63 Työtä, Jotka Eivät Vaadi Kokemusta Ja Antavat Sinun Työskennellä Kotona!

Onko sinulla harrastusta, intohimoa tai mielenkiintoista elämää? Lisätietoja tästä käyttäytymiseen tähtäävästä mainontakäytännöstä tai tämän tyyppisen mainonnan käytöstä poistamisesta saat käymällä osoitteessa http: Ongelmana on, että menetämme työpaikkoja joka vuosi. Seurauksena on, että jotkut projektit on pidettävä aikataulussa ja budjetissa, samalla kun koordinoidaan muiden ammattilaisten työtä, joilla on erilaisia ​​kykyjä ja jotka voivat asua eri paikoissa. Ja työnhakijoilla on ollut paljon menestystä näiden roolien löytämisessä, kuten voit lukea Menestystarina -sivultamme. Bobbyn kurssi on käytettävissä vain muutaman kerran ympäri vuoden, joten joudut liittymään odotuslistalle. Tuotemerkit etsivät jatkuvasti vaikuttajaa auttaakseen levittämään tietoisuutta tuotteistaan. Ei ole harvinaista, että amerikkalaiset viettävät 1-2 tuntia työmatkaa päivittäin, mikä lisää noin 250–500 tuntia vuodessa!

  • Maksaa PayPalilla 2 viikon välein.
  • Sellaisena se on yksi vähemmän maksetuista verkkotyöistä tunnissa.
  • Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa.
  • Todellisia kotona työskenteleviä töitä on edelleen paljon, joissa voit työskennellä vakiintuneessa yrityksessä.

PayScalella ei ole erillistä luokitusta näiden työpaikkojen online-versiosta, mutta siinä luetellaan keskimääräinen ohjaajan palkka 36 721 dollaria (lähde) ja keskimääräinen opettajan palkka 48 210 dollaria (lähde). Linkkien luomisesta hakukoneiden sijoituksiin SEO linkittää erottamattomasti hyvin sisältömarkkinointiin. Vaikka jotkut digitaaliset markkinoijat voivat tehdä sekä Facebook- että Google-mainoksia, useimmat mieluummin erikoistuvat yhteen. Tämän työn etuja ovat terveydenhuolto, hyvinvointitapahtumat ja ammatillisen kehityksen budjetti. Vaikka on epätodennäköistä, että löydät työpaikan, joka tarjoaa sinulle kokopäiväiset tulot, salaiset ostokset ovat silti toimiva tapa ansaita rahaa kotona. Bloggaaminen voi olla uskomaton työ kotona. Tutoreille tarjotaan tukea ja koulutusta.

Koska suurin osa online-tuomaristoyrityksistä ei tarvitse paljon palkintorahoittajia, ilmoittautuminen useisiin yrityksiin antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tulla valituksi "tuomariston velvollisuudeksi". Voit tarkistaa myös tärkeimmät työpöydät, kuten ProBlogger, todellakin ja Career Builder. Palkka vaihtelee välillä 2 dollaria - 5 dollaria äänen minuutilta. Tunnit ovat erittäin joustavia tämän osa-aikatyön kanssa. Mutta sinun ei tarvitse kokeilla tätä osuma-ja-miss-lähestymistapaa. Joissakin rajoitetuissa olosuhteissa, kuten riitojen ratkaisemiseksi, ongelmien vianmääritykseksi ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi, saatamme säilyttää joitain tietoja, jotka olet pyytänyt meitä poistamaan.

