssa. Keskimääräinen tuntihinta on 20 dollaria tunnissa tai noin 43 316 dollaria vuodessa ohjaajalle.

Jotkut ihmiset ovat menestyneet erittäin hyvin tämän lähestymistavan kanssa. Heidän tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ja jokaiselle hyväksyttävälle varaukselle maksetaan isäntätakuu ilman lisäkustannuksia sinulle. Vaikka yleisön rakentaminen vie aikaa, bloggaamisella on uskomattomia mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa työskennellessäsi erittäin joustavalla aikataululla, joka toimii perheellesi. Esimerkkejä tuotteista ja palveluista voivat olla e-kirjat, oppaat, kurssit, valmennus jne. Katso nämä 15 kotona työskentelevää äitiä: Otan edelleen valokuvia äitini kanssa viikonloppuisin. Sinä hallitset hintaa ja saatavuutta ja päätät, kuka vuokraa auton. Halpoja huonekaluja ei ole liian vaikea löytää.

Jaa ne kommentteihin!

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Nap aika superhero virtuaalinen avustaja pelastamaan! Paras osa e-kirjan kirjoittamisessa on, että kun se on valmis, se on valmis! Se on niin hieno tapa ansaita rahaa samalla kun olet erittäin luova! Aloita sivutoimisto ja tee tapa tehdä siitä kokopäiväinen. Tilaa liikesalaisuuksia, saa välittäjät toimimaan edelleen, ja vaikka jotkut ovatkin luotettavia, sääntelyn puute on selvä varoitusmerkki potentiaalisille uusille asiakkaille. Käyttäjät kirjautuvat ja voivat alkaa ottaa tutkimuksia heti. Kodin äitinä voi olla erittäin turhauttavaa yrittää lajitella kaikki online-työmahdollisuuksia koskevat tiedot.

Matematiikan jälkeen tajusimme sen (pyhä lehmä!) Tarjotut palvelut voivat sisältää kaiken sähköpostin hallinnasta, sisällön luomisesta, kirjanpidosta, graafisesta suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta ja muusta! Yritä selvittää, kuinka monta tuntia viikossa voit käyttää palkkatyöhön, samalla kun pidät vielä jonkin verran seisokkiaikaa keskittyäksesi itseesi. Lomalle tarkoitettujen lahjakorien luominen ja myynti voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa kotona pidettävänä äitinä. Kyllä, voit luoda tällaisia ​​korit niille, jotka ovat erityistapahtumissa, kuten häät, syntymäpäivät, vuosipäivät jne., Ja saavat palkkaa. Blockchain-pelit ja salaustuotteet ovat valtavia. tässä on miksi, lisäksi pankit, kuten JP Morgan Chase tai Santander, työskentelevät myös jaetun pääkirjatekniikan (DLT) ja virtuaalisten valuuttojen kanssa. Niin monet vastasivat uskomattoman monimuotoisella joukolla ideoita, että tiesin, että minun piti vain jakaa ne täällä. Onko sinulla tyypin A persoonallisuutta?

Kun blogi on valmis ja käy, voit työskennellä räätälöityjen teemakuvioiden luomiseksi ja sisällön mainostamiseksi verkossa rakentamaan yleisöäsi. Työ- ja yksityiselämän tasapainon myötä joudumme jatkuvasti tarkistamaan toimintatapamme. Saan heidät tekemään tehtäviä, kuten lukemaan sähköpostilaatikkoni ja vastaamaan ihmisille, tekemään asiakaspalvelua sähköpostitse, ajoittamaan matkasuunnitelmasi, lähettämään artikkeleita sivustolleni jne. Verkossa on niin paljon paikkoja, joissa voit myydä vaatteita, koruja ja muita esineitä.

  • Sovelta aikaisemmasta työstäsi tai harrastuksistasi hankitut taidot uuteen konsultointi-keikkaan.
  • Jos haluat kokeilla tätä hälinää, katso sitten tämä ilmainen kurssi.
  • Parempi maksu kuin muille ridesharing-sovelluksille.
  • Mystery shopperille (jota joskus kutsutaan salaiseksi shopperiksi) maksetaan käyttää kauppoja ja palveluita asiakkaana ja raportoida kokemuksistaan.
  • Jos tarvitset enemmän kuin muutama sata dollaria kuukaudessa, suosittelen harkitsemaan muita luettelon vaihtoehtoja.
  • Lyft tarjoaa tällä hetkellä 300 dollarin liittymisbonuksen uusille kuljettajille, jotka suorittavat ensimmäiset 100 ajoaan 30 päivässä.

Lisää Kotona Työpaikkoja Sinulle

Tarvitset luotettavan auton ja sinun on oltava valmis ajamaan tietty määrä. Jotkut antavat sinun alkaa ansaita rahaa heti, kun taas toiset edellyttävät yrityksen rakentamista, joka kasvaa ajan myötä. JOS etsit vain kahvirahoja, suosittelen liittymistä Survey Junkieen, jos haluat tehdä muutama maksettu kysely hauskanpitoa varten ((Survey Junkie on siitä mahtava)) tai voit löytää laajemman luettelon laillisista online-tutkimuksista, jotka maksavat täältä. Jos lapsesi eivät vielä ole koulussa, sinun on vietävä aika ulkopuoliselle työlle todennäköisesti ennen kuin he heräävät, nukkuvat ja ovat sängyssä. Saatat tarvita lisenssin.

Holly tekee kuuden luvun freelance-kirjoitusurallaan; 225 000 dollaria vuodessa ollakseen tarkka.

Lisävalikko

Kesti jonkin verran työtä, mutta aloittaminen oli myös todella hauskaa! Olin vieläkin järkyttyneempi nähdä, kuinka paljon hän ansaitsee freelance-kirjoittajana. Ihmisarvoinen tulopotentiaali. Hyvät yritysomistajat ovat johdonmukaisia ​​pyrkimyksissään. Cratejoy on yksi maineikkaimmista yrityksistä, joka on helppo aloittaa ja johtaa tätä yritystä. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio.

Hankkeille pyrkiville freelance-kirjoittajille on tarjolla paljon mahdollisuuksia, mutta se vaatii tutkimusta ja vaivaa parhaiden löytämiseksi. Tarvitset vain kirjoitustaidot, ainutlaatuiset artikkelit lähetettäväksi ja Paypal-tilin maksujen vastaanottamista varten! Monet äidit siirtyvät blogointiin ajatellessaan tapoja ansaita ylimääräisiä tuloja. Suurin osa opetusaikoista on aikaisin aamulla tai myöhään illalla Yhdysvalloissa, mikä tekee siitä täydellisen mahdollisuuden äideille, jotka haluavat ansaita rahaa lastensa nukkuessa! Joillekin VA: ille maksetaan alhaisia ​​hintoja, mutta on myös paljon VA: ta, jotka tekevät onnistuneesti erittäin hyvän tuntihinnan (jotkut ansaitsevat yli 100 dollaria tunnissa).

Tässä On Joitain Resursseja, Joilla Pääset Alkuun:

Se on nopeasti kasvava yritys. Swagbucks tarjoaa palkintoja kyselyiden ottamisesta, videoiden katselusta, verkkohakuista ja jopa ostoksista verkossa. Et ansaitse niin paljon rahaa, mutta nämä ideat voivat auttaa sinua saamaan ylimääräistä rahaa. Voit etsiä kirjoitustöitä työpöydältä, kuten Pro Blogger ja Upwork. Palkkaasteikko nousee sieltä aseman tason edetessä. Mutta miten saat blogiliikennettä?

Äitien kotona töiden löytäminen voi olla pelinvaihto. 10 000–27 000 dollaria. Yksinoikeudella pumppaaminen tarkoittaa vauvan ruokintaa rintamaitoa pumppaamalla rintapumpulla, kuten Medela Pump tyylillä (suosittelen sitä hyvin). Ansaintamahdollisuutesi riippuu kokemuksestasi ja työstäsi. Riippuu taitotasostasi. Menetyksen jälkeen, näillä voidaan käydä kauppaa samoin kuin muilla valuuttaparilla. 3 miljardia pelkästään vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä! Kaikki käyttävät sosiaalista mediaa.

Tutor

Voit myös poistaa itsesi ja myydä omia mallejasi verkossa ansaitaksesi tuloja. Määritä työtila. Toimita tavaraa, jotkut tämän viestin linkit voivat olla kumppaneidemme edustajia. Tämän tyyppinen ajattelu paitsi tuhoaa Äiti-sotia, mutta on myös rahaa väärinkäsitys, joka ruttoilee kotona toimivia äitejä siihen pisteeseen, että he saavat tuntemaan olevansa ala-arvoisia, asettamaan naiset takaisin pimeisiin ikiin ja tappamaan työskentelevien naisten mahdollisuudet koskaan kukistaa palkkaerot työntekijöissä. Toinen valtava plussa on, että heidän joukkueensa myös luo sinulle kaikki tuntisuunnitelmat, joten sinun tarvitsee vain käydä läpi tuntisuunnitelma ja esiintyä!

Tai muotiblogi? Sinun ei tarvitse tutkintotodistusta oikolukijaksi, mutta se voi auttaa edistyneemmissä oikolukuissa. Oletko koskaan ansainnut rahaa puolella ollessasi kotona lasten kanssa? Mainostat muiden ihmisten tavaroita ja kun joku ostaa, kerää alennus myyntihinnasta! Tämä tarkoittaa, että VA: lla on potentiaalia olla yksi parhaiten korkeasti maksettavista töistä kotona oleville äideille.

Virtuaaliopettaja

Udemy-, Teachable-, Thinkific- ja Kajabi-kaltaiset käyttöympäristöt ovat suosittuja paikkoja, joissa kurssien luojat tallentavat sisältöä opiskelijoilleen. Blogin perustaminen on helppoa, mutta onnistuneen blogin luominen ja ylläpitäminen on vaikeaa. Se on täysin joustava ja voit työskennellä uusien mallien kanssa aina kun sinulla on mahdollisuus. Kauppa vähemmän säännellyillä markkinoilla, tänä aikana ostovoima laskee kahteen:. Nämä ovat joitain parhaista työpaikoista äideille, joilla ei ole kokemusta. VIPKid suunnittelee kaiken oppitunnin suunnittelun puolestasi, ja tunnit ovat riittävän joustavia, jotta monet opettajat tekevät tämän kokopäivätyönsä ulkopuolella. Ne tarjoavat ilmaisen 7 päivän kurssin, joka opettaa sinulle kaikki vaiheet, jotka tarvitset kaupan perustamiseen ja menestymiseen.

Miksi puhun bloggaamisesta siitä, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äitinä? Lisätietoja MyPointsin tulostamisesta, tallentamisesta ja ansaitse kuponkeista. Tämä sivusto maksaa 3 dollaria tutkimusta kohden ja voit valita maksuksi joko PayPalin, Amazonin tai ravintolan lahjakortit. Okei, mistä aloitan?

Vuokraamme elokuvia Redboxissa (kirjaudu heidän verkkosivuilleen ja he lähettävät sinulle koodeja ilmaisiksi elokuviksi). 23 000–30 000 dollaria. Ansaitse rahaa verkossa katsomalla videoita ja tarkistamalla verkkosisältöä. MobiSave - MobiSave on samanlainen kuin Ibotta siinä mielessä, että se antaa sinulle rahaa takaisin ostamasi asioista. Kun olet päättänyt, kuinka paljon aikaa voit viettää ja millaista työtä haluat, voit alkaa etsiä mahdollisuuksia.

