9 Parasta Osakekaupan Sovellusta Aloittelijoille Vuonna 2019

Vanguardia pidättää se, että heidän sovelluksensa on hiukan tahmeampi kuin muiden sovellusten. Varmista, että he ovat Securities Investor Protection Corporationin (SIPC) ja finanssialan sääntelyviranomaisen jäseniä. Ydinsovelluksessa on osakekauppiaat ja reaaliaikaiset markkinatiedot. Vaikka jotkut alustat, kuten TD Ameritrade ja E * TRADE, tarjoavat vain lyhytaikaisia ​​ilmaisia ​​osakekauppoja tarjousten tai uusien tilien kautta, ne tarjoavat joitain toimialan johtavia palveluita, jotka saattavat olla niiden lisäkustannusten arvoisia, jotka aiheutuvat koeajon päättyessä. Kaksi on kaikki mitä tarvitsen. Tästä syystä Ally Invest on joustavampi ja antaa sinulle paremman hallinnan sijoituksiin, kuten osakkeisiin, optioihin ja Forex-kauppoihin. Asiakkaat voivat helposti hakea IPO- ja OFS-tarjouksia.

 • Ilmainen rekisteröinti/5 dollarin vähimmäissijoitus.
 • Tutustu muihin vaihtoehdoista osakekauppaan ilmaiseksi.
 • Parannus on yksi parhaimmista automatisoiduista sijoitusalustoista Internetissä.
 • Toimi viisaasti ja systemaattisesti saadaksesi hyviä etuja.
 • Voit käyttää Apple Watchia myös ilmoitusten vastaanottamiseen.

Toimintojen lukumäärä on erinomainen. Voit käyttää tätä sovellusta uutisten lukemisesta erittäin yksityiskohtaiseen osakeanalyysiin. Salausvaluuttakauppiaille CNBC-sovellus tarjoaa reaaliaikaisia ​​hintatietoja useimmista tärkeimmistä digitaalisista valuutoista. Siksi kehotamme sinua avaamaan oikean tai demo-tilin eTorossa ja lataamaan heidän sovelluksensa tänään.

Tästä osakemarkkinoiden mobiilisovelluksesta voit hallita profiilisi ja tarkkailuluetteloitasi; tutkinnan; ja kaupankäyntivarastot, ETF: t ja monet muut. Näin tekemällä sinulla on suuremmat mahdollisuudet ansaita voittoa pitkällä aikavälillä, ja se on jotain, jonka useimmat ammattimaiset kauppiaat tekevät monipuolistaakseen salkkujaan ja mahdollisuuksiaan. Indeksit, leikkaa tappiot aikaisin. 100% vapaa osakekauppa Robinhood on sovellus, jonka avulla voit ostaa ja myydä osakkeita ilmaiseksi. Se tukee 36 maailman osakemarkkinoita ja antaa sinun hallita osinkoasi yhdessä salkkusi kanssa.

 • Uudet asiakkaat, jotka tänään avaavat tilin, saavat erityisen marginaalikoron.
 • Kaikki kaupankäyntitiliisi liittyvät tapahtumat ja tiedot on salattu siten, että kukaan ei pääse hakkeroimaan sitä.
 • ETFmaticin hallintaprosentit ovat 0.
 • Ja voit seurata muita jäseniä samalla tavalla kuin muut sosiaaliset verkostot.

Tuomio: M1 Finance

Sovelluksessa on integroitu työkalu, joka luo parhaan strategian tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Oman osakemarkkinasovelluksen sijasta Markets. Olipa kyse osake- tai valuuttapelistä, sekä sisääntulo- ja poistumispaikat. Ally Investin maksurakenne on 95 prosenttia kauppaa kohden ilman toimettomuutta ja 50 dollarin täydellistä lähtevää siirtomaksua. Ally Investin maksurakenne on suunnilleen yhtä alhainen kuin löydät.

 • Ally osti Trade Kingin vuonna 2019 ja tarjoaa nyt sarjan sijoitusvaihtoehtoja.
 • Voit myös seurata markkinakorkoja tai talouden suorituskykyä tuomitsemalla Nifty ja Sensex.
 • Betterment-sovelluksessa käytettävissä olevat ominaisuudet ovat pitkälti samanlaisia ​​kuin Wealthfront-sovelluksessa.
 • ”Ironista, että he kysyvät minulta instagramissa ja Facebookissa.
 • Viimeisin lisäys vuonna 2019 oli Apple Business Chat, jota käytän yhä useammin nopeaan osakekurssiin.
 • On kuitenkin joitain lisämaksuja, jotka katetaan kohdasta ”Onko kaupassa muita kustannuksia?
 • No, sen sijaan, että tarvitset 5 ostotapahtumaa (ja palkkiot jokaiselle) ostaessasi, voit nyt yksinkertaisesti sijoittaa ja M1 Finance hoitaa loput - ilmaiseksi!

Tarkkuus

”Älä odota, että mitään suurta tapahtuu lyhyessä ajassa - rakenna rahalihaksesi ottamalla riskejä virtuaalisalkussa. Sijoita ilmaiseksi. Jos olet lukenut oppaamme alusta loppuun, sinulla on nyt vankka käsitys siitä, mikä toimii palkkiovapaassa osakekaupan sovelluksessa. Se tarjoaa tehokkaita seuranta- ja analysointityökaluja. Osakemarkkinoille pääsy voi tuntea pelottavaa - mutta sen ei tarvitse olla tällainen. Sijoitusrahastojen vähimmäisvaatimukset ovat vähintään 1 000 dollaria tai enemmän, mutta pörssikaupparahastot (ETF) ovat pääosin rahastoja, jotka käyvät kauppaa kuin osake, ja niitä voi usein ostaa vähemmän kuin monissa sijoitusrahastoissa. Minkä tahansa osakekaupan sovellus tulee suunnitella siten, että sitä on helppo käyttää, ja josta löydät kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja työkalut ilman, että sinun tarvitsee etsiä. Voit aina päivittää asetukset tietosuojakeskuksessa.

Koko osakemarkkinasalkusi voidaan laittaa automaattiohjaukseen! Jos kuitenkin olet innostunut tutkimaan investointeja ja oppimaan lisää osakemarkkinoista yleensä, Ally Invest on korkealaatuinen alusta. Pankkien Merrill Edge on 0 dollarin vähimmäissijoituksella toinen hyvä vaihtoehto aloittaville sijoittajille - varsinkin jos olet Bank of America -pankin asiakas. Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka Robinhood ansaitsee rahaa, se käy läpi Robinhood Gold -sivun. Vaikka mobiilisovellukset eivät välttämättä tarjoa työpöytä- tai web-käyttöliittymien koko monimutkaisuutta, ne ovat yleensä erittäin käyttäjäystävällisiä. Kaiken huomioituna, jos olet uusi sijoittaja, tämä on sinulle erinomainen työkalu. Tsekkaa tämä!