10+ Parasta Työtä Kotona

Heck, vaikka olisitkin onnellinen päivätyölläsi, kotoa työskentely voi silti olla unelma! Monet perinteisissä työympäristöissä työskentelevistä etsivät tapaa aloittaa ainakin osan työpaikkansa siirtäminen etätyön alueelle. Työskentelyyn tarvittavat asiakirjat liittyvät lääketieteen, biotieteiden, tekniikan ja tekniikan aloihin.

Ja ennen Internetin kynnystä oli paljon vaikeampaa lajitella huijauksia ja todellisia mahdollisuuksia. Jos tämä kuulostaa sinusta, olet todennäköisesti kiinnostunut parhaimmista yrityksistä, joilla on etätyötä vuonna 2019. Transkriptionistit saavat usein palkkaa ääni minuutilta.

Haluatko työskennellä kotoa ja ansaita rahaa? Virtuaaliassistenttina käsittelet aikatauluja, sähköpostia, asiakaspalvelua, postittamista sosiaaliseen mediaan - vähän kaikkea ja vähän kaikkea. Työskentele tämän yrityksen puhelinmysteeri-ostajana. Lataa luettelo täältä. Edistyneet kaaviot - powered by tradingview, nämä ovat transaktioita, jotka pidetään vain yhden päivän ajan ja saatetaan päätökseen ennen kyseisen päivän päättymistä. Vuokraaja on vakiintunut yritys. Esimerkkejä Tuft & Needlen ammattinimikkeistä: Tässä on saalis: Verkkokouluttajaksi todistuksen saamiseksi sinulla on oltava tutkintotodistus tai ilmoittautuminen Yhdysvaltoihin.

Ensinnäkin, voit aina kokeilla vanhanaikaista tapaa kulkea ovelta ovelle ja levittää esitteitä. Yksi asia, joka estää niin monta meitä pääsemästä aina pakoon palkkasummasta palkkaelämään, on usko, että meillä on pätevyys vain kapeaan taitojoukkoon. Koska puheluita käydään useilla aloilla, kuten terveydenhuollossa, vakuutuksissa, julkisissa ja hätäpalveluissa, oikeusistuimissa, kirjanpidossa ja matkailualalla, saatat löytää arkaluontoisia tietoja, joita on käsiteltävä herkästi. Täällä lukemasi tiedot ovat aina objektiivisia. On välttämätöntä tehdä oma due diligence kaikissa yrityksissä, joihin haet, koska huijauksia on siellä.

Parhaiten palkattavat työ kotona -työt On helpompaa kuin koskaan työskennellä kotona, mutta jotkut työpaikat soveltuvat helpommin työhön koto-tilanteeseen. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta). Tarvitset kandidaatin tutkinnon, erinomaisen kirjoitetun englanninkielen taiton ja hyvän ymmärryksen MS Wordista ja Excelistä. Tarvitset hiljaisen työtilan ja omistetun puhelinlinjan, ja siellä on joitain teknisiä lisävaatimuksia. Loonie aloittaa kanadan kauppatietojen seurannan, kuten todennäköisesti voitte kuvitella, Forex-välittäjä ei näytä koko volyymia valuuttamarkkinoilla. Monet yritykset siirtävät tämän kustannuksen työnhakijoille. Esimerkkejä Appen-nimikkeistä: Helpoin tapa aloittaa tämän työn tekeminen kotityöstä on suorittaa kurssi, joka opettaa sinulle perus- (ja edistyneen) Facebook-mainostrategian. Ne tarjoavat myös:

Tämä akkreditoitu verkossa toimiva korkeakoulu tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja muun muassa koulutuksen, neuvonnan, johtamisen, terveystieteiden, julkishallinnon ja tietotekniikan aloilla.

Virtuaaliassistentti

Prudential tarjoaa kattavan etupaketin kokopäiväisille työntekijöille. Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Jos haluat työskennellä kotoa, oikoluku on loistava valinta. Alan johtajana Amazon on myös avannut työllistymismahdollisuuksia etätyöntekijöille palkkaamalla virtuaalisia puhelinpalvelukeskuksia. Palkka on 12 dollaria. Se on loistava kotona työskentelemisen mahdollisuus jollekin, joka osaa englantia oikein ja jolla on poikkeuksellinen yksityiskohta. Mutta tyylikkäin on se, että Toptalin sisäinen insinööritiimi on myös täysin jaettu.

Toptalilla ei ole missään toimistossa. Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla. Ammatillisiin tehtäviin kuuluu tilauksien ottaminen, asiakasvalitusten käsittely ja palautuksen järjestäminen äärimmäisen ammattimaisesti.

Audio- Ja Videotöitä

Oletko koskaan työskennellyt kotoa päivittäin? Alorica tarjoaa etäasemia kotiasiamiehille, jotka tarjoavat asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin kautta. Tällä menetelmällä pystyin purkamaan kirjoitustyön, joka maksoi yli 2 000 dollaria muutaman viikon kuluessa.

Asurion on johtava matkapuhelinten, kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden laitevakuutus- ja takuupalvelujen tarjoaja. Niille, joilla on pankkitoiminnan ja rahoituksen tausta ja jotka harkitsevat työskentelemistä kotoa, tämä työ on sinulle. Kuinka asettaa itsesi menestykseen kotona. Jokainen, jolla on kannettava tietokone ja nopea Internet, voi aloittaa kopiointityön niin kauan kuin se läpäisee työnantajan tarjoamat testit. Muinainen, joten miksi se ei ole kaikkien aikojen suosituin indikaattori? Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana.

Jotkut sosiaalisen median johtajat työskentelevät kuitenkin myös pidättäjältä tai kuukausimaksulta. Yksinkertainen totuus on, että suurin osa bloggaajista ei ansaitse rahaa ainakin muutaman ensimmäisen kuukauden ajan. Napsauttamalla ”Remote/Nationwide” -suodatinta näet Kaplanin työ kotona. Nykyaikaisen työpaikan muuttuessa yritykset ymmärtävät entistä paremmin, että heidän on tuettava huippuosaajien joustavia tarpeita ja toiveita. Bitcoin-etf: t: mitä ne ovat ja kuinka ne voidaan sijoittaa (vuonna 2019). Näitä työpaikkoja ovat muun muassa asiakaspalvelu ja tuki, rahoituspalvelut, tekniset (koodaus, tuki jne.), Matkailu, markkinointi sekä terveydenhuolto ja vakuutukset.

  • Koska suurin osa viroista saa työpaikkakoulutusta, olemme korvanneet ”Koulutusresurssit” -kohdan ”Työresurssit” -osiossa kunkin luettelon lopussa.
  • Haluatko oppia olemaan kaiken kaupan VA?

Pistä Muistiin

Live-operaattorit ansaitsevat 8 dollaria. Työskenteletkö hyvässä täysin etä- tai joustavassa yrityksessä, jonka ikävöimme? Tässä on täydellinen erittely kaikesta, mitä tarvitset aloittamiseen, ja muihin yrityksiin, jotka etsivät tällä hetkellä muotistileja. Jos olet aloittelija, jolla ei ole kokemusta, ensimmäisen työpaikan laskeminen voi olla vaikeaa. Etsitkö etätyötä voittoa tavoittelemattomassa liiketoiminnassa? Todellakin, ja muut sen kaltaiset sivustot, kuten SimplyHired ja ZipRecruiter, hakevat töitä monista lähteistä, joten työnhaku on helppoa yhdestä paikasta. Kypros [edit], voit käydä kauppaa binäärisillä optioilla raaka-ainearvoilla, kuten alumiinilla ja raakaöljyllä. Tekniikan, markkinoinnin, asiakastuen, kirjoittamisen ja muokkaamisen sekä vastaavien alojen ihmisille Jobspresso antaa sinun selata aukkoja luokittain, lähettää ansioluettelosi, jotta työnantajat voivat löytää sinut, ja asettaa hälytyksiä tietyille nimikkeille ja luokille.

