Parhaiten Maksetut Verkkotutkimussivustot

Temppu on, että Pinecone Research on yleensä vain kutsu-alusta, joten sisään pääsy voi olla haaste. Käytä korkealaatuista kameraa videoiden tallentamiseen; Kokeile erilaisia ​​tyylejä, muotoja ja muokkaustekniikoita, kunnes löydät pitoa saavan; Optimoi videonimikkeet, kuvaukset ja kuvat saadaksesi ihmiset napsauttamaan; Luo johdonmukainen videoiden julkaisuaikataulu, jotta seuraajat tietävät, milloin sinun odottaa sisältöäsi. Tämä tarkoittaa minun täytyy saada jonkinlaisen pieni osa niistä ihmisistä ostaa jotain minulta, jos en todellakaan halua tehdä hyvin. Saat maksun erittäin pienestä maksusta mistä tahansa HIT: stä ja tarvitset paljon tilavuutta huomattavan määrän rahaa ansaitsemiseksi. Online-freelance-kirjailijana toimiminen on yksi taito, jonka avulla voit ansaita rahaa verkossa.

 • Saatat olla yllättynyt nähdessäsi, kuinka paljon kulutat asioihin, joita et todella tarvitse.
 • Voit vuokrata e-kirjallesi kirjoittajan, kannen suunnittelijaksi graafisen suunnittelijan tai freelancereiksi muotoillaksesi e-kirjan sinulle, jotta minimoit siihen tehtävän työn.
 • Perheloman maksaminen, hätärahaston rakentaminen tai sijoitustilin avaaminen ovat kaikki hienoja ideoita äskettäin ansaitsemiesi käteisten varastoimiseen.
 • Haluatko myydä asioita verkossa, mutta et oikeasti tiedä mitä myydä?
 • Et voi luoda aikaa uudelleen.
 • Pelkästään kahden viime vuoden aikana 90 prosenttia maailman tiedoista on tullut markkinoille.

Joten olen koonnut sinulle ilmaisen mestarikurssin, jonka avulla voit levittää kaiken blogin aloittamiseen liittyvän työn sarjaksi toimintopaketteja. Vastineeksi saat palkinnon! Voit esimerkiksi tehdä yleistä kirjanpitoa, tietojen syöttämistä, sähköpostien hallintaa, tutkimusta ja paljon muuta. Mutta on olemassa useita laillisia, turvallisia ja hyvämaineisia sivustoja, joista tunnetaan korkeat voitot ja korkea käyttökokemus. He maksavat jopa 100 dollaria laatutuotteita kohden ja 40 dollaria lisää alkuperäisestä laadukkaasta kuvasta. Minimoi kustannukset, sosiaalinen näkökulma viedään myös manuaalisiin kaupankäyntitoimintoihin, jolloin jokainen rahoitusväline tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kommentoida tai katsella ja vastata muiden kommentteihin. Paikalliset ostajat kääntyvät Craigslistin puoleen esimerkiksi sohvilta, pianoista, ajoneuvoista ja muista suurista esineistä. Ota ehdottomasti valokuvia ja muokkaa niitä.

Mainosten tekstisuunnittelusta kampanjoiden varsinaiseen kokoonpanoon kampanjoiden käynnistämisestä niiden tehokkuuden raportointiin - Adwords-kampanjoiden tekeminen menestyväksi yrityksille on paljon, ja sinä voit olla freelancer, joka saa kaiken toimimaan. Ryhdy valmentajaksi tai mentoriksi, 95 / kuukausi (50% alennus). Rahan ansaitseminen sovelluksellesi on parasta lisätä se Google Playhin ja App Storeen. Verkkokyselyissä eri yritykset kysyvät mielipiteesi tuotteistaan ​​tai palveluistaan, jotta ne voivat lisätä myyntiään. Jos olet käyttänyt ohjelmistoa jo pitkään, sinulla on oltava hyvä tieto sen eduista ja haitoista, eikö niin? Kuten käy ilmi, tutkimukset eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa Swagbucksilla (siksi rakastamme niitä niin paljon). Tässä on joitain liittyviä sivustoja, jotka maksavat: Varmista vain, että teet nopeasti taustatiedot yrityksille tai henkilöille, jotka tarjoavat sinulle tietojen syöttötehtäviä varmistaaksesi, että ne ovat aitoja ja aikaa kannattavia. Näin ollen, jos saat paljon keikkoja, voit saada huomattavan summan pitkällä tähtäimellä.

 • Voit työskennellä kotona, joustavana työaikana ja saada palkkaa yhdellä maailman suurimmista jälleenmyyjistä.
 • Tämä voi olla puolen hälinästä sinulle.
 • CashCrate-tutkimukset kuitenkin ulkoistetaan usein kolmansille osapuolille, joten voit ansaita enemmän rahaa kyselypuolella muilta verkkosivustoilta.

Sponsoroidut Viestit

Tämä auttaa ansaitsemaan rahaa verkossa sen sijaan, että edes edes maksettujen markkinointikanavien, kuten Facebook-mainosten, kanssa. Michelle ansaitsee blogissaan yli 100 000 dollaria kuukaudessa ja suurin osa tuloistaan ​​tulee tytäryhtiömyynnistä. Nämä ohjeet on laadittu Googlelle sijoittamiseksi ja palkitsemiseksi samoille vaikuttajille, jotka ovat sanoneet samoja asioita viimeisen viiden vuoden aikana. Suurin osa verkkotulostrategioista ei ole niin monimutkaisia. Tällä sivustolla julkaistaan ​​artikkeleita monista eri kategorioista, ja joitain suosituista kategorioista ovat mysteeri, kauhu, ihmisrikokset, bizzare-tosiasiat jne. Saat myös pisteitä (lunastettavissa lahjakorteille) joka viikko pitämällä sovellusta puhelimellasi. 00, 50 dollaria, 500 dollaria tai jopa 1 000 dollaria niin kauan kuin on ostajia tarjoamallesi tuotteelle. Haluatko tietää enemmän?

Jotkut sadoista tuhansista! Tarjoa palveluitasi yrityksille freelance- tai konsultointipohjalta ja auta heidän verkkosivustojaan paremmassa sijoituksessa Googlessa ja muissa hakukoneissa. Luo cPanel-pohjaisia ​​web-hosting-tilejä; Aseta mukautetut resurssirajoitukset (levytila, kaistanleveys ja vastaavat); Hallinnoi kaikkia tilejä kätevästi WHM: n avulla. Kautta videon, voit kommunikoida ideoita ja palautetta yrittäjälle navigoinnin niiden verkkosivuilla tai sovelluksen.

Ja siitä on sittemmin kasvanut kuusinumeroinen yritys! Lisäksi monet heistä esittävät invasiivisia kysymyksiä poliittisesta mieltymyksestä ja tulotasosta. Sen sijaan, että tarjoaisi palveluitasi, konsultti tarjoaa neuvoja ja strategiaa, jotta heidän asiakkaansa voivat tulla tehokkaammiksi. Tilaa ilmaisia ​​lahjakortteja, voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria. Saat myös 5 dollarin bonuksen kirjautumisen yhteydessä.

 • Nyt kysymys on - miten sinä yksilöinä ansaitset rahaa verkossa sovelluskehityksen avulla?
 • Ja he usein myyvät lahjakortteja “.
 • Sinun ei tarvitse aikaisempaa kokemusta - aloita vain!
 • Voit auttaa minkä tahansa ikäisiä oppilaita harrastamaan sellaisia ​​aiheita, joissa ylistät.
 • Swagbucks tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden ottaa kyselyjä useilta palveluntarjoajilta ja antaa lohdutuspisteitä, kun et pääse kyselyyn.
 • Aloitusjaksosi aikana ilmoita hinnat, jotka alkavat vain 5 dollarista, jotta saadaan enemmän töitä ja älä unohda kysyä arvioita ja arvioita työnantajalta valmistumisen jälkeen.

Swagbucks Maksaa Kymmenessä Päivässä Tai Vähemmän

Sinun on vain asennettava sovellus android-sovellukseen etkä tee mitään. Blogin perustaminen ei ole uutta neuvoa. Blogillasi on paljon tapoja ansaita rahaa. Ongelmana on, että jos ihmiset pitävät sisällöstäsi ja haluavat katsoa enemmän, sinulla ei ole mitään sitä. Et voi odottaa rikastuvan tekemällä tätä.

Voit kuitenkin tarjota jatkuvaa ylläpitoa kuukausimaksulla, mikä voi olla hyvä tapa taata säännöllinen palkka.

Osta yli 1 900 suosituinta verkkokauppaa (mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target) MyPoints-palvelun kautta ja ansaitse pisteitä ostoksesi. Oletetaan, että tämä tarjous on ilmainen vakuutustarjous. Paras osa tästä kotona tehtävästä työstä joustavuuden lisäksi on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta. Ansaitset Swagbucks- tai SB-pisteitä. Paista kakkuja tai evästeitä syntymäpäiväjuhlia, illallisia tai muita tapahtumia varten. Sinun on oltava alansa tunnettu henkilö. '+ data.msg +', tämän sivuston FxST-yhteisön kanssa alat oppia uudesta maailmasta, joka näyttää hyvin erilaiselta kuin Forex-maailma, josta olet oppinut kirjoissa ja kyseisistä instituutiovälittäjien ”vähittäiskaupan” koulutusohjelmista. Voit käyttää yllä olevia freelance-alustoja, luoda profiilia ja aloittaa sävelkorkeuden tai testata taitosi alustalla, kuten 99Designs. Jos osaat löytää arvokkaita kirjoja hyvässä kunnossa, voit ehkä muuttaa tämän kannattavaksi sivuliiketoiminnaksi.

Myy Vanhoja Kirjojasi

Olen luettelossa noin 21 työkalua, kuten tutkimukset, sovellukset, keikat, jotka mielestäni voivat auttaa sinua ansaitsemaan noin 1000 dollaria kuukaudessa. Python-kirjasto - mibian, tämä esimerkki viittaa kuitenkin siihen, että elinkeinonharjoittaja ei odota BP: n nousevan yli 46 dollaria tai merkittävästi alle 44 dollarin seuraavan kuukauden aikana. Freelance-verkkosivustojen testauksella voi ansaita paljon yli minimipalkan. Tämä auttaa pitämään sinut järjestäytyneenä ja suojaa henkilökohtaista yksityistä postilaatikkoasi voimakkaalta sähköpostivirralta, jonka voit odottaa kirjautumisen jälkeen useille kyselysivustoille. Olitpa asiantuntija kerättäessä rahaa aloittelijoille, sovellusten rakentamiselle tai ravintolan ylläpitämiselle, voit ansaita ylimääräistä rahaa myymällä muutaman minuutin ajasta apua tarvitseville ihmisille. Se ei edes vaadi paljon työtä, jos teet jo perusteelliset muistiinpanot! Älä koskaan paljasta arkaluontoisia tai yksityisiä tietoja tutkimuksessa.

Lue Lisää

Aloita sen sijaan uudelleen. Vaikka sillä voi olla yksi nopeimmista palkkioista, se voi myös johtaa rahahäviöön, jos olet kokematon. Isännöin omia kurssejani aliverkkotunnukselta omalle sivustolleni, jotta voin helposti lisätä lisää. Suurin ongelma tässä on, että harvat kouralliset yritykset ovat aitoja, tarjoavat tutkimuksia ja maksavat niistä. Jos hyväksyt, sinulle maksetaan 15% palkkio jokaisesta ladatusta tiedostosta ja jos suostut olemaan yksinoikeus. Tärkein vaihe on kokeilla jotain. Alusta on melko joustava ja antaa sinun asettaa oman aikataulun.

E-kirjojen "How to" -kirjat ovat parhaita tarjota, varsinkin jos olet tietyn alan asiantuntija. Älä vain google; tule googlen asiantuntijaksi, upea tapa oppia naapurustostasi tai muista New Yorkin (tai maailman ...) alueista. Tämä on jotain asiantuntijavaihtoa, paitsi että se on luonteeltaan yleisempi. Kirjasi hintapisteestä riippuen voit saada jopa 70% jokaisesta myynnistä. Kun sinulla on arvovaltainen blogi, joka saa suuren määrän liikennettä, sinulla on monia mahdollisuuksia ansaita rahaa sivustollesi, kuten: Vaikka tieteillä ja matematiikalla on usein suuri kysyntä tutorointitehtävissä, huomaat myös, että englanti on suosittu kansainvälisissä yleisöissä. He tietävät tietävän miten saada huomio. Saat joskus lähetettyjä tuotteita testata ja pitää myös! Lähettäjät voivat vastaanottaa lahjoituksia katsojilta ja jopa saada osan tilauksista ja mainostuloista, jos he saavuttavat tytäryhtiö- tai kumppanitilan.