Kymmenen parhaan online-osakevälittäjän katsaus Yhdysvaltoihin 2019

65 sopimusta kohden. Voit porata läpi toimialojen ja alojen ja saat heti teknisen analyysin varastosta, nousevasta tai laskevasta pistemäärästä. Verkkovälityksen palkkioilla on kuitenkin taipumus keskittyä toimialakohtaisten kustannusten sijasta kiinteään hallintomaksuun, jolloin kaupankäyntikulut ovat vähemmän huolestuneita kauppiaille, jotka eivät käy kauppaa usein ja eivät. Kun teet rajatilauksen, kauppaa ei toteuteta ennen kuin hinta laskee 50 dollariin. TD Ameritrade on kallista.

Mutta muut välityssivustot tarjoavat edelleen enemmän ilmaisia ​​ETF-tarjouksia. Jos haluat vaihtaa vain osakkeita, optioita ja ETF: ää ja haluaisit käyttää vipuvaikutusta ostovoimasi lisäämiseen, TC2019-välitys voi olla ihanteellinen sinulle, koska ne tarjoavat uskomattoman alhaisen 3 - 4. Nämä kolmansien osapuolien palvelut ovat melko arvokkaita, ja kun otetaan huomioon Firstraden tarjoamat erittäin alhaiset palkkiot, ne tuovat lisäarvoa myös näiden palvelujen kautta. Korkeimman tason välittäjät eivät voi taata, että ansaitset aina rahaa. Vaikka voit käydä kauppaa myös verkossa tai puhelimellasi (tai jopa älykellolla!) Se ei vaikuta useimpiin ensimmäistä kertaa sijoittajiin, mutta kokeneet sijoittajat löytävät osakekannasta puuttuvia vaihtoehtoja. Monet aloittelevat osakekauppiaat ovat huolissaan siitä, ettei heillä ole aikaa tai rahaa aloittaa sijoittamista. 95 5 Tähteä Options Trading E * KAUPPA 6 dollaria.

 • Toimimattomuusmaksu on mielenkiintoinen ostajille ja pidättäjille, kun taas vetäytymismaksu kauppiaille, jotka vetävät voitot kuukausittain.
 • Jos etsit krypto-, CFD- tai forex-demotilejä, Etoro on tutkimuksen arvoinen.
 • Voit myös rekisteröidä virtuaalitilin, jolla on 100 000 dollarin saldo, kokeilla heidän palveluitaan.

Osakkeiden ja ETF: ien lisäksi voit käydä kauppaa: Kaikkien ei välttämättä tarvitse käyttää online-välitystä. Esimerkiksi päiväkauppias vaatii nopeutta ja joustavuutta. Voit myös ostaa osittaisia ​​osakkeita M1: stä. Tässä on joitain tärkeimmistä alueista, jotka on otettava huomioon verrattaessa online-välitystä:

Verkkovälittäjän valitseminen sijoitusstrategiallesi vie aikaa. Tämän oppaan tarkoituksena on esitellä online-kaupankäynti ja eritellä parhaat nykyiset online-välittäjät. Gone ovat hankalia Java-ohjelmia, jotka korvataan nopealla HTML 5: llä. Osakevakuutukset jakavat osinkoja, mikä on ainutlaatuista tarjousvälittäjien keskuudessa. Heidän asiakkaansa pitävät sijoituksia kuukausia, vuosia tai jopa vuosikymmeniä ennen myyntiä ja voiton ottamista.

Kaupankäynnin vertailuindeksi lasketaan laskemalla yhteen päivän osakekauppojen kokonaismäärä dollarilla ja jakamalla kyseisenä päivänä vaihdettujen osakkeiden kokonaismäärä. Ja vaikka nautit yli 100 palkkiovapaasta ETF: stä ja 2 500 sijoitusrahastosta, jotka eivät sisällä transaktiota, muut maksavat 19 dollaria. Sijoittajille, jotka haluavat ostaa ja myydä osakkeita, on monia verkkovälittäjiä, joista valita.

 • 99 dollarin kuukausimaksu ladattavan TradeStation-alustan käyttämisestä saattaa olla kaupan rikkoja satunnaisille sijoittajille.
 • Ja siinä kaikki!

Huntington Bank 200 dollaria, 400 dollaria, 750 dollaria liiketoiminnan tarkistusbonukset - lokakuu 2019

Vierailu henkilökohtaisen välittäjän kanssa ei kuitenkaan välttämättä ole paras valinta aloittelijoille, joilla on vain vähän sijoittamista tai jotka eivät ole riittävän vakavia sijoittamiseen henkilökohtaisen suhteen perustamiseksi. Robo-neuvonantaja esittää sinulle joukon kysymyksiä tuloista, riskinkantokyvystä ja sijoitustavoitteista. Paras kauppapaikka määritelmässämme tarkoittaa, että käyttämäsi alusta on suuri, ja välittäjä on hyvä myös muissa tekijöissä, kuten palkkiot, markkinat ja tuotteet. Thinkorswimin avulla voit käydä kauppaa jopa 24 tuntia päivässä (viisi päivää viikossa) tietyillä arvopapereilla, joilla on maailmanlaajuinen 24 tunnin kauppasykli. ”Etsi yrityksiä, joista puhut ystäväsi, ja sellaisia, joilla on suunnitelma mennä kansallisiksi.

 • Interaktiivisten välittäjien avulla on helppo sijoittaa suoraan ulkomaisiin yrityksiin.
 • Tilaus välittäjälle ostaa tai myydä osakkeita heti käypään markkinahintaan.
 • Jos markkinat muuttuvat yhtäkkiä, sinulla on kyky reagoida nopeasti.
 • Aloitetaan maksuilla kuin.
 • Rekisteriin sisältyy jokaisen henkilön nimi, osoite ja hallussaan olevien osakkeiden lukumäärä.
 • Teknologia tekee kuitenkin investoinneista edelleen halvempia, ja yhä useammat yritykset taistelevat keskenään alhaisemmilla hinnoilla.
 • Verkkovälittäjät antavat sinulle pääsyn erilaisiin sijoitustuotteisiin, kuten osakkeisiin, ETF: iin, joukkovelkakirjalainoihin, hyödykkeisiin ja muihin rahoitusvaroihin suoraan älypuhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta.

Kuinka Nämä Yritykset Ansaitsevat Rahaa, Jos Ne Eivät Veloita Mitään?

75/kauppahinta huijaa sinut. TD Ameritrade mobile ja TD Ameritrade mobile trader. 10 kauppaa, keskimäärin 300 osaketta kauppaa kohden 10 * 3 dollaria. Mutta pitkäaikaisille keskittyneille sijoittajille, jotka eivät käy kauppaa kovin usein, vuotuisen tili- tai säilytysmaksun puuttuminen voi olla hieno etu. Tämän lisäksi on binaaristen vaihtoehtojen demo-tilit ilman talletusta.

Tutustu LendingClubin kaltaiseen alustaan, jonka avulla voit tarjota mikrolainoja ihmisille. Interaktiivisten välittäjien avulla TWS: n ohella sijoittajat voivat käydä kauppaa Apple- tai Android-laitteillaan, koska heidän mobiiliympäristönsä tarjoaa erinomaisen laadun, useita uutissyötteitä, tilejä, tarkkailulistoja, kaupankäyntivaihtoehtoja, ilmoituksia ja paljon muuta. Mutta saalis on. 500 dollaria muille kuin eläketilille. 95 €0 €3,000 N/A 10. Jotkut välittäjät veloittavat lisämaksuja tilauksista tai erikoistuneista sijoitustuotteista.

Se, että voit käyttää osakekauppaa verkossa, antaa sinulle paremman hallinnan ja nopeammat vastaukset, kun osakeosi nousee tai laskee. 95 tällaisten arvopapereiden osalta. Hyviä esimerkkejä ovat tietyt sijoitusrahastot ja ETF.

Lisää Toimittajalta

”Kokeile kauppaa ennen kuin jalat kastuvat oikealla rahalla, kokeile TD Ameritraden paperMoney-virtuaalista kaupankäyntijärjestelmää. Termejä "osake", "osakkeet" ja "oma pääoma" käytetään vastaavasti. Voit ostaa osittaisia ​​osakkeita suosikkikappaleistasi.

Rajatilauksessa käsketään välittäjää ostamaan osakkeet vain määrittämäsi hinnalla tai sen alapuolella.