Baker/muonan/Chef

DOC tarjoaa etätyöpaikkoja monissa paikoissa ja palkkaa myös väliaikaisia ​​tehtäviä. Kieli (kielet, päivän päättyminen - Päivän lopun hinnat päivitetään hyödykkeittäin päivittäin klo 19.00 mennessä CST: lla joka ilta, ja ne sisältävät edellisen istunnon volyymitiedot ja avoimet edut. Jos rakastat kirjoittamista, voit työskennellä mistä tahansa freelance-kirjoittajana. Jos olet kaksikielinen, ansaita rahaa verkossa on paljon. He eivät ole vain taitavia toimittamaan monimutkaisia ​​ideoita, mutta he myös osaavat tehdä sen tavalla, joka muuntaa tietyn sisältömuodon parhaiten. Vaikka tämä kuulostaa helposti, äänitiedostot ovat joskus huonolaatuisia tai kaiuttimissa on aksentteja, mikä vaikeuttaa sanotun määrittämistä. Markkinointivirastot etsivät aina suuria nimiä sosiaalisessa mediassa.

Jos sinulla on erikoistuneita tietoja ja taitoja omalla alalla - oli se sitten IT, johtaminen, media tai jotain muuta - voit markkinoida taitojasi konsulttina. LiveWorld (arvostelu) - Palkkaa asiakaspalveluagentit ja moderaattorit työskentelemään kotoa, kokemusta ei tarvita. Olen palkannut useita avustajia tälle alustalle, ja kymmeniä vieraita suositteli sitä The Side Hustle Show -sivustolla. Kirjoittamalla voit ansaita rahaa muuntamalla ääni- tai videotiedostot tekstiksi.

Korvausanalyytikko

Alorica @ Home (arvostelu) - Alorica tarjoaa sinulle maksullisen koulutuksen työskennelläksesi asiakaskeskuksen edustajana. Vaikka työtunnit saattavat olla joustavia, pisteet tehdään yleensä määräajoin. Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden, ja voit työskennellä kotoa tai valitsemasi paikan päältä. Säästä lastenhoidossa, esimerkkejä työstä, jota saatat tehdä, ovat:. Noin neljä vuotta sitten kärsin avioerosta ja yritän nyt selviytyä, kun ajattelin tyhmääni, että avioliitto kestää ikuisesti. Katso ilmainen verkkoseminaarimme napsauttamalla alla olevaa painiketta tai siirry EarnMoreWriting-sivustoon. Sinun on kuuluttava ammattilaiselta puhelimessa ja oltava innostunut, mutta mitään telemarkkinointikokemusta ei vaadita.

Viimeisimmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa koskevan FlexJobs-tutkimuksen mukaan joustavalla työllä olisi myönteinen vaikutus heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja 88% sanoi, että se vähentäisi heidän stressitasoaan. Google on yksi parhaimmista yrityksistä, jonka palveluksessa on, mutta siellä on paljon huijauksia, joiden mukaan voit ansaita Googlella kuormia rahaa, jotka eivät ole laillisia. Voit jopa perustaa oman freelance-kirjoitusyrityksen. Ja tietenkin, Survey Junkie on 100 prosenttia ilmainen. Rahat voivat olla aika hyviä, mutta olet yksin. Tarjolla on useita verkkosivustoja, kuten Gengo, jotka voivat sovittaa potentiaaliset kääntäjät asiakkaisiinsa. Tämä voi vaikuttaa harhaanjohtavalta - riittävän epämääräiseltä siltä, ​​että siltä on helppo hypätä, mutta kuten kuka tahansa yrittäjä kertoo, se vie paljon verta, hikeä ja kyyneleitä.

Hakukoneiden Arviointityöt

Aloita ilmainen johtava transkriptiokurssi seuraamalla yllä olevaa linkkiä. Voit joko perustaa oman virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä vakiintuneen yrityksen kautta. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja VIPKID: stä.

Äänisisältö, työaihe, palkka ja määräaika on lueteltu etukäteen, joten päätät, sopivatko ne sinulle ja aikataulullesi. Yksi strategia, joka toimi hyvin minulle, oli sisällyttää räätälöity video ehdotukseeni. Mutta monet heistä haluavat silti ammatillista ohjausta. Seuraavia online-työpaikkoja ei aina ole helppo hankkia, mutta kun olet löytänyt tien, pystyt rakentamaan pitkäaikaisia ​​taitoja, joista voit muuttaa uran tai yrityksen.

Työpaikat maksetaan 7–21 päivän välillä. Juristaff - JuriStaff sijoittaa asianajajat väliaikaisesti ja väliaikaisesti pysyviin tehtäviin (kokopäiväisesti, osa-aikaisesti ja työskentele kotona) monien maan parhaiden laillisten työnantajien kanssa. Myös kirjoitustaidot auttavat. Sinulla todennäköisesti menee hyvin, jos nautit kirjoittamisesta ja sinulla on vapaiden taiteiden tutkinto yliopistosta. Humana luetteloi tällä hetkellä sivustollaan yli 150 kotona työskentelymahdollisuutta. Siksi vuorot ovat usein hyvin aikaisin aamulla täällä Yhdysvalloissa. Muista, että ”ei aiempaa kokemusta” ei tarkoita, että nämä työpaikat ovat välttämättä helppoja.

Chat-työpaikat

Tämä työ sopii hyvin niille, jotka seuraavat tarkkaan yksityiskohtia ja pystyvät vaihtamaan tehtävästä toiseen helposti. Siinä tapauksessa voit silti käyttää ja käyttää monia osia verkkosivustoihimme; et voi kuitenkaan käyttää ja käyttää niitä Bonnier-verkkosivustojen osia, jotka edellyttävät henkilökohtaisia ​​tietojasi. VA (virtuaaliassistentti) on nykypäivän sihteeri. Jatko- ja saatekirjeiden kirjoittaminen vaativat hyvin erityisiä sääntöjä ja tyylejä.

Kun aloitat kirjoittamisen kapeasta, asiakkaat tulevat parveilemaan antamaan sinulle työpaikkoja, ei päinvastoin. Tämä toimii parhaiten lisäyksenä jo tekemisillesi. Pelikehityksen huippunsa ovat olleet Androidin ja iOs: n nousukauden huipulla, mutta se on edelleen tuottoisa uravaihtoehto, jos sinulla on kokemusta kentältä.

PayScale raportoi, että tutorien keskimääräinen palkka on 17 dollaria. Osallistu psykologisiin kokeisiin, ystäväni Holly EarnMoreWritingistä. Jäsenenä voit lähettää enintään viisi versiota saatekirjeestäsi ja jatkaa - jokainen räätälöity erityyppisiin töihin, jotka kiinnostavat sinua. Tietämästäsi tai kokemuksestasi riippumatta, jotkut ihmiset maksavat sinulle jakaaksesi tietoja heidän kanssaan, joko henkilökohtaisesti tai verkossa.

Lastenhoitaja

Kuten tämä tarina? Jos pidät kirjoittamisesta, työskenteleminen freelance-kirjoittajana voi olla täydellinen. Kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun täytyy tietää ja kuinka aloittaa ansaitseminen 60 dollaria tunnissa. Viimeinen tärkein työ ennen kuin pääsemme näihin kolmeen salaisuuteen saada työtä, on säteilyterapeutti, joka ansaitsee keskimäärin 85 000 dollaria ja vaatii juuri kyseisen kahden vuoden tutkinnon. OK, joten et todennäköisesti näe podcaster-yritystietoja Occupational Outlook -käsikirjassa milloin tahansa pian.

Tämä pätee erityisesti joihinkin yleislääkäreihin, jotka tarjoavat periadiagnooseja, reseptejä ja hoitosuunnitelmia syrjäisillä alueilla asuville potilaille. Metallitekniikka parantaa opiskelijoiden asumista capital quarter cardiffissa, joskus se on aritmeettinen keskiarvo, toisinaan käytetään monimutkaisempia kaavoja. Heillä on myös armeijan puoliso-ohjelma. Mutta he voivat palkata virtuaalisia avustajia, jotka työskentelevät kotoa ottamaan tiettyjä projekteja.

Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions. Tunnen monia joustavia työnhakijoita, jotka alkavat alun perin ajaa vaihto-ohjelmia, kuten Lyft tai Uber. Hakukoneiden arvioijana arvioit hakutuloksia joidenkin ohjeiden mukaisesti, ja tämä on joustavin työ siellä. Kaiken tyyppiset eri yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia. Durst sanoo, että tulosi ”riippuvat siitä kuinka monta tuntia käytät siihen ja luokan tyyppiin, jota opetat. Kun olet suodattanut kaikki nämä, napsauta lähetä-painiketta löytääksesi työpaikat.

Kotoa Pidettävää Laillista Työtä On Kaikkialla, Mutta Ole Varovainen

He viettävät myös enemmän aikaa kuin koskaan työskentelevät kotoa. Jos niin, niin sinulla voi olla mitä tarvitaan kotona toimivaksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Nämä ovat perinteisempiä työpaikkoja, joissa yritys palkkaa sinut ja maksaa tuntipalkan. Voit kysyä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka Bonnier on kerännyt sinusta, tai muista tavoista korjata näiden tietojen tosiasiavirheet lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy @ bonniercorp. Paras tapa päästä alkuun on määritellä tarjottavat palvelut, ja sitten ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, joiden mielestä hyödyt palveluistasi.

Transkriptio kuuntelee äänitiedostoa ja laittaa sen tekstiin.

Online-ohjaaja

Matkatoimistot tarjoavat yleensä melko kilpailukykyisiä tarjouksia matkailijoille, joten ei ole vaikeaa vakuuttaa kiinnostuneita asiakkaita toimimaan kanssasi (niin kauan kuin etusija palvelee heidän tarpeitaan). Jos sinulla on oikeat taidot, harkittavana on paljon vaihtoehtoja, kuten työpaikat, joissa olet yrityksen palkanlaskijana työntekijänä, ja keikat, joissa olet oma pomo ja rivität asiakkaita työskentelemään. Meille, nYSE- ja AMEX-tiedot viivästyvät vähintään 20 minuuttia. Bonnier kerää vain henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka ovat merkityksellisiä niihin tarkoituksiin, joihin niitä käytetään. Etsitkö online-työtä ilman sijoitus- ja rekisteröintimaksuja?

Yksi suunta kotona toimivien työpaikkojen markkinoilla on joukkovaihto. Aloittaaksesi sinun on löydettävä asiakkaita. Nämä pienyritykset tarjoavat myyntiä, asiakaspalvelua ja teknistä tukea kotoa Fortune 500 -yrityksille, kuten Intuit TurboTax ja Carnival. Sitten saatat olla oikeassa "uralle" etäkäytettävyystestauksessa. Yksi kuuluisa työnhaun saalis-22 on, että tarvitset joko kandidaatin tutkinnon tai kokemuksen työn laskemiseen. Tehtäviin voi kuulua käytännöllisesti katsoen mitä tahansa hallintotehtäviä, joista voit ajatella - mukaan lukien sähköpostien käsittely, kirjanpito, myynnin loppuun saattaminen, asiakaspalvelu, verkkosivustojen muokkaaminen ja paljon muuta. Ensinnäkin, enemmän kirjoittamiseen keskittyvää työtä kotitöistä, jotka antavat sinun luovan lihaksen taipumista. Löydä kaikki Monsterin PR-etähallintatyöt.

Mahdollisuus ylennykseen ja bonuksiin. Voit luoda esimerkiksi tervehdyskortteja, malleja, kutsuja, tulosteita, ompelukuvioita ja paljon muuta. Jos sinulla on kieliopin taito, voit havaita kirjoitusvirheitä tai korjata helposti törkeitä kirjoitusvirheitä, oikoluku voi olla sinun tehtäväsi. Vaikka jotkut ohjelmistosuunnittelijat ovat itseopiskelevia, monet saavat kandidaatin, maisterin tai jopa Ph. Kuten useimmat kotona tehdyt työt, ansaitsemasi rahan määrä riippuu kokemustasi ja mahdollisista erikoisuuksista. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona.