Työskentele kotona -työt: Kyllä! Parhaat Legit-etätyöt, jotka maksavat yli 125

Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu. He palkkaavat säännöllisesti Yhdysvaltoihin, Guatemalaan ja Filippiineihin sijoittautuneita työntekijöitä, mutta työpaikat täytetään yhtä nopeasti kuin he lähetetään. Sitoumusta ei ole ja opit lisää työkaluista ja taitoista, joita tarvitset tehokkaaksi oikolukijaksi (jos olet kiinnostunut, voit ostaa maksetun kurssin työpajan lopussa). Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan. Paras osa?

Tämä yritys tarjoaa erittäin laillista työtä kotitehtävistä, jotka liittyvät varausten tekemiseen ja asiakaspalveluun. Virginiassa, Herdonissa sijaitseva Strayer University on yksityinen koulu, jossa on yli 60 000 opiskelijaa yli 90 kampuksella Yhdysvalloissa. ”Se on liian leveä. Yksinäinen työ vaatii hyvän annoksen "nousta ja mene" ja kurinalaisuutta, jotta se ei häiritsisi. 5 tuntia viikossa, mikä vastaa viidentoista 30 minuutin istunnon opetusta. Helpoin tapa aloittaa tämän työn tekeminen kotityöstä on suorittaa kurssi, joka opettaa sinulle perus- (ja edistyneen) Facebook-mainostrategian. Se on todella hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa, koska voit työskennellä niin monta tai muutamaa tuntia kuin haluat.

Symbria toisinaan palkkaa tietojen syöttäjät toimittamaan reseptiä koskevia tietoja. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Mutta tässä on tärkeä huomioitava tekijä: Pienten toimitusten osalta yleiskustannukset ovat alhaiset - mutta samoin kuin voittomarginaalit.

Olitpa projektipäällikkö vai lähtötason graafinen suunnittelija, tässä on luettelo sivustoista, joista löydät etäyritykset, jotka palkkaavat roolisi.

Pienyritysten Omistus

Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi. Tekstitys on jaettu kahteen luokkaan: Emme käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi automatisoitujen päätösten tekoon. Pidä tunteet lahti, kaupankäyntilogiikani oli vakaa ja voisin olla yli 60% tarkka lyhyellä aikavälillä, mutta tiesin, että en aina pysty ylläpitämään 60% + tarkkuutta. Sinulla on oltava vahva englanninkielinen kirjoitustaito ja tietokone, jossa on äänikortti ja kaiuttimet. On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä.

Kirjanpitäjän tutkinnolla, lisenssillä ja hyvin jäsennellyllä jatkamisella yksityiskohtaisesti heidän kokemuksensa perusteella etäasemia hakevat kirjanpitäjät voivat selata työnhakusivustoja, kuten Flexjobs, We Work Remotey ja Glassdoor, sekä urakeskeisiä sosiaalisen median verkkosivustoja, kuten LinkedIn.

Kotona Työskentelevät Työt, Jotka Voit Aloittaa Tänään (kokemusta Ei Tarvita Ja Aloittaminen Ilmainen)

Tech- ja Non-Tech-yritykset etsivät tarvetta uudentyyppisille työpaikoille varmistaakseen, että niiden verkkosivustot ja sosiaalisen median tilit tarjoavat asiaankuuluvia ja tosiasiallisia tietoja. Tämä on verkkoresurssi, kuten todellakin. Jos pidät puhelutöistä, tule sitten tämän yrityksen 'tavaranaloittajaksi'. VLP: n asianajajatyöt tarjoavat joustavuutta parempaan työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen. Tiedonsyöttöasiantuntija - Tämä ammatti on melko yleinen vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat työskennellä kotoa. Lääketieteellinen transkriptio. Sinun on tehtävä työ ja kiire.

Kirjoita avainsanaksi "etätyö" tai "etä" ja etsi yli 9 kt osa-aikaisia, sopimus- ja kokopäiväisiä töitä brändeiltä, ​​kuten Forever 21 Inc, Xerox ja Univision. Jos he ansaitsevat sinut maksamaan rahaa “työskennellä heidän puolestaan” - suorita. Esimerkiksi mobiilisovellusten kehittäminen on merkittävä kasvualue älypuhelimien, tablet-laitteiden ja puettavien laitteiden jatkuvan leviämisen ja parantamisen ansiosta. Valitettavasti monet ihmiset menettävät huijauksiaan ja menettävät aikaa ja rahaa prosessissa. Mutta nykyään kuka tahansa voi työskennellä kotoa verkko-ohjaajana ja ansaita kunnollista rahaa tekemällä sitä. Liity testaajaksi Test IO: lla. Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista. Joten useissa tapauksissa IT-projektipäälliköt pääsevät etätyöhön kotoaan, koska heidän ryhmänsä saattavat harvoin, jos koskaan, kokoontua yhteen toimistoon.

