Work From Home Guide: Luettelo laillisista kotona tehtävistä työpaikoista

Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Hanki yrityspuhelin, joka pystyy käsittelemään neuvottelupuheluita. Tutustu myös e-kurssiin, ”Suunnitelma kuinka ansaita rahaa blogin avulla”. Vaikka monet henkilökohtaiset kouluttajat ovat freelance-palveluita tietyissä kuntosaleissa, kotoa työskentely ja henkilökohtaisen online-harjoituksen tarjoaminen voivat olla täydellinen ratkaisu kaikille, joilla ei ole helppoa pääsyä kuntosalille, helppoa aikataulua tai jotka haluavat erikoiskoulutusta. Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen. Etätyö on kukoistanut viimeisen kymmenen plus vuoden aikana, ja alojen, joilla on mahdollisuudet työskennellä kotoa, määrä kasvaa. Osa-aikaiset, kotona työskentelevät työt ovat erityisen houkuttelevia koulutettujen ja korkeasti koulutettujen työnhakijoiden kykyjen joukolle, jotka eivät välttämättä sovi toimistoon, 9–5-muottiin. Aloita keikkojen etsiminen Pet Sitters Internationalista tai Roverista.

Silti niiden käyttäminen kotona tehtävien töiden välisten aukkojen täyttämiseen voi olla hyvä aika.

Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä. Forbesin mukaan yritykset, joissa sitoutuminen on korkeaa, ylittävät 202%: n verrattuna yrityksiin. Olemme tehneet vuosien ajan hyviä töitä hautajaiskodissa. Jotkut yritykset tarjoavat perinteisissä rooleissa työskenteleville työntekijöille mahdollisuuden työskennellä etäyhteyden kautta koko tai osan työviikoistaan. Teet kaiken vastaamalla sähköposteihin, tapaamisten aikataulusta ja avustamalla tutkimuksessa. Passiivisten tulojen rakentaminen tapahtuu, kun voit tehdä jotain muutaman kerran, asettaa sen, unohtaa sen ja antaa sen passiivisesti ansaita rahaa. Jos voit vetää sen pois, saat 300 dollaria ponnisteluistasi.

Laita intohimosi matkoihin ja organisointiin toimimaan olemalla virtuaalinen matkatoimisto! He veloittavat nimellisen kuukausimaksun (säästät 30% w/promo-koodi FLEXLIFE) pääsyksi listalle, mutta ansaitset helposti takaisin ja sitten jotkut yhdellä työllä. 02 Freelance-kirjoittaminen ja MoMo Productions/Getty Images -työkalujen kirjoittaminen ja muokkaaminen kotona-työ kirjoittaa monenlaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien kuluttajalehteiden freelancerit, blogin kirjoittaminen, joukkovaihto ja muokkaustyöt. Vaikka jotkut työnantajat ovat ottaneet käyttöön pingispöydät, olutta hanalla ja papulaukut tuovat lisää työntekijöiden moraalia, se ei vain leikkaa sitä. Sinun tarvitsee vain vastata seitsemään kysymykseen kymmenessä minuutissa ja ansaitset 50 dollaria joka kerta. Lähetä linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen jobs @ helpquad. Voit työskennellä tämän yrityksen transkriptiolla, kääntäjänä tai kuvatekstinä.

Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen Le-Vel-tilisi perustamaan! Tyypillisesti kotona työskentelevät kirjailijat ja toimittajat ovat freelancereita, mutta jos työskentelet jo yrityksessä kirjailijana tai toimittajana, ensimmäinen askel voi olla vakuuttaa pomosi antamaan sinulle etätyötä. Toiseksi, Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta.

 • Ilman uhkaa, että pomo katselee olkapäätäsi, on helppo antaa periksi häiriöistä ja häiriöistä.
 • Opit myös, kuinka löytää työtä ja rakentaa kotona olevaa yritystäsi alusta alkaen.
 • Tämä on verkkoresurssi, kuten todellakin.
 • Oletetaan, että sinulla on verkkosivusto ja viitata kirjan Amazoniin.
 • Voitko saada ihmiset muotoon?

