31 Laillista Ja Kannattavaa Kotiin Perustuvaa Liikeideaa (2019)

Transkriptionistien palkat vaihtelevat suuresti kokemuksen ja alan mukaan. Jos rakastat häitä kaikessa ja pystyt käsittelemään morsiamen painetta, tämä saattaa olla hauska. Sinun on voitava kirjoittaa vähintään 70 kierrosta minuutissa. Työskentele tämän yrityksen moderointiasiantuntijana keskustelemalla keskusteluista, foorumeista ja sosiaalisesta mediasta. Hän työskenteli vain 4 tai 5 tuntia yössä ja sai aikaan erittäin terveellistä elämää. Voit jopa keskittyä liikenteen luomiseen tai auttaa yrityksiä muuntamisen taiteessa. Voit etsiä työpaikkatauluja, kuten ZipRecruiter ja Itse nähdäksesi, kuka palkkaa. Näytetyönimikkeet UnitedHealth Groupissa:

Löydä hyvämaineinen toimittaja huolellisesti.

Ne voivat olla taitoja tai tietoja, jotka on saatu nykyisistä tai aiemmista töistä tai muodollisesta koulutuksesta. Jos sinulla on erinomaiset ihmisten taidot ja pyrkimys tavoitteiden saavuttamiseen ja tulosten saavuttamiseen, tämä voi helposti olla oikea liiketoiminta sinulle. Parhaat binaariosuuksien välittäjät ja kaupankäyntiympäristöt:, valitsin matalatalletusvälittäjän vain, jos minulla ei todellakaan olisi enemmän rahaa mennä korkeampaan rajaan. Ensinnäkin sinä (kustantaja) mainostat toisen osapuolen (mainostajan) tarjouksia omilla kanavillasi. Jopa muotokuva- ja yleishyödylliset vaihtoehdot eivät ole oikeasti aloittelijoille. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, katso hänen kurssi: Keskimääräinen tuntihinta sosiaalisen median managerille on noin 23 dollaria.

Hän oli itseoppinut taiteen asiantuntija, joka neuvoi asiakkaita siitä, mitkä kuvataidetta tekevät parhaista pitkäaikaisista sijoituksista. Suoritat 14 viikon palkkakurssin useimpiin tehtäviin. Kaikilla ei kuitenkaan ole taiteellista kykyä tai aikaa vetää irti. Monet ihmiset saattavat tarttua palveluihisi, jos olet mekaanisesti taipuvainen ja haluat mennä sijaintipaikkaansa korjaamaan tai ylläpitämään ajoneuvoja. Julkiset notaarit toimivat ensisijaisesti julkisten oikeudellisten asiakirjojen validoijina ja puolueettomina todistajina, etenkin vakuutustodistuksissa, vannoissa, tekoissa, kiinteistöissä, erityisvaltuutuksessa ja liikesopimuksissa. Sitten kun laskeudut kyseiseen etätyöhön, tarvitset jonkin verran ammattimaisempaa kuin ruokapöydän tavataksesi opiskelijoita - tutustu tähän viestiin siitä, miten löytää työpaikkoja etäältä ja valmistutet virallisesti tämän puolella olevan liikeidean kokonaan -aika yrittää itseäsi.

Taidekokoelmien Luettelointi

Tietoja Tietoja -sivustani näyttää tältä: Siellä on paljon perinteisiä vapaapäiviä, jotka lasketaan vakaviksi syiksi tutkia kausikoristeiden asettamisen ja myymisen sivuttaisliikeideaa. On hauskaa, kuinka paljon leipominen voi liittyä rahan ansaitsemiseen. Maksu riippuu siitä, kuinka moni ihminen napsauttaa videota ja kuinka monta tilaajaa. Se vähentää työmatkaliikenteen aikaa ja kustannuksia ja voi vähentää stressiä, joka liittyy työhön ja perheeseen liittyvien kilpailevien vaatimusten määräämiseen. Jos sosiaalinen media on toinen ihosi, tämä voi olla sinulle hyvä kotipohjainen liikeidea. Mutta jos sinulla on paljon aikaa, kyselyjen ottaminen voi olla vähätekoinen kotiyrityksen idea. On jopa intensiivisiä koodauslaatikoita, jotka on suunniteltu opettamaan ohjelmointitaitoja vain muutamassa lyhyessä kuukaudessa.