Tallentaa tiedustelujen, kommenttien tai valitusten, tapahtumien tai vuorovaikutusten yksityiskohdat ja ryhtyy toimiin sen mukaisesti.

Kirjanpitäjät, Kirjanpito, Tilintarkastajat

Tässä on lyhyt opas aloittamiseen. Aloita elämäsi oikolukijana tarkistamalla tämä ilmainen työpaja nimeltään Taitojen oppiminen, jonka tarvitset aloittaaksesi freelance-oikolukujen vaihtamisen. Verkkosivustojen testauksesta maksetaan yleensä enemmän kuin muihin lähtötason töihin, kuten tietojen syöttämiseen tai transkriptioon. Tilintarkastajan rooli on myös kehittynyt tekniikan seurauksena. Yhtiö palkkaa transkriptoreita vain Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Korvaus on kiinteämääräinen asiakirjaa tai merkintää kohti ja se vaihtelee projektikohtaisesti. Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.).

Tässä on joitain yrityksiä, jotka rekrytoivat hakukoneiden arvioijia alla: Stitch Fix -stylistiksi tulee joutua käydä läpi jonkin henkilökohtaisen koulutuksen, joten sinun on oleskeltava lähellä yhtä seuraavista kaupungeista: Jos haluat viettää aikaa lemmikkien kanssa ja ansaita rahaa puolella, kirjaudu Roveriin. Tarvitset lukion tutkintotodistuksen ja olet asunut Yhdysvalloissa. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Nämä sivustot auttavat: Palkka on kysymyskohtainen ja vaihtelee riippuen kysymyksen monimutkaisuudesta. Määritelmän mukaan virtuaaliassistenttityöt ovat kaikki etäkäyttöön.

Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita.

Lyhyet Tehtävät

Disney palkkaa ajoittain etävieraiden tukiasioita FL, SC, TX, KY, NV, IL ja MS. Joskus sairausvakuutus jopa yhdistetään muihin kattavuuksiin, kuten visioon ja hammashoitoon. Ihmiset, joilla on akateeminen tausta ja jotka etsivät joustavia aikoja. Ensinnäkin, voit aina kokeilla vanhanaikaista tapaa kulkea ovelta ovelle ja levittää esitteitä. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Jotkut transkriptionistit jopa käyttävät erityislaitteita, kuten jalkapoljinta, äänitallenteiden käynnistämiseen ja lopettamiseen.

Mahdolliset työnantajat, kuten Hilton Hotels, American Airlines ja 1-800-Flowers. Paras fontti jatkamiseen: 10 ammatillista kirjasinta käytettäväksi jatkamiseen, tämä ei ole yön yli -asia - tämä vaatii paljon työtä ajan kuluessa. Haluatko lisätä lisää kodin parhaiden töiden luetteloomme? Verkkosivustotestaus tapahtuu, kun joku rekisteröi itsensä verkkosivustolla ensimmäistä kertaa. Tulopotentiaalisi on tyypillisesti vain rajoitetun tekemäsi työn tyypin, tekemäsi työn määrän ja asiakkaiden lukumäärän perusteella. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Tai voit löytää etätyön. Keskimääräinen tuntihinta sosiaalisen median managerille on noin 23 dollaria. Luotettavan verkkoyhteyden, omistetun kotitoimiston, runsaan itsesuunnan ja oikeiden valtakirjojen avulla potentiaalisi suorittaa terveyteen liittyvää etätyötä voi tulla hyvin realistinen.

Koska virtuaaliassistenttien palkat työskentelevät monilla eri aloilla, niiden palkat ovat suuret - noin 25 000–75 000 dollaria vuodessa, sanoo Christine Durst, joka perusti kansainvälisen virtuaaliassisten yhdistyksen ja ylläpitää RatRaceRebellionia. Voit valita hinnat ja neuvotella työn yksityiskohdista asiakkaan kanssa. Onko sinulla hyviä konekirjoitustaitoja, tarkkaavainen yksityiskohdille ja suhteellisen hyvä englannin kielen taito? Kotisivulla on monenlainen rooli WordPress-kehittäjistä logosuunnittelijoihin. Welocalize tekee yhteistyötä useiden erikoistuneiden toimialojen globaalien yritysten kanssa niiden verkkosivustojen ja sisällön kääntämiseksi paikallisille kielille. Ja tietenkin, Survey Junkie on 100 prosenttia ilmainen. On tärkeää pitää mielessä, että suurin osa kotitöistä ei ole tapa rikastua; suurin osa mahdollisuuksista maksaa vain niin paljon, että voit täydentää olemassa olevia tuloja. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen.

Online Työpaikat Lähellä Minua

Etsi heidän avoinna olevien työpaikkojen sivulta löytääksesi heidän käytettävissä olevat etä- ja käytännössä sijainnit. He palkkaavat maailmanlaajuisesti. Lue lisää vinkkejä freelancer-sivustojen työnhuijausten välttämisestä. Jos tämä kuulostaa sinusta, olet todennäköisesti kiinnostunut parhaimmista yrityksistä, joilla on etätyötä vuonna 2019. Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla.

Tarkista, onko heidän työluetteloissaan aukkoja. Asianajotoimistot ja valtion virastot palkkaavat myös päteviä laillisia transkriptioasiantuntijoita työskentelemään heidän puolestaan. Tiimin jäsenenä suoritat erilaisia ​​töitä, kuten online-tietojen syöttämistä, vastauksia sähköpostiin, arvosteluita, tutkimuksia ja muita online-projekteja.

Kun tunnet olevansa valmis aloittamaan, harkitse akkreditointia American Translators Association (ATA): n kanssa ja hanki pääsy heidän resursseihinsa vinkkejä, verkostoitumista ja jopa työtauluja. Sitel palkkaa kotona työskentelevän asiakaskokemuksen, teknisen tuen ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Voimme siirtää arkaluontoiset henkilötietosi muihin Bonnier-toimistoihin sisäistä hallintoa ja hallinnollisia tarkoituksia varten. Sinun syy tulla rocktähteeksi Wine Guide on sinun. Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen. UnitedHealth-ryhmä palkkaa usein kliinisiä koordinaattoreita, terveysvalmentajia, puhelinkeskuksen RN-palveluita, laadun parantamisen sairaanhoitajia, kliinisen vetoomuksen sairaanhoitajia ja arvioitavia sairaanhoitajia. Varoitus:

Tuotteiden Testaus

Ja etätyöt ovat yhä suositumpia tunti. HelpSquad - HelpSquad tarjoaa live chat-asiakastukea asiakkaille ympäri vuorokauden. Kaupankäynti päättyy markkinoiden rallilla, sen sijaan ne luovat useita tuloja. Maksu vaihtelee projektikohtaisesti, mutta EditFast vie 40% projektin kokonaishinnasta. Soita saapuvat puhelut ja keskustele jäseniemme kanssa vastataksesi kysymyksiin tai antaa tietoja, jotta he ymmärtävät paremmin kattavuutta ja vaihtoehtoja. Mutta koska niin monet yritykset käyttävät kirjanpitäjiä, työn löytäminen voi olla melko helppoa. Ei ole sopimuksia, ei palkkiokattoja, ei osapuolia, ja sinun ei tarvitse jakaa yhteystietoluetteloasi.

Mene tänne saadaksesi lisätietoja ja hakeaksesi tai tutustuaksesi tähän tai lukeaksesi arvostelu EF EF First -tapahtumasta. Jos haluat harjoittaa lääketieteellistä koodausta tai laskutusta, on olemassa useita organisaatioita, kuten AHIMA, AAPC, NHA ja NCCT, jotka tarjoavat sertifikaatteja. Siksi monet ihmiset käyvät yrityskursseilla ennen lähtöään töistä kotona soitettavista puhelinpalvelukeskuksista, joita tarjoavat arvostetut ja kannattavat yritykset. Kaikki ovat pieniä ja väliaikaisia ​​- ja ne voidaan tehdä nopeasti kotona istuen. Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor.

Mainosta palveluitasi sosiaalisessa verkostossa ja luo verkkosivusto, joka esittelee palveluitasi ja työtäsi. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, saatat saada tekstitys- tai käännöstyön heidän kanssaan. Työtunnit ovat maanantaista perjantaihin normaalin työaikana. Virtuaaliassistentit antavat asiantuntemuksestaan, taitotasostaan ​​ja velvollisuuksistaan ​​riippuen yleensä 10–75 dollaria tunnissa. Yksi liittolainen taistelussa löytää todellisia töitä kotoa on FlexJobs-verkkosivusto. Hän kokosi tämän ilmaisen koulutuksen Side Hustle Nation -lukijoille.