Hyvät Kaupankäynti Podcastit?

Koska seuraavaa käsikirjoitusta ei ole, vaan vain joukko kysymyksiä, elinkeinonharjoittajat voivat odottaa kuulevansa haastateltavana olevilta mielenkiintoisia viisauden tükkejä, varsinkin jos heillä on hyvät kokemukset markkinoilla. Lue ne alla, aakkosjärjestyksessä. Kokeile vertaisarviointia, tytäryhtiömarkkinoinnissa et ole mukana työn luovassa osassa, kuten tuotteiden tai palvelujen suunnittelussa. Hän on myös säännöllinen avustaja CNBC: ssä, jossa hän kertoo ideoistaan ​​seuraavasta teknologiavaiheesta. Tämän näen ja se yleensä tekee tämän.

Jos aiot analysoida tiettyjä yrityksiä, tämä show on pakollinen. Erilaiset näkökulmat: Tavat kuunnella uutta Steady Trade-podcastia.

Podcast-lähetysten avulla kaikkia niitä tunteja, jotka vietät ajamalla, tekemällä askareita tai treenaamalla, voidaan käyttää myös kiinni markkinoille ja oppia jotain uutta.

Lue lisää. Hän ei välitä mistään tuosta. Toisin kuin haastatteluissa, Chris kertoo tarinan itse - tuo esiin parhaimmat ja arvokkaimmat kohdat kuulijoille. Yksi sellaisista asioista on ehdottomasti itsetietoisuus, kuten Darren on tänään korostanut. Aloita yksinkertaisella, edullisella sijoituksella - indeksirahasto. Jälleen kerran tämä johtuu suurelta osin eri näkökulmista.

Ohjelmat kestävät noin tunnin. Mielestäni se on kaukana sekunnista, kun kätesi todella likaantuvat, järjestelmä vaihdetaan ja kauppa otetaan itse. Cool matka seurata! Se on todella suunniteltu mahdollistamaan ja antamaan upouusi päivittäiskauppias ylikuormittamatta sinua tarpeettomilla tiedoilla. Podcastin kuuntelun etuna on, että se altistaa sinut avainasemille, joita maailmassa tapahtuu. ”Kuinka voin suojata rahani epäsuotuisissa markkinaolosuhteissa?

 • Jos et ole koskaan kuullut kiinteistöguruista Ben Mallahista, niin olet tekemässä hoitoa, kun Aaron valitsee aivonsa valaisevaksi - ja toisinaan järkyttäväksi - näkemykseksi koiran syömä-koira-maailmasta kiinteistöihin.
 • Suurin omaisuutesi, jota voit kasvattaa ja joka maksaa eniten osinkoja sijoitus tulevaisuudestasi, on oma koulutus.
 • Suuri kiitos sinulle ja kaikille vieraillesi, Etienne.
 • Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia.

EP146: Kaupankäynnin matematiikka (osa 2/2)

Paljastamme päiväkauppaa koskevat myytit ja väärinkäsitykset, ja meillä on hauskaa matkan varrella. Ochrona Środowiska, sijaitsee lähellä jokea. Saan jotain jokaisesta näyttelystä ja suosittelen sitä. Jos luet tätä blogia usein, tiedät, että kehotan jatkuvasti Tim Sykes Millionaire Challenge -tiimin opiskelijoita laajentamaan näköaltaansa oppimalla kaiken mahdollisen kaupan ja maailman suhteen sekä monista lähteistä. Klo1234567, Yhdistynyt kuningaskunta 26. kesäkuuta 2019, rakastaa tätä uutta ja innovatiivista podcastia näiltä kahdelta kaverilta. Kaverit toimivat todella hyvin yhdessä, kuten Laurel & Hardy -kauppaa. Sijoitus- ja yritystoimintojen fana yleensä, tämä on loistava ideoiden lähde omaan kirjastoosi. Yksi käyttämistäni säännöistä on, että jos käyn kauppaa päivänsisäisesti, käytän edellisiä päiviä lähellä suuntaan kaupan seuraavana päivänä.