Tule Kirjanpitäjäksi

Sinun on oltava varovainen liiketoiminnan ja muiden järjestelmien suhteen. Ajat ovat joustavia, ja niihin voi kuulua iltoja ja viikonloppuja. Kirjaudu sisään, yksinkertaisesti sanottuna tämä ei ole hyvä resepti menestykseen. Mene tänne hakemaan kotitöitä Applelle tai lue Apple-arvostelu. Hän tekee yli 225 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittamista ja jakaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittamiseksi alle muutamalla sadalla dollarilla. LiveOps on ensisijaisesti puhelinkeskus, jossa tarjoat tukea puhelimitse. Maksat sitten PayPalista.

MetroParent etsii kokeneita freelance-kirjoittajia luomaan sisältöä vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä, lapsista, tweeneistä, perheen matkoista ja vastaavista.

Sutherland

Glassdoor: n mukaan voit odottaa ansaitsevan peruspalkan välillä 30 000–40 000 dollaria vuodessa aloittaaksesi. Yhteyskeskukset joutuvat sitten palkkaamaan tai tekemään sopimuksia lisensoitujen vakuutusasiamiesten kanssa ", koska osavaltion lakien mukaan vain lisensoidut edustajat voivat" myydä "vakuutuksia", Durst sanoo. Nämä ovat sellaisia ​​asioita kuin Plexus, Avon, Beachbody ja Thirty One, jotka näet lyövän Facebook-syötteesi päivittäin. Palkka on yleensä 10 dollaria tunnissa, työvaatimuksista ja työtunneista riippuen. # 165 - 7 toimivat vinkit pitämään sisältösi tuoreena ja sijoituksesi korkeana. GoTranscript on virtuaalinen kotiteatteri- ja käännösyritys, joka palkkaa kaikki, joilla on hyvät englanninkielen taito, työskentelemään transkriptorina.

Tutustu Näihin Laillisiin Töihin Kotona

Voit ajoittaa aikasi jopa 30 minuutin lohkoihin ja valita sinulle parhaiten sopivat ajat. Useimmat yritykset tarvitsevat asiakaspalvelun edustajia, ja suuri osa heistä pyrkii palkkaamaan etätyöntekijöitä tämän tehtävän suorittamiseen. Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 5 dollaria. Jos osaat kohdistaa oikeisiin käyttäjiin ja luoda tehokkaita mainoksia, voit ohjata uusia asiakkaita asiakkaidesi verkkosivustoille ja lisätä heidän tulostaan. Palkka on tiliä kohden, ja yrityksen mukaan suurin osa urakoitsijoista ansaitsee 12–15 dollaria tunnissa. Tick ​​volume - teknisen analyysin indikaattori, kuten voitte nähdä, tämä luettelo antaa 3 kaupankäynnin indikaattoria, joita voit käyttää tavalla, joka silti mahdollistaa hintatoimenpiteiden määrittämisen kaupankäynnistäsi. Sinulla on joustavuus valita omat työt. Markkinointiyhtiöt palkkaavat säännöllisesti ihmisiä kirjoittamaan musiikkitekstejä mainoksille ja muun tyyppiselle sisällölle. Genuitec tarjoaa tekniikkaa web-kehittäjille, jotka luovat Java EE- ja verkkosovelluksia.

Etsitään freelance-web-suunnittelijoita tai pieniä suunnittelusstudioita, joilla on kokemusta verkkokaupasta ja jotka tuottavat pakkauksia.

Verkkohaun Arvioija

BLS: n palkatiedot perustuvat vanhaan liiketoimintamalliin, Ogg sanoo. Kokopäivätoimintoja etsivät huomaavat myös, että heillä on joustavat työajat, jotta he voivat kirjautua sisään aina kun he ovat valmiita. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia. Anyconnect, binaarikaupan aloittelijat löytävät binaarisignaalit suureksi avuksi. Sinun on haettava online ja lähetä transkriptiotesti palkataksesi. Nämä tehtävät ovat osa-aikaisia ​​ja tarjoavat joustavan aikataulun. Palkka on 14–22 dollaria tunnissa. Yksi suosituimmista kotona-aloista on asiakaspalvelu.

Lukion tutkintotodistus on pakollinen, ja sinun on suoritettava taustatarkistus.

Edmentum

Voit liittyä 99 dollarilla ja ansaita jopa 31% palkkiota henkilökohtaisesta myynnistä. Emme voi odottaa jakaaksesi enemmän kanssasi ja kirkastaksesi elämääsi ryöstökoruilla. ”Appen on teknologiapalveluyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus työskentelevästä useilla aloilla parantaakseen tuotteitaan laadukkaalla, ihmisen merkitsemällä tiedolla. ”He palkkaavat monenlaisia ​​kotitöitä, kuten myynti, markkinointi, tekniikka ja terveydenhuolto. Appen on teknologiapalveluyritys, joka työskentelee useilla toimialoilla parantaakseen korkealaatuisella tiedolla varustettuja tuotteita. Voi kestää jonkin verran sinnikkyyttä, ennen kuin laskeudut ensimmäisestä tehtävästäsi ja löydät nichesi. Journalismin tulee olla nöyrää, totuuteen perustuvaa - paavi francis. Jos sinulla on lapsia kotona, tulet olemaan siellä näkemässä heidät kouluun ja olemaan siellä heidän palatessaan. Kysyvätkö ihmiset salaisuudestasi täydellisen piirakkakuoren tarjoamisen tai miten sinä teit seppeleen?

Tämä yritys tarjoaa kolmansien osapuolien henkilöllisyyden todentamispalveluita puhelinyhtiöille. Heillä on perustavanlaatuinen usko siihen, että joustavuus - tai sen puuttuminen - on keskeinen syy naisten pidättämiselle ja/tai stagnoitumiselle ammattimaisesti ja tietojen tueksi tästä. Palkka vaihtelee tehtävien mukaan. Palkka on noin 13 dollaria. On myös lukuisia tapoja päästä siihen. Palkka alkaa missä tahansa 17–22 dollaria tunnissa, aikataulu on joustava ja lapset ovat ihania opettaa. Heillä on jopa kurssi, joka opettaa sinulle, miten saada parhaiten irti Pinterestistä. Suuremmassa yrityksessä työskentelemisen etuihin sisältyy tyypillisesti etuja, kuten sairausvakuutus, asianmukainen koulutus ja kyky ansaita enemmän rahaa.

Asuntolainapäällikkö

Henkilöstötoimisto Kelly Services etsii jatkuvasti yhdysvaltalaisia ​​teknisen tuen ja omaisuuden palauttamisen agentteja työskentelemään kotoaan riippumattomasti. Miksi käyttää verkkovälittäjää?, joitakin yleisiä piilotettuja maksuja ovat:. Mutta mahdollisuus on kaikki sinun - kaikki 30 miljardia dollaria siitä. Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja tietokoneen. Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain.

Työn mukana on kaikki edut: Tunnettu verkkokauppias palkkaa kotona toimivia virtuaalisia työntekijöitä monenlaisissa rooleissa, kuten verkkopalvelut, henkilöstöhallinto ja myynti. Kuka tahansa voi varata lennon ja hotellin Internetissä, mutta isäntätoimistossa työskentelevänä henkilönä etätyönä toimivana riippumattomana urakoitsijana on löytää parhaimmat tarjoukset ja koordinoida matkojaan. Vaihe 1 - signaalin luominen, kaupankäynnin oppiminen ottaen huomioon sekä ajan että hinnan tulee auttaa tekemään kaupasta paljon kokonaisempaa. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa. Idea on levinnyt kaikenlaisiin liiketoimintamalleihin.