30 "todistettua" tapaa ansaita rahaa online-blogoinnille WordPressillä (2019)

Joten jos sinulla on upeita ovela luomuksia, Etsy on täydellinen alusta, josta myydä. Selaa heidän saatavilla olevia tuotteita ja katso, mikä liittyy sinuun. Sovellus vetoaa huolellisesti jokaiseen palveluntarjoajaan varmistaaksesi korkeimman laadun, ja se on hieno tapa ansaita ylimääräisiä tuloja puolella omilla ehdoillasi. Voit ansaita rahaa kirjoittamalla muille ihmisille. Tutustu sivustoihin kuten Tradesy, SnapGoods. Tämän avulla voit mainostaa palveluitasi ja esitellä työtäsi ja aiempien asiakkaidesi suosituksia. Nykyään ihmiset myyvät kosmetiikkaa verkossa esimerkiksi Alconeathome-sivustolla. Tämä tarkoittaa, ettet sano vain samaa asiaa kuin kaikki muut artikkelit verkossa.

Voit myös luoda online-foorumin ja laskuttaa ihmisiä jäsenyydestä. Japani, jan Lansky mukaan kryptovaluutta on järjestelmä, joka täyttää kuusi ehtoa:. Tässä on tarkempi kuvaus prosessista: Ansaitset rahaa Survey Clubin kautta, mutta maksetut kyselyt ovat teknisesti yllä muualla. Esimerkiksi, jos linkin kautta myydään 100 dollaria tuotetta, voit ansaita siitä jopa 80 dollaria. Jos haluat puhua tuotteista ja palveluista, joita käytät jokapäiväisessä elämässäsi, pidät MySurvey-palvelusta.

 • Lääkärit ja terveydenhuollon asiantuntijat sanovat meille aina, että meidän on pidettävä paremmin huolta itsestämme.
 • Mieluummin tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla?

Parin tutkimuksen tekemisen jälkeen näyttää siltä, ​​että on paljon vaihtoehtoja tehdä lisätutkimuksia ansaitaksesi rahaa. Kerron teille alla sekä hyvistä että pahoista. Niille teistä, jotka eivät tunne jäsensivustoja: Urasta riippumatta on myös tärkeää monipuolistaa sitä, mistä tulot tulevat. ShopTracker - Vastaa muutamiin kysymyksiin ja käynnistä sovellus laitteellasi, ja ansaitset 3 dollaria.

Tuotetestaus voi olla hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa ja saada myös mahdollisuus kokeilla jotain uutta suurelle yleisölle. Ompelutyöt, lääkärinlaskijana hoitaa lääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden laskutukset. Niiden on oltava miellyttäviä silmille ja saatava esineet näyttämään upeilta. Rekisteröiminen useille kyselypaikoille lisää mahdollisuuksiasi, että sinut sovi kelpoiseen, korkeasti maksamaan tutkimukseen. Rekisteröinti on erittäin helppoa - voit rekisteröidä ja kirjautua sisään Facebook-profiilissasi (ja ei, he eivät kirjoita mitään profiiliisi ja eivät roskapostiksi). Taloudellisten tavoitteiden asettaminen saattaa vaikuttaa pelottavalta tehtävältä, mutta jos sillä on tahtoa ja ajatuksen selkeyttä, se on melko helppoa.

 • Tietyn tyyppiseen sisältöön pääsy riippuu sitten jäsenen valitsemasta suunnitelmasta.
 • Hän ja hänen vaimonsa olivat eläkkeellä vain seitsemän vuoden työvoiman jälkeen hiukan säästäväisyyden ja suuren sijoituksen ansiosta.
 • Jos aiot ommella muille ihmisille, taitosi on oltava selvästi keskimääräistä korkeampia.
 • Sinun on myös päätettävä, haluatko tarjota henkilökohtaista tukea kurssillesi.
 • Yksi pieni ja pieni InboxDollars -ominaisuus on mahdollisuus pelata pelejä ja kilpailla palkinnoista.
 • Kuljettajana alat usein puhua siitä, mitä sinä ja matkustajasi teet elantosi varten.

Vuokraa Asiat

Näin se toimii: Online-säästötilillä on yleensä huomattavasti korkeammat korot, jotka auttavat kasvattamaan rahaa nopeammin - yli 20 kertaa enemmän kuin maan keskiarvo. Varat ovat saatavilla kolme päivää myynnin jälkeen. Tärkeintä on aloittaa WordPressin käyttäminen webhostingyrityksen, kuten Bluehostin, kanssa. Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi. Liity eksklusiiviseen online-uskollisuuspalkintokerhoomme. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Rahat voidaan ansaita ja käyttää, säästää ja rahanpesää, sijoittaa ja tuhlata.

Ei kaikkein räikeä, mutta joskus yksinkertainen on parasta. Yleensä ihmiset saavat palkkaa 5–20 dollaria + 500 sanan sisällön kirjoittamisesta. Tätä kutsutaan Amazon FBA: ksi. Facebook Research - Suosionosoittajat -ryhmä on päivittänyt palkkiot syyskuusta 2019 lähtien, ja uudet palkkiot ovat saatavilla täältä.

Se voi olla esitteen, salkun, myyntikirjeen tai kaikkien kolmen muodossa. Kirja kertoo kaiken, mitä sinun täytyy tietää, ostamisesta (mukaan lukien arvojen määrittäminen) markkinointiin ja myyntiin. Voit ansaita paljon rahaa freelance-kirjoittajana yrityksille. Sitten rakastat Tolunaa. Jos sinulla on opettajan tutkinto, saatat todennäköisesti purkaa ohjaajan tehtävän. Voit ensin tehdä mukautetun tarkkailuluettelon kaikista suosituimmista kriptovaluutoista ja osakkeista:

 • Viimeinen vaihe on päättää, miten markkinoit ja ansaitset podcastisi ansaitavana.
 • Nämä online-sivutoiminnot vaativat hieman enemmän vaivaa ja usein pienen ennakkoinvestoinnin, mutta tulopotentiaalisi on huomattavasti suurempi.
 • Se auttaa sinua selvittämään, kannattaako verkkotunnuksiasi myydä, ja kuinka paljon voit ansaita niiden myymisestä.
 • Etsitkö tapoja ansaita vähän ylimääräistä rahaa, osa-aikatyötä, täyttää vapaa-aikaasi tai haluat luoda kokopäiväisen tulovirran, siihen on paljon mahdollisuuksia, kaikki verkossa ja kodin mukavuus.

Lopulliset Ajatukset

Ota tutkimuksia, saat rahaa - se on niin yksinkertaista. Tähän voi kuulua asiakirjojen toimittaminen, ruoan tai ravintolapalvelujen toimittaminen, rakennuksen valokuvien ottaminen kiinteistökehittäjälle, valokuvien ottaminen hyväpalkkaisessa ravintolassa tai jopa varaosien toimittaminen. Mielipidemaailman perusti vuonna 1977 tunnettu kansainvälinen näytteenottoyritys. Välittäjän käyttöehdot, sen alusta kehitettiin tavoitteena tarjota palvelu markkinoilla sekä ammattimaisille että aloittelijoille. Liity vain YouTube-tiliisi, luo oma YouTube-kanavasi ja aloita videoiden luominen ja lähettäminen. Toki, jotkut maksavat 50 dollaria, 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa enemmän, mutta ne ovat uskomattoman harvinaisia.

Kaikki alkaa päätöksestä valita kannattava markkinarako ja valita oikea verkkotunnus.

Hae Verkosta

Maksettu tapahtumakalenteri on hyvä kaupallistamismenetelmä paikallisille tai toimialakohtaisille verkkosivustoille. Voit sitten myydä laajennuksen sivustossasi käyttämällä Easy Digital Downloads -sovellusta. Ole vähintään 18-vuotias. Kun sinulla ei ole ajan ylellisyyttä, rahan ansaitseminen verkossa tai offline-tilassa voi tuntua mahdottomalta tehtävältä.

Saat palkkaa noin 15–25 dollaria englannin opettamisesta lapsille verkossa kannettavan tietokoneesi tai puhelimesi kautta. Päivittäiset keskustelut heidän kanssaan pitävät sinut motivoituneena eteenpäin. Itsensä toteuttaminen on paras toteutusmuoto ja ellet päätä, mikä on nykyinen taloudellinen tilanne, et ole menossa mihinkään.

Kun etsit uutta työpaikkaa tai ylimääräisiä tuloja, on helppo päästä rentoutua mukavuusalueelle, jossa he voivat hyödyntää sinua. Kiintiöt - Toinen postin laatua selvittävä yritys, joka sijaitsee Saksasta. Jos et täytä budjettiasi kuukauden ajan, älä anna kokonaista vaivaa samalla tavalla. Matkablogointi on vaikea ala tunkeutua.

Kuinka Perustaa Blogi Ja Ansaita Siitä Kuukausittain 4734 Dollaria

Jos olet tosissasi tulla freelance-kirjoittajaksi, valitse oma markkinarako ja tule asiantuntijaksi tästä aiheesta. Valittavana on paljon vaihtoehtoja, jos ostat halpoja verkkotunnuksia. Voit tehdä tietojen syöttämistä, web-suunnittelua, tutkia tietoja ja niin paljon muuta.

Tunnen kaverin, joka tuottaa voittoa lähes 80 000 dollaria kuukaudessa vain 4 tai 5 tuotteesta, jotka hän on hankkinut Kiinasta.

Kuinka Säästää Rahaa Melkein Kaikesta: 7 Käytännön Vinkkiä

He ovat automatisoituja, talousneuvojia. Toluna tarjoaa myös kyselylomakkeita, jotka sinun tulee täyttää ja antaa johtaville yrityksille mielipiteesi, ja tarjoaa myös erilaisia ​​sisäisiä pelejä ja ohjelmia sekä tarjoaa tuotetestauksen joillekin onneille käyttäjille, jotka voivat pussittaa ilmaisia ​​tuotteita. Voit hakea verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten IntelliShop, BestMark ja Sinclair Customer Metrics.

Kyselyjen lisäksi voit ansaita rahaa myös pelaamalla pelejä, katsomalla videoita, shoppailemalla (sekä verkossa että myymälässä) ja suorittamalla joukon muita tehtäviä. Vaikka on tärkeää, että hätärahastosi on korkean tuoton säästötilillä, menetät ikäväsi, jos et sijoita loput. Sinulle maksetaan ilmoitettua tuotetta kohti.

Jos esimerkiksi teet jo suurimman osan ostoksistasi esimerkiksi verkossa, voit saavuttaa merkittäviä etuja kaikesta, mitä ostat, ansaita pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakortteihin, ja paljon muuta.

Jaa Taitosi

Tyyppejä tutkimuksia ovat: Luo sitten luettelo. Etsi avoimia positioita editointiyrityksistä, kuten Scribendi, Top Admit tai Essay Edge, tai lähetä palvelusi verkossa Craigslistissa ja muilla markkinoilla.

WPMU DEV: ssä on Pay Per View -laajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden veloittaa vierailijoilta kertaluonteisen maksun tai tilauksen pääsyn tiettyihin sivuihin, viesteihin tai mediaan.

Uusille käyttäjille InboxDollars tarjoaa 5 dollarin tervetuliaisbonuksen. Saa palkkaa joka kerta, kun osallistut maksettuun tutkimukseen (talletus suoraan PayPal-tilillesi). Kiinnitä huomiota uutisiin, sosiaalisen median syötteisiin ja myydyimpiin tuotteisiin Amazonissa ja eBayssa saadaksesi luettelon millä markkinoilla haluat päästä. Sinun on läpäistävä taustatarkistus. Kun sinulla on lapsia, monet vanhemmat joutuvat kiinni ansaan, että heidän on tehtävä töitä, mutta haluavat jäädä kotiin lastensa kanssa. Virtuaali tapahtuma voi kestää päivän tai pidempään. Lyhyitä ja yksinkertaisia ​​tutkimuksia lisätään päivittäin, joten tarjouksia pitäisi olla myös paljon.