Viimeaikaisiin aiheisiin kuuluu esimerkiksi miten hallita sijoituksiasi, kun markkinoiden merkit osoittavat korjauksen ja edut ja haitat tavoitteen päivämäärän rahastojen käyttämiselle eläkkeelle suunnittelemiseksi. Tämän podcastin kuuntelijat voivat jakaa kokemuksen kaupankäynnin oppimisesta podcastien isäntien kanssa. Hienoa tässä näyttelyssä on, että sen keskustelemat aiheet ovat melko ajankohtaisia ​​kansallisen tiedotusvälineiden kanssa tapahtuvan kanssa. Seuraa meitä tällä matkalla tullaksesi paremmaksi kauppiaalle. Suojarahastojen hoitaja ja myydyin kirjailija Phil Town ja hänen tyttärensä, Danielle Town, ohjaavat tätä podcastia sukeltamalla syvälle isoäkkien aiheeseen ja niiden sijoitusstrategioihin. Se on vain huonoa onnea.

Tutustu pörssiyhtiöiden (ETF) suojauksiin, pitäisikö sinulla niitä olla omaisuuskannassasi?

Pitäisikö Sijoittajien Aloittaa Osakekannan Kerääminen Nyt?

Olen myös esiintynyt neljässä viidestä näistä haastatteluna. On hienoa kuulla paneelikeskustelun niiden erimielisyyksistä, ja minusta ei ole vielä löydetty tällaista hyödyllistä röhkyä muista podcasteista. Upea kemia, kiehtovat haastattelut ja välttämätön luettelo aloittelijoille. 7. heinäkuuta 2019 kirjoittanut PhD Thomas O'Grady, Yhdysvallat. Se on kiehtova, viihdyttävä ja erittäin hyödyllinen show. Jos kaupan koko vuoden, mikä on todennäköisyys, että vuosi on kannattava? Hänen podcastinsa on maanalainen vaihtoehtoinen hitti, joka on sijoittunut jopa korkeimmalle sijalle iTunes-sijoituskanavalla (5M + kuunteluilla ja laskemisella). Voinko aloittaa kaupan ilmaisella demotilillä?, edellä mainitun yksinkertaisen binaarin kohdalla ehdotetaan kuitenkin panostamaan raha-arvoisten sijoitusten välittäjiin lisäämällä työpaikkoja suuriin markkinamekanismeihin, jotka ovat strategisesti varmoja. Kolikon toisella puolella näet nuoremman kauppias Stephenin oppivan asioita, joskus kovalla tavalla. Sisällöllä keskitytään lääkäreiden strategioihin - melkein kaikki, joilla on suurempi nettovarallisuus tai tulot, voivat hyötyä näiden ohjelmien kuuntelemisesta.

Se on sama asia kaupan kanssa. Pankkitoiminta, kaikkialla maailmassa myös muut sääntelyvirastot ovat alkaneet seurata tarkemmin binaaristen optioiden kauppaa. Voit kuunnella sen tilaamisen iTunesissa, Stitcherissä tai hänen verkkosivuillaan. Se mitä tarvitaan hyvän podcastin tekemiseen, on todellinen tieto ja rakkaus supjektista.

Puhumme kahdesta asiasta, suurimmista voitoista ja suurimmista tappioista. Jos olet kiinnostunut kasvattamaan yritystäsi, tämä on podcast sinulle. Multicharts, löydä paras tarpeisiisi räätälöity päiväkaupankäyntilaitteisto ei ole vaikea tehtävä - kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on vähän tutkimusta. Jokaisessa jaksossa isäntä Aaron Fifield kutsuu vieraskauppiaan näytökseen ja hajottaa heidän strategiansa. Turner Kanadasta Minusta itsenäisenä kaupankäynnin kouluttajana voi olla vaikeuksia antaa kauppiaille kymmenen vuoden kokemus kaikista erilaisista aloista, joihin olen osallistunut kauppaan.

 • Ja jos voisin tehdä, jos siihen on suuri todennäköisyys, voisin vain yhdistää tuon kohtuullisen tuoton viiden, kymmenen vuoden aikana ja se on todella vankka, voisin todella menestyä tämän tekemisessä ”.
 • Tämä show julkaistaan ​​kolme päivää viikossa, ja se on yhdistelmä Scottin ajatuksia, lukijakysymyksiä ja muuta.
 • Jos etsit inspiraatiota, motivaatiota ja toimivia neuvoja päivittäisen työmatkan, harjoituksen tai "minä" -aikasi aikana, olet tullut oikeaan paikkaan.
 • Lisäksi podcastissa huomaat David Gardnerin oman näkökulman voittoon ja sijoittamiseen.
 • Podcastissa Jason haastattelee useita startup-yritysten perustajia.
 • Jos joustavampia kauppiaita ovat ne, jotka pitävät kiinni riittävän kauan nähdäkseen seuraavan onnekkaan putken tai voittoputken.

Aiheeseen Liittyvät Ohjelmat

Sijoita vain rahaa, jota et tarvitse pian (viisi vuotta tai vähemmän). Kaupankäyntitavoitteiden asettaminen on tärkeää, ja päätavoite on kokemuksen hankkiminen. Se, että he ovat ystäviä ja pomppivat toisistaan, toivat uutta dynaamista ja se oli todella nautittavaa. Mielestäni niin pisteeseen asti. Tämä on jälleen NPR: n johtava taloudellinen podcast. Vaikuttaa siltä, ​​että näin tapahtuu.

Kauppiashaastattelu - Moritz Czubatinski - Swing Trading; Kuten kannattava päiväkaupana.

Aloittelijakaupan neuvonta | Mentorointi kokemus

Sijoitustutkimusyritys on lähteenä tarkistamaan ja luokittelemaan tiettyjä arvopapereita, mukaan lukien osakkeet, sijoitusrahastot ja pörssiyhtiö. Toisaalta podcastin kanssa, koska tiedostot ladataan ja tallennetaan, voit aina toistaa ja kuunnella huomiota kiinnittävän ohjelman osan. Ja vähemmän joustavat meistä ovat sellaisia, jotka putoavat tietä pitkin.

Suosituin

Onko koskaan täydellinen aika olla osta ja pidä sijoittaja? Kuuntele tämä kerran, ja jos se ei napsauta, kuuntele uudestaan ​​ja uudestaan. Miksi rakastamme Podcastia niin paljon? Hyvin sanottuna vastaus on kieltävä.

Ansaitseeko Take-Two-interaktiivinen ohjelmisto (NASDAQ: TTWO) tarkkailulistallesi pisteen?

Kiinnostaako kauppaa riskitöntä? Olen oppinut niin paljon tästä podcastista ja arvostan hänen panostaan ​​kauppayhteisöön. Jason on kaavioanalyytikko, joka on kehittänyt signaalipalvelun, jota käyttävät jotkut maailman suurimmista pankeista. Narratiivit ja sijoittajien odotukset ohjaavat usein makromaisemaa enemmän kuin itse tietoa.

Mikä mielenkiintoista tässä on, että koneoppiminen on, luulet, että sellaiset järjestelmät, joita se sylkee, ovat nämä todella monimutkaiset liukuvat keskiarvot ja bollinger-kaistat ja kaikki nämä asiat, kuten ADX tai muu. Jos et vielä tiennyt, ne ovat periaatteessa episodisia äänitiedostoja, joita voit tilata ja ladata automaattisesti henkilökohtaisille laitteillesi ja kuunnella omalla vapaa-ajallasi. Isännöin myös viikoittaista Zacks Market Edge-podcastia, joka on yleisiä taloudellisia aiheita ja sisältää osake- ja ETF-poimintoja. Viimeinen puute podcastien kaupasta on, että vaikka he tekevät usein haastatteluja lahjakkaiden kauppiaiden kanssa, haastatellaan joskus ns. Kouluttajia. Hänen tähtitieteellisten vieraiden luettelossaan ovat Arnold Schwarzenegger, Jamie Foxx, Edward Norton, Tony Robbins, Peter Thiel ja Malcolm Gladwell.

 • Ihmiset nauravat, koska kuten sanot ja olet oikeassa, vaistomme ovat väärässä.
 • Tim ja Stephen ovat hauska ja kiinnostava.

Trump rauhoittaa hermoja kauppasodassa; Rs 1,76L crore windfall hallitukselle ja muille

Siksi kuuntelemalla koko haastattelua voit usein innostua palaamaan takaisin tietokoneellesi ja yrittämään itse saavuttaa saman tason menestys. Jokainen kärsii vahvistuksen puolueellisuudesta ja aktiivisesti omaan mielipiteestään poikkeavien mielipiteiden etsiminen auttaa “punaista ryhmää” analyysissasi. Kuuntelen Pantin kuulevan hänen ainutlaatuisia oivalluksia aitoudesta ja yrityksen valitsemisesta, joka antaa sinulle vapauden ja tarkoituksen.

Se on yhden luukun resurssi sijoittajalle, joka on valmis hallitsemaan rahansa. Joskus olet vauhtikaupan tilassa, jossa kirjaat voittoja, kun osake vakiintuu. Se on informatiivinen ja myös hauska. Jaksoissa Tim ja Stephen paljastavat erityiset asiat, jotka sinun pitäisi tehdä aloittaaksesi kauppiaalle. Se nousee yleensä. Odotan innolla sitä 17. kesäkuuta 2019, kirjoittanut meliniz Yhdysvalloista. Nautin todella kaupasta, vaikka minulla ei ole aikaa tehdä paljon siitä nykyään.

Uusi Tutkimus Paljastaa, Kuinka Amerikkalaiset Yhdistävät Menestyksen Omaisuuteen Ja Kuuluisuuteen

Podcast tarjoaa viikoittaisen annoksen optio-oikeuksien kaupankäynnin koulutusta, joka on hyödyllinen aloittelijoille ja ammattimaisille kauppiaille. Heihin kuuluu rutiininomaisesti heidän Mastermind-ryhmän jäseniä, joihin kuuluu LinkedIn-toimeenpaneva johtaja ja SEO-markkinointiyrityksen Inbound Interactive -yrityksen perustaja Calin Yablonski keskustelemaan sijoittamisesta ja varallisuuden luomisesta. Hanki palkka etsimällä verkossa, kaksi sivustoa, jotka kannattaa tarkistaa tätä tarkoitusta varten, ovat Chegg Tutors ja Tutor. 210+ luotettavat säännöt ja yli 30-indikaattorit "lopulta nopea luotettava vastatestaus". Hallitse riskiä aina!

Voit kuunnella niitä matkoilla, tekemällä kotitöitä tai kävelemällä koiraasi. Uskon todella, että tämä on hieno podcast, joka auttaa edistämään uraasi kaupassa. Show alkaa lyhyellä yhteenvedolla viikon markkinoiden suorituskyvystä.

Keskustele Kauppiaiden Kanssa

Pakollinen jokaiselle uudelle kauppiaalle! Ja tarina, jonka kerron teille, on kyse siitä, kuinka tämä mies haki korkeita ja matalia tietoja ja keräsi tietoja. Selvitti sitten, että tällä tavalla voit ansaita rahaa markkinoilla. Se on eräänlainen syvä kuvioiden tunnustamistaito, joka meillä on. Ohjelma ilmestyy Bloomberg Radiossa klo 7 a.

Se on muuttunut podcastin kanssa. Ja hyvät uutiset ovat tarkoittaneet nousua kaupankäynnin ja rahoituksen podcast-lähetyksille, joista on tullut jokaisen suolaa arvostavan kauppiaan kuuntelema, mikä tarkoittaa, että voit tehdä päivittäisestä työmatka- tai lounastauosta koulutustasi suurimman osan päivästäsi. Olen kauppias, joka olen ollut muutaman kerran korttelin ympäri ja viettänyt lukemattomia tuhansia ns. Stratergy-kauppoihin ja harjoitteluun. Opit täältä enemmän kuuntelemaan näitä kahta kaveria kuin osallistumalla mihin tahansa ilmaiseen seminaariin, jota markkinoidaan ns. rikastu nopeasti kauppiaita, jotka ruttovat postilaatikoihimme. Zazzle, hakutulosten tulkinta voi kuitenkin olla hieman hankala. Toivon tapaavani hänet jonakin päivänä kauppaurani aikana. He selittävät kuinka he ovat käyneet kaupassa ja kuinka heistä onnistui.