Ansaitse rahaa verkossa: Sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi

Joskus voit saada kyselyn matkasuunnitelmista. Vastineeksi panoksestasi he “antavat sinulle valinnan kerätä LifePoint-pisteitä, joista tulee aina uskomattomia palkintoja. Luotettavuus auttaa myös opiskelijoita saamaan parempia tarjouksia ja jälleenrahoittamaan lainansa. Joten työskentele kovasti rakentaaksesi uskollisia faneja. VAIN RAJOITETUT AIKA. Kotitoimenpiteet, samoin tuhannet muut ihmiset. Nyt sinun täytyy miettiä, mitä voin myydä, kun minulla ei ole tuotetta? Kun olet tehnyt, voit myydä sivustoja enemmän rahaa kuin olet maksanut niistä. Kuten näette, olen sisällyttänyt suurimman osan tämän luettelon kohteista tulopotentiaalin, joka on asteikolla 1-5 [1 on pienin tulopotentiaali, 5 on korkein (miljoonat +)].

Onneksi on olemassa tapa tehdä sovellus, joka ei sisällä ohjelmointitaitoja. Fiverr tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan keikojen luomiseen ja julkaisemiseen lähestyttävässä muodossa. Varmista, että olet asettanut älykkään aikataulun, jonka avulla voit keskittyä ahkerasti työhösi heittämättä loppua elämästäsi tasapainottomasta. Kohdassa #3 puhuimme käytettyjen esineiden ostamisesta autotalli- ja muualla, ja niiden myymisestä mm. EBayssa ja Craigslistissa. Lisävaihtoehto ansaita rahaa on ohjaamalla ystäviä ja ansaitsemalla jopa 20% eliniän. Voit käyttää jompaa kumpaa ohjaamaan ohjausta verkossa ja kotoa. Ja kun olet siellä, voit myös vuokrata nyt vapaana olevan pysäköintitilan JustParkin avulla. Jos he päättävät ostaa valokuvasi, Foap jakaa tuotot sinun kanssasi 50/50.

Myös suositus ystävälle -bonus on mukava. Olet todennäköisesti kuullut DraftKingsista ja FanDuelista, fantasiaurheilusivustoista, joiden kautta tavallisten ihmisten oletetaan tuottavan tuhansia dollareita. Sivustosi ikä; Verkkotunnuksesi viranomainen; Kuinka paljon liikennettä sivustosi vastaanottaa; Kuinka paljon voittoa tuotat; Tulojen monipuolistaminen; Tulojen tasaisuus; Kasvaako tai pysähtyykö sivustosi. Lue lisää tehtävistä mekaanisella Turkilla.

 • Ostat kodin, jolla on käyttämättä potentiaalia, korjaat sen ja myyt voittoa varten.
 • Pidätkö arvosanasta?
 • Sinun on tarkistettava saatavilla olevat tilaukset tällä verkkosivustolla ja toimitettava muutama ehdotus, jotka sinusta tuntuvat parhaiten asiakkaan lähettämien vaatimusten mukaisesti.
 • Käytä korkealaatuista kameraa videoiden tallentamiseen; Kokeile erilaisia ​​tyylejä, muotoja ja muokkaustekniikoita, kunnes löydät pitoa saavan; Optimoi videonimikkeet, kuvaukset ja kuvat saadaksesi ihmiset napsauttamaan; Luo johdonmukainen videoiden julkaisuaikataulu, jotta seuraajat tietävät, milloin sinun odottaa sisältöäsi.

Suorita Graafinen Suunnittelu Paikallisille Yrityksille

Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa. Sitten, kun lukija ostaa kyseisen tuotteen linkin kautta, saat palkkion. Koska työpaikkailmoituksia on edelleen niukasti, työturvallisuus heikkenee ja palkat näyttävät parhaimmillaan olevan pysähtyneitä, monet ihmiset yrittävät luoda jonkin verran turvaa luomalla useita tuloja. # 9: pudota n-stop-kauppa, korkeat taloudelliset kustannukset (ohjelmistosi, uutissyötteen, yhteyden jne. Maksaminen). Oletetaan esimerkiksi, että Alice kirjoittaa viestin. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa. Jos satojen tai tuhansien ihmisten ongelmaan paremman ratkaisun löytäminen ei näytä tällä hetkellä vaihtoehtona, saatat olla parempi perustaa virtuaalinen kauppa ja myydä fyysisiä tuotteita. Jos joku ei voi käydä päivittäistavarakaupassa, tartu heidän rakonsa ja toimitat sen heille postikavereiden kautta. Ja siksi suurin osa meistä asuu usein palkka-sekillä maksaakseen shekin.

Tämä saattaa tarkoittaa paikallisen maatalousosaston luokkia, jos olet puutarhanhoito-konsultti, tai kauppakamarin kokouksia, jos olet yrityskonsultti.

Tee virtuaalisia parittomia töitä TaskRabbitilla

Samoin, vaikka saattaa olla hyvä pitää taloudelliset tavoitteesi hieman aggressiivisina, linjalta poistuminen vahingoittaa varmasti mahdollisuuksiasi saavuttaa ne. Useimmat ihmiset ajattelevat heti myyvänsä roskapostin, kuten kirjat, DVD: t ja CD-levyt. Jos siirryt kokopäiväiseen kotona työskentelytilaan, tulot voivat tarjota kriittisen lisäyksen suunnitelmiin oikeasta kotitoimistosta tai antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää elämäntyyliä laiha-aikoina turvautumatta vapaaehtoiseen yksinkertaisuuteen. Oikeiden tuotteiden myynnin lisäksi sinun on myös mietittävä, kuinka aiot lähettää tuotteitasi.

4 miljoonaa palkkiota. Haluatko kirjoittaa? Jos olet jo sosiaalisen median tehokäyttäjä, olet askel eteenpäin. Me kaikki olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa nykyään. Pidä sovellus puhelimellasi ansaitaksesi rahaa joka kuukausi ja auta yrityksiä ymmärtämään, mitä ihmiset ostavat verkossa. Säästä osa tuloista, jokainen sentti lasketaan, ja jos sitä ei ole säästöissasi tai kun sitä muutetaan takaisin yritykseesi, se on jonkun toisen taskussa. Suosittelemme käyttämään parhaiten arvioitua WordPress-laajennusta, kuten Envira-galleriaa, ja luomaan kuvagalleriaa valokuvillesi. Monet ansaitsevat lisätuloja virtuaaliassistenttina tai suorittaessaan muuta määrittelemätöntä hallinnollista työtä. Se ei ole ilmainen, mutta Hollyn tieto on vertaansa vailla.

25 prosenttia vuodessa. Ennen kuin ostat jotain uutta, kuten laitetta, kannattaa kirjautua heidän helppokäyttöiseen verkkosivustoon ja tarkistaa, voitko hankkia sitä vähemmän Vindalen kautta. Eur / usd-kaupankäyntiominaisuudet, missä seison? Jos et halua edes perustaa omaa verkkosivustoasi, voit käydä suoraan Amazonin Kindle Direct Publishing -palvelun kautta tavoittaaksesi miljoonat ihmiset heti. Lisätietoja siitä, miten voit ansaita rahaa Etsyllä.

Rahan ansaitseminen sovelluksellesi on parasta lisätä se Google Playhin ja App Storeen.
 • Olipa verkkosivustojen kehittäminen, luova kirjoittaminen, myynti, markkinointi tai kirjanpito jne.
 • Pelaamalla joitain pisteitä voit nähdä, oletko voittanut lahjan tai menettänyt pisteesi - joten se ei ole heikkoherkkä!
 • Alle 15 dollarin myyntihinnat maksavat 2 dollaria.
 • Sittercity on kauppapaikka, jolla lapsenhoitajat, lemmikkieläimet ja lastenhoitajat sopivat hoitoon tarvitseville perheille.
 • Valitettavasti pitkään pidetty Star Wars- ja X-Files-kauppakorttikokoelmani myivät vain muutaman sentin eBayssa, joten päätin vain säilyttää ne muistoksi.
 • Vielä parempi, voit tarjota kerätä web-tutkimusta jollekin nopeasti rahaa.
 • Sisältösi on oltava ainutlaatuista ja sen on täytettävä kunkin verkkosivuston erityiset vieraiden lähettämistä koskevat ohjeet, jotta ne hyväksytään.

Ansaitse Rahaa Koodaustaidoillasi

Vaikka sinulla on runsaasti vaihtoehtoja pisteiden lunastamiseksi, Pinecone-tutkimus on myös yksi harvoista online-tutkimussivustoista, jotka todella lähettävät sinulle postin postitse sen sijaan, että lunastaisit lahjakortteja tai tavaroita. Fiverr - Fiverr on valtava markkinapaikka, jolla voit myydä kaikenlaisia ​​töitä. Sivustolla on ollut joitain ilmoituksia teknisistä häiriöistä, jotka estävät käyttäjiä saamasta ansioita, mutta asiakaspalveluihin on tavoitettavissa, ja niiden on sanottu puhdistavan useimmat työntekijöiden ongelmat.

Jos pystyt käynnistämään yrityksen poistumiselle tai IPO: lle, sinun ei todennäköisesti koskaan tarvitse työskennellä toista päivää elämässäsi. Jotkut antavat sinulle vain muutaman dollarin kuukaudessa, mutta toisista voi tulla voimakkaita rahaa tuottajia riippuen siitä, kuinka kauan sinun täytyy sijoittaa niihin. Alamylla ei ehkä ole yhtä paljon ostajia kuin Shutterstockilla ja Adobe Stock: lla, se on silti hyvä haastaja ja toinen hyvä vaihtoehto tuloille. Google AdSense -tilin avulla voit ansaita rahaa mainostamisesta blogissasi. Nykypäivän digitaalimaailmassa on loputtomia mahdollisuuksia käyttää työkaluja ja palveluita, jotka tarjoavat sinulle vaihtoehtoisia tapoja ansaita rahaa - nopeimmalla mahdollisella tavalla. Sinun ei tarvitse paljon työskennellä kotona toimivana freelance-kirjoittajana, mutta sinulla on joitain työkaluja. Vaikka tämä on tuskin kaikkein anteliain tapa ansaita rahaa verkossa, äänestyksestäni tulee todennäköisesti mielenkiintoisin. Voit työskennellä sisällöntuottajana, web-suunnittelijana, grafiikan suunnittelijana tai tarjota palveluita, kuten SEO, tietojen syöttö, videokokemus, digitaalinen markkinointi jne.

Aloita Oberlon käyttö tänään

Infografia, joka näyttää tietoja mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla, voi auttaa kiinnostamaan yleisöä ja tuottamaan lukuisia tykkäämisiä ja jakamisia. Alla on lueteltu luotettavat online-ansaitsemisverkkosivustot. Inspiraation saamiseksi tutustu onnistuneisiin virussivustoihin, kuten Buzzfeediin, ja malline sisältösi heidän jälkeensi. Ansaitset Swagbucks katselusta (pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille tai Paypalille).

Sijoittakaa Vertaisarviointiin

Esimerkiksi freelance-kirjoittajat voivat hakea työpaikkoja tietyillä online-kirjoitustauluilla, mutta myös yleisillä freelance-verkkosivustoilla, kuten Fiverr, Freelancer, Upwork ja kaikilla muilla. Jos et halua ottaa riskejä, sijoittaminen salausvaluutoihin voi lopulta olla yksi älykkäimmistä riskeistä, jonka olet ottanut. Automatisoidut kaupankäyntipalvelut ovat parhaat vaihtoehdot, ja syistä:, minun täytyy kertoa sinulle, että vain harvat ihmiset rikastuvat vähittäiskaupan forex-kaupasta. Konsultit tarjoavat palvelujaan tai neuvojaan maksua vastaan. Voit kuitenkin alkaa ansaita rahaa YouTuben kautta alustan omasta mainosverkostosta tai saada sponsoroituja viestejä. Ehkä haluat luoda erillisen tulovirran maksamaan muutama lasku? Ja voit myös maksaa testituotteesta.

Upwork on freelancer-verkkosivusto, joka antaa sinulle olennaiset työkalut ansaita rahaa kotoa nopeimmalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla. Tässä yrityksessä maksetaan sinulle sponsoroidun sisällön luominen ja postitat sisällön sivustollesi. Tilauksesta tulostaminen on samanlainen kuin tilaustyönä siinä mielessä, että sinun ei tarvitse kuljettaa varastoja tai lähettää tuotteita asiakkaille itse. Työnantajat työskentelevät tyypillisesti kuukautta tai kaksi ennen kiireistä kausiaan, joten suunnittele eteenpäin saadaksesi palkanlaskennan. Jos sinulla on suunnittelutaitoja, voit ansaita rahaa myymällä mallejasi. Nämä verkkosivustot eivät tee sinusta itsellesi suuria lahjoja erittäin nopeasti, mutta voit optimoida ansaintapotentiaalisi kirjautumalla muutamiin houkuttelevimpiin verkkosivustoihin tai sovelluksiin. Voit vaihtaa uuteen sovellukseen….

Sen sijaan he hoitavat työn, ja se on hienoa työtä hyville konekirjoittajalle, jolla on hyvä työterveys terveysaiheista ja lääketieteellisestä žargonista. 5 dollarin maksunopeus: Kun teet niin, ansaitset virtuaalipisteitä, jotka voit lunastaa Paypal-varoilla tai elektronisilla lahjakorteilla. Yleensä voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa ohjaamaan opiskelijoita Skypen kautta. Ansaitset rahaa napsauttamalla mainoksia ja tekemällä ostoksia. Kun olet täyttänyt profiilisi, voit etsiä lähelläsi olevia tehtäviä.

Tiivistettynä

Kun siirryt nollasta 5000 dollariin kuukaudessa, se ravisuttaa maailmaa. Toisin kuin Gazelle-kaltaisilla kauppapaikoilla ja eBayn kaltaisilla huutokauppasivustoilla, Decluttr ei toimi välittäjänä ostajien ja myyjien välillä. Tämän jälkeen voit valita vastauksen kysymykseen - saatat tulla esimerkiksi yrityksen johdolta tai kirjaa kirjoittavalta tekijältä. Hyvän verkkokurssin luominen vie paljon aikaa ja kovaa työtä. Voit myös hankkia ESL-sertifikaatin lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi ja palkataksesi työtä. SoftwareJudge tulee tänne, missä sinulle maksetaan palkkiot jokaisesta kirjoittamassasi tuotearvostelusta, olipa se hyvä tai huono.

 • Voit tehdä mitä tahansa työtä haluat.
 • Muista ilmoittaa hinnat viisaasti.
 • Jos se myy yli 20 dollaria, saat 70 prosenttia luoton tai 60 prosenttia käteistä.
 • Tarvitset vain tilin yhdessä mainitsemani online-valmennusyhteisön kanssa ja asiantuntemuksen jakamista.
 • Ehkä mieluummin käteismaksut kuin lahjakortit.
 • Voit tehdä uran tästä tai ylimääräisestä rahasta, jos sinulla ei ole aikaa kokopäiväiseen työskentelyyn.
 • Niiden avulla voit määrittää mallin valokuvien jakamiseen.

Ansaitse Rahaa Kirjoittaminen, Itse Julkaiseminen Ja Kirjoittaminen

Joten jos yrityksellä on vain ylimääräinen 100 dollaria mainosten näyttämiseen, se toimii hyvin. Mutta entä jos et halua odottaa viikkoja tai kuukausia saadaksesi palkan? Ehkä jotkut viime jouluna saamasi lahjakortit ovat istuneet käyttämättöminä, ja et usko koskaan käyttävän niitä.

Voit käyttää olemassa olevia taitojasi online-työpaikkojen löytämiseen tai kehittää uusia taitoja ja ottaa vastaan ​​erilaisia ​​online-työpaikkoja opiskelijoille. Voit vuokrata e-kirjallesi kirjoittajan, kannen suunnittelijaksi graafisen suunnittelijan tai freelancereiksi muotoillaksesi e-kirjan sinulle, jotta voit vähentää siihen tehtävän työn minimointia. Nykyään hän tekee pankkitoiminnan freelance-kirjoittajana ja opettaa muita tekemään samoin verkkokurssin Earn More Writing kautta. Ostatko merckiä? tässä on yksi tekninen taso, jota katsot. Oletetaan, että sinulla on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista koostuva blogi ja olet luonut kunnollisen kokoisen sähköpostiluettelon tai saat kiinteät liikenteen numerot. Maksukynnys on 10 dollaria, mikä on pienempi kuin monien muiden yritysten. Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan: Ota yhteyttä markkinajohtajaan ja kysy miten pääset alkuun.

Aloita Blogi Tai Online-yritys

Ainutlaatuisilla malleillaan he voivat luoda johdonmukaisen ja vakiintuneen brändin liiketoiminnalleen. Pienin rahasumma on 25 dollaria, ja voit maksaa PayPalin tai lahjakorttien kautta. Parasta on, että et tarvitse mitään kokemusta tai erityistä tietoa ja koska se on ilmainen, se on loistava tapa ansaita rahaa sijoittamatta senttiäkään. Ehkä jotkut viime jouluna saamasi lahjakortit ovat istuneet käyttämättöminä, ja et usko koskaan käyttävän niitä. Valitse oma markkinarako ja luo sille toimittajan verkkosivusto. Suosituin, DanTDM-niminen pelaaja, ansaitsi 16 dollaria. Olemme luoneet yhden parhaista koulutusohjelmista tämän verkkotyön aloittamiseksi. Joten miten voit alkaa ansaita rahaa verkossa kääntäjänä?

Voit luoda ilmaisen 500px-tilin ja lisätä kuvia.

Kuinka menestyä YouTubessa?

Sinulla ei ole tehtäviä, ennen kuin saat sanan huoneestasi. Alusta tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan käyttöönottoon alle päivässä, mukaan lukien mukautettu verkkotunnus, kauniit mallit (joten et tarvitse suunnittelutaitoja), turvalliset maksutavat ja ne voivat jopa huolehtia markkinoinnista ja toimitus sinulle. Osake- tai hyödykekaupan sijasta toinen vaihtoehto on käydä kauppaa valuutoilla. Twitterissä on enemmän käyttäjiä kuin Yhdysvalloissa. Useimmat mahdolliset transkriptionistit aloittavat tekemällä online-transkriptiokurssin, joka opettaa heille taitoja, joita tarvitaan yhteisten työtehtävien suorittamiseen. Voit ohjata ihmisiä verkossa tai henkilökohtaisesti. Nautitko postituksesta, pitämisestä, kommentoinnista ja yleensä hengailusta sosiaalisessa mediassa? Kun sinulla on kokemusta sosiaalisen mediaprojektien johtamisesta, voit alkaa mainostaa itseäsi sosiaalisen median kentän asiantuntijana.

Tämän alustan avulla on mahdollista muuttaa matkapuhelimen kääntyminen pieneksi osa-aikaiseksi yritykseksi, jos pystyt jatkuvasti hankkimaan käsiäsi halpoja käytettyjä matkapuhelimia. Kuntoteollisuus ei eroa toisistaan. Vaikka jotkut saattavat ajatella, että blogin perustaminen on vaivalloista työtä, kun ymmärrät tarkat toimenpiteet, jotka sinun on tehtävä, siitä tulee paljon helpompaa. Niin kauan kuin on vielä kirjoitettu sana, siellä on aina toimittajia. Tämä on toinen ansaita rahaa online suosikki! Voit tarkistaa tämän useilla tavoilla: Kun olet saanut hyväksynnän, ihmiset näkevät mainokset yhdessä videoidesi mainosten kanssa.

Tai niille onnekasille, joilla on blogeja, jotka todella alkavat, siitä voi tulla tärkein palkka.

5 Tapaa, Joilla Voin Ansaita Rahaa Verkossa

Tässä on joitain suosituimmista laajennustyypeistä: Jos sinulla on ylimääräinen makuuhuone ja kylpyhuone ja suuri suvaitsevaisuus muihin kodissasi oleviin ihmisiin, voit ehkä ansaita rahaa kotoa isännöimällä ihmisiä kotiisi. Olen kirjoittanut heistä kaikkialla Parhaiden ilmaisten logogeneraattoreiden oppaassa. Ja koska täydellisen aloitussivun luominen ei ole helppoa, tämä on palvelu, jonka monet yritykset ovat valmiita maksamaan. Mutta arvaa, että se on vaikein osa! Sieltä on vain kysymys yrityksesi koon muuttamisesta tai muiden yritysten lisäämisestä tuloosi. Jos olet vuokralainen, varmista, että kaikki on kosher-sopimuksella etukäteen.

Näin se toimii: Katso Global Test Market -katsaus. Lue tämä, ota yhteyttä vaihtovälittäjään. Tarvitset silti verkkosivuston, kauppiastilin, myyntisuppilon, lyijymagneetin ja monia muita kohteita. (Jyrän puutarhan kitkeminen tai jonkun autotallen puhdistaminen.)

Hanki 5 dollarin bonus Swagbucksilla! Pisteillä (tai sweatcoineilla) on käteisarvo, ja ne voidaan lunastaa nostamalla niitä tärkeimpien sähköisten lompakkojen, kuten PayPalin, kautta. Yksi suurimmista (ja parhaiten maksaa) tutkimukseen perustuvista markkinatutkimusyrityksistä ympäri maailmaa, joka toimii luotettavien tuotemerkkien ja tutkimusyritysten kanssa. Ja mikä parasta, se on se, että hosting-yritykset huolehtivat isännöinnistä puolestasi, joten kaikki mitä tarvitset huolta myy. Riippuen siitä, kuinka kovaa olet, voit tehdä jopa 15 dollaria - 25 dollaria/tunti tai enemmän kuin Dasher. Käytä iPhoneasi korkealaatuisten kuvien tallentamiseen ja lataa ne ostettavaksi. Ei noteerausmaksuja, käsitellä paikallisesti, nopeat käännösajat. Voit kuitenkin luoda myös muutaman näytteen, ladata ne sivustoille, kuten Medium tai LinkedIn.

Millaisia ​​maksettuja Verkkokyselyjä Voin Tehdä?

Usein cashback-portaali sisältää myös kuponkeja, jotka auttavat myös säästämään. Muussa tapauksessa teet ostoksesi sivuston kautta, ja Rakuten jakaa komission toimeksiannon alennusten muodossa. Tyypillisesti tietojen syöttämiseen kuuluu tietojen kirjoittaminen nopeasti ja tarkasti asiakkaille. Menestyksen avain on ottaa vain sellaisia ​​tutkimuksia, joilla on korkein aika/piste -suhde. Pysy poissa penniäkään dollarin tehtävistä, jotka eivät todellakaan ole aikaasi arvoisia. Ei vain, mutta VA: n markkinat ja tarve ovat räjähtämässä. Jos tekisin blogia miesten treffailuvinkistä, voisin tehdä esimerkiksi seuraavat viestit:

Voit ansaita pisteitä: Tässä on luettelo suosituista arkistovalokuvaussivustoista: Tämä on erityisen totta, kun saat viittauksia kyseisiltä asiakkailta. Ihmiset voivat lähettää artikkeleitaan keskisuurille, kasvattaa seuraavia ja nyt ansaita rahaa!

Työn Kirjoittaminen

Ainoa haittapuoli on, että kyselyjen määrä on yleensä melko pieni. Ensimmäinen askel on valita, millaisia ​​videoita aiot luoda. Nyt, jos et tiedä ihmisiä, jotka saattavat toivoa valmennuspalveluitasi, on olemassa useita online-työkaluja ja yhteisöjä, joiden avulla on uskomattoman helppoa löytää asiakkaita ja opettaa melkein mistä tahansa aiheesta, jota voit ajatella. Nämä sivustot myyvät kuvasi mainostajille ja yrityksille sinulle. 5 miljoonaa, mutta myös paikka, jossa voit lähettää työn ilmaiseksi. Rekisteröidy vain, luo tili ja saat palkan mikrotöiden suorittamiseen. Tärkeä posti, yksityiskohtaisen kauppapäiväkirjan pitäminen kannattavasti on avainta selvitettäessä, mitä kauppoja / malleja sinun tulisi tehdä enemmän ja vähemmän ... Tim Grittanin virheitä, kun hän aloitti ensimmäisen kanssani, ei organisoitu ja käydään kauppaa liian monella satunnaismallissa ... nyt hän on nollautunut mihin? toimii parhaiten hänelle ja hän teki 80 000 dollaria + viime viikolla yksin ... keskimääräistä suurempi, mutta melko tyypillinen viikko hänelle myöhään. Tämä organisaatio tarjoaa ilmaisia ​​kursseja, joissa voit rakentaa tosielämäsovelluksia ja -ohjelmia, jotka antavat sinulle kokemuksen ja paljon lisättävää ansioluetteloosi.

Vähimmäispalkkaa koskevat tiedot. Usko tai älä, voit! Palkkio virheen löytämisestä voi vaihdella mistä tahansa sadasta kymmeniin tuhansiin dollareihin. Alusta antaa sinulle etuoikeuden ottaa tarvitsemasi asiat, mutta myös vuokrata ne, kun he makaavat asuntoissasi. Kun luot osakekantasi, viettää aikaa selaamalla yllä olevia kauppapaikkoja löytääksesi suosituimmat tyylit. Tämä sivusto maksaa erittäin paljon - vähintään 3 dollaria tutkimusta ja enintään 6 dollaria tuotteiden testaamisesta. Vaikka tarkkoja maksuja tutkimusta kohden ei mainosteta ja ne voivat kuitenkin vaihdella melko vähän, Harris Poll Online voi liittyä ilmaiseksi ja palkkiot voivat olla tuottoisia, jos käytät verkkosivustoa riittävän usein.

Jos olet erikoistunut käsityötuotteiden valmistamiseen, voit ansaita mukavaa elantonsa myymällä näitä tavaroita verkossa. Valitse sopiva vertaisverkkojen lainausalusta. Mutta jälleen kerran ansaitsen suurimman osan rahastani verkkokursseilta, joten ponnistus on sen arvoista. Voit lisätä palvelusivun sivustoosi, jossa tarjoat terveysvalmennusta joko henkilökohtaisesti tai Skypen kaltaisten välineiden kautta. Äänikirja-ala kasvaa edelleen.

Ota Online-kyselyjä

Se on kuin kiinteistöjen kuntoutus, mutta kädet likaantuvat. Esimerkiksi UserTesting maksaa 10 dollaria Paypalin kautta jokaisesta 20 minuutin videosta, jonka olet suorittanut. Myy koulutus! Jokaisesta mainosten napsautuksesta verkkovastaava saa pienen palkkion. Opetussuunnitelma perustuu U. Myytävien tuotteiden lukumäärälle ei ole käytännöllistä rajoitusta: