Parhaat Aloittelijoille Tarkoitetut Online-välittäjät 2019-2020

Fidelity on sijoittajaystävällisen maineensa ansiosta myös paras välittäjä. Schwab tarjoaa asiakkailleen korkean teknologian kaupankäynnin työkaluja, kuten StreetSmart Edge, sekä laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja osakkeisiin, ETF: iin, sijoitusrahastoihin, optioihin ja paljon muuta. Se on hämmentävää ja turhauttavaa... ja se vie paljon aikaa. Thinkorswim on saatavana pöytätietokoneena tai mobiilisovelluksena, ja “paperMoney” on ilmainen kokeiluversio, jos haluat testata alustaa ennen sitoutumista sijoitustilille.

95 kauppaa osakkeita, ETF: ää ja optioita. Vaikka tämä maksu ei ole alhaisin, se on kohtuullinen niille, jotka etsivät ylimääräistä apua. Tämä tapahtuu vain silloin, kun ostat ja myyt arvopapereita jo olemassa olevalla pääomalla, sen sijaan, että käytät lainattuja varoja tai marginaalia. Sinulla on myös pääsy salausvaluuttakauppaan Bitcoinin, Ethereumin ja muiden digitaalisten vaihtoehtojen kautta. Toinen tapa katsoa sitä, säästät 78% rahastasi EI käyttämällä ”Broker Assisted” -reittiä. Lippukoodi on 1-5 numeroa pitkä ja sitä käytetään varastojen tunnistamiseen. Markkinoista on tullut helpompaa, mutta se ei tarkoita, että sinun tulisi suhtautua verkkokauppaan kevyesti.

Jotkut rajoitukset asetetaan suojaamaan äärimmäiseltä epävakaalta ja markkinoiden manipuloinnilta. Koska jokainen välittäjä on erilainen, jotkut yritykset voivat lainata tilauksen uudella hinnalla, jonka voit hyväksyä (tai hylätä), jos hinta on muuttunut. Haluan käydä kauppaa nopeasti ja ottaa voittoja missä vain voin. 10/10 TC2019: lle.

Yhdeksännen vuosittaisen teollisuusarviointimme valmistuminen kesti kuusi kuukautta. Se asettaa välittäjän kilpailemaan muiden avainkilpailijoiden, kuten Charles Schwabin ja Fidelityn kanssa. Muista, että voit aina vaihtaa välittäjiä tarvittaessa, vaikka annammekin parhaamme välttääksemme vaivaa alusta alkaen. Minimi luopuminen, jos avataan myös sekkitili. TD Ameritrade on toinen yritys, joka on jatkuvasti pakkauksen yläosassa. Välityssivustot voivat näyttää ja toimia eri tavoin eri laitteissa, joten varmista, että valitset välittäjän, jonka sivusto toimii hyvin sellaisella laitteella, jota todennäköisimmin käytät. Kaiken kaikkiaan Fidelity on voittaja sijoittajille. Robinhoodin tarjoama yleinen yksinkertaisuus tekee verkkosivustostaan ​​ja sovelluksestaan ​​erittäin helppokäyttöisen.

Et voi voittaa hinnoittelua palkkioettomilla kaupoilla!

Rithmic: Broker Review 2019

Se on yli kaksi kertaa enemmän kuin seuraavaksi paras kilpailija TD Ameritrade. Käyttämällä henkilökohtaista, täyden palvelun välittäjää, voit helposti hakea voittoasi. GOBankingRates määritteli parhaat aloittelijoille tarkoitetut online-osakevälittäjät analysoimalla 23 suurinta ja tulevaa verkkovälittäjää seuraavin perustein: Paras ottelu sijoittajille, jotka etsivät alhaisia ​​palkkioita, hyvää osakeannin, optioiden, ETF: n, futuurien, joukkovelkakirjalainojen ja puoliautomaattisen salkunhoidon hallintaa. Haluatko käytännöllisen lähestymistavan sijoittamiseen?

Kun opit ensimmäistä kertaa kauppaa, voit aloittaa verkkopohjaisen välittäjän kanssa, mutta haluat joskus haluta paremman hallinnan kauppojesi käsittelystä. Pikemminkin, Blooom auttaa sinua hallitsemaan 401 (k) -laitettasi varmistaaksesi, että se on oikeilla linjoilla tavoitteidesi saavuttamiseksi, kustannusten minimoimisesta puhumattakaan. Olen toiminut tässä liiketoiminnassa yli 20 vuotta.

Interaktiiviset välittäjät on NYSE-pörssiyhtiö, jolla on vankka tuloslaskelma. Toivomme tarjoamalla sinulle tarpeitasi ja tietotasoa vastaavan osakemarkkinasovelluksen. 95 (alennus 4 dollariin. )Valitse sitten alustasi vastaavasti.

Historialliset tiedot ovat tarpeen kaupan strategioiden tekniseen analyysiin ja jälkitestaukseen.

TradeStation

TD Ameritraden suurin haitta on, että niiden palkkiot ovat hiukan korkeammat kuin alhaisimmat käytettävissä olevat. Näitä järjestelmiä hyödyntävien verkkopäivän kaupankäyntijärjestelmien välillä on useita keskeisiä eroja: 50 sopimusta kohden Marginaalikorot: Yrityksen lippulaiva TradeStation-alusta käynnistettiin vuonna 1991, ja TradeStation Group oli NASDAQ-pörssiyhtiö vuosina 1997 - 2019, kunnes Monex Group osti sen (19). Joka tapauksessa IB on erittäin korkealaatuinen yritys, jonka parhaat tutkimukset sisältyvät tilillesi ilmaiseksi.

Yhteenveto Parhaista Online-alennusvälittäjistä

Ensiluokkainen alusta, joka keskittyy ensin siihen, millaista vaihtoehtojen strategiaa haluat toteuttaa. Tämä voisi olla kohtuuhintainen markkinoille pääsyn lähde erittäin alhaisen budjetin sijoittajille. Anna vain joitain yksityiskohtia etsimästäsi ja osoitan sinut oikeaan suuntaan.

Jotkut verkkovälittäjät sallivat pienet vähimmäistalletukset, jotka voivat olla loistava vaihtoehto niille, joilla on rajalliset varat. 7 biljoonaa asiakkaiden kokonaismäärästä (5). Kustannukset ovat toinen vahva huomio. Suhtaudun usein nuorten sijoittajien aloittamiseen ostamalla yksittäisiä osakkeita. TD Ameritrade's on oikeastaan ​​kiinteä maksu markkinoista tai kaupan koosta riippumatta. Kuinka sujuvasti asiakastilit siirtyvät uuteen kotiinsa?

Ainoa syy siihen, että he ovat alhaisemmat voittajaluettelossa, on se, että heillä ei ole historiaa ihmisistä, jotka hurraavat siellä palveluista. Sijoittajat ovat vuosikymmenien ajan kuulleet rahoitusneuvojia tai henkilökohtaisia ​​välittäjiä sijoitustensa hallinnassa. SCHWAB OTC-kaupan kokonaisarvio: Ne tarjoavat sarjan sijoitusvaihtoehtoja sekä useita erityyppisiä tilejä. Heillä on myös erinomainen asiakaspalvelu, jota tarjotaan ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa. Verotukselliset näkökohdat - Kaupan ja välittäjän sijainti saattaa vaikuttaa minkä tyyppiseen veroon ja kuinka paljon veroa joudut maksamaan. Osakekaupalla kiinteät palkkiot 6 dollaria.

Saatat Myös Pitää

Monet taloudelliset neuvonantajat tai rahanhoitajat ottavat pienen osan portfoliosta maksuna. Ne ovat selvästi kohdistaneet aktiiviset kauppiaat palvelutarjouksillaan, etenkin palkkioiden, toteutuksen nopeuden ja kauppapaikan alueella. OTC-välittäjällä on tosiasiallinen etu, että menetät. Ostajan ja myyjän välinen sopimus ostaa tai myydä jotain tietyllä hinnalla määrättyyn aikaan, usein keinona panostaa sijoituksen tulevaan hintaan. Ne tunnetaan yhtenä parhaimmista kaupankäyntipaikoista ylivoimaisen tekniikkansa ansiosta, samoin kuin vaihto-opiskelukeskuksen keskus. Joudut kuitenkin maksamaan näistä ominaisuuksista, koska E * TRADE on yhtä kallis kuin TD Ameritrade ja vaatii myös 500 dollarin talletuksen tilin avaamiseen (TD Ameritrade on ilmainen). 2019-luvun alkupuolella oli olemassa hieno linja: Tämä luettelo sisältää joitain tärkeimpiä online-välittäjiä, mutta ei tehnyt aloittelijoille sopivaa yritysluetteloa, koska niiden kustannukset ja vaatimukset eivät olleet yhtä kilpailukykyisiä sijoittajien profiilin tarpeiden kanssa, jotka määrittelimme edellä.

Mikä On Välitystili Ja Voinko Käyttää Sitä Ostamaan Varastoja?

Onko heillä ”työpöytä”? Vaihtoehtojen vaihto on riskialtista liiketoimintaa, mutta keskustelu muiden sijoittajien kanssa voi todella auttaa sinua ymmärtämään prosessia perusteellisesti. Nyt TD Ameritrade - välittäjä, jolla on ylimmän tason kaupankäynnin alusta - on korkeampi kuin jotkut kilpailijat tähän hintaan.

Firstraden online-kojetaulu on erittäin helppo lukea kahdesta tilistä. Vaikka jotkut saattavat ohjata sinut ”muihin” välittäjiin rohkaistakseen sinut kiertämään sääntöä, en koskaan suosittele kenellekään offshore-välittäjää. Ajattele itseäsi kuljettajan istuimella kojelaudalla edessäsi, joka on valmis suorittamaan tilauksesi.

Tämän tilan johtaja on kädet alaspäin, Bank of America, Merrill Edge. Arvioidessamme kuinka helppoa alustan käyttöä on, otimme huomioon useita kysymyksiä. Tarkista myös, että haluamasi tuotteet ovat saatavilla alueellasi. Heidän asiakaspalveluaan ei voida lyödä.

Kuinka Sijoittaa Kehittyville Aloille

Koska minimiavaaminen on nolla, se on houkutteleva valinta sijoittajille, joilla on rajallinen pääoma. Scottrade sijoittuu hyvin välittäjäkyselyihin, mukaan lukien Smart Money's 2019 -kysely. Sillä on tehokkaita alustoja, joissa on historiallisia kartoitustyökaluja ja muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tekemään parhaat sijoitukset.

Kiinteät erot - Älä muuta, riippumatta siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Ihmiset, jotka haluavat sijoittaa eläkkeelle, ja aktiiviset sijoittajat. Suoran pääsyn välittäjän kanssa tarvitset ohjelmiston kauppojen suorittamiseen. Hintamalli on yksi kalliimmista.

Ei ole hauskaa nähdä pesimunasi kutistuvan vaikeiden markkinoiden tai huonon strategian vuoksi. Välittäjällä ei ole luettelossa alhainta kauppaa kohden perittävää palkkiota, ja sen välittäjän avustama kauppamaksu on korkea 44 dollaria. Päiväkauppias, joka haluaa suoran pääsyn markkinoille ja salaman toteutuksen erittäin edullisten osake- ja optio-oikeuksien kauppaan. He vihaavat maksuja ja heillä on pitkäaikainen näkemys sijoittamisesta. Saat tyytyväisyyden käsitellä omia sijoituksiasi. Tarjoavatko he alhaiset palkkiot? Me kaikki tiedämme pelin.