Niitä pidetään yleensä erillisillä tileillä, joten jopa välittäjän konkurssin tapauksessa olet turvassa. Jotkut yritykset voivat esimerkiksi veloittaa 6 dollaria. Opas online-osakekaupankäyntisivustoihin Minimoi kustannukset Warren Buffett on paras esimerkki osua tähän kohtaan kotiin. Kaupankäynti futuureilla Futuurit perustuvat ostamaan tai myymään osakkeita tulevaisuudessa sopimuksella ostaa tai myydä osake. Kun käytät oppimasi sijoitustaidot, voit ansaita lisää virtuaalista rahaa, saavutusmerkkiä ja palkintoja, jotka sisältävät e-kirjoja, tilauksia ja jopa todellista rahaa.

kohtuuhintaisuus: Kaupankäyntijärjestelmästä ei aiheudu lisäkustannuksia, Web Trader ja TWS ovat kaikki ilmaisia. Tämä on vakiintunut yritys, joka tarjoaa yhden parhaista osakemarkkina-analyysin ohjelmistopaketeista. Tässä on joitain kysymyksiä, jotka sinun tulisi aina kysyä ennen kuin päätät online-välityksestä sijoittamista varten:

Näihin kysymyksiin vastaaminen ei ole aina helppoa.
Alustan tunteminen helpottaa osakekaupan oppimiskäyrää.

Helppo Online-välitysvaihtoehto - Luotonantokerho

Voit myös käydä kauppaa muilla kuin osakkeilla (esim. )Näillä tileillä sivustolla navigointi, kauppojen sijoittaminen ja salkun hallinta on yksinkertaisempaa ja helpottaa etenkin uusien sijoittajien elämää. Haluat ehkä sijoittaa pitkällä aikavälillä, hallita IRA: ta tai jopa suunnitella eläkkeellesi. “Osta mitä tiedät, missä olet. Verkkokaupan avulla on helpompaa kuin koskaan luoda asianmukaisesti hajautettu salkku, jolla on vähän vähemmän riskiä ja ilman suurta määrää pääomaa. He tarjoavat myös käteisbonuksen ja 90 päivän ilmaisen kaupan, jos avaat tilin, jolla on vähintään 10 000 dollaria. Binaariopiskelmien vaihto Binaarioptiot ovat yksinkertaisempia optio-oikeuksien versioita.

Kauppaa ilmaiseksi 60 päivän ajan + saat jopa 600 dollaria Asiakkaiden määrä: Verkkokaupan helppokäyttöinen verkkoliittymä ja kaksi mobiilisovellusta tekevät siitä parhaan online-välittäjän aloittelijoille. Odotatko Kanadan dollarin nousevan, myyt 10 000 dollaria USD vastineeksi 13 500 dollaria CAD. Kauppaa käydessäsi haluat löytää helposti tilauksesi lipun. Aloittelijoille jotkut ovat parempia kuin toiset. 1 välittäjä vuonna 2019.

65/sopimusmaksu. TD Ameritrade tukee 24/5-kauppaa, joten työpäivinä voit käydä kauppaa ympäri vuorokauden (vapaapäiviä lukuun ottamatta). Muiden välitysyritysten kanssa sinun on maksettava 4 dollaria. Nämä ovat alan arvostetuimpia ETF-rahastoperheitä.

Se on paljon halvempaa kuin suuret eurooppalaiset kilpailijansa, ja vain Interaktiiviset välittäjät voivat kilpailla DEGIRO-maksuilla.

Merrill Edge

Verkkokauppa on kilpailukykyinen useimmilla alueilla, mukaan lukien kaupankäyntihinta ja vaihdettavien arvopapereiden tyypit, mutta verkkokauppa on erillinen paketista, kun se valitsee sijoitusrahastojen, joissa ei käydä kauppaa. Yksi suurimmista vaurauden rakentamisen esteistä on kovaan ansaittujen dollarien sijoittamiseen liittyvät maksut. Katso lisätietoja ZacksTrade-arvosteluista. Jotta se olisi aloittelijoiden parhaan online-osakevälittäjän luettelossa, se tarvitsee enemmän.