Voit odottaa joutuvan suorittamaan jonkinlaisen testin toisen tai kolmannen kielen korkean tason todistamiseksi - joten tämä ei ole hyvä idea, jos et puhu espanjaa sen jälkeen, kun olet suorittanut sen lukiossa. Suurimmalla osalla meistä ei ole ylellisyyttä siitä, että voimme lopettaa päivätyömme jatkaakseen liikeidean perustamista tänään, ilman että meidän on huolehdittava siitä, kuinka aiomme täyttää taloudelliset velvollisuutemme edetä ilman välittömiä tuloja. Yleisimmät tavat lailliseen rekisteröintiin ovat yksityisyritys, LLC, S-Corp tai C-Corp. Voit odottaa, että joudut joutumaan taaksepäin ja kuuntelemaan joitain ääniosia useita kertoja, ennen kuin voit äänittää sen tarkasti. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Vaihe 8, koska levoton ja hermostunut, elinkeinonharjoittaja tekee virheitä, jotka ovat liian kalliita. (VA, DC, MD), myyntiä edeltävä insinööri Cloud/DevOps Remote, tuoteasiantuntija - Denver, Colorado (Remote), kanavamyyntiinsinööri ja paljon muuta.

Suunnittelun historian ja teorian koulutus antaa sinun ymmärtää suuntauksia, joista et ehkä pidä, mutta asiakkaasi tekevät.

Kaplan

Itse asiassa on-demand-talous on helpottanut kuin koskaan aikaisemmin ansaita rahaa kysynnästä - saada lisätietoja tarkistaa tämä viesti. Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä. Voi, ja myös syrjintänä, määritelän kotiyritykseksi yrityksen, jota voidaan ajaa kotoa, ei välttämättä yritystä, jota työskentelisit kotoa koko ajan. Tietenkin sinun on osoitettava taitosi saadaksesi uskottavia freelancer-keikkoja. Monet yritykset etsivät freelance-graafisia suunnittelijoita logoja, mukautettuja kirjelomakkeita, infografioita ja verkkosivujen suunnittelutyötä varten. Näyttää siltä, ​​että kaikki blogoivat nykyään - ahkerasta työtoveristasi etäisiin tuttaviin ja jopa isoäiti Maryen. Voit lukea lisää aikajanasta ja muista yksityiskohdista siitä, kuinka aloin myydä Amazonissa täällä. Idea on levinnyt kaikenlaisiin liiketoimintamalleihin.

Ensinnäkin on välttämätöntä ymmärtää, että valmennus ja verkko-ohjaukset eroavat neuvonnasta. Rover kerää 20% palvelumaksun, joka vähennetään ansiostasi, mutta sinun pitää 80%. Sitten kun verokausi kiertää ympäri, voit periä keskimäärin 229 dollaria paluuta kohti freelance-verojen valmistelijana tällä puolella olevalla liikeidealla, CNBC: n mukaan.

Sponsori Spotlight

Mutta vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi vaihtoehdon työskennellä etäyhteydessä, monet he eivät vain tiedä mistä aloittaa. Jos tiedät vähän jotain auton huollosta ja pystyt antamaan yhden loistavan Craigslist-mainokselle, voit hyödyntää massiivisia mahdollisuuksia ostaa käytettyjä autoja ja myydä ne edelleen suuremman voiton vuoksi. Ehkä haluat ostaa todistetun yrityksen ja olet valmis investoimaan enemmän rahaa sen hankkimiseksi.

Jotta voisit olla konsultti, pelkästään tekninen tietosi ei riitä.

Ansaitse vähintään 75 dollaria UpVoice Panelistina

Sisällön kirjoittaminen vie paljon työtä, mutta kun se on pystytty ylläpitämään, se ei vaadi paljon työtä. Jos tämä ei ole vaihtoehto tai haluat epätoivoisesti päästä eroon jauheesta, voit tarkistaa eri pankkien henkilökohtaisten ja opiskelijalainojen korot SimpleTuitionissa. Yksi suunta kotona toimivien työpaikkojen markkinoilla on joukkovaihto. Kuinka ansaita rahaa nopeammin kuin nopeasti, jälleen kerran, jäsenyys on 100% ilmainen. Kotona työskentelevät tekniset tukityöt löytyvät käymällä monien teknologiayritysten verkkosivustojen työllisyysosiossa tai tarkistamalla useita eri työtauluja. Haluatko avata koiran täysihoidon yrityksen?

Nettisivujen Suunnittelija

Sinun on läpäistävä tentit ja tehtävä taustatarkistus aloittaaksesi opetuksen. Jos tiedät jonkin verran maksetusta Internet-markkinoinnista ja olet Google-tyytyväinen, hieno tapa ansaita ylimääräisiä tuloja on hallita yrityksen Google-mainoskampanjoita ja alkaa vähitellen tuoda lisää asiakkaita, kun konsulttiyrityksesi kasvaa. Aloita elämäsi oikolukijana tarkistamalla tämä ilmainen työpaja nimeltään Taitojen oppiminen, jonka tarvitset aloittaaksesi freelance-oikolukujen vaihtamisen. On kuitenkin paljon opittavaa viettämällä aikaa todellakin.