Veron Valmistaja

Osana yrityksen operatiivista ja teknistä ryhmää laadun parantamisen etäjohtajat vastaavat suunnittelusta ja kehittämisestä parhaiden käytäntöjen suhteen, jotka liittyvät järjestelmän hallintaan ja tietoarkkitehtuuriin. Kumppanimme käyttävät näitä tietoja tunnistaaksesi sinut eri kanavilla ja alustoilla ajan myötä mainontaa, analytiikkaa, määritystä ja raportointia varten; kaikki kerätyt tiedot tallennetaan tiivistetyssä tai muulla kuin ihmiselle luettavassa muodossa. Noin 69% työntekijöistä uskoo, että tekniikka on tehnyt heistä tuottavampia, mutta lähes 25% uskoo, että tekniikka korvaa heidät työpaikoillaan. ja 83% työntekijöistä käyttää tekniikkaa yhteistyöhön reaaliajassa, mutta 78% sanoi, että tekniset ongelmat häiritsevät yhteistyökokemusta.

Mutta sinun ei tarvitse kokeilla tätä osuma-ja-miss-lähestymistapaa. 85/ääni minuutti, ja suurin osa transkriptiohenkilöistä ansaitsee noin 10 dollaria tunnissa. ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa. Haluatko selvittää, mitä taitoja voisit tarjota virtuaaliassistenttina?

Teachaway - Verkkokoulutuksen tehtävät (aikuiskoulutus, K12, ESL) monenlaisista aiheista, kuten matematiikka, kemia, englanti, biologia, jopa draama. Verkkosuunnittelijat voivat käyttää taitojaan julkaisuun, mainontaan, liikkeenjohdon konsultointiin ja muihin aloihin. Jos sinulla on kultainen ääni, voit tehdä jonnekin välillä 56–72 dollaria tunnissa. Jos olet esimerkiksi kirjanpitäjä tai lakimies, voit antaa neuvoja pienille yrityksille melko penniältä. Jos kyllä, niin voit siirtyä suunnitteluneuvontatyöhön. Jos et halua, että sinuun otetaan yhteyttä ollenkaan, voit jättää ottamatta vastaan ​​viestejä milloin tahansa ilmoittamalla meille osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp. Mene, kirjaudu nyt! Joten, siellä on yli 100 kotona työskentelevää työpaikkaa ja kotiyrityksen mahdollisuuksia ottaa!

Kotipuhelinten kerääjien etsiminen puhelinhaastattelujen suorittamiseksi monista aiheista, kuten koulutus, ympäristö, terveys ja kuljetus.

Tutor

Ei väliä kuinka hyvin nämä pienet chat-botit saavat sen ponnahdusikkunan, kun vierailet verkkosivustolla, päivän lopussa yritykset tarvitsevat aina ihmisten tukea, jotta ne kyetisivät todella nauttimaan asiakastyytyväisyystasonsa. Nämä ovat perinteisempiä työpaikkoja, joissa yritys palkkaa sinut ja maksaa tuntipalkan. Oletko hyvä kirjailija, jolla on erinomaiset kielioppitaidot, tarkkaavaisuus yksityiskohdille ja määräaikaisuuteen suuntautunut?

Sotilaalliset veteraanit, jotka aiemmin harjoittivat kielitiedettä kolmannen maailman kielillä, voivat tehdä käännöksiä kokopäiväisesti kohtuullisen palkan vuoksi. Työskentely freelance-kirjoittajana on lähtötason työ, joka ei vaadi erityistä kokemusta. EBay-myyjänä ansaitsemasi rahasumma voi vaihdella suuresti, ja jotkut myyjät ansaitsevat jopa 6 voittoarvoa. Saat maksun suoran talletuksen kautta. Kaikki asiakaspalvelut eivät vaadi puhelimen käyttöä. Tiedän myös, että on päiviä, jolloin taloni voi olla erityisen meluisa, ja tarvitsen vaihtoehtoisen sijainnin jonkin hiljaiselle työlle, kuten kirjasto.

Jotkut myyntityöt vaativat tietysti matkaa, mutta niin ei aina ole. Maksaa viikossa molemmille tehtäville ja voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa ponnisteluistasi. Nykyään jokainen yritys tarvitsee verkkosivuston menestyäkseen. Apurahojen kirjoittajien keskipalkka on 48 048 dollaria, PayScalen mukaan.

Sinun on myös oltava asiantuntemus markkinoinnista ja tasapainotettava nämä kaksi taitoa tehokkaan jatkamisen aikaansaamiseksi.

Mikä On Hässäkkäsi?

Niille, jotka haluavat opettaa englantia vieraana kielenä, online-TEFL-todistuksen ansaitseminen voi olla hyvä sijoitus. Kuulostaa helppolta, mutta sekaisin sanat ja lääkärit, jotka syövät, juovat, pureskelevat kumia tai puhuvat muille ihmisille muistiinpanoja sanoessaan, voivat muuttaa suoran tehtävän haasteeksi. Tarjoamme työ- ja apurahamahdollisuuksia Ugandan naisille, jotka työskentelevät unelmiensa saavuttamiseksi ja köyhyyden poistamiseksi. Tämä viesti on antanut sinulle paljon vaihtoehtoja, kun kyse on laillisesta, etätyöstä kotona tehtävistä töistä, joiden avulla voit paeta 9-5-rottakilpailusta. Isännöi vieraita kotonasi, olipa kyseessä sitten vapaa makuuhuone tai täysi vuokrakiinteistö. Koulutus on maksettu, ja vain yhdysvaltalaiset hakijat ovat oikeutettuja hakemaan. Esseistä maksettava raha maksaa sinulle siitä, että antaa esseille toisen elämän.

Jos perheesi käyttää puhelinta paljon, omistettu liiketoimintalinja estää kiusallisia noutoja, jotka voivat vahingoittaa yritystäsi. Bloggaaminen ei ehkä ole todellinen ”työ”, mutta se on ollut minulle suuri tulojen tuottaja viime vuosien ajan. Miksi ei suunnitella joitain näistä matkoista muille ihmisille?

 • SYKESin ja Appenin kaltaiset yritykset palkkaavat hakukonearvioijia, ja sinun on yleensä suoritettava koe ennen tuloaan alukselle.
 • Suunnittele kaikki brändilogoista asiakkaiden mainoksiin, jotka käyttävät painotuotteita tai digitaalista mediaa.
 • On hyvämaineisia yrityksiä, jotka palkkaavat näitä tehtäviä, mutta joudut ehkä pääsemään heidän odotuslistaansa ja etsimään tällä välin muita töitä.
 • Sosiaalinen media on suunniteltu helpottamaan avaamista ja selaamista helposti.
 • Ne ovat loistava tapa käyttää luovia leikkeitä ja analytiikkataitojasi auttaa yrityksiä kasvattamaan läsnäoloaan verkossa.
 • Usko tai älä, yksi tapa työskennellä kotoa tuottavasti on sukeltaa tehtäväluetteloosi heti heräämisen jälkeen.

Kotien Transcriptionistissa

PayScalen johtava analyytikko Katie Bardaro kertoo. Suosittelen nousua freelance-verkkosivustoille, kuten: Sitel palkkaa kotona työskentelevän asiakaskokemuksen, teknisen tuen ja asiakaspalvelun ammattilaisia. 00 tunnissa, ohjelmasta riippuen.

Freelance-kirjoittaminen

Se, että et työskentele toimistossa, ei tarkoita, että sinulla ei voisi olla toimistoa. Epätavallisen urapolunsa kautta, jolla hänellä on yli 30 työpaikkaa ja saada kaksi korkeakoulututkintoa, hän on pystynyt selvittämään, kuinka löytää uran, josta olet todella intohimoinen. Tarkoittaako tämä, että kaukosäädin voi auttaa vähentämään työhön liittyvää stressiä? Saatat olla hyvä hakuarvioinnissa, jos olet tietokonetaitava, hyvä tutkija ja olet tietoinen uusimmista suuntauksista.

Tehtäviin kuuluvat tutkimus, tiedonkeruu ja luokittelu, sisällön luominen, sisällön moderointi ja paljon muuta. Jos pystyt todistamaan asiantuntemuksesi millä tahansa alalla, sinä olet pätevä asiantuntijaksi. Tässä on lyhyt opas aloittaaksesi tiputtamisen: Työskentelet itsenäisesti freelancerina joustavalla aikataululla. Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän.

Käytä siis aikaa aloittaaksesi ja lopettaaksesi jotain tehtäväluettelostasi, ennen kuin muutat kuormaa.

8 Taloudellista Virhettä, Jotka Vältetään Eronneksi Saamisen Jälkeen

Jotkut verkkosivustomme sisältävät linkkejä muille sivustoille. On hyviä uutisia jokaiselle, joka etsii hyviä osa-aikaisia ​​töitä kotoaan: Hyvin maksavia työpaikkoja ovat hakukonemarkkinointi (SEM), tytäryhtiömarkkinointi ja palkatut sosiaaliset palvelut. Yli 50 urakategoriassa FlexJobsilla on työpaikkoja lähtötasolta johtaja- ja freelance-työntekijöihin kokoaikaiseen työhön.

Käynnistä YouTube-kanava

Määritelmän mukaan virtuaaliassistenttityöt ovat kaikki etäkäyttöön. Katso heidän verkkosivustoltaan lisätietoja asemasta ja yrityksestä. Paikkoja on saatavana vähittäiskauppaan, televiestintään, rahoitukseen, terveydenhuoltoon, matkoihin ja energiaan. Mutta kun kyse on sosiaalisen median markkinoinnista, suurin osa ihmisistä voisi käyttää apua mainontaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja muissa kanavissa. Ja tässä kirjoitat pelin. Tässä on vinkkejä aloittamiseen:

Täytyy olla englannin kielen äidinkielenään puhuja ja kyetä kirjoittamaan 80+ WPM virheetömästi. Olitpa nälkää taiteilija, graafinen suunnittelija, valmentaja, konsultti, opettaja - mitä tahansa elämässä - tunnustaminen ja inhimillinen yhteys ovat mitä olemme. Niiden, jotka haluavat työskennellä etäkopioeditorina puolella, pitäisi voida todistaa taitonsa. Äänivalvonnan tekeminen on toinenkin ansaita rahaa työskentelemällä kotoa työskentelemällä freelance-kapasiteettina.

Tarvitaan hakemusprosessi, ennakkoarviointi ja koulutus (maksamattomat). Vaatimuksiin sisältyy neljän vuoden korkeakoulututkinto millä tahansa alalla, tyydyttävä kirjoitusnäyte, referenssit ja todistus kelpoisuudesta työskennellä Yhdysvalloissa. Mutta se on vain yksi esimerkki. AccuTran Global - Entry level -kopiointinopeudet ovat sanan tai äänen minuutin mukaan riippuen kustakin yksittäisestä projektista vaaditusta läpimenoajasta. PayScalen mukaan keskimääräinen sosiaalisen median johtaja ansaitsee 49 841 dollaria. Mutta jos he eivät lisensoi ohjelmia sinulle, ota kustannukset itse. Työntekijät haluavat tietää, että heidän työllään on vaikutusta yritykselle. Kotoa työskenteleminen voi auttaa sinua keskittymään työhösi lyhyellä aikavälillä, mutta se voi myös saada sinut tuntemaan katkaisun suuremmasta toimistossa tapahtuvasta toiminnasta.

Valmista Ateriat Iltana.

Siinä on yli 39 000 opiskelijaa 50 valtiosta ja 130 maasta. Vuonna 2019 päivähoidossa olevan lapsen keskimääräinen viikkokohta oli 211 dollaria. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Lisää merkki puhumalla siitä, kuinka tunnet heidän yrityksesi ja kuinka palvelusi voivat ratkaista heidän ongelmansa. Pätevyys riippuu työstä. VIPKID tarjoaa tuntisuunnitelmat ja kommunikoi vanhempien kanssa. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja halu auttaa opettamaan lapsia. Kuten aina, sinulle maksetaan joka viikko.

Se on yksi maailman johtavista terveydenhuoltoyrityksistä, samoin kuin rikas työpaikkojen lähde kotoa. WhatUsersDo - Palkka on 8 dollaria (tai enemmän) testiä kohti. On kuitenkin ongelma. Ammatillisen osa-aikatyön avulla voit: 65/ääni minuutti. Soita lähteviä puheluita jäsenille (monet heistä espanjankielisiä) terveysriskien arviointipuhelujen suorittamiseksi ja jäsenille mahdollisesti liittyvien kysymysten vastaamiseksi, mukaan lukien hyöty- ja kelpoisuustiedot, vaatimukset ja laskutus, perusterveydenhuollon lääkärin tehtävät jne. Jos myyt hyödykkeitä, todennäköisesti monet muut tekevät samoin.

Tulot riippuvat kaupungista ja valitsemasi ajankohdasta. Hilton palkkaa varausagentit ja asiakaspalveluagentit toimimaan etäyhteydessä. Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille.

Ansaitse vähintään 75 dollaria UpVoice Panelistina

Yhden vuoden sertifikaatti ja assistentin tutkinto kulinaarisesta taiteesta ovat saatavilla, mutta nämä alemman asteen tutkinnot tarjoavat yleensä taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä ravintolassa työskentelyyn sen sijaan, että työskentelisit ulos talosta, jolla on oma yritys. Se kulkee huoneen yhtä seinää pitkin, jota yleensä käytämme varastointiin. Hänellä on oltava kandidaatin tutkinto ja asiaankuuluva sisustuskokemus. Vaimoni ja minä olemme henkilökohtaisesti käyttäneet Fiverria palkkaamaan jonkun luomaan kannen itse julkaistulle teokselle.

Kliinisten Sääntelyasioiden Johtaja

Oletko markkinointiguru, joka osaa taikuuttaa hyvin harvoilla sanoilla? Jotkut ihmiset on erityisesti leikattu työskentelemään kotoa - tai yksinkertaisesti sopimaton elämään toimistossa. Kotiin työskentelevänä etätyöntekijänä sinun pitäisi varata määritelty työtila, jotta pääset oikealle mielentilaan työllesi ja erottaaksesi ammatillisen ajan vapaa-ajasta. Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Voit melko paljon löytää etsimäsi, jotta työsi sopii elämääsi eikä päinvastoin. Voit kuitenkin yleensä odottaa ansaitsevan paljon enemmän rahaa ajaessasi omaa yritystäsi talosta kuin palkkaavan esiopetuksen opettajana.

Sen sijaan, että olet tarkoituksellinen asettamalla rahat velkaasi tai säästämään hätärahastoasi! Tämä yritys on Better Business Bureau -yrityksen jäsen ja palkkaa kotona toimivia asiakaspalvelun ammattilaisia. Valinta on sinun ja kokenut johtajat tukevat sinua ohjaamaan ja piristämään sinua Rakastat meitä! Tarkista heidät paremman liiketoiminnan toimistossa ja tee verkkohaku mahdollisten valitusten tai vähemmän tähtitieteellisten arvostelujen perusteella. Kuten muissakin sivustoissa, voit hakea ilmoituksia rajoitettujen luokkien kautta, vaikka luokkatoiminto ei näytä lajittelevan avoimia työpaikkoja paljon tarkkuudella.

"Ne voidaan helposti muuttaa voittoiksi.

Palkka on 5 dollaria valmiista puhelusta lyhyellä palautteella. Jos sinulla on intohimoisesti jotain tai olet tietyn alueen asiantuntija, harkitse blogin perustamista. Tietenkin sinun on osoitettava taitosi saadaksesi uskottavia freelancer-keikkoja.

