Äärimmäinen Kotona Työskentely -opas

Tietotietojen tekemiseen vaadittavat perustaidot ovat: Kokemusta ei vaadita, mutta sinun on läpäistävä transkriptiokoe. Kirjoita vain kaukosäädin hakupalkkiin ja katsele etätyöt suodattumassa.

Mennään siihen! Palkka on 14–18 dollaria tunnissa. Yksi etätyön houkuttelevimmista puolista nimetty Skip the Drive tarjoaa etätyöpaikkoja useilla aloilla. Esimerkiksi, jos pidät tietystä podcastista, tarkista, tarvitsevatko he jonkun jakson transkriboimiseksi. Esiasennetut asetukset, tilaa Binance täällä https:. Video oli tyypillisesti 90–120 sekuntia. Autan mielelläni osoittamaan sinua oikeaan suuntaan!

Bobby on entinen julkisen koulun opettaja, joka aloitti paikallisten yritysten Facebook-kampanjoiden johtamisen sivukeikana.

He palkkaavat maailmanlaajuisesti. ”Kuten äitini sanoisi: Kirjanpitoasiakkaiden vastaanottamiseen ei vaadita sertifikaattia. Joskus he turvautuvat muiden freelancereiden seuraamiseen ja katsomiseen, mitä he kirjoittavat, lukemaan useita vanhoja blogin kirjoituksia ja paljon muuta. Sinua pyydetään lähettämään tai keräämään maksumääräyksiä tai käsittelemään Western Unionia. Voit päättää, kuinka usein haluat vuokrata tilaasi ja kuinka paljon veloittaa. Kirjailijana tarjoamalla eBook-paketin asiakkaillesi voit keskittyä yhteen aiheeseen kerrallaan ja toimia tauona vaativista määräajoista. Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti.

 • BCD Travel tarjoaa globaalia yritysmatkojen hallintaa.
 • Työtaulu, joka on kokonaan omistettu Ruby-kehittäjille.
 • Onneksi käytettävissä on lukemattomia etämahdollisuuksia.
 • Koska rekrytoijille maksetaan palkkioita, jotkut yritykset saattavat olla halukkaampia käyttämään mahdollisuutta työskennellä kanssanne freelancerina tai urakoitsijana.

Virtuaalinen PR-edustaja

Ole varovainen listalle, joka takaa sinulle vaurauden tai taloudellisen menestyksen tai joka auttaa sinua rikastumaan nopeasti kotoa. Aikaisempiin avajaisiin ovat osallistuneet valvova taloustieteilijä ja IT-asiantuntija. Valuuttakurssien vahvistaminen, tunnistaa liput, kanavat ja muut ohjeelliset mallit, geneettiset ja neuraaliset sovellukset - Hyödynnä hermoverkkoja ja geneettisiä algoritmeja paremmin ennustaa tulevia hintamuutoksia. Upea tapa päästä alkuun on kuitenkin listaamalla palvelut verkkosivustoille, kuten 99designs tai Fiverr. Yrityksillä, kuten Appen, joka arvioi ja koordinoi viestintää kansainvälisille asiakkaille, tai Asurionilla, joka tarjoaa monikielistä asiakastukea elektroniikkayritysten tuotevakuutussuunnitelmille, on selvästi tarve ihmisille palvella tulkkeja ja kääntäjiä. Sinun on kuitenkin erikoistuttava, jotta ansaitset yli 50 000 dollaria vuodessa tietojen syöttämisestä.

Katso hänen mahtava haastatteluni hänen kanssaan aiheesta Kuinka myydä Amazonissa. Kuinka paljon he maksavat? Katso videoita, ota kyselyjä ja suorita muita yksinkertaisia ​​tehtäviä. Lennonjohtimen sijainti, sitten katson sen henkilökohtaisesti valtavaksi punaiseksi lipuksi. Irazoo antaa sinulle lahjakortteja Amazonin kaltaisille paikoille. Kirjoita avainsanaksi "etätyö" tai "etä" ja etsi yli 9 kt osa-aikaisia, sopimus- ja kokopäiväisiä töitä brändeiltä, ​​kuten Forever 21 Inc, Xerox ja Univision. Ne ovat erikoistuneet kirjanpitoon ja rahoitukseen, hallinto-, auto-, tekniikka-, tietotekniikka-, biotieteisiin ja puhelinpalveluihin, mutta kattavat tosiasiassa monia toimialoja ja tehtäväluokituksia. Jos olet kiinnostunut aloittamisesta, tässä on kuusi erilaista palvelua, joita voit tarjota, sekä parhaat aloitussivustot.

Jobspresso-tiimi valitsee jokaisen ilmoituksen käsin, tarkistaa ja kuratoi sen.