Luonnollisesti siitä on apua, jos sinulla on jo online-yleisö, jota voit napauttaa kuunnellaksesi tavallista podcastiasi (kuten minäkin), mutta se ei ole estänyt tuhansia ihmisiä rakentamasta menestyviä sivuliikeideoita tuottoisiksi podcastiksi - mukaan lukien perustaja Alex Blumberg Gimlet Mediasta, joka opettaa tarinankerronnan käyttöä ja podcastin käynnistämistä. Tästä hinnasta FlexJobs käsin selaa kaikki työt kaiken roskan, mainosten ja huijausten poistamiseksi. Ihmiset ostavat kaikenlaisia ​​lahjakoria rakkailleen tai lahjoina erityistilaisuuksiin. Arvonsiirrot, yksi helppo - mutta ei halpa - tapa aloittaa Bitcoin-kaivostoiminta on ostaa ASIC-laite, kuten AntMiner S9. Nämä tehtävät maksavat 12 dollaria tunnissa, vaativat vain lukion tutkinnon ja tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutuksen ja 401 000 eläkesuunnitelman.

Elämänvalmentaja

Vanhemmat maksavat usein nähdäkseen Johnnie tai Sally excel -päivän _______. Jos olet itse motivoitunut ja pidät itseäsi hankkijana, kotityö voi olla upea vaihtoehto sinulle. Muut sivustot alkoivat kuitenkin ansaita PALJON enemmän kuin 50 dollaria kuukaudessa. Monet ihmiset alkavat Uber-kuljettajana maksamaan laskut työskennellessään toisessa yrityksessä, josta he ovat intohimoisempia. Englannin opettaminen ja ohjaaminen toisena kielenä on hieno tapa ansaita vahvat puolet tuloja, puhumattakaan ovien avaamisesta matkustaaksesi maailmaan, jos haluat. Sovita mikrotöihin luokkien välillä, tuhannen vuoden sukupolvi on tunnettu siitä, että sillä on aina puhelin tai elektroninen laite lähellä tai heidän kanssaan. Jeff Hadenin kaltaiset kirjailijat ovat luoneet itselleen erittäin tuottoisan uran kirjoittamalla yritysjohtajille ja toimitusjohtajalle. 42 Kadonneiden matkalaukkujen myynti Huutokauppatalot myyvät ympäri maata rutiininomaisesti kadonneet matkalaukut, joita lentoyhtiöt eivät ole pystyneet vastaamaan omistajiinsa. Mielestäni tekniikan kanssa nämä työpaikat eivät ole niin suosittuja kuin ennen - ja niin monet vääriä väitteet tekivät monista epäilyttävistä.

Katso, kuinka luonnollinen myynti alkaa liikkua. Aloita tällä 18-vaiheisella tarkistusluettelolla tullaksesi paikalliseksi yrityskonsultiksi Karyn Greenstreetista. Suunnitellaanpa sitten häät, syntymäpäiväjuhlia tai yritystapahtumia, ihmiset etsivät järjestäytyneitä henkilöitä tekemään suurimman osan tapahtuman suunnittelusta heille. Tässä on joitain paikkoja aloittamiseen: Tämä on yksi kotiyrityksen ideoista, joka voi vedota suuresti pienempiin yrityksiin tai henkilöihin, jotka eivät pysty keksimään koko PR-ryhmää tai henkilökuntaa, mutta tarvitsevat silti tällaista apua organisaatiossaan. Jos olet vasta poissa yliopistosta tai haluat palata töihin pitkän tauon jälkeen, tietojen syöttäminen voi olla paras liikeidea sinulle, kun aloitat tekniikan käytön uudelleen.

Kiinteistönhoitaja on kuitenkin välttämätöntä useimmille kiinteistösijoittajille, joilla on riittävän suuri salkku, joten tällä liikeidealla on ehdottomasti ansioita. Temppu menestyväksi freelanceriksi on löytää töitä ja/tai asiakkaita, jotka sopivat hyvin sinun erityisiin taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Kyselyjen suorittajille maksetaan yleensä käteisellä PayPalin kautta tai pisteillä, jotka voidaan lunastaa lahjakortteihin. Kaikki tuotteet poimitaan, sinulle annetaan kaikki tarvitsemasi markkinointimateriaalit ja saat tukea muille, jotka tekevät samaa asiaa.