Kaikkien HireMyMom-työpaikkojen lähettäjä on työnantaja, ja useimmissa tapauksissa näitä työpaikkoja ei löydy muualta Internetistä.

Kuinka Löytää Työsi Kotoisin Olevista Freelance-töistä?

Koulutukseen kuuluvat työpaikat sisältävät myös akateemisen neuvonnan, koulupsykologin ja testiprofessorin. Pyydä työnantajaasi toimittamaan tai korvaamaan sinulle asiaankuuluvien ohjelmistojen ammatilliset versiot. Tämän luettelon laatimiseksi etätyöhön ja etätyöhön erikoistunut FlexJobs-verkosto palveli yli 25 000 nykyisen työluettelon tietokantaan lähetettyjä ilmoituksia ja löysi 10 yritystä, jotka tarjoavat korkeinta palkkaa. Maksu tapahtuu Paypalin kautta. Voit suunnitella ominaisuuksia, testata uutta koodia tai kehittää uusia verkkosivustoinfrastruktuureja taitosi perusteella. Valitettavasti työstä kotona tapahtuvat huijaukset ovat yleistymässä, kun tällaiset työpaikat yleistyvät - mikä voi vaikeuttaa laillisten mahdollisuuksien erottamista väärennöksistä.

Maksu voi vaihdella 15–25 dollaria tunnissa yleisestä transkriptiosta. Voit ansaita enemmän lääketieteellisestä ja laillisesta transkriptiosta, koska ne yleensä edellyttävät aiempaa transkriptiota tai ammattikokemusta. Lisäksi Stella & Dot on enemmän kuin vain yritys - se on yhteisö. Ansaitse 1 dollarin välillä. FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti.

Laillinen tutorointiyritys, joka palkkaa ESL-opettajia Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Useimmat etäasiakaspalveluyrityksiä palkkaavat yritykset vaativat, että sinulla on kiinteä puhelin ja Internet, johon voit muodostaa yhteyden Ethernet-kaapelin avulla. Sitten "merkitään" allekirjoitus tuloksiin SigTrack-sovelluksella.

Kuinka Korostaa Ihmissuhdetaitoja

Ystävien leuat putoavat, kun he kuulevat seuraavaan matkalle, kuinka vähän maksoit lentosi ja kuinka mahtava matka olet suunnitellut. Lukuisia etäpuhelinkeskuksia, mukaan lukien vanhusten asiakastuki, verokauden tuki ja paljon muuta. Monet yhteisömme ihmiset rakastavat tätä keikkaa joustavan työajan ja keskimääräistä korkeamman sivun ajan. Saatat pystyä ansaitsemaan parhaan dollarin Fancy Hands -palvelussa, jossa voit saada palkkaa 20 minuutin työstä useiden ammatillisten tehtävien suorittamiseen. Palkkaa ei ole lueteltu, mutta se riippuu sanamäärästä ja läpimenoajasta. Saatavilla on myös johtotehtäviä ansaitaksesi vielä korkeamman palkan. Monet kirjailijat työskentelevät kotona kokopäiväisesti, mutta se on myös hieno sivukeikka, kun hakeudut myös vapaa-ajallasi. Tässä ovat Twitter-kahvat, joita suosittelen seuraamaan:

Teeskennellä kuin menisit toimistoon. Ne voivat myös auttaa luomaan työkuvia ja laatimaan budjettiraportteja. Tämä on toinen tapa, joka voitaisiin tehdä freelance-pohjalta tai etätyöntekijänä. Oletko kyllästynyt jahtaamaan maksettujen blogi-keikkojen jälkeen? Itse asiassa yrityksessä työskentelee yli 20 000 kotona työskentelevää työntekijää. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. Voit etsiä freelance-kirjoitustyökaluja Probloggerista ja BloggingProsta - kirjoittajien kahdesta parhaasta työpöydästä. Tässä on totuus: