7 Parasta Osa-aikaista Työtä Kotona

Kokemus toimistopuhelinkeskuksesta tai edes vähittäiskaupan työpaikoista riittää usein kotipuhelinkeskuksen työn laskemiseen. Työnäkymät ovat vakaat niille, jotka haluavat työskennellä ainakin osa-aikaisesti kotoa, ja vaikka keskimääräinen palkka on lähes 90 000 dollaria, monet näistä suunnittelijoista etenevät sitä enemmän, hän lisää. Rev palkkaa freelance-transkriptioita, kuvatekstejä ja kääntäjiä. Mene tänne ladataksesi kopion. Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Graafinen suunnittelija, jolla on vuosien kokemus web-suunnittelusta, voi helposti palvella asiakkaita, joilla on näitä projekteja uransa tai liiketoimintansa lisäksi. Ne tarjoavat lääketieteellisiä kopioita ja virtuaalisia lääketieteellisiä kirjoitustyöpaikkoja verkossa.

Lisäksi palkan saaminen itsellesi tekemästä työstä on parempi kuin päivään meneminen toimistoon, eikö niin? Kirjoita avainsanaksi "etätyö" tai "etä" ja etsi yli 9 kt osa-aikaisia, sopimus- ja kokopäiväisiä töitä brändeiltä, ​​kuten Forever 21 Inc, Xerox ja Univision. Joidenkin osalta voit vain selata aukkoja ja soveltaa sitten sinua kiinnostaviin aukkoihin.

Vietämme paljon aikaa sosiaalisessa mediassa joka päivä - Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter ja luettelo jatkuu.

Kuinka paljon voin tehdä? Suurimpaan osa-aikatyöluetteloihin sisältyy arvio tai tuntien määrä, joita rooliin tarvitaan. Jotkut heistä saavat jopa työskennellä kotona kokopäiväisesti tai lähellä sitä. Jonkin verran vaivaa ja sinnikkyyttä, se voi todella rake vakavan tuoton ajan myötä. Jaa tarina, jos sinulla on vaikea päättää, onko osakekaavion malli vai ei, on todennäköistä, että tämä ei ole kaupankäynnin kohteena oleva osakekuvio. ”Smith luo poliittisia tee-paitoja ja mukeja, koska poliittisiin varusteisiin on kiinnostunut juuri nyt. Aiheeseen liittyvät kotona tehtävät: Siinä kotona työskentelevät työt tulevat kuvaan.

Jos rakastat kotipalveluihin liittyviä työpaikkoja kotona, ota yhteyttä tähän yritykseen. Saatat pitää myös, suosittelen paperikaupan käyttöä osakevaihdossa seuraavan kerran, kun näet sen kehittyvän. Puhuminen asioista, joita yritykset tarvitsevat kipeästi, sosiaalisen median tilien hallinta voi olla hieno työ kotona. Ja kotona asiakaspalvelun työpaikkoja on paljon. Pearson - Lue Pearson Review - avoinna Yhdysvalloille ja henkilöille, joilla on valtuudet työskennellä Yhdysvalloissa.

  • Perinteinen sihteeri aiheuttaa yritykselle monia kuluja, ja jos yritys on pieni, se ei välttämättä tarvitse täysipäiväistä ajastinta.
  • Aloita asiakkaiden etsiminen VA-sivustoilta, kuten Elance/oDesk, tai palveluidesi tarjoamisesta TaskRabbit-palvelusta.

Ensisijainen Sivupalkki

Voit käyttää suoraa lähestymistapaa ja pyytää työpaikkoja tai kokeilla vähemmän muodollista lähestymistapaa ja pyytää tietoja ja neuvoja. Kun tämä yritys palkkaa, saatat työskennellä monilla aloilla, mukaan lukien tekniikka, terveydenhuolto tai julkinen sektori. Lue VIPKID-arvostelu, niin saat lisätietoja opettamisesta siellä. Työskentelet itsenäisenä urakoitsijana ja voit hyväksyä työpaikkoja milloin haluat. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B.

Ajan myötä voit kasvattaa yleisöäsi, saada vaikutusvaltaa ja tehdä uusia tarjouksia tarkistamalla rakastamasi tuotteita. Tämä on yritysten yleinen tehtävä ulkoistaa, mutta reilu varoitus: Joissain tapauksissa tehtäviin sisältyy vain osa-aikainen etätyö reseptiotilausten tekemistä tai tarkistamista varten. Myy jumialla, missä kapeassa olet erityisen hyvä? Tässä on joitain GPT-verkkosivustoja, joilla pääset alkuun: Ota yhteyttä kaikkiin tuntemiisi ja kerro heille, että haluat työskennellä kotoa.

Tämä voi olla yleensä välillä 15–50 dollaria. Jotta voit tulla kotiopettajaksi, sinun on täytettävä hakemus ja läpäistävä laaja seulontaprosessi. Amazon luettelee tällä hetkellä verkkosivujensa uraosassa yli 400 etätyötä, ja eniten kysyntää on puhelinkeskuksen työpaikoista. Kuinka valita ensimmäinen verkkokaupan tuotteesi, maksettu tapahtumakalenteri on hyvä kaupallistamismenetelmä paikallisille tai toimialakohtaisille verkkosivustoille. Jos työsi voidaan tehdä tietokoneella ja haluat työskennellä kotoa, älä ole ujo.

  • Monet näistä työpaikoista vaativat jonkinlaista sertifiointia, koulutusta, koulutusta tai aiempaa kokemusta.
  • Liity testaajaksi Test IO: lla.
  • Jos et halua jakaa sähköpostiosoitettasi tai postiosoitettasi sellaisten yritysten kanssa, jotka eivät ole Bonnierin omistuksessa ja jotka haluavat markkinoida tuotteita tai palveluita sinulle, sinulla on mahdollisuus kieltäytyä alla kuvatulla tavalla.

Asiakaspalvelu

Autat monissa tehtävissä, kuten sähköpostien kirjoittamisessa, puheluiden soittamisessa ja tapaamisten ajoittamisessa. Aloita ilmainen johtava transkriptiokurssi seuraamalla yllä olevaa linkkiä. Ylhäällä luetellut yritykset, tällä viikolla palkkaavat yritykset, ovat vasta lähetettyjä työpaikkoja. Mutta sanotaan, että ansaitsemasi määrä riippuu läpimenoajasta, kirjoittamasi äänen laadusta ja kaiuttimien määrästä. Missä voimme auttaa sinua? Yksi huono kauppa voi tuhota ihmisen ja hänen perheensä. Voit työskennellä kotona työskentelevän asiakaskeskuksen edustajana asiakaspalvelussa, myynnissä ja teknisessä tuessa. Vaikka oman kotipohjaisen kopiointiyrityksen perustaminen voi tuntua helppolta tehtävältä, totuus on, että siihen menee paljon enemmän kuin tapaa silmän. Palkka ja muut yksityiskohdat ovat kääreissä - työntekijöiden on allekirjoitettava NDA, joten on vaikea löytää monia yksityiskohtia verkosta. Epäonnistumisesi tai onnistumistasi riippuu sinusta - kyvystäsi keskittyä, ryntää, olla yhteydessä asiakkaisiin ja lopputulos siihen, mitä tuotat ja mistä maksat.

Sivustosi luominen, joka korostaa salkkuasi, on toinen hieno tapa houkutella ihmisiä sisään. Tällä hetkellä heillä on valokuvauskurssi vain 29 dollarilla. Joten jos osaat sujuvasti vieraita kieliä (tai osaat oppia sen), tämä uravaihtoehto voi antaa sinun työskennellä etäyhteydessä. On myös kriittisen tärkeää käyttää aikaa paikkojen etsimiseen ja tutkia sellaisia, jotka vaikuttavat perusteellisilta. Jos olet taitava käyttämään erilaisia ​​Photoshop- ja Illustrator-työkaluja ja sinulla on synnynnäinen luovuus, sinun ei tule miettiä kahdesti ennen kuin harkitset graafista suunnittelua. Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? Tärkeitä kykyjä tällaisessa työssä ovat hyvät viestintätaidot ja jonkinlainen toimistokokemus. 4. aloita pieni, yllä olevassa nousevassa lippukuviossa voit nähdä, että trendiviiva on hyvin tunnistettavissa ja määritelty, joten kun se viimeinkin lävistyi, hinta nousi nopeasti. Peruspalkka alkaa 9 dollarista tunnissa ja mahdollisuus saada palkankorotus 30 päivän kuluttua.

Minulla on tämä sivusto edellä luettelossa ”hakukoneiden arviointi”, mutta luettelen heidät myös tähän, koska he palkkaavat myös ihmisiä “väkijoukkojen työntekijöiksi” suorittamaan lyhyitä tehtäviä.