Jatka Kirjoittajaa

Arvelin, koska olin jo kotona yhden vauvan kanssa, mitä oli vielä muutama? Loin kaikki e-kirjat ilmaiseksi ja käytän kolmannen osapuolen isäntää auttamaan minua huolehtimaan tuotteiden tapahtumista ja toimituksesta. Kuinka ansaitset rahaa kotoa?

Olin aina halunnut olla kotona työskentelevä äiti, joka työskentelee kotoa, mutta en koskaan tiennyt kuinka.

Esitä kysymyksiä varmistaaksesi, että kaikki työpaikat ovat laillisia. Kotiin jääminen kasvavien lasten hoitamiseksi on sinänsä kokopäiväinen työ, mutta turhauttavaa on... se ei tule palkkaan. Oikolukijat ovat pakollisia kirjoille, aikakauslehdille, verkkosivustoille ja monille muille projekteille, joten he ovat aina kysyttyjä. Aloitin Amazon Associates -yrityksen kanssa vuonna 2019. Tiesitkö, että voit ansaita 20 dollaria + tunnissa oikolukijana? Ehkä vanhemmuusblogi? Jos intohimosi auttaa lapsia, voit tulla ohjaajaksi antamaan opiskelijoille ylimääräisen akateemisen lisäyksen, jota he tarvitsevat menestymiseen. Joten - mitä löysin?

Mutta ne, jotka ansaitsevat rahaa, voivat ansaita tuhansia yhdessä kuukaudessa hyvin pienellä vaivalla. Mercatox, voit käyttää haluamiasi kaupankäyntistrategioita ostaa tai myydä Bitcoinia riippumatta siitä, millä tavalla valuutta liikkuu. Onko sinulla kirjoja, jotka makaavat pölyn keräämiseksi? Kuka tahansa, jolla on pääsy puhelimeen (esim. )

Online-jälleenmyyjänä toimiminen on suhteellisen yksinkertainen idea.

Äidien Todelliset Mahdollisuudet Työskennellä Kotoa

EF Education First maksaa jopa 20 dollaria per tunti opetusta. Vuokraa autoosi, ansaitse rahaa kotona (tai ainakin kodin mukavuudesta) varailtoina. Miksi käyttää maksusovelluksia?, jotkut mahdollisuudet:. Jos sinulla on jo oma harrastusblogisi, voit ehdottomasti aloittaa oppimisen siitä, miten ansaita rahaa esimerkiksi mainosten, sponsoroitujen viestien, tytäryhtiömarkkinoinnin, palveluiden tarjoamisen, valmennuksen tarjoamisen tai digitaalisten tai fyysisten tuotteiden myynnin avulla. Avaa Etsy-myymälä ja voit myydä käsintehtyjä vintage-esineitä, koruja ja paljon muuta. Voisit todennäköisesti ansaita tänään ensimmäisen palkkion ja sekin 30 päivässä, mutta et todennäköisesti riko 100 dollaria kuukaudessa -merkkiä viiden ensimmäisen kuukauden aikana. Tai että kauniisti kulunut satavuotias lompakko on melkein varmasti kasvisparkittu. Sitten olet valmis asiakkaille!

Tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin. Opi Photoshop, verkkosuunnittelu ja kannattava freelancer. Jos löydät muita mysteerikauppayrityksiä, joita ei ole lueteltu alla, ÄLÄ KOSKAAN maksa mysteerikauppayhtiötä rekisteröimään tai maksamaan nähdäksesi heidän ostoslistan! Menet heidän verkkosivuillesi ja tarjoat ystävyydellesi 10–50 dollaria tunnissa. Tällä blogin tyylillä on joitain hyvin selkeitä etuja: Sivustot, kuten Etsy ja eBay, ovat hienoja fyysisten tavaroiden myyntiin. FBA on mielenkiintoinen tapa tulla jälleenmyyjäksi, Amazon on omien kirjojen itsejulkaisemiseen ja myyntiin tarkoitettu sivusto, ja voit myydä digitaalisia tuotteita omalla verkkosivustollasi, sivustoilla, kuten Etsy, tai jopa ClickBankissa.

Sinä hallitset milloin auto on vuokrattavissa ja milloin haluat. Käy tällä sivulla hakeutuaksesi asiantuntijaksi tai nähdäksesi luettelon 175+ luokasta. Sivustoa ei vaadita, mutta se on mielestäni helpompaa, jos sinulla on sellainen. Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja ansaita rahaa poistumatta talosta tai uhramatta aikaa lastesi kanssa.

Pidätkö tästä artikkelista? Kiinnittää sen!

Amazonin myymisen plussat: Paitsi, että saan palkkaa erittäin hyvin yrityksen omistajan avustamisesta. Tilasi ilmoittaminen Airbnb: lle on ilmaista. Tiedän kokemuksesta, kuinka uuvuttavaa se voi tuntea olonsa vanhempana. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Ennen kuin lapseni tulivat, työskentelin kokopäiväisesti toimistossa ja ansaitsin terveen palkan. Freelance-muokkaus ja oikoluku sopivat hyvin kotona oleville äideille, jotka ovat yksityiskohtaorientoituneita, joilla on lahja tarkkailuvirheiden ja kielioppivirheiden havaitsemiseksi ja joilla on hiljaista aikaa keskittyä. Kohtalaisen korkea.

Napsauta tätä saadaksesi täydellisen luettelon freework-palveluista, joita voit tarjota Upwork-palvelussa. Tässä on joitain suosituimpia huijauksia kuinka ansaita rahaa kotona pysyvän äidinä. Varmista vain olevan perusteellinen ja varovainen. Tavoitteena on tarkistaa nämä työpaikat puolestasi. Vähittäismyynti on yleensä joustavaa, joten se sopii iltoihin ja viikonloppuihin, jos sinulla on kumppani, joka on sitten kotona.

Äidit, jotka rakastavat kirjoittamista, mutta kykenevät myös työskentelemään nopeasti ja erittäin tarkasti. Etäkorjaajana varmistat johdonmukaisuuden, tarkistat muotoilun, vahvistat tosiasiat, tarkistat kieliopin ja muut. Mikään näistä tehtävistä ja mahdollisuuksista ei tuota tonnia rahaa, mutta ne ovat hienoja tapoja keksiä vähän rahaa täällä ja siellä tai täyttää aukko, kun tuskin päätät loppua. Keskipalkka vaihtelee välillä 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on, kuinka monta asiakasta jne.

Onko Autotalli/piha-myynti

Eri yritykset, kuten Apple, Uhaul ja muut, palkkaavat ihmisiä auttamaan IT-tuella, asiakaspalvelun tuella, chat-tuella ja muilla. Aloita jälleen verkostasi. Päivän aikana, kun lapsesi ovat koulussa (Jos sinulla ei ole lapsia, mutta pysyt silti kotona, sinulla on vielä enemmän aikaa!) Esimerkiksi, jos sinulla on elämäntapablogi, jossa kirjoitat kotona olemisesta äidistä, saatat linkittää suosikki koulutusleluun, jota lapsesi rakastavat.

Kuinka Työskennellä Kotoa Onnistuneesti

Löydäkseen kunnolla maksetut kotona asuvat äiti-työt, jotka tarjoavat sinulle sellaisen joustavuuden, joka tarvitaan lasten kasvattamiseen samalla, kun ansaitset rahaa, voi tuntua hiukan ylivoimaiselta. Se oli alussa vain noin 5-10 tuntia viikossa, ja se oli työ, jonka voin tehdä lapseni nukkuessa tai nukkumaan mennessä. Jos sinulla on hyvä kielioppi ja huomiota yksityiskohtiin, oikolukijana työskenteleminen voi olla erinomainen tilaisuus. 1–20 dollaria tutkimusta kohden. EF Education First on suurin vieras kieliyritys maailmassa. Ilmaisessa työpajassaan hän jakaa tekniikoitaan, joita hän on käyttänyt kuuden numeroisen freelance-kirjoituksen tekemiseen.