Online-välitystilin avaamiseen ei tarvita vähintään 5 dollaria. Käyttämällä patentoituja algoritmeja, Sentiment Score osoittaa, kuinka suuri osa tweeteistä on positiivisia, ja näyttää muut asiaankuuluvat mittaukset. Mutta tutkimusvälineet ovat nopein tapa saada asiantuntijalausuntoja. Opi mikä työ sopii sinulle:

Miksi Vaihtaa Varastoja?

Välittäjäresurssit: (P/E näyttää markkinoiden odotukset ja on hinta, joka joudut maksamaan yksikköä kohti nykyistä (tai tulevaa) tuottoa ja velkaa/omaa pääomaa Suhteellinen velka omaan pääomaan Suhteellinen velka omaan pääomaan (kutsutaan myös "velkaantumisasteeksi", "riski") suhde "tai" nettovelkaantumisaste ") on vipuaste, joka laskee velan ja rahoitusvelkojen kokonaismäärän suhteessa omaan pääomaan. "Lisäksi tilillä ei ole minimivaatimuksia, joten tästä tulee houkutteleva vaihtoehto aloittelijoille. Lisäksi voit tarkastella marginaalivaatimuksia sekä seurata voittoa ja tappiota. Jos välittäjän minimitalletus on pienempi kuin sinulla on, sinun ei tarvitse maksaa sitä kaikkea - vain varaa se sivuun. Vielä parempi, yritys tarjoaa rajoittamattoman ilmaisen osakekaupan. Tarkistanut yli 50 eri välittäjää, neuvoja aloittelijalle on ymmärtää tavoitteesi. Viimeisimmässä testissämme eToro parani.

Bottom line, sijoittajakoulutuksen osalta TD Ameritrade oli ainoa välittäjä, joka sai täydellisen 100%: n 2019-arvosteluamme. Tilien tarkistamista, asuntolainoja, pankkikortteja ja luottokortteja voidaan myös tarjota. 08% kaupan arvosta; vähintään 8 dollaria ilmaista osaketta ja ETF-kauppaa Euroopassa, 0. Jos olet tällainen sijoittaja, sinun kannattaa myös pyrkiä välttämään rahastojen säilytyspalkkiot ja toimettomuuspalkkiot. Nykyään on olemassa kaikenlaisia ​​online-kaupankäyntialustoja ja -sovelluksia, jotka tarjoavat etuja, jotka eivät olleet kuultuja 20 vuotta sitten. Tähän voi olla hyviä syitä, mukaan lukien erikoistuneet kaupankäynnin tarpeet, alempien kaupankäyntikustannusten hyödyntäminen, premium-ominaisuuksien tai palveluiden hyödyntäminen toisen välittäjän kautta, tilien konsolidointiin liittyvien kulujen tai ajan välttäminen tai muut syyt. Firstrade tarjoaa: Jos pankkisi jo Bank of Americassa, tämä saattaa tehdä Merrill Edgestä parhaan vaihtoehdon sinulle.

Tämä on suhteellisen äskettäin kehitetty ja odotan yhä enemmän toimintoja vapautuvan lähitulevaisuudessa. Katso Fidelityn Active Trader Pro. Viime kädessä pieni aloittelija-sijoittaja, jolla on vähemmän kuin 10 000 dollaria sijoitusta, lukitaan interaktiivisista välittäjistä ja Lightspeedistä, koska nämä välittäjät etsivät niitä, joilla on enemmän rahaa, enemmän kauppamahdollisuuksia ja mahdollisesti hieman kehittyneempiä sijoittajia. Tutkitaan parhaiten välittäjiä yksi kerrallaan. E * TRADE, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, perustettiin vuonna 1982, ja se oli lähimpien kilpailijoidensa tavoin myös yksi ensimmäisistä online-välitystoimistoista Yhdysvalloissa (10). Ei hallittuja salkkuja saatavana parhaiten: Kaupankäyntivarastossa on järkeä, kun potentiaaliset tulosi ylittävät kauppapalkkion. Ei vain BofA-asiakkaille, Merrill Edgen Preferred Rewards -ohjelma on erinomainen, ja se tarjoaa 0 dollarin osakekauppaa muiden etuisuuksien, kuten luottokorttien bonuspalkkioiden ja diskontattujen asuntolainan korkojen, joukossa.

Kuinka Verkkovälittäjät Toimivat?

TD Ameritrade: Voit ehkä käydä sivuliikkeessäsi tai löytää välittäjän verkossa, mutta välittäjää ei tarvitse olla verkkokaupassa. TradeStation 10 on työpöytäpohjainen, ladattava online-kaupankäyntijärjestelmä, joka on vankka ja täynnä kaupankäynnin työkaluja; alustaa kilpailee vain TD Ameritraden thinkorswim-alusta. Kun yritetään käydä kauppaa parhaan mahdollisen online-pörssivälittäjän kanssa aloittelijoille, sijoittajien tulee aina keskittyä kolmeen päätekijään: 3 Fidelity 4 dollaria. Siksi on erittäin tärkeää keskittyä käytettävissä oleviin tukikanaviin välittäjää valittaessa. E * TRADE tarjoaa myös E * TRADE Pron aktiivisille kauppiaille. Sijoittajilla, jotka suosivat verkkoalustakokemusta, on valittavana useita hyviä selainpohjaisia ​​kauppapaikkoja.

Katsauksessamme löydettiin useita verkkovälittäjiä, joilla ei ollut minimitiliä; mutta muissa tapauksissa minimimäärät olivat jopa 30 000 dollaria. Jos ei ole suurta supernovaa tai jos ei ole valtavaa haihtuvaa osaketta, tai jos ei ole varastossa, jonka voit ansaita 20, 30 tai 50 prosenttia, älä käytä kauppaa. Verkkoalustaa on myös helppo käyttää ja se tarjoaa paljon tietoa, jota voit mukauttaa. Sillä on kuitenkin joitain haittoja.

99 kauppaa kohden, ja on helppo nähdä, miksi verkkokaupasta on tullut niin suosittua. Useimmat välittäjät veloittavat 4 dollaria. Kuten mainittiin, välittäjä voi aiemmin olla tosiasiallisesti henkilö, johon olet mennyt - tai soittamaan puhelimitse - apua ostaa tai myydä yrityksen osakkeita. Suunniteltu ammattilaisille, jotka suhtautuvat vakavasti käsityöhönsä, Interactive Brokers tarjoaa vain osakekohtaista hinnoittelua (. )

 • Charles Schwabin omistama OptionsXpress tarjoaa alhaiset palkkiotyypit tietyntyyppisille kaupoille ja on erityisen suosittu kantakauppiaiden keskuudessa.
 • Ostamalla osakekannan suoraan yrityksen kautta, voit silti rakentaa sijoitussalkun tarvitsematta luottaa palveluihin tai maksaa osakevälittäjän palkkioita.
 • Vältä rahastoja, joilla on korkea kustannussuhde. Myös sijoitusrahastoilla ja ETF: llä on omat maksusarjansa.
 • Katso Firstrade-katsauksemme viitteitäsi varten!
 • Vaikka se ei ole huono sovellus, se ei ole paras sovellus.
 • 65 sopimusta kohden optiokaupalla.
 • Henkilöä, jolla on osakkeita yrityksessä, kutsutaan osakkeenomistajaksi, ja hänellä on oikeus vaatia osa yhtiön jäljellä olevista varoista ja tuloista (mikäli yritys koskaan puretaan).

Osittain Ilmaiset Sijoitusvaihtoehdot

Kun joukkovelkakirjalaina saavuttaa eräpäivän, se voidaan lainata pääomalle. Ally tarjoaa myös vankan tutkimuskirjaston, joka yhdistää visuaaliset diat ja interaktiivisen median markkinatietoihinsa. Tällä hetkellä on valittavana yli 100 ilmaista vaihtoehtoa, mukaan lukien jotkut erittäin alhaiset kustannussuhteet iShares-rahastot. Yksi tärkeimmistä eroista on, että SureTraderia ei ole noteerattu pörssissä ja että sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella. 95 kauppaa kohden on edelleen kilpailukykyinen.

Kaivo yksityiskohtiin tutkimusraporteilla, jotka koskevat yli 20 riippumattoman, kolmannen osapuolen tutkimusyrityksen 4500+ osakkeita. Jotkut uudet kauppiaat siirtyvät sisään ja avaavat tilin työtoverin välityksellä, jota suosittelee kollega tai mainos, vain saadakseen selville, että futuuri- tai Forex-kauppa ei ole heidän käytettävissäsi. TradeStation tarjoaa alan edistyneimpiä pöytätietokonekauppoja. Jos etsit uutta tapaa sijoittaa tänä vuonna ja olet valmis lyömään itseäsi, seuraavien online-välittäjien tulee olla luettelon kärjessä. 50 sopimusta kohden, mikä tekee niistä kilpailukykyisempiä kuin TD Ameritrade, Fidelity & Merrill. Tapa, jolla rakennat ja tarkastelet salkkuasi M1: n kanssa, on erilainen kuin muilla online-osakevälittäjillä. Vaikka voit ansaita rahaa tekemällä näin, se on vaarallisempaa kuin pitkäaikainen sijoittaminen.

Interaktiiviset Välittäjät

Koska minimiavaaminen on nolla, se on houkutteleva valinta sijoittajille, joilla on rajallinen pääoma. 95, paljon pienempi kuin Sharebuilderin tavallinen 6 dollarin kauppamaksu. Niiden avulla on myös helppo tehdä melkein kaikki, sekä mobiili- että online-tilassa. 95 kuukaudessa ja heidän palkkioalustan hinta on 135 dollaria kuukaudessa.

Uskollisuus, joka ansaitsi nro 00044 osaketta kohti, mikä on merkittävä kustannussäästö kaikissa alle 10 000 osakkeen kaupoissa. Tämä maksu laskee 4 dollariin. Verkkovälittäjiä on yli 50, joilla voit avata tilin.

Mikä on dollarin kustannusten keskiarvo? (DCA)

Alhaiset kauppakustannukset ostaessaan mallisalkkua. Löysimme Robinhoodin kaupallisen käyttöliittymän - sekä mobiilisovelluksensa että verkkosivustonsa kautta - kaikkein käyttäjäystävällisin kaikista ehdokkaista, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon ensimmäistä kertaa toimijalle. 95 kauppaa kohden, kun linkit Wells Fargo Advisors WellsTrade -välitystili salkkuasi Wells Fargo -ohjelmassa. Pörssiyhtiö on avoimempi, koska se julkistaa taloudelliset tiedot säännöllisesti. Kuten kaikki muutkin sijoitukset, on joitain asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota:

Yleensä suosimme matalimpia maksuja ja pidämme siitä vieläkin paremmin, kun osakekauppias ei peri lainkaan käyttömaksua. Robinhoodilla on hyvin rajallinen työkalusarja, kun taas Firstradella on täysi valikoima kaupankäynnin työkaluja ja kaavioanalyysiohjelmistoja. Huono asiakaspalvelu. 385 000 | Kantamerkki: Sen kauppapaikka on melko yksinkertainen ja intuitiivinen.

 • Kuka tahansa voi soittaa heille numeroon 1300 78 08 08.
 • Siirry vain heidän verkkosivustoilleen ja valitse Demo-tila Valitse tilitila -ikkunassa.

Kuinka DollarSprout arvioi online-välittäjiä

Kun olet avannut tilin, kerrot välittäjällesi kuinka monta ja minkä tyyppistä osaketta haluat ostaa. 95 kauppaa kohden (ja 44 dollaria. )Verkkokaupan rahoitus: Voit ostaa minkä tahansa osakekannan, ETF: n tai osakeoption ilmaiseksi. Myyntiryhmä on kuitenkin erittäin tylsä. Voit jopa ostaa osakeosuuksia. Tämäntyyppinen pörssi täyttyy nopeasti ja yleensä lisämaksusta. Panssaroi kaikkia ominaisuuksia, joita tärkeimmät osakekaupan sivustot tarjoavat auttaaksesi sinua löytämään parhaan online-osakekaupan alustan tarpeitasi varten.

Saatavana on myös uusi tapahtumakalenteri, joka on jaettu siististi välilehtien ansiotiedotteita, osinkoja, luokitusmuutoksia, taloudellisia indikaattoreita, IPO-osioita ja osioita varten. Fidelity tunnetaan edullisten rahastojen ja perusteellisten tutkimusvälineiden joukosta Fidelity-verkkosivustolla. 08% kaupan arvosta; vähintään 8 €ilmainen osake ja ETF-kauppa Euroopassa, 0. Koska kaupan tekeminen on yhtä helppoa kuin sovelluksen avaaminen tai verkkosivustolla käyminen, on helppo kiinnittyä verkkokauppaan. Kaikki sijoitusrahastot ja ETF-rahastot eivät ole käytettävissä kaikissa välittäjissä.

Esittely Todellinen Toimintasuunnitelma

Charles Schwab ei kuitenkaan tee sinua kestämään huonoa asiakaspalvelua vastineeksi alhaisista kustannuksista. Kilpailuetua: Saatat pitää varastosta, koska voit ostaa lapsille lahjoja varastossa.

Tämän lisäksi voit linkittää Capital One 360 ​​-tilisi helposti tehdäksesi rahasiirtoja nopeasti tai helposti.

Pääkonttori sijaitsee Omahassa, Nebraskassa, TD Ameritrade perustettiin vuonna 1975 yhtenä ensimmäisistä online-välityksestä Yhdysvalloissa (1). Loppujen lopuksi tämä varastosimulaattori voi olla erinomainen alusta, jonka avulla voit rakentaa investoivia lihaksia. Talousneuvojan tai yrityksen kanssa, jolla voi olla satoja tai jopa tuhansia asiakkaita, sinulla ei ehkä ole samaa joustavuutta. Mikä uskoo meitä Fidelitystä eniten, on sen täysin reagoiva (mobiiliystävällinen), huolellisesti suunniteltu tutkimusalue. Nykyään suurin osa alennussivustojen kaupoista on noin 2 dollaria. Automaattinen lähestymistapa mahdollistaa kilpailukykyisemmät kustannukset, koska kaikki työt tehdään ohjelmistoilla. Sijoittajan valitsemaan strategiaan vaikuttavat monet tekijät, kuten sijoittajan taloudellinen tilanne, sijoittamistavoitteet ja riskinkantokyky. Emme suosittele, että useimmat ihmiset sijoittavat yksittäisiin osakkeisiin.

Verkkokaupan avulla voit tehdä omia tutkimuksiasi ja kauppojasi, mikä tarkoittaa, että välitys- tai talousneuvojat, jotka ovat toimeksiannon jälkeen, eivät vaikuta sinuun.

TD Ameritrade - Paras ETF: ille ja helppo käyttää

Ally Invest tarjoaa alennusvälittäjänä verkko- (ja mobiili) -alustan kauppiaille, mutta sillä ei ole kattavaa kauppapaikkaa, kuten TD Ameritraden thinkorswim. Kahden viime vuoden aikana monet ylimmän tason nimet ovat laskeneet kauppamaksujaan huomattavasti saattamalla yhteen alan johtavat tutkimusvälineet ja kustannustehokkaan kaupan. Heillä on myös vaihtoehtoja sekä uuden henkilökohtaisen neuvonantajapalvelunsa vakiovälitystilille. Joissakin tapauksissa tämä on valuutanmuutosmaksu (prosenttiosuus kaupan arvosta), joissakin tapauksissa se on kiinteä maksu ja joissain tapauksissa se on muuntomaksu plus ylimääräinen kiinteä maksu. Sitten he käyttävät toista välityspaikkaa tutkimuksen suorittamiseen. E * TRADE on alkeellisinta ja sisältää laajan valikoiman seulontatyökaluja kriteerien mukaisten sijoitusten löytämiseksi. Et ehkä tiedä ostettavien osakkeiden ticker-symbolia, ja se on ok, koska useimmissa online-välittäjissä on myös ticker-symbolin hakutyökalu, jonka avulla voit löytää tickerin yrityksen nimen perusteella. Hanki ilmainen osake, jopa 200 dollarin arvoinen, kun liittyt Robinhoodiin käyttämällä tätä linkkiä.

Ota Mukaan

Ally Investin maksurakenne on 95 prosenttia kauppaa kohden ilman toimettomuutta ja 50 dollarin täydellistä lähtevää siirtomaksua. Ally Investin maksurakenne on suunnilleen yhtä alhainen kuin löydät. Jos käydään kauppaa usein, välittäjät, kuten Robinhood ja Firstrade, tarjoavat ilmaisia, nolla palkkioita sisältäviä kauppoja, jotka voivat vakavasti leikata liukastumistasi. Tämäntyyppiset sijoitukset tehdään yleensä eläketavoitteen saavuttamiseksi tai rahasi sijoittamiseksi omaisuuteen, joka voi kasvaa nopeammin kuin normaaliin säästötilille, joka kertyy korkoa.

