51 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Robinhood ansaitsee rahansa Robinhood Goldin kautta, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä tuntien jälkeen. Näin voit ostaa ja myydä sivustoja voittoa varten: Voit esimerkiksi työskennellä yrityksessä. Pieni painopiste kirjailijana antaa sinun kuitenkin kirjoittaa parempaa sisältöä. Siellä on myös erittäin hyödyllinen WordPress-laajennus, ThirstyAffiliates, joka auttaa sinua myös hallitsemaan ja järjestämään kumppanilinkkejäsi.

Voit ottaa yhteyttä sivustoihin sähköpostitse markkinoidaksesi palveluitasi. Sen sijaan etsiä tunnettuja yrityksiä, jotka tarjoavat laillisia lyhytaikaisia ​​lainoja alhaisilla korkoilla, kuten seuraavat: Tämä yritys on nimeltään Swagbucks, ja voit saada 5 dollarin liittymisbonuksen, jos kirjaudut Swagbucks 5 dollarin bonussalkini kautta!

Ja paljon enemmän!

Vuokraa Vaatteesi

Tämän ominaisuuden avulla voit kopioida Etoron menestyneimmät kauppiaat automaattisesti. Toki sinulla on. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, haluat hankkia sen, jos harjoitat liiketoimintaa verkossa. Suuresta seurannosta on vaikea rakentaa Instagram, mutta se voi olla melko helppo tapa ansaita mukavaa asumista verkossa. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tulla VA: ksi ja työskennellä kotona, tutustu Ginan mahtavaan oppaaseen työskennellestä virtuaaliassistenttina. Olet todennäköisesti kuullut DraftKingsista ja FanDuelista, fantasiaurheilusivustoista, joiden kautta tavallisten ihmisten oletetaan tuottavan tuhansia dollareita. Haluat puhua viime yönä käymästäsi suuresta seksistä tai haluat vain päästää turhautumisen vaikean päivän jälkeen toimistossa. Tai kokeile opiskelijatyöhakuamme löytääksesi freelance-töitä lähemmäksi kotia.

Ongelmana on, että suurin osa siitä, miten ansaita rahaa verkkoartikkeleissa, puhuu edelleen vanhentuneista taktiikoista: Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollarista jokaisesta nykyisestä kirjasta, kun taas voit tarkistaa kirjasi arvoinen kirjoittamalla ISBN-numeron Book Scouteriin. Kysy erityisiä kysymyksiä tehtävistä, jotka sinun tulee suorittaa, kuinka sinulle maksetaan palkkaa ja kuka sinulle maksaa. Palkka on melko alhainen, useita senttiä puhelua kohti, mutta kun saat kokemusta ja parannat tarkkuutta, palkka nousee. Ⓘ aiheeseen liittyvät työkalut:, tarkista myymäläikkunoista, Craigslistista ja paikallisista ilmoituksista vuodenaikojen mahdollisuudet. Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa.

Koska teet käsitöitä, pystyt lisäksi hallitsemaan paremmin varastoasi ja siihen liittyviä kustannuksia. Vaikka et ole bloggaaja, voit myös osallistua toimintaan. Tarvitsetko uuden logon, esitteen tai jopa yrityksen virkapuvut. Jätä kommentti alla! Tällä hetkellä hyödyllisiä ohjelmistoja tarvitaan tyydyttämättömästi. Oletko koskaan katsellut Pawn Stars- tai Storage Wars -sivustoa televisiosta? Parasta on, että sinulla on jo taito ja tiedot, joita vaaditaan suurimpaan osaan näistä mahdollisuuksista. Hanki uutiskirjeemme joka perjantai!, ajattelemme ottaa cam-seksiä verkossa (chaturbate) jännityksen ja rahan vuoksi. Epäilen edes sisällyttämällä tämä luokka, mutta aihe siitä, miten ansaita rahaa verkossa, ei olisi täydellinen ilman, että sisällyttäisin siihen.

Mikä se on, kysyt?

Bottom Line

Internetin ansiosta on nyt laaja valikoima tapoja ansaita rahaa verkossa. Virtuaaliassistentit auttavat ihmisiä ja yrityksiä tekemään asioita verkossa. Paribus tarkkailee ostoksesi hintojen laskun suhteen. Sinulla on jo paikka asua. Sinun on läpäistävä lyhyt testi hyväksyttäväksi, niin sinulle maksetaan 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin kokeesta, joka sisältää nauhoituksen ja vastaamisen neljään kirjalliseen seurantakysymykseen. Sitten yritys maksaa sinulle osuutesi. Virtuaaliassistentti tekee kaiken kirjanpidosta tutkimukseen, tietokannan kirjoittamiseen, matkan varaamiseen ja sähköpostin hallintaan. Nopeita tehtäviä varten katso kuitenkin Fiverr.

Kilpailet kuitenkin myös kehitysmaiden ihmisiä vastaan, jotka ovat halukkaita työskentelemään penniä varten, hän sanoo. Voit ansaita pisteitä ostoksista, kyselyiden ottamisesta, tarjousten täyttämisestä ja muusta. Lähetä tuotteesi joillekin Facebookin monista myyntisivuista, ja ihmiset voivat sitten tarkastella tavaroitasi ja viestiä sinulle maksuista ja noutoista.

YouTube on yksi maailman suurimmista hakukoneista. He tekevät tutkimuksia kuluttajien käyttäytymisestä, päätöksenteon vaikutuksista yleiseen järjestykseen sekä päätöksenteon ja päätöksenteon neurologisista perusteista. Se ei maksa paljon, mutta jos olet terve ihminen ja haluat ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa, AchieveMint-sovellus palkitsee sinut esimerkiksi kävelystä, ruoan seuraamisesta tai terveystutkimuksista. Näiden virkojen yritykset työskentelevät kotona töitä varten jatkuvasti ja usein. Ansaitset 10 senttiä jokaisesta vastauksestasi, joka perustuu omaan tutkimustasi. Toimittajien löytäminen ja sitten toimitus- ja logistiikkahallinta.

Pohjaviiva

Ebates on ilmainen käyttö. Luo ilmainen profiili DeskTimeen, lue tilaasi yksityiskohdat siitä ja kuinka paljon haluat ladata - päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Vietä varojen alle, eStore-palvelun hankkiminen vie aikaa, joten on tärkeää pysyä motivoituneena ja yrittää ylläpitää innostusta koko prosessin ajan. Kehittyneillä markkinoilla, kuten U. Swagbucksin kaltaiset sivustot tarjoavat tapoja ansaita ylimääräistä rahaa pelkkien kyselyiden ottamisen lisäksi. Yllä olevat vinkit auttavat sinua menemään oikeaan suuntaan. Rekisteröidy vain täällä, suorita testiarvio ja odota saavasi verkkosivustoja postilaatikkoosi.

Sen avulla voit myös monipuolistaa kiinteistöjäsi. Kuinka myydä mainostilaa blogissasi? Ansaitaksesi rahaa videolla sinun on investoitava laadukkaaseen laitteistoon, onko kyseessä sitten 360 asteen kamera, VR-tekniikka vai drooni. Huomaa kuitenkin, että jäsenyyden pitäminen vahvana ja kasvavana vie paljon työtä ja aikaa. Näin se toimii: Seuraavat tekijät vaikuttavat myyntiin: Maksat joko 5 dollaria tai veloitat 5 dollaria. Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta.

7Maksettu suorittamaan kaupunkisi tehtävät loppuun

Suuri päätöksesi on millainen kirjailija sinä olet? Luo profiili sivustoille, kuten Upwork ja Freelancer, ja aloita säveltäminen. Voit nopeasti luoda aloitussivusi työkalulla, kuten Wishpond tai Unbounce, ja alkaa myydä valmennus- tai konsultointipalveluitasi jo tänään. Maksu, joka on annettu 30 päivän palautusikkunan jälkeen, vanhenee. Sen sijaan, että myisit vanhaa tekniikkaa tuotekohtaisesti, Decluttr ostaa tavarasi irtotavarana. Katso CIT-pankki täältä >>> Tässä ovat suosikkitavatni ansaita rahaa kotoa: Markkinapaikkasi voi olla mikä tahansa, paikallisten taiteilijoiden alustasta myydä töitään digitaaliseen verkkokauppaan. Kun he havaitsevat hinnan laskun, he auttavat sinua saamaan rahat takaisin.

No, he eivät tule! ”Vaikka olisitkin päättäväisesti tahallinen ostamistapojesi suhteen, sinulla on varmasti omaisuutta, jonka voit tehdä ilman: Sinun tulisi kokeilla useita niistä.

Osta, palauta ja myy Craigslistissa

Se ei ole hauskin työ maailmassa, mutta se on helppoa, ja jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, tämä on ehdottomasti kannattava vaihtoehto. Ja he tarjoavat 10 dollarin lahjakortin uusille jäsenille. Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän. Esimerkiksi, saat 12 pistettä dollaria kohti, joka on käytetty Trader Joen kaupassa. Ja voit aloittaa sen tekemisen täällä Hostingerissä verkkotunnuksen tarkistimella! Hienoa, tämä on kaikkien jo saatujen alennusten/kuponkikoodien päällä. Älä odota hyväksymistäsi, jos asut keskellä tyhjää tai et aja usein usein.

Jotkut ihmiset ansaitsevat 1000 dollaria kuukaudessa tekemällä tämän. Ylläpito on muutama dollari kuukaudessa, jonka voit maksaa kyselysi tuottojen käyttämisestä. Sinun ei tarvitse maksaa lähettääksesi myymäsi tuotteet Decluttrille. Kun blogisi on virallisesti julkaistu, on aika alkaa luoda sisältöä, joka ohjaa liikennettä tytäryhtiökumppanisi sivustolle ja hyödyttää myös omia blogin SEO-strategioita. Jos olet kaksikielinen ja uskot, että pystyt kääntämään minkä tahansa näistä asiakirjoista, tämä voi olla sinulle mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja kotona vapaa-ajallasi. Hanki ilmainen 10 dollarin Amazon-lahjakortti. Koska voit ansaita rahaa verkossa on niin monia tapoja, kannattaa ehkä aloittaa tästä. Tuntuuko sinusta lyödä päätäsi tiiliseinää vasten, kun näet huonojen korkojen?

Se vie paljon aikaa ja hullua määrää tutkimusta, jolla löydetään laillisin tapa ansaita rahaa kotoa. Pääomarahoituksen avulla et lainaa rahaa yritykselle. Minulla oli etuoikeus haastatella Briania, joka ansaitsee 650 000 dollaria vuodessa tekemällä tämän!

Rekisteröidy Rakuteniin

Tämä on älypuhelimen toinen käyttö. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon toimintaa alueellasi on ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa olet valmis panostamaan. Tämä ei ole totta! Kolmanneksi sinun on ansaittava verkkosivustosi ansaitsemaan rahaa Google AdSense tai jokin muu vaihtoehto. Jos joku on jo luonut verkkosivun, jolla on tietty nimi, ja joku haluaa sen, kyseinen henkilö ei ole onnekas, ellei hän osta sivustoa omistajalta. Tai voit jopa ostaa vakiintuneille franchisingyrityksille, kuten Rhea Lana, jotka myyvät muodikkaita, kohtuuhintaisia ​​lasten vaatteita ja saavat todistetun organisaation tuen online-myynnin polttoaineeksi. Tässä on 10 muuta tapaa ansaita rahaa vapaa-ajallasi älypuhelimella.

Hyödynnä Sovellustaloutta

Ennen kuin loppuu ja aloitat kirjoittamisen, tarkista kuitenkin näiden sivujen pienet painotiedot. Nopea suoratoisto on yhä suositumpi. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa.

Matkapuhelinten Kierrätys

Voit ansaita rahaa jopa sovelluksilla, jos et halua uskaltaa tietokoneeseen. On paljon bloggaajia, jotka tekevät viisi tai kuusi lukua kuukaudessa. Katso nämä: Ei ole harvinaista työskennellä kurssilla useita kuukausia ennen sen käynnistämistä. Ja tietenkin, salaisuus on suorittaa niin monta tehtävää kuin mahdollista.

Tee Mikrotöitä

Graafinen suunnittelu on uskomaton taito, joka toimii useiden rahaa tekevien ideoiden kanssa. Se auttaa, jos sinulla on jo alusta, kuten blogi, joten älä unohda numeroa 3. Paikalliset ostajat kääntyvät Craigslistin puoleen esimerkiksi sohvilta, pianoista, ajoneuvoista ja muista suurista esineistä. Esimerkiksi lääkärillä tai paikallisella sairaalalla ei ehkä ole henkilöstöä tai aikaa kirjoittaa kaikkea mitä he kirjoittavat. Kun tiedot on erotettu ja segmentoitu, ne analysoidaan trendien löytämiseksi. Kuka ei halua ansaita rahaa nukkuessaan tai matkustessaan? Mutta siinä on ongelma. Valitse maa, suosittelemme, että valitset välittäjän, jolla on 24 tunnin tuki. Varmista vain, että ymmärrät myyntiin liittyvät maksut, ennen kuin ryhdyt syöksymään.

Tässä on muutamia vinkkejä menestyksen parantamiseksi itse julkaisemana kirjailijana: Myy tavarasi ansaitaksesi rahaa. Asuintiedostasi riippuen tämäntyyppisille asioille voi olla melko vahva kysyntä. Joitakin suosituimpia freelance-sivustoja ovat:

Työskentele Hakukonearvioijana

Jotkut ihmiset käyttävät konsultteja vero- tai taloudellisiin neuvoihin, kun taas toiset saattavat maksaa konsulttille opettaakseen heille puutarhan perustamista ja ylläpitämistä. Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Valitse suoritettavat työt ja työskentele niiden kanssa kotoa omalla ajallasi. Tämä sisältö on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä se ole sijoitusneuvonta. Tilastot osoittavat, että muutaman viikon yrittämisen jälkeen laihtua motivaatio täyttyy ja ihmiset palaavat vanhoihin tapoihinsa. Jos haluat myydä omia tuotteitasi, Shopify-verkkosivusto antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tuotteita, jotka lähetät heille. Skillsharen kaltaiset sivustot etsivät jatkuvasti opettajia luomaan kursseja ja tukemaan opiskelijoitaan verkossa. MobileXpression on sovellus, joka seuraa Internetin käyttöä älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi.

Varmista ennen myynnin perustamista, että se on laillista tehdä yhteisössäsi. Älykkäiden sijoitusten tekeminen, kertoimet ovat, että he saavat kuvan autostasi, rekisterikilvestä, tatuoinnistasi, josta on helpompaa löytää sinut. Kyllä, se on mahtava 1000 miljardia dollaria pääoman B kanssa. Ostat verkkotunnuksen halvemmalla, merkitset verkkotunnuksen ja näet sen korkeammalla hinnalla.

Voit kirjoittaa e-kirjan ja alkaa ansaita ylimääräistä rahaa.

Ehkä jonain päivänä löydät elinkeinonharjoittajan tekemään kaikki tuottoisat sijoitukset puolestasi. Toinen tapa käyttää kykyjäsi ja liiketaidosi on suorittaa yritysten työpajoja verkossa. Binaarisoptioiden kauppasignaalit mt4, ovatko nämä markkinat tämän parhaan binaarisen vaihtoehdon signaalipalvelun tuki, joka toimii kodin hinnasta tällä hetkellä? Ei, et voi aloittaa joukkorahoituskampanjaa vain ansaitaksesi rahaa (tarkoitan... teknisesti niin voisitkin)... sinun on vakuutettava potentiaaliset avunantajat siitä, että syysi on riittävän arvokas heidän tuelle.

Tämä viittaa jakamisohjelmaan, jossa foorumien omistajat eivät välitä jakamasta jäsenilleen tuloja, jotka he ansaitsevat heidän foorumeillaan näkyvistä mainoksista.

Hyödynnä Luottokortin Liittymisbonus

Jos sinulla on vaatekaappi täynnä vaatteita, joita et ole kulunut pitkään aikaan, vuokraa ne. Ota hyviä kuvia, kirjoita loistava kuvaus, sisällytä kaikki mukavuudet ja vastaa kysymyksiin heti. Vain 500 dollarilla voit aloittaa sijoittamisen asunto- ja liikekiinteistöihin. Oletko kyllästynyt tuhlaamaan vuorokauden tunteja istumalla liikenteessä matkalla toimistoon? Tämä palvelu maksaa jäsenille käteisellä takaisin online-ostoksistaan ​​- ja joihinkin myymälöissä tapahtuviin ostoihin nyt. Työskentele online-tulkkina tai kääntäjänä.

Myy Kirjoja Verkossa

Asiakkaat etsivät aina freelancereita Upwork-alustalta. Löydät geneerisen tuotteen Amazonista, lisäät siihen oman tuotemerkkisi ja myydät sen sitten merkinnällä. Voit käyttää sitä myös autokoulutuksen antamiseen naapurustosi ihmisille, jotka haluavat oppia ajamaan.

Voit käyttää yllä olevia freelance-alustoja, luoda profiilia ja aloittaa sävelkorkeuden tai testata taitosi alustalla, kuten 99Designs.

Uusin Yrittäjä

Se on hieno sivukeikka säännölliselle kokopäivätyölle. Jos et hoita ketään, joka tietää, mitä päivittäistavaroita olet ostamassa tällä viikolla, tämä on helppo tapa ansaita satoja dollareita vuodessa ilmaiseksi. Reaaliaikainen sovellusliittymä, - Ketä luottaa ja miksi. RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Katso tämä ilmainen koulutus selvittääksesi, onko tämä oikea valinta sinulle, ja se näyttää sinulle, kuinka pääset alkuun. Twitch-kanavasi ansaitsee viisi tapaa: Joten jos joku ostaa kuvan tai videon online-portfoliosta 20 dollarilla - pidät viileä 10 dollaria.

Lahjoita Plasma

Koulutussisältö. He työskentelevät kymmenien yritysten kanssa, jotka ostavat kirjoja takaisin. Se toimii olennaisesti samalla tavalla kuin yllä olevat puhelinsovellukset. Verkkokauppaan osallistumisella on monia etuja. Säästöt eivät yleensä ole merkittäviä, mutta jokainen pienestä auttaa.

Voit luoda Shopify-kaupan.

Ehdotan käynnistää blogisi/verkkosivustosi vähintään viidellä artikkelissa, jotka kohdistuvat erilaisiin pitkäpääteisiin lauseisiin. Liittyminen kumppanuusohjelmaamme, maksuvalmiusongelmia ei ole, koska et osta mitään kohde-etuutta ja alustat / välittäjät voivat luoda minkä tahansa määrän erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kauppiaille runsaasti variaatiota. Nyt haluat rakentaa sovelluksen sen perusteella. Koska lainan saaminen on yksi helpoimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa, tunsimme, että meidän oli sisällytettävä se.

Asiantuntemuksestasi tulee myymäsi tuote. Voit myös ansaita rahaa nopeasti sijoittamalla osakkeisiin. Napauta henkilökohtaista verkkoasi lähettämistäsi tai kokeile HouseSitteriä. Jos olet yksi miljoonista, jotka katsovat online-videoita melkein joka päivä, tämä on sinulle. Luotettavin alusta, löydä sinulle sopiva välittäjä ja kaupankäynnin tarpeesi. Jos asut lähellä yliopistokampusta vierailevien vanhempien kanssa tai lähellä musiikkia tai urheilupaikkoja, harkitse pienen aamiaismajoituksen aloittamista. Löydät perheet verkossa Caresta.