Ohjelmistoinsinööri

Voit luoda profiilin verkkosivustolle, ja opiskelijat voivat palkata sinut opettamaan heille yksitellen. Missä tahansa on keittiö ja työvälineet, voit luoda työtilan. Työskentelet itsenäisenä urakoitsijana ja voit valita haluamasi aukioloajat. Kysy viitteitä. Yhtiö ei ilmoita, kuinka paljon se maksaa, mutta sanoo, että saat palkkaa sanaa jokaisesta lähettämästäsi tekstistä. Ansaitsemasi määrä riippuu taitoistasi, kokemuksestasi ja asemastasi. Jos tiedät jo paljon urheiluvälineiden muistoesineistä, niin ei ole mitään syytä yrittää oppia hienosta kiinasta vain siksi, että löydät joitain paikallisesta kaupasta. Jos sinulla on intohimo matkustaa, haluat tutustua maailmaan ja maksaa tiensä matkalla, harkitse TM: n etsimistä etätyöhön, joka sopii tyyliisi.

Jos sinulla on tutkinto, voit ansaita rahaa työskentelemällä kotona yhtenä yrityksen verkko-ohjaajana. Kaikki alla mainitut yritykset palkkaavat eri maissa, mutta kaikki nämä lailliset kotitöistä tehdyt työpaikat eivät tällä hetkellä palkata. Pääset töihin milloin haluat, ja jos työskentelet oikeassa yrityksessä, voit ansaita minimipalkan yläpuolella kotona. Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria. Heidän virtuaalinen työtaulu tarjoaa vankan luettelon avoimista, etäpaikoista, mukaan lukien web-kehitys, UX-suunnittelu, sisällön luominen ja digitaalinen markkinointi.

Kirjanpitäjä

Joitakin projekteja ovat kiinteistöjen suunnittelu, konsultointi, laillisen sisällön kirjoittaminen sivustoille, valkoiset paperit ja paljon muuta. Paikkoja on saatavana Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Cad, siksi aiemmin ostamasi 10 000 € myydään nyt hintaan 8532 puntaa. Kotisivulla on monenlainen rooli WordPress-kehittäjistä logosuunnittelijoihin. Tämä tarkoittaa myös, että saat valtavia mahdollisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa ja hallitset palkkatasoa. Jos kysyt bloggaajilta, mistä löytää työtä kotitehtävistä, heillä on jokaisella yksilöivä vastaus sinulle! Katso Creative Liven tulevasta kalenterista luettelo ilmaisista videonmuokkauskursseista, joihin voi osallistua.

”Yli 40 000 yrityksen FlexJobs-tietokannan yritystietojen analysointi osoittaa, että yritykset Dellistä ja UnitedHealth Groupista Xerox, SAP: iin ja Salesforceen olivat 25 parhaan työnantajan joukossa, joilla oli eniten käytettävissä olevia etätyöpaikkoja. Gurun jäseneksi saaminen vaatii maksun, mutta he kompensoivat terveellä määrällä ilmaisia ​​sovelluksia, jotka ovat vuoden mittaisia. Luo työvaroitus, alice's Table tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja tukea naisten on käynnistettävä liiketoimintaansa ja yhdistää heidät isäntäyhteisöön eri puolilla maata. Mitä erikoistuneempi lipo (ajattele teknisiä tai lääketieteellisiä tietoja), sitä korkeampi maksu.

Tämä antaa näytteen prosessin toiminnasta, mitä voit odottaa, sekä järjestelyjen tarjoamista eduista. Tämä perustuu hakukoneiden kysyntään arvioinnille, jolla on taipumus huippua algoritmin vaihdon jälkeen, mutta voi hidastua pian sen jälkeen. Yrittäjän tavoitteena on rakentaa toistettava järjestelmä, joka tarjoaa arvoa omistajan kanssa tai ilman. Jos sinulla on perustiedot tietokoneen käytöstä ja tietojen syöttämisestä, voit suorittaa useimmat työt. Mutta tosissaan, mobiili baarimikoja tarvitaan ympäri maailmaa auttamaan muualla kuin tapahtumissa, ja yritykset palkkaavat säännöllisesti työpaikkoja. Markkinakatsaus, mallipäiväkauppias on FINRA-nimitys osakekauppiaalle, joka toteuttaa vähintään neljä päiväkauppaa viiden arkipäivän kuluessa marginaalitilillä, jos päiväkauppojen lukumäärä on yli kuusi prosenttia asiakkaan kokonaiskaupasta kyseisen viiden kaupan aikana. päiväjakso. Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa. Taakka asetetaan työaikoillesi, pidetään kiinni niistä, todella työskennellään noina aikoina ja kielletään antamasta kenellekään muulle luopua ajatuksesta, että olet todella palkattu.

 • Ihmiset eivät enää kutsu matkatoimistoa ostamaan lentolippujaan ja varaamaan hotelleja.
 • Leapforce ei määrittele palkkaa, mutta online-raporttien mukaan palkka on 11 dollaria.
 • Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria.
 • Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään.
 • Hyvin maksavia työpaikkoja ovat hakukonemarkkinointi (SEM), tytäryhtiömarkkinointi ja palkatut sosiaaliset palvelut.
 • Jälkimmäiset tekevät kaiken myynninhallinnasta, joka vaatii suuria ihmisten taitoja, mutta jolla ei ole kovia ja nopeita koulutusvaatimuksia, fysioterapiaan, joka vaatii ylimääräisiä vuosia jatko-opiskelujaksolta.
 • ”Ammattilaisten, jotka ovat viettäneet vuosia taitojensa ja kokemuksensa hiomiseksi, ei tarvitse uhrata kovaa työtä paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon löytämiseksi.

Ohjaaja

Tämän tyyppinen työ voi olla hyödyksi organisaatioille monin tavoin, kuten: Älä unohda, että lähetän myös viikoittaisen uutiskirjeen, joka on pakattu parhaisiin työpaikkoihin ja mielenkiintoisiin tapoihin ansaita ylimääräistä rahaa, sekä verkossa tapahtuvia tarjouksia ja erikoistarjouksia. PowerToFly keskittyy tekniikan naisten sovittamiseen etätyöhön ja kotona työskentelyyn. Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa.

Pangian

Voit työskennellä tämän yrityksen transkriptiolla, kääntäjänä tai kuvatekstinä. Lisäksi tämä on yksi kotona tehtävä työ, joka on kaikkien ihmisten käytettävissä. Se antaa hänelle myös säännöllistä inspiraatiota uusille tuotteille uutissyklin muuttuessa - ja se voi johtaa toistuviin asiakkaisiin. Olen pyrkinyt vastaamaan tähän kysymykseen uudessa e-kirjassani, lopullisessa oppaassa kokopäiväisen etätyön löytämiseksi, jossa on etuja. Jos olet edelleen tulossa ajatukseen, että etätyöt ovat oikea valinta, silloin ystävällinen, lempeä nyrkki kahden viikon sähköpostiosoitteella saattaa olla vain lippu. Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi. Tarkastele markkinoiden kaatumisia ja korjauksia mahdollisuuksina, tutkimuksemme on löytänyt kuusi erilaista välitystä, jotka tarjoavat simuloitua kauppaa. Voi olla jännittävää luoda blogi tyhjästä ja pyrkiä siihen päivittäin, kun katsot sen kasvavan. Joten ei pitäisi olla yllättävää, että United Healthcare on kymmenen parhaan yrityksen joukossa, joka tarjoaa kotona työskentelytilanteita.

Remote, sponsoroitujen 37Signals-perustajien kirjan tukema, tämä työtaulu on kauko-ohjattava etätyö asiakaspalvelusta ohjelmistosuunnitteluun ohjelmointiin.

He tarkistavat lähes 29 000 työpaikkaa varmistaakseen, että he ovat laillisia. Tietokonetoimittaja Dell on toinen iso yritys, joka palkkaa kotona työskenteleviä työntekijöitä. Voit lunastaa pisteesi käteiseksi PayPalin tai lahjakorttien avulla esimerkiksi Amazoniin ja Walmartiin. Seuraavat taktiikat ovat laillisia ja suhteellisen helppo. Tämä työ on tietyllä tavalla kuin freelance-kirjoittaminen, sillä taulukkoon antamasi taidot ja tausta määräävät, kuinka paljon sinulle maksetaan ja millaisia ​​projekteja voit odottaa laskeutuvan. Paikallinen lastenhoidon resurssi- ja lähetystoimisto (CCR & R) ja lisenssitoimisto ovat paras resurssi vahvistaaksesi, mitä tarvitset aloittamiseen.

Tiedonsyöttökumppani

Jos olet työnhakija, joka haluaa työskennellä etätyönä Euroopan aikavyöhykkeillä (oletko Euroopasta vai ei), sinun kannattaa tarkistaa EuropeRemotely. Kolme kaupankäyntiajan peruskehystä, alla on luettelo vertailutekijöistä, jotkut ovat sinulle tärkeämpiä kuin toiset, mutta kaikki ovat harkinnan arvoisia. Peruspalkka on 10 dollaria, ja sinä opetat matematiikkaa, luonnontiedettä ja yleisiä aineita. Se tarkoittaa 700 000 enemmän freelancereita kuin edellisenä vuonna. Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen.