5 Parasta Välittäjää Online-osakekaupassa 2019

Online-välitystilin avaamiseen ei tarvita vähintään 5 dollaria. Parhaiden välittäjien tiedot koottiin ja tarkistettiin yksittäisten laitosten verkkosivustoilta 1. heinäkuuta 2019 ja elokuun välisenä aikana. Kaikki välittäjät eivät anna näitä tietoja etukäteen; mutta yleensä yritykset, joilla on parhaat hinnat, yleensä julkistavat eniten. Tässä on joitain määritelmiä aloittelijoille usein käytetyistä sijoitustermeistä: Miksi sinun pitäisi harkita sitä? Välitystilit, mukaan lukien monet sovelluksista, joiden avulla voit perustaa tilejä, ovat sijoitustilejä, joiden avulla voit sijoittaa osakemarkkinoille. E-Trade ansaitsi 4 viidestä tähdestä Bankrate-arviossa: Saxo on yksityisomistuksessa, perustettu vuonna 1992, ja pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa.

Muuta kuin vain, perustaa vain neljännesvuosittain toistuva tapaaminen sisäänkirjautumiseksi. Tämä aloittelijoille suunnattu sijoitusopas opastaa sinulle rahaa ja riskienhallintaa sekä paljon muuta. Kuten välittäjäpalkkioissa, kiinnitä huomiota kulusuhteeseen - yleensä prosenttiosuus tililtäsi ostamista sijoitusrahastoista tai ETFistä - vaikka ostaisit niitä palkkiona. Mitä tarkoitan? Joitakin näistä eduista ovat laaja valikoima optiokauppiaiden tilaustyyppejä, kattavat kaavutustyökalut päiväkauppiaille, kyky luoda joukkovelkakirjoja ja koulutuskokemuksia, jotka auttavat sinua valmistautumaan paremmin sijoittamiseen ja kauppaan. Kun harjoitat suuren volyymin strategioita, kuten päiväkauppaa, muista, että suuremman palkkioiden määrän hankkiminen voi vaikeuttaa positiivisen tuoton ansaitsemista. Tammenterhot ovat erikoistuneet mikrosijoituksiin - toisin sanoen varaosien muutoksen sijoittamiseen. Tässä kauppapalvelussa yhdistyvät laaja valikoima sijoitusvalintoja ja noin 20 toimittajan, mukaan lukien Argus - uusi tutkimustoimittaja, edistynyt analyyttinen tutkimus, joka lisää entistä monipuolisempaa varastojen analysointia.

  • TradeStation 10 -pöydän kauppapaikka.
  • Jotkut verkkovälitystoimistot tarjoavat osana palveluaan live-välittäjien ja välittäjien avustamien kauppojen neuvoja.
  • Jos haluat aloittaa pienenä, sinun on parempi välttää välittäjiä, joilla on tilin vähimmäisvaatimukset.

Tässä on joitain tärkeimmistä alueista, jotka on otettava huomioon verrattaessa online-välitystä: Ne tarjoavat melko vallankumouksellisen työkalun/sijoitussovelluksen, jonka avulla voit määrittää salkun ja sijoittaa siihen (oikein kohdennettu) ilmaiseksi. Asiakaspalvelu on saatavana ympäri vuorokauden, puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa. Kuinka grabpoints toimii?, voit taskuttaa 8 dollaria jokaisesta uuden sivuston testistä. Olitpa aloittelija tai kotona työskentelevä asiantuntija, kuka tahansa voi arvostaa OptionsXpressin työkaluja, tutkimusta ja tietokeskeistä luonnetta.

06% Yhdysvalloissa (4 dollaria min.) Aktiiviset kauppiaat, joilla on yli 30 vuosineljänneksen kauppaa, maksavat vain 4 dollaria. Fidelity on tunnettu, monikansallinen finanssipalveluyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​erityyppisiä rahoitustuotteita luottokorteista verollisiin sijoitustilille eläketilille.

GOBankingRates määritteli parhaat aloittelijoille tarkoitetut online-osakevälittäjät analysoimalla 23 suurinta ja tulevaa verkkovälittäjää seuraavin perustein: 30% saldostasi. Kulta, öljy, sokeri…), Forex (ts.

Tarvitset siis online-osakekaupan verkkosivuston, joka käsittelee kaikki nämä huolet yhdellä kertaa.

Johtopäätös

Nämä suunnitelmat antavat sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa osingot automaattisesti uudelleen ilman, että heiltä veloitetaan toista palkkiota. Ja se ei kannusta sinua ajautumaan markkinoille. Jos markkinat muuttuvat yhtäkkiä, sinulla on kyky reagoida nopeasti. Välityssivustot voivat näyttää ja toimia eri tavoin eri laitteissa, joten varmista, että valitset välittäjän, jonka sivusto toimii hyvin sellaisella laitteella, jota todennäköisimmin käytät. Älä yritä jahtaa kauppoja, nyt on aika lisätä sijaintikokoja. Silti, kuten aina, on tärkeää tutkia henkilökohtaiset sijoitustavoitteesi ja olla realistinen siitä, kuinka paljon olet valmis maksamaan lisäpalveluista (jos valitset jonkin suuremmista välitysnimistä). Suunnittelu on minimalistinen, interaktiivinen ja helppo navigoida. Ja mikä tekee M1 Financestä erilaisen, se antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda "piirakoita" - toisin sanoen ympyräkaavioita, jotka koostuvat useista ETF-arvopapereista, osakkeista ja joukkovelkakirjoista.

10 tai vähemmän ilmaiseksi Dime Buyback -ohjelman avulla. Välittäjän turvallisuus on erityisen tärkeä tekijä valittaessa kauppapaikkaa. Tämä on vaatimus tallettaa ylimääräistä rahaa tilille tai muuten osa tai kaikki sijoituksesi voidaan selvittää. Suhteellisen halpa välityskorko on lisävetovoima tällä parhaiten arvioidulla sivustolla.

Mainostajan ilmoittaminen Me saamme korvauksia joiltakin kumppaneilta, joiden tarjoukset näkyvät täällä. Mutta saalis on. Tee asiakaspalvelu kotona, joillekin se on urheilullinen ja toisille se voi olla akateeminen. Mutta diskontattu kaupankäynti ei ole ainoa perusta tämän online-kauppapaikan luokittelulle. He voivat helposti siirtää käteistä eri tililtä toiselle - ja penniäkään varastolla minuutilla voi olla merkitystä, kun näet mahdollisesti tuottoisan vaihtoehdon.

  • Rahastosijoitusten suosion myötä - ja koska Fidelity on toiseksi suurin rahastojen tarjoaja (Vanguardin jälkeen) - annetaan heille nyökkäys kilpailusta.
  • Kokemusta ei kuitenkaan voida korvata.
  • Plussapuolella Firstrade ei tarjoa vähimmäissaldoa tilin avaamiseen, jos sinulla on välittäjän avustetun kaupan hintalappu.

Chase Premier Plus Checking℠ -tilin 300 dollarin bonustarjous (saatavana koko maassa)

Mutta älä luota pelkästään onneaan. Varojen siirtäminen TD Ameritraden ja ulkoisten tilien välillä, vähintään 0 dollarin tili, verotettava välitystili, syvällinen tilin seuranta, hintahälytykset, indikaattorikartat, näyttöjen ja luetteloiden mukauttaminen, uutiset ja tutkimus, jälkitestaus, kalenterien ansaitseminen. Näin voit sijoittaa perinteisten eläketilien ulkopuolelle ja omilla ehdoillasi. Bdswiss, tämä lisää sijoittajan voittomarginaalia. ”Huomioon otettavat seikat Ei joukkovelkakirjalainoja, sijoitusrahastoja, futuureja tai lyhytaikaisia ​​myyntejä Yksi Robinhoodin yksinkertaisuuden haittapuoli on, että vuodesta 2019 voit käydä kauppaa vain osake-, ETF- ja optio-oikeuksilla - ei obligaatioita, sijoitusrahastoja tai futuureja, etkä voi myydä lyhytaikaisesti.

Jälleen yrityksen palvelut eivät ole täysin ilmaisia, mutta se tarjoaa loistavan alun, jos haluat rakentaa mahtava salkun pienin kustannuksin. Tässä artikkelissa tarkastellaan erityyppisiä online-kaupankäyntitilejä sekä kuinka valita online-välitys, tehdä kauppoja ja suojautua petoksilta. Varmista aloittelijoille: 9 miljoonaa aktiivista välitystiliä ja 3 dollaria. Ne, jotka hallintoelimet ovat esittäneet, ja ne, jotka online-välittäjäsi luo. 88 kauppaa kohden ostamalla monikauppapaketti; 2.

Jos olet aloittelija-sijoittaja, joka haluaa ansaita rahaa osakkeista, Acorns on täydellinen johtava osakekaupan sovellus. Heillä on ainutlaatuinen asema. TradeStation tarjoaa kolme toimeksiantosuunnitelmaa, jonka avulla välittäjä voi kattaa kaikki kauppiastyypit, mukaan lukien hedge-rahastot. Mutta on joitain erityyppisiä sijoituksia, joita saatat haluta käydä kauppaa ja joita voi olla tai ei ole jokaisessa välitysyrityksessä. TD Ameritraden mobiilisovellus tarjoaa myös tutkimusta, tietoa ja portfolioanalyysiä, jotka tekevät ilmaisista kutsuista paljon makeampia. Suosittelemme pääasiassa IB: tä kauppiaille.

Verkkokaupankäyntialusta on vain “ok” osakekaupalle, mutta on mahtava optiokaupalle.

Ally Invest: paras itseohjautuville kauppiaille

Kokemusastettasi ja kaupankäynnisi mukaan riippuen sinulla voi olla eri prioriteetteja kuin muilla, kun valitset välittäjää. Kun aloitat sijoitusmatkan, aloita sijoitusrahastolla tai ETF: llä, joka seuraa suurempaa indeksiä - ajattele S&P 500: ta. 95 - ilman tilin saldovaatimusta tai rajoitusta kuinka usein voit tehdä kauppoja. Tarvitset kuitenkin ainakin niin paljon nähdäksesi todellisen kasvun, ja verrattuna perinteisten välittäjien minimiin, 500 dollaria on uskomattoman tyytyväinen kynnys. Jotkut erittäin hyvät sijoitusalustat veloittavat paljon tai vaativat valtavan alkusaldon. Välitystilin avaaminen ei ole välttämätöntä osakkeiden tai osakkeiden ostamiseksi ETF: ssä, mutta useimmat sijoitusrahastot vaativat alun perin 2500 dollarin sijoituksen. Ja ei vain sitä! Huomioon otettavia asioita, jotka ovat kalliimpia kuin alennusvälittäjät TD Ameritrade on ollut vahva toimija online-osakekaupan ekosysteemissä jo vuosia.

Lisäksi kaikki uudet tilit saavat 90 päivän palkkiotonta kauppaa, arvo jopa 500 dollaria. Robinhood on halvin tapa vaihtaa osakkeita, ETF: ää ja optioita. 65 sopimusta kohden laskee 3 dollariin. Robo-neuvonantajat, kuten Wealthsimple, Wealthfront ja Betterment, käyttävät algoritmeja sijoitusstrategian määrittämiseen. Siksi opas parhaimmille välitysyrityksille on hyödyllistä ymmärtää, mitkä verkkokaupankäyntiyhtiöt perivät pienimmät kaupankäyntimaksut ja tarjoavat parasta asiakaspalvelua. Tämän lisäksi voit linkittää Capital One 360 ​​-tilisi helposti tehdäksesi rahasiirtoja nopeasti tai helposti. Mikään muu online-välitys ei anna sinun tehdä tätä päivittäin. Sen alustalla on kirjasto koulutusvideoista, artikkeleista ja webinaareista jokaiselle sijoittajatyypille.

95 osakekauppaa. Bitcoin-kaupankäynti, voit myydä ne toisesta valuutasta, sanotaan esimerkiksi USDT, joka on vakaa kolikko. Siellä on vain yksi verkkopohjainen kauppapaikka, joten voit kirjautua sisään mistä tahansa laitteesta. Yhtiö vaatii vähintään 10 000 dollarin talletuksen kaupankäynnin aloittamiseksi, ja kauppatililläsi on oltava 2 000 dollarin saldo. Määrä ja ominaisuudet voivat muuttua milloin tahansa välitysyrityksen harkinnan mukaan.

Parhaat Online-kauppasivustot, Työkalut, Tiedot Ja Resurssit

Yritykset, kuten E * Trade, antavat sinun jakaa ansaitsemasi lainavoitot heidän kanssaan, jos annat heidän myydä arvopapereitasi. Rahoita tiliäsi ja käy kauppaa, hän kertoi, että käydessään kauppaa FXCM: n kanssa useita ongelmia tuli esiin aina, kun hän tuotti voittoa, mikä aiheutti äkillisiä suuria tappioita. Sen pitäisi auttaa sinua kaupankäynnissä nopeasti ja ilman vaivaa. Parhaat cfd-välittäjät + kaupankäyntijärjestelmät, jos menet tarkistaaksesi luettelon välittäjistä ja heidän tarjouksistaan, huomaat, että he ovat melko samankaltaisia. Se on kaluston terveysbarometri. Saat joukon vankkoja työkaluja riippumatta siitä, oletko uusi sijoittaja tai olet investoinut vuosikymmenien ajan. Kun sinulla on vähintään 0 dollarin tili, aloita sijoittaminen ja osakemarkkinoiden tarkkailu pysymällä kirjautuneena sovellukseesi. 95 kauppaa kohti osake- ja ETF-osakkeita ja 19 dollaria. Selvitä tarkalleen, kuinka paljon verkkokaupan välittäjä veloittaa ja mistä.