Nyt, jos et halua vain omistaa Vanguard-rahastoa, mutta haluat muita vaihtoehtoja, voit sijoittaa niihin ilmaiseksi.

Jos et ole U. Lisäksi tarjotaan muutama kaupankäyntityökalu, eikä puhelintukea ole. 25 marginaalikorot:

 • Se ansaitsi 3.
 • Saatavana on myös monia maksuttomia ETF-tuotteita.
 • Sinun on harjoiteltava ymmärtääksesi paremmin verkkokauppaa, muuten riski menettää rahasi.

Koulutus

Tutustu koko TD Ameritrade -katsaukseen. Vaikka M1 Finance -yrityksessä on kymmeniä valitsemiasi valmiiksi valmistettuja piirakoita, joista jokainen on suunnattu erityiseen riskinkantokykyyn ja sijoitushorisontiin. Sijoittajien ei enää tarvitse mennä välitysyrityksen puoleen tai edes käyttää osakevälittäjää sijoituskauppojen tekemiseen tai sijoitustilien avaamiseen.

Niitä säätelee SEC, missä ne sijaitsevat Bahamassa. Olemme myös unohtaneet 24/7-asiakastuen. Vaihtokaupat Vaihtosopimuksia, kuten forex-kauppoja, ei saada päätökseen pörsseissä. Reaaliaikaiset päivitykset. Lisäksi useat välittäjät tarjoavat futuurit-demotilejä rajoittamattomaksi ajaksi.

Itse toteutetut kaupat maksavat 6 dollaria. 00 sopimusta kohden. Toisin kuin muut ilmaiset sijoitussovellukset, voit ostaa vain osakkeita kokonaisuudessaan. Perinteiset sijoittajat, jotka haluavat kommunikoida kasvotusten todellisen henkilön kanssa, saattavat harkita TD Ameritrade ja Charles Schwabia. Jos suunnittelet kauppaa paljon rahaa, voi olla sinun eduksesi etsiä välitys, jonka avulla voit käydä kauppaa ilmaiseksi. Palkkiot ja palkkiot, asiakaspalvelu, alustat ja työkalut, tutkimus, helppokäyttöisyys, sijoitusten tarjoaminen, koulutus, mobiilikauppa ja pankkitoiminta.

Arvostelut Sosiaalinen

Valitse paras kauppapaikka. Tutkimme sinulle. Mutta meidän ei tarvitse olla liian kiinni yksityiskohtiin. Sijainti ei myöskään saa estää sinua. Ison-Britannian asukkaat, unkarilaiset ja muut kuin eurooppalaiset voivat käydä kauppaa vain CFD: n ja forexin kanssa.

Thomas Peterffy perusti vuonna 1977 pääkonttorin Greenwichissä, Connecticutissa, Interactive Brokersin, jota arvostetaan nimellä "tietokoneavusteisen kaupan varhainen uudistaja" (13).

Kysymyksiä?

Erinomainen kuin suurin osa listan välittäjistä, Betterment on täysivaltainen robo-neuvonantaja. Avaa online-tili online-kauppayrityksessä, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Tietoisella kaupankäyntipäätöksellä on suurempi vaikutus sijoitustilillesi kuin satunnaisella dollarilla tai kahdella kaupan palkkioilla. Lopuksi, kuinka kauan sinulla on pääsy heidän harjoitteluunsa? 005/osake.

Plus500

Verkkoalusta on nopea ja monipuolinen, ja sen mobiilisovellus mahdollistaa monijalkaisten optioiden kaupankäynnin. Itse asiassa osake/osakekaupan esittelytilit Intiassa ovat nousussa. Erityiset kannustimet tekevät kaupasta entistä edullisemman. Nämä ohjelmat linkittävät kaikki omaisuuserät näyttääksesi automaattisesti nettovarallisuutesi ja muut arvokkaat tiedot. 50 sopimusta kohden. Jotkut paikat kuitenkin veloittavat törkeitä maksuja ja palkkioita ostojen ja osakkeiden ostamisesta verkossa, kun on mahdollista ostaa osakkeita ilmaiseksi!