Kuinka Käyttää Liukuvaa Keskiarvoa Parantaaksesi Kauppaa

Kun perustat tilisi, välittäjillä on vähintään tili. Voit nähdä, että vaihteluvälin aikana liikkuvat keskiarvot menettävät täysin kelvollisuutensa, mutta heti kun hinta alkaa trendiä ja heilahtelevan, ne toimivat täydellisesti jälleen tukena ja vastarintana. Useimmissa tapauksissa identtiset asetukset toimivat kaikissa lyhytaikaisissa aikarajoissa, jolloin kauppias voi tehdä tarvittavat säädöt pelkästään kaavion pituuden kautta. Tämän strategian avulla sinun on toteutettava oma riskinhallintasi ja määritettävä, milloin ihanteellinen tapa päästä pois kaupasta, kun olet siinä. Kuten me kaikki tiedämme omakohtaisesti, ihmiset eivät ole helposti määritettävissä eikä ennustettavissa.

Nyt tämän Parempien Siniaaltojen tai tämän Hilbert Siniaalto -lähestymistavan käytön kauneus on, että ensinnäkin ei ole mitään syötteitä, jotka olisi muokattava. Liukuvaa keskiarvoa voidaan käyttää yhdessä muiden teknisten ja perusteellisten tietopisteiden kanssa, jotta voidaan muokata näkymiäsi yksittäisestä osakekannasta ja koko osakemarkkinoista. Yhden minuutin kaavioita on mahdollista vaihtaa vuosikartoihin. EMA reagoi hinnanmuutoksiin nopeammin kuin SMA.

Päinvastoin kuin tekniset - kuten oskillaattorit, volyymi-indikaattorit tai kaaviokuviot -, MA: t eivät auta tunnistamaan markkinoiden kääntymistä tai mahdollisen purkautumisen sijaintia.

Kaikista tässä esitetyistä liikkuvista keskiarvoista erottuu joukosta: Koska liukuvat keskiarvot ovat viiveitä indikaattoreita, niitä ei pidä tulkita väärin välineinä, jotka voivat ennakoida tulevia hintamuutoksia millä tahansa resoluutiolla. 7500 noin 0: ksi. Yritämme nyt määritellä yhden tällaisen kauppajärjestelmän 50 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon perusteella. Kun hinta etenee ja laskelmat tapahtuvat, hinta vetää pois keskimääräisestä.

Yksinkertainen Liukuva Keskiarvo Verrattuna Eksponentiaaliseen Liukuvaan Keskiarvoon

Tämä tekee niistä sopivampia optiokauppaan. Tässä yhdistät pitkän aikavälin MA (hidas) ja lyhytaikainen MA (nopea). Siihen mennessä, kun RSI antaa ilmoittautumisen, pidetään kiva pitkä kauppa, jolla on suuri todennäköisyys olla kannattava. Tätä liukuvaa keskiarvoa pidetään keskipitkällä aikavälillä indikaattorina. He arvioivat usein, kannattaako markkinat säilyttää rahansa sen perusteella, onko hinta pitkäaikaisen liukuvan keskiarvon ylä- vai alapuolella. Mitkä hinnat ovat huomenna, ensi viikolla tai ensi vuonna?

On olemassa myös kolminkertainen ristinmuutosmenetelmä, joka käsittää kolme liikkuvaa keskiarvoa. On kuitenkin hyviä uutisia. Kuten kaikki muutkin trendi-indikaattorit, liikkuvat keskiarvot lisäävät todellista kaaviota. Tähän kuuluvat osakkeet, indeksit, Forex, valuutat ja salausvaluuttamarkkinat, kuten virtuaalivaluutta Bitcoin. Kymmenen päivän (sininen viiva) ja 30 päivän (vihreä viiva) käyttäminen on suosittu strategia keinukauppiaiden keskuudessa. He pyrkivät hyödyntämään laskua härkämarkkinoilla ja rallit karhumarkkinoilla. Saatat löytää mieluummin vain pari indikaattoreita ehdottaaksesi lähtö- ja lähtöpisteitä. Voimme tunnistaa EMA-ristin myöhemmässä vaiheessa. Lyhytaikainen 10 päivän liukuva keskiarvo oli aika aika suosittu, koska se oli helppo laskea.

  • Tämä käy kauppaa sopusoinnussa suuremman trendin kanssa.
  • Vastoin yleistä mielipidettä, sinun ei tarvitse tietää, mikä arvopaperihinta on tulevaisuudessa ansaitaksesi rahaa.

Jatko-opinnot

Eksponentiaalinen liukuva keskiarvo on teknisen analyysin vanhin muoto. Tällainen liukuva keskimääräinen crossover on iso asia osakemarkkinaindekseille, koska indeksit osoittavat jo keskimääräisen datan. Se on hinta, jolla yksi henkilö suostuu ostamaan ja toinen sitoutuu myymään. Jotkut painavat enemmän kuin toiset, mutta DJIA näyttää mediaanin tai keskimääräisen tuloksen piirrettäessä arvoa kaavioon.

Valittuaan liikkuvan keskiarvon tyypin, kauppiaat kysyvät itseltään, mikä ajanjakso on oikea, joka antaa heille parhaat signaalit? Kaupankäyntistrategian etuna on eksponentiaalinen liukuva keskiarvo. Ensimmäinen asia, joka sinun on määritettävä, on vaihtuvuusvaihe, jolla kaupatte voittoavoitteidesi määrittämiseksi. 7600, mutta sillä oli riittävästi vauhtia lopulta murtamaan nolla. JOHDANTO - Tekninen analyysi Tekninen analyysi Pitäisikö minun ostaa tänään?

Eksponentiaalinen Liukuva Keskiarvo

Se ei ole kauppapaikka, johon sinun pitäisi riskittää rahalla. Se on kynttilöiden päätöskurssien keskiarvo tarkastelujaksolla. Jos et ole vielä selvittänyt sitä, yksinkertainen liukuva keskiarvo ei ole indikaattori, jota voit käyttää erillisenä liipaisimena. Toiseksi, RSI näyttää yliostuneen ja ylimyydyn tason. Jokainen aikaisempi EMA-arvo muodostaa pienen osan nykyisestä arvosta. Joten jos sijoitus on 80 000, tilillä täytyy olla 40 000 dollaria käteistä ja sinulla on marginaalipuhelu, jotta tilisi saadaan kyseiseen arvoon. Joten tässä tapauksessa keskiarvo kertoo karkeasti kuinka monta pulloa kukin henkilö oli kuluttanut.

Liikkuvat keskiarvot ovat laajalti tunnustettujen kauppiaiden toimesta mahdollisesti merkittäviksi tuki- ja vastustustason hinnoiksi. Siellä on kirjaimellisesti ääretön määrä liikkuvia keskiarvoja. Meidän on käytettävä paljon älykkäämpiä lähestymistapoja ymmärtääksesi markkinoiden psykologiaa ja yrittääksesi selvittää, kun yritämme irtautua tuki- ja vastustustasoista. Keskiarvo on myös luotettavampi ja tarkempi ennustaa tulevia markkinahintojen muutoksia. ”Lisäasetuksia” voidaan käyttää myös liukuvan keskimääräisen peittokuvan lisäämiseen muihin teknisiin indikaattoreihin, kuten RSI, CCI ja Volume. Kun osakekurssi ylittää alhaalta liikkuvan keskiarvon, on aika nouseville strategioille. Se ei ole pelaamista - se on älykkyyttä. Joten sinun on selvittää, mitä markkinat tekevät, ja pelata sitä vastaavasti.

Perusanalyysi Jos olisimme kaikki täysin loogisia ja voisimme erottaa tunteemme sijoituspäätöksistämme, niin perustavanlaatuinen analyysi hinnan määrittämiseksi tulevien ansaintojen perusteella toimisi upeasti. 20 (edellisen päivän SMA). SMA ottaa dataa tietyltä ajanjaksolta ja tuottaa tietoturvan keskimääräisen hinnan tietojoukolle. Käytän siis liikkuvaa keskiarvoa kaupassani, joka auttaa minua keskipitkän aikavälin kauppapäätöksissäni.

Ei Taikuutta?

Nyt kun olen antanut sinulle vain tarpeeksi epäilyksiä ennen kuin edes yrität käydä kauppaa yksinkertaisella liukuvalla keskiarvolla, katsotaanpa muutamia tapoja ansaita rahaa SMA: lla. Luuletko, että sinulla on mitä tarvitaan jokaisen kaupan tekemiseen riippumatta siitä, kuinka monta häviäjää olet juuri kokenut? Tämä tehdään tasoittamalla kuvaajat, jotta saadaan helposti purkautuva trendi-indikaattori. Tämä on tärkeää, koska heikentyvä trendi voi merkitä suuntauksen kääntymistä ja on ihanteellinen aika poistua olemassa olevasta kaupasta. Markkinat liikkuvat rytmissä ja hinta vedetään takaisin etäisyydellä takaisin aiempaan heiluun, joka aloittaa koko tämän liikkeen. Jälleen päivänä 7 hinta on 117 dollaria ja liukuva keskiarvo on 115 dollaria. Eksponentiaalinen liukuva keskiarvo antaa enemmän painoa viimeisimmille datapisteille tai hinnoille. Voit sitten käyttää strategiaa reaaliaikaisessa kaupassa luottavaisin mielin.

Eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon kauneus on, että tarvitset vain kaksi numeroa laskelman tekemistä varten. Joten, jos sinulla on 25 000 dollaria, se tarkoittaa, että sinulla on 100 000 dollaria ostovoimaa. Sijoittajat etsivät "huomiotta jätettyä" perustietoa yrittääkseen löytää aliarvostettuja arvopapereita. Alla olevassa esimerkissä käytetään stokastista oskillaattoria, mutta elinkeinonharjoittajien tulee käyttää indikaattoria tai muita pääsykriteerejä, joista he tuntevat olonsa mukavaksi.

Nyt meidän on vielä määriteltävä, mihin sijoittaa suojaava tappio ja mihin voittoa. Seuraava kuvakaappaus näyttää hintakaavion, jonka liukuva keskiarvo on 50 ja 21. Jos osakekurssi on alle 200 päivän liukuvan keskiarvon, trendi on selvästi laskussa. Yleiset jaksot liikkuvalle keskiarvolle ovat 10 päivää, 20 päivää, 50 päivää ja 200 päivää. Tiivistetyt pitoajat voivat tehdä nykyisestä kaupankäyntiympäristöstä hoikkaamman ja merkitsevämpää palautumista, mikä tekisi liikkuvista keskiarvoista vähemmän tehokkaan ennustetyökalun. Alla oleva taulukko oli peräisin TIBCO: lta (TIBX) 24. kesäkuuta 2019.

Voimavarat

Mitä luulet tekeväni seuraavaksi? EMA: n suurempi herkkyys viimeaikaisille hintamuutoksille tekee liikkuvaa keskiarvoa haluavan elinkeinonharjoittajan paremman osoituksen vähemmän viivästymisestä viimeaikaiseen hintakehitykseen. Yllä on 30 minuutin kaavio Bitcoinista, jonka rakkaani 20 jakson liukuva keskiarvo on. Prosessissa kauppias saa paljon vähemmän signaaleja, mutta kaupan kannattavuusmahdollisuudet ovat melko korkeat.

Hyvä tapa ajatella sitä on tämä: S&P 500 on sittemmin koonnut. Kun aloitat sipulin kuoren takaisin, yksinkertainen liukuva keskiarvo on kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Vain viidessä näistä tapauksista korjaukset muuttuivat karhumarkkinoiksi, toisin sanoen. Muut kauppiaat käyvät kauppaa vain liikkuvan keskiarvon osoittamaan suuntaan.

  • Tämän skenaarion torjumiseksi, kun osakekannani saavuttavat tietyn voittoavoitteen, aloin käyttää 5 jakson liukuvaa keskiarvoa yrittääkseen lukita enemmän voittoja.
  • Kyllä, voit ansaita rahaa antamalla osakeosi käydä kauppaa korkeammalle, jos se ei ole alhaalla liukuvan keskiarvon alapuolella.
  • Jos olet kuin minä, nämä säännöt kuulostavat hyvältä, mutta tarvitset kuvan.
  • Kerran viikossa lähetän sinulle luettelon tarkkailtavista varastoista.
  • Voit käyttää yhtä tai molempia näistä liikkuvista keskimääräisistä pareista, mutta jos minun piti valita vain yksi, käyttäisin 50/200 SMA: ta.

Kaupankäynnin perussäännöt SMA: n kanssa

Bitcoin-kaavion esittämiskohta on havainnollistaa toisinaan liikkuvat keskiarvot, jotka lisäävät vähän tai ei ollenkaan arvoa kaaviossa. Esimerkiksi yhden minuutin 5 jakson liukuva keskiarvo johtaisi keskiarvoon perustuen viiteen aikaisempaan päätöskurssiin yhden minuutin välein. 5 biljoonaa dollaria päivässä markkinoilla. Esimerkiksi nouseva crossover voi ehdottaa ostamista, mutta se tapahtuu vasta, kun hinta on noussut merkittävästi. Olemme voineet auttaa lukemattomia elinkeinonharjoittajia parantamaan tulostaan ​​tarjoamalla riskitöntä ympäristöä harjoittaa kauppaa maailman realistisimmalla markkinoiden uusintaympäristöllä. Tässä on toinen esimerkki BPCL: stä, jossa MA-järjestelmä ehdotti useita kauppoja sivumarkkinoilla, mutta mikään niistä ei ollut todella kannattava. Yleinen kauppasääntö on ostaa, kun liukuva keskiarvo alkaa kallellaan, ja myydä, kun liukuvan keskiarvon kaltevuus muuttuu negatiiviseksi. Mutta tietysti tämä tarkoittaa myös sitä, että SMA saa sinut kauppoihin myöhemmin kuin EMA.

Tilaa CoinDeskin uutiskirje

Kuten mainitsimme, sinun on kokeiltava erilaisia ​​yhdistelmiä nähdäksesi mikä sopii sinulle paremmin. Tässä vaiheessa voit käyttää liukuvaa keskiarvoa mitataksesi aukon aikana luodun nykyisen trendin voimakkuuden. Trendien tunnistaminen EMA: lla voi olla luotettavampaa kuin SMA: lla, koska se on herkempi viimeaikaisille hintamuutoksille, vaikka korkea herkkyys viimeaikaisille hintamuutoksille voi myös johtaa vääriä kauppasignaaleja. Se on mitä on. Kolmen huonon signaalin jälkeen neljäs signaali ennusti voimakasta liikettä, kun osake nousi yli 20%. Kaupan aloittamishetkestä lähtien se on kuin auto, joka heikkenee, kun vedät erän. Tämä auttaa elinkeinonharjoittajaa tekemään nopeampia kauppapäätöksiä. Hinta on nyt liukuvan keskiarvon yläpuolella.

Ilmainen Tilin Kirjautuminen

Kyllä, menin vain sinne. Minulle SMA hidastaa jo kiireistä päiväkaupan toimintaa. SMA lasketaan jakamalla osakkeen päätöskurssien summa kiinnostuksen kohteena olevalta ajanjaksolta näiden aikavälien lukumäärällä. Täysin puolueellisessa mielipiteessäni tekniset analyysiohjelmistot ovat tehneet enemmän keskimääräisen sijoittajan toimintaedellytysten tasoittamiseksi kuin mikään muu ei-sääntelytapahtuma. Alla olevassa esimerkissä katetaan pysyminen trendin oikealla puolella pitkän kaupan aloittamisen jälkeen. Tästä syystä suuret kauppiaat ”naamioivat” kaupat jakamalla ne pienempiin paloihin.

EMA antaa sinulle enemmän ja aiempia signaaleja, mutta antaa myös enemmän vääriä ja ennenaikaisia ​​signaaleja. 50 jakson liukuva keskiarvo yhden minuutin kaaviossa voi antaa aivan erilaisen ilmeen vauhdille ja hintatoiminnalle kuin 50 jakson liukuva keskiarvo 15 minuutin kaaviossa, päivä- tai viikkotaulukossa. Nykyään se on alle vuoden. EMA (200), (100), (50) ja (20). Eksponentiaalinen liukuva keskiarvo asettaa enemmän painoa viimeisimpiin hintoihin lisäämällä painotuskertoimen.