0 dollarin vähimmäisvarastossa. Perustettu vuonna 1985, Firstrade. Tuki, on selvää, että on olemassa niitä, jotka lupaavat maapallolle 20 dollaria. Heidän äskettäin uudistettu kaupalippu lopettaa kaupan tekemiseen tarvittavien napsautusten määrän. 95 tällaisten arvopapereiden osalta. Anne on kirjoittanut arvosteluille. Olemme myös unohtaneet 24/7-asiakastuen.

Parhaat Välittäjät Sijoitusmarkkinoiden Valinnalle

Mutta online-välitystilillä saat yleensä kiinteän maksun jokaisesta kaupasta, mikä voi säästää paljon pitkällä tähtäimellä. Ei vain BofA-asiakkaille, Merrill Edgen Preferred Rewards -ohjelma on erinomainen, ja se tarjoaa 0 dollarin osakekauppaa muiden etuisuuksien, kuten luottokorttien bonuspalkkioiden ja diskontattujen asuntolainan korkojen, joukossa. 7 biljoonaa asiakkaiden kokonaismäärästä (5). Arvioidessamme kuinka helppoa alustan käyttöä on, otimme huomioon useita kysymyksiä. 65 online-kaupan maksu. Voit kuitenkin tarkistaa tarjouksia, joiden avulla voit usein luopua vähimmäismäärästä, jos kirjaudut kuukausittain 100 dollarin talletuksiin.

Viisi Parasta Online-osakekauppaa

Voit myös ostaa osittaisia ​​osakkeita M1: stä. 15% (HKD 90) Japanin varastot palkkiot (min. )Voit myös harkita tilien perustamista suosituimmista kauppiaistani. XTB on hyvä välittäjä. Sillä on parhaat kauppaympäristöt, joita tukee suuri tutkimus.

Mutta siirryn rei'ityslinjaan ja suosittelen vain käyttämääni - henkilökohtaista pääomaa. Kuten olet saattanut poiketa tältä sivustolta, keskityn pienyrityksiin. Opas voittojen tuottamiseen (oikea robotti-esittelyvideo), riskienhallinta voi olla stressaava ja monimutkainen koettelemus laajemmilla rahoitusinstrumenteilla ja markkinoilla. Varmista, että etsit välittäjiä, jotka sallivat sijoittajien ostaa murto-osan yrityksistä, muuten et voi laittaa koko osinkoa käytettäväksi. Tässä on hyvä luettelo kansainvälisistä välittäjistä. Ne tarjoavat valikoiman palveluita, jotka ylittävät mahdollisuuden vaihtaa osakkeita pörssissä, kuten apua eläkesuunnitteluun, verovihjeitä ja ohjeita siitä, mitä osakkeita ostetaan ja myydään.

Miksi M1 Finance?

Hyödynnä osakekannan strategiat riippumattomilta kolmansien osapuolien asiantuntijoilta tutkimusvarastoihin, ETF: iin ja optioihin tai luo omat näytöt yli 140 mukautetulla suodattimella. Voit joko hallita omaa tiliäsi (sijoituskoulutusta ei ole juurikaan tehdä maadoitettavaksi) tai antaa salkkusi robo-neuvonantajan käsiin. TradeStation tarjoaa alan edistyneimpiä pöytätietokonekauppoja. Osakkeiden ja optio-oikeuksien kaupan 0 dollarin palkkioiden avulla sijoittajat, joilla on aiempaa markkinakokemusta, löytävät itsensä kotona. Jos emme suosittelisi tarjousta läheiselle perheenjäsenelle, emme suosittele sitä myös The Ascentilla. Toisaalta kokeneemmat sijoittajat saattavat haluta edistyneempiä kartoitusominaisuuksia ja mahdollisuuden testata jälkikäteen. Keskeinen kysymys, joka vaikuttaa marginaali-sijoitusten tuottoihin, on korko, jonka maksat lainaamastasi rahasta. Etsi välittäjiä, jotka tarjoavat useita viestintälinjoja.