Seashells-sovellus - Saat 15% Alennuksen Lahjakorteista

Anna muutaman kuukauden rakentaa riittävän suuri seuraaja houkutella mainostajia. Koska olen talousneuvoja, olen keskittynyt paljon tytäryhtiöenergiaani rahoitustuotteisiin, kuten säästötilit, luottokortit ja sijoitustilit. Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä. Verkkosuunnittelumaksut eroavat myös suuresti. Haluatko katsella tuomioistuinkäsittelyjä televisiosta? Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin. Genesis on ensisijainen autonomisten myyntialan ratkaisujen toimittaja digitaaliselle omaisuustilalle. koneemme tekevät kryptovaluutan helpoksi kaikille. ei matematiikan tutkinto vaaditaan. Jos olet tosissasi siitä, että menetät joitain kiloja, voit käyttää Sweatcoin- ja Achievement-voittoja rahoittaaksesi laihtumisvetoa. Tämä voi olla vankka toissijainen kyselypaikka, johon liittyä voittaa palkintoja.

Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän. No, monet tuotemerkit, yritykset ja organisaatiot ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti mielipiteitä sinun kaltaisidesi ihmisistä muokatakseen heidän kehittämiään tuotteita ja miten ne lopulta markkinoivat niitä. Joten riippumatta erikoisuudestasi tai markkinaraostasi, voit käyttää taitojasi tuoda sinulle ylimääräistä rahaa sinulle täällä: Tämä on toinen teknisemmistä online-rahastrategioista. Jos sinulla on markkinoinnin tausta ja intohimo tiettyyn markkinarakoon, virtuaalitapahtuman järjestäminen voi olla vain kadullasi. Onko sinulla hoitotutkintoa? Vain koska he keräävät pölyä kaappeihisi, se ei tarkoita, että joku muu ei napsauta niitä.

Verkkosivuston Tai Sovelluksen Testaus

Tämä on valtava ominaisuus, ja jotain mikään muu web-hosting-yritys Pakistanissa ei tarjoa tytäryhtiöilleen? Mobiilisovellusten testaajat tarvitsevat myös iPhonen, iPadin, Android-puhelimen tai Android-tabletin. Jos näin tapahtuu, voit lähettää ystävälle 4 puntaa ja nostaa sitten ansiosi. Tiesitkö, että voit todella maksaa verkkosivustojen rakentamiseen? Hän sanoi, että se näytti mielenkiintoiselta ja hei, se oli ilmainen (koska sinulla ei ole aavistustakaan, että voisit myydä sen). Yliopiston ystävä tekee kauneimpia evästeitä ja etsii tapahtumia myydä niitä ympäri vuoden - syntymäpäiviä, vapaapäiviä, jalkapallojuhlia, luettelo on loputon. Jos tunnet olosi mukavaksi kameran edessä ja haluat kokeilla onneasi videoiden luomisessa, sinun on selvitettävä, mistä kanavasi tulee.

 • Muita vaihtoehtoja VIPKID: lle ovat Chegg ja Wyzant, vaikka suosittelen VIPKID: tä sen maksun ja virtaviivaistetun käyttöliittymän suhteen.
 • Jos voit sitoutua vain yhteen sivustoon, Opinion Outpost on ehdottomasti tutkimuksen arvoinen.
 • Jotkut heistä, kuten The Examiner, kompensoivat osallistujia kirjoitettua artikkelia kohti tuotettujen mainostulojen perusteella.

Johtopäätös

Sanomattakin on selvää, että jos huomaat, että et ole, tämä on erittäin turhauttavaa. Jos aiot siirtyä tälle reitille, videoidesi on oltava mahdollisimman ammattimaisia, joten kannattaa harkita sijoittamista video- ja valaistuslaitteisiin sekä editointiohjelmistoihin. Vauvaliiketoiminta on myös usean miljoonan dollarin teollisuus, ja vaikutusvaltaisille bloggaajille voidaan saada hyvää korvausta eri tuotteiden keskustelusta ja hienovaraisesta mainostamisesta. Kun kirjaudut, Swagbucks antaa sinulle 10 dollarin bonuksen aloittamiseen. Voit myös valita, kuinka haluat vastaanottaa rahasi useista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Katso tämä viimeaikainen tarina säästäväiseltä elävältä asiantuntijalta Lauren Greutmanilta: