113 Tapoja ansaita ylimääräistä rahaa ottamatta kyselyjä, myymättä ystäviäsi tai saamatta alasti

Twitter-seuraajien, lukijoiden ja muiden bloggaajien ehdotusten ansiosta olen pystynyt koomaan vankan luettelon 52 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa. Varainhankinnan avulla jokapäiväiset ihmiset voivat sijoittaa suosituimpiin kauppoihin koko maassa - niin parempia tarjouksia kuin useimmat ihmiset voisivat löytää yksinään. Kuinka monta sähköpostiuutiskirjettä pommitat joka päivä? Joten ennen kuin aloitat, tee sieluhakua. Hanki palkkiota kääriä lahjoja omalla alueellasi.

Yksittäisten tytäryhtiöohjelmien rekisteröinnin lisäksi voit myös rekisteröityä tytäryhtiömainosverkostoon, joka tarjoaa useita eri tytäryhtiöitä yhdessä paikassa.

Koristekalojen (mukaan lukien koi) pitäminen ja kasvattaminen on maailman toinen harrastus, vain valokuvauksen toisella sijalla. Yksi vaihtoehto Amazonista on löytää jo valmistettuja tuotteita ja ostaa ja myydä niitä alennuksella. Voit rekisteröidä sovelluksen ilmaiseksi ja ansaita rahaa joka kerta, kun twiitit viestin yhdeltä heidän mainostajista seuraajillesi. Ne eivät kaikki toimi sinulle, mutta olen varma, että jotain tulee. Tästä on käynnistyskustannus - 150–200 dollaria, riippuen ostettavasta paketista.

Erinomainen Teini-ikäisille Ja Korkeakouluopiskelijoille

Yksi suosituimmista on nimeltään VIPKID. Pikkukanta - Pikkukanta on ainutlaatuinen markkinapaikka sekä virtuaaliselle että henkilökohtaiselle tilaustyölle. Rekisteröidy, rakenna profiili, lataa joitain näytteitä työstäsi ja ala ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä pieniä freelance-töitä.

Mutta kaikki sivutoiminnot eivät ole yhtä tasaisia ​​tai sopivat tavoitteisiisi sopivasti. Lisäpalveluista voi periä paljon enemmän. Jos sinulla on tietokonetaitoja tai erityiskoulutusta, tarjoa kotitietokonetunteja ihmisille, jotka haluavat oppia. Jokainen haluaa tehdä nopeita lahjoja ja haluaa ansaita rahaa kotoa. Se on tärkein ainesosa lääkkeille, jotka hoitavat monia hengenvaarallisia tiloja. Jos puhut äidinkielenään englantia, ansaitsee tuloja, jotka auttavat ihmisiä oppimaan englantia. Ansaitset pisteitä (SB) jokaisesta Swagbucksilla suoritetusta tehtävästä.

Jotkut maksavat sinulle käteisellä kyselyjen suorittamiseksi, mutta pisteiden jakaminen näyttää olevan yleisin korvausmenetelmä. Tarjoamme myös aloittelijoille ja edistyneille tapoille oppia ansaitsemaan rahablogistamista kurssilla. Ensin sinun on lähetettävä puhelimesi jälleenmyyjälle, joka tarkastaa sen ennen maksun lähettämistä sekillä tai PayPalilla. Katso TranslatorsTown. Tarvitset skootterin tai auton tai pyörän ruuan toimittamiseen.

 • 9/10-luokitus TrustPilotissa - kaikkien online-kyselyyritysten korkein.
 • Jos sinulla on taito organisaatiolle, voit ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina, joka auttaa ihmisiä pitämään päivät kunnossa.
 • Aloita oppimalla blogin nimeäminen ja ostamalla sen verkkotunnus (kuten www.)
 • Anna muutaman kuukauden rakentaa riittävän suuri seuraaja houkutella mainostajia.
 • Saat pelata välitöntä palkitsemispeliä osallistumalla markkinatutkimukseen.
 • Kymmeniä ellei satoja tuhansia!

Rover: Aloita oma lemmikkien hoitoon erikoistunut yritys

Monet ihmiset tarvitsevat housuihinsa helmassa, minkä voit helposti tehdä muutamalla dollarilla. Tietysti Facebook ja Next Door -sovellusten kaltaiset sovellukset ovat tehneet paikallisista markkinoista tavaroiden myymisen entistä paikallisemmaksi. AirBnB on veistänyt merkittävän teollisuuden loma-asunnoista. Arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla. Voit helposti ohjata matematiikan tai luonnontieteiden aineita, samalla kun opetat kieltä, jos olet kaksikielinen. Itse asiassa olemme luoneet tämän täydellisen oppaan aiheesta Miten leikata kaapeli ja kuinka edelleen katsella suosikkiohjelmasi!

Jos joku kysyy aina samoja kysymyksiä, koska sinulla on taitoja, voi olla aika miettiä tietosi ansaitsemista! Jotkut alla olevista linkeistä ovat tytäryhtiölinkkejä, joten voimme saada palkkiota sinulle ilmaiseksi, jos ostat linkin kautta. Tee tämä kaikille markkinoille, joille haluat kirjoittaa. Ja kuten Jasper huomautti podcastissa, jos kaupungissasi on hotelleja, tiedät, että ainakin jonkin verran kysyntää on. Suusanallisesti kulkee nopeasti, jos tarjoat hyvän vastineen. Ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi tehdä luetteloa molemmilla markkinoilla, mutta sinun on vain muistettava päivittää saatavuuskalenteri, jos tietyt päivämäärät varataan yhdelle alustalle eikä toiselle. Rekrytointi - Ansaitse jopa 5000 dollaria per palkka, joka viittaa päteviin työnhakijoihin todellakin. Voit ansaita rahaa pesemällä muiden ihmisten autoja.

Joka päivä näyttää siltä, ​​että verkossa, televisiossa ja sovelluksissa on yhä enemmän sisältöä. Paikallisten Craigslist-keikkojen osion tarkistaminen voi auttaa sinua löytämään joitain kertaluonteisia tulomahdollisuuksia moniin tehtäviin. Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Freelancer.

Matkapaikat

Kävele kaupunginosasi ympäri ja olen varma, että näet paljon suuria paikallisia yrityksiä, joilla on kauhea muotoilu. tai yksinkertaisesti lähetä sähköinen kopio asiakkaillesi, jos et pysty hallitsemaan postia. Mutta jos haluat todella parantaa taloustasi, on myös kyseisen yhtälön kääntöpuoli, jota kannattaa harkita - ansaita enemmän rahaa.

Heidän verkkosivustonsa mukaan voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa tekemällä niin, ja jos olet oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ainoat edellytykset ovat kandidaatin tutkinto ja vuoden koulutuskokemus. Vain 500 dollarilla voit aloittaa sijoittamisen asunto- ja liikekiinteistöihin. Menetkö lomalle? Ajattele sitä: Voit löytää foorumin myös kouluillesi ja listata ne sinne. Napsauttamalla Hyväksyn, hyväksyt evästeiden käytön sekä tietosuojakäytännön ja palveluehdot. Kaviaari - Toinen ruuan toimitussovellus. Kirjoitimme postin kaikista työpaikkojen löytämispaikoista.

Luettuani kokemuksestani jotkut teistä ajattelevat todennäköisesti omaa kokemustanne tai kokemuksia, jotka auttavat muita jatkamisessa.

Suorita Asioita Tai Auta Jotakuta Heidän Tehtäväluettelossaan

Alusta tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan käyttöönottoon alle päivässä, mukaan lukien mukautettu verkkotunnus, kauniit mallit (joten et tarvitse suunnittelutaitoja), turvalliset maksutavat ja ne voivat jopa huolehtia markkinoinnista ja toimitus sinulle. Pyöristä rahaa tekemättä käytännössä mitään! Upwork-työt vaihtelevat sisällön kirjoittamisesta sovellustestaukseen - jokaiselle löytyy jotain! Tässä on selvästi riski, etenkin sellaisten korkeiden maksujen takia, joita sivustot perivät lippujen jälleenmyyntiä välittäviltä alueilta. Monissa ammateissa työnantajat arvostavat erityisiä käytännön taitoja yleisempiin ajattelutaitoihin nähden. Kuinka aloitat editoinnin? Jos olet sitä mieltä, että ohjaajana oleminen tarkoittaa, että olet tehnyt A: n suoraan lukion ja yliopiston kautta, ajattele uudelleen. Voit myös asettaa talon säännöt, joten vieraat tietävät mitä odottaa.

Suorita Twitter-keskustelu

Jos sinulla on erikoistunut taito mihin tahansa urheiluun, siellä on ehdottomasti mahdollisuuksia opettaa muille perustiedot (ja saada palkkaa). Voit valmentaa vähän liigaa, hyödyntää akateemisia taitojasi ohjata opiskelijoita, opettaa toisia soittamaan suosikki instrumentti tai jopa valmentaa muita henkilökohtaiseen talouteen tai henkilökohtaiseen organisaatioon, jos se on sinun hillo. Ja tietysti, jos olet saanut yrittäjyyden kiinni, sinulla voi olla jo tarvittavat taidot. Onko sinulla autoa, joka vain istuu tyhjäkäynnillä suurimman osan ajasta? Pidän kaikkia näitä resursseja niin arvokkaina ja olen varma, että ne auttavat sinua niin paljon kuin auttoivat minua. Vuokraa vauvavarusteesi.

Tässä on 28 muuta asiaa, joita voit myydä nyt! Tämä on loistava ansaintamahdollisuus henkilölle, jolla on luotettava auto ja kyky navigoida kaupungin kaduilla. Perinteiset työnhakusivustot voivat olla yli tyydyttyneitä hakijoiden kanssa, mutta epätyypilliset paikat, kuten mainittiin, voivat tarjota sinulle keinon ansaita ylimääräisiä tuloja. Kirjan julkaiseminen on nykyään paljon helpompaa kuin se oli jopa 20 vuotta sitten. Jos puhut englannin kieltä äidinkielenään, tämä on hieno sivu. Ota osa osa-aikaista työtä pyörälähettiläksi ja ota liikuntasi työskennellessäsi. Sinun tarvitsee vain avata tili, jolla on vähintään 100 dollaria, ja perustaa automaattinen säästöohjelma. Yksi naapureista vanhempieni naapurustossa tekee kokopäiväistä asumista kääntämällä huonekaluja Craigslistissa.

Et maksa 0 dollaria. Matkapuhelinten kierrätys Voit ansaita paljon rahaa ja auttaa ympäristöä kierrättämällä vanhoja matkapuhelimia ja muita käyttämättömiä laitteita. Qr-skanneri - nopea skannaus, siellä meillä on se, vakaa luettelo työkaluista, jotka pitävät sinut kiireisenä ainakin muutaman päivän. Sinun ei tarvitse nostaa sormea. Se voi olla hyvä paikka aloittaa, vaikka haluat olla täysin itsenäinen, kun kokemuksesi ja maine alkavat kasvaa. Ei riitä, että sinulla on vain kirjaidea tai edes kirjoittaa kirjaa - tarvitset ihmisiä, jotka myyvät kirjan!

Huolehdi Muiden Ihmisten Lemmikkeistä

Myöhemmin kuitenkin tajusin, että yritykset, jotka halusivat sponsoroidun viestin, todella halusivat vain linkin verkkosivustolta omalle sivustolle. Ehkä heillä ei ole autoa tai ehkä heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa. Suosittelemme liittymistä Top Cashback, Quidco. Voit silti tulla yrityksen omistajaksi ostamalla jo vakiintuneen, rahavirtaa tekevän yrityksen. Kaikki taidot, jotka voivat tarjota arvoa henkilölle tai yritykselle, ovat mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa. Napsauttamalla tätä voit tutustua ilmaiseen videokurssini blogin perustamiseen.

Tavoitteena on tietysti muuttaa sijoituksesi passiiviseksi tulovirtoksi, joka maksaa sinulle loppuelämästäsi. Aloita sitten napsauttamalla markkinoitavia kuvia tai videoita Android- tai IoS-laitteellasi ja lataa ne vain Foapin kauppapaikalle. Kun kirjaudut Vindale Research -paneelistiksi, saat yleensä tavarat postissa ja arvioit sen. Hiusten osalta tarkista BuyAndSellHair. Sitten he voivat mennä alas. Joskus tarvitset kuitenkin vain enemmän rahaa, tavallista ja yksinkertaista.

Minulle maksettiin paljon. Mitä enemmän riskejä otat, sitä korkeampia korkoja voit mahdollisesti ansaita. Voit myös opettaa englantia oman tietokoneesi mukavuudesta VIPKID-verkkosivustolla. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Tai pikemminkin, mene verkko-ohjaukseen ja ansaitse 20 dollaria tunnissa Chegg-tutoreilta. Klikkaa tästä aloittaaksesi. He antavat sinulle jopa 5 dollaria ilmaiseksi aloitusrahana, kun lataat sovelluksen ja linkität luottokortin. Parhaat verkkosivustot, joissa voit myydä valokuvia verkossa:

Aloita Päiväkoti

Se on tämän rahaa tuottavan hankkeen yleinen idea. Mitä odotat?, hei, olisi erittäin vaikea löytää joku samasta aikavyöhykkeestä kuin sinä olet. Aseta oma menu, aikataulu ja ruokailukokemus ja ansaitse jopa 700 dollaria per tapahtuma. Tärkeintä tässä on tehdä hieno työ osoittamalla hälinää ja olemalla erittäin ystävällinen. Oletko kätevä talon ympäri? Aloita lemmikkien hoito. Kaikki kurssimateriaalit ja tuntisuunnitelmat toimittaa VIP Kid. • Vakuutukset/asuntolainahenkilöt Aloittaessasi yritystoimintaa kotona, päivitä vakuutussopimus sisällyttämään yrityksen suoja ja ilmoita asuntolainan tarjoajallesi, vaikka tämä ei vaikuta maksuihin. Huomaa, että jotkut alla olevista linkeistä ovat kumppanilinkkejä ja ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

Ansaitsemasi määrän tulisi vaikuttaa tyyppiseen työhön ja sivusi hurjaan tasoon. GrubHub on yksi suurimmista toimijoista ruoan toimitustilassa. Voit auttaa heitä pysymään päivittäisessä paperityössä. Ainutlaatuisista tavoista ansaita rahaa verkossa ei todellakaan ole pulaa. Lue lisää siitä, mitä tehdä ei-toivottujen lahjakorttien kanssa. Tietyillä matkakorteilla voit ansaita vähintään 40–50%: n käteispalkkion matkapisteiden ja palkkioiden muodossa.

Vintage- ja kotitekoisten tuotteiden kasvava trendi ei osoita pysähtymisen merkkejä. Tämä voi paljastaa mitä olet intohimoinen ja mihin haluat viettää aikaa. Pitäisikö se auttaa ratkaisemaan päätäsi, seuraamaan intohimoasi tai ehkä jopa molempia, olemme pyytäneet asiantuntijoita keksimään 50 käytännöllistä ja halpaa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa.

FBA antaa sinun perustaa verkkoyrityksen.

Ota Online-kyselyjä

Suurimmalla osalla ei yksinkertaisesti ollut hakemaasi portfoliota tai kokemusta. 5 tuntia viikossa. Katso Studypool. Varmistaaksesi, että nämä työt maksavat tarpeeksi kuukausittaisen 1000 dollarin markan saavuttamiseksi, varmista, että valitset ammatillisen tason tehtävät, jotka eivät edellytä, että teet kymmeniä nopeasti kirjoitettuja tarinoita tai muokkauksia viikossa, Reynolds sanoo. Jos olet perehtynyt tietokoneisiin, saatat pystyä toimimaan "testiasiakkaana" verkkosivustoilla työskenteleville kehittäjille UserTestingin avulla. OK, näin tämän Yahoo: lla muutama päivä sitten.

Ota valokuva kuitistasi Ibottassa ja ansaitse rahaa. Siksi suurin osa tämän luettelon ideoista on asioita, joiden kanssa voit ajaa todella pitkälle, jos pidät toiminnasta tarpeeksi. Teet yhteistyötä kiinteistönvälitysyritysten, vähittäiskauppojen, toimistojen ja varastojen kanssa. Ihmiset tarvitsevat myyntikirjeitä, valkoisia kirjoja, verkkosivujen kopioita ja e-kirjoja.

 • Joillakin tuotteilla tai palveluilla on erittäin korkeat tulot napsautuksella.
 • Voit optimoida videoitasi parempaan sijoitukseen kokeilemalla huomion kiinnittäviä kuvauksia ja esikatseluja sekä käyttämällä asiaankuuluvia tunnisteita.
 • Jos saat pari vakioasiakasta, ansaitset todennäköisesti noin 100 dollaria viikossa.
 • Autoa ei aina tarvita - postikaverit antavat sinun käyttää pyörää, skootteria tai omia jalkojasi toimituksiin - mutta taustatarkistus on melkein aina osa sopimusta.
 • Siitä on tullut iso teollisuus, ja sillä on ollut kohtuullinen osuus kiistoista.

Kasvata Ja Myy Omaa Tuotetta

Swagbucks on tapa ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja ja Team Clark tietää varmasti, ettei se ole huijaus! Useiden satojen dollarien sävelmää varten 3–4-sivuinen artikkeli. Varmista vain, että keskustelet vakuutusyhtiösi kanssa ennen kirjautumista ja varmista, ettetkä noudata vakuutusta. Listatimme sen myytäväksi 130 dollarilla ja se myi! Kirjoita vain koodi KOKONA kuponkilaatikkoon kirjautumisen yhteydessä ja säästät 30% jäsenyydestäsi. Ole varma luotettavan palveluntarjoajan kanssa, automatisoitu kaupankäyntiympäristö voi tuottaa enemmän kauppoja markkinoita kohden kuin ihmisen kauppias pystyy käsittelemään ja pystymään toistamaan toimintansa useilla markkinoilla ja aikatauluissa. Voit oppia tekemään saman vähemmän kuin 30 päivässä napsauttamalla tätä!

Joten seuraavan kerran, kun tarvitset uutta puhelinta, haluat auttaa perheenjäsentä tai tarttua itsesi säästö- tai sijoitusrahastojen siirtämiseen, lopeta ja mieti. Ylöpuolella sivutoimisto on valtava, ja siitä johtuen voit jopa päättää aloittaa uuden uran tai yrityksen. Decluttr on mobiilivalmis alusta, joka on tarkoitettu myyntiin tien päällä. Pyörätuoleissa, osissa olevien tai apua tarvitsevien ambulanssien kuljettaminen on kyse. ”Kirpputorien kääntö” - Kaverini Rob Stephenson on “kirpputorien lippalakki” ja tekee loistavasta elämästä löytääkseen parittomia tuotteita myytäväksi. Tämä on hiukan erilainen kuin eBay Arbitrage.

Jos yrityksesi vain ruokailee korotuksia ja tarjouksia kerran vuodessa tarkistushetkellä, ole tietoinen siitäkin. Jos osaat kirjoittaa vähintään 45 WPM, voit työskennellä tietojen syöttämisessä. BigCommerce tarjoaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson, ja hinnat alkavat 29 dollarista.

Neuvottele Korotuksesta

Poistuminen palkasta palkkaelämäntapoihin. Se voi olla sinä, jos haet olla lisä TV: ssä tai elokuvissa. Esimerkiksi tässä on kyselymahdollisuus, joka minulle lähetettiin äskettäin sähköpostitse:

 • Voit lahjoittaa plasmaa korkeintaan kahdesti viikossa ja ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa.
 • He voivat myös lahjoittaa tuotteitasi, jos niitä ei myydä tietyn ajan kuluessa.
 • Lainaa ei makseta aloitusmaksuista, sakkoja lainan ennenaikaisesta maksamisesta eikä luotolle osumaa lainakoron tarkistamisessa.
 • Jatkotutkinot tarjoavat erikoistumisen (ja ansaintavoiman) tason, joka ylittää sen, mitä nelivuotinen tutkintotodistus tai todistus voi antaa sinulle.
 • Ja pelaajat eivät käytä rahaa vain aivan uuden pelin ostamiseen.
 • Tämä luo mahdollisuuden jokaiselle, jolla on hyvä käsitys yrityksen Pinterest-tilin hallinnasta.
 • Ennen kuin käytät omaa rahaa, varmista, että olet puhunut muiden ihmisten kanssa, jotka ovat kokeilleet sitä.

Ateria Prep muille

Kaksinkertaistumisen salkun lisäksi voit ansaita passiivisia tuloja blogistasi. Kun löydät yrityksen, joka tarjoaa sinulle eniten rahaa kirjoihisi, täytät joitain tietoja Lähetä teos pois ja saat maksun! Oikealla kapealla, markkinoinnilla ja työkaluilla voit luoda online-t-paitayrityksen, joka antaa sinulle ylimääräistä rahaa verkossa nukutessasi. Lisätietoja siitä, mitä Uberin ja Lyftin ajamiseen tarvitaan. Kuulostaa uskomattomalta, eikö niin?

Oletko hyvä kokki? Oikolukemat asiakirjat kotoa. Voit tehdä sen Amazonin suorittaman (FBA) kautta. Olen tekemisissä lukijoiden kanssa jatkuvasti, ja yksi yleisimmistä huolenaiheistani on ihmisiä, jotka etsivät todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Muutamia sivustoja, jotka maksavat sinulle tekstityksen, ovat TranscribeMe, Quicktate ja Rev. Nyt tiedät, että siellä on ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle rahaa jo tekemistäsi asioista. Osta luettelossa olevia tuotteita osallistuvissa kaupoissa ja älä unohda tallentaa kuitti!

Tarjoa Jatka-apua

Ansaitset pisteitä näistä toiminnoista: Yksi heistä käytti verkkosivustoa, joka oli alun perin ulkoistettu Intian ohjelmoijille, siivosi koodin ja teki joitain edistyneempiä koodauksia, joita sivusto tarvitsi. Voit myös luoda online-foorumin ja laskuttaa ihmisiä jäsenyydestä. Voit ansaita 7–21 dollaria tunnissa tai enemmän, jos aloitat oman yrityksen kirjoittamisen. Välitön vuokratyö kotitöistä, palkka on noin 15 dollaria tunnissa. Suurin osa tuntemasi kosmetiikan käsityöläisiä on asiantuntijoita, jotka tekevät lisätyötä jälkikäteen; Tiedän kuitenkin muutamia, jotka ovat itse koulutettuja ja saavat ihmisiä, jotka haluavat lisätietoja kosmetiikastaan. Verkkokauppa kukoistaa. Tällä alalla on joitain huijareita. Matkustajien noutamisen sijaan noutot kuitenkin tilauksia ruoasta ja toimitat ne omalla alueellasi.

Jokainen uutiskirje on suunnattu tietyn tyyppiselle käyttäjälle, jolla on mielenkiintoista, päivittäistä sisältöä, samalla kun se tekee yhteistyötä asiaankuuluvien yritysten ja tytäryhtiöiden kanssa tuodakseen ylimääräistä rahaa. Alla on kaksi suosikkia ostosportaaliamme ansaitaksesi rahaa ostoksilla: Tässä on muutamia vinkkejä, kuinka voit ansaita enemmän Airbnb-isäntänä: Ei-kiireelliset lääketieteelliset kuljetusteollisuus kukoistaa ikääntyvien Baby Boomers -kestävien ansiosta. Mutta arvaa mitä? Kun maksu on suoritettu, varasto lähettää tuotteen suoraan etuovellaan. Bitcoin cash - abc-, litecoin- ja ripple-päivittäinen analyysi - 02.10.19. Tämä on liikeidea, joka vaatii paljon tutkimusta varmistaaksesi, että et menetä rahaa.

Käy seinätaiteideoita, joita voit tehdä ja myydä itse, käy Brit & Co.

Se on hienoa tyhjille sisäkkäisille tai 20-jäsenille, jotka haluavat ylimääräistä rahaa. Ryhdy koiranvartijaksi ja pelaat söpöjen koirien kanssa ja harjoittelet samalla. Tämä viesti on sinulle! Tarvitsevatko paikalliset yritykset kirjanpito-taitojasi? Se on loistava tapa antaa takaisin yhteisölle. Jos olet taitava luomaan houkuttelevia PowerPoint-pisteitä ja löydät jopa muutamia asiakkaita, jotka olisivat valmiita maksamaan sinulle PowerPoint-kansien luomisesta ja parantamisesta, tämä voi olla hieno työ kotinsa puolella. Jos sinulla on käyttämättömiä lahjakortteja talosi ympärillä, miksi et myy niitä yhtenä tapana ansaita rahaa? Onko sinulla mukava vierashuone, jota ei käytetä tarpeeksi?