Mikä On Paras Verkkovälittäjä Swing-kauppaan?

Kun yritys tuottaa voittoa, se voi jakaa rahan osakkeenomistajilleen laskemalla osingon. E * TRADEn verkkopohjainen alusta on uskomattoman edistynyt ja helppokäyttöinen, samoin kuin sen mobiilisovellus. Suurimmalle osalle sijoittajia penniäkään säästö 100 osaketta kohti ei ole maailman loppu, mutta aktiivisille kauppiaille se on jotain tutkittavaa. Niitä, joita ei yleensä tueta, ovat futuurit tai Forex tai molemmat.

Paras välitys merkitsee kaikki yksilölliset vaatimuksesi ja yksityiskohdat. Valitsemalla parhaan online-välityksen tarpeitasi ei pitäisi olla erilainen. Muista tehdä lisätutkimuksia haluamasi yrityksen verkkosivuilla ennen päätöksen tekemistä.

Harvoin toimivat kauppiaat, jotka haluavat saavuttaa alhaisen saldon, voivat tehdä sen ilman rangaistuksia TD Ameritrade -sovelluksella.

Mitä Robo-neuvonantajat Ovat?

Välittäjiä on kahta tyyppiä: Mukana ovat tutkimukset ja indikaattorit. Kopion tästä asiakirjasta voi saada ottamalla yhteyttä meihin service @ choicetrade. Antaa sijoittajat, jotka haluavat robo-neuvonantajan hyödyn, 0 dollaria kauppaa kohden.

Parhaat Yleiset Online-välitysvalinnat

Pitämällä tämä tarjous mielessä, sinun pitäisi nähdä, miksi sinun on käytettävä online-välittäjää. Itsenäinen alusta voi olla hyvä valinta kokeneelle kauppiaalle, kun taas välittäjän oman alustan käyttö on helpoin tapa aloittaa aloittelijoille. Kauppamaksu 4 dollaria.

Parhaat Online-alennusvälittäjät Vuonna 2019

Lisäksi E * TRADE: n porrastettu hinnoittelurakenne erottaa sen kilpailustaan. Tilin avaaminen voi viedä kauan ja suorakeskustelu puuttuu. Kysymykset ovat tervetulleita, mutta asiakaspalvelun ajoitukset rajoittuvat arkipäiviin klo 8–18 EST. Mikä on sijoitusrahasto? Tämän lisäksi SogoTrade ei veloita vuosimaksuja tai toimettomuutta, mikä on hienoa aloittelijoille, jotka upottavat varpaitaan hitaasti sijoitusmaailmaan. Jos vielä luet, sinun pitäisi olla joku, joka jo on tai aikoo olla aktiivinen kauppias, joten katsotaan sitä mielessä, mitä ehdotan. Ei ole ongelma.

Vaikka et voi luottaa siihen ainoana sijoitusalustana, välittäjä toimii hyvin henkilökohtaisella osakekaupan tililläsi 0 dollarin ansiosta. Monet yritykset tarjoavat erilaisia ​​online-työkaluja ja -palveluita, mukaan lukien koulutus- ja koulutusresurssit, verkkoseminaarit, edistyneet osakesuodattimet ja tutkimusvälineet, reaaliaikaiset tarjoukset, edistynyt analyysi, kustannuspohjainen seuranta verotuksessa ja paljon muuta. (65) provisio kaupoistasi verrattuna Saxon arvoon 0.

Tämä on alan standardi ja löydät sen useista "ammattimaisemmista" alennusvälittäjistä. Useiden kaupankäyntitilien käytöstä voi olla hyötyä, mutta se voi myös monimutkaista taloutta. Sijoittaminen verkkovälittäjän kanssa, jopa yhden parhaista verkkovälittäjistä, ei takaa mitään - osakemarkkinat eivät ole tarkka tiede. 99 kauppaa kohden, ja on helppo nähdä, miksi verkkokaupasta on tullut niin suosittua. Wealthsimple haluaa tehdä sijoittamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Uusin MoneyRates.

Vuoden 2019 8 Parasta Verkkokauppaa

Ne tarjoavat osakekaupan palkkiot 4 dollarilla. Valikko jakaa strategiat bullish-, lasku- ja volatiliteettiluokkiin. Muut toteutusmenetelmät, käytännöt, ehdot tai käytettävissä olevat tilaustyypit voivat vaihdella (mukaan lukien premium- tai vapaakaupan suojausvälineet, kuten taatut stop-loss-tilaukset, fill-or-kill tai täyttö maksimipoikkeama-alueella) voivat vaihdella välittäjäkohtaisesti.

Arvopapereiden futuureihin liittyy suuri riski, eivätkä ne sovellu kaikille sijoittajille. 005 sinulla on joustavuus ja alhainen liukuminen. Ne tarjoavat täydellisen sähköpostin, keskustelun ja puhelimen kattavuuden ja ovat nopea vastaus.

Tehokkaat Alustat

1 marginaali kaikille, jotka ovat yli 2500 dollaria. Kaiken kaikkiaan se on loistava online-välittäjä. TD Ameritrade: Osakemarkkinat pelkäävät myös heitä ja tuntevat, että heillä ei ole aikaa tai tietoa uppoutua markkinoille. Kaikista valikoimistamme Charles Schwab on paras vaihtoehto edistyneille kauppiaille, jotka haluavat täyden vaihtoehdon (osakkeet, ETF, optiot, joukkovelkakirjat, sijoitusrahastot, futuurit) ja vaikuttavan valikoiman tutkimusvälineitä. AMTD | Markkina-arvo: Saxo sopii kuitenkin edelleen paremmin sijoittajille, jotka etsivät pääsyä monenlaisiin omaisuusluokkiin (esim. )Yleensä voit odottaa maksavan 4–10 dollaria kauppaa kohden, jos käydään kauppaa tavallisilla osakkeilla tai pörssiyhtiöillä (ETF).

E * TRADE otti myös hiljattain käyttöön 0 dollarin perushintapalkkiot online-osake-, ETF- ja optiokaupoista. Uudet asiakkaat voivat saada ilmaisia ​​osakekauppoja 60 päiväksi avaamalla uuden tilin ja rahoittamalla sen vähintään 10 000 dollarin talletuksella 60 päivän kuluessa. TD Ameritrade tarjoaa etuja sekä aloittaville että edistyneille kauppiaille. Hallinnoidut salkut vaativat vähintään 5 000 dollaria ja maksavat 0. Automaattisessa sijoitussuunnitelmassa maksu tapahtumaa kohden on 3 dollaria. Välittäjän avustamat kaupat ovat 32 dollaria, mutta käytän harvoin, jos koskaan, välittäjää. 006 ensimmäisten 500 osakkeen jälkeen yhdessä tilauksessa. Valitse esimerkiksi vuorovaikutteisten välittäjien päivän kaupankäyntitileistä ja saat pienemmät palkkiot, suuremman vipuvaikutuksen ja parannetut työkalut tekniseen analyysiin.

Riittää, kun sanotaan, erittäin kilpailukykyinen.

Verkkovälittäjän Kauppapaikka

Fidelity tarjoaa sijoittajille täydellisen sekoituksen helppokäyttöisyyttä, erinomaisia ​​tutkimusvälineitä ja loistavaa koulutuskeskusta. Tutustu M1 Finance -arviointiimme ja tilaa tili jo tänään. Jokaiselle sijoittajalle on erittäin tärkeää, että sinulla on paras osakevälittäjä palvella yksilöllisiä tarpeita. Kokemuksesi ja tarpeesi määrittävät sinulle sopivan tyypin. Parhaan päivän kaupankäyntiympäristöissä se ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertaista. Kuvittele, jos voisit verrata yli 720 datapistettä 10 parhaalta osakevälittäjältä vastaamaan tarkkaasi tarpeitasi muutamassa minuutissa.

Käyttäjäkokemus on puhdas, intuitiivinen ja helppo oppia. Oikean osakevälittäjän valinta voi viedä uudet sijoittajat nopeasti vaurauden ja taloudellisen turvan luomiseen. Usko tai älä, online-välitystilin avaaminen on yksi viimeisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä.

Korostamme myös online-alennusvälittäjiä, jotka kannustavat sijoittajien koulutusta tarjoamalla sijoittajille syvällisiä tietopohjia, webinaareja tai jopa verkkokursseja. Tappioiden riski online-kaupankäynnissä osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla, ulkomaisilla osakkeilla ja korkoilla voi olla huomattava. Lukuisia tilivaihtoehtoja: Näyttää siltä, ​​että uusi verkkovälittäjä otetaan käyttöön joka kuukausi ja halvasta osakekaupasta on tullut osakekaupan tapa. Se on sovellus, joka on suunniteltu erittäin aktiivisille kauppiaille.

Yhden osalta saattaa olla hyödyllistä tutustua kunkin välittäjän tarjoaman käyttöliittymään nähdäksesi, pystytkö ymmärtämään ja käyttämään niitä helposti.

Muut Online-välittäjät

Sijoittaminen on tarpeeksi kovaa ilman korkeita kustannuksia, mikä tekee ihmisarvoisen tuoton ansaitsemisen vielä vaikeampaa. M1 Finance on ilmainen myös sijoitusprosessin virtaviivaistamisen ja varojen jakamisen varmistamiseksi, jos ne hyödyttävät sinua eniten. Lainaamastasi marginaalikorosta tulee este, joka sinun on poistettava rahan ansaitsemiseksi - ts. Mukana ei ole oletusuutisia tai tutkimuspalvelua, joten joudut ehkä etsimään kolmannen osan reaaliaikaista uutispalvelua, kuten Benzinga, tai käyttämään MetaStockia. Ei ole yllättävää, että nuo marginaalit voivat nopeasti kasvaa. En ole koskaan välittänyt niistä palkkioista, jotka E-Trade tai Interactive Brokers ovat perineet minulta.

Jotkut välittäjät sallivat sinun avata tilin ilman minimitalletusta, kun taas toiset voivat vaatia useita tuhansia dollareita. 825% Minimi talletus: IB onnistuu välittämään kuilun päiväkauppiaiden ja pitkäaikaisten sijoittajien välillä, mikä ei ole helppoa. Jos rakennat edelleen hätärahastoa, kannattaa todennäköisesti keskittyä hätärahaston rakentamiseen 6 kuukauden kustannuksin, ennen kuin aloitat taisteluvälitysmaailmassa. 0–17 dollaria kauppaa kohti Minimi talletus:

Thinkorswim

Nämä välittäjät antavat sinulle neuvoja sijoittamisesta. Alla luetellaan erilaisia ​​maksutapoja, jotka välittäjät tukevat niitä, sekä oppaat, jotka kattavat kaiken, mitä kauppiaan on tiedettävä. Ne sopivat täydellisesti kaikille sijoittajille ja suurten määrien lyhytaikaisille kauppiaille.

Nämä säännöt koskevat vain vähittäiskauppiaita, ei ammattitilejä. Tärkein palvelutarjonta on suora pääsy markkinoille, eli et käy läpi kolmannen osapuolen markkinoiden valmistajaa kauppojesi suhteen, sinulla on kauppa suoraan markkinoilla itse, mikä tarkoittaa hintojen parempaa näkyvyyttä ja tiukempia leviämistä. Sijoitusrahasto on rahoitustuote, jonka avulla yksilöt voivat yhdistää sijoituksensa ammattimaisesti hoidettuihin salkkuihin, jotka tarjoavat suuremman monimuotoisuuden markkinoilla.

  • Sillä on alhaiset kaupan palkkiot, laaja tuotevalikoima ja monipuoliset tutkimusvälineet.
  • Ilman fyysistä sivukonttoria, johon voi käydä, uudet sijoittajat saattavat tuntea itsensä eksyvän vain online-kaupankäynnin alueella. Ally Investillä on kuitenkin online- ja puhelinasiakastuki saatavana ympäri vuorokauden.
  • Kokemusta ei kuitenkaan voida korvata.
  • Toinen kannustin on kilpailukykyinen hinnoittelu verrattuna muihin monipuolisiin välitysyrityksiin, kuten TD Ameritrade ja e * Trade.
  • Voit lähettää sähköpostia, keskustella verkossa tai soittaa heille saadaksesi vastauksia kysymyksiisi.
  • Kustannukset voivat olla merkittävä este aloittajille yrittäjille.
  • Viime kädessä pieni aloittelija-sijoittaja, jolla on vähemmän kuin 10 000 dollaria sijoitusta, lukitaan interaktiivisista välittäjistä ja Lightspeedistä, koska nämä välittäjät etsivät niitä, joilla on enemmän rahaa, enemmän kauppamahdollisuuksia ja mahdollisesti hieman kehittyneempiä sijoittajia.

Miksi valita TD Ameritrade?

Teemme parhaamme tarkistaaksemme erilaisia ​​tuotteita ja palveluita tällä verkkosivustolla. Asiaankuuluvat ominaisuudet Joillakin välityssivustoilla on vaikuttava joukko kelloja ja pillejä, mutta liian monien ominaisuuksien saaminen voi häiritä, jos et aio käyttää niitä. Lisäksi se on parasta ihmisille, jotka haluavat sijoittaa osakkeisiin ja ETF: ään, eivät sijoitusrahastoihin. Näiden viranomaisten maine vaihtelee, mutta melkein kaikki voivat antaa kuluttajille korkean luottamuksen lisensoimiinsa välittäjiin. 95 kauppaa kohti osake- ja ETF-kauppoja ja 3 dollaria.

Robo-sijoittajalle tarvittava vähimmäissijoitus on niinkin alhainen kuin 500 dollaria. Offshore-välittäjä, SureTrader, on tarkoitettu ihmisille, joilla on vain vähän likvidejä pääomia ja jotka ovat tietoisia riskeistä, jotka spekuloivat suurella vipuvaikutuksella (6: )SpeedTrader -ympäristö on melko paljain luonto, jossa on vähän teknisiä indikaattoreita tai vaihtoehtoisia strategioita.

Marginaalikorot vaihtelevat yleensä lainan määrän mukaan; joten arvioida kaikkia välittäjiä yhtäläisissä olosuhteissa, MoneyRates. Ja koska ne on suunnattu nuoremmalle yleisölle, palkkiot ovat alhaalla. Jos olet osta ja pidä -sijoittaja ja odotat, että sinulla on vain muutama osake tai rahasto, tutkimusvälineet ovat luultavasti vahvempi harkinta kuin dollarin säästö kauppaa kohden.

Merkitä

Muutin hiukan yli 12 000 dollarin alkuinvestoinnin lähes viiden miljoonan dollarin voittoiksi pääasiassa penniäkään osakekaupalla **. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että puhut kenellekään sijoitusstrategioistasi. Jotkut muiden Internet-välitysyritysten verkkosivustoista ovat täynnä ja vaikeita navigoida. Sijoittajien koulutus ei ole täällä syvällä, mutta sen sisältö on hyödyllistä, kuten videot, jotka osoittavat, miten kauppa tehdään, ja selittävät erityyppiset analyysit, joita varastossa kerätään. Vertaa tätä välittäjään soittamiseen, keskusteluun ja suorittamiseen kuluvaan aikaan.