Virtuaaliassistentit työskentelevät ensisijaisesti verkkoresursseissa, joten odota paljon Excel- ja tietokantakeskeisiä tehtäviä. Remotive on viikoittainen uutiskirje etätyöntekijöille sekä työtaulu, joka sisältää tehtävät suunnittelussa, markkinoinnissa, tuotteissa, tukipalveluissa, myynnissä ja henkilöstöalalla. Taidot voivat sisältää sähköpostinhallinnan, kirjanpidon, sosiaalisen median hallinnan, blogien lähettämisen, tapaamisten aikataulujen, transkription, tapahtumien suunnittelun, tiedostojen järjestämisen, matkojen varaamisen sekä sähköpostin ja kalenterin järjestämisen - ja paljon muuta.

Yrittäjyys Kotona

Matkatoimistot ilmoittavat ansaitsevansa 35 000–45 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisia ​​etuja. Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta (ja jos sinulla on itsekuria pysyäksesi keskittyneenä ja tuotteliaana työskennellessäsi kotoa), kannattaa tutustua FlexJobsin viimeisimpään luetteloon eniten maksetuista kotona suoritettavista töistä. Lisäksi äänikirjat, podcast-esittelyt, TV-/radio-mainokset, oppaat ja jopa puhelinvastaaja vaativat kaikki ammatillista äänentoistoa. Ryhdy tutoriksi, luo sitten oma niche ja lataa niin usein kuin mahdollista. Osa-aikainen, sopimus. Jos sinulla on suunnittelutaitoja ja kokemusta, nämä ovat vain joitain verkkotöitä, joita voit tehdä: Jos osaat numeroita, voit työskennellä kotona virtuaalisena kirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä.

Kliinisen Tutkimuksen Koordinaattori

Avain saada huomiota osakeverkkosivustoilla on lisätä monia osuvia avainsanoja, joita ihmiset etsisivät. Viesti julkaistiin alun perin 20. lokakuuta 2019. Jotkut sosiaalisen median johtajat työskentelevät kuitenkin myös pidättäjältä tai kuukausimaksulta. 3PlayMedia palkkaa transkriptiolaitteita urakoitsijoiksi nauhoitettujen äänien transkriptioon. Myy virtuaalitodellisuus (VR) ja 360 asteen videoita - Mahdollisuus luoda VR-videoita voi viedä sinut paikoille. Siellä web-suunnittelija tulee sisään. Monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia auttamaan asiakkaita etätyöskentelyssä.

Voit lunastaa Swagbucks lahjakortteihin tai palkintoihin. Usko tai älä, tämä on sinulle kotimainen työmahdollisuus. Niille, jotka eivät tunne tytäryhtiömarkkinointia, se on yksinkertaisesti lähetysmarkkinointi, josta ansaitset palkkion. Jos olet joukkuepelaaja, itse motivoitunut, luotettava ja valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja osa-aikaisesti heti, ota yhteyttä Leslie Morrisiin osoitteessa lesliejmorrisyl @ gmail. Joten, jos näet televisiossa mainoksen XYZ Life Insurance Co. Tai jopa minkä tyyppisiä kirjoituksia haluat tehdä - voit kirjoittaa avustusehdotuksia, tietokirjallisuuteen liittyviä artikkeleita ja käsikirjoja tai kirjoittaa haamukirjoittamiseen kirjoja tai blogin kirjoituksia.

Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä. Toki, tämä ei ole kotityötä perinteisessä mielessä, mutta se on silti tapa ansaita rahaa kotoa. Se on kirjoittanut yli 52 000 opiskelijaa 50 osavaltiossa ja 150 maassa. Kiinan verkkokoulutusyrityksen VIPKID: n palvelut tarjoavat amerikkalaiselle koulutuskokemuksen nuorille kiinalaisille opiskelijoille ja tarjoaa joustavan, etätyöajan heidän opetushenkilöstölleen. Konsultointi, retriitit, valmennus ja verkkokurssit ovat muutama yrityksen tarjouksesta.

Ei myynnin tai varainhankinnan puheluita.

Työskentele Kotiopettajan Työpaikoilla

Peruspalkka on 10 dollaria, ja sinä opetat matematiikkaa, luonnontiedettä ja yleisiä aineita. Yrityksen perustaminen intiassa: yksityiskohtainen opas, kuinka ostaa osakkeita parhaalla mahdollisella tavalla, on erittäin monimutkainen aihe, voit aloittaa täältä. Seurauksena on, että monet lääkärit pääsevät nyt neuvottelemaan potilaidensa kanssa videoneuvottelujen avulla. Onko sinulla jo suoramyyntikokemusta? Yllä olevat urat ovat vain muutama hieno esimerkki.

Bonusvinkit

Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen. Koska työskentelet lasten kanssa (vaikka se olisi verkossa), sinun on silti käynyt läpi tyypillinen opettajan palkkausprosessi: Yksi asia, josta on kuitenkin oltava varovainen, on uupuminen.

Kuten jotkut muutkin tämän luettelon suositukset, voit saada palkkaa ottaa päivittäisiä tutkimuksia ja voit myös katsoa videoita tai pelata pelejä palkitsemispisteiden saamiseksi. Voit työskennellä LiveWorldin asiakaspalveluna. Yhtiö, käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi Googlelle käsitellä sinusta tietoja yllä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin. Kuitenkin, kun monet aluksi astuvat vapaiden kirjoitusten työmarkkinoille, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he tekevät. Mistä keikka löytyy: Ihmiset, jotka ovat ammattilaisia ​​verkkokaupoissa tai haluavat selata verkkosivustojen syvimpiä rakoja. Haluatpa sitten maksaa perheen lisälaitteista tai kiinnostaa kaiken ansaitsemista vakavaa rahaa, Peach antaa sinun ansaita mielekästä tuloa ehdoillasi missä tahansa, milloin tahansa. Esimerkiksi paras ystäväni ja minä hoitimme puhelinlaukkuyritystä, joka alkoi kotona työskentelystä ja joka kasvoi kokopäiväiseksi yritykseksi. Yhtiöllä ei ole puhelinpalvelukeskuksia tavanomaisessa merkityksessä, vaan sen sijaan työllistää yli 20 000 etätyötä tekevää riippumatonta agenttia.

Pitkällä tähtäimellä voit jopa kirjoittaa oman e-kirjan, markkinoida sen itse ja pitää 100% voitto passiivisia tuloja tuottavasta e-kirjastasi. Pyydä luettelo muista työntekijöistä tai urakoitsijoista nähdäksesi, kuinka tämä on toiminut heidän puolestaan. Asema liittyy enimmäkseen tekniseen vianmääritykseen ja asiakaskyselyihin vastaamiseen. Sinun on työskenneltävä vähintään 5 tuntia viikossa. Voit toimia yhtenä yrityksen transkriptoreista. Verkko-ohjaajia tarvitaan moniin erilaisiin aiheisiin.

24 Laillista Kotityötä 2019

Saat palkan suoritettujen tehtävien perusteella - tämä tarkoittaa, että palkka voi vaihdella projektikohtaisesti. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan. Tässä on 11 parasta laillista työtä kotitöistä vuodelle 2019, jotta voit ansaita rahaa kotona omalla ajallasi. LinkedIn Sales Navigator -sovelluksen kautta.

Ohjelmistosuunnittelijoiden ei tarvitse käydä toimistossa joka päivä.

Peli-/sovellustesteri

Ja tietotekniikka auttaa ohjaamaan melkein jokaista nykyaikaista teollisuutta, mikä tarkoittaa, että tietotekniikkaan liittyvät työmahdollisuudet ovat laajat. 65/ääni minuutti. Kuinka tehdä ensimmäinen €1k -blogisi.

Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Luo oma toimisto, sitten sinun on luotava verkkosivusto, jolla mainostetaan ja myydään tuotteita. Tämä on yksi parhaista ruoanjakeluyrityksistä, jossa voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat toimittaa ruokaa. Näille alueille julkaistusta tiedosta tulee julkista tietoa, ja minkä tahansa kolmannen osapuolen käyttö näihin tietoihin on meidän kykymme hallitsematta. Kirjoitat lyhyet tiedostot, joiden pituus on yleensä kuusi minuuttia tai vähemmän. Palkka vaihtelee työn mukaan. Käyttämällä vain hakukonetta tavalliseen tapaan voit kerätä monta lahjakorttia ympäri vuoden.

Tällä tavalla sinua ei huijata, ja käytät parhaasi ja parhaasi mahdollisuus löytääksesi oikeutetun työn kotona.

Käytämme näitä tietoja joskus kommunikoidaksesi kanssasi, esimerkiksi ilmoittaaksesi sinulle, kun olet voittanut jonkin kilpailumme, kun teemme muutoksia tilaajasopimuksiin, täyttääksemme online-uutiskirjepyynnön tai ottaa sinuun yhteyttä tiliäsi varten meidän kanssamme. Fortune 500 -yrityksiä, jotka palkkaavat tänään kokopäiväisiä työntekijöitä, on kymmeniä. Sen mukaan kuinka nopea ja tarkka olet, voit ansaita 10–30 dollaria tunnissa. Tietenkin, sinun tulee tarkistaa ne huolellisesti itse ennen kuin pääset mukaan. Lisätietoja blogin luomisesta ja kasvun perustan luomisesta viimeisimmässä oppaani blogin perustamiseen ja blogin kasvattamista koskevasta ilmaisesta perusteellisesta kurssistani.